Belépés
2019. február 23. szombat | 8. hét | 54. nap | 20:15 | Alfréd, Jávorka
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Fidesz: Demeter Márta a kétszínűség iskolapéldája
A nagyobbik kormánypárt az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében azt írta: az ellenzéki politikus a Honvédkórházat támadó Facebook-bejegyzést tett közzé, kritizálta a Honvédkórházat, "az ott dolgozó orvosok és ápolók áldozatos munkáját". Mindezt úgy, hogy Demeter Márta hírek szerint egészségügyi VIP-ellátást igényelt a kórháztó - tették hozzá.

Demeter Márta múlt héten Facebook-oldalán amiatt fejezte ki felháborodását, hogy a Honvédkórház 3,8 millió forintot kér a közérdekű adatokért. Azt írta: a "kórházban kialakult krízisben" a korábban 8 évig vezérkari főnök, jelenlegi honvédelmi miniszter személyes felelőssége megkerülhetetlen.

A politikus szerint az, ahogyan a honvédelmi vezetés a helyzethez hozzááll, az orvosok, szakdolgozók és kórházi alkalmazottak lebecsülése és elárulása. "A teljes összeomlás csak az ő munkájuknak köszönhetően nem következett be" - írta Facebook-oldalán az LMP-s politikus.

Forrás: MTI
velemenyezd, 2019. február 12. kedd, 17:43
Címkék: Demeter Márta, kétszínűség iskolapéldája, nagyobbik kormánypárt, ellenzéki politikus, közérdekű adatokért, politikus szerint,
Kommentek
Krónika 3. rész (határozathozatalok)
Nemzetközi egyezmény

A parlament - 142 igen szavazattal - idei első határozatával hozzájárult annak az egyezménynek a kihirdetéséhez, amelyet a magyar és a moldovai kormányok kötöttek a katasztrófák esetén történő együttműködésről és kölcsönös segítségnyújtásról.Elfogadták az OBH és a legfőbb ügyész 2017-es beszámolóit

Az OBH elnökének 2017-es beszámolóját 117 igen szavazattal, 28 nem ellenében hagyták jóvá.

Handó Tünde, az OBH elnöke az általános vitában azt mondta, a kiegyezés kora óta nem látott aranykor köszöntött be a bírósági szervezetben. Beszédében kitért az infrastrukturális fejlesztésekre, a többletforrásokra, amelyekre a 19. század óta nem volt példa.

A parlament ezt követően 117 igen szavazattal, 28 nem ellenében fogadta el a legfőbb ügyész beszámolóját.

Polt Péter korábban elhangzott felszólalásában elmondta, a 2017-es adatok azt mutatják, az ügyészség működését a törvények tisztelete, a hivatás magas szintű ismerete jellemezte.Nem
velemenyezd, 2019. február 18. hétfő, 15:11
Identitásmeghatározó kampányba kezd a Mi Hazánk Mozgalom
hogy nem tudnak közösséget vállalni a nácizmussal, de kilépnének a tabuból, amit - mint fogalmazott - elsősorban a balliberális ellenzék hozott be a magyar közéletbe.

Arra a hírre, hogy Franciaországban egy törvénymódosítás nyomán az iskolában nem az apa és anya kifejezéseket, hanem a szülő 1 és szülő 2 elnevezéseket kell használni, Dúró Dóra elmondta: ez természetellenes abszurdum, a "biológiai természetességet és adottságokat nem lehet megkérdőjelezni".

Arra a kérdésre, miért nem álltak ki Demeter Márta mellett, Dúró Dóra elmondta, hogy még nem tudta tanulmányozni az LMP-s képviselő átvilágítási anyagát, így nincs elég információja az ügyben. Jelezte: ha arra az álláspontra jut, hogy nem támogatják Demeter Márta kizárását a rendészeti bizottságból, akkor sem fognak közösen fellépni a balliberális ellenzékkel.

A képviselő egy kérdésre válaszolva elmondta: nem támogatják, hogy tiszteletdíj-megvonással büntessék az ellenzéki képviselőket a munka törvénykönyve módosításának elfogadásakor
velemenyezd, 2019. február 14. csütörtök, 11:51
A költségvetési bizottság nem volt határozatképes, nem tárgyalt a gyermekek otthongondozási díjáról és a letele
A költségvetési bizottság a meghirdetett napirendi pont szerint szerdai ülésen tájékoztatót hallgatott volna meg a gyermekek otthongondozási díjának bevezetésével kapcsolatos tapasztalatokról, annak költségvetési hatásairól, valamint a letelepedési államkötvényről, a nemzetgazdasági érdekből letelepedési engedélyt szerzett befektetők, illetve családtagjaik számáról, a program adósságfinanszírozásban betöltött szerepéről,és a letelepedési államkötvények vásárlói által végrehajtott magyarországi beruházásokról.

A bizottsági ülésre meghívást kapott, de nem ment el Fülöp Attila szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár, Varga Mihály pénzügyminiszter, Pintér Sándor belügyminiszter, Barcza György, az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) Zrt. vezérigazgatója, és Balogh László, az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) Zrt. igazgatóságának elnöke.

Az ülésen Varjú László (DK), a bizottság elnöke felolvasta Szűcs Lajosnak (Fidesz), a testület alelnökének levelét, amelyben jelezte, hogy
velemenyezd, 2019. február 13. szerda, 16:32
LMP: a Fidesz embertelen támadást intézett Demeter Márta ellen
A lap azt írta, hogy az LMP-s képviselő VIP-kártyát igényelt magának a Honvédkórházban, majd Facebook-bejegyzésben bírálta az intézményt. Hasonló értelmű közleményt adott ki a Fidesz-frakció is, amely a kétszínűség iskolapéldájának nevezte Demeter Mártát.

