Belépés
2018. december 17. hétfő | 51. hét | 351. nap | 16:33 | Lázár, Olimpia
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Soros György milyen felhatalmazással szól bele az Unió belügyeibe?
Te álságos hazug f@sz!

Éppenséggel a te mocsok háverod (tudod: 'putnok7882') volt az a tetű, aki legutóbb aljas módon cigányozott! Visszaidézzem?

Íme!:
Kérdés-lokalizáció: 'Hány európainak kell meghalnia békeidőben, hogy meg értsük a valót?'
Dátum, időpont: 2017.11.23. 09:10
Hozzászólás-szám: #706 (ELŐTTED tette, te mocsok!)
Szöveg-idézet: ,,Persze hogy nincs demokrácijjja! Itt nem kötelező sem népszavazni, sem konzultálni! Viszont lehet fikázni! Ezt a barbár diktatúrát! Sehol egy szemkilövés, tiltott gumilövedékkel. Vipetázás sincs.... Wazze! A mocsok diktátor Csok-ot ad a magyaroknak, ahelyett, hogy a CIGÁNYSÁGNÁL ROSSZABBAKAT tenyésztése azon a pénzen!" — idézet vége, kiemelés tőlem.

És EZT a mocskos rasszista dumát, SZÓ NÉLKÜL HAGYTAD! Nem fenyegetted meg, rasszista tetű háverodat ,,büntetőjog-sérelemmel", mint tetted azt velem szemben olyasmiért, amivel EGYETLEN BÜNTETŐJOGI TEXTUST SEM SÉRTETTEM!

Mondom: álságos tetű vagy!

(Rohadék!...)
foxworkinspace, 2017. november 24. péntek, 00:11
Címkék: Soros György, barbár diktatúrát, mocsok diktátor, mocskos rasszista, felhatalmazással, gumilövedékkel,
Kommentek
Gulyás: Participanţii la demonstraţiile de miercuri, din Budapesta au fost activişti politici agresivi
activitatea constituţională şi legitimă a Parlamentului - a subliniat Gulyás.

În legătură cu demonstraţiile care au avut loc miercuri seara, la Budapesta, după evenimentele din Parlament, a spus următoarele: libertatea de întrunire este un drept constituţional fundamental, dar afirmarea acesteia trebuie să se întâmple paşnic şi în limitele legii. Ceea ce s-a întâmplat miercuri, a fost ilegal, iar participanţii au fost activişti politici agresivi şi, în număr semnificativ, "întreţinuţii organizaţiilor lui György Soros", au agresat poliţiştii, iar aceasta este o faptă penală gravă - a spus, adăugând că manifestările au avut un caracter clar de ură anti-creştină, de dispreţ faţă de sărbătoarea Crăciunului.

Potrivit datelor avute la dispoziţie în prezent, poliţia a arestat 34 de persoane, dintre care 20 pentru vandalism, 5 pentru furt, iar 4 pentru încălcarea legii adunării publice - a comunicat Gergely Gulyás, exprimând mulţumiri poliţiştilor pentru intervenţia justificată şi proporţională.A
velemenyezd, 2018. december 13. csütörtök, 14:52
Külföldi sajtó Magyarországról - Le Monde: Macron a kormányközeli sajtó feketebáránya lett
A francia balközép napilap példaként hozta fel a Huth Gergely vezette Pesti srácok című internetes oldalt, amely hetek óta nyíltan támadja a francia elnököt, megvetéssel és iróniával kommentálva a sárgamellényesek megmozdulásait.

A menedékkérők, Brüsszel, az ENSZ és a Soros György által alapított CEU mellett egy nap sem telik el anélkül, hogy ne jelenne meg valamilyen negatív és konspiratív cikk az oldalon Emmanuel Macronról - jegyezte meg a Le Monde tudósítója, idézve Huth Györgyöt, aki szerint a francia elnököt nem a népakarat juttatta hatalomra, Macron egy a nyugati média által támogatott pénzügyi hálózat utolsó kiszolgálója, s úgy vélte, hogy a francia elnök és Orbán Viktor világnézete közt kell választani a jövő évi EP-választásokon.

A Le Monde ugyanakkor úgy látja, hogy Macron ellen a magyar hatalom utasítására indult támadás, amely most elképedve figyeli, hogy a hatalmasnak beállított ellenfél hogyan omlik össze egyedül. Orbán Viktor nem önt túl sok olajat a tűzre, mert a lap szerint
velemenyezd, 2018. december 13. csütörtök, 14:42
Gulyás: agresszív politikai aktivisták vettek részt a szerdai budapesti tüntetésen
parlament a Felsőházi teremben ülésezett. A szavazati jog nem kártyához, hanem képviselőhöz kötődik - jelentette ki, hozzátéve, a házszabály arról sem rendelkezik, hogy a levezető elnöknek a pulpitusról kellene vezetnie az ülést.

