Belépés
2019. július 16. kedd | 29. hét | 197. nap | 12:40 | Valter
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
A 130 éves Munkáspárt szövetségben a miskolci vassal
Hogy mi történt 130 éven keresztül, amióta a miskolciak a világkörüli útról bevágtattak a lemészárolt országrészekbe, el lehet képzelni.

A kilenceszázas évek végén játszották a Thürmer Gyula által képviselt szakszervezezti képviselettel ellátott munkásmozgalmat angol kommunizmusként, amit születésem óta folyamatosan ismételtek a Hunnia börtön Thürmer Gyulájával.

130 éve vaskommunizmus címen Bertalan utcai elmélettel termelték ki sátán parasztjait a falvakból, mint analfabétákat művésznek, ahogyan Illyés Gyula is megírta, hogy íratták éjjel-nappal, politikusoknak szintén. Kádár János így került orosz szövetségében egykori Brezsnyev népének olyan elméletével a Bertalan utcai Bencsik történelemnek, Sztálin idejében élre, mely elmélet szerint a munkásokat és a parasztokat kell kiemelni, a várost tönkre tették, oda vitték a főbb szereplőket elltáva őket gazdagsággal, fürdőszobás házakkal.

130 éves politikusok névtárát Miskolc jelenti Tiszával, Horhtyval, Ábrahámmal, minden főbb vezetőjével a világnak.

A munkásosztály nem bírta a rengeteg kommunista vallás állandó ismétlését, a káosz-harcot láthatatlan, titkos ellenségekkel szembe, mint a református világ-apokaliptikus vallási képviselőket, mint a Talmud titkosan gyalázó démonjait, mint a nemesek elmeosztályát, a felsorolhatatlan világ-könyvtár szereplőjével azoknak, akiket trianon néven megszüntettek. Így újabb elmebetegeket telepíthettek a felszámolt területekre, amikkel ismét világ-Magyarországot kívántak létrehozni penitenciás feltámadással, megtisztulással, amire készültek a lírai karámjukkal 130 éven keresztül, a Rákóczi téri történelem megírása mellett.

Hiába írták le páran a Magyar Irodalom könyvük szerint, hogy Radnótiék, Weöresék elméleteit, mint a Theomagiát, Istár-Vénuszt, Ízisz pokoljárását, Mária mennybemenetelét, Medvetáncot.... nem lehet a XX. században végrehajtani, nekik mégis sikerült Müllerékkel, mint Weöres tik sem vagytok magyarok hálózatával.

A munkásosztály becsületes része kivándolt szerte a világba, mint nagy tudással rendelkező fényagy-félével rendelkező nagy gondolkozók, akiket éheztettek, nyomorgattak, dolgoztattak éjjel-nappal. Úgy írtam meg az elméletüket, hogy fényben fogantattál ember, a vakító fény világít e fejben, amiket elégettek, mint rajtam végrehajtott történelem teljes egészét.

Viczián Sándor a Tatárdombon már öreg volt, mikor odakerültem, majdnem kilencven éves. Folyamatosan hosszabbították a Munkásosztály tagjai is, tudták, milyen utódokat hoztak létre, mert gyerekei az ikerpárja, mint űrpusztító útvonala az Ikerházzá épített nemi szövetségének a nagy fehér házas központnak Amerikában, összekötötte a lábait kiskorukban, hogy megfeleljen az Időjelek állandó világvégének megadóinak testenyészeti ábrájának, amit miattam adott ki a láthatatlan világ festőművésze, aki felé szívet tettek, hogy szeret engem a halott.

Árvay Róza már majdnem hetven éves hosszabbítása az ötágú csillagos, béke galambos kommunizmusnak, az apa átírta születésekor a Rózsa nevet, ami az anyjáé volt, mert a Rózsák vallási feszületeket jelentenek. Könyvét kitették zsákban, hogy születésem óta rajtam végrehajtották. Az apokalipszis tagjai így hosszabbítanak, szándékosan adva neveiket a szerepjátékosaiknak, mert Babi is tudta, hogy a sakk-kártya is hozzájuk tartozik, felhozta nekem 19 éve bizonyítéknak, ezt követően kiiktatták.

