Belépés
2019. október 15. kedd | 42. hét | 288. nap | 08:28 | Teréz
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Zuschlag: Orbán Viktort ötven milliárddal láttam..
Amint egy nejlonszatyorból a költségvetésbe tette be a pénzt.

Újabb könyvvel jelentkezik napjaink sikerszerzője, Zuschlag János, aki a szocialisták leleplezése után most a Fidesz vezetőinek rejtett titkait vetette papírra.

A birtokunkba került kéziratban döbbenetes történetek olvashatóak: kiderül, hogy Simicska Lajos a közbeszerzésen nyert pénzekkel az utolsó fillérig el tud számolni. (,,Gyerekek, eddig 562 milliárd 433 millió 813 ezer 970 forintot kaptunk.")

Kiderül, hogy a fecsúti stadiont még a Gyurcsány-kormány kezdte el építeni az Apró-villa kertjében, csak aztán kifutottak a határidőből. Kiderül, hogy Mészáros Lőrinc tényleg víz-és gázszerelésből lett tehetősnek mondott vállalkozó, mert másokkal ellentétben ő a bukott baloldal szavazóinak is vállalt duguláselhárítást 2010 után.

A börtön töltelékre jó napok várnak És Zuschlag azt is megírta, hogy 2011 végén, amikor Brüsszel és a bankvilág Frei Tamás könyve alapján megpróbálta pénzügyi összeomlásba taszítani hazánkat, saját szemével látta, amint Orbán Viktor az ország érdekében 50 milliárd forintot tett be a költségvetésbe. ,,Egy nagy nejlonszatyorban vitte, és egyáltalán nem volt olyan bunkó, mint a Gyurcsány, hajbeültetést sem csináltatott, mint a Szekeres, és a botox sem érdekelte, ellenétben a Lendvaival. Ő csak azt akarta, hogy a magyar embereknek jobb legyen" - olvasható a Békemenet Kiadó által gondozott kötetben, melyhez az iráni elnök írt bevezetőt.Így "tolják" a pénzt a Fideszes urak ki az országból
bordat, 2014. március 08. szombat, 20:02
Címkék: Orbán Viktort, Zuschlag János, Simicska Lajos, Mészáros Lőrinc, Frei Tamás, Orbán Viktor,
Kommentek
Fidesz-kongresszus - Kocsis: a Fidesz-frakció továbbra is őrizni fogja a parlament méltóságát
Szavai szerint az ellenzék parlamenti viselkedését illetően jelentős javulástól nem kell tartani. Az ellenzéket jellemezve úgy fogalmazott: a "támolygó vezérük nyelvbotlásával", "a kígyózó kígyókkal" új korszak köszöntött be Magyarországon.

Kocsis Máté azt mondta: az ellenzék magatartása lehetne akár szórakoztató is, de van egy szomorúbb oldala, mert "reménytelen ellenzékünk (...) az alkalmatlanságát leplezendő", a parlamenti mindennapok részévé tette a provokációt, a ripacskodást és a trágárságot.

Úgy fogalmazott: "Megismertük a fékevesztett, önuralomra képtelen, olykor agresszív oldalukat, mindettől remélnek ugyanis mostanság politikai hasznot."

Felidézte: a tavaly december 12-i ülésnapon a levezető elnököt még a pulpitusra sem engedték fel, a jobbikos Jakab Péter pedig elfoglalta a miniszterelnök székét, és "úgy nyomkodta a szavazógépét, mintha nem lenne holnap". "Itt érdemes lenne még önmagában megemlékezni Tordai Bencéről is, de vegyék úgy, hogy ez most megtörtént" - tette
velemenyezd, 2019. szeptember 29. vasárnap, 12:21
Olasz miniszterelnök: a visegrádi országok nem segítenek Olaszországnak a migrációs politikában
Kijelentette Olaszország "ritkán kapott támogatást a visegrádi országoktól". Úgy vélte, ez azzal magyarázható, hogy a visegrádi országok "nacionalista iránya nagyon zárt", már-már az "elszigetelődést" súrolja.

"Ez az út pedig a gyakorlatban nem járható, mivel ha akarjuk, ha nem, ma már integrált politikai, gazdasági, kulturális rendszerben élünk Európában" - hangoztatta az olasz miniszterelnöktől.