A parlamenti történéseket követő esti budapesti demonstrációról úgy nyilatkozott: a gyülekezéshez való jog alkotmányos alapjog, de ez békésen és törvényes keretek között gyakorolható. Ami szerdán történt, törvénytelen volt, agresszív politikai aktivisták és szép számmal "Soros György szervezeteinek kitartottjai" vettek részt a tüntetésen, a rendőrökkel szemben erőszakosan léptek fel, ami súlyos bűncselekmény - fejtette ki, hozzátéve, hogy nyílt kereszténygyűlölet, a karácsony ünnepével szembeni megvetés világlott ki a megnyilvánulásokból.

A jelenlegi adatok szerint a rendőrség 34 embert tartóztatott le, közülük 20-at garázdaság, 5-öt lopás, 4-et pedig a gyülekezési törvény megsértése miatt - közölte Gulyás Gergely, köszönetet mondva a rendőröknek az arányos és indokolt
velemenyezd, 2018. december 13. csütörtök, 13:11
Külföldi sajtó Magyarországról - Kovács Zoltán a The Washington Postban
A "Szomorú nap Magyarországnak" című szerkesztőségi cikkében a lap azt írta: a rendszerváltoztatás után a CEU a nyitottságot és a jogállamiságot hirdette Magyarországon, amely ma már a NATO és az Európai Unió tagja. A Soros György által alapított és finanszírozott egyetem köztiszteletben álló intézménnyé vált, most azonban a régóta a CEU elűzésén fáradozó és Soros Györgyöt gyalázó magyar miniszterelnök, az "autokrata nacionalista" Orbán Viktor és a demokratikus világra leereszkedő új vasfüggöny áldozatává lett - fogalmazott a lap, emlékeztetve a CEU aznapi bejelentésére, miszerint képzéseinek egy részét Bécsbe helyezi át. A múlt heti cikk szerint szomorú nap volt az az amerikai diplomáciának is, amely hagyományosan támogatta a demokratikus értékéket, manapság viszont csak alkalmanként és megkésve teszi. Az Egyesült Államok budapesti nagykövete eleinte próbálta kompromisszumra bírni Magyarországot, Orbán Viktor azonban elutasította próbálkozásait, miután David B. Cornstein egyszerűen csak a magyar
velemenyezd, 2018. december 13. csütörtök, 11:01
Illegális bevándorlás - Bakondi: a kormány mindent megtesz az emberek biztonsága érdekében
Bakondi György közölte: több mint 300-an meghaltak és több mint 1500-an megsebesültek 2012 óta a muszlim illegális bevándorlók által elkövetett terrorcselekményekben. Annak ellenére, hogy milyen erőfeszítéseket tesznek Európában a már bejutottak felügyeletére, kedden Strasbourgban újabb súlyos terrorcselekmény történt - tette hozzá.

Hangsúlyozta: a kormány folytatja eddigi politikáját és mindent megtesz az emberek biztonsága érdekében.

Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára elmondta: az ünnepek közeledtével, a biztonság garantálása érdekében a rendőrség együttműködik a polgárőrséggel, a közterület-felügyelettel és az önkormányzatokkal, fokozott a rendőri jelenlét a nagy forgalmú helyszíneken, az aluljárókban, piacokon, bevásárlóközpontokban.

A nyilvános közterületeken a rendészeti és bűnügyi állománnyal megerősített járőrszolgálat, az üzletközpontokban és vásárokon mozgóőri szolgálat működik. A nagyobb rendezvényeken, vásárokon a járművek behajtását
velemenyezd, 2018. december 12. szerda, 11:21
Krónika 10. rész (bizottsági jelentések vitája, napirend után)
Kiderült, hogy amit akkor állítottak, abból semmi sem igaz.

Szerinte 5-6 éve valóban kiszolgáltatottá tette volna a munkavállalókat a törvény, jelenleg azonban a dolgozók megtartására törekednek a munkaadók, mivel 800 ezerrel többen dolgoznak, mint nyolc évvel ezelőtt.

Azon kívánnak változtatni, hogy a túlórákat feketén vállalják el - jelentette ki.

A mai munkaerőviszonyok között a többletmunka csak önkéntesen történhet - mondta.

Jobbik: ez büntetlenül nem fog sokáig menni

Szilágyi György (Jobbik) azt mondta: ha van Soros-terv, az "Orbán Viktor és a Fidesz".

