Belépés
2020. július 04. szombat | 27. hét | 186. nap | 12:03 | Ulrik
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Pop-, rock-, dzsessz- és folkkoncertek karácsonytól az újévig
Karácsonykor is több koncertet rendeznek a fővárosban.

December 25-én a jövőre 50 éves Kaláka együttes zenél a Marczibányi Téri Művelődési Központban, a Zorall a Barba Negra Music Clubban karácsonyozik, az Anymood pedig a Symbolban lép fel. Másnap, 26-án a Republic a Barba Negrában játszik, a Kaukázus az A38 hajón, a Pál Utcai Fiúk az Akvárium Klubba várja a rajongókat. A Swing á la Django Horányi Julival közös estet ad a Budapest Jazz Clubban (BJC), és ekkor lesz a Symbol Xmas is dj-kkel.

December 27-én lesz Fenyő Miklós hagyományos évzáró koncertje, a Fenyő-ünnep a Sportarénában, a Müpában Szalóki Ági hallható. A Barba Negrában Edda-karácsony lesz, a Trafóban a Mary PopKids, a Robotban a Mátyás Attila Band, a BJC-ben a Szakcsi Jr. Trió zenél, a Zeneakadémián az Esszencia, a MOMKultban a Triász, a Fonó Budai Zeneházban Kollár-Klemencz László, a Budapest Music Clubban Takács Nikolas és a Modern Art Orchestra lép fel. Gájer Bálint az Orfeum Clubban énekel, a hiperkarma az Akváriumban zenél, az Anima Sound System pedig az Ellátóházban zárja 25. évét.

Akárcsak tavaly, a Vad Fruttik tripla koncertet tart az Akváriumban december 28-től 30-ig, a Csík Zenekar pedig 28-án és 29-én ünnepli 30. születésnapját a Budapest Kongresszusi Központban (BKK).

28-án lép fel a Zagar az A38-on, Caramel a Vígszínházban, a Muzsikás a Müpában, az Anna and the Barbies a Barba Negrában, Sena az Ellátóházban, a Mongooz az Instantban, a Jazzation a Hatszín Teátrumban. Szintén e napon hallható Gitano és Gáspár Laci a Symbolban, a Metropol-Group a Muzikumban, Szabó Benedek és a Galaxisok a Trafóban, Póka Egon és barátai a Kőrösi Soma Sándor Kőbányai Kulturális Központban. A Fonóban a Góbé húzza a talpalávalót, a Dürer kertben téli fekete Zaj fesztivál lesz a török She Past Away-jel, a mexikói Rabia Sordával, az olasz Geometric Visionnel és a VHK-val.

December 29-én Dés László ad koncertet a Sportarénában Mi vagyunk a grund címmel, az Erik Sumo Band játszik a Müpában, a Kerekes Band a Fonóban lesz, a Useme az A38-on, Hobo-karácsonyt tartanak a Barba Negrában. A BJC-ben a Kollmann Gábor Quintet zenél, a Trousers, a Peter Kovary & the Royal Rebels a Robotban, Dj Bootsie és iamyank a Trafóban, a Hősök és Tkyd az Ellátóházban előszilveszterezik. 30Y-koncert lesz a Dürerben, Gerendás Péter-est az Újpesti Rendezvénytérben, a Magna Cum Laude a Vígszínházba lép a közönség elé, Udvaros Dorottya a Hungarikum Élményházban, Ludmilla & Palotai az A38-on látható és hallható.

December 30-án hagyományosan Demjén Ferenc-nagykoncert van a Sportarénában. Ezen a napon a Pokolgép a Barba Negrában játszik, a Hot Jazz Band a MOMKultban, az Európa Kiadó az A38-on, a Blahalouisiana az Instantban, a Barabás Lőrinc Quartet a Fonóban, a német Kollektiv Turmstrasse az Akváriumban. Uptown Funk előszilveszter lesz Pély Barnával és Bebével az Orfeumban, a Spencer Hill Magic Band az Ellátóházban várja a közönséget és gyerekkobncert is jut erre a napra: a Veronaki a BJC-ben lép fel.

