Belépés
2020. február 21. péntek | 8. hét | 52. nap | 00:54 | Eleonóra
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Folyamatosan közbejön valami....
Ma miután elvittük a gyerekeValahogy csak sikerült megcsinálni, és szupi lett mindkettő, még a Gluténmentes is.
Limara receptje szerint csináltam .-) Közben megcsináltam az ebédet, rakott karfiol, egy hatalmas adaggal, és megnéztük a múmiát. Egy kis szervezés, és kijutottunk a kertbe. űössze kellett szedni a leveleket, ezt hetente megcsináljuk és utána olyan szép a kert megint. Robi még kint van, nem tudom mit csinál, de lassan besötétedik. Ma rádiózom, így neki kellene állnom a műsor megszerkesztéséhez, de kipilledtem, így egy kis blogolás pont ideális pihenő. Elkezdtem egy másik blogot, de még nem szántam rá kelő figyelmet, majd lassan,egy kis praktikusság :-)
A kutyikók is lefáradtak ma, amilyen hidegnek indult a nap, igazán kellemes őszi délután lett. Pont a kerti munkálatoknak megfelelő.
Elszaladtunk apu kocsijával a szerelőhöz, és uzsgyi vissza a kertbe. M úgy befűtöttünk! Kellemes melengető az idő idebent. Teleettem magamat túrós batyukkal :-D Jesszusom, kipukkadok! Még beülök a kádba is, mielőtt leülök rádiózni. Sokasodik a fellépés és az elfoglaltság a naptárban, alig győzzük egyeztetni egymással telefonon. Egész nap cseng a telefon. Dorothy szervez is, én meg intézem az új CD-t, a játékot, a promózást és a dalokat. Tegnap is éjfél körül tettem le a gépet és szerintem nem lesz ez ma sem máshogy, bár ma a kedvesemre is és a fűzésre is szántam időt.
A tegnapi edzés nagyon kemény volt, és holnap sem lesz ez máshogy úgy érzem. El kellett kezdenem szedni megint a panangin fortét, és igen csak nagy étvágyat hozott magával, és gondolom a kemény edzések is rásegítenek. De most nem bánkódom, mert ha minden jól megy novemberben már ismét tudok figyelni az étkezésekre, és egy tisztító kúrát is beterveztem :-)
Mindig történik valami, és mindig közbejön valami, sosincs egyfolytában időm.
Ráadásul Tercsi megint feladta a leckét, és most újra gyakorolhatok ezerrel, új feladatot kaptam a vasárnapra. Hétfőn este egy szülinapra megyek, kedden pedig bulit rendezünk....nem lesz egyszerű a hétvége :-)
Holnap és pénteken pedig megyünk, így talán a szombat maradt szabadon.
Robi szabin van itthon, így most elég sok mindent meg tudunk csinálni, ketten nagyon hatékonyak vagyunk. Imádok vele összedolgozni, mert mindent fele annyi idő alatt és szuper jól megcsinálunk :-)
Na megszerkesztem a műsott, ó hamarosan tv felvétel , két dal, még azt is ki kell találnom melyik kettő legyen :-) Megbeszélem Balázzsal. Puszancs
dundulino, 2017. október 25. szerda, 17:38
Címkék: Ráadásul Tercsi, Megbeszélem Balázzsal, gyerekeValahogy csak, hatalmas adaggal, kert megint, másik blogot,
Kommentek
Lehetséges...
elfogadni Isten ígéreteit pontosan úgy, ahogy vannak, és azokat igazaknak találja.
Lehetséges, hogy naponta ,,minden gondotokat Őreá vessétek" (1Pt 5,7), és mélységes békességet tapasztaljatok a folyamatban.
Lehetséges, hogy gondolatainkat és szívünk kívánságait megtisztítsuk a szó legmélyebb értelmében.
Lehetséges meglátnunk Isten akaratát minden helyzetben és elfogadnunk azt énekelve, nem pedig
panaszkodva.
Lehetséges, hogy erősek legyünk folyamatosan az által, hogy teljesen rábízzuk magunkat Isten hatalmára, és közben rájövünk, hogy mi a legnagyobb gyengeségünk, és melyek azok az események, amelyek akadályozzák eltökéltségünket azzal kapcsolatban, hogy türelmesek, tiszták vagy alázatosak legyünk. Mindezek lehetőségül szolgálnak arra, hogy megerőtlenedjék a bűn hatalma felettünk. Ezt a lehetőséget Ő általa kapjuk meg, aki szeret bennünket, és aki igyekszik minket összhangba hozni az Ő akaratával, és ezáltal megadja nekünk az Ő jelenlétének és
kalmanpiroska, 2020. február 20. csütörtök, 20:59
Idén is élőben követhető a gemenci fekete gólyák élete
A Gemenc Zrt. február 18-án, kedden indítja el az internetes élő közvetítést, így finanszírozásával és a Duna-Dráva Nemzeti Park, valamint a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület együttműködésével folytatódhat a be nem avatkozás elvére épülő tudományos megfigyelés - írta az erdőgazdaság hétfői közleményében.