"Önök valóban sokat tettek a munkaerőhiány érdekében, a munkavállalók krémjének jelentős részét elüldözték" - fogalmazott.

Közölte: nem tudja eldönteni, hogy Kósa Lajos a szakmai hozzá nem értése miatt mond "sületlenségeket", vagy szándékosan hazudik.

Ez büntetlenül nem fog sokáig menni - jelentette ki.

Frakciótársa, Jakab Péter kijelentette: a kormány nem lovakkal, hanem emberekkel kereskedik. "Önöknek
velemenyezd, 2018. december 11. kedd, 15:46
Magyar Levente a FAZ-ban: abszurd vádakkal támadják Magyarországot
hozzá Magyar Levente, kiemelve: tekintettel arra, hogy az RTL Klub rendelkezik a legnagyobb nézettséggel, az index.hu pedig a legnagyobb olvasottsággal, nehéz lenne amellett érvelni, hogy szűkítik a sajtó jogait.

A Közép-európai Egyetemmel (CEU) kapcsolatban kijelentette, hogy az intézményt "nem szorítják ki az országból", továbbra is Budapesten marad és kiad magyar diplomát, és a működését szabályozó jogszabályi előírások nem szigorúbbak, mint más európai országokban.

A CEU alapítójáról, Soros Györgyről elmondta, hogy politikai befolyásra kíván szert tenni, ami "elfogadhatatlan, mert nincs semmiféle demokratikus felhatalmazása ehhez". Mint mondta, Soros György kétes menekültügyi szervezeteket finanszíroz, amelyek között nem egy megpróbál migránsokat illegálisan Magyarországra juttatni, vagy átjuttatni az országon. "Soros úr ezen tevékenységét meg kell akadályoznunk" - mondta az államtitkár.

A többi között arról is szólt, Magyarország kész elfogadni, hogy a brit uniós tagság megszüntetése
velemenyezd, 2018. december 11. kedd, 14:03
Antall-konferencia - Orbán: Antall nem adta fel célját, hogy visszavezesse Magyarországot a kommunizmus előtti
Az Antall József néhai miniszterelnök halálának 25. évfordulója alkalmából, Küldetés és szolgálat címmel rendezett emlékkonferencián a kormányfő kiemelte: Antall József "azt tette, amit tehetett, és amit tett, az nem volt kevés". Az adott körülmények között kész csoda volt, hogy egyben tudta tartani koalíciós kormányát, elindította a gazdaság szerkezeti átalakítását, elkerülte a pénzügyi összeomlást, volt ereje visszautasítani Soros György "országkifosztó javaslatát", és a bizonytalan belpolitikai háttérrel is biztosan manőverezett a nemzetközi vizeken - sorolta.

A Veritas Történetkutató Intézet és az Antall József Tudásközpont által szervezett eseményen Orbán Viktor hangsúlyozta: az egykori miniszterelnöknek nem volt meg a kétharmada, pedig ha meglett volna, megspórolhattunk volna húsz évet.

A kormányfő felidézte: amikor később követte Antall Józsefet a hivatalában, ugyanazt a küzdelmet kellett vívnia, amelyet elődje félbehagyni kényszerült: a harcot a posztkommunista erők ellen. Antall
velemenyezd, 2018. december 11. kedd, 11:41
Képek, videók
O.V.-Soros György.jpg
agica2004
2017. április 30. vasárnap, 12:56
Soros György 2.jpg
megyerimihaly
2016. március 01. kedd, 23:56
ennyit a diktaturáról.jpg
menusgabor
2018. november 28. szerda, 18:53
O.V.-diktatúra.jpg
agica2004
2017. július 09. vasárnap, 19:06
O.V.diktatúra.jpg
agica2004
2014. augusztus 12. kedd, 14:15
cenzura_diktatura_voro s.j
basikele
2012. augusztus 31. péntek, 04:10
OV diktatúra
lovaszmarika
2012. március 28. szerda, 14:06
dIKTATOROK
decotext
2016. november 10. csütörtök, 18:11
O.V.-diktátor.jpg
agica2004
2015. március 13. péntek, 15:17
O.V és a diktátor.jpg
agica2004
2014. július 02. szerda, 15:36
A diktator orome a hatalo
matolaterezia
2014. január 07. kedd, 19:46
diktátorok.png
agica2004
2013. október 12. szombat, 13:43
diktátorok.jpg
agica2004
2013. október 12. szombat, 13:42
kis Bence, a diktátor
orban47
2013. október 01. kedd, 16:36
diktátorok,Sztalin,Orb án.
kicsoda57
2013. szeptember 28. szombat, 22:24
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.