Belépés
2020. július 15. szerda | 29. hét | 197. nap | 00:05 | Henrik, Roland
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Nyílt levél az elvakult gyűlölködésre hajlamosaknak
Úr Isten! Hogy mennyire korlátoltak vagytok? Azt már nem lehet ép ésszel elviselni sem! Hogy lehet ilyen elvakultan gyűlölködni? Ez a fajta gyűlölet nem lehet megoldás a problémára!!! Hiszen, nem a cigányság tehet arról, hogy felelőtlen és ennek ellenére kompetenciával rendelkező felnőttek ölni tanítják a cigány-gyerekeket!!! A kurva életben! Hogy lehet egy felnőtt ember, mint "bubo.doki" és "antalignacz" ennyire korlátolt? Én is utálhatnám őtket ezért, de nem teszem, mert szeretném a gyűlölettől elborult elméjüket egy kissé kitisztítani. Ha már nekik megvan a kompetenciájuk, és infrastrukturális- technikai hátterük ahhoz, hogy uszító és megosztó írásaikat szétküldözzék a - nem tudom hogyan jutott hozzá - levelező listák címeire, akkor kénytelen vagyok nekik írni és őket győzködni.

Pedig a hátralévő kicsinyke életidőmet szeretném egészen, de egészen mással tölteni! A kurva életben!
De nem hagyjátok!
Szégyeljétek magatokat!!!!

Nemes Márta is csak a tünetek kezelésére kapacitál bennünket. Nekem meg az a legfontosabb, hogy a TÜNETEK OKAIT, a valódi "BETEGSÉGET" kezeljem, és ha tehetném - végre - gyógyítsam! De nem tehetem, mert nekem még nem jött el a rendszerváltozás és egy sokféleképpen ellenőrzött és egzisztenciálisan teljességgel kiszolgáltatott élethelyzetben vagyok. Köszönhető nektek is - ti gyűlölködő, nagypofájú, bűnbakokra minden felelősséget áthárító gyáva szájhősök!

Azért nem értjük meg egymást, mert nektek nincs lelketek! Ti részismereteket küldöztök ismeretleneknek a neten - így tesztelve - azt, hogy milyen mértékben vagyunk - ÁLTALATOK - manipulálhatóak!

Hát engem nem lehet manipulálni!!! Ki kérem magamnak még a feltételezését is!!! Engem, mint árvát ilyen manipulátorok "neveltek" és alaposan megedzettek. De a lelkemet nem tudták kiirtani, bármennyire is igyekeztek és igyekeznek ma is!!! És nem tűröm, hogy bárkit is megpróbáljanak a gyűlölködés, a faji szempontból történő megítéltetés felé orientálni azok közül, akikkel kéretlenül egy levelező listára kerültem!!

Az én lelkem úgy közeledik minden EMBERI lényhez, mint akit szintén Isten saját képmására teremtett...
Csakhogy, a teremtésben is lehetségesek sikeresebb 0-szériák és kevésbé sikeresek... Sok múlik azonban azon is - hogyan és mivé "fejlődhet" az a kicsi emberi lény: az ártatlan gyermek - hogy milyen közegben nevelődik, illetve növekszik. Mit szív magába már az anyatejjel!!! Merthogy szokás ezt is mondani!

Három évig dolgoztam képesítés nélküli nevelőként egy kültelki általános iskolában. Az egyik legjobb magaviseletű tanítványom egy cigány-származású kislány volt. Az anyukája ott dolgozott, mint takarítónő az iskolában. Amikor a konyhások és egyéb technikai személyzet is a tantestülettel tarthatott a kirándulásokon, akkor gondosan elkülönültek tőlem: a fölöttébb gyanús 40 éves pályakezdőtől, a diplomás tanárféleségek. Azonban a melegszívű konyhások és technikai személyzet hellyel kínált maga mellett az erdei tisztásra kihelyezett egyik padon, amikor látták, hogy milyen elárvultan álldigálok egyik lábamról a másikra...