A szavait kezdetben bekiabálásokkal kísérő közönségnek Giuseppe Conte azt mondta, kérdezzék meg Orbán Viktort, miért nem követte Matteo Salvinit, a Liga olasz jobboldali párt vezetőjét, és miért nem lépett ki az Európai Néppártból. Conte hozzátette, Jaroslaw Kacynskinek, a lengyel Jog és Igazságosság párt vezetőjének is feltehetik ugyanezt a kérdést, hogy miért nem követte Európában Matteo Salvinit. "A Liga elszigetelve találta magát, nála is jobboldalibb erők hagyták magáraa visegrádi országokból" - jelentette ki a római miniszterelnök.

Giuseppe Conte visszautasította azokat - a közönség
velemenyezd, 2019. szeptember 21. szombat, 13:51
Rómába utazik Orbán Viktor
Orbán Viktort Az emberek és a népek Európája témakörében kérték fel előadása megtartására, amit a közönség kérdései követnek.

A Fidesz elnöke külön tárgyalást is folytat majd az FdI elnökével Rómában - közölte Havasi Bertalan.

Az Atreju a Fratelli d'Italia - azóta már megszűnt - ifjúsági tagozatának országos politikai, kulturális találkozójaként született 1998-ban, és azóta is minden év szeptemberében megrendezésre kerül Róma valamely - évről-évre változó - kerületében.
velemenyezd, 2019. szeptember 20. péntek, 09:41
Közös klímaügyi fellépést követel a kormánytól az ellenzék
fékeznie, hanem kezdeményeznie kell a közös európai fellépést - hangsúlyozta.

A fideszes képviselők, azzal, hogy nem vettek részt az ülésen, elárulták az ország és az emberiség jövőjét, ha úgy tetszik, akkor a kormánypárti politikusok "jövőgyilkosok" - mondta.

Bősz Anett (független), a Liberálisok politikusa azt mondta, az ország energiapolitikája szembe megy azzal a trenddel, amelyben a megújuló energiaforrások egyre nagyobb teret kapnak.

Szél Bernadett (független) arra szólította fel Orbán Viktort, hogy ő maga hívjon össze egy vitanapot, mert a klímakérdés ügye nem pártokról, hanem az emberiségről szól.

Arra a kérdésre, hogy a Mi Hazánk Mozgalom a klímaváltozás ügyében meg akarja keresni az ellenzéki frakciókat, egységesen közölték, hogy akkor válaszolnak, miután a meghívó megérkezik hozzájuk.

Szabó Tímeától kérdezték, hogy napirend előtti felszólalásában Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt "mellett kampányolt". Azt felelte, a gyermekeink, unokáink jövőjéért kampányol, ez pedig
velemenyezd, 2019. szeptember 18. szerda, 12:51
Kelemen Hunor szerint nem bírálni kell Orbán Viktort, hanem lemásolni, amit tesz
Kelemen Hunor egy román résztvevő kérdésére válaszolva fejtette ki, hogy Romániának változtatnia kellene a költségvetési gyakorlatán, hogy olyan - a magyarországiakhoz hasonló - programokat vezethessen be, amelyek a demográfiai mutatók javítását tűzik ki célul.

"Nem bírálni kell Orbán Viktort, hanem lemásolni. A románok is megtehetnék a határokon túl élő román közösségekért, amit a magyar kormány tesz a határokon túl élő magyarokért. Mi a saját bőrünkön érezzük, milyen, amikor a magyar kormány kiáll mellettünk. A támogatások, a befektetések Romániába érkeznek, itt maradnak, és ez nemcsak a magyaroknak jó, hanem mindenkinek. Erre azért van szükség, mert Bukarestből nem érkezik elegendő pénz" - idézte a Krónika Kelemen Hunort.

Az RMDSZ elnöke előadásában kifejtette, az elmúlt harminc évben a bizalom nem erősödött a magyarok és a románok között. Szerinte a magyarság képviselete is felelős abban, hogy nem tudta elég jól elmagyarázni a közösség dolgait a többségnek, de a felelősség nem egyenlően
velemenyezd, 2019. szeptember 16. hétfő, 11:21
Konrád György halála - Német méltatások
Eichmann egykori irodájától nem messze fekszik - írta a Die Welt.

Egyebek mellett hozzátették: Konrád György mindig is ellenezte, hogy holokauszt-túlélőnek nevezzék, mert nem akarta, hogy a tettesek szemszögéből jellemezzék. Kifejtették azt is, hogy időskori munkássága kevésbé "kontúros", viszont ebben a korszakában "liberális politikai kommentátorként" tevékenykedett, és olyan nézeteket hangoztatott a NATO-ról és a háborúról, az EU-ról és Magyarországról, amelyek "nem tették boldoggá sem Orbán Viktort, sem Konrád nyugati rajongóit".

