Belépés
2020. január 17. péntek | 3. hét | 17. nap | 16:30 | Antal, Antónia
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Folyamatosan közbejön valami....
Ma miután elvittük a gyerekeValahogy csak sikerült megcsinálni, és szupi lett mindkettő, még a Gluténmentes is.
Limara receptje szerint csináltam .-) Közben megcsináltam az ebédet, rakott karfiol, egy hatalmas adaggal, és megnéztük a múmiát. Egy kis szervezés, és kijutottunk a kertbe. űössze kellett szedni a leveleket, ezt hetente megcsináljuk és utána olyan szép a kert megint. Robi még kint van, nem tudom mit csinál, de lassan besötétedik. Ma rádiózom, így neki kellene állnom a műsor megszerkesztéséhez, de kipilledtem, így egy kis blogolás pont ideális pihenő. Elkezdtem egy másik blogot, de még nem szántam rá kelő figyelmet, majd lassan,egy kis praktikusság :-)
A kutyikók is lefáradtak ma, amilyen hidegnek indult a nap, igazán kellemes őszi délután lett. Pont a kerti munkálatoknak megfelelő.
Elszaladtunk apu kocsijával a szerelőhöz, és uzsgyi vissza a kertbe. M úgy befűtöttünk! Kellemes melengető az idő idebent. Teleettem magamat túrós batyukkal :-D Jesszusom, kipukkadok! Még beülök a kádba is, mielőtt leülök rádiózni. Sokasodik a fellépés és az elfoglaltság a naptárban, alig győzzük egyeztetni egymással telefonon. Egész nap cseng a telefon. Dorothy szervez is, én meg intézem az új CD-t, a játékot, a promózást és a dalokat. Tegnap is éjfél körül tettem le a gépet és szerintem nem lesz ez ma sem máshogy, bár ma a kedvesemre is és a fűzésre is szántam időt.
A tegnapi edzés nagyon kemény volt, és holnap sem lesz ez máshogy úgy érzem. El kellett kezdenem szedni megint a panangin fortét, és igen csak nagy étvágyat hozott magával, és gondolom a kemény edzések is rásegítenek. De most nem bánkódom, mert ha minden jól megy novemberben már ismét tudok figyelni az étkezésekre, és egy tisztító kúrát is beterveztem :-)
Mindig történik valami, és mindig közbejön valami, sosincs egyfolytában időm.
Ráadásul Tercsi megint feladta a leckét, és most újra gyakorolhatok ezerrel, új feladatot kaptam a vasárnapra. Hétfőn este egy szülinapra megyek, kedden pedig bulit rendezünk....nem lesz egyszerű a hétvége :-)
Holnap és pénteken pedig megyünk, így talán a szombat maradt szabadon.
Robi szabin van itthon, így most elég sok mindent meg tudunk csinálni, ketten nagyon hatékonyak vagyunk. Imádok vele összedolgozni, mert mindent fele annyi idő alatt és szuper jól megcsinálunk :-)
Na megszerkesztem a műsott, ó hamarosan tv felvétel , két dal, még azt is ki kell találnom melyik kettő legyen :-) Megbeszélem Balázzsal. Puszancs
dundulino, 2017. október 25. szerda, 17:38
Címkék: Ráadásul Tercsi, Megbeszélem Balázzsal, gyerekeValahogy csak, hatalmas adaggal, kert megint, másik blogot,
Kommentek
Fidesz: Gyurcsányék beszélnek gazdaságról és családtámogatásokról?
A nagyobbik kormánypárt Arató Gergely, a DK frakcióvezető-helyettesének pénteki nyilatkozatára reagált, amely bírálta, hogy a kormány családtámogatási rendszere azoknak ad, akiknek egyébként is van pénzük.

A Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményében úgy fogalmazott, hogy a DK-t vezető Gyurcsány Ferenc kormányzása idején nemhogy nem támogatta a gyerekes családokat, hanem mindig csak elvett tőlük. Elvette tőlük a családi adókedvezményt, az otthonteremtési támogatásokat, és sorozatos megszorításokkal sújtotta őket - tették hozzá.

Hangsúlyozták, hogy a Fidesz-KDNP kormányzása alatt folyamatosan bővülnek a családtámogatások, a családvédelmi akcióterv intézkedéseit már több százezer család vette igénybe. A nagycsaládosok autóvásárlási támogatására eddig 23 ezer legalább három gyermeket nevelő család jelentkezett - írták.
velemenyezd, 2020. január 17. péntek, 14:11
Szánthó Miklós: a néppárt mostanra sokkal inkább egy hatalomtechnikai gócpont, mint értékközösség
Az igazgató szerint az Európai Néppárt fősodra - mint az olasz, a spanyol és a francia tagpártja - a Fidesszel együtt próbálja tartani a valódi konzervatív, kereszténydemokrata irányvonalat, ugyanakkor a "hivatalos" néppárt besodródott a liberális oldalra

Kifejtette, már a néppárt megalakításakor voltak ennek előjelei, méghozzá történelmi okok miatt. A második világháború eseményei miatt a néppárt folyamatosan nyomás alatt érezte magát, s attól félt, hogy ha valódi jobboldali pártként viselkedik, azonnal rásütik a náci bélyeget.

