Belépés
2018. december 15. szombat | 50. hét | 349. nap | 15:53 | Valér
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Tallóztam
10 titok, amit a férfiak eddig nagyon ügyesen elhallgattak!

A férfiak érdekes lelkek, hiszen ők egyáltalán nem beszélnek annyit a gondolatairól, érzelmeikről, mint a nők többsége. A nők számára megfejthetetlen emberek, ezért olyan érdekesek. Ha tudni akarod mi jár a pasid vagy csak egy idegen férfi fejébe, akit most ismertél meg, olvasd el a lent felsorolt szempontokat. Ugyanis mi összegyűjtöttük nektek azokat a férfi titkokat, ami segíteni fog kiigazodni rajtuk. Lehet, hogy lesznek benne, egy kissé bántó szavak, de hölgyeim, ez az igazság.

Félünk, mikor új nővel létesítünk együttlétet.
Amikor az első együttlétre sor kerül, a nemrég megismert hölggyel, annyira kiugrik a szívünk a helyéről és felgyorsul a pulzusszámunk, mintha lefutottuk volna a maratont. Ám, mikor a nő, akivel szeretnénk kapcsolatot létesíteni, ott áll előttünk ruhátlanul, egy kicsit zavarba jövünk. Ilyenkor annyi kérdés megfordul az ember fejében, hogy mit csináljon az adott nővel. Ugyanazokat a praktikákat alkalmazzam, amit az előző barátnőn, vagy azt teljesen felejtsem el, vagy legyek gyengéd, esetleg pont, hogy igazi Don Juan. Annyi biztos, hogy, a nők kielégítő együttlétet szeretnének. Egy igazi férfit szeretne az ágyban, aki tudja, mit kell vele tennie. Emberfüggő, hogy milyen a jó fizikai kapcsolat. Miután megtörtént a dolog, tuti biztos, hogy az összes nő elmondja a barátnőinek, és ha nem teljesítünk jól, rossz színben tüntetnek fel, ami rontja az imidzsünket. És ha nem hinnéd, hogy nekünk ez mennyire fontos dolog, nyugodtan robogj el a legközelebbi könyvesboltba, és egyszerűen csak nézz szét, rengeteg könyvet fogsz találni, ami arról szól, mennyi pszichológiai könyv szól férfiaknak, amiben az együttlétről írnak.

A férfik jobban értékelik a nő műveltségét.
A férfiak elmondása szerint jobban preferálják egy nő műveltségét és kinézetét, mint a humorát. Tudósok alátámasztották, hogy a vicc egy bizonyos része az agressziót tükrözi, amiért a férfi hormonok felelősek. Persze nincs abban semmi rossz ha egy nő viccesnek gondolja magát, de mi férfiak nem fogunk a földön feküdni és a hasunkat fogni a nevetéstől, mert olyan humorosat mondott a nő, csak mosolygunk egyet rajta és ennyi. Ha igazi mélyről jövő nevetésre vágyunk azt inkább a barátainkkal osztjuk meg. A kellemes, romantikus estéket pedig a nőkkel.Együttlét közben minden megfordul a fejünkben.
Az együttlét alatt a cél, hogy a hölgyet eljuttassam a csillagok közé is. Nem csak ő miatta, hanem saját magam miatt is csinálom. Amikor a nő nem képes eljutni a mennyországba, úgy érzi egy férfi, hogy kudarcot vallott. Szintén kínosan tudjuk érezni magunkat, ha gyorsan megtörténik, ami általában a legelső kapcsolat során szokott. Szóval az első szabály, amit általában felépítünk magunknak, hogy semmiképp sem szabad a nő előtt beteljesülni. Sajnos, hogy ez megvalósuljon gyakran el kell terelnünk a gondolatainkat. Ennek következtében kicsit visszanyugszunk és folytatódhat tovább a dolog. Az én édesapám egyszer azt ajánlotta, hogy próbáljam meg visszafele elmondani magamba az ABC-t. Mivel ez nekem nem ment, más megoldáshoz kellett folyamodnom. Általában a munka az, amire ebben a helyzetben gondolok. A minap egy lánnyal háltam együtt. Nagyon szép volt ezért be kellett vetnem a kis trükkömet, hogy ne valljak csődöt. Szóval, elképzeltem, ahogy az idős bácsikat fürdetem meg, az idősek otthonában, ahol dolgozom.

