Belépés
2020. január 28. kedd | 5. hét | 28. nap | 01:07 | Károly, Karola
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Az amerikai fekete közösség egyik vezető személyisége szerint a demokraták nem tudják legyőzni Trumpot
Johnson egész életében demokrata párti szavazó volt, és mint a CNBC televíziónak adott interjújában kijelentette: egyáltalán nem tetszik neki a Demokrata Párt jelenlegi irányvonala.

"Úgy gondolom, hogy az elnökjelöltségért versengő jelenlegi csapat egyik tagja sem lesz képes legyőzni Trumpot, jóllehet, a közvélemény-kutatások az ellenkezőjét sugallják" - szögezte le a milliárdos. Dicsérte Donald Trump kormányzatának gazdaságpolitikáját, kiemelve, hogy a fekete amerikaiak körében jelentős mértékben csökkent a munkanélküliség, még akkor is, ha változatlanul elmarad a fehér bőrű amerikaiak foglalkoztatottságától.

Robert Johnson, aki már többször is kifejtette véleményét ez ügyben, egyetértett több konzervatív elemzővel és politikussal, sőt Donald Trump elnökkel is abban, hogy a Demokrata Párt túlságosan is a baloldal széle felé mozdult el. "Nem látom, hogy a jelenlegi demokrata párti elnökjelölt-aspiránsok eléggé centrista álláspontot foglalnának áll, pedig szerintem a választók, köztük az afroamerikai választók jó része centrista" - fogalmazott. Hozzáfűzte: ha Donald Trump a jövő évi választásokon veszít, az csakis tőle függ majd.

A nagyvállalkozó úgy látja, hogy Trump kommentárjainak és egész retorikájának "kettős hatása" van: a demokraták erőteljesen reagálnak rá, az ő reakcióik viszont tovább erősítik az elnök támogatóinak táborát.

Johnson 2001-ben eladta a BET-et a Viacomnak, s akkor egy vagyonkezelő céget hozott létre. Kiváló anyagi helyzetéért - a The Washington Post című lap szerint - gyakran bírálták, mondván, hogy éppen emiatt nincs tisztában az afroamerikaiak valódi problémáival. A lap idézte LaTosha Brown, a Fekete Szavazók Számítanak nevű civil szervezet társalapítójának szavait még júliusban adott interjújából, amelyben az aktivista leszögezte: "Bob Johnson nem munkásember. Nem tükrözi a mi álláspontunkat, és még csak nem is képes beszélni a dolgozó osztály gondjairól."

Forrás: MTI
velemenyezd, 2019. november 29. péntek, 19:39
Címkék: Demokrata Párt, Dicsérte Donald Trump, Robert Johnson, Donald Trump, Washington Post, LaTosha Brown,
Kommentek
Helikopter-balesetben nyolcadmagával életét vesztette Kobe Bryant
észak-amerikai profi kosárlabdaligát (NBA). Kétszer (2009, 2010) a döntő legjobb játékosának is megválasztották, 2008-ban ő lett a bajnokság legjobbja, míg 18 alkalommal vett részt az All Star-gálán. Az amerikai válogatottal 2008-ban Pekingben, 2012-ben Londonban bizonyult a legjobbnak az olimpiai játékokon. Az NBA vezetője, Adam Silver, még 2015-ben az amerikai kosárlabdázás történetének egyik legnagyszerűbb játékosaként méltatta őt.

Az Egyesült Államokat megrázta a tragédia, sportolók, közéleti személyiségek nyilatkoztak meg.Donald Trump amerikai elnök két bejegyzést is szentelt a Twitteren a balesetnek. Első bejegyzésében "szörnyűséges hírnek" minősítette a tragédiát, majd később azt írta: "jóllehet, minden idők tényleg egyik legnagyobb kosarasa volt, de épp csak élni kezdett".

Barack Obama, az Egyesült Államok korábbi elnöke a kosárlabdázás "legendájának" nevezte, Gavin Newsom, Kalifornia demokrata párti kormányzója pedig közleményben hangsúlyozta, hogy Bryant "történelmet
velemenyezd, 2020. január 27. hétfő, 07:04
Útravaló – 2020. január 26.
életközösséget létesített. A tanítványok Jézussal együtt élve hallgatták szavait és utánozták cselekedeteit. Jézus elvárta tanítványaitól, hogy kiszakadjanak korábbi életkörülményeik közül. Érezteti velük, hogy követőinek ugyanazt a sorsot kell vállalniuk, mint az övé.
Az apostoli levelekben más formában jelenik meg Jézus követése, itt a feltámadt Krisztus követésére kapunk meghívást. Az üdvözültek a Jelenések könyve szerint a Bárányt követik, vagyis oda jutnak, ahol ő van.
A modern világ az önálló személyiséget dicsőíti, és az egyéniség éppen abban nyilvánul meg, hogy van bátorsága szembefordulni minden tekintéllyel. Ma az önmenedzselés korát éljük: Harcold ki magadnak! Küzdj meg a jogaidért! Biztos bárki tudná folytatni hasonló kijelentésekkel. Sokan vádolják Egyházunkat, hogy csak olyan embereket tud elviselni sorai között, akik követik főpásztorukat, plébánosukat, követik a tanítóhivatal utasításait. Emiatt nem tekintik pozitív közösségnek Egyházunkat, mert nem egyéniségeket, hanem csak,
maroka, 2020. január 26. vasárnap, 09:53
Jakab Péter választották a Jobbik elnökévé
A tanácskozást követő sajtótájékoztatón Jakab Péter elmondta: az új pártvezetéssel a Jobbik új lendületet vesz. Hozzátette, "érdemelvű pártként" kívánnak működni, amely lehetőséget kínál az előrelépésre minden szorgalmas, tehetséges embernek.