Thürmer Gyula a Hunnia börtöné. Születésem előtt a Győzike bibliai Gáspár névvel megtámadta apát és nagyapámat, ahogyan a rokonai be is mutatták a médiában. Nagyapát pénz nélkül hagyták teljesen a miskolciakkal, cipész munkát vállalt, meg cirokseprű készítést, közben hordták hatalmas cigány erővel inni és mulatni a cigánysággal, azok húzták neki a zenét, feltételezés szerint szintén Hunnia filmet hajtottak végre, mert a cigánysággal a nemesek szokták húzatni, mint elmebetegei a világ-apokalipszisnek. Nagymama a kapuban állt rettegve és félve egész életében utolsó szlovák Szaszák angyalként, szintén pénz nélkül, mert a média egyik szereplőjét nyugdíj nélkül nyugdíjba küldték, ezért az újhelyi Dohánygyár, mint állandó egyik dohánygyára az apokalipszist követőknek nyugdíjba küldte fiatalon nyugdíj nélkül. Nagyapa bántotta és rettegésben tartotta a cigányokkal, melyek belé léptek, apát is baltás támadással úzték el otthonról, szintén egyik filmüket hajtották végre rajta, mely becsületbeli házassággal függött össze. A cigi nagy szerepet játszott, amit apa nem bírt elviselni, a cigivel folyamatosan felháborították.

Nagyapa testvérét, Kohut Istvánt Ardó Irén karcsai elmeosztályuk lesántulása végett megbénították, hiába faggattam, mi történt, alig akartak nyilatkozni róla, nem tudtam, hogy a II-es elme Miskolccal megtámadta a várost, a semmiről sem tudó embereket.

Thürmer Gyula apa és nagyapa sorsának ismétlésekor cipész műhelybe hívta választóit, erre már nem találtam szavakat, hogy ez milyen véráldozása a végtelen hosszabbítónak, amelyik az én főszereplésemmel angol Cate néven hajtotta végre a munkásosztály kommunizmusát. Elmebeteg a mészárlástól, még mindig szabadlábon, indulva a választáson ismételve ismét az angol egykori kommunizmusát a munkásosztálynak.

Annyi kommunista kor volt, hogy én nem tudtam őket összeszedni, volt Bistey Zsuzsa-féle Boris Pasternak beavatás, volt horoszkópos, asztrológiás, egymás után 1956-os kezdettel mentek végig rajtuk, a politikai vezetők szerepük eljátszása után meggazdagulva mentek afrikai és különféle országokba a pénzzel birtokokat vásárolva, sokan a nemi törzseihez a Rákóczi térnek.

Ma már, ahogyan a kabaré bemutatja, a munkásosztályt olyan réteg jelenti, akik semmihez nem értenek, ezért gány minden munka, mert az igazi szakembereket kitermelték kommunizmus néven vezetőknek, akár a földműveseit a falvaknak. Minden felszámolása után csak olyan népek maradtak fizikai munkán, akiknek más lehetőségük nincsen. Ez nem munkásosztály, ez olyan, mint a miskolci Feketevonat cigánytelepe, amelyik közmunkát végez jelenleg, szolgálva a Rákóczi terét a vasaknak, miután kivégeztek, felszámolták a jó és értelmes embereket, szép kislányokat, mindenkit aki szeretett és tisztelt egykor. Tehát nem migránsok, az apokapszis végrehajtói, amik nekimentek a jóságnak és tisztaságnak felruházásával a gyilkosságuknak. Yosé és a Dalai Láma támadásunkkal kezdett indiai cigányságának vonulása is apokalipszis, jöttek emberré válni, egyetlen nagy közös áldozásban, a legalsóbb kasztjaiból Indiának Rozmanné könyve alapján depresszió diagnózisukkal.

