Belépés
2018. december 17. hétfő | 51. hét | 351. nap | 16:20 | Lázár, Olimpia
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Horoszkóp
Bika: Kedves Bika! Egy barátságod mostanában kezdett megszakadni, de ma ismét úgy beszélgettek egymással, mintha jó testvérek lennétek. Ma érdemes energiát fektetned abba, hogy ez a barátság megint megerősödjön. Hidd el: Az a mély és gyógyító kapcsolat, ami köztetek van pótolhatatlan lehet.

Bak: Kedves Bak! A pénzedre jobban kellene vigyáznod, de úgy, hogy ne ess a ló túloldalára, és ne kezdj el garasoskodni. Ha valaki kér, annak adj kölcsön, de csak úgy, ha mindketten tudjátok, mikor és mennyit kapsz vissza. Ma csak ésszerű és megfontolt pénzügyi döntéseket hozz meg!
jjanosne, 2018. február 02. péntek, 12:36
Címkék: Kedves Bika, Kedves Bak, barátságod mostanában, barátság megint, pénzedre jobban, pótolhatatlan,
Kommentek
Horoszkóp
A jegyek elemi felosztása szerint az azonos elemű jegyek a horoszkópban egymástól 120 fok távolságra helyezkednek el. A négy elem, mint 4 háromszög található a horoszkópban. A 12 jegy között a négy elem mindegyike egyenlő mértékben van képviselve, azaz 3 tüzes, 3 földies, 3 levegős és 3 vizes jegy található a horoszkópban. A négy elem a következő: a tűz, a föld, a levegő és a víz.

A jegyek elemi felosztásának jelentősége

Az asztrológiai szemlélet szerint a világ jelenségei leírhatók a négy elem tulajdonságainak kombinációival, melyek elemenként további 2-2 ősalkotó hatásait hordozzák

Milyen viszonyban áll egymással a négy elem?

A tűz és a levegő jegyek hímnemű, aktív, pozitív, a föld és a víz jegyek nőnemű, passzív, negatív energiák kifejezői. A pozitív jegyek ellentétes hatásúak a negatív jegyekkel, ami még szembetűnőbben jut kifejezésre a tűz (meleg-száraz) és a víz (nedves-hideg) között. A tüzes jegyek viszont harmonizálnak a levegős jegyekkel, a vizes
koszegimarika, 2018. november 27. kedd, 08:03
Horoszkóp
Bika: Kedves Bika! Jobban kellene figyelned arra, amit csinálsz. Jobban kellene figyelned ara, hogy milyen pontossággal végzed el a munkádat. Különösen igaz ez a kétkezi munkára, és minden fizikai munkára. Ma csak nagy odafigyeléssel végezd a dolgodat, mert ez a garancia arra, hogy mindent jól csinálsz.


Bak: Kedves Bak! Olyasmit vársz el a gyerekektől, amire még nem képesek. Ahelyett, hogy erőlteted a tanulást és a fejlődést, hagyj időt nekik arra, hogy gyerekek legyenek, és játszanak. Hagyj időt arra, hogy minden a saját, természetes tempójában és módján történjen. Nem kell neked lenned annak, aki sietteti az eseményeket.
jjanosne, 2018. augusztus 08. szerda, 06:38
Horoszkóp
Bika: Kedves Bika! Félreértheted valaki szavait, és azt hiheted, hogy támadást indított ellened, pedig ő csak szeretne megóvni téged egy tévedéstől. Érdemes lenne ma mindenki szavait átgondolnod, értelmezned, és megvizsgálnod, hogy valóban jól érted-e a jelentésüket. Így könyen kiderülhet mindenki valódi szándéka.

Bak: Kedves Bak! Félre kellene tenned a régi sérelmeket kedden. Ma a régi sérelmek, azok, amelyek talán évtizedekkel ezelőtt keletkeztek megakadályozzák, hogy észrevegyél egy lehetőséget és megakadályozzák, hogy megkapj egy olyan előléptetést, amelyre már régóta vágysz. Ma igyekezz megbocsátani mindenkinek a munkahelyeden!
jjanosne, 2018. augusztus 07. kedd, 11:13
Heti horoszkóp
Bika
( 04.20 - 05.20 ) - Heti horoszkóp

Bika

Számodra kitűnő égi hír, hogy kedden bolygód, a Vénusz saját jegyébe lépve biztató folyamatokat indít el. Ám szerdán (Hold-Szaturnusz) és csütörtökön (Hold-Plútó) kellemetlen bolygószembenállások kellemetlenséget mutatnak a közlekedésben és a kommunikációban. Legyél türelmes mindenkivel! A péntek háromszorosan feszültnek látszik 3 szorongató fényszög szerint. Hétvégén a szombati újhold új megvilágításba helyezi a múltat és/vagy családi ügyeket. Leplezd a nem tetszésedet, hogy ne legyen vita!


