Belépés
2020. július 03. péntek | 27. hét | 185. nap | 16:18 | Kornél, Soma
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Választás 2014 - Fidesz: provokáció is lehet az érdi PM-s aktivista megtámadása
Ezt T. Mészáros András csütörtökön közölte az MTI-vel arra reagálva, hogy Dorosz Dávid, az ellenzéki összefogás érdi PM-es jelöltje és Lovas Miklós kampányfőnök közölte, feljelentést tesznek, mert szerda éjszaka bántalmazták egy aktivistájukat a Pest megyei településen. Lovas Miklós hozzátette: a támadók azt is mondták neki, hogy "inkább a Fideszre szavaznánk, mint rátok, kommunistákra".

T. Mészáros András azt írta, információik szerint az eset miatt az érdi rendőrkapitányságon az ügyben feljelentés nem született.

Úgy fogalmazott: "az ügy érintettjeinek pártszimpátiája nem állapítható meg, ezért az sem zárható ki, hogy az Együtt-PM által szervezett provokációról van szó".

Hozzátette: az a csoda, hogy eddig nem került sor komolyabb összetűzésre Érden, hiszen Dorosz Dávid az elmúlt hónapokban olyan hazugság- és gyűlöletkampányt folytatott, amely példa nélkül áll a város politikai történetében.

Az elnök közölte, az érdi Fidesz a választásokig hátralévő két napban - ahogy eddig is - nyugodt, mérsékelt kampányt folytat és erre szólít fel minden politikai szereplőt és aktivistát.

Forrás: MTI
velemenyezd, 2014. április 03. csütörtök, 12:56
Címkék: Mészáros András, Dorosz Dávid, Lovas Miklós, érdi PM-s, ellenzéki összefogás, eset miatt,
Kommentek
Borrell: aggodalomra ad okot, hogy Kína elfogadta a Hongkongra vonatkozó nemzetbiztonsági törvénytervezetet
Az uniós tagállamok külügyminisztereinek tanácskozását követően tartott online sajtóértekezletén Borrell hangsúlyozta, hogy a nemzetbiztonsági törvény elfogadása súlyosan veszélyezteti Hongkong különleges közigazgatási státuszát és nagyfokú autonómiáját, valamint az "egy ország két rendszer" elvének aláásásával fenyeget.

Az Európai Unió és Kína közötti kapcsolatok kölcsönös tiszteleten és bizalmon alapulnak. A döntés azonban megingatja ezeket, ugyanis kérdésessé teszi, hogy Kína be szándékozik-e tartani nemzetközi kötelezettségvállalásait - mondta. Az unió a kérdést fel fogja vetni a Kínával folytatott párbeszéd következő fordulója során - szögezte le.

Újságírói kérdésre válaszolva a főképviselő azt mondta, véleménye szerint Kína elleni szankciók bevezetése nem képes a Hongkongot érintő problémák megoldására.

Borrell elmonda azt is, hogy a külügyi tanács következtetéseket fogadott el az afganisztáni békefolyamatról és az ország jövőbeni uniós támogatásáról.

A szakminiszterek
velemenyezd, 2020. május 29. péntek, 15:21
Koronavírus - Az Európai Parlament a magyar koronavírus törvényről vitázott
Vera Jourová, az Európai Bizottság értékekért és átláthatóságért felelős alelnöke leszögezte, hogy szorosan figyelemmel követik a magyarországi helyzetet, de aktívan vizsgálják a fejleményeket az EU többi tagállamában is.

Kiemelte, hogy a rémhírterjesztésre vonatkozó magyar szabályok nincsenek egyértelműen meghatározva, és komoly szankciókat tesznek lehetővé, ez aggályos lehet a jogbiztonság és a szólásszabadság szempontjából. Ennek kapcsán úgy vélekedett, hogy Magyarországon egyébként is évek óta romlik a médiakörnyezet.

Mindent meg kell tenni azért, hogy az összes megmenthető emberéletet megmentsék Európában, a válságra adott válaszintézkedéseknek azonban meg kell felelniük a közösségi jog előírásainak, illetve a szükségesség és arányosság elvének, valamint nem maradhatnak tartósan hatályban - mondta.