Már születésemkor a pokol angyalaival és patkányokkal kezdtek Metrot építeni, ami készült nagyon sokáig, mert az utcalányok nem vállalták a könyvszerepeiket, elmentek énekesnek, amik végett folyamatosan támadott a Hunnia börtön nemi gyalázóival a baszógépeknek, mint Ferikéknek, amik kiválasztottak politika részeként a többi névtárával együtt a Bertalan utcának saját könyveiket, szerepüket, sorsukat, nemi csapás jellegüket rajtam végrehajtották megállás nélkül.
kohlinka, 2018. április 06. péntek, 00:03
Címkék: Thürmer Gyula, Thürmer Gyulájával, Illyés Gyula, Kádár János, Magyar Irodalom, Viczián Sándor,
Kommentek
A székesfehérvári közgyűlés vizsgálatot kért a MOL Aréna Sóstó baktériumfertőzése miatt
András, a Fejérvíz Zrt. műszaki vezérigazgató-helyettese hangsúlyozta, hogy Székesfehérvár ivóvízhálózatában semmilyen probléma nincs, baktérium csak a belső hálózatban van.

"Az épületbe egészséges ivóvíz megy be, onnan pedig kifelé fertőzés nem mehet" - fűzte hozzá.

Megjegyezte, hogy a baktérium jellemzően új építésű épületekben jelenik meg, de nem szuperbaktérium, és nehezen, de kiirtható. Leszögezte, hogy a MOL Aréna Sóstóban "nincs fekália az ivóvízben".

Horváth-Tancsa Ágnes (Szövetségben Fehérvárért) az okok alapos kivizsgálását kérte, míg But Sándor (Együtt) rámutatott, nagy kár keletkezett azzal, hogy a stadion jelenleg nem alkalmas mérkőzések megrendezésére a fertőzött víz miatt. Márton Roland (MSZP) szerint az ügyben politikai felelősséget senki sem vállal, miközben egy több mint tízmilliárdból épült stadiont nem lehet használni. Földi Judit (DK) a májusi fertőzést bizonyító laborvizsgálat jegyzőkönyvének nyilvánosságra hozatalát kérte.

Cser-Palkovics András (Fidesz) polgármester
velemenyezd, 2019. július 02. kedd, 16:01
BGE-rektor: a versenyképesség növelése és az oktatási kínálat fejlesztése a cél
A régi-új rektor az MTI-nek hozzátette: mindezek mellett a hallgatóiéletút-menedzsment rendszerének fejlesztésével, továbbá a nemzetközi akkreditációk megszerzésével kívánják biztosítani a megfelelő feltételeket a BGE hallgatói számára.

Az alkalmazott kutatások folytatását lehetőség szerint üzleti partnereikkel szövetségben képzelik el.

Heidrich Balázs elmondta: a fenntarthatóság eddig is tevékenységük fókuszában volt, és a jövőben is hangsúlyos lesz a felelős oktatás és a téma kutatása. A régióban vezető intézménnyé kívánnak válni ezen a területen - tette hozzá.

A rektor szólt arról is, hogy fokozni kívánják az egyetem nemzetközi beágyazottságát és versenyképességét a közép-európai régiós felsőoktatási térben.

Heidrich Balázs most záruló rektori ciklusában (2016-2019) lett a BGE az ország legnagyobb hallgatói létszámmal rendelkező alkalmazott tudományok egyeteme és gazdasági képzést nyújtó felsőoktatási intézménye; 2016-ban az országos felvételi rangsorban az ötödik helyen állt,
velemenyezd, 2019. június 01. szombat, 07:04
Helyettes államtitkár: sikeres a magyar kormány vajdasági gazdaságfejlesztési programja
célokat tűzött maga elé, hiszen a stratégia olyan célokat vázolt, amelyek soha nem látott léptékű fejlesztésekről szóltak. Ezek a célok az elmúlt években elkezdtek megvalósulni - mondta, majd hozzátette, hogy a program 2022-ig biztosan folytatódik, és folyamatosan nyitnak meg új pályázatokat.

Méltatta, hogy a magyar kormány 2016 óta a határon túlra is ki tudja terjeszteni gazdaságerősítő intézkedéseit. Kellett emellett egy megbízható partner, a magyar kormány ezt a partnert a Vajdasági Magyar Szövetségben találta meg, és kellettek olyan vállalkozók, akik bele mertek vágni a fejlesztésekbe - húzta alá.