Az LMP-frakció közölte: a párt társelnöke nem vett igénybe VIP-szolgáltatást a Honvédkórházban, mindössze arra kért lehetőséget, hogy gyógyíthatatlan beteg édesanyjával együtt tölthesse az utolsó napokat.

A Fidesz kegyeletsértő, aljas eljárására nincsenek szavak - tették hozzá.
velemenyezd, 2019. február 12. kedd, 20:43
Hidvéghi: Soros György nyíltan meghirdette a bevándorláspárti Soros-listát
Hidvéghi Balázs kijelentette: az EP-választás valódi tétje, hogy ezt a listát sikerül-e győzelemre vinnie Soros Györgynek, aki ezt most már nyíltan el is ismerte.

A Fidesz álláspontja szerint Soros György a cikkével nyíltan meghirdette a bevándorláspárti Soros-listát. Az EP-választásokhoz közeledve a bevándorláspárti politikusokat összefogásra szólítja fel, és emellett ismét támadja Magyarországot, mert "a magyar emberek nemet mondtak a bevándorlásra" - mondta.

Hidvéghi Balázs hangsúlyozta, Soros György nyíltan nyomást gyakorol az európai uniós intézményekre és az uniós politikusokra is, közülük különösképpen az Európai Néppárt vezetésére. Azért teszi ezt, mert azt akarja elérni, hogy a néppárt is elfogadja és támogassa a bevándorláspárti javaslatait. Továbbá Soros azt akarja, hogy az "Európai Néppárt büntesse meg Magyarországot" - fűzte hozzá.

Mint mondta, a hétfői nyilatkozat konkrétan és egyértelműen bizonyítja azt, hogy "Soros György és birodalma közvetlenül érdekelt az európai
velemenyezd, 2019. február 12. kedd, 15:02
A DK is részt vesz a Magyar Tudományos Akadémia melletti demonstráción
A párt budapesti sajtótájékoztatóján a DK frakcióvezető-helyettese indoklásként azt mondta, hogy a kormányzati műhelyekben olyan döntések születnek, amelyek semmibe veszik a Magyar Tudományos Akadémiát és az akadémiai dolgozókat.

Tudomány nélkül nincs sikeres ország, a tudomány az alapja a korszerű társadalomnak és az innovációnak - jelentette ki Arató Gergely. A politikus szerint az MTA tervezett kormányzati átalakítása egy "háborús csapással ér fel". Az MTA az elmúlt években rengeteget tett annak érdekében, hogy visszacsábítsa a fiatal kutatókat, de a tudósok most ezrével fogják elhagyni az országot - tette hozzá.

Arató Gergely azt is nyilvánvalónak nevezte, hogy a kormány nem szakmai, hanem politikai okok miatt "haragszik" az MTA-ra és a tudományos életre.

A sajtótájékoztatón részt vett Gréczy Zsolt, a DK frakciószóvivője is, aki azt mondta, hogy a tudományos életet és műhelyeket nemcsak "nyílt uszítással" lehet tönkretenni, hanem pénzelvonásokkal is. A DK ezért arra kéri a
velemenyezd, 2019. február 12. kedd, 13:02
Kövér László javasolja, hogy mentsék fel honvédelmi bizottsági posztjairól Demeter Mártát
E javaslatról az Országgyűlés várhatóan a tavaszi ülésszak első ülésnapján, február 18-án, jövő hétfőn dönt.

A közleményben kifejtették: az Alkotmányvédelmi Hivatal (AH) megküldte az Országgyűlés elnökének a Demeter Márta képviselőre vonatkozó - korábban a házelnök által kezdeményezett - nemzetbiztonsági felülvizsgálati eljárás eredményeként készített biztonsági szakvéleményét. E szerint Demeter Márta személyében nemzetbiztonsági kockázatot állapított meg az AH.

Erre tekintettel - a nemzetbiztonsági szolgálatokról szóló 1995. évi törvény alapján - haladéktalanul meg kell szüntetni a képviselőnek az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságában betöltött alelnöki tisztségét és tagságát, kivéve, ha az Országgyűlés a kockázati tényező ellenére annak fenntartása mellett dönt - írták.

Demeter Márta bizottsági tagságának kérdésével a házbizottság hétfői soron kívüli ülésén foglalkozott. Az soron ülésen az ellenzéki frakciók képviselői nem vettek részt, ily módon - tették hozzá - az ügyben
velemenyezd, 2019. február 11. hétfő, 19:52
Képek, videók
demeter sanyxi.jpg
zsokica45
2018. május 12. szombat, 17:25
Papp Demeter kalauz 01.jp
chillik
2017. január 01. vasárnap, 05:53
Papp Demeter kalauz 02.jp
chillik
2017. január 01. vasárnap, 05:52
Papp Demeter kalauz 03.jp
chillik
2017. január 01. vasárnap, 05:52
Papp Demeter kalauz 04.jp
chillik
2017. január 01. vasárnap, 05:51
Demeter
szicu
2016. május 13. péntek, 08:41
Marczis Demeter.png
farkas1945
2011. március 17. csütörtök, 16:00
Demeter Panni.png
farkas1945
2011. március 17. csütörtök, 15:45
Demeter Ágnes 35.jpg
farkas1945
2011. március 15. kedd, 10:19
Demeter-Mourning-For-P ers
szabokatalin64
2010. szeptember 29. szerda, 04:12
Részlet(Szt.Demeter).j pg
csalogany13
2010. március 16. kedd, 18:16
Részlet(Sz.Demeter).jp g
csalogany13
2010. március 16. kedd, 16:05
kétszinüség.jpg
kicsimaszat
2012. december 04. kedd, 15:53
Kétszínűség
macoka65
2012. március 26. hétfő, 20:10
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.