Belépés
2019. október 22. kedd | 43. hét | 295. nap | 11:08 | Előd
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
A 130 éves Munkáspárt szövetségben a miskolci vassal
Hogy mi történt 130 éven keresztül, amióta a miskolciak a világkörüli útról bevágtattak a lemészárolt országrészekbe, el lehet képzelni.

A kilenceszázas évek végén játszották a Thürmer Gyula által képviselt szakszervezezti képviselettel ellátott munkásmozgalmat angol kommunizmusként, amit születésem óta folyamatosan ismételtek a Hunnia börtön Thürmer Gyulájával.

130 éve vaskommunizmus címen Bertalan utcai elmélettel termelték ki sátán parasztjait a falvakból, mint analfabétákat művésznek, ahogyan Illyés Gyula is megírta, hogy íratták éjjel-nappal, politikusoknak szintén. Kádár János így került orosz szövetségében egykori Brezsnyev népének olyan elméletével a Bertalan utcai Bencsik történelemnek, Sztálin idejében élre, mely elmélet szerint a munkásokat és a parasztokat kell kiemelni, a várost tönkre tették, oda vitték a főbb szereplőket elltáva őket gazdagsággal, fürdőszobás házakkal.

130 éves politikusok névtárát Miskolc jelenti Tiszával, Horhtyval, Ábrahámmal, minden főbb vezetőjével a világnak.

A munkásosztály nem bírta a rengeteg kommunista vallás állandó ismétlését, a káosz-harcot láthatatlan, titkos ellenségekkel szembe, mint a református világ-apokaliptikus vallási képviselőket, mint a Talmud titkosan gyalázó démonjait, mint a nemesek elmeosztályát, a felsorolhatatlan világ-könyvtár szereplőjével azoknak, akiket trianon néven megszüntettek. Így újabb elmebetegeket telepíthettek a felszámolt területekre, amikkel ismét világ-Magyarországot kívántak létrehozni penitenciás feltámadással, megtisztulással, amire készültek a lírai karámjukkal 130 éven keresztül, a Rákóczi téri történelem megírása mellett.

Hiába írták le páran a Magyar Irodalom könyvük szerint, hogy Radnótiék, Weöresék elméleteit, mint a Theomagiát, Istár-Vénuszt, Ízisz pokoljárását, Mária mennybemenetelét, Medvetáncot.... nem lehet a XX. században végrehajtani, nekik mégis sikerült Müllerékkel, mint Weöres tik sem vagytok magyarok hálózatával.

A munkásosztály becsületes része kivándolt szerte a világba, mint nagy tudással rendelkező fényagy-félével rendelkező nagy gondolkozók, akiket éheztettek, nyomorgattak, dolgoztattak éjjel-nappal. Úgy írtam meg az elméletüket, hogy fényben fogantattál ember, a vakító fény világít e fejben, amiket elégettek, mint rajtam végrehajtott történelem teljes egészét.

Viczián Sándor a Tatárdombon már öreg volt, mikor odakerültem, majdnem kilencven éves. Folyamatosan hosszabbították a Munkásosztály tagjai is, tudták, milyen utódokat hoztak létre, mert gyerekei az ikerpárja, mint űrpusztító útvonala az Ikerházzá épített nemi szövetségének a nagy fehér házas központnak Amerikában, összekötötte a lábait kiskorukban, hogy megfeleljen az Időjelek állandó világvégének megadóinak testenyészeti ábrájának, amit miattam adott ki a láthatatlan világ festőművésze, aki felé szívet tettek, hogy szeret engem a halott.

Árvay Róza már majdnem hetven éves hosszabbítása az ötágú csillagos, béke galambos kommunizmusnak, az apa átírta születésekor a Rózsa nevet, ami az anyjáé volt, mert a Rózsák vallási feszületeket jelentenek. Könyvét kitették zsákban, hogy születésem óta rajtam végrehajtották. Az apokalipszis tagjai így hosszabbítanak, szándékosan adva neveiket a szerepjátékosaiknak, mert Babi is tudta, hogy a sakk-kártya is hozzájuk tartozik, felhozta nekem 19 éve bizonyítéknak, ezt követően kiiktatták.

