Belépés
2019. október 15. kedd | 42. hét | 288. nap | 08:27 | Teréz
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
x
-


korzistka gavrila /gabor/ [g...

Na jol van kezdem,ket szelet hust szamitva szemelyenkent, ki klofoljuk, sozzuk, borsozzuk, en daralt komenyt is teszek rea. Veszunk egy labost, 50 gr olajat teszunk es mikor forro bele tesszuk a hus szeleteket, hirtelen sutjuk, amig mind ket fele szep rozsa zsin lessz akkor ki szedjuk es egy tannyera tesszuk, kozben harom hagymat egeszen vekony szeletekre vagunk,es bele tesszuk ugyanabba az olajba, jol meg uvegesitjuk es pici vizzel fel ontjuk, a hagyma el olvad,rea tesszuk a tanyerbol a sult husit es fel toltjuk vizzel amig ellepi a hust, sozzuk, borsozzuk es haggyuk puhulni a husit, addig egy nagyobb csuporba ket kanal mustart, ket kanal finom tejfolt,egy kanal liszt, ezt jol ossze dolgozzuk, mikor a hus megpuhult rea ontjuk a mustart es meg egy ket percig ossze rotyogtassuk. Krumpli purevel, kus-kussal, rizzsel lehet talalni, meg nyajjatok az ujjatokat olyan finom es laktatos. Jo etvagyat
#940
2008. november 10. 18:57
Válaszolj!





Gombás Imréné Klári [Klári n...

936: Egy kanálnyi olajon a szükséges mennyiségű liszttel zsemle színű rántást készítesz. Bele egy mokkáskanálnyi őrölt kömény, egy teáskanálnyi pirospaprika, s azonnal felengeded vízzel.
Felforralod, de vigyázol (kevergeted), mert kifuthat. Ha elfőtte a habját, gyakorlatilag kész. Ízlés szerint sózod, van aki egy kiskanálnyi ecetet is tesz bele.
Az egyik változathoz kevés olajon zsemlekockákat pirítasz, arra meríted ki a tányérba a forró levest.
A másik változat csurgatott tojással készül. Felversz két tojást, mint a rántottához.
A forrásban lévő levest alaposan megkevered, hogy forogjon a fazékban. Így csurgatod bele a felvert tojást, hogy a forgó leves elkapja. Felforr újra, és kész.
A férjemnek ez utóbbi a kedvence. Minden héten megkívánja egyszer.
#939
2008. november 10. 18:38
Előzmény Simon Ernőné [Veronika, Vera] 2008. november 10. 18:23
Válaszolj!





Simon Ernőné [Veronika, Vera]

937: Kezdjed!
(Gábor, szivem örökké benyomod a "Caps Lock" gombot és csodálkozol, hogy beragad a nagybetűd. Bal oldalon a Shift fölött. Ha észreveszed a nagybetűket, nyomd meg a gombot még egyszer.)
#938
2008. november 10. 18:32
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. november 10. 18:26
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

hA SZOSZOKROL VAN SZO, SZOLJATOK HA KESZEN ALTOK, AKKOR MEG KEZDEM
#937
2008. november 10. 18:26
Válaszolj!





Simon Ernőné [Veronika, Vera]

935: Te Évus! Hogyan is van az a rántott leves? Most nekem is lenne kedvem hozzá, de olyan régen főztem, hogy nem emlékszem rá.
#936
2008. november 10. 18:23
Előzmény Wágner Éva [Éva] 2008. november 10. 17:47
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

933: Nekem már eléga nehéz étel,mint arakott káposzta.Olyan nehéz kaja,hogy rá sem birok nézni húsos ételre egy darabig.Lencsit kipróbálom,eszik e még belőle.Most azt hiszem csinálok magamnak egy kis diós palacsintát.És RÁNTOTT LEVEST,mert azt imádom.Szegény szüleim,mnden hétvégén a pécsi Nádor étteremben ettek, és én nem voltam hajlandó menni,csináltam magamnak egy rátottlevest.Anyukám majd megpukkadt dűhében,volt,hogy bezárta előlem a szekrényt,de kitaláltam hogy nyissam ki.A fenébe most értékelném ,ha elvinének a Nádorba.
#935
2008. november 10. 17:47
Előzmény Simon Ernőné [Veronika, Vera] 2008. november 10. 17:04
Válaszolj!





Simon Ernőné [Veronika, Vera]

932: Na erre a szószos dolgokra is kiváncsi lennénk Gábor! Írd le.
#934
2008. november 10. 17:06
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. november 10. 08:43
Válaszolj!





Simon Ernőné [Veronika, Vera]

930: Na, nálam is eltart egy ideig, pedig csak fél kiló savanyú káposztából és 40 deka darált húsból készítettem. Már kapott a szomszéd barátnőm, egy adagnyit lefagyasztottam, kétszer már ebédeltem belőle, de még mindig van. De másodszorra finomabb volt.
#933
2008. november 10. 17:04
Előzmény Wágner Éva [Éva] 2008. november 9. 20:37
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

Lehet hogy delutan be futok a nagy kemencebe, mert meg mondom oszinten,meg kivantam a hagyma szoszt mustarosan, es a fokhagyma szoszt is, persze mindenikben szep szelet diszno husival, ugy hogy egesz hetre van mit enni,csak a koretet csinaljuk meg hamar frissen, lehet az krumpli pure, vagy spagetti is
#932
2008. november 10. 08:43
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

Kritikat el fogadom, Palinkas jooooooooreggelt mindenkinek, megy a munka javabol, takaritas, futes, fa hordas, es ez csak a kezdet, meg a viragaimat is kell ontozzem, tobb van mind 200 drb, ugy hogy nincs henyeles.Ma nem kell fozzek, mert rengeteg kesz kajesz van a frigyibe
#931
2008. november 10. 08:17
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

929: Gábor elég lezseren mondja el a recepteket.Én azzal a lével locsoltam meg amiben a káposztát főztem füstölthússal.Meg kell mondjam,most eszem jó pár napig,mert annyit csináltam,de elég macerás kaja.Nagyon finom,de egy hétig készültem rá,mert 8 óra munka után már az ember meggondolja,hogy készít e ilyen hosszadalmasan készülő kaját.
#930
2008. november 9. 20:37
Előzmény Simon Ernőné [Veronika, Vera] 2008. november 9. 20:22
Válaszolj!