A gazdaságfejlesztési program első hároméves szakaszában több mint tízezer nyertes pályázó volt, több mint negyvenmilliárd forintnyi támogatás áramlott a térségbe, és a pályázatok nyertes vállalatai több mint 1300 munkahelyet hoztak létre - emlékeztetett Kiss-Parciu Péter.

Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke rámutatott, hogy a gazdaságfejlesztési programmal a vajdasági magyarság
velemenyezd, 2019. május 30. csütörtök, 21:19
Berki Krisztián a tornaszövetség elnökségének tagja lett
"Nagy megtiszteltetés, hogy bekerülhettem az elnökségbe. A célom mindig is az volt, hogy a magyar tornát segítsem, egyelőre még a tornateremből, hiszen nem titkolt idei célom a tokiói olimpiai kvóta megszerzése az októberi világbajnokságon" - nyilatkozta a szervezet évi rendes közgyűlése után az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Berki.

Hozzátette, már mostantól próbál részt venni az elnökség munkájában, de a távolabbi jövőre is gondol, hiszen a visszavonulása után a szövetségben szeretne tevékenykedni.

Magyar Zoltán, a MATSZ elnöke úgy fogalmazott, nagyon boldog, amiért egy ilyen kiváló sportember az elnökségbe került.

"Úgy érzem, szükség van a fiatalításra, a meglátásaira, és biztosan lesz olyan téma, amelyben tanácsot kérünk tőle mint az ifjabb generáció tagjától" - mondta. Hozzátette, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság is arra biztatja a nemzeti olimpiai bizottságokat és a sportági szakszövetségeket, hogy még aktív sportolók is kerüljenek be a testületek vezetésébe.
velemenyezd, 2019. május 29. szerda, 06:48
EP-választás - Feldman: elfogadhatatlan a brüsszeli bürokraták mezőgazdasági támogatásokat csökkentő javaslata
bevándorlás támogatására, bevándorlók "valamiféle integrációjára" fordítanák - közölte, hozzátéve: ez az európai és a magyar érdekekkel ellentétes.

Ezeknek a forrásoknak jobb helye van a magyar vidéken, a magyar gazdálkodóknál, hiszen ebből tudnak fejleszteni, gazdaságaikat előrébb juttatni - jelentette ki Feldman Zsolt.

A forráskivonási szándék ténylegesen veszélyezteti a 2020 utáni magyar mezőgazdaság fejlődését - mondta.

Az államtitkár hangsúlyozta: a forrásokért való küzdelemben szövetségben dolgoznak a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával (NAK) és Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Országos Szövetségével (Magosz). Hozzátette: az elmúlt hetekben zajlott aláírásgyűjtés segítette, hogy minél szélesebb legitimációval "a hátuk mögött" lehessen érvelni Brüsszelben a forrásokért.

Kifejtette, hogy a Közös Agrárpolitika (KAP) forrásai ésszerű felhasználásának köszönhetően a 2008 és 2018 közötti időszakban az Európai Unió legnagyobb mértékben bővülő mezőgazdasága volt a magyar, az ágazat
velemenyezd, 2019. április 25. csütörtök, 20:29
AM-államtitkár: elfogadhatatlan a mezőgazdasági támogatások csökkentése
mind a biztonságos, jó minőségű élelmiszer előállítása, illetve az export szempontjából.

A 2008 és 2018 közötti időszakban az Európai Unió legnagyobb mértékben bővülő mezőgazdasága volt a magyar, az ágazat exportteljesítménye az elmúlt években több mint duplájára, 9 milliárd forintra nőtt - hangsúlyozta az államtitkár.

Hozzátette, hogy 2018-ban a hazai külkereskedelmi aktívum felét adta az agrárium. Ebben az eredményben a gazdálkodók tudása, szorgalma alapvető, ezért is dolgozik a kormány szövetségben a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával és a Magosszal, amelyek tagjai aláírásgyűjtésükkel "legitimációt adnak a közös agrárpolitikai forrásokért folytatott küzdelemben".