Szeretjük ha bókolnak nekünk.
Nekünk férfiaknak nem mindig elég, ha a szeretett nő csak annyit mond: Szeretlek! Rengeteg férfi van így, aki szeretné tudni, mi is az a dolog, ami miatt szeretnek bennünket. Mindegy, hogy mi, csak bók legyen. Ha csak nemrég óta vagyunk együtt a nővel, egyszerűen szükségem van rá, hogy pozitív visszacsatolást adjon a szerelméről, szeretetéről, ami nem mellesleg euforikus érzés, és el tudnám hallgatni egy ideig. Mivel a pasik vágynak az elismerésre, nem viccből mérik fel férfiasságuk hosszát, ugyanis ez is önbizalomnövelő tevékenység. Ezek a dolgok azért vannak bennük, mert ahogy a hírességek is, úgy mi is komplexusokkal küzdünk. Egy társkereső oldal kimutatása szerint, a férfiak 43%-a szeretne hallani bókot a választott hölgytől. Mindegy, hogy milyen jellegű, csak pozitív legyen.

Van, hogy füllentéssel próbálunk rávenni titeket az együttlétre.
Összesen 6 hölgynek mondtam életem során, hogy szeretem őket, de valójában egyiket sem szerettem feltétel nélkül. 2 lány hamarabb mondta ki nekem, hogy Szeretlek, mint én, és mivel nem akartam taplónak tűnni, ezért azt válaszoltam, hogy én is téged. A maradék 4 nőnek azért mondtam, ki viszont az Sz-betűs, szót, hogy megtörténjen a dolog. Már a harmadik randin benyögtem, hogy érzek valamit irántuk, amit el is hittek és célt értem vele. Nyilván nem volt igaz, mert ilyenkor még nagyon korai efféle dolgokról beszélni. Sajnos előfordul, hogy ezekben a túlfűtött helyzetekben, bármit megtennék egy kis együttlétért. Az alkalom után egyértelműen elpárolog a kísértés, hogy jobban megnyíljunk érzelmileg a másiknak. De mentségemre szóljon, nálam vannak rosszabbak is, egyszer azt hallottam, hogy egy srác azt mondta a lánynak, hogy súlyos beteg az egyik rokona, hogy megsajnálja és fizikai kontaktust létesítsen vele, de akár hiszitek, akár nem bevált.

A férfiak is képesek ugyanúgy megjátszani az orgazmust.
Az egyik kollégám egyszer azt mesélte, hogy képes volt a 70 kilométerrel messzebb lakó barátnőjét azzal felhívni, hogy menjen el hozzá és csinálja meg az egyetemi esszéjét. Ő eközben Xboxozott. De egy percig nem kertelt, amikor megmondta neki, hogy amúgy nincs kedve az együttléthez. A lány végül mégis letámadta, szóval nem volt mit tenni, mint megjátszani a gyönyört. Igen a férfiak is csinálnak ilyet, még ha nehezetekre esik elhinni. A nők is azért szokták színlelni ezt a dolgot, hogy ne bántsák meg vele a pasit. El sem hiszitek hányszor nincs kedve egy férfinak a szerelmi együttléthez. Több külső tényező is befolyásolja. De, hogy hogyan is oldotta meg a kolléga, azt a bizonyos gyönyört? Három darab ,,Á"-t hang jött ki a torkán, majd a párnák közé vetette magát és úgy intézte a dolgot, hogy a lánynak ne tűnjön fel a dologból semmi. De a lány visszafele a mosdóból rájött a turpisságra, és lebuktatta a kollégát, hiszen a nők mégis ügyesebbek ebben, mint a férfiak.


Az összes férfi, anyuci pici fia.
Karácsonykor a barátnőm megkérdezte,tölteném e vele és a gyermekével az ünnepeket, ahelyett, hogy az anyukámhoz megyek. A válaszom persze “nem" volt, így többet nem is találkoztunk a lánnyal. Az anyukám volt az, aki világra hozott, ő gondozott, nevelt, ápolt. Nem tudnám egy nőre sem elcserélni ezt. Az összes férfi ugyanígy gondolkodik. Az egyik barátom, tipikus kigyúrt, szétvarrt, igazi kemény fiúnak néz ki. Ám ő annyira oda meg vissza van az anyukájáért, hogy vasárnap képtelenség vele programot szervezni, mert az a nap az édesanyjáé. Javaslom, hogy minden egyes nő próbáljon meg barátkozni az anyukákkal, ha közelebb akarnak kerülni a férfiak szívéhez. Ugyanis ha döntés elé kerül a sor, nem téged fogunk választani, hanem az anyukánkat. Sajnos hölgyek ti mindig csak a második helyen lesztek, ha gyereket szültök nekünk, akkor csak a harmadikon.

