Belépés
2020. május 31. vasárnap | 22. hét | 152. nap | 03:34 | Angéla, Petronella
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Tour de France - Május közepéig döntenek a verseny sorsáról
Az olimpiai sportágakkal foglalkozó insidethegames.biz portál beszámolója szerint a koronavírus-járvány miatt gyakorlatilag már az összes nagy nyári sporteseményt elhalasztották - köztük a tokiói olimpiával és a labdarúgó Európa-bajnoksággal -, a francia viadalról azonban egyelőre nem döntöttek a szervezők.

Korábban Roxana Maracineanu francia sportminiszter közölte, nem tartja kizártnak, hogy akár nézők nélkül rendezzék meg a Tourt.

Az idei francia körversenyre az eredeti kiírás szerint június 27. és július 19. között kerül sor.

Forrás: MTI
velemenyezd, 2020. március 29. vasárnap, 21:12
Címkék: Korábban Roxana Maracineanu, verseny sorsáról, olimpiai sportágakkal, összes nagy, tokiói olimpiával, francia viadalról,
Kommentek
Elmarad a röplabdázók idei Európa-liga-sorozata
A szervezet honlapján megjelent hír emlékeztet rá: a sorozatot májusban és júniusban rendezték volna, ám a koronavírus-járvány miatt erre nem kerül sor. A magyar csapat a francia, a bolgár és a fehérorosz válogatottal találkozott volna, és ebben a sorozatban debütált volna a kispadon a januárban kinevezett új szövetségi kapitány, a bajnok és kupagyőztes Vasas Óbudát is irányító lengyel Jakub Gluszak.

A CEV azt is közölte, az augusztus-szeptemberre tervezett Európa-bajnoki selejtezőket egyelőre nem halasztja, arról július 1-ig hoz döntést. Amennyiben a selejtezőket nem sikerül az eredetileg kijelölt időpontban megrendezni, akkor január 1. és 17. között tartják majd. A selejtezősorozatban a férfi válogatott - ugyancsak új szövetségi kapitánnyal, Koch Róberttel a kispadon - a fehérorosz, norvég, portugál hármassal, míg a női csapat a francia, dán, izraeli trióval csatázik majd az Eb-részvételért.

Az európai szövetség további intézkedéseivel törölte az európai kupasorozatok mostani szezonjából
velemenyezd, 2020. április 23. csütörtök, 17:12
Nagyon bíznak a BL-szabadkártyában a siófoki kézilabdázók
időnk van azon gondolkodni, hogy miért történt mindez, és mi lesz ezután" - magyarázta Böhme.

Mint kifejtette, a meccsek hetven százalékát lejátszották, ezért nem érti, miért törölték az eddigi eredményeket. Szerinte jobb lett volna a dán, a norvég vagy a német mintát követni.

"Nem értek egyet a döntéssel, és azzal sem, hogy miért Magyarország az egyetlen, amely így járt el. Nem tudom, mennyire állunk távol a szabadkártya megszerzésétől. Azzal sem vagyunk tisztában, mikor döntenek ezeknek a sorsáról" - mondta Böhme.

A válogatott jobbszélső kijelentette, elvileg júniusban folytatódna az EHF Kupa, de szerintem nem fog, mert nincs realitása.

A horvát balátlövő, Andrea Kobetic már 2018-ban a visszavonulását fontolgatta, végül mégis Siófokra igazolt, ahol már a második idényét tölti, de a közelmúltban ismét leszögezte, hogy befejezi pályafutását.

"Mint mindenki más, én is nagyon szeretném, hogy ne hagyja abba, mert számomra továbbra is ő a világ legjobb balátlövője. A klub minden tagja
velemenyezd, 2020. április 22. szerda, 18:28
Tour de France - Nem lesz "zárt kapus" a verseny
A világ első számú körversenye június 27. és július 12. között lenne, Prudhomme pedig - az insidethegames.biz híre szerint - nagyon bízik benne, hogy meg tudják rendezni a Tourt. Mindehhez hozzátette, hogy természetesen a járványhelyzet határozza meg a lehetőségeiket és a legfontosabb az emberek egészsége, ugyanakkor semmi mást nem kíván, csak azt, hogy a nyáron megtarthassák a legendás, háromhetes eseményt.