A tantestület bikájának számító történelemtanár (színmagyar) férfinak látszó lény, pedig megajándékozta az anyasággal a gyermekre addig hiába ácsingózó kolléganőt. Nagyon népszerű volt ez a tanárféleség, mert míg fogadta a történelem szertárban a szerelemre vágyó kolléganőket, azalatt: szabad-foglalkozásra az udvarra engedte az iskola azon osztályának tanulóit, kiknek éppen történelem órájuk lett volna.
Imádták ezeket a lyukas-történelemórákat a gyerekek!!! És, imádták a tanár bácsit is!!! Olyannyira, hogy ma már sokadik ciklusban ő a polgármestere Pesterzsébetnek!!!! Ja, és mint parlamenti képviselő is vághatta zsebre a millás havi jövedelmet - hűségesküt téve Gyurcsány mellett 2006. okt. 6-án... a magyarnak nevezett parlamentben.

2004-ben meghalt Bubik István, akinek ugyanaz volt az autószerelője, mint - a több- korabeli- jó állapotban lévő bogárhátú Volkswagennel rendelkező - polgármesternek. Csakhogy, Bubiknak csak az az egyetlen rozoga volt... És Bubik is a kerületben lakott pont a nagybátyám szomszédságában és azon a délelőttön készültem hozzájuk, hogy majd nagybátyám bemutat neki... Az volt a szándékom, hogy elmesélem- és bemutatok neki valamennyit a több évtizedes hiábavaló küzdelmem termékeiből, írásaimból...

2004-ben kampányolt az emeszpé élén a munkásosztály árulójává lett polgármester

http://furaila.xfree.hu/253201

a december 4-i népszavazáskor az ellen, hogy a határon túli magyarjaink is magyarnak vallhassák magukat!!! Bubik meg okt. 23-án a Hír tv-ben pont az ellenkezőjére biztatta az embereket és arra, hogy "figyelmezzetek az írókra, mert ők előre látják (megérzik) meg is írják a jövőt!!!"

Azért akartam találkozni vele, mert én is ilyen író lennék, de mit ér, ha egyetlen gondolatom sem juthat el az emberekhez? Az olyan, mintha soha egy betűt le sem írtam volna!
A lényeg: Bubikot meghívták egy vidéki bemutatóra, ami után bankett következett, és amin ő jól elbeszélgetett színésztársaival és az éjszaka közepén meg is tért a "barátai" által kibérelt szállodai szobájába. Csakhogy, eszébe jutott, hogy neki de 9-kor találkozója van egy régi kedves (nép)zenész ismerősével, barátjával, akivel azt tervezték, hogy rendhagyó irodalmi műsorral járni fogják az iskolákat, és zenés formában terjesztik nemzeti íróink nagy gondolatait...
Eszébe jutott és nem volt maradása. Volánhoz ült, pedig ott lifegett a kormányon a szerelő figyelmeztetése, hogy mire vigyázzon, mert azt a hibát nem tudta kijavítani. Be sem kötötte magát, hiszen gondolatban mindig előrébb járt... Sajnos, mások nagyon is számítottak arra, hogy Bubik képes egyik pillanatról a másikra álomba zuhanni. Azon a hajnalon is ez történt vele és bele is halt. Majd lehetett holtában lejáratni és vele együtt azt a nemzeti elkötelezettséget is, amit Bubik képviselt.

Máris szabaddá vált a pálya a másik - azóta milliomossá és templomossá váló történelem tanár-polgármester számára... Bubik és (nép)zenész barátja mindazt szerette volna pótolni, amit az a "magyar" származású történelemtanár FELELŐTLENÜL és számító módon, aljas indokból ELMULASZTOTT!
Bubik István (és zenész barátja) az IGAZ történelmi történések- és irodalmi alkotások tanítására akart elszegődni, holott legalább 3 színházban játszott 4 darabban egy-időben!!!!

Az egyik az életét tette föl arra, hogy a magyarságnak segítsen a rendszerváltozás nevezetű KRÍZISből kimászni, míg a másik évtizedekig azért vette föl a fizetését, amit ELMULASZTOTT MEGTENNI!!! AMI a DOLGA LETT VOLNA valójában!!!!
A kurva életben, hogy miért nem ezekről a szemetekről pofáztok itt inkább!!!