Mindig ti nők vagytok a főnökök, ha randiról vagy párkapcsolatról van szó.
Számos sztori van arról, hogyan irányítják ők a kapcsolatot. Párat el is mesélek: A párommal egyszer elmentünk moziba, én a James Bondot akartam megnézni, végül az Alkonyat lett a nyerő, mert a barátnőm azt akarta megnézni. Az egyik haverom barátnője, csak úgy megjegyezte, hogy mennyire vonzó, ha egy férfinek hosszú a haja, aztán majdnem fenékig érő hajat növesztett. A szomszédom eldöntötte, hogy szakítani akar a barátnőjével, és szépen fel is vázolta neki a dolgot, mire ő egyszerűen azt válaszolta, hogy: “Nem"! Ez így is történt, azóta is együtt vannak. Az unokatestvérem olyan béna volt, hogy írt egy bocsánatkérő sms-t a barátnőjének azután, hogy egy órán át váratta az étterem előtt a szakadó esőben, ahova végül is nem jött el, még ő kért bocsánatot. Abszurd.

Amint ágyba bújunk egy nővel, nem érdekel minket annyira.
Szeretek idegen nőkkel megismerkedni, mert amíg idegenek, mindent komolyan veszek. Számtalanszor átfutja, az agyamat egy gondolat, miszerint bejövök e neki?! Nem bírom ki, hogy ne képzeljem el, hogyan nézhet ki ruha nélkül, és annyira magával ragad ez az érzés, hogy mindenáron a hálószobájában akarok kikötni. Az ex barátnőmet, Facebookon ismertem meg. 6 héten át húztuk egymást, mire megtörtént a dolog. Addig az éjszakáig mindig küldtem neki egy romantikus SMS-t. Miután megtörtént a dolog, mindössze 3 SMS-t küldtem neki: (,,Jó reggelt, korán el kellett mennem dolgozni. Később találkozunk", ,,Reggelt, Estére foglaltam asztalt abba meghitt olasz étterembe." és ,,Helló, légyszíves vegyél óvszert, amikor mész dolgozni"). Ne higgyétek, hogy már nem szerettem, csak az újdonság varázsa egyszerre elillant, és már nem volt számomra olyan érdekes, mint azelőtt. A férfiak már nem akarnak tenni azért, ami az övék. Ezért nem szeretik, ha egy nő kezdeményez, mert teljesen elszáll a titokzatosság ereje. A barátom szerint meg a nőknek többször kellene féltékennyé tenniük a pasijukat.
horvathnemagdi, 2018. május 26. szombat, 06:34
Címkék: James Bondot, férfiak eddig, férfiak érdekes, pasid vagy, idegen férfi, lent felsorolt,
Kommentek
Horvátországban forgatják az új Bond-filmet
A világ legismertebb titkos ügynöke 2019 novemberében tér vissza a mozikba Daniel Craig alakításában, és a híresztelések szerint egy vak főgonosszal kell majd megküzdenie a Spectre - A Fantom visszatér folytatásában, amely egyelőre a Shatterhand munkacímet viseli.

A Vecernji List című zágrábi napilap információi szerint a forgatás év végén kezdődik a dalmát tengerparton. A további helyszínek között Franciaországot és Japánt említik.

A történet Raymond Benson 2001-es Bond-regényén, a Never Dream Of Dying (Sose álmodj halálról) című könyvön alapul, a forgatókönyvet pedig Neal Purvist és Robet Wade készíti. Raymond Benson írta a filmforgatókönyvek alapján A holnap markában, a Halj meg máskor és A világ nem elég című filmek regényváltozatát, ám ez lesz az első alkalom, hogy saját Bond-regényét viszik filmre.

A huszonötödik hivatalos 007-es történetben őfelsége titkos ügynöke az Unió nevű bűnszervezettel kerül szembe. A Benson-történetekből ismert Unió a világ egyik legveszélyesebb
velemenyezd, 2017. augusztus 04. péntek, 10:46
Daniel Craig és Pierce Brosnan is lerótta tiszteletét Roger Moore előtt
A két színész, akik szintén eljátszották James Bondot, a közösségi médián tették közzé méltatásukat. Brosnan Facebook-bejegyzésében "fantasztikus Bondnak" nevezte Moore-t, és hangsúlyozta, hogy a néhai színész "nagy szerepet töltött be az életében".