Simon Ernőné [Veronika, Vera]

928: Idefigyelj Te Gábor! A víz hozzáadásról egy szót sem szóltál a receptedben, igaz én lopva tettem hozzá egy kicsit, ezek szerint nem eleget.
#929
2008. november 9. 20:22
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. november 9. 19:27
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

927: Azert sikeredett igy mert nem volt eleg viz teve hozza, mikor fozted, es tejfol, ezt soha ne sajnaljatok a kaposztas etelektol
#928
2008. november 9. 19:27
Előzmény Simon Ernőné [Veronika, Vera] 2008. november 9. 19:16
Válaszolj!





Simon Ernőné [Veronika, Vera]

915: Jaa, hát ez nem a Gábor- hanem az Évus-féle rakott káposzta!
#927
2008. november 9. 19:16
Előzmény Wágner Éva [Éva] 2008. november 9. 18:07
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

923: nEM VAGYOK EDES SZAJU, DE HUS EVO AZ IGEN
#926
2008. november 9. 18:54
Előzmény Lengyel Sándorné [Lenke / - ... 2008. november 9. 18:52
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

oLVASD EL A VEGET IS NE SIES, MAJD UTANNA KERDEZHETSZ EDESEM
#925
2008. november 9. 18:53
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

Folytatas, ki vesszuk a frigyibol a husokat, le ontjuk a tejet rolla, es pont ugy toltjuk meg az elo keszitett masszaval mint a toltott kaposztat, megtuzzuk ket harom fa fogpiszkaloval nehogy ki bomoljon,meg hempergetjuk lisztbe ,tojasban es prezliben, bo olajban rozsda szinure sutjuk, es tarcara tesszuk, kore lehet tenni, rizs garniturat, dinsztelt kaposztat, krumpli puret, az egeszet megszorjuk finoman petrezsejem zoldjevel, es pici citrom szeleteket teszunk a ruladokra diszitesnek, csodas oszhang, mennyei kinezet es pokoli iz kavalkad. JO ETVAGYAT MINDENKINEK
#924
2008. november 9. 18:52
Válaszolj!





Lengyel Sándorné [Lenke / - ...

922: Bocs Gábor én azt hittem valami édesség a princi szelet. Kiderült, hogy egy finom tömény kaja, kimásoltam. Köszi
#923
2008. november 9. 18:52
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. november 9. 18:46
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

Folytatas, most jon a konnyu resze, nagyon aprora vagunk, 10 deka fustolt szalonnat, egy nagyobb szelet fustolt sonkat, veszunk egy sampignyon konzervet es azt is bele vagjuk aprora, ha van othon fustolt kolbasz abbol is egy darabkat, ket nagy kanal juh turot, rea reszelunk sajtot, egy nagyobb csipet zold perezselyem levelet,sot es bors, es ossze keverjuk az egeszet
#922
2008. november 9. 18:46
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

na meg jottem mert le szaladtam cigiert. Tehat veszunk egy nagy hagymat, aprora vagjuk es keves olajban dinszteljuk, uveges allapotban egy jo kesgyegynyi piros paprikat bele, es fel ontjuk nagyon keves vizzel, majd rea tesszuk ugy 250 gram daralt hust es tovabb dinszteljuk, ha meg van egy nagyobb vajlingba ontjuk.
#921
2008. november 9. 18:41
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

hA EZT A PROCEDURAT MAS HUSOKKAL IS MEG CSINALOD NAGYON KELLEMES MEGLEPETESBEN LESSZ RESZED, MEG AZ 50-EVES OREG BIVALY HUS IS NAGYON FINOM ES OMLOSSA VALIK
#920
2008. november 9. 18:28
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

916: oK, EN MEG VALLOM OSZINTEN HOGY KET RULADOT SZAMITOK SZEMELYENKENT, HABAR NORMAL EMBER A VELE JARO GARNITURAKKAL NAGYON JOL LAKIK. tEHAT VEGYEL TIS SZELET NAGYMERETU TARJAT, VERJED KI/POTYOLJAD/, ES SOZZAD, BORSOZZAD ,DELIKATOZZAD, OROLT KOMENYT IS REA, ES BE TESZED EGY UVEG TALBA, REA ONTSZ ANNYI TEJET HOGY EL LEPJE, ES BE A FRIGYIBE MAS NAPIG
#919
2008. november 9. 18:26
Előzmény Lengyel Sándorné [Lenke / - ... 2008. november 9. 18:09
Válaszolj!





Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác...

Rafaelló házilag
Hozzávalók:
25 dk rama
2 cs.sovány tejpor
20dk kr.cukor
30 dk kókuszr.
Elkészítés:
Margarint és a tejport habosra keverjük.Cukrot 1,5 dl vízben sziruppá főzzük.Ha kihűlt az egészet összekeverjük 20 dk kókusszal.Masszából vizes kézzel golyókat formálunk és kókuszba forgatjuk.
Hűtőbe tároljuk!
:
Nagyon finom.Aki szeretne mandulát is tehet a közepébe.
#918
2008. november 9. 18:20
Válaszolj!





Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác...

916: csinálj csirkét!
Sajtos rakott csirkecomb
4 egész csirkecomb
1 evőkanál liszt
1 evőkanál piros paprika
1 fej hagyma
8 vékony szelet sajt (trapista, edami, gouda, vagy hasonló
1 tejföl
Só és Vegeta
Elkészítés: A csirkecombokat kettévágjuk (alsó és felső combra). Egy tepsit margarinnal kikenünk és beletesszük a húsokat. Megsózzuk. A lisztet és a piros paprikát egy kevés vegetával összekeverjük és megszórjuk a húsokat. Rákarikázzuk a hagymát, majd mindegyik darabra egy szelet sajtot teszünk. Végül meglocsoljuk a tejföllel. Lefedjük fóliával, s 200-220 fokos sütőben kb. 1 órán keresztül sütjük.
#917
2008. november 9. 18:15
Előzmény Lengyel Sándorné [Lenke / - ... 2008. november 9. 18:09
Válaszolj!





Lengyel Sándorné [Lenke / - ...

