Belépés
2019. november 16. szombat | 46. hét | 320. nap | 23:20 | Ödön
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Mit tennél azzal, aki képes egy vak embert bántalmazni?
Hogy én mit tennék, az egy dolog... az sokkal borzasztóbb, hogy a törvénykezők mit tesznek vele!!!

Hasonló esetben ( 87 éves néni ) kirablója 6 hónap javítóintézeti nevelésre lett " ítélve " ( ami előzetes, de a tárgyalás után kitöltve szabadult ).... elrántotta a nénit, amikor a retiküljét lopta el- 1760 Ft-értékre. Az esés során kulcscsont törést szenvedett, és az orvos szerint ( csontritkulás ) esély sincs a gyógyulásra!!! Utána az intézkedő rendőrt hurcolták fél éven keresztül gyanúsítottként a bíróságra, mert a 17 éves szarházit kétszer pofonvágta!

Sajnos az " élettapasztalattól megroppant " huszonéves bírónők nem veszik figyelembe, hogy fogyatékos volt az áldozat... vagy öreg....:(
csabalaszlo, 2011. december 04. vasárnap, 12:04
Címkék: sokkal borzasztóbb, tárgyalás után, retiküljét lopta, esés során, orvos szerint, intézkedő rendőrt,
Kommentek
Fővárosi Főügyészség: életfogytiglanit kapott egy férfi, aki nőkre támadt, egyet meg is ölt
hajléktalan nővel, akit közös italozásra hívott.

A nő és a férfi a X. kerületi Népligetbe ment, ahol egy sötét, bokros területen italozni kezdett. A férfi egy idő után szexuálisan bántalmazta a sértettet, majd különösen kegyetlen módon megverte és a magatehetetlen nőt egy bokorba vonszolva a parkban hagyta. A sértett az őt ért bántalmazást követően a helyszínen meghalt.

A vádlott - a vádirat szerint - még négy nőt támadott meg 2017 decemberében a X. és XIV. kerületben. A nőket szexuálisan bántalmazni akarta, de ez nem sikerült, mert az áldozatok hangosan segítséget kértek.

A férfi mindnyájukat megütötte vagy megrúgta, egyikük életveszélyes sérüléseket is szenvedett.

A Fővárosi Főügyészség a férfi ellen aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette, életveszélyt okozó testi sértés bűntette és más bűncselekmények miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre.

A bíróság bűnösnek mondta ki a támadót, és életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte.
velemenyezd, 2019. október 17. csütörtök, 12:01
Vádat emeltek VV Fanni gyilkosa ellen
Ibolya Tibor a közleményben azt írta, hogy a 35 éves férfi - akinek nem volt állandó munkahelye és rendszeres jövedelme - a nőtől akart pénzt szerezni, ezért 2017 novemberében találkozót beszélt meg vele a sértett budapesti lakására.

A férfi ott az értékek megszerzéséért - a sértett halálába is belenyugodva - bántalmazni kezdte a nőt, aki vérző sérülést szenvedett és magatehetetlenné vált. A vádlott több értéktárgyat magához vett, és a nő okmányait, valamint olyan dolgokat is eltett, amelyekkel utazás látszatát keltette. Ezután a magatehetetlen nőt az autójába tette, majd az időközben elhunyt áldozata holttestét a Dunába rejtette.

A vádlott ezután további értékeket is elhozott a sértett lakásából.

A főügyészség a bűnügyi felügyelet alatt álló férfi ellen nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre.
velemenyezd, 2019. október 11. péntek, 09:21
Vádat emeltek a férfi ellen, aki szexuálisan bántalmazott és meggyilkolt egy nőt a Népligetben
2016 októberében a IX. kerületi Boráros téren ismerkedett meg a hajléktalan nővel, akit közös italozásra hívott, majd a Népliget egy sötét, bokros területén szexuálisan bántalmazta a sértettet és különösen kegyetlen módon megverte. A magatehetetlen nőt egy bokorba vonszolta és a parkban hagyta. A nő a bántalmazást követően a helyszínen meghalt.

