Belépés
2018. december 16. vasárnap | 50. hét | 350. nap | 11:37 | Etelka, Aletta
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
megszabadíthatja tüdejét a nikotintól és a kátránytól
Ezzel az egyszerű elixírrel megszabadíthatja tüdejét a nikotintól és a kátránytól

A dohányzás kétség kívül egy egészségre káros, rossz szokás. Amerikában minden ötödik haláleset a dohányzás számlájára írható. Majdnem 20 millió amerikai halt meg 1964 óta, a dohányzás miatt, amibe beletartozik 2,5 millió haláleset amit a passzív dohányzás okozott.

A dohány füstje több, mint 7000 kémiai anyagot tartalmaz, ebből 70-ről bizonyított, hogy rákot okozhat.

A legjobb döntés az, ha már most abbahagyja a dohányzást. A dohányzás abbahagyása a lehető leggyorsabban nagyon fontos, mivel a nikotin és a dohányfüst visszafordíthatatlan károkat okozhat tüdejében,amikor dohányzik.

A dohányzás egészségügyi veszélyei


- A fele a dohányzást folytató embereknek meghal.
- Legalább egy a négyből ezek közül az emberek körül még 35-39 kora körül meghal
- Az a dohányos aki nem hagy fel rossz szokásával átlagosan 10 évet veszít életéből.
- A rossz keringés a lábakban és karokban, ami fájdalomhoz valamint szélsőséges esetekben üszkösödéshez és amputációhoz vezethet.
- A dohányzás felelős a tüdőrákos megbetegedések 85%-áért.
- A dohányzás 2-6 szorosan növeli a szívinfarktus esélyét.
- A dohányosok a nem dohányosoknál stresszesebbek.
- A dohányzás a bőr idő előtti öregedését okozza.
- A dohányosok nagyobb eséllyel vesztik el fogaikat.

Próbálja ki ezt a rendkívül hatásos készítményt,amely megtisztíthatja a tüdejét

Hozzávalók:

- gyömbér gyökér
- 400 g hagyma
- 2 teáskanál kurkuma
- 400 g cukor vagy méz
- 1 l víz

Elkészítése:

- Forralja fel a vizet és adja hozzá a cukrot. Ha mézet használ akkor figyeljen arra, hogy csak a végén adja hozzá. Vágja apróra a hagymát, reszelje le a gyömbérgyökeret és adja őket a forrásban lévő vízhez.
- Miután a keverék újra felforrt keverje bele a két teáskanál kurkumát és vegye kisebb hőfokozatra a tűzhelyet. Párolja a folyadékot, amíg a felére nem csökken.
- Ezután vegye le a lábast a tűzhelyről,majd helyezze a keveréket egy befőttes üvegbe és hagyja teljesen kihűlni. A befőttes üveget tartsa a hűtőgépben.
- Mindennap fogyasszon két teáskanállal a készítményből, egyszer reggel, mielőtt bármit is enne vagy inna, majd még egyszer vacsora, vagy a késő esti nassolás után.


A hozzávalók egyéb előnyei

Hagyma

A hagyma önmagában is jó a tüdő tisztítására. Rengeteg másik betegség mellett a hagyma a tüdővel kapcsolatba hozható fertőzések gyógyításában is jeleskedik. Azoknál az embereknél, akik már rákkal küzdenek, megakadályozza az új sejtek növekedését.

Gyömbér

A gyömbér mint természetes gyógynövény és étel rengeteg rosszindulatú betegséggel szemben nyújt védelmet. A gyömbér egy újabb remek eszköz arra, hogy eltávolítsa tüdejéből a méreganyagokat. Fogyasszon gyömbérteát, mivel az segíti a lélegzést, valamint fogyaszthat egy kis darab gyömbért étkezésekkor.

Kurkuma

Ez a fűszer rendkívül népszerű, mivel remek antibakteriális, vírusölő és fertőzésölő hatással rendelkezik és sikeresen tisztítja a vért, valamint megelőzi a gyulladásokat.

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!

Link
tinka1951, 2018. július 28. szombat, 05:27
Címkék: egyszerű elixírrel, dohányzás kétség, egészségre káros, dohányzás számlájára, dohányzás miatt, passzív dohányzás,
Kommentek
A baloldali választók tíz százaléka részt venne a jobboldali előválasztáson Franciaországban
A Ipsos-Sopra Steria közvélemény-kutatóintézet reprezentatív felmérése szerint a baloldali pártok szavazóinak 10 százaléka részt kíván venni a legnagyobb ellenzéki párt, a jobbközép Köztársaságiak novemberi végi előválasztásán.

Egy korábbi felmérés, amelyet az Ifop készített, a baloldali választóknak 10-15 százaléka regisztrálni fogja magát a november végi kétfordulós választásra.

