Belépés
2019. december 06. péntek | 49. hét | 340. nap | 01:15 | Miklós
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Postást rabolt ki és autókat fosztogatott egy férfi a Balaton térségében
Jánky Judit, a Zala Megyei Főügyészség helyettes szóvivője szerdán az MTI-nek az előzményekről azt közölte: a 37 éves, többszörösen büntetett előéletű kaposvári férfi alkalmi és részben ismeretlenül maradt társai autójának utasaként az út mellett parkoló és le nem zárt, őrizetlenül hagyott járműveket fosztogatta.

Tavaly áprilisban Vonyarcvashegyen egy lezáratlanul hagyott gépkocsiból 141 ezer forintot és 550 eurót, valamint két bankkártyát emelt ki. Néhány héttel később Gyenesdiáson bement a vízmű telephelyére, ahol egy lezáratlan autóban hagyott pénztárcából 200 ezer forintot lopott el. Pár nappal később szintén Gyenesdiáson, egy út mentén parkoló kocsiból egy hátizsákot emelt el, amelyben iratok, bankkártyák és 287 ezer forint készpénz volt.

A férfi május közepén egy keszthelyi áruház közelében látta meg, hogy a Magyar Posta egyik járművéből éppen rakodnak. Ki akarta venni a gépkocsivezető táskáját, amiben a kiszállított küldeményekért begyűjtött közel 240 ezer forint volt. A postai alkalmazott azonban tetten érte a férfit, aki dulakodni kezdett a járművezetővel, majd megpróbált elmenekülni, de a segélykiáltásra felfigyelve két férfi lefogta őt. A rendőrök megérkezésekor a rabló futásnak eredt, közben pedig a pénzt is szétszórta, de a járőrök utolérték.

A postai alkalmazott a támadáskor nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A többszörös visszaeső vádlottal szemben a Keszthelyi Járási Ügyészség többrendbeli lopás bűntette és közfeladatot ellátó személy sérelmére elkövetett rablás bűntette miatt emelt vádat.

Forrás: MTI
velemenyezd, 2019. május 29. szerda, 09:04
Címkék: Jánky Judit, Zala Megyei Főügyészség, Magyar Posta, Keszthelyi Járási Ügyészség, lezáratlanul hagyott, vízmű telephelyére,
Kommentek
A Karib-tenger kalóznője
aki úgy harcolt, hogy bármely férfi elbújhatott mellette.
A kalózkodás aranykorának is tartott 17-18. században senki sem érezhette biztonságban vagyonát, aki tengeri kereskedelemre adta a fejét. Szerte a világ tengerein rettegtek ekkor a fekete, halálfejes lobogó, a ,,Jolly Roger" alatt harcoló vérszomjas haramiáktól, akik között azonban nem csak férfiakat, hanem nőket is találhatunk szép számmal. Ezen női kalózok közé tartozott Anne Bonny, akit az egyik legfélelmetesebb kalózként őrzött meg az emlékezet.A 18. század fordulóján élt kalózokról viszonylag kevés forrás áll az utókor rendelkezésére. A legtöbb információt egy bizonyos Charles Johnson kapitány A leghírhedtebb kalózok története című 1724-ben megjelent munkájából ismerjük, amely azonban távolról sem tekinthető hiteles történeti munkának, lévén még a szerző pontos kilétét is homály fedi (egyesek szerint a könyvet Daniel Defoe írta álnéven). Mindazonáltal ez az
bordat, 2017. november 05. vasárnap, 17:59
A magyarok igaz eredete
tekintélyét használták fel, ahol köreik a Bach-korszakban hatalomra jutottak. A Vámbéry elméletét hangoztató tudósok nem kaptak állást az Akadémián. Az akadémista nézet szerint őseink az Ob partján, az Uraltól Keletre együtt éltek a finnekkel. Tehát a magyarság eredetét bizonyító történelmünk a monarchia politikájának része volt!Ezek szerint őseink az Ural-hegységen átkelve halászó-vadászó-gyűjtögető életmódot folytattak. A szlávoktól tanulták a földművelést, állattartást. Attilának kutya szarva volt, fosztogatott és embervért ivott.