A vádiratnak tárgya még négy további eset is: a férfi 2017 decemberében a X. és XIV. kerületben egyedül közlekedő nőkre is rátámadt, akiket szexuálisan bántalmazni akart. A sértettek hangosan segítséget kértek, így a vádlott elmenekült, azonban ezt megelőzően mindegyik nőt megütötte vagy megrúgta, egyikük életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói még 2017 decemberében elfogták a férfit, aki ellen most emeltek vádat.

A Fővárosi Főügyészség a férfi ellen aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés, életveszélyt okozó testi sértés és más bűncselekmények miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi
velemenyezd, 2019. június 05. szerda, 10:11
ccCcc
kitart [a muníció] addig érzem én az ízeket, csak nem élvezkedek rajtuk." Nem volt annyira forró, szóval cselekedni kell, minél hamarabb fel kell számolni az asztalon lévő ellenállást. Szegény növények és gyümölcsök is meghaltak, pedig azok is élőlények voltak. Ez van, sorozatgyilkos lettem, sajnos...

Evés közben én nem beszélek egyébként, csak ritkán.

x'D)

...és próbálják megfélemlíteni az embereket, de a neurotikus Nyolcasok már képesek valóban megbüntetni vagy bántalmazni akár az ártatlanokat is, hogy ezzel bebizonyítsák, mennyire komolyan gondolják, amit mondanak. Így akarják figyelmeztetni a többieket arra, hogy ha erőszakhoz kell folyamodniuk, akkor a szörnyűségektől sem riadnak vissza.

Hatalmuk könyörtelen gyakorlása révén a Nyolcasok apránként arról is meggyőzik magukat, hogy az emberi korlátok rájuk nem vonatkoznak. Mivel korábban nem korlátozták magukat, a neurotikus Nyolcasokban kialakul a meggyőződés, hogy a sorstól olyan kiváltságokat kaptak, amelyek
eposz, 2019. január 29. kedd, 11:20
Jogerősen életfogytiglanra ítélték az anyját Mezőhegyesen meggyilkoló férfit
éves édesanyja közötti viszony hosszabb ideje feszült volt. A vádlott az asszonyt hibáztatta korábbi párkapcsolatai, így házassága megromlásáért, úgy gondolta, hogy terrorizálja őt.

Viszonyuk 2017. április 14-étől, Marosvásárhelyről Mezőhegyesre költözésük után tovább romlott, mert a vádlott egy idő után haza szeretett volna térni, de anyja nem akarta ezt, ő pedig rossz anyagi helyzete miatt nem tudott különköltözni.

Rendszeressé váltak köztük a veszekedések, majd egy idő után a vádlott bántalmazni kezdte a sértettet. Előbb csak tenyérrel ütötte, majd már rugdosta, ököllel verte, meg is taposta az idős asszonyt. A bántalmazásokat a sértett hangtalanul tűrte, nehogy a szomszédok tudomást szerezzenek a történtekről.

A vádlott háromszor különösen durván megverte anyját: az első 2017. április 30-án este történt, az asszony halálát okozó pedig május 25-én kezdődött. Másnap estig a férfi többször is megverte, megrugdosta, megtaposta a legyengült asszonyt - több mint ötven sérülést okozva -, aki
velemenyezd, 2019. január 24. csütörtök, 10:32
A francia kormány az üzemanyag adóemelése ellen folytatódó tüntetések radikalizálódásától tart
folytatódnak.

A belügyminiszter elmondta: éjszaka vasgolyókkal dobáltak meg rendőröket egy bevásárlóközpontnál, amikor a bejáratot elbarikádozó, rudakkal és Molotov-koktélokkal felszerelkezett embereket távolítottak el. Az észak-franciaországi Caennál pedig könnygázzal oszlatták szét azokat a tüntetőket, akik barikádot építettek a város mentén, négy embert előállították.

"A tüntetés joga nem jelenti azt, hogy le lehet bármit zárni, nem kell bejelenteni (egy tüntetést), vagy rendőröket lehet bántalmazni" - hangsúlyozta a miniszter. Jelezte, hogy mostantól ellenőrzik a tüntetők személyazonosságát, és megbüntetik a szabálysértőket. Arra kérte a "békés tüntetőket, akiket magával ragad a radikálisabbak heve, hogy maradjanak a törvényes keretek között".

Bruno Le Maire gazdasági miniszter is elítélte, hogy egyre több erőszakról, fosztogatásról, homofób és rasszista incidensről érkeznek hírek a blokádokról.