897: Gábor kérlek írd le a princi szelet receptjét. Nem lesz miniszter vendégem igaz,csak az unokám 15.szülinapja és nagyon szereti a finom sütiket.
#916
2008. november 9. 18:09
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. november 8. 18:21
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

914: Bevallom,hogy én előre megfőztem füstölt hússal a káposztát, a húst is elég szépen megsütöttem,fedő alatt,vizet nem tettem rá,csak amig a saját levét elfőtte.A rizst is félig megfőztem.Ezek után állítottam össze, és sütöttem egy órát.Szenzációs lett.Kitettem magamnak egy kaszásnak való adagot, és csak a negyedét tudtam megenni.De Lencsi teljesen szokatlanul nagyon ácsingózott, először adtam neki egy keveset,tisztára nyalta a tálat,majd apránként odaadtam neki annak a háromszorosát amit én ettem.A fűle is tejfölös volt,aztán figyeltem mikor lesz rosszul.Nem lett, köszöni jól van.Ekkora sikere kevés kajának volt.Bogica méla undorral figyelte,hogy ez a lökött csaj mit eszik.
#915
2008. november 9. 18:07
Előzmény Simon Ernőné [Veronika, Vera] 2008. november 9. 17:57
Válaszolj!





Simon Ernőné [Veronika, Vera]

908: Én is ma készítettem el a Gábor-féle erdélyi rakott káposztát. Nekem ízlik. De biztosan türelmetlen voltam és nem sütöttem elég ideig, mert a rizs és a káposzta is egy kicsit ropogós. De az íze nagyon jó.
#914
2008. november 9. 17:57
Előzmény Wágner Éva [Éva] 2008. november 9. 07:37
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

910: A beauf salátát,már többször igérted,hogy elmondod miből áll.
#913
2008. november 9. 17:56
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. november 9. 08:07
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

909: Egy baj van csak a toros káposztával,hogy az akkor az igazi,ha a többféle sertéshúsből van.Amikor feldolgoztuk a disznót,(nem vágtunk disznót,hanem a vágóhidról hoztunk mindig féldisznót) innen is onnan is levágott egy darab húsit a férjem,és persze a teljesen friss húsnak is más az ize.
#912
2008. november 9. 17:53
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. november 9. 07:43
Válaszolj!





Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác...

Erdélyi ludaskása
20 dkg rizs,
1 kis fej vöröshagyma,
1 evőkanál libazsír,
a maceszgombóclevesből maradt libaleves,
2-2 szál levesben főtt sárga- és fehérrépa;
a tetejére:
2 nagy fej vöröshagyma,
finomliszt,
a sütéshez bőven olaj
A rizst váltott hideg vízben alaposan megmossuk, és hideg vízben egy éjszakán keresztül állni hagyjuk. Másnap a hagymát apróra vágjuk, a libazsíron aranysárgára pirítjuk, majd a leszűrt rizst beleöntve, néhány percig sütjük. Kétszer annyi levessel öntjük le, mint amennyi a rizs, és lefedve, nagyon kis lángon puhára pároljuk. Ha a levét idő előtt elfőné, levessel pótoljuk. A végén a kis kockákra vágott főtt sárga- és fehérrépát beleforgatjuk, és tűzálló tálra ,,talapzatot" készítünk belőle. A kisebb darabokra vágott, főtt libahúst a tetejére rakjuk, és az egészet a sütőben vagy mikrohullámú készülékben átforrósítjuk. Mialatt a rizses hús melegszik, a két fej hagymát karikákra vágjuk, lisztben megforgatjuk, és bő olajban ropogósra sütjük. Tálalás előtt a rizses húsra halmozzuk, hogy teljesen betakarja.
Márton napra ajánlom.A csontos húsból én húslevest csinálok.
#911
2008. november 9. 09:38
Válaszolj!




Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác...

Rántott harcsaszelet
1 kg harcsa (tisztított), liszt, tojás, zsemlemorzsa, olaj, só.
A harcsát kétcentis szeletekre vágom, besózom és 1 óra hosszat állni hagyom. Utána lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatom. Forró olajban mindkét oldalát aranysárgára sütöm. Hasábburgonyát és tartármártás-t adok mellé.
#970
2008. november 13. 09:37
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

963: Köszönöm,legközelebb igy csinálom.A kedvencem a rántott hal, hát attól amit tegnap csináltam olyan beteg lettem,nem ragozom.Lényeg,hogy forrón nem vettem észre,hogy a halhús is mennyi olajat beszívott.Reggel amikor dobtak ki a maradékot és megfogtam,csak úgy folyt az olaj belőle.Aki a zacskóra ráirta az elkészítésnél,hogy jegesen kell panirozni és kisütni,nem sokat érthetett hozzá.
#969
2008. november 13. 08:55
Előzmény Gombás Imréné Klári [Klári n... 2008. november 12. 20:16
Válaszolj!





Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác...

Bajai halászlé
Hozzávalók:
3 kg hal (75%-a ponyt legyen)
3 fej vöröshagyma
3 púpozott evőkanál őrölt pirospaprika
4-5 db erős cseresznyepaprika
ízlés szerint só
gyufa tészta
Előkészítés: A megtisztított halat beírdaljuk, besózzuk, végül felszeleteljük. Legalább 1 órát állni hagyjuk. A haltejet, halikrát külön tesszük (ezt nem sózzuk). A vöröshagymát apró kockákra aprítjuk.
Elkészítés: A kockára vágott hagymát és a halszeleteket beletesszük az edénybe, felöntjük vízzel (kg-onként 1,1 literrel). Erős lángon főzzük, hagyjuk forrni, miután habját elforrta, szórjuk bele a pirospaprikát. Az ikra és a haltej 15-20 perc elteltével kerüljön az edénybe, a cseresznyepaprikával együtt. A halhús forrásától számított 30 perc múlva kész a halászlé. A gyufa tésztát (legjobb, ha házi készítésű!) sós vízben kifőzzük. A halszeleteket külön edénybe szedjük. A lét ízlés szerint a tésztára öntjük, vagy külön tálaljuk.
#968
2008. november 13. 07:38
Válaszolj!





Virág Lászlóné [Judó,Jutka,]

962: Évus! Nekem azt tanácsolták,hogy a tojásos masszába keverjek kevés olajat,valamint a zsemlemorzsába,vagy kukoricás panirba csak forgassam meg és ne nyomkodjam rá a húsra.
#967
2008. november 12. 21:40
Előzmény Wágner Éva [Éva] 2008. november 12. 19:33
Válaszolj!