Ezek találták ki a cigányság támogatását, segélyezését a magyarság rovására!!!!
Ezek találták ki a magyarság olymértékű lepusztítását, hogy aztán KIPUSZTOLJON MAGÁTÓL!!!
ŐKET KELL ELSZÁMOLTATNI - és akár még gyűlölni is, ha úgy könnyebben menne az a kurva ELSZÁMOLTATÁS - ÉS NEM AZ ÖNTUDATLAN "CIGÁNYPURDÉKAT"!!!

Bóna Mária Ilona
furaila, 2013. augusztus 01. csütörtök, 12:15
Címkék: Nemes Márta, Bubik István, Bóna Mária Ilona, elvakult gyűlölködésre, fajta gyűlölet, cigányság tehet,
Kommentek
Csalán: a sokoldalú salakpucoló
csalánlevelek vizelethajtó hatását tartjuk számon. Egyik legjobb vértisztító, salaktalanító, méregtelenítő növény. A vesét fokozottabb vízkiválasztásra serkenti, csökkenti a vér húgysavszintjét, ezért hatékonyan alkalmazható köszvény, ízületi gyulladások, reumatikus megbetegedés kezelésére. A régi módszert, hogy a fájdalmas végtagokat a csalán friss hajtásaival csapkodják meg, ma is alkalmazzák. Lázcsillapításra, vérszegénységre és kiütésekre is használjuk.

A vese- és hólyagkő képződésre hajlamosaknak érdemes rendszeresen csalánteát fogyasztaniuk, mert segítségével még idejében kiválasztódik a homok. Tisztító, összehúzó hatásának gyomor- és bélhurut esetén is hasznát vehetjük. Teája élénkítő hatású, sok vitamint és ásványi anyagot (pl. vasat) tartalmaz.

A gyökeréből készült tea megakadályozza a prosztata rendellenes növekedését, növeli a vizelet mennyiségét, felére csökkenti a vizelési ingert, gyorsítja a vizeletáramlást. Vércukor szintet csökkentő tulajdonsága is van. Fokozza a
suzymama, 2019. június 04. kedd, 12:51
Egy palack egészség
megszünteti a puffadást, a teltségérzetet és a gyomorpanaszokkal együtt járó rossz közérzetet is. Az epebántalmak ellen is alkalmazható, mert serkenti az epehólyag működését, segíti kiüríteni azt, így a pangó epe nem okoz problémákat.


Kedvezően hat a légzőszervi hurutos megbetegedésekre is, nyákoldó és köptető hatású. Mivel enyhén vizelethajtó hatású, a vesekőre, vesehomokra hajlamosaknak is érdemes rendszeresen inni belőle. Állítólag, ha borral együtt fogyasztják, akkor megakadályozza a másnaposság kialakulását, illetve erőteljesen képes csökkenteni a másnaposság kellemetlen tüneteit is.
Donat Mg
A Donat Mg különösen magnéziumban gazdag gyógyvíz, mely kedvezően hat a szívritmuszavarokra, a vérkeringésre, csökkentheti a szívroham kialakulásának esélyét, kiegyensúlyozó hatással van a vérnyomásra is. Mindezek mellett természetesen az emésztésünkre is nagyszerű hatással van,
suzymama, 2019. május 16. csütörtök, 21:32
A fekete retek gyógyhatásairól
csak fokozatosan képes a hatásához hozzászokni.

Reteklé kúra
A retek nedvét frissen kell elkészíteni (a gumót meg kell hámozni, feldarabolni vagy lereszelni, utána kipréselni), majd néhány órán át hűvös helyen tárolni, ezalatt jórészt elveszíti maró ízét.

1 közepes retekből mintegy 1/4 l nedv nyerhető ki. Hatását hosszabb időn keresztül fejti ki, ezért alkalmazását kúraszerűen ajánlják.

A retekkúra elsősorban epeúti megbetegedések esetén lehet hasznos, az erre hajlamosaknak évente 2-3 alkalommal 1 hónapon át célszerű megtartani.

