Belépés
2020. február 22. szombat | 8. hét | 53. nap | 08:18 | Gerzson
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
ooOoo
A karbantartás fogalma, feladata

A karbantartás célja, hogy a gépek/berendezések a lehető leghosszabb ideig képesek legyenek a feladataikat ellátni, tehát funkcióképességüket megőrizzék. A funkcióképesség fenntartásához szükséges, hogy megfelelő mértékű elhasználódási tartalék (EHT) álljon rendelkezésre. Az elhasználódási tartalék jelenti a gép használati értékét az üzemeltetésben.


Iron Maiden - Don't Look To The Eyes Of A Stranger
Link

Formed in: 1975

1975-1990 New Wave Of British Heavy Metal (Ős)
1990 - Heavy Metal


Edda Művek - Gyere Őrült
Link


Stress - Meglovagolva A Villámot
Link


Yeah Yeah Yeahs - Machine
Link


AVPR: Opening Titles
Link


Model 500 - Infoworld
Link

Identify: Detroit Techno (Minimal)


Mind Factory - Grooving Draco Tucana

Secluded - Dimension
Link

Identify: Dark - Deep/Minimal Techno


Tao Chu - Shen (Guqin)
Link


Blind Myself - Jó Szándék Kövei
Link

Jó szándék kövei


Hasíts szíjat saját hátból!!!
Hasíts szíjat időben!

Elkoptathatatlanul fekszik az út a törött lábad elé
Amit pont a jó szándék hideg kövei törtek kétfelé

És az utat elhagyók csak ülnek, és a belső fülön át
Dicsőülnek meg, onnan dicsőülnek meg

Hasíts szíjat időben!!!

Elporlaszthatatlanul fekszik az út a törött lábad elé
Amit pont a jó szándék rideg kövei törtek kétfelé

És az utat elhagyók csak ülnek, és a belső fülön át
Dicsőülnek meg, onnan dicsőülnek meg

Miért a példabeszédeddel- akarsz a súlyaidból átaggatni rám,
Hogy beszedd a napi hála-adót
Miért az ivadékaidból akarsz erőt lopni, hiszen már
A te hátadból is készült szíj!

Elporlaszthatatlanul fekszik az út a törött lábad elé
Amit pont a jó szándék rideg kövei törtek kétfelé

És az utat elhagyók csak ülnek, és a belső fülön át;
Dicsőülnek meg, onnan dicsőülnek meg

Hasíts szíjat saját hátból!!!
Hasíts szíjat saját hátból!!!


Nekromanta

A nekromanta fantasy és horror művekben előforduló olyan személy, aki a holtakkal kapcsolatos mágiákkal, a nekromanciával foglalkozik. Elsősorban olyan valakit értenek alatta, aki képes a holtak testét mozgásra bírni vagy a lelkét az életet a haláltól elválasztó mezsgyén keresztül uralma alá hajtani. Ezekhez kapcsolódik még a vér, vagy más testhez kötődő ősi rítusok, mítoszok felelevenítése, ezekből való építkezés. A nekromanta gyakran "életerővel operál", tehát kiszívja másokból, holttestekbe zárja az életenergiát az úgynevezett "életerőt". Lényeges megjegyezni, hogy a nekromanta nem képes a halottnak az életét visszaadni, hanem cselekvésre bírja azokat.

Identify:

Átmenet a Breakbeat/Big Beat és a Trip Hop közt...

A fentibbek közül némelyik Breakbeat Hardcore/Jungle és a Drum And Bass közti átmenetek, de még mindig Breakbeat/Big Beat néhány jellegzetességei figyelhetőek meg, emiatt sokan még mindig annak tartják őket...


The Future Sound Of London - Papua New Guinea
Link

Rave

A rave egy elektronikus zenei műfaj. A legújabb irányzatok közé tartozik a Rave Breaks. A veterán DJ-k, akik csak az 1993 előtti vonalat képviselték, kifejlesztettek egy új irányzatot, mely magába foglalja az Old Skool Rave és a modern Breakbeat jellegzetes vonásait. Jellemzője az egyszerű breakbeat ütemek, erős basszus hangok, dallamos zongora szólamok, szintetizátor riffek, és az ének. Az üteme 135-145 bpm között mozog.