Ha az európai bürokrácia javaslata szerint 20 százalékkal csökkenne az agráriumra fordított források összege, az 2 milliárd euróval kevesebb támogatást jelentene Magyarország számára a 2020 utáni időszakban. A csökkenő források és egy bonyolultabb eljárásrend elfogadhatatlan Magyarország számára - nyomatékosította Feldman
velemenyezd, 2019. április 24. szerda, 21:06
A 70 éves Gedó Györgyöt köszöntötték
Nébald György, a Magyar Olimpiai Bajnokok Klubjának szintén olimpiai aranyérmes elnöke. Személyes élményei között felidézte, hogy 1980-ban, Moszkvában mindketten tagjai voltak az olimpiai küldöttségnek, az ünnepeltet pedig egy olyan egyedi újsággal lepte meg, amely kifejezetten erre az alkalomra készült, és amely korabeli cikkek és fotók segítségével Gedó György pályafutását idézte fel.

A Magyar Ökölvívó Szövetség nevében Erdei Zsolt elnök életműdíjjal tüntette ki Gedót, és elárulta, hogy a szövetségben már tortával is felköszöntötték őt.

Az olimpiai bajnok egykori klubja, a Vasas SC képviseletében Raduly József, a piros-kék egyesület örökös tiszteletbeli elnöke szólt az ünnepelthez, majd Kincses Ferenc, az ökölvívó szövetség egykori főtitkára kiemelte, hogy Gedó György az egyedüli magyar ökölvívó, aki négy olimpián szerepelt.

Az ünnepelt elárulta: nem volt könnyű megélnie ezt a 70 évet, aminek volt szép és keserű része, de mégis "így volt jó", mert volt benne minden.

"Pályafutásom során
velemenyezd, 2019. április 23. kedd, 17:22
EP-választás - MSZP-Párbeszéd: a közös lista negyedik helyén szerepel az első párbeszédes politikus
meg tudja állítani "Orbán populista, szélsőjobboldali törekvéseit".

Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke úgy értékelt, a Párbeszéd a közös listán "befutásra jó esélyt" jelentő helyet kapott, amely Tóth Bertalan listavezető visszalépése miatt politikai értelemben a harmadik, közjogi értelemben a negyedik helyet jelenti. Jelezte, hogy a Párbeszéd kongresszusának is jóvá kell hagynia a megállapodást.

Szerinte a magyar politikai mezőnyben egyedül az MSZP és a Párbeszéd az, amely képes szövetségben gondolkodni. Az elmúlt hónapokban reálisnak tűnt, hogy az ellenzék képes közös ajánlatot tenni a választóknak, nem az MSZP-n és a Párbeszéden múlt, hogy nem jött létre az átfogó ellenzéki egység - mondta. Reményét fejezte ki, hogy októberi önkormányzati választásra sikerül megvalósítani az ellenzéki összefogást.

Kunhalmi Ágnes, az MSZP választmányi elnöke is azt hangsúlyozta, hogy egyetlen közös lista van az EP-választáson, az MSZP-Párbeszéd listája. Jelezte, továbbra is nyitottak minden
velemenyezd, 2019. március 23. szombat, 14:42
Képek, videók
Szövetség Istennel
dandej
2019. július 08. hétfő, 10:59
Isten jele - Szövetség
dandej
2019. március 06. szerda, 20:00
Szivárvány - Szövetség
dandej
2017. október 03. kedd, 09:25
Új szövetség 01.jpg
chillik
2017. január 29. vasárnap, 08:58
Új szövetség 02.jpg
chillik
2017. január 29. vasárnap, 08:57
Új szövetség 03.jpg
chillik
2017. január 29. vasárnap, 08:57
Új szövetség 04.jpg
chillik
2017. január 29. vasárnap, 08:56
Szövetség
dandej
2016. július 19. kedd, 14:08
Az új szövetségi kapitány
sanci81
2016. június 03. péntek, 19:07
Új szövetség.jpg
chillik
2016. január 03. vasárnap, 13:15
A gyűrű szövetsége.jpg
pacsakute
2014. július 17. csütörtök, 05:13
Thürmer Gyula
megyerimihaly
2014. január 23. csütörtök, 23:51
sos jhózsi gyulája..jpg
zsokica45
2018. május 24. csütörtök, 11:50
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.