Belépés
2019. július 21. vasárnap | 29. hét | 202. nap | 19:16 | Dániel, Daniella
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Majonézt dobott rám
Narcisával jó a viszony, tegnap is leöntött valami üdítő itallal , múlt héten majonézt dobott rám, nem beszélünk sokat de erről nem ő tehet, ebben nem ő a ludas hanem a társaság többi nő tagja akikkel hát az előjelekre alapozva nem jósolható vajmi nagyon közeli barátság nem leszünk olyan nagyon jó barátok. De mit is kezdenénk egymással, gyerek csináláson kívül alig értenek valamihez. Tudnak verekedni, lopni, ebben meg is egyezhettünk volna, mi több be akartam vonni őket a stratégiába de a bizalmatlanságukkal teljesen kiábrándítottak az utóbbi időszakban, s aztán a franci előellő stílusról nem is beszélve, mármint hogy ettől mennyire behánytam. De viszont ezért a stílusért pedig ők nem a ludasok, nagyon az istenre hajazó motívum. Az isten nagy sikerrel veszejt össze a legtöbb és legjobb felebarátommal, ez is egy stratégia, elizolál, rejtőzködési túlélési harc modor.

Klaudia a sitten van, legalábbis a hasonmása, Klaudia Kettő szerint akivel úgy látszik, szintén szerelmesek leszünk, ebben a törzsben mindenkivel szerelemben vagyunk. Így volt ez a Loredána - Narcissa családdal is az elején, de egyrészt az isten mártotta bele a pracliját, másrészt isten ide vagy oda de ezek a nők, tényleg, hogy a nálam megengedettnél jóval fentebb hordták az orrukat. Mégis az istent tartom a fő bűnösnek. Itt már nem az forog fent mint a kereszténység esetében éspedig, hogy az isten megbocsátja a bűneinket, itt nekünk kellesz majd ha tudjuk megbocsájtanunk az isten bűneit, változnak az idők, ugye. Az isten lesz a legnagyobb istentelen.
artforwho, 2015. szeptember 14. hétfő, 03:33
Címkék: Klaudia Kettő, ludas hanem, társaság többi, előjelekre alapozva, utóbbi időszakban, franci előellő,
Kommentek
Légfegyveres Eb - Major Veronika bronzérmes légpisztolyban, Sike Renáta ötödik
oda mindjárt kettő is. A februári újdelhi világkupán lég- és sportpisztolyban is győztes, ezzel olimpiai kvótás Major 578 körrel az első helyen, míg a 10 méteren 2014-ben világbajnoki ötödik, 2015-ben Eb-harmadik Sike 577-tel a negyedik pozíciót szerezte meg.

A szombati fináléban már nem számított az alapban elért eredmény, mindenki nulláról indult. A magyarok nem kezdtek igazán jól, 10 lövés után Sike ötödik, míg Major csak a hetedik helyen állt, utóbbi több mint négy körre volt a vezető lengyel Klaudia Breestől. A szabályok szerint a 12. lövés után kiesett az utolsó, majd minden második sorozat után búcsúzott a leghátul álló. Major viszont a tizenegyedik lövéstől folyamatosan lépett előre, erős tizeseivel a 16. kör után már a harmadik helyen állt. Közben Sike nem tudott elmozdulni az ötödik helyről, s a 18. lövés után 177,6 körrel fejezte be a versenyt.

A végjáték magyar szempontból már nem tartogatott izgalmakat, Majornak ugyanis komoly hátránya volt Breesszel és a görög Anna Korakakival
velemenyezd, 2019. március 23. szombat, 14:12
Pásztor Klaudia - Téged szeretni
Pásztor Klaudia -
Téged szeretni

Emléked még most is őrzöm,
s boldog perceket, amit okoztál
nekem ezen a Földön.
Nem tudlak egyről a kettőre elfeledni,
csak örökre Téged szeretni!
vorosrozsa66, 2018. szeptember 30. vasárnap, 08:10
Felmegyek a Monostorra
adott.
De..Egyébként a flottás szuperül nézett ki,
jóképű, jóvágású, szimpatikus hatvanhárom éves ember,
egészen jól öltözött
egészen olyan volt mint egy angol lord.

Közben megjelent a dinnyés,
leült mellém s hallgatott
aztán azt mondta,
ő mondta,
a dinnyés cigány, hogy a menyed az aki miatt nincs maradásod otthon,
igaz,
vágtam én rá..