Alműfajok

* Breakbeat Hardcore: Acen, Brainstorm Crew, The Prodigy
* Goa: Hallucinogen, Astral Projection, Astrix
* Hardcore Techno: Paul Elstak, Evil Activities, Angerfist
* Hard Trance: Cosmic Gate, DJ Scot Project, Walt
* Hardstyle: Headhunterz, Noisecontrollers, Zatox
* Freeform: DJ Sharkey
* Happy Hardcore: DJ Vibes, Scooter, Blümchen, Kozmix
* Rave Breaks: Slipmatt, Billy Bunter, Ratpack, Damage Inc, DJ Deluxe, Andy F

A rave és a droghasználat

Ezt a zenei stílust sokan az Ecstasy drog használatához kötik, mivel a zene egyes rajongói gyakorta szedték partikon.

Ezt már szeretem, van egy lista, nem kell össze-vissza keresgélnek találomra youtube-on...

x'D

"Best" Breakbeat Artists

Azt majd "Én" eldöntöm melyik lesz "best", legalábbis énnálam... Pontosabban majd az intelligens tudatos/tudattalan energiák.

=(^.^)=

The Prodigy
The Crystal Method
Hybrid
Freestylers
Bomfunk MC's
Juzhin
The Chemical Brothers
Bassnectar
Plump DJs
Sub Focus
Evil Nine
Overseer
Ils
Fatboy Slim
Stanton Warriors
Pendulum (?)
Hyper
Amon Tobin
Adam Freeland
Way Out West
Dub Pistols

Hm... Ez csak az első oldal a 48-ból? Hm...

x'D
Link

Julius Robert Mayer

Julius Robert Mayer, 1814-1878, német orvos és természettudós, 1842-ben felállította az energiamegmaradás törvényét, és ebből következtetett a mechanikai mozgás, illetve a hő ekvivalenciájára: ,,Hő és mozgás egymásba alakulnak." (,,Bemerkungen über das mechanische Áquivalent der Warme" (,,Észrevételek a hő mechanikai ekvivalenciájáról"), 1851.); ,,Az erők tehát: lerombolhatatlan, átalakuló, imponderábilis objektumok."; ,,Amilyen kevéssé következtethető az esési erő és a mozgás összefüggéséből, hogy az esési erő lényege a mozgás volna, ugyanolyan kevéssé érvényes ez a következtetés a hőre. Sokkal inkább ennek ellenkezőjére szeretnénk következtetni, mégpedig hogy a mozgásnak - legyen az bár egyszerű mozgás, vagy éppen rezgőmozgás, mint a fényé, a kiáradó hőé stb. - ahhoz, hogy hővé váljék, abba kell maradnia mozgásként." (,,Bemerkungen über die Krafte der unbelebten Natur" (,,Észrevételek az élettelen természet erőiről"), 1842.) Lásd még ,,Robert Mayer über die Erhaltung der Kraft. Vier Abhandlungen" (,,Robert Mayer az erőmegmaradásról. Négy értekezés"), Albert Neuburger gondozásában, Leipzig, évszám nélkül. Ebben megtalálhatók a fent említett írások, valamint a következő két értekezés: ,,Die organische Bewe- gung in ihrem Zusammenhang mit dem Stoffwechsel" (,,Az organikus mozgás az anyagcserével való összefüggésében"), 1845.; és ,,Über die quantitative und qualitative Bestimmung der Krafte" (,,Az erők mennyiségi és minőségi meghatározásáról"), 1841. E Mayer-féle törvény jelentőségéről lásd még az 1918. április 16-i előadást -: ,,Erdensterben und Weltenleben. Anthroposophische Lebensgaben. Bewusst- seins-Notwendigkeiten für Gegenwart und Zukunft" (,,Földi-halál és világban-élés. Az antropozófia élet-adományai. Tudati szükségszerűségek a jelen és a jövő számára"), GA

http://www.antropozofia.hu/ga293/17

Holisztika

A holisztika az elemzés, rendszerértelmezés egy módszere, illetve szemlélető módja. A tudományos elemzésben a holisztikus elemzés egy rendszernek vagy a rendszer egy vetületének egészét vizsgálja, hasonlítja vagy azonosítja.

Jelentése

Holo- görög eredetű (hólos) tudományos értelemben használt szó-előtag. Jelentése teljes, egész.

Tudományos alkalmazása

A daktiloszkópiában az azonossági pontok számszerű kategóriái mellett a leggyakoribb vizsgálati mód a holisztikus elemzés, amikor az ujjlenyomatok egész képét hasonlítják össze.