Szilveszter napján a Kowalsky meg a Vega a Barba Negrában lép fel, a Budapest Bár a MOMKultban tart dupla koncertet, az A38 hajón a Péterfy Bori & Love Band zárja az évet. Duplázik az Amadinda és Presser Gábor a Zeneakadémián (a vendég Falusi Mariann lesz), a Fonó Folk Szilveszteren az Erdőfű és a Kalotaszegi zenekar táncháza várja az érdeklődőket. Az Akváriumban és a Symbolban dj-k szolgáltatják a zenét, a BJC-ben a Bágyi Balázs New Quartet, a Harcsa Veronikával kiegészülő Trio Midnight és az Oláh Kálmán jr. Quartet játszik a dzsesszrajongóknak, a Pesti Vigadóban a Budapest Jazz Orchestra ad műsort, a Bálnában Swing Jazz Funky Szilvesztert rendeznek Gájer Bálinttal, a Catsby Banddel és Eliza Blisszel, a Muzikumban pedig Little G. Weevil koncertezik.

Újév napján a Budapest Klezmer Band Jordán Adéllal és Fesztbaum Bélával a Budapest Kongresszusi Központban köszönti 2019-et, a Tankcsapda a 30. születésnap jegyében az Akváriumban lesz.

Január 2-án Orosz Zoltán harmonikás és barátai adnak újévi koncertet a MOMKultban, 3-án Myrtill és a Swinguistique a Muzikumban játszik, 4-én a Mood a Barba Negrában, a lengyel Karnas Formula az Opus Jazz Clubban, a Bohemian Betyars az Akváriumban. A Budapest Voices 4-én és 5-én is fellép a Marczibányi Téri Művelődési Központban, 5-én szombaton a koncertkínálatban szerepel a Chameleon Jazz Band (MOMKult), Ferenczi György és az 1-ső Pesti Rackák(B32), az Apey & the Pea (Akvárium), a Lead Zeppelin (Muzikum), valamint a német dzsessz zenész, Daniel Erdmann (Opus).

Forrás: MTI
velemenyezd, 2018. december 22. szombat, 11:01
Címkék: Marczibányi Téri Művelődési Központban, Barba Negra Music Clubban, Barba Negrában, Utcai Fiúk, Akvárium Klubba, Django Horányi Julival,
Kommentek
Pop-, rock-, dzsessz- és folkkoncertek karácsonytól az újévig
Karácsonykor is több koncertet rendeznek a fővárosban.

December 24-én este is lesz zenei program a fővárosban: a Puszi együttes Tasnádi Bence közreműködésével az Instantban lép fel. 25-én a Kaláka együttes hagyományos ünnepi estje lesz a Marczibányi Téri Művelődési Központban, a Barba Negra Music Clubban pedig a Zorall játszik. Másnap, 26-án a Jónás Vera Experiment a MA-ZE táncosaival az A38 hajón, a Dinamit a Barba Negrában játszik, az Akvárium Klubban a nagyteremben a Quimby, a kisteremben a Pál Utcai Fiúk lép fel. Ugyanezen a napon a Gáspár Károly Trio a Budapest Jazz Clubban (BJC), a Triász a MOMkultban zenél.

A Vad Fruttik december 27-től 29-ig tripla koncertet tart az Akváriumban, a Hooligans 27-28-án a Barba Negrában duplázik.

December 27-én lesz Fenyő Miklós hagyományos évzáró koncertje, a Fenyő-ünnep a Sportarénában (vendég Dolly és Szikora Róbert), a Müpában az olasz énekes, Antonio Castrignano hallható, az A38-on a Biebers, a Trafóban a Middlemist Red, az Instantban az
velemenyezd, 2017. december 23. szombat, 10:52
Pop-, rock-, dzsessz- és folkkoncertek karácsonytól az újévig
Karácsonykor is több koncertet rendeznek a fővárosban.

December 25-én a Kaláka együttes hagyományos ünnepi estje lesz a Marczibányi Téri Művelődési Központban, Anthony Pappa pedig karácsonyi dj-szetjét mutatja be a Teslában. Másnap, 26-án a Bin-Jip az A38 hajón, a Kowalsky meg a Vega a Barba Negrában játszik, a Wellhello évzáró buliját tartja az Akvárium Klubban, ahol a másik teremben a Pál Utcai Fiúk ad koncertet. Ugyanezen a napon a Hajdu Klára Quartet a Budapest Jazz Clubban, a Triász a MOMkultban zenél, míg a Dürer Kertben WinterSUN címmel dj-k lépnek fel.

December 27-én lesz Fenyő Miklós hagyományos évzáró koncertje, a Fenyő-ünnep a Sportarénában, a Kowalsky meg a Vega ismét játszik a Barba Negrában, az A38-on a Kelemen Kabátban, az Akváriumban a Brains és Sena, a Trafóban Dj Bootsie, az Instantban az Amoeba Band, a Fonóban Kollár-Klemencz László, a Kuplungban a Barabás Lőrinc Quartet és a Bujdosó Trió, a Muzikumban pedig a legendás erdélyi rockcsapat, a Metropol zenél.