A választáson hét jelölt indul, de a két legesélyesebbnek Nicolas Sarkozy volt elnök és Alain Juppé egykori miniszterelnök, Nicolas Sarkozy volt kormányának külügyminisztere számít.

A Baloldal Juppével elnevezésű Twitter-oldal arra hívta fel több mint 4 ezer követőjének a figyelmét, hogy alig 2 euróért végleg megszabadíthatják az országot Nicolas Sarkozytől.

"Nem drága.. gyerünk mind szavazni!" - olvasható a felhívásban, amely arra kéri a baloldali és centrista választókat, hogy szavazzanak tömegesen Alain Juppére annak érdekében, hogy a jövő évi elnökválasztás második fordulójában ne két "populista
velemenyezd, 2016. szeptember 26. hétfő, 17:06
Így kezeljük a negativizmust!
meghallgattam a történeteit, és bocsánatot kértem magamtól, amikor szavai nem tetszettek, nagyjából ugyanúgy, mint régen. De észrevettem, hogy a negativitás többé már nem időzött bennem. Eltűnt, amint újra a szeretetet választottam. Megszabadultam. És boldogabb lettem. És az együttérzés, a kedvesség és szeretet tette ezt velem.

Nem akartam kimondani, amit gondolok, azért, hogy megváltoztassam az ő nyilvánvaló igényét arra, hogy negatív a szavak mellett döntsön. De igenis reméltem, hogy ő is megszabadíthatja magát a negativitástól, a pozitivitást választva helyette. Új kapcsolatunk teljes volt, és teljességgel korlátlan is, és ez reményt adott nekem, hogy kapcsolatunk által osztozni fogunk a boldogságban.

Továbbra is szeretetteljes kapcsolatot ápolok, együttérző és kedves vagyok mindazokkal az emberekkel - magamat is beleértve - akik épp a negatív szavak használatát választják, mivel mindannyian ezt tesszük időről időre. Pozitív kapcsolat létesül köztünk ebben a negatív dologban
klementinagidro, 2016. március 13. vasárnap, 18:12
Sanghajt is beborította a sűrű szmog
közlekedését egy időre ugyancsak felfüggesztették. A Putung Nemzetközi Repülőtér már hétfő éjszaka több mint száz járatot törölt, több légitársaság figyelmeztette utasait, hogy előzetesen érdeklődjenek az esetleges változásokról.

A sanghaji környezet-megfigyelő központ úgy vélte, az északi szél hozta a szmogot a 23 milliós városba Peking, Tiencsin, Hopej, Honan, Santung, Sanhszi és Shenszi tartományok felől. Előrejelzése szerint szerdán a hidegfront társaságában érkező keleti irányú szél megszabadíthatja a várost a fojtó szmogfüggönytől.

Az elmúlt hetekben a kínai főváros lakói szenvedtek több hullámban is súlyos szmogtól. Pekingben első ízben adták ki a legsúlyosabb, "vörös" riasztást, aminek következtében csaknem három napra a szokásosnak a felére csökkent a közúti forgalom, gyárakat zártak be, építkezéseket állítottak le.

Az ország vezetése több olyan program, intézkedés és politika beindítását is kilátásba helyezte, amelyek a levegőszennyezést lennének, vagy lesznek hivatottak csökkenteni.
velemenyezd, 2015. december 15. kedd, 17:33
Érezz együtt a sajnálat helyett!
Sokan vannak, akik reménytelennek és kilátástalannak érzik a helyzetüket. A környezetük pedig sajnálja őket. De mennyire helyes ez az érzés? És mennyire építő?

Bármerre járok, az emberek nagyrésze panaszkodik. Én elfogadom, hogy lakáshitel, meg szerelmi válság, meg adók, meg egészségügyi problémák léteznek. Igen. Tényleg nehéz az élet. De ha könnyű lenne, akkor nem sajnáltatnánk magunkat? De! Akkor is találnánk okot arra, hogy sajnálatra méltónak érezhessük magunkat.

Sajnos én is néha beleesem abba a hibába, hogy kicsit kevésbé pozitívan mesélem el egy hetem pl. a nagyimnak. Ilyenkor jön a válasz: “Úgy sajnállak, Katinkám." Melyik unoka nem szereti hallani, amikor a nagymamája ilyen kedves szavakat mondd neki? De aztán felocsúdok és már többször is kértem, hogy többé ne mondja, hogy sajnál. (Igyekszik betartani).De miért is olyan rossz dolog a sajnálat?