A közgazdaságtan makrogazdasági szakterületén a holisztikus az egyik legfontosabb szemléleti mód. A piac szereplői arra törekednek, hogy minél több információt figyelembe tudjanak venni a hosszútávú szerződések viszonylatában, de a meglepetések vagy manipulációk így is komoly károkat tudnak okozni.

Politika

A hadtudományban széles körben elterjedt és jól alkalmazható a holisztikus szemlélet. Idézet egy a NATO-ról szóló tanulmányból: ,,...A NATO katonai erő alkalmazásának holisztikus megközelítése azt hozza magával, hogy egyidejűleg kell készen állni a válságmegelőzés, a válságkezelés, a békefenntartás, a béketeremtés, a katasztrófaelhárítás és a humanitárius segítségnyújtás feladataira..."

Az ökológia és a környezetvédelem számos példát ad holisztikus elemzésekre. Az 1987-es Brundtland-jelentésben például az emberi társadalom problémáiról, a környezet és a fejlődés összefüggő kérdéseiről találhatunk egy holisztikus tanulmányt. A jelentés hiányosságaként emlegetik ugyanakkor, hogy nem elemezte elég mélyrehatóan a környezet eltartóképességét, és nem fordított figyelmet a környezettudatos szemlélet terjesztésére sem.

Holisztika a vallásban

A holisztikus elv legátfogóbb vallási szemlélete a panteizmus elnevezésű irányzatban érvényesül. A panteizmus szerint a világ (minden apró eleme) és Isten egy és ugyanaz.

Holisztikus gyógyítás

Az alternatív gyógyítási irányzatok divatos kifejezése. A holisztikus gyógyítás során az orvos arra törekszik, hogy a beteget ne csak a tünetei vagy a szervei állapota alapján gyógyítsa, hanem a páciens általános fizikai és pszichés állapotát, környezetét, az orvossal való együttműködésének problémáit is fel kívánja tárni.

Részlegesen holisztikus egy gyógyítási eljárás abban az esetben, ha a beteget magát holisztikus módon vizsgálták, de környezetét részletesen nem tárták fel. A teljes holisztikus elemzésnek általában jogi akadályai is vannak. Ilyenek az adatkezelési szabályok, a magánlakás sérthetetlensége, a családi és anyagi körülmények adatkezelése, stb. Ezek természetesen nem áthidalhatatlanok, de a gyógyítónak a vizsgálat előtt tisztáznia kell ezeket a jogi előírásokat és a páciensnek is hozzá kell járulnia életkörülményeinek ilyen mélységű vizsgálatához.

A holisztikus gyógyítást gyakran úgy tüntetik fel, mintha az az alternatív gyógyászat sajátja volna, míg a ,,hivatalos orvostudomány" kizárólag a tünetek kezelésére törekedne. Ezzel szemben azonban az orvostudomány is vizsgálja a betegségek komplex hatásait, a holisztikus szemléletet számos tudományosan elfogadott pszichoterápia is alkalmazza, és az orvos-beteg kapcsolat problémáit az orvosi egyetemeken is oktatják. Egy angliai felmérés szerint a megkérdezett ,,holisztikus" természetgyógyászok többsége a malária ellen kizárólag gyógyszeres kezelést ajánlott, és szót sem ejtettek az olyan egyszerű megelőzési módokról, mint például a szúnyogháló. A megkérdezett hivatásos orvosok körében ez az arány éppen ellentétes volt.

9.3.1. Az általános figyelemzavar típusai és jellemzői

A figyelem koncentrációjának és intenzitásának zavara (figyelemfáradás): az ilyen gyermekek nagy lendülettel látnak hozzá a feladatvégzéshez, de láthatóan egyre lassulnak, megnő a hibaszám azokban a feladatokban is, ahol kezdetben jól teljesítettek. Végül kifáradva félúton abba is hagyják a feladat befejezését. Látszólag dolgoznak tovább, de valójában nincs már figyelmi energia a teljesítés követésére. Nem egyszerűen lassabbak vagy fáradékonyabbak, mint a többiek, hanem a figyelmi koncentráció szintjét nem tudják hosszan megtartani.

Hallgatók figyelmébe!
A figyelem fáradása, az intenzitás csökkenése egy grafikonnal jól szemléltethető. A függőleges koordinátára tegyük az intenzitás százalékos értékét, a vízszintesre a figyelmi időt.
Készítsék el egy figyelem fáradékony gyermek figyelmi grafikonját egy órai hospitálás alatt!