A webkamera élő adása, amely a gemenczrt.hu oldalon látható, nyolcadik "évadát" kezdi meg. A megfigyelést 2013-ban kezdték, egészen 2018-ig ugyanaz a gólyapár, Tóbiás és Sára foglalta el a fészket, ahová 2019-ben új hím és tojó érkezett.

A közvetítést 2013-ban azért indították el, hogy ne csak a szakemberek, tudósok, hanem bárki nyomon követhesse a fokozottan védett faj egyedeinek életét. Azonban mindenkinek fontos megértenie, hogy bármilyen szomorú vagy szélsőséges eseményt is látnak a közvetítés alatt, az erdőgazdaság nem fog beavatkozni a természet rendjébe - tették hozzá.

Felidézték, hogy az előző években többször pusztultak el fiókák a bekamerázott fészekben, amelyek az
velemenyezd, 2020. február 17. hétfő, 10:01
Koronavírus - Újabb óvintézkedésekkel próbálják megfékezni a járványt Hupejben
A kínai Nemzeti Egészségügyi Bizottság hétfőn közölt adatai szerint a koronavírussal fertőzöttek száma vasárnap éjfélig 2048 új megbetegedéssel 70 548-ra emelkedett. Ugyaneddig 105 új halálozást jelentettek, amivel a járvány halálos áldozatainak száma Kínán belül elérte az 1770-et.

A járvány gócpontjának számító Hupejen kívül azonban az ország többi részén a napi új fertőzöttek száma immár tizenharmadik napja folyamatosan csökken: a február 3-án jelentett 890 új esettel szemben hétfőn 118 újonnan diagnosztizált betegről számoltak be a több mint három hete lezárt tartományon kívülről.

Vasárnap éjfélig a felgyógyultak száma tízezer fölé emelkedett Kínában.

Hupej tartomány kormányzata vasárnap bejelentette, hogy még szigorúbb óvintézkedéseket vezet be a járvány megfékezésére. Az 58 milliós tartomány lakói ennek értelmében nem hagyhatják majd el a lakóhelyükül szolgáló városi lakónegyedeket vagy falvakat, ahová pedig csupán a legszükségesebb esetben engednek majd bármilyen külső személyt vagy
velemenyezd, 2020. február 17. hétfő, 07:04
Évértékelő - Elemző: Orbán Viktor beszéde a kormány egy évtizede képviselt értékrendjét tükrözte
Közép-Európa összefogjon.

Felidézte, hogy beszédben a kormányfő az elmúlt tíz évet összességében is értékelte, határozott liberalizmuskritikát is megfogalmazott. Fontosnak nevezte, hogy Orbán Viktor kitért az európai gazdasági verseny megőrzésének jelentőségére és arra, hogy ne Brüsszelből akarják megmondani, milyen utat járjanak Közép-Európában.

A gazdaságvédelmi akciótervből az elemző szerint a legfontosabb az adócsökkentés melletti kiállás volt. Mráz Ágoston Sámuel sikernek nevezte, hogy a folyamatosan csökkenő adókból befolyó állami bevétel egyre növekszik.

Az elemző hangsúlyozta: a miniszterelnök ebben a beszédben mondta el a legrészletesebben, hogy Soros György személye mögött mi az a program, mi az az ideológia és mik azok a lépések történelmi perspektívában, ami ellen a magyar kormány fel akar lépni.

Horn Gyula és Antall József korábbi miniszterelnökök nemzeti szuverenitást védő lépéseinek elismerése az elemző szerint középre pozícionálja Orbán Viktort. Ezzel a lépéssel a
velemenyezd, 2020. február 16. vasárnap, 18:22
Őrizetben van a Macron pártjának jelöltjét megbuktató orosz művész barátnője is
terjedni a közösségi oldalakon.

A videót saját elmondása szerint a Franciaországban politikai menekültként élő Pjotr Pavlenszkij orosz előadóművész posztolta ki, aki 2017-ben egy performance keretében felgyújtotta a francia jegybank egyik belvárosi fiókjának bejáratát, amiért egy év letöltendő és két év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték. A Libération című napilapnak pénteken adott interjúban a férfi elmondta: az volt a célja, hogy leleplezze Benjamin Griveaux "álszentségét", aki szerinte "folyamatosan a családi értékekről beszél, de közben az ellentétét teszi".

Richard Malka ügyvéd szerint Pavlenszkij magyarázata "groteszk". "Kevés nála cinikusabb embert láttam. Totális csalással van dolgunk, úgynevezett művészekkel, akik szerint diktatúrában élük és morális leckét osztogatnak" - mondta az ügyvéd, aki szerint egyébként nem egyedül az orosz aktivista felelős a videó terjesztéséért.