Thürmer Gyula a Hunnia börtöné. Születésem előtt a Győzike bibliai Gáspár névvel megtámadta apát és nagyapámat, ahogyan a rokonai be is mutatták a médiában. Nagyapát pénz nélkül hagyták teljesen a miskolciakkal, cipész munkát vállalt, meg cirokseprű készítést, közben hordták hatalmas cigány erővel inni és mulatni a cigánysággal, azok húzták neki a zenét, feltételezés szerint szintén Hunnia filmet hajtottak végre, mert a cigánysággal a nemesek szokták húzatni, mint elmebetegei a világ-apokalipszisnek. Nagymama a kapuban állt rettegve és félve egész életében utolsó szlovák Szaszák angyalként, szintén pénz nélkül, mert a média egyik szereplőjét nyugdíj nélkül nyugdíjba küldték, ezért az újhelyi Dohánygyár, mint állandó egyik dohánygyára az apokalipszist követőknek nyugdíjba küldte fiatalon nyugdíj nélkül. Nagyapa bántotta és rettegésben tartotta a cigányokkal, melyek belé léptek, apát is baltás támadással úzték el otthonról, szintén egyik filmüket hajtották végre rajta, mely becsületbeli házassággal függött össze. A cigi nagy szerepet játszott, amit apa nem bírt elviselni, a cigivel folyamatosan felháborították.

Nagyapa testvérét, Kohut Istvánt Ardó Irén karcsai elmeosztályuk lesántulása végett megbénították, hiába faggattam, mi történt, alig akartak nyilatkozni róla, nem tudtam, hogy a II-es elme Miskolccal megtámadta a várost, a semmiről sem tudó embereket.

Thürmer Gyula apa és nagyapa sorsának ismétlésekor cipész műhelybe hívta választóit, erre már nem találtam szavakat, hogy ez milyen véráldozása a végtelen hosszabbítónak, amelyik az én főszereplésemmel angol Cate néven hajtotta végre a munkásosztály kommunizmusát. Elmebeteg a mészárlástól, még mindig szabadlábon, indulva a választáson ismételve ismét az angol egykori kommunizmusát a munkásosztálynak.

Annyi kommunista kor volt, hogy én nem tudtam őket összeszedni, volt Bistey Zsuzsa-féle Boris Pasternak beavatás, volt horoszkópos, asztrológiás, egymás után 1956-os kezdettel mentek végig rajtuk, a politikai vezetők szerepük eljátszása után meggazdagulva mentek afrikai és különféle országokba a pénzzel birtokokat vásárolva, sokan a nemi törzseihez a Rákóczi térnek.

Ma már, ahogyan a kabaré bemutatja, a munkásosztályt olyan réteg jelenti, akik semmihez nem értenek, ezért gány minden munka, mert az igazi szakembereket kitermelték kommunizmus néven vezetőknek, akár a földműveseit a falvaknak. Minden felszámolása után csak olyan népek maradtak fizikai munkán, akiknek más lehetőségük nincsen. Ez nem munkásosztály, ez olyan, mint a miskolci Feketevonat cigánytelepe, amelyik közmunkát végez jelenleg, szolgálva a Rákóczi terét a vasaknak, miután kivégeztek, felszámolták a jó és értelmes embereket, szép kislányokat, mindenkit aki szeretett és tisztelt egykor. Tehát nem migránsok, az apokapszis végrehajtói, amik nekimentek a jóságnak és tisztaságnak felruházásával a gyilkosságuknak. Yosé és a Dalai Láma támadásunkkal kezdett indiai cigányságának vonulása is apokalipszis, jöttek emberré válni, egyetlen nagy közös áldozásban, a legalsóbb kasztjaiból Indiának Rozmanné könyve alapján depresszió diagnózisukkal.

