Belépés
2020. május 30. szombat | 22. hét | 151. nap | 17:32 | Janka, Zsanett
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Stanley Tucci ismét Joyce szerepét alakítja az új Transformers-epizódban
A színész a hétvégén a Deauville-i Filmfesztiválon jelentette be, hogy Mark Wahlberg, Laura Haddock és Anthony Hopkins mellett ő is játszik a Transformers új epizódjában.

Tuccit a francia filmmustrán életműdíjjal tüntették ki. A művészt a korábbi kulturális miniszter, Frédéric Mitterrand, a zsűri elnöke méltatta a ceremónián, amelyen olyan nagy sikerű filmjeiből játszottak be részleteket, mint Az ördög Pradát visel, a Komfortos mennyország, a Krízispont vagy Az éhezők viadala.

Az 55 éves színész a díjat megköszönve együttérzését fejezte ki a Franciaországban történt terrorcselekmények miatt, és megjegyezte, hogy először találkozott katonai jelenléttel a filmmustrán. "Nagyon nehéz időszakot élünk át Franciaországban, Amerikában és a világban, a filmművészet azonban olyasmi, ami közelebb hozhat bennünket egymáshoz, és fényt vihet az életünkbe" - idézte a sztárt a Variety.com.

Mint Tucci hozzáfűzte: a filmkészítés kollektív műfaj, számos rendező nem is engedi, hogy a főcímlistán kiemeljék a nevét, mert úgy érzik, közös munka révén született az alkotásuk. "Az együttműködésnek ebben a szellemében tudunk mindannyian előrelépni, és szerintem egyes politikusoknak van mit tanulniuk ebből" - fogalmazta meg véleményét.

Bruno Barde, a filmfesztivál igazgatója elmondta, hogy idén a szokásosnál kevesebb filmsztár érkezett a mustrára Amerikából. Ez részben a közelmúltbeli terrortámadások miatt alakult így, részben pedig azért, mivel a Deauville-i Filmfesztivál a Velencei és Torontói Filmfesztivál között zajlik, és a két nagy mustra beszippantja az amerikai független film legnagyobb sztárjait és alkotóit.

Deauville-ben távollétében az Oscar-díjas dokumentumfilmes Michael Moore is díjat kapott, emellett levetítették Where to Invade Next (Mit foglaljunk el legközelebb?) című munkáját. Moore személyes okokra hivatkozva a napokban mondta le részvételét a mustrán.

Forrás: MTI
velemenyezd, 2016. szeptember 05. hétfő, 13:02
Címkék: Stanley Tucci, Deauville-i Filmfesztiválon, Mark Wahlberg, Laura Haddock, Anthony Hopkins, Frédéric Mitterrand,
Kommentek
Berlinale - Teljessé vált a filmfesztivál versenyprogramja
Mindhárom alkotásnak a német főváros filmfesztiválján tartják a világpremierjét.

A Berlinale legfontosabb szekciójában idén 24 mű szerepel - 22 világpremier -, 18 lesz versenyben a legjobb filmnek járó Arany Medvéért és a különböző alkotói kategóriákban kiszott Ezüst Medvékért. Köztük van Enyedi Ildikó Testről és lélekről című alkotása.

Az elsősorban színészként ismert Stanley Tucci filmjében Geoffrey Rush, Armie Hammer, Tony Shalhoub és Sylvie Testud játssza a főbb szerepeket. Az Alberto Giacometti képzőművészről szóló Final Portrait (Az utolsó portré) versenyen kívül lesz látható. A filmben Geoffrey Rush alakítja Giacomettit.

A kínai animációs film rendezője Liu Csien, a címe pedig Hao csi lö (Szép napot!).

A Sage femme (Bába) című filmben, Martin Provost rendezésében együtt lesz látható a vásznon Catherine Deneuve és a franciák egy másik nagy kedvence, Catherine Frot. Az alkotás versenyen kívül szerepel a Berlinalén.

A cannes-i és a velencei mellett legjelentősebb
velemenyezd, 2017. január 20. péntek, 15:02
Sztárok akkor és most!
Harington

Peter Dinklage

Owen Wilson

Blake Lively

Stanley Tucci

Kim Kardashian

Lil Jon

Renée
schuro, 2016. december 17. szombat, 08:18
Megdöbbentő átalakulásra képes színészek.
Stanley Tucci - "Komfortos mennyország"

Tom Cruise - "Trópusi vihar"

Liam Neeson - "Darkman"

Charlize Theron - "A rém"

Nicole Kidman - "Az órák"

John Travolta - "Hajlakk"

Gary Oldman -
schuro, 2016. október 03. hétfő, 21:12
Julie & Julia - Két nő_ egy recept (film)
Julie & Julia - Két nő_ egy recept (2009)

