Belépés
2019. december 10. kedd | 50. hét | 344. nap | 13:49 | Judit
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Mi gyógyítja az EBOLÁT
ORVOSOK VÉLEMÉNYE: A C-VITAMIN MEGGYÓGYÍTJA AZ EBOLÁT

Az Ebola terjedése már tömegeket tart rettegésben Afrikában, Angliában és Amerikában. Németországban is kitört a pánik. A 21 napos lappangási idő és a repülőkön, tömegközlekedésen utazó fertőzött emberek Európára, az öreg kontinensre is napokon belül elterjeszthetik.

Amennyiben világméretű járvány tör ki, igen hasznosak lesznek az alábbi gondolatok.
Voltak és vannak nagy gondolkodók a világon. Például:

DR. JOHANN BACHSTROM
1740-ben volt mersze azt állítani, hogy “a skorbut KIZÁRÓLAG a friss zöldség, gyümölcs, citrus gyümölcsök" hiánya miatt alakul ki. Mindezt közel 300 évvel korábban, hogy a C-vitamint elterjedten a betegség gyógyítására használták volna.

DR. LINUS PAULING
Miután azt állította, hogy tudja mi gyógyítja meg a szívbetegségeket, a rákot és a fertőzéseket, kinevették. A C-vitamin egészségre gyakorolt hatásaival kapcsolatos állításait kortársai mereven elutasították és kinevették. 10 évvel halála után fogadták el eszméit. Paulingnak igaza volt. Ő volt elvégre a múlt század vezető kémikusa és vitathatatlanul a legnagyobb valaha is élt amerikai tudós. Továbbra is az egyetlen ember a világon, aki két Nobel-díjat nyert. Amellett, hogy az egyik legnagyobb tudós volt, híres humanitáriusként is ismert.

SZENT-GYÖRGYI ALBERT
“Amikor mindenki elkezd rajtad nevetni- akkor tudod, hogy két lépéssel előrébb vagy."

Kétségtelenül erre a következtetésre jutott kutatásai alatt. Rengeteg kritikusa volt, különösen rákkutatási eredményeit kritizálták. Már 1941-ben tárgyalta a párosítatlan elektronok szerepét az emberi szervezetben (amit most szabad gyököknek neveznek) és rámutatott azoknak a rákkal való lehetséges kapcsolatára. Hangsúlyt helyezett a bizonyos védő enzimek és antioxidánsok-mint például a C-vitamin hatására a rák megelőzésében.

DR. THOMAS LEVY, MD, JD
" Nem találtam olyan vírust, amelyre a C-vitamin nem lenne virucid hatású, amíg elég C-vitamin jut a vírushoz. "


Dr. Levy végzettségei önmagukért beszélnek. 25 éve gyakorló belgyógyász és az American College of Cardiology fellow programjában is dolgozik. Doktorált jogból is. Ügyvédként viszont nem praktizál. Sőt mi több, igazán jó író is. Dr. Levy új könyve: “C-vitamin, fertőző betegségek és méreganyagok" nagy népszerűségre tett szert Amerikában.

Dr. Levy megmagyarázza hogy miért használja a gyógyítás szót könyvében:

“Mert valójában a bizonyítékok azt mutatják, hogy egy adott egészségügyi feltételek között világosan és többször is gyógyító hatású az alkalmazott specifikus terápia ... Ha elkerüljük a “gyógyítás" szó használatát, bár ez feltétlenül szükséges, ha ezt nem mondjuk ki, annyit ártunk vele, mintha rosszul használnánk a szót. Az, hogy az emberek nem veszik észre a C-vitamin fertőző betegségeket gyógyító hatását, csak állandósítja a sok más feleslegesen alkalmazott mérgező drogokat és klinikai protokollokat. Ha a cipő jó a lábadra, viseld! Ha a kezelés működik, hirdesd azt!"(P 15)

