Belépés
2019. július 20. szombat | 29. hét | 201. nap | 15:41 | Illés
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Mit tennél azzal, aki képes egy vak embert bántalmazni?
Hogy én mit tennék, az egy dolog... az sokkal borzasztóbb, hogy a törvénykezők mit tesznek vele!!!

Hasonló esetben ( 87 éves néni ) kirablója 6 hónap javítóintézeti nevelésre lett " ítélve " ( ami előzetes, de a tárgyalás után kitöltve szabadult ).... elrántotta a nénit, amikor a retiküljét lopta el- 1760 Ft-értékre. Az esés során kulcscsont törést szenvedett, és az orvos szerint ( csontritkulás ) esély sincs a gyógyulásra!!! Utána az intézkedő rendőrt hurcolták fél éven keresztül gyanúsítottként a bíróságra, mert a 17 éves szarházit kétszer pofonvágta!

Sajnos az " élettapasztalattól megroppant " huszonéves bírónők nem veszik figyelembe, hogy fogyatékos volt az áldozat... vagy öreg....:(
csabalaszlo, 2011. december 04. vasárnap, 12:04
Címkék: sokkal borzasztóbb, tárgyalás után, retiküljét lopta, esés során, orvos szerint, intézkedő rendőrt,
Kommentek
Jogerősen életfogytiglanra ítélték az anyját Mezőhegyesen meggyilkoló férfit
éves édesanyja közötti viszony hosszabb ideje feszült volt. A vádlott az asszonyt hibáztatta korábbi párkapcsolatai, így házassága megromlásáért, úgy gondolta, hogy terrorizálja őt.

Viszonyuk 2017. április 14-étől, Marosvásárhelyről Mezőhegyesre költözésük után tovább romlott, mert a vádlott egy idő után haza szeretett volna térni, de anyja nem akarta ezt, ő pedig rossz anyagi helyzete miatt nem tudott különköltözni.

Rendszeressé váltak köztük a veszekedések, majd egy idő után a vádlott bántalmazni kezdte a sértettet. Előbb csak tenyérrel ütötte, majd már rugdosta, ököllel verte, meg is taposta az idős asszonyt. A bántalmazásokat a sértett hangtalanul tűrte, nehogy a szomszédok tudomást szerezzenek a történtekről.

A vádlott háromszor különösen durván megverte anyját: az első 2017. április 30-án este történt, az asszony halálát okozó pedig május 25-én kezdődött. Másnap estig a férfi többször is megverte, megrugdosta, megtaposta a legyengült asszonyt - több mint ötven sérülést okozva -, aki
velemenyezd, 2019. január 24. csütörtök, 10:32
A francia kormány az üzemanyag adóemelése ellen folytatódó tüntetések radikalizálódásától tart
folytatódnak.

A belügyminiszter elmondta: éjszaka vasgolyókkal dobáltak meg rendőröket egy bevásárlóközpontnál, amikor a bejáratot elbarikádozó, rudakkal és Molotov-koktélokkal felszerelkezett embereket távolítottak el. Az észak-franciaországi Caennál pedig könnygázzal oszlatták szét azokat a tüntetőket, akik barikádot építettek a város mentén, négy embert előállították.

"A tüntetés joga nem jelenti azt, hogy le lehet bármit zárni, nem kell bejelenteni (egy tüntetést), vagy rendőröket lehet bántalmazni" - hangsúlyozta a miniszter. Jelezte, hogy mostantól ellenőrzik a tüntetők személyazonosságát, és megbüntetik a szabálysértőket. Arra kérte a "békés tüntetőket, akiket magával ragad a radikálisabbak heve, hogy maradjanak a törvényes keretek között".

Bruno Le Maire gazdasági miniszter is elítélte, hogy egyre több erőszakról, fosztogatásról, homofób és rasszista incidensről érkeznek hírek a blokádokról.

A tárcavezető a France Info hírrádióban kizárta, hogy a kormány "gesztust" tenne a
velemenyezd, 2018. november 20. kedd, 13:05
Tizenhat év fegyházat kapott egy idős móri férfi támadója
A bíróság a vádlottakat mint társtetteseket aljas indokból, különös kegyetlenséggel, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére, nyereségvágyból elkövetett emberölés, kifosztás és magánlaksértés bűntettében mondta ki bűnösnek.