Virág Lászlóné [Judó,Jutka,]

957: Ilike!Örököltem a receptet Édesanyámtól,s nekem annyira tetszik,gondoltam megosztom klubtársaimmal is.De amugy elkésziteni is szoktuk,nagyon finom.
#966
2008. november 12. 21:34
Előzmény Osváth Ilona [Ilike] 2008. november 12. 16:46
Válaszolj!





Simon Ernőné [Veronika, Vera]

963: Látod nekem sem sikerül a panírozott hús, ezért már régóta csak sütöm, de most, hogy olvaslak, lehet, hogy megpróbálom mégegyszer. A rántott csirkeszárny, közepén a csirkemájjal, az azért nagyon finom.
#965
2008. november 12. 20:47
Előzmény Gombás Imréné Klári [Klári n... 2008. november 12. 20:16
Válaszolj!





Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác...

Tojással gazdagított egyben sült fasírozott
Hozzávalók:
50 dkg darált hús
4 db főtt tojás
2 db tojás, 1 db áztatott zsemle

ételízesítő
majoranna, őrölt bors
olaj
Elkészítés: A 4 tojást keményre főzöm. A zsemlét beáztatom, majd jól kinyomkodom. A darált húshoz nagy lyukú reszelőn hozzáreszelem a főtt tojásokat. Hozzáadom az áztatott zsemlét, a fűszereket, és beleütök 2 tojást. Jól összegyúrom, cipót formálok belőle. Egy jénait vagy kisebb tepsit kikenek olajjal, belehelyezem a húscipót. Tetejét kicsit megkenem olajjal. Közepes lángon szép pirosra sütöm.
#964
2008. november 12. 20:21
Válaszolj!





Gombás Imréné Klári [Klári n...

962: A panír akkor válik le, ha a bepanírozott ,,akárminek" nagy a víztartalma. Ugyanis a panír alatt képződő gőz nyomásától szakad szét.
Én úgy szoktam, hogy teljesen kiolvasztom, besózom jó előre, hogy magába tudja szívni a sót. Panírozás előtt papírtörlővel leitatom egy kicsit, annyira csak, hogy a liszt azért rá tudjon tapadni.
Forró olajban, fedő nélkül megkapatni mindkét oldalát, aztán lefedni öt percre, hogy átsüljön a belseje is
#963
2008. november 12. 20:16
Előzmény Wágner Éva [Éva] 2008. november 12. 19:33
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

Na most elmesélem a szégyenem.Soha nem sikerül igazán jóra, a rántott tengeri, mirelit hal.Most azt mondták,ne olvasszam ki,jó nem tettem.A panir sütés közben tőkéletesen levált.Még rosszabb lett, mint amikor kiengedtem a lefagyasztott halat
Hát segitsetek,mert ez nekem nem sikerül.
#962
2008. november 12. 19:33
Válaszolj!





Kertesi Lászlóné Boldog Ildi...

960: Ühüm!
#961
2008. november 12. 18:49
Előzmény BORBÉLY TIBORNÉ PIROSKA [A ... 2008. november 12. 18:18
Válaszolj!





BORBÉLY TIBORNÉ PIROSKA [A ...

959: Akkor ez egy igazi finom fregoli desszert! Kis átalakítással többféleképpen tálalható.
#960
2008. november 12. 18:18
Előzmény Kertesi Lászlóné Boldog Ildi... 2008. november 12. 18:00
Válaszolj!





Kertesi Lászlóné Boldog Ildi...

951: Egyébként most újra olvasva rájöttem, hogy ennél az édességnél nem kell semmilyen habfixálás, ugyanis fagyasztva van. Ez leginkább parfé.
#959
2008. november 12. 18:00
Előzmény BORBÉLY TIBORNÉ PIROSKA [A ... 2008. november 12. 09:58
Válaszolj!





Osváth Ilona [Ilike]

957: Bocsánat,helyesbítek Vízvári Mariska.
#958
2008. november 12. 16:48
Előzmény Osváth Ilona [Ilike] 2008. november 12. 16:46
Válaszolj!





Osváth Ilona [Ilike]

948:Én is csak azt írhatom amit Tigram,fenomenális lehet.Még a Halász Mariska receptes könyveiben leírtak sem vehetik fel ezzel a verses recepttel a versenyt.Valóban Te írtad,vagy örökölted a Mamától ?Nagyon köszönöm,vasárnapra el is készítem meglepetésként a családomnak..szivecske
#957
2008. november 12. 16:46
Előzmény Virág Lászlóné [Judó,Jutka,] 2008. november 11. 15:10
Válaszolj!





Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác...

948: Drága Jutka! Te miket tudsz ! Nem volt szándékomban sütni,de már ha rímekben van szedve,gusztusom lett hozzá .Köszönjük a verses receptet.
szivecske szivecske szivecske
#956
2008. november 12. 14:55
Előzmény Virág Lászlóné [Judó,Jutka,] 2008. november 11. 15:10
Válaszolj!





Virág Lászlóné [Judó,Jutka,]

954: A habfixáló is jó,de én is a zselatin főzetet szoktam leginkáb használni.
#955
2008. november 12. 14:37
Előzmény BORBÉLY TIBORNÉ PIROSKA [A ... 2008. november 12. 13:39
Válaszolj!





BORBÉLY TIBORNÉ PIROSKA [A ...

953: Én is gondoltam rá, én egy gyenge zselatin-főzetet szoktam félig hűlten a habokba, (tejszin, tojásfehérje) keverni, az is nagyon jó.
#954
2008. november 12. 13:39
Előzmény Kertesi Lászlóné Boldog Ildi... 2008. november 12. 11:30
Válaszolj!





Kertesi Lászlóné Boldog Ildi...

951: Lehet kapni habfixáló port. A vaniliás cukor, sütőpor társaságában keresd. Ugyanakkora tasakban van.
#953
2008. november 12. 11:30
Előzmény BORBÉLY TIBORNÉ PIROSKA [A ... 2008. november 12. 09:58
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

Ez majdnem olyan mint a somlói galuska,csak nincs benne mazsola,és csokikrém helyett tejszines csoki van rajta.Rosszul látom?
#952
2008. november 12. 10:12
Válaszolj!