Benjamin Griveaux visszalépése a főpolgármester-jelöltségtől politikai sokkot váltott ki
velemenyezd, 2020. február 16. vasárnap, 15:01
„Hadd menjek Istenem, mindig feléd”
ügyes-bajos dolgaikkal, kérték tanácsát, segítségét.
Sarkady Tanár Úr komoly szerepet játszott több kollégista pályaválasztásában, munkához jutásában. Kapcsolatait felajánlva személyesen járt el egy-egy kollégista érdekében és vállalt személyes felelősséget értük.
Nem zajlódhatott le úgy évnyitó vagy ballagás, hogy Tanár Úr ne sütött-főzött volna az eseményre az udvari bográcsozó helyen ügyes segítőivel. Ilyenkor elővette gitárját is és játszott az éneklő gyerekeknek.
Pedagógusként folyamatosan képezte magát, bemutató foglalkozásokat tartott, minősítő eljárás keretén belül a pedagógus 2 kategóriába lépett.
Kollégáival közvetlen, segítő kapcsolatot ápolt. Ötleteivel, javaslataival mindig a kollégium, a diákság érdekeit szolgálta. Önzetlenül segített kicsinek, nagynak. Az életbe kilépőkkel továbbtartotta a kapcsolatot.
Nagy szomorúság számunkra Sarkady Gábor Tanár Úr tragikus hirtelenséggel való távozása. Elment közülünk, súlyos fájdalmat kiosztva ránk. Tudjuk, hogy
azenujsagom, 2020. február 16. vasárnap, 07:53
Hetedik alkalommal szervezték meg a Székely Bált
Szász Jenő, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnöke Kövér Lászlónak, az Országgyűlés elnökének szavait idézte, miszerint a magyarságnak egymásra, az értékeire és az érdekeire is figyelnie kell. Emlékeztetett arra, hogy a Tiszteletbeli Székely címet a Székelyföldért Alapítvány hozta létre a 2004. december 5-i, a külhoni magyar állampolgárságról szóló sikertelen népszavazás után.

Varga Mihály pénzügyminiszter köszöntőjében kiemelte, hogy a székelyek és magyarok közötti kapcsolatok folyamatosan erősödnek, és ezt a munkát a kormány küldetésének érzi.

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke emlékeztetett arra, hogy az elmúlt tíz évben a korábbiakhoz képest tovább erősödtek a magyar-magyar kapcsolatok az anyaország és a külhoni területek között, amelynek kiemelkedő momentuma volt, amikor az Országgyűlés 2010-ben megszavazta a kettős állampolgárságot.

A bál bevételeit jótékonysági célra fordítják, négy külhoni egyházi közösség kap egy-egy millió forintos támogatást. A kedvezményezettek
velemenyezd, 2020. február 15. szombat, 23:32
Republic: jubileumi koncert rangos vendégekkel
dalt. A Republic előtt a Kávészünet zenekar melegít be - közölték a szervezők az MTI-vel.

A pop és a rock határán működő Republic 1990-ben alakult, dallamos zenéje, könnyen értelmezhető, ám szókimondó szövegei az első lemez megjelenése, 1990 óta markánsan jelen voltak a magyar könnyűzenében. Legismertebb dalaik: Szeretni valakit valamiért, Neked könnyű lehet, Engedj közelebb, Repül a bálna, Ha itt lennél velem, A 67-es út, Kék és Narancssárga, Szállj el, kismadár.

A kilencvenes évektől folyamatosan növekvő népszerűségük olyan pályatársak elismerését vívta ki, mint Bródy János, Tolcsvay László, a Beatrice, a Bikini vagy Koncz Zsuzsa, ez többször közös produkciókban is megmutatkozott.

A zenekar frontembere, szövegírója és számos dal szerzője 23 éven át Bódi László Cipő volt, aki 2013-ban hunyt el szívbetegségben. A csapatból nem sokkal később távozott a meghatározó zeneszerző, gitáros, Tóth Zoltán. 2014 óta a zenekart négyen alkotják: Boros Csaba (basszusgitár, ének); Patai Tamás (gitár, vokál);
velemenyezd, 2020. február 15. szombat, 23:08
Képek, videók
5 tanulj folyamatosan,.pn
lovaszmarika
2012. november 08. csütörtök, 17:49
Tanulj folyamatosan
lovaszmarika
2011. március 03. csütörtök, 10:51
folyamatosan éhes vagyok
yuzanna
2010. október 31. vasárnap, 17:11
folyamatosan
1csendes1
2009. november 17. kedd, 10:04
folyamatosan virágzik
iraziviki
2009. július 25. szombat, 16:36
Robit folyamatosan veri a
palacsintapista
2009. február 28. szombat, 13:46
láb-as :DDD ráadásul perk
szilvia79
2007. december 13. csütörtök, 11:39
kutyus megbeszélés.jpg
agica2004
2017. január 04. szerda, 14:33
megbeszélés
orban47
2015. november 12. csütörtök, 19:20
megbeszélés.gif
szicu
2014. március 28. péntek, 16:22
Nádas-megbeszélés.jpg
agica2004
2014. március 23. vasárnap, 15:50
megbeszélés.jpg
agica2004
2014. január 11. szombat, 14:58
Maci megbeszélés
pacsakute
2014. január 04. szombat, 12:41
megbeszélés?
orban47
2013. december 02. hétfő, 07:44
Állati megbeszélés.jpg
pacsakute
2013. november 23. szombat, 07:47
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.