Kezdetben naponta 0,5-1 dl friss reteknedvet kell meginni éhgyomorra, majd 3-4 nap után fokozatosan 3-4 dl-ig lehet emelni az adagot, amit 4 részletben kell meginni a nap folyamán.

A kúra végén fokozatosan ismét 0,5-1 dl-re kell csökkenteni a napi mennyiséget.

Mézes reteklé légúti panaszokra, köhögésre:

1 nagy fekete retket meghámozunk, majd lereszeljük és 3 evőkanál mézzel összekeverjük. 10 órát állni
pacsakute, 2019. május 09. csütörtök, 22:37
Lucerna gyógyhatásairól
sebek jönnek létre). A lucerna ilyenkor közömbösíti a gyomorsavat.

Jó hashajtó, természetes vízhajtó és lázcsillapító. Golyva ellen is hatékony lehet.

A benne lévő K-Vitamin védelmet ad vérzékenység ellen, mérsékli a túlzott menstruációs vérveszteséget, segíthet orrvérzésben mivel javítja a véralvadást.

Heveny és idült húgyhólyaggyulladás, prosztatagyulladás kezelésére ugyancsak alkalmazható.

Enyhe vízhajtó, így az ödémára hajlamosaknak is jó segítség lehet.

Jótékony hatású ízületi és reumás fájdalmakra.

Serkenti a tejelválasztást.

Gombaellenes tartalma miatt érdemes a barátságos bélbaktériummal, az Acidophylussal együtt adni.

Fontos tudnivaló!

A lucerna magas K vitamin tartalma miatt két-három hónapig tartó szedése után javasolt egy hónapos szünetet tartani.

Aki véralvadásgátló gyógyszert szed, ne fogyasszon lucernát, vagy beszélje meg az
pacsakute, 2019. április 02. kedd, 14:30
A csalán jó hatásairól
vértisztító növény, feloldja az anyagcseréből származó salakanyagokat, eltávolítja a szervezetből a mérgeket. A vesét fokozottabb vízkiválasztásra serkenti, csökkenti a vér húgysavszintjét, ezért hatékonyan alkalmazható köszvény, ízületi gyulladások, reumatikus megbetegedés kezelésére. A régi módszert, hogy a fájdalmas végtagokat a csalán friss hajtásaival csapkodják meg, ma is alkalmazzák. Lázcsillapításra, vérszegénységre és kiütésekre is használjuk.

A vese- és hólyagkő képződésre hajlamosaknak érdemes rendszeresen csalánteát fogyasztaniuk, mert segítségével még idejében kiválasztódik a homok. Tisztító, összehúzó hatásának gyomor- és bélhurut esetén is hasznát vehetjük. Teája élénkítő hatású, sok vitamint és ásványi anyagot (pl. vasat) tartalmaz.

A gyökeréből készült tea megakadályozza a prosztata rendellenes növekedését, növeli a vizelet mennyiségét, felére csökkenti a vizelési ingert, gyorsítja a vizeletáramlást. Vércukor szintet csökkentő tulajdonsága is van. Fokozza a szervezet
pacsakute, 2018. december 31. hétfő, 23:03
A dió 8 pozitív hatása a szervezetre
megőrzésében is. Napi néhány szem dió már biztosíthatja a kívánt hatást.
4. E-vitamin

A dió fogyasztásával gondoskodunk szervezetünk E-vitaminnal való megfelelő ellátásáról, amely egy zsírban oldódó antioxidáns. Ezáltal erősítjük immunrendszerünket, segítjük a nyálkahártya megfelelő működését és szervezetünk könnyebben égeti el a telített zsírsavakat is.
5. Cukorbetegség

A dió magas Omega-3 tartalma miatt javítja a szervezet inzulintermelését, ezért a cukorbetegségre hajlamosaknak ajánlott a fogyasztása. Természetesen a kialakult betegséget nem gyógyítja, de a kialakulás megelőzésében sokat segíthet.
6. Terhesség

Terhesség alatt már a népi gyógyászat is ajánlotta a dió fogyasztását. Úgy tartották, hogy a születendő gyerek okosabb lesz tőle - ezt a dió és az agy hasonlósága alapján állították. Bizonyított hatása azonban inkább a folsav tartalma miatt van.
7. Jótékony ásványi anyagok