Mára annyira felhígult a néppárt politikai irányvonala, hogy ugyan kijelentik, hogy a kereszténység alapérték, de hozzáteszik, az iszlám is az európai sokszínűség része. Míg korábban hevesen kritizálták a marxizmust és a neoliberalizmust, mára viszont alapértéknek tekintik a liberális demokráciát - fejtette ki az igazgató.

Úgy folytatta, míg a családot ma is alapértéknek tekintik, hozzáteszik azt is, elismerik a más típusú együttélési formákat a hagyományos
velemenyezd, 2020. január 17. péntek, 10:41
Izer Norbert: az adócsökkentések ellenére folyamatosan nő az államkassza kiva bevétele
13 százalékos adómérték ugyanis már három százalékponttal kisebb volt, mint 2015-ben - emlékeztetett Izer Norbert. Ez a tendencia folytatódik, hiszen tavaly december 31-ig további 10 671 vállalkozás választotta a kivát, így létszámuk idén átlépi az 50 ezres határt is. Ráadásul az adócsökkentési tendencia is változatlan: idén már csak 12 százalék adó terheli a kivásokat - tette hozzá.

Az államtitkár elmondása szerint pontos adatok majd január végén várhatóak, hiszen az adóhivatal munkatársai folyamatosan dolgozzák fel azok kérelmeit, akik az újévre új adózási módot választottak, így többek között a több mint 10 ezer kivára-valtó cég kérelmét is.

A kiva az Európai Unió egyik legversenyképesebb adófajtája - jelentette ki Izer Norbert. Nemzetközi szinten is előremutató adónemről van szó, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha egy cég növekedni, bővülni szeretne, akkor a kiva olyan adómegtakarítást biztosít, amelyet szinte egyetlen unióban jelenleg hatályban lévő adófajta sem képes nyújtani - szögezte
velemenyezd, 2020. január 17. péntek, 07:04
Pénteken temetik a Peter Cerny Alapítvány alapítóját
Az alapítvány honlapján azt írták: Cerny Péter, a Magyar Érdemrend Lovagkeresztjének kitüntetettje életének 79. életévében, január 6-án hunyt el.

A Peter Cerny Alapítvány a Beteg Koraszülöttek Gyógyításáért 1989 óta folyamatosan üzemelteti koraszülöttmentő és -szállító rohamkocsi-szolgálatát azért, hogy a koraszülöttek minél hamarabb megfelelő egészségügyi ellátásban részesülhessenek. Az elmúlt évtizedekben több mint 79 ezer koraszülött és beteg újszülött mentését és szakszerű szállítását végezték.
velemenyezd, 2020. január 16. csütörtök, 21:34
Vádat emeltek a szexuális zaklatással vádolt francia filmrendező ellen
A filmrendezőt kedden őrizetbe vették, majd kihallgatása után megindították ellene az eljárást "felügyelete alá tartozó 15 évesnél fiatalabb kiskorú elleni szexuális támadások gyanújával".

Ruggiát csütörtökön szabadon engedték, de az eljárás lefolytatásának végéig rendőri felügyelet alá került, és a vádhatóság megtiltotta, hogy kapcsolatba lépjen a jelenleg 31 éves Adele Haenellel, akivel szerdán szembesítették.

A Mediapart oknyomozó portál tett közzé novemberben egy hosszú a riportot, amelyben a kétszeres César-díjas francia filmsztár azzal vádolta meg Christophe Ruggiát, hogy első filmje, a 2002-ben készült Ördögök forgatásán, majd utána éveken át szexuális zaklatta. A tényfeltáró riportban mintegy harminc ember szólalt meg a színésznő környezetéből, és erősítette meg a rendező és akkor még gyerekszínésznő közötti kapcsolat tényét.

A színésznő eleinte annak ellenére nem akart feljelentést tenni, hogy az ügy még nem évült el. A riportban úgy vélte, hogy az igazságszolgáltatás nem
velemenyezd, 2020. január 16. csütörtök, 20:42
Vízilabda Eb - Döntetlen a spanyolok ellen
csapat, de Vogel védése után rossz helyre pattant a labda, a rivális pedig azonnal büntetett. Nem kellett sokat várni az újabb magyar gólra, fórban Varga Dénes tökéletesen tálalt Pohl kezére, aki magasan kiemelkedve húzott a kapuba (4-2).

