Belépés
2019. január 19. szombat | 3. hét | 19. nap | 23:54 | Sára, Márió
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Szeressük-e az illegálisan érkező migránsokat?
Alakul... Már a pillanatragasztós ujjú nő is Putyintól kér tanácsot határvédelmi kérdésekben... Ébredezik. Csak csúnya lesz a valóságra ébrednie. Mint sokaknak. Nem kinyílik a szemük, hanem feltépi a rút valóság.
wrist, 2018. február 14. szerda, 00:37
Címkék: illegálisan érkező, pillanatragasztós ujjú, valóságra ébrednie, határvédelmi, migránsokat, kérdésekben,
Kommentek
Deutsch: meg akarják büntetni Magyarországot, mert nem akar befogadni migránsokat
A politikus pénteki budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy az EP két abszurd, felháborító döntést is hozott a napokban. Egyrészt úgy döntött, hogy a 2021-27 közötti uniós költségvetési időszakban a jelenlegi mértékhez képest megháromszorozza - 1,8 milliárd euróra, azaz mintegy 600 milliárd forintra emeli - azt a forrást, amelyből "a Soros György hálózatához tartozó álcivil" szervezetek támogathatók. Mindezt azért, hogy a bevándorlást szervező munkájukat minél jobb anyagi körülmények között végezhessék. Eközben a regionális fejlesztésre és az agrártámogatásra szánt pénzeket radikálisan csökkentenék - jelezte.

Másrészt az EP elfogadott egy olyan javaslatot is - folytatta Deutsch Tamás -, amely az uniós forrásokkal történő költségvetési zsarolás lehetőségét teremti meg az Európai Bizottságnak. Azokban a tagállamokban, amelyekben a jogállamiság érvényesülésével kapcsolatban rendszerszintű probléma merül fel, egy európai bizottsági eljárásban olyan határozatot lehetne hozni, amellyel az uniós
velemenyezd, 2019. január 18. péntek, 17:01
Hollik: a kormány nem engedi, hogy egy terrorista szabadon járjon
Hollik István emlékeztetett, hogy Ahmed H. szombaton szabadlábra kerül, miután letöltötte ötéves büntetésének a törvényekben előírt részét. Ezt a büntetést azért szabták ki rá, mert a határt védő magyar rendőrökre támadt, és uszította a körülötte álló illegális migránsokat is - idézte fel a kormányszóvivő.

Hollik István kijelentette: mivel veszélyt jelent a magyar emberek biztonságára, az a döntést született, hogy kiutasítják az országból. Ez azonban csak úgy történhet meg, ha van egy olyan ország - a nemzetközi egyezmények alapján -, amelyik befogadja.

A kormányszóvivő közlése szerint a magyar kormány felvetette a kapcsolatot Ciprussal, miután Ahmed H. ciprusi lakos, a tárgyalások zajlanak, és amíg nincsen ezeknek eredménye addig Ahmend H.-t idegenrendészeti őrizetben tartják.

Kérdésre elmondta: az Ahmed H. ügyében zajló per nem más, mit a Soros-szervezetek fizetett akciója, így próbálnak meg pénzt szerezni a magyar adófizetőktől.

A Fővárosi Törvényszék február 1-jén hirdet
velemenyezd, 2019. január 18. péntek, 16:51
Fidesz: Soros emberei újra színt vallottak az Európai Parlamentben
A kormánypárti politikus kifejtette: a brüsszeli migrációs biztos és az EP-képviselők "bevándorláspárti kórusa" az EP keddi ülésén újra arról "prédikáltak", hogy be kell telepíteni a migránsokat.

Dimitrisz Avramopulosz, az Európai Bizottság migrációs politikáért felelős tagja megint elmondta, hogy a bizottság szerint a betelepítések megszervezésére fenntartható és kiszámítható szolidaritási mechanizmusra van szükség - idézte Halász János, aki szerint ezzel megint a kvótát erőltetik.

Kitért arra is: a Gyurcsány-párti Niedermüller Péter ugyancsak a migránsok szétosztását és a tagállamok nagyobb pénzügyi hozzájárulását sürgette a migráció menedzselésében.

Megint teljesen egyértelművé vált, hogy a brüsszeli bizottság és az EP bevándorláspárti többsége a Soros-terv mentén halad - jelentette ki a fideszes politikus.