1.
klementinagidro, 2015. október 04. vasárnap, 13:38
Így KEZELJÜK A NEGATIVIZMUST!
meghallgattam a történeteit, és bocsánatot kértem magamtól, amikor szavai nem tetszettek, nagyjából ugyanúgy, mint régen. De észrevettem, hogy a negativitás többé már nem időzött bennem. Eltűnt, amint újra a szeretetet választottam. Megszabadultam. És boldogabb lettem. És az együttérzés, a kedvesség és szeretet tette ezt velem.

Nem akartam kimondani, amit gondolok, azért, hogy megváltoztassam az ő nyilvánvaló igényét arra, hogy negatív a szavak mellett döntsön. De igenis reméltem, hogy ő is megszabadíthatja magát a negativitástól, a pozitivitást választva helyette. Új kapcsolatunk teljes volt, és teljességgel korlátlan is, és ez reményt adott nekem, hogy kapcsolatunk által osztozni fogunk a boldogságban.

Továbbra is szeretetteljes kapcsolatot ápolok, együttérző és kedves vagyok mindazokkal az emberekkel - magamat is beleértve - akik épp a negatív szavak használatát választják, mivel mindannyian ezt tesszük időről időre. Pozitív kapcsolat létesül köztünk ebben a negatív
radvanszki_jozsef, 2014. március 02. vasárnap, 13:38
Mai (10.26.) Harmóniakártyám!!
ragyogása, hanem az isteni tudatosság vakító fényessége, mint az a fény, mely Pált megvakította a damaszkuszi úton. Jézus egy nem bibliai mondása szerint: "Aki közel áll hozzám, az közel áll a tűzhöz." Az élet ragyogása és tüze elengedhetetlen a teljesség megvalósításához. Az alkimisták aqua nostra-jukat, azaz az élet vizét ignis-ként, tűzként értelmezték. A mindeneket feloldó aqua nostra alapvető a Bölcsek Kövének előállításánál, mely az alkimistának a halhatatlanságot adja. E tűz romboló hatása megszabadíthatja a tudatot minden szennyeződéstől és megnyithatja a centrumba vezető utat, de ha a tudatosság erre még nem készült fel, nem épült szilárd alapokra, akkor az végzetes következményekkel is járhat. Pszichológiai kifejezéssel élve az eredmény tudathasadás, a megosztott tudat önmaga ellen fordulása lesz. A ragyogó villám ereje átváltoztathatja, "Isten Házává" transzformálhatja a tornyot, vagy ellenkező esetben azt kérlelhetetlenül el is söpörheti.

Világi értelemben a Torony kártyája egy
1vargaildyko, 2013. október 26. szombat, 13:27
A tengeri só és a bőrünk ( érdemes elolvasni)
A tengeri só lehetővé teszi, hogy bőrünk képes legyen magától regenerálódni, éppen ezért használható minden egyes bőrtípusra, nem kell attól tartani, hogy esetleg kiszárít, mint ahogyan tévesen gondolnánk.
A só segít visszaállítani a bőr természetes pH értékét, száraz bőrnél lezárja a pórusokat, nem engedi kipárologni a nedvességet a bőrből, ezzel szemben a zsíros bőrnél pedig kiegyenlítő, harmonizáló hatása révén visszafogja a fagyú mirigyek túlzott működését.
Pattanásos bőr esetében pedig gyulladásgátló hatását figyelhetjük meg, mivel az előbbiekben már említett vérkeringés fokozása által a bőranyagcsere folyamatok beindulnak s elősegítik a bőr alatti rétegekben felhalmozódott méreganyagok gyorsabb kiürítését.

Tengeri só és a méregtelenítés

A méregtelenítő hatást fokozhatjuk, ha tengeri só felhasználásával készítünk só pakolást, só masszát (só és
piroska0101, 2013. június 16. vasárnap, 09:50
Képek, videók
Nikotin éhség
baggio64
2008. szeptember 03. szerda, 21:22
La Brea kátránytava
mecsery
2012. január 03. kedd, 19:18
1000_magical-elixir-fo r-s
baratha
2015. június 03. szerda, 11:32
fokhagyma-citrom-elixi r.j
sarkadykati
2013. október 25. péntek, 20:02
fokhagyma-citrom-elixi r.j
snbela44
2013. október 25. péntek, 19:23
Víz az elixír
pacsakute
2012. november 17. szombat, 18:11
fokhagyma,citrom elixír
anitahajdu
2012. november 10. szombat, 04:22
Moksa elixír..jpg
rozsmalom
2012. május 28. hétfő, 20:21
elixir.jpg
ildiko04
2010. július 28. szerda, 20:22
az élet elixírje
afere
2009. szeptember 17. csütörtök, 17:58
Elixir
angyalcsillagom
2009. augusztus 27. csütörtök, 13:39
Peugeot-407_Elixir_Con cep
mossberg
2008. december 09. kedd, 13:51
Peugeot_407_Elixir_Con cep
cika83
2007. február 23. péntek, 17:32
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.