Belépés
2020. július 02. csütörtök | 27. hét | 184. nap | 17:24 | Ottó
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Hamarosan eljön majd a pillanat, amikor ismét átölelhetjük -

Hamarosan eljön majd a pillanat, amikor ismét átölelhetjük azt, aki kedves a számunkra. Amikor majd nem hőbörgünk azon, hogy a kávézóban a pincér eltéveszti a rendelést, vagy, hogy a buszon hatalmas a tömeg. Hamarosan eljön majd a nap, amikor nem bosszankodunk, hogy tele a játszótér és hatalmas a zsivaj, hogy mindenhol emberek vannak és bölcsen hallgatunk majd arról, megint micsoda nagy a tömeg. És többé nem szólunk egy rossz szót sem, ha munkába indulunk, vagy rohanni kell ezer felé, és a kolléganő ruhája is mindig szép lesz, mert hálát adunk, hogy ismét láthatjuk. Hamarosan eljön a pillanat, amikor nem számít, hogy az idős szülő elfelejt ezer, meg egy dolgot és soha többé nem bosszant majd minket, mert boldogok leszünk, hogy ezek után, még felejthet, téveszthet, mert köztünk maradt. És soha többé nem lesz hülye az orvos, vagy a nővér, mert eszedbe jut majd, hogy életeket ment, és láthatóvá válik a pénztáros, a takarítónő, az eladó és a kukás kocsin dolgozó. Mert most, ezekben a percekben megtanulunk valami nagyon fontosat. Hogy az élet, a tiéd és mindannyiunké, mulandó.

(Todorovits Rea)


koszegimarika, 2020. május 08. péntek, 17:08
Címkék: Todorovits Rea, pincér eltéveszti, buszon hatalmas, rossz szót, kolléganő ruhája, idős szülő,
Kommentek
Tanuld már meg végre, hogy nem lányregény az élet
"Tanuld már meg végre, hogy nem lányregény az élet. Van, amikor a rossz győz, és nem tehetsz ellene semmit. Ott maradhatsz, vagy tovább állhatsz, de a helyzet attól még így marad.
Tudd, hogy a veszteség sosem a gyengeséggel azonos, alul maradni nem szégyen, ha tudod, van még tartalék erőd.
Értsd meg végre, hogy a boldogság sosem kopog, vagy elébe mész és megteremted azt, vagy máshoz pártol, mert ott érte küzdenek.
Tanuld meg végre, hogy nincs rózsaszín felhő, ha látni véled majd úszik is tovább az égen, a szürke felhő majd ugyanezt teszi.
Értsd meg, az élet sosem lesz könnyű, de legyinteni arra, ami holnap már a múlté, nem nagy áldozat.
Tanuld meg, hogy nem mindenki szeret, aki átölel, és aki távol van még őszintén szerethet téged. Tudd, hogy ez az élet a tiéd, vagy elherdálod, vagy kiállsz érte, nincs belőle még egy.
Tanuld meg, hogy arrébb állni, vagy új utat találni, megjavítani azt, amin most jársz, vagy szárnyat bontani és világot váltani mindig fájni fog.
Hidd el,
koszegimarika, 2020. június 27. szombat, 08:31
Hatalmas bátorság kell ahhoz, hogy újrakezd az életed
Hatalmas bátorság kell ahhoz, hogy újrakezd az életed, feladva mindazt, amiért eddig minden reggel felébredtél. Elég egyetlen mondat, egyetlen pillanat, amikor úgy érzed, lépned kell. Lépni, mert ez az élet már többé nem a tiéd, új útra kell lépned. Hidd el, mindenkit megváltoztat az élet, másképp nem lehet. De hinned kell abban, hogy eljön majd a perc, amikor mindent megértesz. Értelmet nyer majd minden csata, minden veszteség, minden, nem bírom tovább pillanat. Rájössz majd, hogy a változás maga az élet. Így hát lehajolsz az életed összetört darabjai előtt, előveszed a legnagyobb hited, és újra építed. Bízva abban, hogy erősebb lesz, mint valaha. (Todorovits Rea)
koszegimarika, 2020. június 14. vasárnap, 11:16
"Tanítsd meg a gyermeknek, hogy gyakran az utolsókból első
"Tanítsd meg a gyermeknek, hogy gyakran az utolsókból elsők lesznek, de a sor vége is gyönyörű, ha emelt fejjel, egyenes gerinccel áll, mert belátni a tájat. Tanítsd meg neki, hogy minden könny gyémánttá válik, ha tesz érte, csak egy picit. Tanítsd meg neki, hogy a szép szív az, ami öltöztet, és a mosoly valóban képes megváltoztatni a világot. Tanítsd meg neki, hogy a kenyér fele mindig odaadható annak, akinek nincs, és lehajolni azért, aki elbukott, szárnyakat ad. Tanítsd meg neki, hogy nem minden út járható, de ami az övé, azon repülni is képes lesz. Tanítsd meg neki, hogy a csodákra bizony várni kell, de ha tiszta a szív, a varázslat mindig érkezik. Tanítsd meg neki, hogy nem minden nap szép, de minden napban van valami, amiért érdemes élni. Tanítsd meg, élni, küzdeni, játszva győzni vagy elbukni. Tanítsd meg felállni, könnyeket letörölni, tanítsd tisztán, tanítsd szívből, tanítsd őszintén sírni és nevetni. Mert kell, mert neked szánta az élet. Nem véletlen kaptad a gyermeked, szükséged van rá."(Todorovits
koszegimarika, 2020. május 31. vasárnap, 16:02
Ítélkezni a legkönnyebb dolog a világon
Ítélkezni a legkönnyebb dolog a világon, és bármit teszel, mindig lesz, aki mást lát majd benned, mint aki vagy. Nem fogsz tudni megfelelni, csupán az idődet vesztegeted. Lesz, akinek útszéli rongy leszel, és lesz, akinek szent, lesz, aki szerint angyal vagy, és lesz, aki átkot lát majd benned. Lesz, akinek a győzelmet jelented, és lesz, akinek gyötrelmet. Mindig lesz. De Te menj tovább az úton, a sajátodon, és ne hallgass arra, aki bánt, hiszen nem neked és nem rólad szól. Azzá lettél, akivé lenned kell, és ezt csak Te értheted. Senki nem érzi, amit Te, senki nem járta végig az utad, senki nem bukott el az akadályaidba, és senki másnak nem fájt úgy, mint neked. Mások vagyunk. Tiszteld a mást, az embert, a múltját, és szeresd azt, akivé vált. Emberek vagyunk, ma, holnap és azután, jelentsen ez bármit. (Todorovits Rea)
koszegimarika, 2020. május 19. kedd, 20:48
A Te lelked az olcsó cipő szorítja, másnak lába sincs
A Te lelked az olcsó cipő szorítja, másnak lába sincs
Te fodrászra vágysz, más haj nélkül él, boldogan
Te divatos testet szeretnél, más csupán enni, egyszer az életben, sokat
Te jó jegyekre számítasz a bizonyítványba, más repülne a boldogságtól, ha a gyermeke élne
Te csendet akarsz magad körül, van, aki az életét adná, ha még egyszer hallhatná, ahogy megtelik a ház
Te szépséget akarsz, van aki életet, mindenáron
Te rendet szeretnél a házban, van, aki egy lyukkal is beérné
Te nyaralni szeretnél jövőre, van, aki megélni a holnapot
Te ma kiabálsz, és lesz, aki az égbe kiált
Te szerencsés vagy, nagyon szerencsés!!!