A tárcavezető a France Info hírrádióban kizárta, hogy a kormány "gesztust" tenne a
velemenyezd, 2018. november 20. kedd, 13:05
Tizenhat év fegyházat kapott egy idős móri férfi támadója
A bíróság a vádlottakat mint társtetteseket aljas indokból, különös kegyetlenséggel, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére, nyereségvágyból elkövetett emberölés, kifosztás és magánlaksértés bűntettében mondta ki bűnösnek.

Az elsőrendű vádlottat 16 év fegyházra, míg a másodrendű és a harmadrendű vádlottat 13 év, illetve 10 év, fiatalkorúak börtönében letöltendő szabadságvesztésre ítélték. Az ítélet nem jogerős, mert az ügyész az elsőrendű vádlott esetében súlyosbításért fellebbezett, a többi vádlott esetében három napja van nyilatkozni. A vádlottak, védőügyvédeik és a harmadrendű vádlott törvényes képviselője enyhítésért fellebbeztek.

A vádlottak előzetes letartóztatását a bíróság jogerősen fenntartotta.

A bíróság ítéletében megállapította: a két fiatalkorú és a felnőtt vádlott 2016. november 7-én este ittas állapotban bement egy móri házba, hogy ott alkoholt és más értékeket szerezzen. Először megpróbálták beindítani a sértett autóját, de
velemenyezd, 2018. május 16. szerda, 17:31
Igazságos lenne, ha az április 14-i tüntetést a kormány hasonlóan kezelné mint a 2006-osokat?
...Menj a francba, te rohadék náci-barát féreg! A ligetvédők, A LIGETET VÉDIK! (A TE ÉRDEKEDET IS VÉDIK, TE BAROM!)

A rendőrség aznap látszólag biztosította a ligeti Homokóra körüli fák "átültetése" (magyarul: kivágása) ellen tiltakozókat, majd egyszer csak se szó-se beszéd, levonultak a helyszínről, amit biztosítaniuk kellett volna! És EKKOR rohanták le, és verték össze a ligetvédőket a Valton biztonsági szolgálatának fajbunkó verőlegényei!

120-as idióta! A Valton-osok JOGTALANUL léptek fel a ligetvédőkkel szemben, mivel közterületen NINCS JOGOUK bárkit is tettleg bántalmazni! (Pláne, nem fegyvertelen embereket...)
Világos, te fajbarom?!

Féleszűek királya! A ligetvédők egyik aktivistáját HÁROMSZOR IS ELGÁZOLÁSSAL FENYEGETTE A FA-"ÁTÜLTETŐ" (fanyűvő...) GÉP VEZETŐJE!

(Ha a gyerekedet széttrancsírozta volna egy ilyen gép, te most mi és ki ellen vinnyognál, te tetű!...)

Rohadék...
foxworkinspace, 2018. április 29. vasárnap, 22:56
Képek, videók
Ördög amint épp bántalmaz
apacs90
2006. október 06. péntek, 21:32
Mit tennél.jpg
chillik
2017. július 06. csütörtök, 04:52
Mit meg nem tennél . . .
terezia1951
2010. november 24. szerda, 10:07
Mit meg nem tennel.jpg
charlotteani
2009. január 21. szerda, 19:29
mit meg nem tennél?
anita38
2008. május 21. szerda, 16:33
mit tennél...
magdaseppa
2007. február 13. kedd, 19:33
te mit tennél.jpg
agica2004
2006. november 17. péntek, 12:29
borzasztó.jpg
sz719eszter
2018. február 25. vasárnap, 01:12
Borzasztó erős
sanci81
2015. október 15. csütörtök, 17:50
borzasztó.jpg
kicsoda57
2014. október 24. péntek, 13:50
borzasztó a sötét szemüve
orban47
2013. szeptember 28. szombat, 19:39
Ez borzasztó!!!!!.jpg
sznejuci
2012. június 18. hétfő, 14:55
Borzasztó látvány.png
farkas1945
2011. február 06. vasárnap, 13:23
apa borzasztóan félt
tothgergo
2008. április 10. csütörtök, 07:31
borzasztó
faciendum
2007. május 06. vasárnap, 13:41
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.