A dió nagyon gazdag mangán, réz, kálium, kalcium, vas,
vorosrozsa66, 2018. október 16. kedd, 11:06
Csalán: a szervezet nagytakarítója
vizelethajtó hatását tartjuk számon. Egyik legjobb vértisztító, salaktalanító, méregtelenítő növény. A vesét fokozottabb vízkiválasztásra serkenti, csökkenti a vér húgysavszintjét, ezért hatékonyan alkalmazható köszvény, ízületi gyulladások, reumatikus megbetegedés kezelésére. A régi módszert, hogy a fájdalmas végtagokat a csalán friss hajtásaival csapkodják meg, ma is alkalmazzák. Lázcsillapításra, vérszegénységre és kiütésekre is használjuk.


A vese- és hólyagkő képződésre hajlamosaknak érdemes rendszeresen csalánteát fogyasztaniuk, mert segítségével még idejében kiválasztódik a homok. Tisztító, összehúzó hatásának gyomor- és bélhurut esetén is hasznát vehetjük. Teája élénkítő hatású, sok vitamint és ásványi anyagot (pl. vasat) tartalmaz.

A gyökeréből készült tea megakadályozza a prosztata rendellenes növekedését, növeli a vizelet mennyiségét, felére csökkenti a vizelési ingert, gyorsítja a vizeletáramlást. Vércukor szintet csökkentő tulajdonsága is van. Fokozza a
suzymama, 2018. április 25. szerda, 13:26
Króm tabletta
Hogyan segít a króm a fogyásban és cukorbetegségnél?

2015. július 23. 13:37, csütörtök -
A króm megfelelő mennyiségű és rendszeres fogyasztása számos olyan betegség megelőzésében és kezelésében segíthet, amelyet az inzulinrezisztencia okoz vagy súlyosbít. Segít stabilizálni a vércukorszintet, ezért kiemelten hasznos nyomelem például cukorbetegeknek, túlsúlyosaknak, migréneseknek, magas vérnyomásban, gyomor- illetve bélfekélyekben szenvedőknek.

A króm fokozza az inzulinműködést, befolyásolja a szénhidrátok, a fehérjék és a zsírok anyagcseréjét. Kevés mennyiség is elég belőle, azonban nélkülözhetetlen vegyület. A krómot szervezetünk a lépben, a májban és a vesében tárolja, de az évek előrehaladtával egyre csökken a mennyisége, ami nagymértékben hozzájárulhat a cukorbetegség kialakulásához. Pótlásával normális szinten tartható a vércukorszint, a koleszterinszint és a testsúly, megelőzhető az ingadozások okozta fejfájás, az idegi tünetek, mint az ingerlékenység, fáradékonyság,
kicsoda57, 2016. április 13. szerda, 14:57
Képek, videók
Hajlamosak....
borigit
2014. november 16. vasárnap, 14:58
nemesné, katitól1208_2.jp
maroka
2019. december 08. vasárnap, 13:38
nemesné, katitól1208.jpg
maroka
2019. december 08. vasárnap, 13:37
nemes nagy madrigál.jpg
liliana01
2019. augusztus 25. vasárnap, 08:36
SZKT- Nemes Marcsi.jpg
agica2004
2019. május 14. kedd, 20:06
SZKV-1982.-Nemes László.j
agica2004
2019. május 14. kedd, 19:26
SZKV-Nemes Zoltán.jpg
agica2004
2019. május 14. kedd, 18:59
Szeressed a nemeset....pn
menusgabor
2019. január 03. csütörtök, 17:30
SZKT-Nemes Péter.jpg
agica2004
2018. április 23. hétfő, 21:20
SZKV-Nemes László.jpg
agica2004
2018. április 21. szombat, 15:12
NEMES_TERÉZIA.jpg
cserhat3
2018. április 19. csütörtök, 18:04
Nemes kócsag.jpg
pacsakute
2018. április 14. szombat, 21:21
SZKT- Nemes-Török-Tóth.I.
agica2004
2018. február 18. vasárnap, 20:02
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.