A konzervatív Frankfurter Allgemeine Zeitung kiemelte, hogy Konrád György "hídépítő volt Kelet és Nyugat között", és míg a kommunista rendszerben a belső emigrációt választotta, a rendszerváltás után "világszerte befolyásos értelmiségivé vált", akinek különösen Németországban volt tekintélye.

Kifejtették: mostanság távoznak az élők sorából az utolsó, évszázados jelentőségű személyiségek, akik a huszadik század borzalmaiból okulva "kiálltak a népek megbékéléséért",
velemenyezd, 2019. szeptember 15. vasárnap, 15:39
Orbán: Magyarország nagyszerű embert delegált az Európai Bizottságba
kialakított életforma megvédése.

Hozzátette ugyanakkor: a vita akörül folyhat, hogy a migráció minek tekinthető, "az életforma változásának, tündérmesének vagy veszélynek". Az európaiak többsége veszélynek tekinti - értékelt. Szerinte a portfólió elleni támadás azt mutatja, hogy az európai politikában az alapvető kérdésekben is hiányzik a szükséges konszenzus.

Arról szólva, hogy Jean-Claude Juncker leköszönő bizottsági elnök "vak nemzeti politikusnak" és nem európai politikusnak nevezte Orbán Viktort, a miniszterelnök úgy reagált: egy magyar nem "levakarni" akarja magyarságát, hanem élete legfontosabb pillanatának tartja, hogy magyarnak született. "Én azért vagyok európai, mert magyar vagyok, ha nem lennék magyar nem is tudnék európai lenni" - felelte, hozzátéve: az uniónak a nemzetekből, azok identitásából és büszkeségéből kell felépülnie.

Magyarország stratégiáját ismertetve elmondta: a kiindulópontja a stabilitás megteremtése. Része a szövetség erősítése a V4-ekkel és az erős kapcsolat
velemenyezd, 2019. szeptember 13. péntek, 10:01
The American Conservative: Orbán egyik fő célja, hogy Magyarországon ne kelljen szembesülni a Nyugatot szétzilá
A konferencia után többedmagával vendége volt a miniszterelnöknek hivatalában egy hosszú beszélgetés erejéig.

Ha az ember csak a nyugati média leírása alapján ismerné Orbán Viktort, akkor azt gondolná róla, hogy nem egyéb egy maffiózónál. Pedig ha valaki személyesen találkozik vele, akkor kiderül, hogy egy teljesen más ember, mint aminek a média bemutatja az amerikaiaknak: energikus, elviselhetetlenül intelligens, humoros, önkritikus, realista és egyes pillanatokban szinte ölre menne Magyarország és annak érdekei megvédéséért. Orbán az, akinek Donald Trump amerikai elnököt hívei tudni szeretnék (de nem az), és akinek Trumpot ellenségei hiszik (de nem az) - írta Dreher. Ha Trump olyan ügyes és okos volna, mint Orbán, akkor a politikai helyzet az Egyesült Államokban teljesen más volna, vagy sokkal jobb, vagy sokkal rosszabb - nézőpont kérdése - tette hozzá.

A kormányfő beszélt arról, hogy 2014 óta "a szókimondás misszióját tölti be", mert rájött, hogy ő az egyetlen szabad ember az európai
velemenyezd, 2019. szeptember 11. szerda, 12:01
Képek, videók
Viktortól hoztam
sarkadykati
2008. december 26. péntek, 08:51
megvendégeltem a Viktort
superpal
2006. október 15. vasárnap, 10:19
viktort hírdeti megint.jp
sp-girl
2006. augusztus 12. szombat, 14:31
O.V. milliárdjai.jpg
agica2004
2017. május 19. péntek, 20:20
Fidesz-milliárdos.jpg
agica2004
2014. december 16. kedd, 11:41
O.V.3000 milliárd.jpg
agica2004
2014. október 02. csütörtök, 11:41
4 milliárd....jpg
pacsakute
2014. június 18. szerda, 16:34
O.V.-milliárdos.jpg
agica2004
2014. március 04. kedd, 18:21
4 ezer milliárdos kézfogá
agica2004
2014. január 28. kedd, 16:48
7 milliárdan.jpg
snbela44
2012. április 23. hétfő, 18:02
NFÜs 2 milliárd.jpg
agica2004
2011. február 22. kedd, 15:51
1,2 milliárdos ágy.jpg
agica2004
2011. február 02. szerda, 14:47
10 milliárdos terv.jpg
agica2004
2010. november 10. szerda, 14:08
milliárdos.jpg
agica2004
2009. március 25. szerda, 13:23
Mr. Milliárd.hu.jpg
rambobby
2007. május 11. péntek, 08:15
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.