BORBÉLY TIBORNÉ PIROSKA [A ...

948: Ez valóban finom és aránylag egyszerü, de a tejszin keménységét mivel lehet tovább marasztalni, tudván egy idő után bármilyen kemény, összeesik. Vagy ez csak frissen elkészítve, per
pillanat fogyasztandó??????
#951
2008. november 12. 09:58
Előzmény Virág Lászlóné [Judó,Jutka,] 2008. november 11. 15:10
Válaszolj!





Virág Lászlóné [Judó,Jutka,]

949: Bizony nagyon finom!!Viszont elengedhetetlenül kell hozzá a rock,mert a tejszin csak akkor lesz kemény.Hajrá!!
#950
2008. november 11. 20:57
Előzmény Szabóné Gita 2008. november 11. 19:58
Válaszolj!





Szabóné Gita

948:
Már elmúltam 68 éves, de ilyen recepthez még nem volt szerencsém.
Ráadásul valami finomnak néz ki.
Kipróbálom,csak nem tudom, milyen ritmusban verjem fel a tejszínt.
#949
2008. november 11. 19:58
Előzmény Virág Lászlóné [Judó,Jutka,] 2008. november 11. 15:10
Válaszolj!





Virág Lászlóné [Judó,Jutka,]

100 éves torta.
Egy tepsi piskótát vágjál fel kockára,
Öntsél néhány kanál finom rumot rája.
Ha rumod nincs kéznél,megteszi a konyak,
Vendégeid tudom,ezért panaszba nem fognak.
Egy fél liter tejszint verjél fel keményre,
Ez a tömeg elég 8 sőt 10 személyre.
Adj hozzá 2 tábla reszelt csokoládét,
Azután ne csinálj vele sok parádét.
Cukrot tegyél hozzá,szájad ize szerint,
Jól teszi,ki cukrot a formába is hint.
Mert alakja igy lesz szép és tökéletes,
Ha olajjal kened az nem olyan izletes.
A formába igy rakd,rétegenként szépen,
Egy sorba piskóta,másikba hab legyen.
Fagyaszd meg azután hűtőszekrényben,
Babért aratsz vele bármely diszebéden.
Kérded honnan ered e mennyei étel?
Magam kombináltam egy csillalgos éjjel.
Számos dicséretet hozott már fejemre,
Miatta nem egy ifjú pályázott szivemre.
#948
2008. november 11. 15:10
Válaszolj!





Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác...

Pudingos lepény
Hozzávalók (16 szelet)
25 dkg sütőmargarin
30 dkg porcukor
6 tojás
25 dkg liszt
1 tasak sütőpor
1 tasak vaníliás cukor
1 citrom reszelt héja
40 dkg fehér szőlő
30 dkg piros szőlő
1 csomag főzés nélkül készíthető vaníliapuding
2 dl tej
porcukor a szóráshoz
Előkészítés: A margarint habosra kikeverjük a porcukorral, csipet sóval, majd egyenként hozzáadjuk a tojásokat, tovább habosítva a keveréket. A lisztet átszitáljuk, összekeverjük a sütőporral, vaníliás cukorral és a tojásos masszához öntjük. Belereszeljük a citrom héját, és az egész masszát a liszttel együtt simára keverjük. A szőlőt megmossuk, leszemezzük és lecsepegtetjük.
Elkészítés: A sütőt 180 fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük. Közepes méretű tepsit kibélelünk a sütőpapírral, beleöntjük a masszát, elsimítjuk a tetejét és kb. 30 percig sütjük, majd a tepsiben hagyjuk kihűlni. Amíg a tészta hűl, elkészítjük a vaníliapudingot, a tasakon lévő előírás szerint a tejjel. Amikor a tészta kihűlt, kivesszük a tepsiből, tálra tesszük, és megkenjük a pudinggal. Megszórjuk a szőlővel, és tenyerünkkel kissé belenyomkodjuk. Rászitáljuk a porcukrot, és felszeleteljük.
#947
2008. november 11. 14:19
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

Palinkas joooooooooreggelt mindenkinek, ma nem fozok ithon,mert tele a frigyi, de titeket szivesen ki szolgallak jo tanacsokkal barmikor
#946
2008. november 11. 07:57
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

943: Koszonom szepen, kavet minden mennyisegben, de paleszt csak este neha, mert vezetek, az asszony mindeg kitalal valami furikazni valot, igy nem jutok soha a paleszhez. Noi rafineria
#945
2008. november 10. 19:16
Előzmény Gombás Imréné Klári [Klári n... 2008. november 10. 19:10
Válaszolj!





Simon Ernőné [Veronika, Vera]

942: Akkor én kávét röptetek, az van nekem, pálinkám meg nincs.
#944
2008. november 10. 19:13
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. november 10. 19:06
Válaszolj!





Gombás Imréné Klári [Klári n...

942: Reggel majd röptetek egy kupica zalai szilvapálinkát. Tizenöt éves!
#943
2008. november 10. 19:10
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. november 10. 19:06
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

Na mi a fizetseg, en olcso vagyok, egy kaveval le lehet kenyerezni engem
#942
2008. november 10. 19:06
Válaszolj!








Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác...

983: Verecskám ! Én nem azt a fasírtot csináltam amit leírtam,hagyományosat,amit még Édesanyámtól tanultam.
1 kg darált hús
4 db zsemle,tejben áztatva.
6 db tojás
só,bors,paprika,sok fokhagyma.Pogácsákat zsemlemorzsában forgatom,és szép pirosra sütöm.
#998
2008. november 14. 12:31
Előzmény Simon Ernőné [Veronika, Vera] 2008. november 13. 20:03
Válaszolj!





Györffy Miklós Ákos

995: Egyébként ráhibáztál.A nejem szereti,de én nem:legfeljebb a húst enném ki belőle.
#997
2008. november 14. 12:31
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. november 14. 12:23
Válaszolj!





Györffy Miklós Ákos

995: 988: Hát lehet.De Erdély kicsit messze van.
#996
2008. november 14. 12:27
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. november 14. 12:23
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

Miklos!!!!!!!!!, nem erzed a szagokat, mert ha kedves nejed erezne, mar is kocsiba ulne es ucu neki Erdelyig meg sem alnatok, mert a sok fincsiseg eggyike a toros kaposzta, fele husi, fele kaposzta, ezert mar erdemes elni
#995
2008. november 14. 12:23
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

Ami a piacolast illeti, dugig vannak a fagyasztok hussal, es a frigyi tele fincsisegekkel, es meg most fonek ,hulnek a mennyei etkek, majd mindjart le irom nektek
#994
2008. november 14. 12:21
Válaszolj!