A szóvivő úgy értékelte: nem hiába találkozott Soros György a bizottság vezetőivel az utóbbi időben legalább 20 alkalommal.

Soros György diktálja a brüsszeli migrációs
velemenyezd, 2019. január 16. szerda, 12:32
Fidesz-KDNP: Soros diktálja Brüsszel migrációs politikáját
Nacsa Lőrinc szerint Brüsszelben a "Soros-tervet" hajtják végre, migránsokat akarnak betelepíteni Európába, népességcserét szeretnének a kontinensen, Soros pedig személyesen és emberein keresztül is felügyeli a terv végrehajtását. Személyesen ad eligazítást az Európai Bizottság legfőbb vezetőinek, akikkel az elmúlt időszakban legalább 20 alkalommal találkozott - mindig zárt ajtók mögött -, így többször is személyesen tárgyalt Jean-Claude Junckerrel, az Európai Bizottság elnökével, Frans Timmermansszal, a brüsszeli testület első alelnökével, és Dimitrisz Avramopulosszal, a bizottság migrációs politikáért felelős tagjával - tette hozzá.

A kereszténydemokraták frakciószóvivője azt is mondta, hogy Soros György fizetett emberei napi szinten járnak be az Európai Parlamentbe (EP), és vesznek részt konkrét brüsszeli migrációs javaslatok kidolgozásban is. Úgy fogalmazott, gyakorlatilag a markukban tartják és befolyásolják az EP jelentős részét, több mint 220 képviselőt, köztük a magyar baloldal
velemenyezd, 2019. január 15. kedd, 11:51
MSZP-Párbeszéd: hazudott a miniszterelnök, nem a valóságról beszélt
továbbra is küzdeni fog a kormány leváltásáért, a rabszolgatörvény visszavonásáért - közölte.

Ujhelyi István értékelése szerint Orbán Viktor megkezdte EP-kampányát, "izzadságszagú kísérletet" tett arra, hogy a valóságot elhazudva felülírja "az utca" követeléseit, ezért nem szólt a "rabszolgatörvényről".

Azt mondta, az MSZP és a Párbeszéd Európa-párti kampányt kezd az Európa-ellenes orbáni kormányzattal szemben.

Hangsúlyozta, nem támogatják az illegális migrációt. Az EU nem menekülteket, migránsokat, illegális betelepülőket akar Magyarországra erőltetni, hanem az értékeit, a demokráciát és azokat a forrásokat, amelyek révén Magyarország már eddig is gazdagodott, fejlődött - hangoztatta.

Ujhelyi István szerint a magyar emberek csak azért tartanak az illegális bevándorlóktól, mert Orbán Viktor azt hazudja nekik hónapok óta, hogy ez a veszélyhelyzet. A veszélyhelyzet az, hogy Európa vagy orbánisztán lesz-e a jövőnk - mondta.

Kérdésre válaszolva Szabó Tímea elmondta, nem folyik arról
velemenyezd, 2019. január 10. csütörtök, 15:01
Salvini senkit nem akar befogadni a Máltára érkezett migránsokból
áradatot. Kijelentette: az olasz miniszterelnöknek először vele kellett volna egyeztetnie.

Giuseppe Conte korábbi bejelentése szerint Olaszország 15 főt kész befogadni, nőket és gyermekeket. Hangsúlyozta, hogy rendkívüli helyzetről van szó, amelyben engedni kell a szigorú migrációs politikából. Hozzátette, ha Salvini nem engedi az olasz kikötőkbe a menedékkérőket, majd repülővel megy értük. Matteo Salvini most megjegyezte, ő más célra használná a repülőgépeket.

Az olaszországi kikötőket a migránsokat szállító hajók előtt teljesen lezáró Matteo Salvini emlékeztetett, hogy amikor tavaly júliusban 477 migráns érkezett az olaszországi partokra, hat EU-ország jelentkezett a befogadásukra, de végül 129 embert vettek át. Az olasz parti őrség Diciotti nevű hajójával augusztusban 177-en érkeztek, közülük egyedül Írország fogadott be 16 főt.