Már születésemkor a pokol angyalaival és patkányokkal kezdtek Metrot építeni, ami készült nagyon sokáig, mert az utcalányok nem vállalták a könyvszerepeiket, elmentek énekesnek, amik végett folyamatosan támadott a Hunnia börtön nemi gyalázóival a baszógépeknek, mint Ferikéknek, amik kiválasztottak politika részeként a többi névtárával együtt a Bertalan utcának saját könyveiket, szerepüket, sorsukat, nemi csapás jellegüket rajtam végrehajtották megállás nélkül.
kohlinka, 2018. április 06. péntek, 00:03
Címkék: Thürmer Gyula, Thürmer Gyulájával, Illyés Gyula, Kádár János, Magyar Irodalom, Viczián Sándor,
Kommentek
Lengyel választások - A lengyel sajtó a kormánypárt mérsékelt megerősödéséről és az ellenzéki Polgári Koalíció
választáson, az ellenzéki tömörülések összességének nagyobb választói támogatása miatt mandátumszáma hasonló lehet a korábbihoz.

A baloldal és a Lengyel Parasztpárt (PSL) viszont örül eredményének, amely jobb, mint az előző választáson volt - állapítja meg Stankiewicz.

A PiS-szel szemben kritikus Rzeczpospolita című napilap szerint a választási eredményt az határozta meg, hogy a kormánypárt "a kampány egyetlen napját sem aludta át", miközben a KO "elpazarolta alaptőkéjét". A PO és a vele szövetségben induló Modern (Nowoczesna) kisebb támogatásra tett szert, mint négy évvel ezelőtt összességében, amikor külön indultak - mutat rá a kommentátor, Michal Szuldrzynski. Szerinte ez annak jele, hogy "lassan lejár a Grzegorz Schetyna vezette liberális ellenzék ideje".

A szejmben a választás nyomán a teljes politikai spektrum - a kormánypárt mellett a baloldal, a liberálisok, a mérsékelt kereszténydemokraták és a nacionalista jobboldal képviselve lesz - állapítja meg Szuldrzynski, aki szerint az alsóház
velemenyezd, 2019. október 14. hétfő, 11:41
Önkormányzat 2019 - Tízezernél több lakosú települések polgármesterei - Bács-Kiskun megye - EREDMÉNY
Baja (100 százalék)

1. Nyirati Klára (Sikeres Bajáért) - 49,41 százalék (6401 szavazat)

2. Fercsák Róbert (FIDESZ-KDNP) - 44,27 százalék (5735 szavazat)

3. Garami Artúr (Független) - 6,32 százalék (819 szavazat)Kalocsa (100 százalék)

1. Dr. Filvig Géza (FIDESZ-KDNP-KJE) - 45,99 százalék (3295 szavazat)

2. Bolvári Ferdinánd (B-KE) - 31,55 százalék (2260 szavazat)

3. Dr. Bagó Zoltán (Szívből Kalocsa) - 18,48 százalék (1324 szavazat)

4. Faragó László (Szövetségben Városunkért Egyesület-MSZP) - 3,98 százalék (285 szavazat)Kecskemét (100 százalék)

1. Szemereyné Pataki Klaudia (FIDESZ-KDNP) - 50,21 százalék (16 279 szavazat)

2. Lejer Zoltán (SZÖVETSÉG A HÍRÖS VÁROSÉRT) - 37,05 százalék (12 015 szavazat)

3. Dr. Hegedűs Gábor Imre (Független) - 8,50 százalék (2755 szavazat)

4. Faragó Dániel (Mi Hazánk-MIÉP-FKgP) - 4,24 százalék (1376 szavazat)Kiskőrös (100 százalék)

1. Domonyi László Mihály (FIDESZ-KDNP) -
velemenyezd, 2019. október 14. hétfő, 07:09
Önkormányzat 2019 - Tóth Bertalan: működött az ellenzék stratégiája
Tóth Bertalan Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt budapesti eredményváróján azt mondta, helyes volt az ellenzéki pártok stratégiája, hogy szövetségben indultak Budapesten, a fővárosi kerületekben, a megyei jogú városokban, a települések egy részében.