Az elsőrendű vádlottat 16 év fegyházra, míg a másodrendű és a harmadrendű vádlottat 13 év, illetve 10 év, fiatalkorúak börtönében letöltendő szabadságvesztésre ítélték. Az ítélet nem jogerős, mert az ügyész az elsőrendű vádlott esetében súlyosbításért fellebbezett, a többi vádlott esetében három napja van nyilatkozni. A vádlottak, védőügyvédeik és a harmadrendű vádlott törvényes képviselője enyhítésért fellebbeztek.

A vádlottak előzetes letartóztatását a bíróság jogerősen fenntartotta.

A bíróság ítéletében megállapította: a két fiatalkorú és a felnőtt vádlott 2016. november 7-én este ittas állapotban bement egy móri házba, hogy ott alkoholt és más értékeket szerezzen. Először megpróbálták beindítani a sértett autóját, de
velemenyezd, 2018. május 16. szerda, 17:31
Igazságos lenne, ha az április 14-i tüntetést a kormány hasonlóan kezelné mint a 2006-osokat?
...Menj a francba, te rohadék náci-barát féreg! A ligetvédők, A LIGETET VÉDIK! (A TE ÉRDEKEDET IS VÉDIK, TE BAROM!)

A rendőrség aznap látszólag biztosította a ligeti Homokóra körüli fák "átültetése" (magyarul: kivágása) ellen tiltakozókat, majd egyszer csak se szó-se beszéd, levonultak a helyszínről, amit biztosítaniuk kellett volna! És EKKOR rohanták le, és verték össze a ligetvédőket a Valton biztonsági szolgálatának fajbunkó verőlegényei!

120-as idióta! A Valton-osok JOGTALANUL léptek fel a ligetvédőkkel szemben, mivel közterületen NINCS JOGOUK bárkit is tettleg bántalmazni! (Pláne, nem fegyvertelen embereket...)
Világos, te fajbarom?!

Féleszűek királya! A ligetvédők egyik aktivistáját HÁROMSZOR IS ELGÁZOLÁSSAL FENYEGETTE A FA-"ÁTÜLTETŐ" (fanyűvő...) GÉP VEZETŐJE!

(Ha a gyerekedet széttrancsírozta volna egy ilyen gép, te most mi és ki ellen vinnyognál, te tetű!...)

Rohadék...
foxworkinspace, 2018. április 29. vasárnap, 22:56
Választás 2018 - Fidelitas: Juhász Péter távozzon a közéletből!
Párkányi Eszter, a Fidelitas szóvivője kedden, az Együtt budapesti irodája előtt tartott sajtótájékoztatón úgy fogalmazott,az ellenzéki politikust "már korábbi drogügyei" is alkalmatlanná teszik az emberek képviseletére, ugyanis jogerősen kétszer ítélték el kábítószerrel visszaélés miatt.

"A gyermekei előtt drogot fogyasztó Juhász azonban ennél még messzebb ment: fizikailag bántalmazta élettársát, gyermekei anyját" - jelentette ki a szóvivő.

Elmondta, a II.-III. kerületi bíróság nyilvánosságra került peranyaga szerint az Együtt elnöke 2016 karácsonyán bántalmazta, begyógyszerezte volt élettársát. A jegyzőkönyvben az is szerepel, hogy a politikus kiskorú gyermekei előtt drogozott - tette hozzá.

Párkányi Eszter a Bors és a TV2 birtokába került dokumentumokra hivatkozva kijelentette, "Juhász Péter éveken át terrorizálta a családját, három gyermekének édesanyját pedig bezárta, szabad mozgásában korlátozta, és megütötte".

A Fidesz ifjúsági szervezetének szóvivője megjegyezte, Juhász Péter
velemenyezd, 2018. március 06. kedd, 12:44
Egy újabb átverés a törött telefon. Be ne dőlj nekik
leesett telefont. A készülék kijelzője általában túlságosan repedezett, ami egy eséstől nem valószínű, hogy bekövetkezne. Ez azért van, mert a csalók naponta többször eljátsszák ezt a történetet az áldozataikkal.

3. Ne félj attól, hogy erőszakot alkalmaznak. A csalók nem akarnak bántani, nekik csak a pénzed kell. Ha erőszakkal akartak volna lopni, akkor nem játszanának el egy ilyen jól kitalált színjátékot csak, hogy pénzt csalhassanak ki. Lehet, hogy mutogatnak, feszültek és úgy tűnik, hogy bántalmazni akarnak. Ők tisztában vannak a törvénekkel, tudják meddig mehetnek el. Ezért nem alkalmaznak fizikai erőszakot, mert így ők nem bántalmazók, egyszerűen csak sértettek, akiket megkárosítottak.