(Todorovits Rea)
koszegimarika, 2020. május 18. hétfő, 06:57
Az életben a legnehezebb feladat elfogadni mindent
Az életben a legnehezebb feladat elfogadni mindent amit adni képes és elfogadni mindent, amit elvesz tőlünk. Boldognak lenni a mindenben, hinni abban, hogy egyszer majd megérted, vagy elfogadod, így kellett történnie, a szabadságot adja számodra. Szabadságot, amikor megtanulsz bízni az életben, és hinni önmagadban, küzdelem és játszmák nélkül. Amikor egy átlagosnak hitt reggelen, könnyek helyett megnyugszik a lelked, és elfogadod, történjen bármi, szeret az élet. Hiszen történjen bármi, megtörténhetett.
(Todorovits Rea)
koszegimarika, 2020. május 16. szombat, 11:04
Sajnálhatod magad, heverhetsz a padlón évekig,összeomolhatsz
Sajnálhatod magad, heverhetsz a padlón évekig, összeomolhatsz, temetheted a reményed, de jobb ha nem felejted el, az életed itt és most zajlik. Elrobog egyetlen pillanat alatt. Nem áll meg a könyörtelenül múló idő, amíg kisírod magad, nem áll meg akkor sem, ha évekig vergődsz olyan úton, ami nem vezet sehova. Egész egyszerűen csak szedd össze a bátorságod és tedd fel magadnak a kérdést, megéri? Megéri az időd, a múlandót egy olyan világ, ahol tengernyi a könny és a mosoly már rég a múlté. Megéri feláldozni egyetlen percet is a maradék időből olyanokra, akik sosem vesznek majd észre, akiknek nem számítasz és sosem leszel majd jó? Minél hamarabb meghozod a döntést, annál hamarabb túl leszel a fájdalmon, megbocsáthatod magadnak az eltévedt időt és végre rátalálhatsz önmagadon túl arra, akinek Te számítasz. (Todorovits Rea)
koszegimarika, 2020. május 11. hétfő, 09:06
Képek, videók
Ronald Reagan és Gorbacso
agica2004
2018. július 23. hétfő, 15:19
Ronald Reagan.jpg
agica2004
2018. július 23. hétfő, 15:16
Ronald Reagan-volt amerik
agica2004
2018. július 23. hétfő, 15:15
600x816_4123_Maria_2d_ rea
ladymoon
2018. június 24. vasárnap, 16:26
chris-rea.jpg
agica2004
2018. március 02. péntek, 00:24
chris-rea-1980.jpg
agica2004
2018. március 02. péntek, 00:22
chris-rea-2014..jpg
agica2004
2018. március 02. péntek, 00:22
chris-rea-on-comeback- tra
agica2004
2018. március 02. péntek, 00:21
Ronald Reagen 40.elnök 28
agica2004
2017. február 19. vasárnap, 11:32
R8PDZ_Ggs1Rea15sH7oSyt S8b
taszat
2016. szeptember 20. kedd, 01:21
cafkzkpbw4whx0reabhi.g if
strongradios
2016. augusztus 16. kedd, 23:21
Eltévesztett kikötő.jpg
dnemethk
2008. június 03. kedd, 13:09
hatalmas-szentkep-akva rel
menusgabor
2018. november 21. szerda, 15:52
hatalmas virágcsokor0912.
maroka
2018. szeptember 12. szerda, 16:40
Az igaz barátság hatalmas
rushlilly
2018. június 12. kedd, 14:08
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.