Giancarlo Giorgetti a Liga politikusa, a római miniszterenökségi hivatalt vezető államtitkár úgy nyilatkozott, a Giuseppe Conte és Matteo Salvini közötti
velemenyezd, 2019. január 09. szerda, 18:53
Migránsok halála - Súlyosításért fellebbezett az ügyészség
Az elsőfokú ítélet szerint a bűnszervezet 2015 februárja és 2015. augusztus 27. között működött, júniustól naponta szállítottak embertelen körülmények között migránsokat arra alkalmatlan, zárt, sötét és levegőtlen tehergépkocsikba zsúfolva Ausztriába és Németországba.

A bűnszervezet tagjai augusztus 25-én hajnalban 59 férfit, nyolc nőt és négy gyereket zártak be egy belülről nem nyitható, sötét és szellőzés nélküli hűtőkamionba a szerb-magyar határ közelében, Mórahalom térségében. A kamion Ausztriába indult, a járművet a negyedrendű vádlott vezette, előfutóként pedig három társa haladt előtte.

A bezárt emberek röviddel az indulás után kiabálással és dörömböléssel jelezték, hogy nem kapnak levegőt, ezt a sofőr és egyik társa is hallotta. A problémát telefonon jelezték a bűnszervezetet vezető elsőrendű vádlottnak, aki többször is azt az utasítást adta, ne nyissák ki a raktér ajtaját, ne foglalkozzanak a fuldokló emberekkel, hanem minél hamarabb jussanak el Nyugat-Európába. A vádlottak követték
velemenyezd, 2019. január 09. szerda, 15:42
Olasz kormányfő: ha kell, repülővel hozom Olaszországba a Máltánál veszteglő migránsokat
arra utalt, hogy a belügyminiszter Matteo Salvini továbbra is nemet mond ezeknek az embereknek a befogadására. Conte azt mondta, ha Salvini nem engedi őket partra szállni, repülővel megy értük és Olaszországba hozza őket. Korábban Luigi Di Maio az Öt Csillag Mozgalom (M5S) kormánypárt vezetője szorgalmazta a nők és gyerekek befogadását.

Matteo Salvini azonnal reagált internetes közösségi oldalán hangoztatva, hogy az ő belegyezésével "senki sem fog Olaszországba érkezni". Hozzátette: ha más a migránsokat Olaszországba hozza, "magára vállalja ezért a felelősséget".Salvini megjegyezte, hogy "amíg nem állítják le az embercsempészeket és az őket segítőket, újabb ezrek kelnek útra és veszítik életüket. Olaszországba csak az jöhet, akinek engedélye van erre, én nem változtatok állásfoglalásomon".

Nem ez az első alkalom, hogy a migráció miatt vita alakul ki a római kormányban. Augusztusban az olasz parti őrség Diciotti nevű hajóján tartózkodó 179 menedékkérőt Matteo Salvini egy hétig nem
velemenyezd, 2019. január 09. szerda, 07:49
Képek, videók
260926_244667_migranso k_a
menusgabor
2018. június 29. péntek, 21:37
Migránsok ellen.jpg
pacsakute
2017. szeptember 24. vasárnap, 20:26
angela-merkel-migranso k.j
menusgabor
2016. október 05. szerda, 19:11
Hitler migránsok.jpg
kicsoda57
2015. október 13. kedd, 14:06
Migránsok gépkocsik.jpg
megyerimihaly
2015. szeptember 14. hétfő, 19:08
Migránsok Járőrök.jpg
megyerimihaly
2015. szeptember 14. hétfő, 19:06
Migránsok lovas járőr.jpg
megyerimihaly
2015. szeptember 14. hétfő, 19:05
Migránsok_ AFP_Articolo.j
megyerimihaly
2015. szeptember 02. szerda, 21:39
Migránsok_ Spanyol - Maro
megyerimihaly
2015. szeptember 02. szerda, 21:38
migransok_Földközi tenger
megyerimihaly
2015. szeptember 02. szerda, 21:36
Migránsok_ balkán.jpg
megyerimihaly
2015. szeptember 02. szerda, 21:35
szeressük.jpg
sznejuci
2018. június 14. csütörtök, 09:46
szeressük egymást
biharijudit
2016. december 06. kedd, 10:19
Szeressük egymást
sanci81
2016. november 20. vasárnap, 16:54
szeressük egymást.jpg
yvett789
2015. január 11. vasárnap, 19:17
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.