December
velemenyezd, 2016. december 19. hétfő, 12:11
Pop-, rock-, dzsessz- és folkkoncertek karácsonytól az újévig
Karácsonykor is több koncertet rendeznek a fővárosban.

December 25-én a Kaláka együttes hagyományos ünnepi estje lesz a Marczibányi Téri Művelődési Központban, Horváth Charlie pedig a Club 202-ben énekel. Másnap, 26-án a Ghymes együttes Nagykarácsony című karácsonyi koncertjét tartja a Sportarénában, a Republic a Barba Negrában, a Pál Utcai Fiúk és a német dj, Oliver Koletzki az Akvárium Klubban, a Honeybeast az A38 hajón, a Kállay Saunders Band a Symbolban, a Hooligans a Budapest Kongresszusi Központban (BKK), a Bujdosó trió a Roham Bárban lép fel.

December 27-én ünnepli 20-ik születésnapját a Kozmix az Arénában és ezen a napon kezdődik a Vad Fruttik tripla lemezbemutató koncertje: a zenekar Tudom milyen című anyagát a következő két napon is eljátssza az Akváriumban. Ugyanott és szintén új albumát, a Disco! címűt mutatja be 27-én a Bëlga, miközben a Group 'n' Swing a Millenáris Teátrumban, Herczku Ági és Bandája a Fonó Budai Zeneházban, a Sexepil a Trafóban, a Leander Rising a Barba Negrában
velemenyezd, 2015. december 19. szombat, 12:11
Pop-, rock-, dzsessz- és folkkoncertek karácsonytól az újévig
Karácsonykor is több koncertet rendeznek a fővárosban.

December 25-én a Kaláka akusztikus műsorát mutatja be a Marczibányi téren, a Zorall a Barba Negrában lép fel, Bassxmass címmel pedig a Roham Bárban lesz est. Másnap, 26-án a Dürer Kertben lesz táncos est dj-kkel Winter S.U.N. címmel, a Parno Graszt karácsonyozik a Fonó Budai Zeneházban, a Brains az Akvárium Klubban játszik, a Jónás Vera Experiment és a Pegazusok Nem Léteznek az A38 hajón, Radics Gigi a Pesti Vigadóban, a Boom Boom a Barba Negra Music Clubban, a szintén rockos Triász (Jankai Béla, Kálmán György, Sipos Péter) a BackStage Pubban.

December 27-én és 28-án a Beatünnep című koncerten két este láthatja és hallhatja a közönség az 50 éves Illés-zenekar három élő tagját, Szörényi Leventét, Bródy Jánost és Szörényi Szabolcsot a Sportaréna színpadán - őket fiatal pop-rock tehetségek és az Óbudai Danubia Zenekar egészítik ki a műsorban a legnagyobb Illés-slágerek előadásában. 27-én lesz az ABBA Tribute Show a SYMA csarnokban, a Csík
velemenyezd, 2014. december 20. szombat, 11:06
Képek, videók
Karácsonytól Pünkösdig
sacimama
2013. május 19. vasárnap, 14:59
Marczibányi-ház 1900-as é
farkas1945
2011. január 19. szerda, 18:05
Én Tajti Clubba a 2. szül
ciklon22
2008. február 11. hétfő, 09:45
Hooligans- Barba Negra Tr
agica2004
2015. május 19. kedd, 17:41
Molnár:A Pál utcai fiúk
lacipecsenye
2011. január 28. péntek, 17:46
A Pál utcai fiúk /Plakát
csalogany13
2010. január 17. vasárnap, 21:09
Jönnek a Pál utcai fiuk
csalogany13
2010. január 12. kedd, 12:06
A Pál utcai fiúk1200 (113
hollygergo
2008. december 31. szerda, 17:07
Pál utcai fiúk.jpg
dnemethk
2008. augusztus 17. vasárnap, 18:54
A Pál utcai fiúk - )1967)
nemarika
2008. június 03. kedd, 14:46
Golyózom a Pál utcai fiúk
dnemethk
2008. május 19. hétfő, 23:56
800px-Pal_utcai_fiuk_s zob
fogmoni
2008. április 25. péntek, 19:37
A Pál Utcai Fiúk.hu.jpg
finike
2007. február 27. kedd, 08:35
Pál Utcai Fiúk-a kedvenc
baboca76
2006. július 30. vasárnap, 12:33
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.