"Nem a Tour de France miatt szeretném, ez jóval többről szól, mert ha nem tudjuk megrendezni a versenyt, az azt jelenti, hogy az ország még akkor is katasztrofális állapotban lesz, márpedig nagyon reméljük, hogy ez nem így lesz" - érvelt Prudhomme, aki a múlt héten azt nyilatkozta, hogy az idei viadal sorsáról legkésőbb május 15-én döntenek.

A francia sportminiszter, Roxana Maracineanu még a múlt héten beszélt arról, hogy szerinte nézők nélkül meg lehet majd rendezni a Tourt, mivel az esemény gazdaságilag nem a jegybevételekre, hanem a televíziós jogok értékesítésére épül. Prudhomme
velemenyezd, 2020. április 03. péntek, 09:21
Aján Tamás visszautasítja az ARD vádjait
"Az ARD eleve úgy emlegeti a súlyemelést, mint olyan sportot, ahol milliók tűnnek el - ez egyszerűen nem igaz" - bocsátotta előre az IWF első embere arra az állításra válaszul, hogy öt és fél millió dollárral nem tud elszámolni.

"El vagyok képedve, és alig tudom elhinni, hogy a szalagcímeket eredményező rágalom az állítólagosan eltüntetett milliókról most ismét előkerült. Tíz évvel ezelőtt már pont ugyanezt a vádat hozták fel ellenem: akkor az IWF elnökségének bemutatott dokumentumokkal tisztáztuk, hogy a szóban forgó összeg nem hiányzott az IWF pénzéből. Azt is ki kell emelni, hogy valóban két bankszámlánk van, de egyik sem titkos. Erről az elnökség minden tagjának tudomása volt" - hangsúlyozta Aján Tamás, hozzáfűzve: az az ARD-állítás is hamis, hogy ő az egyetlen aláíró. - "A mindenkori főtitkár-pénztárossal együtt vagyunk az aláírók, és további három alelnöknek van aláírási jog leadva a banknál."

Az elnök ugyanígy képtelenségnek nevezte azt a kitételt, hogy a súlyemelés olyan sport,
velemenyezd, 2020. január 09. csütörtök, 18:38
Vívó-vk - Olimpiai kvótás helyen a női tőrcsapat
A magyar szövetség honlapja szerint a viadalon a Kreiss Fanni, Lupkovics Dóra, Kondricz Kata, Pásztor Flóra összeállítású négyes előbb Romániát (45-23) verte könnyedén, majd a nyolcaddöntőben váratlanul simán múlta felül Kanada legjobbjait (45-29), akiktől a legutóbbi vk-n és a budapesti világbajnokságon is kikapott.

A nyolc között ennél is nagyobb bravúr következett, a csapat ugyanis Kreiss Fanni remeklésével 45-38-ra legyőzte a világranglistán harmadik francia együttest. Ezt követően az elődöntőben a magyarok nagy különbséggel kikaptak az olaszoktól (28-45), a helyosztón pedig 45-32-re a japánoktól, így a negyedik helyen zártak.

A magyar szövetség honlapja szerint a franciaországi eredmények után Kreissék olimpiai kvalifikációt érő helyen vannak a ranglistán, ugyanakkor még két verseny hátravan a sorozatból: január 12-én Katowicében, február végén pedig Kazanyban rendeznek vk-viadalt, s az oroszországi versenyt követő állás dönt a tokiói helyek sorsáról.
velemenyezd, 2019. december 15. vasárnap, 18:31
Fölszállott a páva - Összeállt a döntő mezőnye
műsorban a gyerekek ezúttal is négy kategóriában mérik össze a tudásukat.