Craig egy közös fotót mellékelt magáról és Moore-ról a James Bond-filmek hivatalos Instagarm-oldalán, és a következőket írta: "Senki sem csinálja jobban - szeretettel Daniel".

Jane Seymour, aki az Élni és halni hagyni című epizódban volt Bond-lány Roger Moore oldalán, a Deadline portál szerint úgy fogalmazott: elsősorban munkamorált és alázatot tanult a színésztől, aki mindenkivel kedves és figyelmes volt. "Roger tanította meg nekem, milyen is egy igazi filmsztár. Számomra ő volt Bond" - tette hozzá a színésznő.

Roger Moore a rákkal vívott rövid küzdelem után hunyt el. Halálhírét kedden három gyereke jelentette be. A színész hétszer játszotta el a 007-es brit titkos ügynököt. Ragyogó színészi pályafutása mellett hosszú ideig volt az ENSZ
velemenyezd, 2017. május 24. szerda, 18:51
89 éves Roger Moore Svájcban hunyt el
Gyászol a filmszakma! A színészlegenda nem tudta legyőzni a rákot.
James Bond, Simon Templar, és a Minden lében két kanál Lord Brett Sinclairje visszaadta lelkét a Teremtőnek.
A 89 éves Roger Moore Svájcban hunyt el, miután alulmaradt a rákkal folytatott küzdelemben.
Grafikusként, fotómodellként, és statisztaként is dolgozott karrierje kezdetén. Színészi pályáját Cambridge-ben kezdte. 1952-től már Hollywoodban filmezett, leghíresebb szerepei: az Ivanhoe sorozat, Az Angyal sorozatban ő alakította a címszereplő Simon Templart, a Minden lében két kanálban Lord Brett Sinclairt és hét alkalommal játszotta el James Bondot
Svájcban és Dél-Franciaországban élt. 1991-től a UNICEF különleges nagykövete volt. 1999-ben az angol királynő lovaggá ütötte.

........
maroka, 2017. május 24. szerda, 10:21
Daniel Craig nem alakítja többé James Bondot brit lapértesülés szerint
Az újság úgy értesült, hogy a 48 éves színésznek 68 millió fontos (28 milliárd forintos) ajánlatot tettek további két 007-es akciófilmre, de a színész nemet mondott.

Craig a négy legutóbbi epizódban játszotta Őfelsége titkosügynökét, kétmilliárd dolláros bevételt hozva az MGM filmstúdiónak. Ő maga a hírek szerint 38 millió font (15,7 milliárd forint) gázsit kapott a négy filmért.

A színész már a Spectre - A Fantom visszatér forgatása után kijelentette, hogy utoljára játszotta James Bondot, de a stúdió bízott abban, hogy kellően vonzó ajánlattal rábírhatja Craiget döntése megmásítására - írja a brit bulvárlap egy meg nem nevezett "bennfentes" forrásra hivatkozva.

Craig tavaly egy interjúban tréfásan kijelentette, hogy inkább felvágja az ereit, semmint még egyszer eljátssza Bondot.
velemenyezd, 2016. május 19. csütörtök, 19:13
Kautzky Armandot a klinikai halálból hozták vissza
Kautzky Armand majdnem belehalt egy darázscsípés okozta allergiás rohamba. Mint elmondta, testéből kilépve figyelte, ahogy a mentősök küzdenek az életéért.

Az eset néhány éve történt, de még most is megrendítő és tanulságos is, hiszen az ilyen rohamokat könnyen meg lehet előzni egy injekcióval. Kautzky Armand keringése összeomlott, nem sokkal azután, hogy belelépett egy darázsba.,,Néhány perccel a csípést követően viszketni kezdett a fejem, majd be is dagadt. Gyorsan telefonáltam a feleségemnek, aki azt mondta, nagy dózisban igyak kalciumot. Felhívta a rendelőt is, hogy fogadjanak. Alig kaptam levegőt, a felismerhetetlenségig bedagadt a fejem, de az utolsó erőmmel elmentem a rendelőbe" - vallott először a Család-Barát magazinnak, majd a Borsnak is a színész.