És pontosan ez az, amit Dr. Levy tesz

“A megfelelően adagolt C-vitamin megbízhatóan és gyorsan gyógyít szinte minden akut gyermekbénulást és az akut hepatitiszt. “(Levy k0nyvének 19. oldala)DR. ROBERT CATHCART
Nagy gyakorlatot szerzett halálos fertőzések kezelésében a nagy dózisú C-vitamint használva, jobban ismeri azt mint bármely más orvos. Elmondása szerint: “az Ebola-vírus szabad gyökök által öl, amely hatást semlegesíteni lehet masszív dózisú intravénás nátrium-aszkorbáttal."Viszonylag ismeretlen kettős doktori címzett:

DR. SEMEON B. HRUSHOVETZ
az Ebola kezelésére C-vitamint ajánl 2014 június 31-én megjelent blogján:

“Eszembe jutott, hogy mivel az Ebola külső és belső vérzéssel jár - a tünetek és eredmények a speciális C-vitamin-hiányt, vagyis a skorbutot juttatták eszembe, így valószínűnek tartom, hogy ezt a vitamint nagy dózisban adva a betegség kezdetekor és a betegség lefolyása alatt előnyös lehet a hematológiai tünetek elkerülésében és a halál megakadályozásában."

Egy korábbi posztjában március 31-én Dr. Hrushovetz a következő megjegyzést teszi:

“Az Ebola, skorbut és a bőrön keresztüli vérzések közt van összefüggés?"

“A C-vitamin hiány a tengerészek hosszú hajóútjain ínyvérzést és sok esetben halált okozott. A megoldás a citrus gyümölcsök fogyasztása volt. Furcsa módon a hajók fedélzetén a macskáknál nem alakult ki ez a tünetegyüttes. Végül a teljes rejtély megoldódott, mert kimutatták azt az egyszerű tényt, hogy majdnem az összes emlős képes C-vitamint szintetizálni. Eltérően más emlősöktől mint pl: a macskák, kutyák, az emberek májából a C-vitamin előállításához szükséges enzim HIÁNYZIK.
Az Ebola-vírusfertőzéseknél a vérzés jellemző jelenléte a különböző bőr-és nyálkahártya területeken és minden testnyílásból, valamint a belső vérzéseka tüdőben, a véres hasmenés és melennae vérzés a gyomor-bél traktusban (melaena)- nagyon hasonló a skorbuthoz.
Ha a C-vitamin hatékonyan enyhíti a tüneteket skorbut esetén, nagyon valószínű, hogy az Ebolus vírusfertőzésekben szenvedő embereknél is segít. Kipróbálni biztosan nem árt!"

Látom a zseniális gondolkodók mintáját, és azon gondolkodom, hogy az egészségügyi létesítmények akkor miért nem próbálják megmenteni a betegeket nagy dózisú C-vitamin adagolásával. Ne feledd, sem a rák kezelésében, sem pedig az ebola gyógyításában nem lenne pénz a C-vitamin alkalmazásából.

Várható tehát, hogy a C-vitamin és a lehetséges kezelési eredményesség javítása a magas halálozási betegségnél, mint például az Ebola,nagy ellenállásba fog ütközni. Nyilvánvaló az a tény, hogy sok embernek tetszene a nagy dózisú intravénás vagy liposzómális C-vitamin lehetősége ahelyett, hogy csak karanténban fekszik és végül szörnyű fájdalmak közepette elhalálozik.

Nagyon furcsa véletlen az, hogy 4 emlős csoport: majmok, gyümölcsevő denevérek, emberek és tengerimalacok- közül amelyek nem hoznak létre C-vitamint a májukban, 3 csoport: a majmok, gyümölcsevő denevérek és az emberek ismert Ebola hordozók és halálozási rátájuk magas. Amikor az ebola virust a tengeri malacok számára is virulenssé tették bizonyos modifikációkon át, a tengeri malacok is megbetegedtek, náluk viszont nem volt halálos a betegség. Az embereknél, leszámítva az afrikai alultáplált lakosságot, az ebola halálozási aránya 50% feletti, ellentétben azzal amit a főfolyású média állít.

