Belépés
2019. július 20. szombat | 29. hét | 201. nap | 03:09 | Illés
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Zuschlag: Orbán Viktort ötven milliárddal láttam..
Amint egy nejlonszatyorból a költségvetésbe tette be a pénzt.

Újabb könyvvel jelentkezik napjaink sikerszerzője, Zuschlag János, aki a szocialisták leleplezése után most a Fidesz vezetőinek rejtett titkait vetette papírra.

A birtokunkba került kéziratban döbbenetes történetek olvashatóak: kiderül, hogy Simicska Lajos a közbeszerzésen nyert pénzekkel az utolsó fillérig el tud számolni. (,,Gyerekek, eddig 562 milliárd 433 millió 813 ezer 970 forintot kaptunk.")

Kiderül, hogy a fecsúti stadiont még a Gyurcsány-kormány kezdte el építeni az Apró-villa kertjében, csak aztán kifutottak a határidőből. Kiderül, hogy Mészáros Lőrinc tényleg víz-és gázszerelésből lett tehetősnek mondott vállalkozó, mert másokkal ellentétben ő a bukott baloldal szavazóinak is vállalt duguláselhárítást 2010 után.

A börtön töltelékre jó napok várnak És Zuschlag azt is megírta, hogy 2011 végén, amikor Brüsszel és a bankvilág Frei Tamás könyve alapján megpróbálta pénzügyi összeomlásba taszítani hazánkat, saját szemével látta, amint Orbán Viktor az ország érdekében 50 milliárd forintot tett be a költségvetésbe. ,,Egy nagy nejlonszatyorban vitte, és egyáltalán nem volt olyan bunkó, mint a Gyurcsány, hajbeültetést sem csináltatott, mint a Szekeres, és a botox sem érdekelte, ellenétben a Lendvaival. Ő csak azt akarta, hogy a magyar embereknek jobb legyen" - olvasható a Békemenet Kiadó által gondozott kötetben, melyhez az iráni elnök írt bevezetőt.Így "tolják" a pénzt a Fideszes urak ki az országból
bordat, 2014. március 08. szombat, 20:02
Címkék: Orbán Viktort, Zuschlag János, Simicska Lajos, Mészáros Lőrinc, Frei Tamás, Orbán Viktor,
Kommentek
Szép napot mindenkinek!
nem látják, merre megyünk. Sokan szavaznak a Fideszre az ellenzék állapota miatt. Az ellenzéket pedig, ahogy a sajtót is, anyagilag teszik tönkre, a választási szisztéma a kétpártrendszer felé sodorja az országot.

Orbánt a legyőzhetetlenség, a tévedhetetlenség tartja életben, de ez a mítosz nagyon könnyen, nagyon hamar össze tud omlani. Bojár Gábor emlékeztetett rá, egy nagy cégnél is fékek, ellensúlyok vannak, ellenőrzik a vezetőt, ha ugyanis ő hibázik, azt nagyon nehéz helyrehozni. Orbán Viktort viszont nem kontrollálja senki, az önértékelésével is nagy gond van, ami nagy fenyegetés, hiszen minden tévedésének az ország issza meg a levét.

Az önértékelési gondokra példaként hozta az amerikai nagykövetség fogadását, amikor a vendégeket felállították a tiszteletére. A diplomácia szabályai szerint ez csak államfőnek járna, akkor sem a személy, hanem az adott ország tiszteletére. Ezen a fogadáson hangzott el a híres, My Way, amelybe Paul Anka beleszőtte, hogy szereti a Balatont és Orbán
kirscha, 2019. július 13. szombat, 08:28
Origo: Szilágyi György riói útját nem az Országgyűlés fizette
Szilágyi György hétfőn a parlamentben Orbán Viktort kérdezte az azonnali kérdések órájában az utazásairól. A miniszterelnök felvetésére viszonválaszában kijelentette: útja a riói olimpiára hivatalos út volt, azt az Országgyűlés fizette.

Az Origo megkereste a parlament sajtóirodáját az ügyben. Azt közölték, az Országgyűlés Hivatala sem repülőjegyet sem szállásköltséget nem fizetett Szilágyi György jobbikos képviselőnek a 2016-osolimpiára.