Györffy Miklós Ákos

987: Aranyos vagy,vedd úgy,hogy arra jártam és ettem belőle.(nejem nem szereti)
#993
2008. november 14. 12:19
Előzmény Tóth Györgyné [Putyi-Gizus] 2008. november 14. 10:08
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

csak nyugalom holgyeim,. a konyha teljes erobol uzemel, mikor meg leszek sztrajkot hirdetek a no uralom ellen, es magam melle teszem a paleszt, es engedd el a hajamat, en sem hagyom magamat
#992
2008. november 14. 12:19
Válaszolj!





BORBÉLY TIBORNÉ PIROSKA [A ...

990: Szerintem még a piacot járja a hétvégi beszerzéssel.
Délután már biztos főzni fog nekünk is!
#991
2008. november 14. 11:56
Előzmény Wágner Éva [Éva] 2008. november 14. 11:39
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

Hova tünt a főszakács Gábor? Nem hinném,hogy kimerült a repertoárja.
#990
2008. november 14. 11:39
Válaszolj!





Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác...

Pekándiós lepény
Tészta:
20 dkg liszt
12 dkg vaj
8 dkg cukor
1 tojás
reszelt citromhéj
csipetnyi só
Töltelék:
10 dkg vaj
3 tojás
10 dkg kukoricaszirup (vagy méz)
15 dkg barnacukor
1 evőkanál liszt
1/2 csomag Bourbon vaníliás cukor
őrölt fahéj
Tetejére:
20 dkg pekándió (vagy más csonthéjas, dió, mogyoró, mandula)
Elkészítés:
Az omlós tészta alapanyagait gyorsan összedolgozzuk, folpackba csomagoljuk, és 2 órára hűtőszekrénybe tesszük.
A vajat robotgéppel habosra verjük a cukorral és a kukoricasziruppal, belekeverjük a lisztet, hozzáadjuk a habosra vert tojásokat, majd vaníliás cukorral, őrölt fahéjjal ízesítjük.
A tésztát kinyújtjuk, gyümölcstortaformába nyomkodjuk, alját megszurkáljuk. Ráöntjük a krémet, és megszórjuk a dióval.
Előmelegített sütőben, közepesen forró sütőben kb. 35 percig sütjük.
#989
2008. november 14. 11:03
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

986: Késő délután szólok,hogy nyissatok ablakot,úgy ne járjatok mint Mézga család.
#988
2008. november 14. 10:12
Előzmény Györffy Miklós Ákos 2008. november 14. 10:00
Válaszolj!





Tóth Györgyné [Putyi-Gizus]

986: Én a jövő szombatra tervezem a kocsonya főzést, akkor telepítik
a szőlőt. Miklóskám ha erre jártok szeretettel meghívlak.
#987
2008. november 14. 10:08
Előzmény Györffy Miklós Ákos 2008. november 14. 10:00
Válaszolj!





Györffy Miklós Ákos

985: Csak előtte szólni kell,hogy nyissuk ki az ablakot.Tényleg ! Megennék már egy kis kocsonyát!
#986
2008. november 14. 10:00
Előzmény Wágner Éva [Éva] 2008. november 14. 08:31
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

977: Szerencse,hogy kocsonyát nem kértél,mert azt csak tálastól lehetne reptetni.
#985
2008. november 14. 08:31
Előzmény Györffy Miklós Ákos 2008. november 13. 12:17
Válaszolj!





Nagy Balázsné [Zsuzsa]

964: 981: 977: a fasírozott kedvelőknek az én kedvencem
Töltött darált hús
Hozzávalók:
2 zsemle
1 fej hagyma,
3 gerezd fokhagyma,
15 dkg feta sajt,
1 ek olaj,
80 dkg darált sertéshús,
3 tojás ,
20 dkg szeletelt bacon,
2 szelet gépsonka.
A darált húst összedolgozzuk a beáztatott és kicsavart zsemlével, lereszelt hagymával, fokhagymával, tojásokkal, sóval és borssal.
Nagy darab alufóliára, egymást kicsit fedve kiterítjük a bacon szeleteket, rásimítjuk a hús masszát, rátesszük a sonkaszeleteket, erre a sajtot, majd összetekerjük. Tepsibe tesszük, 220 fokra előmelegített sütőben kb. 30 percig a fóliában sütjük, majd középen kettényitjuk a fóliát, és további 30 percig sütjük. Lehűtés után szeleteljük. Fő ételként is finom, de hidegtálon nagyon jól mutat.
#984
2008. november 13. 22:09
Előzmény Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác... 2008. november 12. 20:21
Válaszolj!





Simon Ernőné [Veronika, Vera]

964: Tatyikám, most jöttem rá, hogy a Miklós viccelt Veled, ugyanis a receptedben egyetlen csöpp fokhagymát sem írtál. :P
#983
2008. november 13. 20:03
Előzmény Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác... 2008. november 12. 20:21
Válaszolj!





Györffy Miklós Ákos

981: Hát Igen.Azt irtad,hogy nagyon finom lett.A fasírozott akkor jó,ha van benne foghagyma.
#982
2008. november 13. 16:39
Előzmény Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác... 2008. november 13. 14:35
Válaszolj!





Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác...

980: Ti férfiak !-a Papa is ezt kifogásolta,sok foghagymát reszeltem bele.Én szeretem,ha dominál benne a fokhagyma.
#981
2008. november 13. 14:35
Előzmény Györffy Miklós Ákos 2008. november 13. 14:29
Válaszolj!





Györffy Miklós Ákos

979: Kösz,igen finom volt.De - bármennyire sajnálom-legkozelebb kesesebb fokhagymát tegyél bele.De nem baj,majd iszom rá - virtuálisan -emésztést elősegítő teakeveréket,az megoldja a gyomorpanaszokat.
#980
2008. november 13. 14:29
Előzmény Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác... 2008. november 13. 14:16
Válaszolj!





Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác...