Nikolina Brnjac az Európai Unió Tanácsának soros horvát elnöksége képviseletében aláhúzta: a rendkívüli felhatalmazásnak időben korlátozottnak, arányosnak kell lennie, illetve meg kell
velemenyezd, 2020. május 14. csütörtök, 17:37
Fidesz: a bevándorláspártiak miközben a jogállamról prédikálnak, betiltották a magyar kormány beszédét
"Szánalmas és átlátszó politikai cirkusz zajlott ma" - fogalmazott a kormánypárt, hozzátéve, "ugyanazok, akik a bevándorláspolitika és a határkerítés miatt támadják Magyarországot, ma újabb politikai vitát provokáltak ki az Európai Parlamentben. A bevándorláspártiak miközben a jogállamról prédikálnak, még azt sem hagyták, hogy a magyar kormány képviseltesse magát a vitában, betiltották a magyar kormány beszédét."

Ilyen utoljára Közép-Európában a kommunizmus alatt történt - írta a Fidesz, kiemelve, "szégyen, hogy Magyarország megtámadásához a magyar baloldal ismét asszisztál".
velemenyezd, 2020. május 14. csütörtök, 17:34
Koronavírus - Deutsch: ugyanazok támadják Magyarországot, akik a bevándorláspolitika és a kerítés miatt is táma
Deutsch Tamás kiábrándítónak és szánalmasnak nevezte, ami az EP-ben történik, úgy fogalmazott, szégyenteljes, hogy még a koronavírus-járvány közepette sem "nyugszik" az európai bal- és liberális oldal és a "Soros-hálózat".

Európában már 160 ezren haltak meg a koronavírus okozta megbetegedésben, és milliók lettek munkanélküliek, ám a baloldali, liberális erők, a "Soros-hálózat csoportjai" még ebben a helyzetben is Magyarország megtámadásával vannak elfoglalva - mondta, hozzátéve: most éppen a koronavírus-törvényt használják fel a Magyarországgal szembeni támadásokban.

Szavai szerint az elmúlt hetekben soha nem látott mértékű, megalapozatlan politikai támadások érték Magyarországot az EU-ban. A koronavírus-törvény azonban csak egy újabb ürügy, hiszen a jogszabályról az Európai Bizottság - "kénytelen-kelletlen" - hivatalosan is megállapította: semmilyen szempontból nem sérti az uniós jogot, és a járvány elleni védekezést szolgálja - közölte az EP-képviselő, megjegyezve: kiderült az is, hogy az EP
velemenyezd, 2020. május 13. szerda, 19:38
Koronavírus - Borrell: fokozni kell a katonai segítségnyújtás képességét is az EU-ban
azonnal hagyjon fel az elsősorban civileket sújtó harcokkal, és törekedjen a tárgyalások útján elérhető békés megoldásra" - fogalmazott.

A főképviselő arra is emlékeztetett, hogy a nemzetközi és humanitárius jogot, figyelemmel a civilekre, a migránsokra és menekültekre, minden körülmények között tiszteletben kell tartani, megsértőit felelősség terheli.

Borrell nyilatkozatot adott ki az Afganisztánban kedden elkövetett merényletekkel összefüggésben is. Kijelentette, hogy a kabuli kórház megtámadása, valamint az ország keleti részén található Nangarhar tartományban egy temetési menet ellen elkövetett merénylet a nemzetközi humanitárius jog egyértelmű megsértését jelenti, amelynek felelősségét az elkövetőknek viselniük kell.

Aláhúzta, az afgán nép békét érdemel. Az országot régóta megosztó erőszakot és terrorizmust semmiféle politikai cél sem igazolhatja. A végleges tűzszünet alapvető fontosságú, ezért az Európai Unió arra szólítja fel az afganisztáni konfliktus megoldásában és a régió
velemenyezd, 2020. május 12. kedd, 20:43
Krónika 2. (napirend előtt: munkanélküliség, tájékoztatás, házelnök)
Párbeszéd: növeljék az álláskeresési járadék összegét és időtartamát!Burány Sándor (Párbeszéd) arról beszélt, hogy hétről hétre tízezrekkel nő az álláskeresők száma, áprilisi adatok szerint meghaladja a 330 ezret azok száma, akik elvesztették állásukat. Kifogásolta, hogy a munkaügyi hivatal megszüntette a részletes statisztikai adatok közlését. Azonnali intézkedéseket sürgetett: az álláskeresési járadék összegének felemelését és időtartamának 3-ról 9 hónapra növelését javasolta.Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter úgy reagált: 2010 óta tartó vita a kormány és ellenzék között, hogy segélyt vagy munkát kell-e adni az embereknek. Úgy vélte: most kialakult nehéz helyzet még inkább indokolja a munkahelyteremtésre alapuló gazdaságpolitika megerősítését.