Az is érdekes tény, hogy amikor ebola vírust spréztek kismalacok orrába, a malackák pár napos magas láz után meggyógyultak. A kisérletben ugyanezen malacok makáki majmokat fertőztek meg. A majmok annyira betegek lettek, hogy eutanizálni kellett őket. Nagyon érdekes lenne megérteni, hogy a malacok miért élték túl a betegséget...talán azért mert májukban képesek a C-vitamin szintetizálására???

Az is érdekes, hogy a rovarevő denevérek, amelyek képesek a saját C-vitaminjuk szintetizálására nem lesznek betegek, míg a gyümölcsevő denevérek, akik C-vitaminjukat csak a gyümölcsökből képesek beszerezni, köztudottan hordozói a betegségnek, mert maguk is megbetegednek.

Régóta bizonyított tény, hogy a nagy dózisú C-vitamin- valójában rendkívüli dózisban naponta liposzomálisan vagy intravénásan- mindenféle káros hatás nélkül fogyasztható. A C-vitamin a bőr kollagénjének egyik legfontosabb alkotóeleme, valamint ez teszi rugalmassá a kapillárisokat, vénákat és artériákat is (tudományos tény). A C-vitamin szerepet játszik a mitokondriumokban is a sejten belül azzal, hogy koenzim- A enzimmé alakulva részt vesz a Krebs- ciklusban, és energiát szolgáltat a sejteknek. Ez megerősíti azt a tényt, hogy a C-vitamin jelentős szerepet játszik a test sejtszintű folyamataiban.

Amire a kutatók rájöttek az az, hogy az ebola vírus teljesen kiüriti a test C-vitamin raktárait. Tudományos tény, láttuk már a történelem folyamán a skorbut esetében is, hogy a C-vitamin teljes hiánya jelentősen befolyásolja az emberi test működését.

FORRÁS: NATURAHIREK.COM
radvanszki_jozsef, 2014. augusztus 13. szerda, 15:35
Címkék: American College, öreg kontinensre, alábbi gondolatok, skorbut KIZÁRÓLAG, friss zöldség, betegség gyógyítására,
Kommentek
Universitatea Central-Europeana va începe în 2019 programele cu acreditare americană la Viena
În comunicat se arată că decizia a fost făcută publică acum, pentru a putea recruta din timp studenţii pentru următorul an universitar.

În comunicat se subliniază că în ultimele 20 de luni, CEU a făcut tot posibilul pentru a se conforma legilor ungare, în Statele Unite au lansat un program de învăţământ superior care a fost înregistrat şi aprobat de autorităţile americane.

Cu toate acestea, autorităţile ungare au semnalat că nu vor semna acordul care a fost finalizat cu mai mult de un an în urmă cu statul New York, şi care, pe termen lung, ar recunoaşte şi ar asigura funcţionarea CEU în Budapesta - se mai arată în comunicat.

Universitatea a mai specificat că îşi vor păstra acreditarea universitară ungară, şi se vor strădui să continue la Budapesta, şi în viitor, activitatea de învăţământ şi cercetare.

Péter Szijjártó, ministrul ungar al Afacerilor Externe a semnalat săptămâna trecută că poziţia guvernului este neschimbată: Ungaria este stat de drept, legea se aplică în mod egal
velemenyezd, 2018. december 03. hétfő, 15:45
A mandula jótékony hatása
A mandulával dúsított étrend kedvezően befolyásolja a vér koleszterinszintjét, valamint segít megőrizni az inzulinérzékenységet, azaz a szív- és érrendszeri betegségek, valamint a diabétesz lefolyását is jótékonyan befolyásolja - derült ki az amerikai Loma Linda University kutatóinak egy kis mintaszámú vizsgálatából. Kutatásukról a Journal of the American College of Nutrition című szaklapban számoltak be.

A vizsgálatba 65, ötvenes éveik közepén járó felnőttet vontak be. A résztvevők mindegyikére prediabetikus állapot, azaz a cukorbetegséget megelőző, emelkedett vércukorszint volt jellemző.