A pártelnökről egyetlen jelöltként dönthettek a küldöttek, akárcsak Gyöngyösi Márton elnökhelyettesről és Szabó Gábor választmányi elnökről.

Mellettük bekerült az elnökségbe Ander Balázs, Dudás Róbert, Lukács László György, Potocskáné Kőrösi Anita, Szilágyi György és Z. Kárpát Dániel.Jakab Péter elmondta: 2022-ig úgy akarnak eljutni, hogy addigra lényegében minden magyar embert meg tudjanak szólítani, ideológiától függetlenül.

Miközben fontos az ideológia és magunkat továbbra is jobboldali nemzeti keresztény és konzervatív pártként definiáljuk, rendkívül fontosnak tartjuk azt, hogy emberközpontú pártként politizáljon a Jobbik, és az emberek mindennapi életére fókuszáljon - fogalmazott az elnök.

A mi feladatunk az, hogy minden
velemenyezd, 2020. január 25. szombat, 21:42
Súlyos bírságot kapott gyűlöletbeszéd miatt Marosvásárhely polgármestere
A testület döntéséről Asztalos Csaba elnök elmondta: egyhangúlag hozott döntéssel szabták ki a 10 ezer lejes bírságot, amely az egyik legsúlyosabbnak számít, amit közéleti személyiségek nyilatkozataik miatt kaptak. A testület szerint a polgármester állítása kimeríti a gyűlöletbeszédet fogalmát, sérti a magánéletet, előítéleteket terjeszt és táplál a társadalomban, és megbélyegez egy közösséget.

Az MTI kérdésére elmondta, hogy Dorin Floreát korábban más ügyekért már elmarasztalta a testület, szintén a roma, illetve a magyar közösség jogainak megsértése miatt. Asztalos cáfolta a polgármesternek azt a korábbi állítását, miszerint a bíróságon valamennyi eljárást megnyert volna a diszkriminációellenes tanács ellen. Rámutatott: bizonyítani tudja, hogy az elöljáró korábban kényszerült már bírság kifizetésére. Hozzátette: várhatóan ez az ügy is bíróságra kerül, nagyon valószínű ugyanis, hogy a polgármester megtámadja a szerdai elmarasztaló döntést.

A diszkriminációellenes tanács hivatalból indított
velemenyezd, 2020. január 22. szerda, 14:41
AM: fontos megőrizni a helyi és nemzeti kincseket
Kiemelte: a hungarikumok népszerűsítése során fontos elérni az ifjúságot, hogy közvetíteni lehessen a nemzeti értékekben rejlő üzeneteket, a múlt örökségét a jelenbe.

A hungarikum törvény az alulról felfelé építkező közösség szellemiségét támogatja, a hungarikum piramis működésének közösségi, társadalmi haszna abban is megmutatkozik, hogy azonosítja a származás, az eredet, a minőség, a nemzeti védjegyeztethetőség lehetőségeit - mutatott rá a miniszter.

Nagy István hangsúlyozta, kreativitással, közös munkával lehet értéket teremteni az örökségekből, társadalmi erőforrásokból.

Rámutatott arra, hogy a speciális termékek erőforrásai lehetnek egy-egy helyi közösségnek, amennyiben hagyományos termékről van szó, ilyen például a tokaji aszú, a herendi porcelán, a kalocsai fűszerpaprika-őrlemény.

Nagy István szerint az a közösség, amely engedi kihunyni hagyományainak parazsát, hamarosan már csak hamut talál önmaga helyén.

Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, a Hungarikum Bizottság
velemenyezd, 2020. január 22. szerda, 14:33
Hillary Clinton élesen támadja Bernie Sanderst, a demokraták elnökjelölt-aspiránsát
Bernie Sanderst "senki nem szereti" és ő nem is támogatná, ha a vermonti szenátor lenne a demokraták elnökjelöltje - állította Clinton a The Hollywood Reporter című lapnak.