A december 6-án megrendezett, első középdöntőben a táncos szólisták és táncospárok közül ifj. Mahovics Tamás (Békés), a táncegyüttesek mezőnyéből a Debreceni Hajdú Táncegyüttes Utánpótlás Csoportja, az énekes szólisták és énekegyüttesek kategóriájában a Szejke Barka testvérpár (Hódmezővásárhely), a hangszeres szólisták és zenekarok közül pedig Hajdu-Németh László (Budapest) jutott a döntőbe.

A középdöntőben a szabadkártyák sorsáról már nem a zsűri, hanem a közönség döntött. A nézők a műsor ideje alatt szavazhattak kedvenc produkciójukra sms-ben és a Médiaklikk Plusz mobilapplikáción keresztül. Szabadkártyával jutott a döntőbe Szász Csanád László (Erdély - Körtvélyfája).

A második középdöntőben a táncos szólisták és táncospárok kategóriájában Busai Bori és Makula Zoltán (Jászberény), a táncegyüttesek közül a Szinvavölgyi Prücskök (Miskloc), az énekes szólisták és énekegyüttesek kategóriájában a Komári Puják (Zalakomár), a
velemenyezd, 2019. december 14. szombat, 14:11
Fölszállott a páva - Újabb öt produkció a döntőben
szólisták és táncospárok; néptáncegyüttesek - mérhetik össze a tudásukat. Karácsony előtt derül ki, kik lesznek a kategóriák legjobbjai és ki lesz 2019-ben a nézők kedvence.

A második középdöntőben a táncos szólisták és táncospárok közül Busai Bori és Makula Zoltán, a táncegyüttesek közül a Szinvavölgyi Prücskök, az énekes szólisták és énekegyüttesek kategóriájában a Komári Puják, a hangszeres szólisták és zenekarok közül pedig Csapodi Tádé jutott a döntőbe.

A középdöntőben a szabadkártya sorsáról már nem a zsűri, hanem a közönség dönt. A nézők a műsor ideje alatt szavazhattak kedvenc produkciójukra sms-ben és a Médiaklikk Plusz mobilapplikáción keresztül. Szabadkártyával jutott a döntőbe a Vasi Kislegényczéh.

A műsorról további részletek, valamint a versenyzők kódjai a https://mediaklikk.hu/folszallottapava oldalon olvashatók.

A zsűri tagja Sebestyén Márta Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas népdalénekes, Prima Primissima és UNESCO-díjas előadóművész; Salamon Beáta előadóművész,
velemenyezd, 2019. december 13. péntek, 22:04
Képek, videók
0 a egy korábban szerkes
lovaszmarika
2020. január 03. péntek, 14:40
korábban kirepült tesó 2
margoboszi
2014. december 19. péntek, 20:34
Ott a napokkal korábban k
margoboszi
2014. június 23. hétfő, 20:57
Itt a napokkal korábban k
margoboszi
2014. június 23. hétfő, 20:57
71 éves korábban elhunyt
basikele
2012. december 18. kedd, 06:19
1.Korábban ilyen voltam.j
cipello
2011. november 26. szombat, 16:53
zöldben korábban
karancsiketrin
2007. február 12. hétfő, 17:23
Déri Miksa korábban.jpg
agica2004
2006. december 14. csütörtök, 15:50
A férfiak sorsa.png
sz719eszter
2018. január 31. szerda, 10:26
Férfi sorsa 01.jpg
chillik
2016. december 10. szombat, 07:26
Férfi sorsa 02.jpg
chillik
2016. december 10. szombat, 07:26
A szemeim sorsa.jpg
chillik
2016. október 16. vasárnap, 02:12
A rabbiság sorsa.jpg
chillik
2016. szeptember 23. péntek, 06:13
A fajtám sorsa.jpg
chillik
2016. szeptember 15. csütörtök, 06:56
Magyar fa sorsa.jpg
chillik
2016. június 09. csütörtök, 06:21
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.