977: Reppentem Miklós ! Elkaptad ? Szerintem nagyon finom lett.
#979
2008. november 13. 14:16
Előzmény Györffy Miklós Ákos 2008. november 13. 12:17
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

Én viszont este tudjátok mit főzök,kocsonyát.Semmi másból mint 2 bőrös csülökből.Imádom ecetes tormával.
#978
2008. november 13. 13:52
Válaszolj!





Györffy Miklós Ákos

976: Küldjél virtuálisan egy kis fasirtot.Az a kedvencem !
#977
2008. november 13. 12:17
Előzmény Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác... 2008. november 13. 11:55
Válaszolj!





Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác...

974: 972: Én is csak lopva ülök ide,főzöm a halászlevet,sütöm a fasírtot,mos a mosógép,vasalni megyek.
Puszi mindenkinek.
#976
2008. november 13. 11:55
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. november 13. 10:51
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

ha olajos hal konzervet akartok csinalni, szojjatok, mert az altalam csinalt ,olajos hal, messze felul mulja a konzervekben kaphatot
#975
2008. november 13. 10:54
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

en az altalam fogott sugert, nyuzom, filezem, mert a leg kevesebb csontokkal rendelkezik, husa nem halszagu, hanem ,feher es omlos, rogton sutes utan fogyasztani a leg jobb, mennyei ize van
#974
2008. november 13. 10:51
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

970: Ugy van Tatyikam, perfektul csinalod a harcsa szeletet, de a leg finomabb harcs az 5- kilosig, ekkor meg nem zsiros a husa
#973
2008. november 13. 10:48
Előzmény Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác... 2008. november 13. 09:37
Válaszolj!





Nagy Balázsné [Zsuzsa]

Kedves Tatyi!
Úgy tűnik jelenleg csak ketten vagyunk fent, mert a "Csak négy betű" topikban is párbeszédet folytattunk.
Muszáj mennem, mert felébredt az unokám, és most csak vele fogok foglalkozni. El is várja.
Majd este találkozunk.
#972
2008. november 13. 09:49
Válaszolj!





Nagy Balázsné [Zsuzsa]

970: Kipróbálom, van is saját fogású harcsánk a fagyasztóban. Harcsát még nem rántottam, általában sütni szoktam.
#971
2008. november 13. 09:44
Előzmény Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác... 2008. november 13. 09:37
Válaszolj!



korzistka gavrila /gabor/ [g...

Fokhagyma szosz husival;a husokat pont ugy elo keszitsuk mind a masiknal ki szedjuk, es aprora vagott fokhagymat bele helyezzuk az olajba ,uvegesitsuk, fel ontjuk, fuszerezzuk, bele a husikat es fel ontjuk hus levessel amig el lepi a husit, addig fozzuk amig a hus meg puhul, erre rea csinalunk egy finom fokhagymas rantast,rea tesszuk meg egy ket perc es kesz, persze fuszert sem felejtjuk ki, so, bors, keves delikat, ugyanugy sok fajta garnerungal lehet talalni, de a nagyon finom fokhagymas ize miatt egeszseges es nagyon kellendo, hamar el fogy. JO ETVAGYAT
#941
2008. november 10. 19:04
Válaszolj!
nagyuska, 2014. március 15. szombat, 07:42
Címkék: Gombás Imréné Klári, Simon Ernőné, Caps Lock, Wágner Éva, Idefigyelj Te Gábor, Lengyel Sándorné,
Kommentek
x
az ido, mert engem reggel 5,5,30- korki dob az agy magabol, 7-ig csendes munkakat vegzek, mind a reggeli meg szerkesztese a nejemnek, a kavekat meg csinalom, por torles, es ebed szerkesztes, utanna jon a ajosabb munka. Most peldaul,amig meg fog foni a fustolt husos paszuly leves, megtakaritok egy zsaknyi tormat, mert azt a csalad nagy elo szeretettel eszi/nagyon egeszseges/minden fajta husok melle
#845
2008. november 5. 09:02
Válaszolj!





Gombás Imréné Klári [Klári n...

843: Neked is! Épp egy órával később!
#844
2008. november 5. 07:47
Előzmény korzistka gavrila /gabor/ [g... 2008. november 5. 06:47
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

Palinkas jooooooreggelt, dolgos szep napot kivanok mindenkinek
#843
2008. november 5. 06:47
Válaszolj!





Lovász Ágnes (TATYI)
nagyuska, 2014. június 07. szombat, 00:28
x
Gombás Imréné Klári [Klári n...

TÖLTÖTT TÖK 1.
A megmosott tököt hámozd meg, hosszában vágd ketté, a magjait (a szivacsos állománnyal együtt) kapard ki, s a fél tököket kívül belül sózd meg. A zsemlét 1-2 percre áztasd be a tejbe, majd csavard ki, s dolgozd össze a darált hússal, a tojással, az apróra vágott petrezselyemmel, s közben sózd, borsozd is a tölteléket. A masszát töltsd a fél tökökbe, majd azokat tedd kivajazott tepsibe, önts alájuk egy kis vizet (ha van, inkább csontlevet), s forró sütőben lefedve párold, amíg a tök meg nem puhul. Ha kész, öntsd le kapormártással, s még néhány percre - immár fedő nélkül - tedd vissza a forró sütőbe. (Általában párolt rizzsel szokás tálalni.)
#400
2008. augusztus 9. 13:07
Válaszolj!





Gombás Imréné Klári [Klári n...

398: Én a sütés első szakaszában mindig le szoktam fóliázni a tepsit/tálat legalább
nagyuska, 2014. június 01. vasárnap, 15:09
x
korzistka gavrila /gabor/ [g...

Egy nagy puszit kuldtem neked mar is, olyan finom cuppanosat, hisz sokan mar el felejtettek, hogy egy vilag hatalom reszese voltunk, A MONARCHIA, onnan maradt reank, a KAIZER,vagy a Csaszar szalonna
#1300
2008. december 1. 08:27
Válaszolj!





Gombás Imréné Klári [Klári n...