Elmondta, büszke arra, hogy az MSZP kezdeményezte a fővárosi előválasztást és ennek eredményeként lehet ellenzéki főpolgármestere Budapestnek.

Szerinte a választók értékelték a hivatalban lévő polgármester tevékenységét, de a helyi kampányoknak is volt jelentőségük az eredményben.

Tóth Bertalan szerint az a botrány, ami Győrben kirobbant, rávilágított egy olyan működési modellre, amelyről eddig csak suttogtak a településeken, azaz hogy "a korrupciós polip" hogyan hálóz be egy települést. Ez is befolyásolta a választási eredményt - mondta.
velemenyezd, 2019. október 13. vasárnap, 22:09
Önkormányzat 2019 - Dr. Filvig Géza (FIDESZ-KDNP-KJE) Kalocsa polgármestere
A jelöltek sorrendje:1. Dr. Filvig Géza (FIDESZ-KDNP-KJE) - 45,99 százalék (3294 szavazat)2. Bolvári Ferdinánd (B-KE) - 31,55 százalék (2260 szavazat)

3. Dr. Bagó Zoltán (Szívből Kalocsa) - 18,48 százalék (1324 szavazat)

4. Faragó László (Szövetségben VárosunkértEgyesü-MSZP) - 3,98 százalék (285 szavazat)
velemenyezd, 2019. október 13. vasárnap, 21:52
Önkormányzat 2019 - Tóth Bertalan: a választás valódi esélyt kínál a Fidesz leváltására
Tóth Bertalan úgy fogalmazott, hogy az ellenzék Budapesten és a nagyvárosokban, valamint a megyei jogú városok zömében és kistelepüléseken "szövetségben, egymással összefogva küzd a Fidesz helytartóinak leváltásáért".

Az ellenzék olyan "szabad városok, települések megteremtéséért küzd", amelyek szolidárisak, képviselik a zöld politikát, beleszólást engednek az embereknek mindennapi életük folyamába, a környezetükkel kapcsolatos döntésekbe és "amelyek nem arról szólnak, miként hajtják végre helyben a központi utasítást" - fogalmazott.

Az ellenzéki politikus azt mondta, az emberek számára most van itt a lehetőség, hogy döntsenek életük megváltoztatásáról, teremtsék meg a szabad településeket. Ennek "az lesz a következő lépése, hogy Magyarország is szabaddá válik" - jelentette ki.

A reggeli részvételi adatokról szólva közölte: a korábbiaknál többen járulnak az urnákhoz, de azt nem tudja megjósolni, mindez a Fidesznek vagy az ellenzéknek kedvez, ő a "másodiknak szurkol"- mondta.
velemenyezd, 2019. október 13. vasárnap, 11:11
Menczer: fejlődő pályán van Magyarország
magyar gazdaságot. Az eredmények e téren is javultak: az utolsó balliberális kormányzás alatti teljes évben, 2009-ben a beruházásösztönző rendszeren keresztül 27, míg 2018-ban 98 beruházás valósult meg. A 2009-es beruházások kevesebb mint 5500 munkahelyet, míg a 2018-asak 17 ezer állást teremtettek - ismertette az adatokat.

Hangsúlyozta: ez a három-négyszeres javulás elsősorban a magyar emberek világszínvonalú munkájának köszönhető, valamint annak, hogy az Orbán-kormány a magyar emberekkel szövetségben dolgozik az ország erősítéséért.

Elmondta: a magas munkanélküliség miatt 2010-ben az Orbán-kormány célja még az volt, hogy minél több munkahely jöjjön létre, jelenleg pedig az, hogy minél nagyobb hozzáadott értékű tevékenységek, beruházások érkezzenek Magyarországra.