Bak

( 12.22 - 01.19 ) - Heti horoszkóp

Bak

Nagy erők lesznek keddtől, amik arra késztetnek, hogy nézz hátra, és emlékezz! 10-ből 6 bolygó hátrafelé mozogni látszik. Ez egészen szokatlan. Pont ezért bír nagy erővel. A Bakban a 6-ból 2 bolygó (Szaturnusz és Plútó) retrográd, amik duplán hajlamosítanak téged a nosztalgiázásra.
jjanosne, 2018. augusztus 06. hétfő, 07:05
Horoszkóp
Bika: Kedves Bika! Ha mindig ugyanazt teszed, mindig ugyanaz lesz az eredmény Ha változást akarsz az életedben, akkor változtatni kell a cselekedeteidben is. Ez egy nagyon fontos elv, amelyet észben kell tartanod hétfőn. Valaki ma azt akarja, hogy ismételgessétek ugyanazt, ami eddig sem hozott eredményt. De valójában új tettekre lesz szükségetek.


Bak: Kedves Bak! Fontos, hogy tisztán lásd magad előtt az irányt, amelyben mész. Fontos, hogy pontosan tudd, mit akarsz elérni estére, a hét végére, a hónap végére, az év végére, az évtized végére. Minél határozottabban látod magad előtt az utadat hétfőn, annál biztosabb lehetsz abban, hogy végig is tudod járni azt.
jjanosne, 2018. augusztus 06. hétfő, 07:02
Horoszkóp
Bika: Kedves Bika! Könnyedén felismerheted, hogy mi a következő lépés, amit meg tudsz tenni az utadon. Ez a lépés azonban nem olyan egyszerű, mint azt szeretnéd. Ma olyan terveket kezdesz el szőni, amihez nagyobb erőre, nagyobb elszántságra lesz szükséged, ha sikerre akarod őket vinni. Ezt az erőt pedig a terv megvalósításának a vágyából nyerheted.


Bak: Kedves Bak! Nagyon fontos, hogy észben tartasd a gondolataid teremtő erejét. A hétvégén nagyon jól láthatod, hogy a meggyőződéseid hogyan befolyásolják az eseményeket. Észreveheted, hogy most nem szó szerint teljesülnek a gondolataid, de az is tagadhatatlan, hogy van összefüggés a gondolataid és az események között, amelyek történnek veled.
jjanosne, 2018. augusztus 05. vasárnap, 06:46
Horoszkóp
Bika: Kedves Bika! Olyan tudás birtokában vagy, amelyet szívesen megosztanál, de úgy tűnik, hogy nem nyitott mindenki erre a tudásra Úgy tűnik, hogy nem mindenki akarja meghallani, amit mondasz, és nem mindenki akarja elfogadni a tudásodat. Ma csak azzal oszd meg a tudásodat, aki nyitott a tapasztalataidra, és aki kíváncsi a bölcsességedre.


Bak: Kedves Bak! Pontosan tudod, hogy beszélj rá másokat a változásra. Pontosan tudod, hogy mit kell mondanod ahhoz, hogy a másik azt tegye, amit te szeretnél, hogy megtegyen. Az azonban nem biztos, hogy mások szeretik ezt a képességedet, Lehet, hogy ma azért nem akar veled találkozni valaki, mert attól fél, hogy lebeszélnéd egy elhatározásáról.
jjanosne, 2018. augusztus 04. szombat, 07:23
Horoszkóp
Bika

Olyan ügyben kér tőled segítséget egy régi barátnőd, amiben tehetetlennek érzed magadat. Talán tőled várja, hogy megmentsd, de tartsd észben, csak az a dolgod, hogy összekösd valakivel, aki tényleg tud segíteni. Gondold végig, kinek a telefonszámát adhatod meg neki. A legjobb, ha olyan segítővel kötöd össze, aki korábban neked is segített a válsághelyzetekben.


Bak

A lakásügyekkel kapcsolatos döntések napja lesz a péntek. Ha változtatnál a házadon, a lakásodon, a kerteden, akkor azt most érdemes végiggondolnod és pontosan kidolgoznod. Most érdemes megtervezned, mit teszel hosszú távon, akár évek múlva a lakásoddal, és most érdemes megálmodnod az ideális otthont is.
jjanosne, 2018. augusztus 03. péntek, 06:00
Képek, videók
bika_horoszkopos_kepke ret
alibaba45
2012. május 30. szerda, 07:05
Horoszkóp,bika
barkaszjudit
2009. augusztus 26. szerda, 06:06
bika horoszkóp
ibcsyke
2007. március 05. hétfő, 18:41
0 két kedves idős ember a
lovaszmarika
2018. november 11. vasárnap, 19:31
kedves virág1013.jpg
maroka
2018. október 13. szombat, 15:13
Egy kedves Hallo
csalogany13
2018. augusztus 23. csütörtök, 22:09
Kedves üdvözlet....
csalogany13
2018. augusztus 23. csütörtök, 21:52
a kedvesség olyan.jpg
sz719eszter
2018. augusztus 09. csütörtök, 13:11
kedves univerzum.jpg
sz719eszter
2018. augusztus 05. vasárnap, 01:25
A kedvesség
anna4459
2018. augusztus 03. péntek, 18:48
Csak az kedves nekünk iga
irmus
2018. július 04. szerda, 11:21
Már nem hallom kedves han
rushlilly
2018. június 12. kedd, 14:55
Könnyű kedvesnek lenni, a
rushlilly
2018. június 12. kedd, 13:05
Jó éjszakát kedvesem,alud
rushlilly
2018. június 11. hétfő, 13:27
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.