1298: Először én is csak törtem a fejemet rajta, mire gondol... Az én németből(Kaiser) magyarra(császár) fordításom is csak tipp. Az igazat majd Gábor mondja ki!
#1299
2008. december 1. 08:09
Előzmény Wágner Éva [Éva] 2008. november 30. 23:27
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

OKÉ! De Gábor kaizernek irta.És ahogy a paleszt sem tudtam micsoda,mondjuk tippelni lehetett volna a hangzása miatt,ezt sem értettem.Hogy nem egy románból magyarositott,vagy forditva,vagy mit tudom én.Gábornak
nagyuska, 2014. május 27. kedd, 15:10
x
szepek ki kloffolod, es fuszerezed, so, bors, komenymag, egy uveg talba teszed, es annyi tejet teszel rea hogy el lepje,es be teszed a frigyibe masnapig. Tudod a tejtol meg egy vizilo husa is omlos lessz
#1227
2008. november 26. 07:03
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

Palinkas joooooooooreggelt mindenkinek
#1226
2008. november 26. 06:58
Válaszolj!





Gombás Imréné Klári [Klári n...

1224: Való igaz, gyümölcslevesekbe is finom!
#1225
2008. november 25. 22:38
Előzmény Lengyel Sándorné [Lenke / - ... 2008. november 25. 22:37
Válaszolj!





Lengyel Sándorné [Lenke / - ...

1223: Én csinálom ribizli levesbe is.Akkor vízbe főzöm ki és úgy rakom a kitálalt leves tetejére.
#1224
2008. november 25. 22:37
Előzmény Gombás Imréné Klári
nagyuska, 2014. március 01. szombat, 23:58
x
Wágner Éva [Éva]

Én a bajaiaktól a következő rácponty receptet ismerem.A pontyszeleteket lisztben megforgatjuk,majd kisütjük.A kisütött szeleteket a tepsiben középre helyezzük,és mellé karikára vágott fött krumpli szeletek lecsó,rétegezve.Leöntjük tejföllel a lecsós krumplit és betesszük a sütőbe,amig összerotyog.Ez is nagyon finom.
#1567
2008. december 21. 18:20
Válaszolj!





Gombás Imréné Klári [Klári n...

Rácponty
Hozzávalók: 1 kg ponty, 3 dl tejföl, 15 dkg füstölt szalonna, 2 evőkanál olaj, 4 közepes fej paradicsom, 4 cső zöldpaprika, 2 nagy fej vöröshagyma, só, pirospaprika.
Meghámozzuk, vékony karikákra vágjuk a nyers burgonyát, és kiolajozott tálba terítjük. megsózzuk, és az olajban megforgatva, forró sütőben kb. 20 percig sütjük. Közben megtisztítjuk a halat, fejét-farkát eltávolítjuk, és a gerincére merőlegesen sűrűn bevagdossuk. A
nagyuska, 2014. február 08. szombat, 19:53
x
[A ... 2008. november 14. 13:12
Válaszolj!





BORBÉLY TIBORNÉ PIROSKA [A ...

1015: Igen! Engem is a helyhiány inspirál a praktikákra.
Nyáron az ételek, italok, görögdinnye és más gyümölcsök bizony foglalják a helyet. A hűtésre nagyon kényes vagyok! A fagyasztó
szekrényen kívűl két hűtő működik nyáron nálunk. Egy az ételeknek, egy az italoknak , gyümölcsöknek.
#1023
2008. november 14. 13:12
Előzmény Gombás Imréné Klári [Klári n... 2008. november 14. 13:02
Válaszolj!





korzistka gavrila /gabor/ [g...

1021: rengeteg tormat csinalok, hisz hordjak nekem falurol a haverek, a Romanok nem nagyon eszik, na esszuk mi!!!
#1022
2008. november 14. 13:11
Előzmény Wágner Éva [Éva] 2008. november 14. 13:09
Válaszolj!





Wágner Éva [Éva]

1017: Egyszer
nagyuska, 2014. január 11. szombat, 19:48
IV. 18. - Húsvét - kommunikációs blog
2014 ________________(#42)- Bernáth Mihályné
Köszöntés - 2014_____________ - 2014 ________________(#)- Béd Józsefné
Köszöntés - 2014_____________ - 2014 ________________(#46)- Botár Attila
Köszöntés - 2014_____________ - 2014 ________________(#41)- Bozsányiné Manyi
Köszöntés - 2014_____________ - 2014 ________________(#)- Dévényiné Tatár Andrea
Köszöntés - 2014_____________ - 2014 ________________(#)- Dudog Istvánné
Köszöntés - 2014_____________ - 2014 ________________(#)- Gombás Imréné
Köszöntés - 2014_____________ - 2014 ________________(#)- Klara Helmich
Köszöntés - 2014_____________ - 2014 ________________(#)- Jászainé Gecse Valéria
Köszöntés - 2014_____________ - 2014 ________________(#49)- Kiss Mária
Köszöntés - 2014_____________ - 2014 ________________(#)- Kovács Magdi
Köszöntés - 2014_____________ - 2014 ________________(#50)- Kovács Sándorné
Köszöntés - 2014_____________ - 2014 ________________(#48)- Kozma Anna Lídia
Köszöntés -
nagyuska, 2013. április 28. vasárnap, 06:59
Képek, videók
Gombás fertőzésekre. jpg.
pacsakute
2019. szeptember 25. szerda, 21:47
tejfölös, gombás csirkeme
kohlinka
2018. október 13. szombat, 11:38
Gombás fokhagymás csirkem
vorosrozsa66
2018. szeptember 25. kedd, 19:22
Mai gombászás
wob
2018. június 19. kedd, 16:54
gombás bulgur...
simocsi
2018. március 21. szerda, 16:58
Gombás-fokhagymás csirkem
irmus
2018. március 11. vasárnap, 11:28
mustáros-gombás csirkemel
taszat
2018. január 27. szombat, 13:29
gombás sertés szelet
soosistvan
2017. szeptember 19. kedd, 20:52
gombás.jpg
durcimarcika
2016. október 12. szerda, 10:59
gombás-sajtos-táska.pn g
lilagondolatok
2016. április 11. hétfő, 21:19
1437216707-gombas-indo k.j
lilagondolatok
2016. február 09. kedd, 10:51
238 bemutatlak Ernőnek.JP
cukor1st
2009. július 15. szerda, 23:46
caps 40 telepítés.gif
pipboy
2010. május 25. kedd, 20:52
052 - Chrome capsule - sz
vlado
2010. március 16. kedd, 21:54
046 - Capsule - kapszula.
vlado
2010. március 16. kedd, 21:53
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.