A figyelem terjedelmének zavara: a figyelem és a rövid távú emlékezet működésének együttes problémája. A felnőttek átlagos figyelmi terjedelme 5-7+2, 12 éves gyermekeké 5-7+2, a 6 év körülieké pedig 2-3+2 tárgy, személy vagy jelenség.

Hallgatók figyelmébe!
Néhány példa a terjedelem zavarára: vizuális terjedelmi zavar: tábláról másol. Elolvassa a táblai szöveget, de csak a töredékét írja le a füzetbe. Auditív terjedelmi zavar: instrukcióknak csak az elejére vagy csak a végére figyel.

A figyelem tartósságának zavara esetében a gyermek figyelme könnyen felszínes, szórt, megzavarható. Az információ nem kerül feldolgozásra, csak a figyelmi szűrőn halad át. Folyamatos ingerkereső, de az inger nem jut el a feldolgozásig. A szórt, felszínes figyelem mindig hipermotilis viselkedéssel párosul Képtelen huzamosabb ideig ugyanazt a tevékenységet figyelme fókuszában megtartani.

Hallgatók figyelmébe!
Tanulásban akadályozott (ezen belül főleg az enyhén értelmi fogyatékos tanulók) legtipikusabb figyelmi zavara.

Ábrázolják a szórt, felszínes figyelemzavar figyelmi görbéjét!

A figyelem megoszthatóságának zavara: a gyermek a feladatvégzés során nem képes egyszerre párhuzamosan, két vagy több szempontot figyelembe venni, csak az egyiket követi. Tünetei: letapad egy tevékenységnél, csak arra figyel.

Hallgatók figyelmébe!
Ilyen, amikor olvas, de nem érti, hogy mit olvasott, mert csak az olvasás egyik tartalmi részletére figyel, a többi tartalomra már nem.

A figyelem átvitelének zavara: a gyermek nem tud gyorsan és megbízhatóan "kapcsolgatni" a különböző figyelmi helyzetek között. (Torda, 2000 alapján)

Hallgatók figyelmébe!
A figyelem tapadása szintén tipikusnak mondható a tanulásban akadályozott tanulók munkavégzésénél. Feladatlapnál pl. nem veszi észre a művelet változását, továbbra is az előző művelet szabályait követi.

A figyelem impulzivitásának zavara: a hiperkinetikus figyelemzavar (ADD) jellemzője. A figyelem könnyen elterelhető, vagy csak rövid ideig tartható fenn.
Nem kitartó semmilyen tevékenységben sem, bár a számára érdekfeszítő helyzetben képes jól koncentrálni. A részletekre nem figyel, felületes, ugyanakkor gyakran egy teljesen lényegtelennek tűnő dolognál ragad le, és terelődik más vágányra a gondolatmenete.
Általában képtelen megszervezni és rendben tartani környezetét, tevékenységét.
Legkésőbb az iskoláskor idején már szembeötlő, hogy nagyon változó intenzitással koncentrál, csapong, befejezés nélkül átcsap másik információ követésébe.

Hallgatók figyelmébe!
Készítsenek egy esettanulmányt egy figyelemzavar diagnózissal jellemzett tanulásban akadályozott vagy tanulási zavar tüneteket mutató tanulóról! Nevezzék meg és bizonyítsák be a megnevezett figyelemzavar típusát a tünetek felsorolásával!
eposz, 2019. január 29. kedd, 10:11
Címkék: Iron Maiden, Look To The Eyes Of Stranger, Wave Of British Heavy Metal, Heavy Metal, Edda Művek, Gyere Őrült,
Kommentek
Heavy Metal
https://www.youtube.com/watch?v=5I4E7P_jzUQ" >target="_blank"
Bruce Dickinson - Mars Within (Intro)/Abduction
https://www.youtube.com/watch?v=fema-w1Mv1Q" >target="_blank"
Bruce Dickinson - Tears Of The Dragon
https://www.youtube.com/watch?v=gxc81yFLSko" >target="_blank"
Samson - Pyramid To The Stars (Bruce Dickinson)
https://www.youtube.com/watch?v=uFFt5OqBnw8" >target="_blank"
Iron Maiden - Justice Of The Peace
https://www.youtube.com/watch?v=brTbp9vPHl4" >target="_blank"
Iron Maiden - Virus
https://www.youtube.com/watch?v=PbXEUGU4ED4" >target="_blank"
Charred Walls Of The Damned - Ghost Town (Tim "Ripper" Owens)
https://www.youtube.com/watch?v=oLtShnHqZX4" >target="_blank"
Beyond Fear - Scream Machine (Tim "Ripper" Owens)
https://www.youtube.com/watch?v=Yj1oD5Ff4o4" >target="_blank"
Beyond Fear - And... You
eposz, 2019. február 12. kedd, 00:13
ooOoo
Rock

https://www.youtube.com/watch?v=NYbMZlwUoU8" >target="_blank"
RPG - Száll A Gépmadár