A résztvevőket kétfelé osztották: az egyik csoport étrendjét mandulával egészítették ki, a másik pedig a kontrollcsoport szerepét töltötte be. Alapjaiban azonban mindkét csoport étrendje megegyezett: az Amerikai Diabétesz Társaság által ajánlott diétát követték. A mandulát fogyasztó csoportban a napi kalóriabevitel 20 százalékát a csonthéjas gyümölcs tette ki.
A 16 hetes vizsgálat során a kutatók
eva6, 2018. szeptember 19. szerda, 08:39
Kevés pozitív hatása van legnépszerűbb étrend-kiegészítők szedésének kanadai kutatók szerint
ugyanakkor semmilyen kockázattal nem járnak a szív- és érrendszeri betegségek, a szívroham, a stroke, vagy az idő előtti elhalálozás megelőzésében.

"Meglepődve állapítottuk meg, hogy milyen kevés pozitív hatásuk van az emberek által fogyasztott legnépszerűbb étrend-kiegészítőknek. Felülvizsgálatunk azt találta, hogy nem káros, ha multivitaminokat, D-vitamint, kalciumot vagy C-vitamint szedünk, de látszólag semmilyen haszna nincs" - idézte a St. Michael Kórház közleménye David Jenkinst, a Journal of the American College of Cardiology folyóiratban megjelent tanulmány vezető szerzőjét.

A kutatók megállapítottak, hogy egyedül a folsav, továbbá a B-vitaminok folsavval együtt alkalmazva csökkentheti a szív- és érrendszeri betegségek és a stroke kockázatát.

"Az embereknek tudatában kell lenniük annak, milyen étrend-kiegészítőket fogyasztanak, és figyelniük kell arra, hogy kimondottan az egészségügyi szakemberek által megállapított vitaminhiány vagy ásványianyag-hiány pótlására szolgáló készítményt
velemenyezd, 2018. május 29. kedd, 12:01
Vitaminhiány
vizsgálatát is említi példaként. Itt 1999 és 2001 között kétezer-ötszáz gyerek táplálkozási szokásait és napi kalciumbevitelét, csontállapotát vizsgálták és arra jutottak, hogy a gyerekek 66 százaléka nem kapja meg a napi szükséges kalciummennyiséget.

A német paradicsom sem jobb
A magyar kutató vizsgálata nem egyedülálló, számos nemzetközi vizsgálat is született már az elmúlt évtizedekben, amelyek hasonló eredményt hoztak.

A Texas State University 2004-ben publikálta adatait az American College of Nutrition folyóiratban. A vizsgálat során az USA Mezőgazdasági Minisztériumának 1950 és 1999 közötti adatait tanulmányozták negyvenhárom különböző zöldség és gyümölcs esetében. Jelentős csökkenést találtak a fehérje, kalcium, foszfor, vas, B2-vitamin és C-vitamin tekintetében. Úgy találták, hogy ezt a csökkenést a nagyüzemi mezőgazdaság túlsúlya idézte elő. A Kushi Kutatóintézet is hasonló eredményekre jutott miután 1975 és 1997 közötti adatokat elemeztek 12 zöldséggel kapcsolatban: a
evavicus, 2018. április 19. csütörtök, 12:36
Egy olcsó vérvizsgálattal felderíthetők a rejtett szívbetegségek
lehetséges betegségeire. Az új módszer azt a proteint vizsgálja, amely akkor szabadul fel, ha megsérül a szívizom.

Egyelőre csak férfiakon tesztelték, de a Brit Szív Alapítvány kutatói szerint a nők esetében is eredményes lehet a vizsgálat. Az orvosok már használják ezt a tesztet annak megállapítására, hogy a páciensnek volt-e éppen szívrohama. Az Edinburghi és Glasgowi Egyetem kutatói úgy vélik, a vizsgálat a pácienseket segítheti annak elkerülésében is.

Nicholas Mills és kutatótársai az American College of Cardiology című szaklapban megjelent tanulmányukban arra az eredményre jutottak, hogy azok a férfiak, akiknek vérében magasabb a troponinszintje, jóval nagyobb eséllyel szenvednek el szívrohamot vagy halnak meg szívbetegségben a következő 15 évben.

Ha ezek a nagy kockázattal élő férfiak preventív kezelést kaptak, például koleszterincsökkentő gyógyszereket (sztatinokat), csökkent a troponinszintjük és a szívbetegség kockázata is.