És imigyen beszélgettünk a padon amikor
beszélgetés közben egyszer csak megérkezett a szőke,
Klaudia és
Máriána, a kövér.
Klaudia leül egy paddal arrébb,
bennem megmozdul a vér,
odamegyek Klaudiához,
hol voltatok?
Menj innen!

A dévai flottás nyugalmazott géplakatos,
és szemüveg is kellett volna neki,
nekem csak itthon esett le a tantusz,
azt mondta, hogy ..Kérdezte, hogy itt,
mármint
Kolozsváron lehet venni látó szemüveget,
mondom, gondolom, hogy lehet,
de miért nálatok, Déván nem lehet venni?
Nem tudom mit
artforwho, 2018. augusztus 17. péntek, 21:48
Amikor volt a boksz
Szerdán, amikor volt a boksz nahát én se hagytam magam és néhányszor, körülbelül annyiszor ahányszor a szőke megütött én meg visszaijesztettem neki, csak mintha megütném, de ő ettől elég jól megijedt, túl jól. Amikor pedig elmentem úgy mentem el, hogy egyszer eltávolodtam tőlük három paddal odébb, mindez a villamos megállóban, arrébb mentem, jött egy villamos és úgy szaladtam az érkező villamos után mintha a szőke felé szaladnék, vagy úgy mintha neki akarnék menni, mondta is, mi van te, úgy mint ahogy a kislányok szokták amikor megijednek egy- egy fiútól. Nem szokott ennyire félni, s én csak most kapcsoltam amikor nem jött újra csak három nap múlva, szombaton, pénteken, amikor láttam, hogy nincs itt akkor kezdtem gondolkozni, hogy egy kicsit jobban megijesztettem a kelleténél. Hát persze, hogy jobban, ha Bolond Istók teljesen elérzékenyítette, engem pedig itt a Tarzanok, stricik, Krisztusok társaságában teljesen elvadított, agresszivitás terén egy vonalon vagyok ezekkel a fiúkkal, még Krisztussal is ki
artforwho, 2018. június 10. vasárnap, 18:03
Orosz páros győzött az 53. Savaria Nemzetközi Táncversenyen
A második helyen azErrol Williamson, Ami Williamson amerikai duó végzett, a dobogó harmadik fokára pedig az Armand Fazullin és Klaudia Iwanska alkotta lengyel kettős állhatott fel.

Magyarországot Hegyes Bertalan János és Farkas Boglárka képviselte, de a fiatal páros, noha a döntőben derekasan küzdött, nem jutott be a díjazott legjobb hat kettős közé.

A tíztánc verseny programjában a standard táncok közül angol keringő, tangó, bécsi keringő, slowfox, quickstep, a latin táncok közül pedig cha-cah-cha, szamba, rumba, paso doble, és jive szerepelt, az utolsó körben a pároknak már szólót is kellett táncolniuk, két-két standard és latint tánc formájában.