,,Átéltem azt a fajta eltávozást a testemből, amiről oly sokat hallunk. A szoba felső ablakából követtem nyomon a sorsomat. Láttam, ahogy megérkeznek
akiram45, 2016. május 09. hétfő, 08:18
Illegális bevándorlás - Filmesek adtak át felhívást az uniós vezetőknek
A beadványt 5500-an írták alá a filmszakmából, köztük a többek között James Bondot is megformáló Daniel Craig, Juliette Binoche, Dany Boon, Costa-Gavras, Alfonso Cuarón, Agnieszka Holland, Isabelle Huppert, Ken Loach, Sophie Marceau, Jiri Menzel, Cristian Mungiu, Jonathan Pryce, Isabella Rosellini, Til Schweiger és Léa Seydoux.

A felhívást Michel Hazanavicius, A némafilmes című Oscar-díjas alkotás rendezője, az Aranypálmával kitüntetett Laurent Cantet, Valeria Bruni Tedeschi olasz színésznő, rendező, Hanna Schygulla német színésznő és Andzrej Chyra lengyel színész adta át az uniós vezetőknek. Eredetileg a küldöttség tagja lett volna Tarr Béla magyar filmrendező is, ám a szervezők az MTI-vel azt közölték, hogy a direktor egészségügyi okok miatt nem tudott eljönni Brüsszelbe.

Az 5500 aláíró azt kéri az Európai Uniótól, hogy biztosítson jogszerű lehetőséget arra, hogy háború és terror elől menekülők védelmet kérhessenek.

"Európa nemzeteinek szolidárisan kell cselekedniük" - szögezi le a
velemenyezd, 2015. október 20. kedd, 18:03
Rászólhattak Daniel Craigre a James Bondot érintő megjegyzései miatt
A New York Post Page Six nevű internetes oldala szerint a filmszínésznek azt üzenték a stúdió vezetői, hogy "fogja be a száját" és fejezze be James Bond "ütlegelését".

Daniel Craig egy nemrég nyilvánosságra került, de hónapokkal ezelőtt adott interjúban úgy nyilatkozott, szívesebben felvágná az ereit, semmint rögtön 007-es ügynököt játsszon megint. Akkor hozzáfűzte azt is, hogy nem akar egyelőre a következő lépésére gondolni, de ha mégis egy újabb James Bond-filmet csinálna, az csupán a pénz miatt lenne.

A 47 éves brit filmsztár a 007 Spectre - A Fantom visszatér című filmben negyedszer lesz látható szuperügynökként. A Page Six egy belső forrásra hivatkozva azt írja, hogy szeptemberben a film több jelenetét is újra kellett venni, mindössze hetekkel az október végi premier előtt.

"Kezdetben a forgatókönyvvel voltak nehézségeik, Craig megsérült a forgatáson és térdműtétre volt szüksége, és még az előző hónapban is jeleneteket vettek fel újra, noha a mozit hetek múlva bemutatják" - idézi az
velemenyezd, 2015. október 13. kedd, 17:22
Képek, videók
bondor..png
simonfai
2011. július 16. szombat, 15:47
Giotto di Bondone.jpg
farkas1945
2011. január 22. szombat, 17:33
Giotto di Bondone - Pünkö
szalai0913
2010. május 23. vasárnap, 13:20
halsdad.Giotto di Bondone
hold02
2008. december 02. kedd, 19:49
A Bondok
viktor0830
2007. november 07. szerda, 11:43
0 a a férfiak - kukaca id
lovaszmarika
2018. október 12. péntek, 16:07
A férfiak...png
cipello
2018. május 18. péntek, 13:28
Szalai Vivien - A férfiak
sanci81
2018. április 08. vasárnap, 17:08
A férfiak sorsa.png
sz719eszter
2018. január 31. szerda, 10:26
férfiak.jpg
menusgabor
2017. november 21. kedd, 11:41
Nők és férfiak
sanci81
2017. augusztus 18. péntek, 16:51
A férfiak kevesebbet hazu
sanci81
2017. augusztus 12. szombat, 16:36
nok-vs-ferfiak-tv.jpg
mircsimarcsi
2017. július 19. szerda, 23:37
a férfiak
orban47
2017. április 23. vasárnap, 07:02
Jövendö férfiak 01.jpg
chillik
2017. március 02. csütörtök, 16:58
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.