Hardcore Rock

https://www.youtube.com/watch?v=F7Y9loSuM4Q" >target="_blank"
Pozvakowski - Tester

Post-Rock

https://www.youtube.com/watch?v=xJR1oTDt1Ak" >target="_blank"
AC/DC - Hells Bells

Rock

https://www.youtube.com/watch?v=-xozYK10FO4" >target="_blank"
Iron Maiden - Killers

Style: NWOBHM

https://www.youtube.com/watch?v=1dncFmQYiUQ" >target="_blank"
Judas Priest - Metal Gods

Style: Heavy

https://www.youtube.com/watch?v=jXXl4TvJYLo" >target="_blank"
Black Sabbath - Iron Man

Style: Doom

https://www.youtube.com/watch?v=36YumVOT5BA"
eposz, 2019. február 04. hétfő, 20:31
ooOoo
>target="_blank"
Baal - Burning In The Flames Of Death [Demo]
https://www.youtube.com/watch?v=Gjj58VCR-GY" >target="_blank"
Baal - The Second Coming (Redemtion) [Demo]
https://www.youtube.com/watch?v=8Pu3V6lz2cM" >target="_blank"
Baal - Inevitable Fate [Demo]

https://www.youtube.com/watch?v=a9CAObxn3ww" >target="_blank"
http://kepkezelo.com/images/vpgbhvm8vrio00gtoygm.jpg

Heavy Metal

Iron Maiden - Sea Of Madness

Out in the street somebody's crying, out in the night the fires burn,
Maybe tonight somebody's crying, reached the point of no return.

Oh, my eyes they see but I can't believe,
Oh, my heart is heavy as I turn my back and leave.

Like the eagle and the dove, fly so high on wings above,
When all you see can only bring you sadness, like a river we will flow,
On towards the sea we go, when all you do can only bring you
eposz, 2019. január 29. kedd, 09:34
ccCcc
elmúlik... Ez is, ez iránti vágyakozás is >- Melodic Black Metal

...egy ciklus erejéig, az újabb ciklust sokszor énnálam már a kíváncsiság indítja be.

Volt idő, amikor gyakorlatilag csak Metal zenéket hallgattam, nagyon kevés Track-et ismertem, de azokat jól ismertem mert nagyon-nagyon sokszor meghallgattam őket. Akkor még nem volt internetem, de volt magnóm és magnókazettáim, szüleimnek sok bakelit lemeze, mai napig is megvannak.

11 éves koromban muttatta meg apám az Iron Maiden-től a Somewhere In Time 1986-os albumot, onnantól kezdve nem nagyon volt megállás, Metal és Rock minden mennyiségben, de persze erősen korlátozva. Ez tartott nagyjából, az a "korszak" az életemben, talán nagyjából 2005-2006-ig, amikor is más műfajú zenék iránt is elkezdtem jobban érdeklőni.

Most például ebben a jelenemben gépelés közben, miközben ezek a gondolatok megfogalmazódnak énbennem, "kivetítem ide", eközben én jelenleg nem hallgatok semmiféle zenét, csupán azokat hallgattam meg
eposz, 2019. január 22. kedd, 20:41
Szemrád Nándor: A földi teremtésről
https://www.youtube.com/watch?v=mfZ2hdR13N0" >target="_blank"
1. Szemrád Nándor: A földi teremtésről
https://www.youtube.com/watch?v=MxYPpXjVMko" >target="_blank"
2. Szemrád Nándor: A földi teremtésről
https://www.youtube.com/watch?v=T6Dvd3rKQEE" >target="_blank"
3. Szemrád Nándor: A földi teremtésről
https://www.youtube.com/watch?v=k8Dn_f6XR7g" >target="_blank"
4. Szemrád Nándor: A földi teremtésről
https://www.youtube.com/watch?v=GrTTk_vE2c8" >target="_blank"
5. Szemrád Nándor: A földi teremtésről"Eposz"-féle modellezés "makettezés" és elmélkedés...

x'D

* Egy [nem dinamikus]
* Felosztja önmagát kisebb részekre
* Kisebb részek rendelkeznek teremtői képességekkel (örökölt)
* Minden mindennel összefügg, mindenki szolgálója
eposz, 2019. január 14. hétfő, 12:31
VOLT Fesztivál - Több mint 150 ezer vendéget várnak Sopronba
A csütörtöki nap, amikor az Iron Maiden játszik a nagyszínpadon, már biztosan teltházas lesz, de "erős" nap lesz a kedd is, amikor a Depeche Mode lép színpadra - mondta Lobenwein Norbert, a fesztivál egyik alapító-főszervezője a hétfőn tartott sajtóbejáráson.