A volt külügyminisztert és a 2016-os elnökválasztások demokrata elnökjelöltjét egy róla készült négyrészes és a Sundance fesztiválon bemutatandó dokumentumfilm-sorozat kapcsán faggatta a lap. A The Hollywood Reporter az amerikai politikai egyik legmegosztóbb személyiségének nevezi Clintont.

A 72 éves politikusnő a lapinterjúban mások mellett kitért Bernie Sandersre is, aki a 2016-os elnökválasztásokon a vetélytársa volt a demokraták elnökjelöltségéért folyó küzdelemben. Kifejtette: nem változott a véleménye Sandersről, korábban is és most is úgy gondolja, hogy Sanders semmit nem tett le az asztalra. "Évek óta a kongresszusban dolgozik. Egyetlen szenátor támogatását sem sikerült elnyernie. Senki sem szereti őt, senki sem akar dolgozni vele, eddig semmit sem ért el. Karrierpolitikus. Csak halandzsázik, és annyira kínosnak
velemenyezd, 2020. január 21. kedd, 17:17
Harmónia......
háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Energiaáramlás hatja át.

Arany - Bőség, csillogás, hatalom

Minden szín-kártya főként a jellemet, jellemed változását mutatja. Az arany szín a sikeres, idealista, csodálatra méltó embert mutatja. A kártya a valódi, kézzel fogható értékekre utal. Jelöli pénzünket, értékeinket, mindazt, ami fontos nekünk. Ma viseljünk arany ékszereket, hordjunk magunknál valamit, ami aranyból van. Gazdag, egyéni személyiséget éppen úgy jelölhet, mint pénzügyi vagy egyéb tárgyi értelmű gazdagságot.

Szerelmi üzenete: Ha párkapcsolatban élsz, értékeld kedvesedet is úgy, mint egy drágakövet az aranyékszeren. Ha párkeresőben vagy, ma jó esélyed van jómódú partnert találni, de csak drága helyen ismerkedve!

Személyes üzenete:
Erénytiszteletre figyelmeztet. Olvasd el az Oroszlán jegynek szóló horoszkópot akkor is, ha nem ebben a jegyben születtél - ennek hatása ma különösen igaz
agica2004, 2020. január 21. kedd, 16:24
A megbékélésről mondott beszédekkel emlékeztek Martin Luther Kingre
Az Egyesült Államokban minden év januárjának harmadik hétfője a Martin Luther King emlékének szentelt szövetségi ünnep.

Donald Trump amerikai elnök - mielőtt útnak indult a davosi világgazdasági fórumra - előre be nem jelentett tisztelgő látogatást tett a polgárjogi harcos washingtoni emlékművénél, és Mike Pence alelnökkel együtt koszorút helyezett el az alkotás talapzatánál.

Ezt követően Twitter-bejegyzést is közzétett, összekötve a hétfői ünnepnapot a három éve történtekkel.

"Éppen három éve, 2017. január 20-án tettem le hivatali eskümet. Oly illendő, hogy ez a nap most éppen Marton Luther King emléknapja" - írta az elnök.

Emlékeztetett arra is, hogy rendkívül alacsony a munkanélküliség, kiválóak a szegénységre és a fiatalokat érintő munkanélküliségre vonatkozó adatok. Ez nagyszerű - vélekedett.

Az elnök tanácsadója, Kellyanne Conway újságíróknak azt nyilatkozta, hogy Trump "sok olyan dologgal egyetért, amelyért Martin Luther King kiállt". Conway ezek közé sorolta az egységet
velemenyezd, 2020. január 21. kedd, 07:04
Képek, videók
Személyiségem színe .jpg
pacsakute
2019. május 15. szerda, 09:07
A személyiségem.jpg
pacsakute
2017. október 07. szombat, 00:05
Híres személyiségek.jpg
dnemethk
2012. január 03. kedd, 13:39
Melania Trump 2000-ben és
agica2004
2018. március 07. szerda, 23:08
Melania Trump-.jpg
agica2004
2018. március 07. szerda, 23:08
melania-trump1.jpg
agica2004
2018. március 07. szerda, 23:07
melania-trump2.jpg
agica2004
2018. március 07. szerda, 23:06
KIM-Trump.jpg
agica2004
2017. december 28. csütörtök, 18:27
trump7.jpg
sz719eszter
2017. szeptember 18. hétfő, 14:51
Trump és Kim Dzsongun.jpg
menusgabor
2017. augusztus 10. csütörtök, 19:07
Trump és Marcon- felesége
agica2004
2017. július 22. szombat, 19:48
Donald Trump-Melani.jpg
agica2004
2017. július 19. szerda, 21:35
Melania Trump,.jpg
agica2004
2017. április 21. péntek, 17:58
Melania Trump.jpg
agica2004
2017. április 21. péntek, 17:57
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.