Ez a nézet ma is tartja magát a hivatalos tudományos körökben. Nem rendítette meg a hatalmukat féltő tudósokat az sem, hogy a finnek 2003-ban átírták tankönyveiket, mert a modern genetikai vizsgálatok rámutattak, hogy nincs rokonság a két nép között.

Kiszely István őseink eredetét kutatva rátalált a sárospataki levéltárban olyan négyszázhatvan éves történelem tankönyvre, amely azt állítja, hogy a magyarok három hullámban jöttek be a Kárpát-medencébe:
menusgabor, 2017. október 18. szerda, 19:00
Tudományos körökben
tekintélyét használták fel, ahol köreik a Bach-korszakban hatalomra jutottak. A Vámbéry elméletét hangoztató tudósok nem kaptak állást az Akadémián. Az akadémista nézet szerint őseink az Ob partján, az Uraltól Keletre együtt éltek a finnekkel. Tehát a magyarság eredetét bizonyító történelmünk a monarchia politikájának része volt! Ezek szerint őseink az Ural-hegységen átkelve halászó-vadászó-gyűjtögető életmódot folytattak. A szlávoktól tanulták a földművelést, állattartást. Attilának kutya szarva volt, fosztogatott és embervért ivott.
Ez a nézet ma is tartja magát a hivatalos tudományos körökben. Nem rendítette meg a hatalmukat féltő tudósokat az sem, hogy a finnek 2003-ban átírták tankönyveiket, mert a modern genetikai vizsgálatok rámutattak, hogy nincs rokonság a két nép között.
Kiszely István őseink eredetét kutatva rátalált a sárospataki levéltárban olyan négyszázhatvan éves történelem tankönyvre, amely azt állítja, hogy a magyarok három hullámban jöttek be a Kárpát-medencébe: 361-ben, mint
horvathnemagdi, 2016. május 01. vasárnap, 11:52
Április 4-ről szóljon az ének. Ünnepnap volt. Emlékeztek?
Hatibacsi idéznék egy hozzászólásodból:" A szocializmus csak abból osztogatott, amit mástól fosztogatott."
Egy kérdésem lenne hozzád, és most mi van? Sajnos most is ugyan ez van, akkor visszajött a szocializmus? Nem! Inkább posztkommunizmus van! Újra létrehozzák a III/III-as ügyosztályt, persze más néven, a kormány dönt a pénzek felhasználásáról, a parlament felügyeleti jogát 0-ra redukálják. Ez volt a szocializmusba is, és most ez ellen nem lázadsz, ha nem tapsolsz nekik. Érdekes.
http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=52a243a9b106e5b32296406da3c49fba5 2a243a9b106e5b32296406da3c49fba&kid=871869&aid=262692

Felhozod azt is, hogy az oroszok milyen barbárok voltak amikor bejöttek az országba. Egyetlen egy baj van, hogy azt elhallgatják milyen barbárok voltak a magyarok az orosz fronton. Érdekes erről nem sokat beszélnek.
Ne felejtsük el a nyilasterrort se, amikor magyarok magyarokat öltek halomra minden indok nélkül. Azt se felejtsük el, hogy a nagy magyar vezetés 500 000 embert küldött
tailor, 2016. április 05. kedd, 11:51
Április 4-ről szóljon az ének. Ünnepnap volt. Emlékeztek?
Értem én, értem... csak ti nem értitek meg, hogy még a dátum is hazugság volt....de amúgy én leírtam amit akartam, olvasom a többiekét....

Amúgy a fiatalságommal nem volt semmi baj, de azt nem a felszabadúlásnak köszönhetem. Én tisztában vagyok vele, van aki nincs. A szocializmus csak abból osztogatott, amit mástól fosztogatott. Ezen sok az ünnepelni való, igazán nincs....