A film Julie Powell Julie & Julia - Kalandjaim a konyhában és Julia Child Az életem Franciaországban című önéletrajzi regények alapján készült, párhuzamot vonva e két nem mindennapi hősnő élete között, akik azonban sohasem találkoztak.
A történet egy nagy szerelem körül forog: a főzés szeretete körül és hogy mit jelent ez férjük, családjuk, barátaik számára.
Julie Powel (Amy Adams) egy harminc körüli írónő, akinek még nem sikerült bizonyítania. Munkája monoton és lehangoló, ráadásul köze sincs az íráshoz. A zajos, kopott lakás sem a szíve csücske, ahova barátjával nemrégen költöztek. Napjának egyetlen fénypontja az esti főzés. Kedvenc szakácskönyve és egy gyermekkori emlék ihleti meg arra, hogy egy év alatt megfőzze az összes francia receptet, amit az anyjától örökölt könyvben talál, s ezt az élményt meg is ossza másokkal saját blogján keresztül.
Julia Child (Meryl Streep) egy negyven körüli nő, aki férjével épp Párizsba költözött.
bkisseva, 2015. október 21. szerda, 11:01
Geoffrey Rush alakítja Alberto Giacomettit egy életrajzi drámában
A film forgatókönyvét Stanley Tucci írta, és ő ül a rendezői székben is. Az amerikai színész-rendező a forgatókönyvhöz forrásként James Lord Egy Giacometti-portré című könyvét használta fel, amelyben a szerző, Giacometti barátja és életrajzírója pontos képet rajzolt a mesterről.

A Variety.com beszámolója szerint a produkció 1964-ben Párizsban játszódik, amikor Giacometti megkérte Lordot, hogy üljön neki modellt egy portréhoz. Bár eleinte csak pár napról volt szó, a napokból hetek lettek, és Lord a munka közben lejegyezte a nagyszerű művész vívódásait és töprengését.

A Ragyogj!, A Karib-tenger kalózai-sorozat és A király beszéde című filmek ausztrál sztárját legutóbb A könyvtolvaj című második világháborús drámában láthatták a nézők a filmvásznon.http://variety.com/2015/film/news/berlin-geoffrey-rush -to-play-artist-alberto-giacometti-in-final-portrait-1201421225/
velemenyezd, 2015. február 04. szerda, 10:51
Ma 55 éves Stanley Tucci színész, forgatókönyvíró, producer
Ma 55 éves Stanley Tucci (1960. november 11.) amerikai színész, forgatókönyvíró, producer és filmrendező.

Az olasz-amerikai Tucci 1960. november 11-én született a New York-i Katonahban, tanulmányait a SUNY Purchase-n végezte, ahol 1982-ben szerzett diplomát.
A Broadwayn 1982. szeptember 30-án debütált a The Queen and the Rebels című darabban, első filmszerepe pedig "A Prizzik becsületé"-ben volt 1985-ben.
Olyan filmek egy-egy fontos mellékszerepét játszotta el, mint a Megérint a halál, A kárhozat útja vagy az Olasz módra, illetve feltűnt a Murder One című sorozatban is.

Stanley Tucci olyan filmekben játszott főbb szerepeket, mint "Az ördög Pradát visel", a "Szentivánéji álom", vagy a "Komfortos mennyország". Utóbbi filmben nyújtott alakításáért 2010-ben Oscar-díjra jelölték, és több más díjjal is kitüntették.

Tucci gyakran játszik szívtelen bürokratát, rosszindulatú karaktereket, vagy magát a "rosszfiút", mindazonáltal közvetlen és előzékeny
ronix, 2015. január 11. vasárnap, 17:39
Ha ma elolvasod, akkor számodra mi a mondanivalója a klasszikus Ludas Matyi c. irodalmi alkotásnak?
#12

Tegnap este megnéztem a Krízispont (Margin Call) című amerikai filmet.

Filmismertetők

- Peter (Zachary Quinto) az egyik legbefolyásosabb befektetési banknál dolgozik kockázatelemzőként. Egy reggel a vele egy emeleten dolgozók szinte mindegyike megkapja felmondó levelét, köztük Peter főnöke, Eric is. Eric (Stanley Tucci) azonban - mielőtt elhagyná az épületet - egy pendrive-ot nyom Peter kezébe azzal, hogy nézze meg a rajta lévő információkat, de legyen nagyon óvatos. A hordozón Eric utolsó munkája található, amelyben az elkövetkező napok várható gazdasági eseményeit és egy minden eddiginél nagyobb pénzügyi krízis veszélyét modellezi. Peter a kereskedők vezetőihez fordul (Paul Bettany, Kevin Spacey), akik tudják, hogy amennyiben az elemzés helyes, az egész gazdasági szféra összeomolhat az elkövetkező órákban. Megkezdődik a versenyfutás az idővel, melynek során hőseink kegyetlen döntések meghozatalára kényszerülnek.

- A film a pénzügyi világban játszódik, és egy
ege, 2013. április 29. hétfő, 15:10
Képek, videók
stanley_epulet.jpg
andomanyi
2012. május 24. csütörtök, 08:07
stanley_hotel11.jpg
andomanyi
2012. május 24. csütörtök, 08:06
600full-stanley-kubric k.j
pipboy
2010. július 29. csütörtök, 18:46
stanley-papagáj
tuzvarazslo
2010. június 03. csütörtök, 01:36
Stanley
laco22
2010. február 02. kedd, 20:34
Stanley.JPG
edesanya
2009. április 04. szombat, 19:31
Stanley-t?-Sawtooth_Ne mze
margoboszi
2009. január 13. kedd, 13:51
Stanley.JPG
brozsika
2008. december 29. hétfő, 09:04
stanley800.jpg
konoksag
2008. október 10. péntek, 06:47
Stanley
sally
2008. szeptember 12. péntek, 06:14
stanley
alex24
2008. június 04. szerda, 15:45
francia kép
eva6
2020. április 24. péntek, 08:49
rész_francia első0123.jpg
maroka
2020. január 23. csütörtök, 15:53
Francia kep
eva6
2019. július 29. hétfő, 16:11
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.