Az idei VOLT fő fellépője az Iron Maiden és a Depeche Mode mellett az Avenged Sevenfold, a Limp Bizkit, a Hurts és Steve Aoki lesz, de a külföldi előadók mellett több mint 120 magyar zenekar is koncertet ad az öt nap alatt.

A V4-es magyar elnökség alkalmából a nyitónapon egy cseh, egy szlovák és egy lengyel zenekar is fellép Sopronban, a Nagy-Szín-Pad! verseny döntősei a három ország fesztiváljain vendégszerepelnek.

Benis Dániel műszaki vezető arról beszélt, hogy a jelenlegi nagyszínpad a Volt történetében az eddigi legnagyobb, hét emelet magas, ötven méter széles és csaknem negyven tonna súlyt bír el. A korábbi évektől eltérően a két nagyszínpadon - a Telekom Nagyszínpadon és az OTP Junior-Petőfi Rádió Nagyszínpadon - idén nem
velemenyezd, 2018. június 25. hétfő, 15:52
Megjelent magyarul Bruce Dickinson önéletrajzi könyve
A Mire való ez a gomb? című 372 oldalas kötet a Trubadúr kiadó gondozásában készült el, a fordítói munkát Pritz Péter műfordító, újságíró, rádiós zenei szerkesztő végezte el.

Az 59 éves Bruce Dickinson a könyvben részletesen beszámol kalandos gyerekkoráról, az Iron Maiden felemelkedéséről, a vívás filozófiájáról, a repülőgépek világáról, és arról, miként győzte le 2015-ben a rákot.

Paul Bruce Dickinson 1981-ben csatlakozott a legendás brit zenekarhoz, amely mellett sikeres szólókarrierje is lett, eddighat albummal. A zene világán kívül számos egyéb területen is aktív: hivatásos pilóta, repülőgép-ipari céget vezet, motivációs beszédeket tart, sört főz, regényeket és forgatókönyveket ír és korábban vívóként nemzetközi szinten versenyzett.

Minden idők egyik legsikeresebb együttesének - amely 1975-ben alakult - lemezeiből eddig világszerte 90 millió példány fogyott. Az Iron Maiden tizenhatodik stúdióalbuma 2015-ben jelent meg Book of Souls címmel. Több mint kétezer koncertet adtak, legutóbb
velemenyezd, 2018. június 20. szerda, 10:41
Képek, videók
Iron-Maiden-heavy-meta l-5
koltai38
2012. május 25. péntek, 17:36
iron-maiden-skull-wall pap
rollervaz
2011. március 05. szombat, 21:51
Spongyabob Iron maiden.jp
pici08
2011. január 22. szombat, 12:59
Iron_Maiden_by_RGUS1.j pg
szabokatalin64
2010. június 06. vasárnap, 06:10
Iron_Maiden_by_RGUS1.j pg
koalaszem
2009. szeptember 02. szerda, 00:05
Iron_Maiden_by_RGUS1.j pg
gizellalapu
2009. augusztus 31. hétfő, 05:01
iron-maiden.jpg
tvsz
2008. április 01. kedd, 17:49
Iron_maiden.jpg
nenagothic
2007. október 27. szombat, 16:09
Iron_Maiden--Virtual_X L-f
alex158
2007. október 16. kedd, 23:22
Iron_Maiden--Number_Of _Th
alex158
2007. október 16. kedd, 23:21
Iron_Maiden--Brave_new _wo
alex158
2007. október 16. kedd, 23:17
Iron Maiden - Rock In Rio
finike
2007. március 19. hétfő, 21:13
1267550276_stranger-oi l-o
boraborella
2011. június 24. péntek, 19:46
sword_of_the_stranger_ 003
livke
2011. április 07. csütörtök, 19:53
sword_of_the_stranger_ 002
livke
2011. április 07. csütörtök, 19:53
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.