A 25 országot felvonultató Savaria Táncverseny részeként rendezték meg a WDSF szenior III. kategória nyílt versenyét standard táncokból, ahol 12 páros mérte össze a tudását. A Jaroslav Zeman és Petra Zemanová cseh kettős végzett az élen, a második helyet a Kránicz József és Dobó Erika alkotta magyar páros szerezte meg a szintén cseh Ladislav
velemenyezd, 2018. június 10. vasárnap, 07:04
Leköpött
Ma megint leköpött de csak úgy a nyelve hegyéről, és közben telefonált, tudjuk ki szokott, ki tud egyáltalán telefonálni, a szőke, én se tudok telefonálni aprox havonta egyszer, kétszer használom a mobilt beszélgetére, emailezek, az igen. Szombaton vagy pénteken köpött le az a villamosmegálló ablakán keresztül, tehát az üvegen landolt a köpet, ilyen esze van neki.
A vietnami kenőcsöt Máriánának a adtam, a kicsinek, most ez féltékeny a szőkére, eddig fordítva volt a szőke féltékenykedett miatta, sose hittem volna, hogy ez meg tud fordulni, és megfordult. Pont akkor féltékeny a szőkére amikor én meg épp hagyom ott a szőkét, hát nem érdekes..
Máriána azért féltékeny mert a szőkével hangzatossá vállt a kapcsolatunk, mindenki beszéli és a kicsi meg kisemmizettnek érzi magát, róla nem beszél senki, pedig igazán nincs oka mert most pont őt, a kicsi Máriánát szándékszom felcsípni, egy kicsit még túl kicsi de nálunk belefér ugyebár, a szőkét nem akarom mert azzal még egy ideig tart a harag, udvarolgatunk de
artforwho, 2018. február 08. csütörtök, 07:34
Nem tetszik
Megtört a jég, a szőke Klaudia két napja elkezdett megint udvarolni nekem, ő udvarol nekem mert, hogy ő akasztott is le pont három éve, én csak udvariasan viszonozom a közeledését ugyebár. Amióta megtértek, negyven napja novemberben egy kicsit eltávolodott, már kaptam is mást helyette, de úgy látszik most meggondolta magát vissza akar térni, azért csinálja ezt mert így van irányítva, de ezért még a jég persze, hogy nem tört meg még jócskán kell udvarolnia amíg visszaszerez de nem is esélytelen, nem tetszik mert nagyon ki van kupálva a tegnap azért még szóltam hozzá egy vicceset. Tegnapelőtt ő intett fél kilométerről(50m), gyere ide, de szembementünk egymással, egy csecsemő volt az ölébe, adj egy lejt, ez a Béta állomáson, épp elő volt készítve két lejem, Mózeskének akartam adni, Mózes csütörtökön adott egy töltöttkáposztát és két falat kenyeret a villamos megállóban, persze az anyja, Máriána sugallatára. Tartom a két lejt, add már mind a kettőt, a többi csaj, a kicsik már egyik se kér egy, vagy két lejt,
artforwho, 2017. december 31. vasárnap, 07:07
Országos rekorddal zárult a Kodály nyomában országos online zenei játék
ennyi pénzt Magyarországon még soha nem fordítottak hangszercserére.

Balog Zoltán kiemelte: a kormány azt szeretné, ha minden zeneiskolában ki tudnák cserélni az elhasznált hangszereket, ezért erre a célra 2018-ban 2,8 milliárd forintot fordítanak.

Felidézte, hogy a kórusok támogatására kiírt 10 millió forintos pályázatra mintegy 300 iskola jelentkezett. A felhívásra a határon túlról is jelentkeztek. A pályázatnak köszönhetően 61 új kórus alakult a Kárpát-medencében.

Szemereyné Pataki Klaudia Kecskemét polgármestere a díjátadón elmondta: Kodály Zoltán nem csupán komponistaként, hanem zenepedagógusként is sokat tett, azért hogy a népdalkincs beépüljön a magyar zenei nevelésbe. Ösztönzésére Kecskeméten alakult meg az első ének-zenei tagozatos általános iskola és Kecskemét ma már méltán mondhatja, hogy a hazai zenei oktatás fellegvára lett.

A gálaesten a Kodály Zoltán által gyűjtött népdalok a helyszínen jelenlévő kecskeméti kórusok előadásában hangoztak el, amelyhez az élő közvetítésnek
velemenyezd, 2017. december 15. péntek, 18:50
Képek, videók
klaudia névc.jpg
zsokica45
2018. március 29. csütörtök, 18:37
Március 20. Klaudia
rushlilly
2018. január 27. szombat, 12:24
klaudia névv.jpg
zsokica45
2016. szeptember 02. péntek, 09:05
Klaudia.jpg
agica2004
2015. december 12. szombat, 21:47
KLAUDIA.gif
1951anna
2015. június 24. szerda, 06:34
klaudia.png
agica2004
2015. április 18. szombat, 16:23
klaudia névv.png
zsokica45
2015. március 23. hétfő, 10:23
KLAUDIA NÉV.jpg
zsokica45
2015. március 23. hétfő, 10:22
Klaudia is jelentkezett
csalogany13
2014. november 29. szombat, 09:48
klaudia néve.jpg
zsokica45
2014. november 28. péntek, 18:28
Ludas Matyi bá
eva6
2019. február 28. csütörtök, 11:49
Nyílt level Ludas Matyiho
chillik
2018. január 05. péntek, 05:15
tájkép ludas.jpg
zsokica45
2015. szeptember 27. vasárnap, 18:44
Ludas Matyi..
csalogany13
2015. augusztus 14. péntek, 23:18
Lúdas Matyi Rebcsi (2).jp
dnemethk
2015. január 23. péntek, 12:20
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.