Akkoriban pld ünnepnap helyett, rendőri rohamosztagok szaladgáltak március 15.-én. Visszacserélnétek a két ünnepet? Igaz, ahol kockás kokárdával tüntetnek, ott bármi előferdülhet....Na béke veletek.... Megyek kizsákmányolódni....Hogy hű legyek a korszellemhez....Hogy ez nekem jobban tetszik? Ez már tényleg aljasság, igaz?
hatibacsi, 2016. április 04. hétfő, 12:48
Súlyos zavargások törtek ki Baltimore-ban
- ,,túl sokan, generációkon át építették a várost ahhoz, hogy gazemberek tönkretegyék". A rendkívüli állapot kihirdetéséről és a Nemzeti Gárda készültségbe helyezéséről Larry Hogan marylandi kormányzó hozott döntést a városi hatóságok kérésére. Emellett ötezer fős rendőri erősítést küldenek a városba.

A zavargások néhány órával a 25 éves Freddie Gray temetése után kezdődtek, a temetés helyszínétől néhány utcasaroknyira. A feldühödött tömeg kövekkel dobálta meg a rendőröket, fosztogatott, a randalírozók baseballütőkkel zúzták be a gépkocsik ablakait, járőrautókat gyújtottak fel. Több száz rendőrt vetettek be a tüntetők ellen. A legfrissebb hírek szerint a zavargásokban 15 rendőr megsérült, kettőt közülük kórházban ápolnak. A hatóságok 27 rendbontót vettek őrizetbe.

Larry Hogan kormányzó a leghatározottabban elítélte a rendbontók tetteit, és arra figyelmeztette őket, hogy a hatóságok a törvény teljes szigorával fognak eljárni velük szemben. Freddie Gray tisztázatlan halála
schuro, 2015. április 29. szerda, 21:15
Szakértő: az Egyesült Államokban nem valósult meg a kisebbségi csoportok integrációja
Mintha az amerikai politika megfeledkezett volna arról, hogy nem valósult meg a kisebbségi csoportok integrációja - mondta Ugrósdy Márton.

A marylandi Baltimore városában hétfőn súlyos zavargások robbantak ki a néhány órával a rendőri őrizetben elszenvedett súlyos gerincsérülésébe belehalt 25 éves Freddie Gray temetése után, a búcsúztatás helyszínétől néhány utcasaroknyira. A feldühödött tömeg kövekkel dobálta meg a rendőröket, fosztogatott, a randalírozók baseballütőkkel zúzták be a gépkocsik ablakait, járőrautókat gyújtottak fel.

A zavargások miatt rendkívüli állapotot és egyhetes éjszakai kijárási tilalmat rendeltek el a városban, valamint tízezer nemzeti gárdistát és rendőrt helyeztek készenlétbe. Baltimore-ban a polgárjogi harcos, Martin Luther King meggyilkolása miatt 1968-ban kirobbant zavargások óta nem vetették be a Nemzeti Gárdát.

Az M1 aktuális csatornán a Külügyi és Külgazdasági Intézet szakértője azt mondta, hogy az Egyesült Államokban a kisebbségek integrációjának
velemenyezd, 2015. április 29. szerda, 09:41
Képek, videók
London-fosztogatók.jpg
agica2004
2011. augusztus 11. csütörtök, 13:36
Tokiói Fosztogatók.hu.jpg
rambobby
2007. június 07. csütörtök, 10:07
Jánky Béla:Mondóka a kank
maria_kadar_148
2018. május 12. szombat, 21:31
Megyei Főügyészség Gyulán
caris11935
2009. október 05. hétfő, 14:13
magyar posta.png
dnemethk
2012. január 27. péntek, 16:17
Magyar kir. posta palota.
hegyesne
2011. november 21. hétfő, 14:53
Keszthelyi Festetics Imre
topo
2014. szeptember 01. hétfő, 20:35
magára hagyott
maria_kadar_148
2013. augusztus 23. péntek, 11:21
a fa képnél hagyott gyere
snbela44
2012. július 20. péntek, 12:58
itt hagyott minket.png
vagozsuzsi
2010. december 16. csütörtök, 22:36
Ő hagyott-:( (Idézet)
margoboszi
2009. október 17. szombat, 10:43
itt hagyott a sofőr
palkriszta
2006. július 25. kedd, 09:18
telephelyen.jpg
agica2004
2007. október 09. kedd, 15:55
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.