4. A másik bizonyíték, hogy ez nem egy tényleges baleset, hanem átverés, hogy a sértett és a tanuk sem követlenek tőled semmit. Ehelyett olyan kifejezéseket használ a sértett “Most mit csináljunk?", “Ön mit javasol?" Ez azért van, hogy ne lehessen a későbbiek folyamán
yaskane, 2018. január 15. hétfő, 10:35
Három év börtönre ítéltek egy férfit, aki felgyújtott egy sünt
Az elsőfokú ítélet szerint a vádlott 2016 júliusában egy keleti sün tüskéin újságpapírból tüzet rakott. A bántalmazás miatt az állat testfelületének legalább 80 százaléka megégett, és emiatt - a szakszerű orvosi ellátás ellenére - elpusztult.

Az ügyészség felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását indítványozta, azzal a vádlott védője perbeszédében egyetértett.

A vádlott a tárgyaláson nem kívánt vallomást tenni, bűnösségét elismerte, de a cselekményére nem tudott magyarázatot adni. Megbánása a bíróság szerint így kizárólag formális jellegű volt, amelyet enyhítő körülményként nem tudott megfelelően értékelni.

A bíróság megállapította, hogy a vádlott az állatkínzás minősített esetét, bűntettét követte el, mert az állatnak különös szenvedést okozott, és az állat el is pusztult.

A büntetés kiszabásánál - amellett, hogy az állatok védelme állami, társadalmi és emberi kötelezettség - a bíróság azt is figyelembe vette, hogy az állatkínzás bűncselekménye attól igazán veszélyes a
velemenyezd, 2018. január 11. csütörtök, 19:45
Tizennyolc évvel ezelőtti gyilkosságért ítéltek el egy budapesti férfi
Az ítélet szerint a vádlott 1999. szeptember 15-én este a kecskeméti vasútállomáson megismerkedett egy belvárosi cukrászdában dolgozó, Kiskunfélegyházán élő 31 éves nővel, akit elcsalt magával. Egy kietlen, bokros-fás részre érve viszont a nő meggondolta magát, de az erős testalkatú, magas férfi megragadta a karját és erőszakkal továbbvitte. Egy elhagyott helyen bántalmazni kezdte, leszorította a földre, és előbb erőszakkal közösült vele, majd megfojtotta a nőt. A holttestet másnap hajnalban találták meg.

Mivel az elkövető kilétét akkor nem sikerült megállapítani, az eljárást két év múlva megszüntették. Később, 2015 őszén figyeltek fel arra, hogy egy fővárosi rablás gyanúsítottjának DNS-mintája megegyezik az 1999-ben elkövetett emberölés után rögzítettekkel. Mint kiderült, a vádlott a gyilkosság előtt ötször, azóta pedig még nyolcszor volt büntetve.

A bíróság - bizonyíték hiányában - nem látta megállapíthatónak, hogy a vádlott a sértettet a felelősségre vonás elkerülése miatt ölte meg, de
velemenyezd, 2017. november 29. szerda, 16:23
Képek, videók
Ördög amint épp bántalmaz
apacs90
2006. október 06. péntek, 21:32
Mit tennél.jpg
chillik
2017. július 06. csütörtök, 04:52
Mit meg nem tennél . . .
terezia1951
2010. november 24. szerda, 10:07
Mit meg nem tennel.jpg
charlotteani
2009. január 21. szerda, 19:29
mit meg nem tennél?
anita38
2008. május 21. szerda, 16:33
mit tennél...
magdaseppa
2007. február 13. kedd, 19:33
te mit tennél.jpg
agica2004
2006. november 17. péntek, 12:29
borzasztó.jpg
sz719eszter
2018. február 25. vasárnap, 01:12
Borzasztó erős
sanci81
2015. október 15. csütörtök, 17:50
borzasztó.jpg
kicsoda57
2014. október 24. péntek, 13:50
borzasztó a sötét szemüve
orban47
2013. szeptember 28. szombat, 19:39
Ez borzasztó!!!!!.jpg
sznejuci
2012. június 18. hétfő, 14:55
Borzasztó látvány.png
farkas1945
2011. február 06. vasárnap, 13:23
apa borzasztóan félt
tothgergo
2008. április 10. csütörtök, 07:31
borzasztó
faciendum
2007. május 06. vasárnap, 13:41
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.