A második játékrészt Felipe Perrone gyors gólja vezette fel, majd néhány perc üres járat - közte egy kimaradt hazai, illetve vendég előnnyel - után Varga harcolt ki ötméterest: itt ritkán látható jelenetek játszódtak le, ugyanis a kapus Daniel Lopez Pinedo folyamatosan kifelé mozgott, amiért a játékvezető előbb figyelmeztette, majd kiállította, így Manhercz Krisztián egy mezőnyjátékosnak, Alberto Munarriznak lőhetett, aki azonban hárította a büntetőt. Ezt követően Vogel pillanatai következtek, majd Hosnyánszky lőtte ki a bal felsőt. A spanyolok bő fél perccel a nagyszünet előtt fórból jöttek fel újra egy gólra, de Mezei Tamásnak még maradt ideje arra, hogy emberelőnyt harcoljon ki: Märcz Tamás időt kért, a figurát Vámos a kapufára lőtte, a kipattanó után még Angyal
velemenyezd, 2020. január 16. csütörtök, 20:31
Paksi bővítés - Süli: az érintett települések éljenek a beruházás adta lehetőségekkel!
Kiemelte: az összefogás a Paks II. projekt egyik alappillére. "Számítunk a térségre, a Paks környéki településekre; szeretnénk a feladatokat megosztani és szeretnénk, ha minden e körbe tartozó település élni tudna a beruházás kínálta lehetőségekkel" - mondta Süli János.

A tanácshoz tartozó 47, Bács-Kiskun és Tolna megyei település polgármesterei előtt hangsúlyozta, "jól halad a projekt, és számos előrelépés történt a térségfejlesztésben is".

Emlékeztetett, a felvonulási területen már dolgoznak a munkagépek, az első épületek kivitelezése zajlik. További több tucat épületre vonatkozóan tavasszal tervezik benyújtani az engedélykérelmet a hatósághoz.

Süli János elmondta, hogy több mint 13 milliárd forint értékben újítanak fel utakat Paks térségben és újjáépítik a pincehelyi Kapos-hidat. Az érintett önkormányzatok költségvetési keretből jutottak forráshoz, amelyből közműveket fejlesztenek, utakat építenek, intézményeket újítanak fel, gazdaságfejlesztési lépéseket tesznek.

A miniszter
velemenyezd, 2020. január 16. csütörtök, 19:31
Impeachment - Kormányzati ellenőrző szervezet: a Fehér Ház törvényt sértett az ukrajnai segély visszatartásával
A felmérésekkel, helyzetértékeléssel és az amerikai kongresszusnak adott elemzésekkel és tanácsokkal foglalkozó intézet hangsúlyozta: a Fehér Ház költségvetési hivatala sértette meg a törvényt, amikor Donald Trump elnök utasítására visszatartotta a kongresszus által Ukrajnának megszavazott 400 millió dolláros katonai segélyt.

"A törvény híven történő betartása nem teszi lehetővé az elnöknek, hogy saját politikai prioritásaival helyettesítse a kongresszus által megszavazott törvényt" - fogalmazott a szervezet jelentése, hozzátéve, hogy a segély visszatartása nem is volt előzetesen betervezve.

A szervezet felhívta a figyelmet annak az alkotmányos jelentőségére is, hogy a kormányzat "vonakodott kimerítő információkat szolgáltatni" az ügyben.

A Fehér Ház költségvetési hivatala visszautasította a jelentésben foglalt megállapításokat. Rachel Semmel szóvivő közleményében azt hangoztatta, hogy "a hivatal az adófizetők dollárjait megfelelően, az elnök prioritásaival és a törvénnyel összhangban
velemenyezd, 2020. január 16. csütörtök, 19:12
Képek, videók
5 tanulj folyamatosan,.pn
lovaszmarika
2012. november 08. csütörtök, 17:49
Tanulj folyamatosan
lovaszmarika
2011. március 03. csütörtök, 10:51
folyamatosan éhes vagyok
yuzanna
2010. október 31. vasárnap, 17:11
folyamatosan
1csendes1
2009. november 17. kedd, 10:04
folyamatosan virágzik
iraziviki
2009. július 25. szombat, 16:36
Robit folyamatosan veri a
palacsintapista
2009. február 28. szombat, 13:46
láb-as :DDD ráadásul perk
szilvia79
2007. december 13. csütörtök, 11:39
kutyus megbeszélés.jpg
agica2004
2017. január 04. szerda, 14:33
megbeszélés
orban47
2015. november 12. csütörtök, 19:20
megbeszélés.gif
szicu
2014. március 28. péntek, 16:22
Nádas-megbeszélés.jpg
agica2004
2014. március 23. vasárnap, 15:50
megbeszélés.jpg
agica2004
2014. január 11. szombat, 14:58
Maci megbeszélés
pacsakute
2014. január 04. szombat, 12:41
megbeszélés?
orban47
2013. december 02. hétfő, 07:44
Állati megbeszélés.jpg
pacsakute
2013. november 23. szombat, 07:47
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.