Elmondta: az elmúlt két hétben négy új nagy magyarországi beruházást jelentettek be, amelyek ezres nagyságrendben hoznak létre új munkahelyeket.

Tájékoztatott arról is, hogy megnyitották a kérelmek
velemenyezd, 2020. május 04. hétfő, 16:42
Két oroszországi terrortámadás meghiúsításáról számolt be az FSZB
A Sztavropoli területen lévő Nyeftyekumszkban az FSZB az Iszlám Állam terrorszervezet rendőrőrsök és forgalmas helyek megtámadására készülő két fős sejtjét számolta fel. Az egyik tagot elfogták, a másikat "semlegesítették".

A hatóságok ezen a helyen robbanószerkezet házi előállítására alkalmas anyagokat, fegyvert és betiltott szélsőséges irodalmat foglalt le.

Hanti- és Manysiföldön, Ljantor településen a Kaukázusi Emírség elnevezésű szervezet három tagját fogták el, akik egy bevásárlóközpont elleni terrortámadásra készültek. A házkutatás során házilag készített robbanószerkezetet, fegyvert és lőszert foglaltak le tőlük.

Az orosz Nemzeti Terrorelhárítási Bizottság szerint tavaly 34 terrortámadásnak sikerült elejét venni Oroszországban és idén is meghiúsítottak már néhány kísérletet.
velemenyezd, 2020. április 03. péntek, 13:21
A lengyel kormányfőhelyettes szerint Moszkva továbbra is titkolja a katyni vérengzés elkövetőinek neveit
csak a legmagasabb rangú szovjet vezetők felelősségének említését.

Az 1940 tavaszán Sztálin parancsára történt katyni mészárlásban közel 22 ezer lengyel állampolgárt végeztek ki, a vérengzés része volt a lengyel elit megsemmisítését célzó szovjet tervnek, amely keretében további 330-340 ezer lengyelt Szibériába deportáltak.

1940. március 5-én a Belügyi Népbiztosságot (NKVD) irányító Lavrentyij Berija jegyzékben javasolta Sztálinnak, hogy rendelje el a Lengyelország 1939 szeptemberi szovjet megtámadása után ejtett 14,5 ezer hadifogoly és 7,5 ezer bebörtönzött lengyel értelmiségi agyonlövését. Sztálin még aznap aláírta a dokumentumot, amelyet a kommunista párt politikai bizottsága azon nyomban határozatban továbbított az NKVD-nek.

A likvidálás három fő helyszíneként a Szmolenszk melletti Katynt, a Harkiv melletti Pjatyihatki és a Kalinyin (ma Tver) melletti Mednojét jelölték ki.

A katyni mészárlás áldozatai között volt a magyar Korompay Emánuel, a varsói egyetem lektora és a magyar
velemenyezd, 2020. március 05. csütörtök, 16:02
Képek, videók
Megtámadott egy szivárván
sanci81
2015. március 07. szombat, 11:26
A sas megtámadta a fotó-s
farkas1945
2011. szeptember 22. csütörtök, 17:50
Megtámadták a gyülést, 2O
caris11935
2009. december 13. vasárnap, 10:05
megtámadtam a mamát
popowitchfanni
2008. január 15. kedd, 11:51
anyuuuu megtámadtak
kopornyikcsilla
2007. március 06. kedd, 10:19
Megtámadlak....
melinda0717
2007. február 12. hétfő, 09:13
mészáros domonkos.jpg
maroka
2020. február 06. csütörtök, 16:31
honfoglaló_mészáros mikló
maroka
2018. november 29. csütörtök, 15:29
mészáros györgyné.jpg
zsokica45
2018. január 06. szombat, 20:15
Mészáros Erzsébet 5
azenujsagom
2017. december 07. csütörtök, 06:45
Mészáros Erzsébet 4
azenujsagom
2017. december 07. csütörtök, 06:44
Mészáros Erzsébet 3
azenujsagom
2017. december 07. csütörtök, 06:44
Mészáros Erzsébet 2
azenujsagom
2017. december 07. csütörtök, 06:44
Mészáros Erzsébet 1
azenujsagom
2017. december 07. csütörtök, 06:43
O.V.-Mészáros.jpg
agica2004
2017. május 16. kedd, 19:22
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.