A hírportál cikke úgy folytatódik: Szilágyi György útját a Budapest 2024 kft. állta.
velemenyezd, 2019. június 17. hétfő, 19:32
Mészáros Lőrinc
Budapest 2019.06.04 - Mészáros Lőrinc nyilatkozatot tett a hajó-balesettel kapcsolatban Orbán Viktort támadó megnyilvánulások ellen

"Már elnézést, de a miniszterelnök úrnak fontosabb dolga is van annál, hogy a hajóbalesetetben elhunytakat gyászolja egész nap. Talán le kellene merüljön a koreai búvárokkal együtt, hogy a holttesteket keresse? Mégis mit képzel ez a sok ostoba magyar ember? Leróttuk kegyeletünket, sajnos ennél többet mi már nem tehetünk az ügyben. "
kirscha, 2019. június 10. hétfő, 09:39
Orbán Viktor meglátogatta A Magyar Nyelv Múzeumát Széphalmon
A látogatásról szerdán tettek közzé Tisztelet Kazinczynak címmel videót a kormányfő Facebook-oldalán.

Orbán Viktort Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója kalauzolta. Megmutatta neki a Kazinczy-kertet, amelyről elmondta, egy olyan zarándokhelyet szeretnének ott, ahol az oda érkezők találkoznak a magyar nyelv szépségeivel.

Azt is szeretnék - tette hozzá -, hogy "jobb magyarként menjen ki", aki ide bejött.

A Sátoraljaújhelyhez tartozó Széphalmon, Kazinczy Ferenc egykori gyümölcsöskertjének helyén 2008. április 23-án nyílt meg A Magyar Nyelv Múzeuma. Az intézmény legfontosabb egysége az az állandó kiállítás, amely a 21. század igényeinek megfelelően, a kor technikai lehetőségeit felhasználva mutatja be anyanyelvünk titkait, szépségeit és történetét. Az állandó kiállítás méltó párja a közelében álló Kazinczy-emlékcsarnoknak - olvasható a múzeum honlapján. Az emlékcsarnok történelmi emlékhely.

A Magyar Nyelv Múzeuma a Petőfi Irodalmi Múzeum úgynevezett filiáléja, azaz
velemenyezd, 2019. június 05. szerda, 11:51
EP-választás - MSZP-Párbeszéd: meg kell változtatni a magyar külpolitikát
egységet.

Elmondta, a Salvini-Orbán-féle populizmusnak egyszer és mindenkorra véget kell vetni.

A két politikus sajtótájékoztatóján egy-egy olyan táblát tartott, amelyen Benito Mussolini olasz diktátor és Horthy Miklós kormányzó, valamint Orbán Viktor és Matteo Salvini közös fotója volt látható. A táblára azt írták: A történelem ismétli önmagát!; Mi nem kérünk belőle!.

Volt kérdés arról, hogy Szijjártó Péter külügyminiszter az Origónak azt mondta, Donald Trump amerikai elnök munkalátogatásra hívta Orbán Viktort május 13-ra a Fehér Házba. Mester Barnabás szerint Donald Trump beleillik abba a "sormintába", amit Salvini és Strache fémjelez. Szükség van a magyar-amerikai kétoldalú kapcsolatok megerősítésére, de Donald Trump Amerikájának nem kell iránytűnek lennie Magyarország számára - jelentette ki.

Egy másik kérdés arról szólt, hogy Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) patkánynak nevezte egy tévéinterjúban a Fidesz szavazóit, majd ezt követően Stummer János, a Jobbik alelnöke nevezte gazembereknek
velemenyezd, 2019. május 02. csütörtök, 13:22
EP-választás - Hidvéghi Balázs: a bevándorláspárti baloldal azért támadja Salvinit, mert sikerült megvédenie a
Orbán Viktor kormányfő és Matteo Salvini az a két európai politikus, aki megmutatta, hogy az európaihatárokat igenis meg lehet védeni, ha erre van politikai akarat.

A magyar miniszterelnök megmutatta, hogy meg lehet védeni egy szárazföldi határt, az olasz belügyminiszter pedig azt, hogy meg lehet védeni egy tengeri határt is - mondta.

Hangsúlyozta: ezzel együtt azt is bebizonyították, hogy hazugság az az állítás, miszerint a bevándorlás elkerülhetetlen és megállíthatatlan. Ezért támadják Orbán Viktort és ezért támadják Salvinit a bevándorláspárti erők - mondta Hidvéghi Balázs, kiemelve: ők mindenkit megtámadnak és megbélyegeznek, aki nemet mond a bevándorlásra.