A kutatásban résztvevő 3300 férfinak magas volt a
velemenyezd, 2016. december 21. szerda, 13:12
Több orvos bevallotta
számtalan rák és más különböző betegség kezeléséhez vezet. Ez elferdíti az igazságot. Az eddig lezajlott kutatás bebizonyította, hogy az agresszivitástól függetlenül nem javul a túlélés a sok felesleges kezelés hatására.

Az emlőrák szűrése is eredményezheti a mellrák okozta halálozást, és nem érinti a megelőzését. Annak ellenére, hogy nincs arra bizonyíték, amely támogatná a rendszeres időközönként ajánlott szűrést és a mammográfiát bármely életkorban, a Society of Breast Imaging (SBI)
és az American College of Radiology (ACR) rosszindulatú ajánlása a mellrák szűrésére most arra utal, hogy a mellrák szűrését 40 éves korban kell kezdeni, és korábban a nagy kockázatú páciensek esetében. Az American College of Radiology (JACR) folyóiratában (3) megjelent SBI és ACR ajánlások kimondják, hogy az átlagos páciens éves emlőrák szűrését 40 évesen kell kezdeni. Szintén célba vették a 30-as nőket, ha őket "magas kockázatúnak" tekintik, ahogy állították.

Az amerikai 25-39 éves nők esetében az
horvathnemagdi, 2016. november 05. szombat, 18:24
117 éve született író, fordító, kritikus, lepkész,......
hogy könnyítsen anyagi helyzetén.

1922-ben Nabokov eljegyezte Svetlana Siewert, de mivel nem volt állandónak nevezhető munkája, az eljegyzés 1923 elején felbomlott. 1923 májusában megismerkedett Vera Jevszejevna Szlonyimmal, és 1925-ben összeházasodtak. 1934-ben megszületett egyetlen gyermekük, Dmitrij. 1937-ben Berlinből Párizsba költöztek, majd 1940-ben a háború elől az Egyesült Államokba menekültek. A család Manhattanben (New York) telepedett le, ahol Nabokov állást kapott egy múzeumban (American Museum of Natural History). New Yorkban ismerkedett meg Edmund Wilson amerikai íróval és kritikussal, aki felhívta Nabokovra bizonyos szerkesztők és kiadók figyelmét.

1941-ben Nabokov alkalmazást talált az összehasonlító irodalom előadójaként a Wellesley College (Wellesley, Massachusetts állam) nevű egyetemen. Ez a pozíció, melyet kizárólag az ő számára hoztak létre, biztosította a család megélhetését, és így Nabokov belemélyedhetett az írásba és a lepkék tanulmányozásába. Az egyetemen
gabfe, 2016. április 22. péntek, 18:24
Képek, videók
1023053_native-america n-w
vorosrozsa66
2018. március 04. vasárnap, 18:30
Cocker Americano.jpg
charlotteani
2018. február 12. hétfő, 01:30
black american cocker.jpg
charlotteani
2018. február 12. hétfő, 01:29
black american cocker pup
charlotteani
2018. február 12. hétfő, 01:29
american-cocker-spanie l_0
charlotteani
2018. február 12. hétfő, 01:28
american-staffordshire -te
charlotteani
2017. március 21. kedd, 16:38
American-Pitbull-Terri er.
charlotteani
2017. január 26. csütörtök, 19:20
American-Pit-Bull-Terr ier
charlotteani
2017. január 26. csütörtök, 19:19
8114006-american-staff ord
charlotteani
2017. január 26. csütörtök, 19:13
20_american_pit_bull_t err
charlotteani
2017. január 26. csütörtök, 18:23
Az Elveszett Kontinens -
rambobby
2007. június 21. csütörtök, 06:53
Híd a két kontinens közöt
nagyapo65
2006. november 16. csütörtök, 20:36
angyali-gondolatok.jpg
lilagondolatok
2019. április 06. szombat, 07:52
Hatso_Gondolatok_felno tt_
menusgabor
2019. március 21. csütörtök, 20:31
Gondolatok
karoly49
2018. október 10. szerda, 12:00
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.