A Magyarországra érkező beruházásoknál az átlagfizetés két év alatt 304 ezer forintról 505 ezer forintra nőtt, ez is mutatja, hogy egyre nagyobb értéket jelentő munkafolyamatokat telepítenek a vállalkozások Magyarországra -
velemenyezd, 2019. október 02. szerda, 11:21
Bajkai: jelentős feladatok várnak ránk
A Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ) élére a vasárnapi tisztújító közgyűlésen megválasztott elnök az M1 aktuális csatornán hétfőn azt mondta: a szövetség gazdálkodása és pénzügyi egyensúlya a kormány segítségével helyre állt, jó anyagi háttérrel tudnak gazdálkodni.

"Múlt december óta minden lényeges kérdést rendeztünk" - fogalmazott Bajkai.

A sportvezető szerint az ökölvívás a szó mindennapi értelmében látványsportágnak számít, így a következő időszak feladata, hogy új szponzorokat szerezzenek, így többlettámogatást tudjanak biztosítani az egyesületek, tagszervezetek számára.

A jövő nyári, tokiói olimpiával kapcsolatban kijelentette, a magyar ökölvívás "nem a legjobb állapotában van", éppen ezért a kvótákkal kapcsolatban számbeli vállalást nem is tesz.

"Nagy örömmel fogadunk minden lehetséges olimpikont" - nyilatkozta a sportvezető, aki szerint az elsődleges cél az, hogy a 2024-es, párizsi játékokon már ne legyenek ilyen kérdések, biztosak legyenek a résztvevő bokszolók számában.
velemenyezd, 2019. szeptember 30. hétfő, 19:42
Férfi vízilabda Magyar Kupa - Szolnok-Eger a negyeddöntőben
A magyar szövetségben hétfőn készítették el a negyeddöntő párosítását. Az európai kupákban is játszó öt klub - a Bajnokok Ligájában címvédő Ferencváros, az OSC és a Szolnok, valamint az Eurokupában induló Miskolc és az Eger - csak az MK-nak ebben a szakaszában kapcsolódik be.

A bajnokságban és a kupában is címvédő Ferencváros az UVSE-vel, a Miskolc a Péccsel, az OSC pedig a Honvéddal játszik oda-visszavágós párharcot, a mérkőzéseket október 25-én és 26-án rendezik.

A négyes döntő december 7-8-án lesz, a sorozat győztese indulhat az Eurokupában, de ha a kupagyőztes bejutna a Bajnokok Ligájába, akkor a bajnoki ötödik helyezett vehet részt a második számú sorozatban.
velemenyezd, 2019. szeptember 30. hétfő, 14:01
Képek, videók
Szövetség Istennel
dandej
2019. július 08. hétfő, 10:59
Isten jele - Szövetség
dandej
2019. március 06. szerda, 20:00
Szivárvány - Szövetség
dandej
2017. október 03. kedd, 09:25
Új szövetség 01.jpg
chillik
2017. január 29. vasárnap, 08:58
Új szövetség 02.jpg
chillik
2017. január 29. vasárnap, 08:57
Új szövetség 03.jpg
chillik
2017. január 29. vasárnap, 08:57
Új szövetség 04.jpg
chillik
2017. január 29. vasárnap, 08:56
Szövetség
dandej
2016. július 19. kedd, 14:08
Az új szövetségi kapitány
sanci81
2016. június 03. péntek, 19:07
Új szövetség.jpg
chillik
2016. január 03. vasárnap, 13:15
A gyűrű szövetsége.jpg
pacsakute
2014. július 17. csütörtök, 05:13
big_434129_thurmer-csa pat
szidi001
2006. szeptember 30. szombat, 14:13
sos jhózsi gyulája..jpg
zsokica45
2018. május 24. csütörtök, 11:50
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.