A csütörtöki találkozó a határvédelemről, Európa és a keresztény kultúra védelméről szól - fűzte hozzá fideszes politikus.

Mi azt szeretnénk, hogy ha az Európai Uniónak olyan vezetői lennének a május 26-i európai parlamenti választás után, akik számára szintén ezek az értékek a fontosak - jelentette ki Hidvéghi Balázs, aki
velemenyezd, 2019. május 02. csütörtök, 13:01
EP-választás - Puzsér: az EU nem fogja felszabadítani a magyarokat
Puzsér Róbert szerint a miniszterelnöknek az uniós pénzekre, az EU-nak pedig a jól képzett, de olcsó magyar munkaerőre van szüksége, utóbbit nem érdekli például a jogállamiság helyzete a Kárpát-medencében, "nem fognak bennünket felszabadítani".

Mindkét félnek szüksége van a másikra, például azért, hogy egymáshoz képest határozzák meg magukat, így "nem pusztán szövetségesek, hanem jól felfogott érdekük mentén rivalizálnak a nyilvánosságban" - tette hozzá.

Orbán Viktort Vlagyimir Putyin orosz elnök szálláscsinálójának nevezve Puzsér Róbert, azt mondta, a magyarok Szent István-i öröksége, hogy a Nyugathoz tartozzanak.

"Két forradalmunkat verték le az oroszok, és ha lesz harmadik, azt is ők fogják leverni" - jelentette ki, annak a véleményének adva hangot, hogy Magyarországnak választania kell, keletre fordul-e olajért és gázért, vagy nyugatra szabadságért.

A kérdésre, hogy lesz-e ellenzéki együttműködés a fővárosi kerületekben az önkormányzati választáson, azt mondta, a baloldali pártok
velemenyezd, 2019. május 01. szerda, 19:54
Salvini a határait ellenőrző, kultúráját védő Európát akar építeni Orbán Viktorral
Matteo Salvini kitért Orbán Viktor egyik megjegyzésére, amely a La Stampa című olasz napilapban jelent meg. A magyar miniszterelnök azt mondta, hogy az Európai Néppártnak nem a baloldallal, hanem a Matteo Salvini vezette jobboldallal kell együttműködnie.

"Ez a választóktól függ, attól, miként szavaznak az olaszok: ha a Ligát választják, akkor amit Olaszországban teszünk, azt cselekedjük Európában is, mindenkivel szövetkezve, kivéve a baloldalt" - mondta a politikus.

Matteo Salvini tavaly augusztus 28-án Milánóban fogadta Orbán Viktort. Akkor az olasz politikus európai politikai paktumot hirdetett a mandátuma végéhez érkező Európai Parlament és Európai Bizottság leváltására.
velemenyezd, 2019. május 01. szerda, 19:47
Képek, videók
Viktortól hoztam
sarkadykati
2008. december 26. péntek, 08:51
megvendégeltem a Viktort
superpal
2006. október 15. vasárnap, 10:19
viktort hírdeti megint.jp
sp-girl
2006. augusztus 12. szombat, 14:31
O.V. milliárdjai.jpg
agica2004
2017. május 19. péntek, 20:20
Fidesz-milliárdos.jpg
agica2004
2014. december 16. kedd, 11:41
O.V.3000 milliárd.jpg
agica2004
2014. október 02. csütörtök, 11:41
4 milliárd....jpg
pacsakute
2014. június 18. szerda, 16:34
O.V.-milliárdos.jpg
agica2004
2014. március 04. kedd, 18:21
4 ezer milliárdos kézfogá
agica2004
2014. január 28. kedd, 16:48
7 milliárdan.jpg
snbela44
2012. április 23. hétfő, 18:02
Hét milliárd an vagyunk
megyerimihaly
2011. november 20. vasárnap, 21:42
NFÜs 2 milliárd.jpg
agica2004
2011. február 22. kedd, 15:51
1,2 milliárdos ágy.jpg
agica2004
2011. február 02. szerda, 14:47
10 milliárdos terv.jpg
agica2004
2010. november 10. szerda, 14:08
milliárdos.jpg
agica2004
2009. március 25. szerda, 13:23
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.