Belépés
2019. október 15. kedd | 42. hét | 288. nap | 08:30 | Teréz
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
6 jel az Univerzumtól
6 jel az Univerzumtól, amit soha ne hagyj figyelmen kívül!

Ezek a jelzések semmi rosszat nem akarnak, csupán figyelmeztetnek, hogy az életedben egy számodra hasznos változás következik. Elsőre lehet úgy tűnik majd, hogy valami elviselhetetlen dolog történik veled, viszont jó, ha tudod, hogy kezdetben minden változás ijesztőnek tűnik.

Az Univerzum néha olyan jelzéseket küld, amelyekből biztosan tudhatod, hogy az életed egy kulcsfontosságú pillanathoz érkezett. Akkor is jelez, ha nem a megfelelő úton jársz, vagy egy rossz döntést készülsz meghozni.

Ha az alábbi figyelmeztető jelekkel találkozol, tudd, hogy érdemes elgondolkodnod egy kicsit, mielőtt cselekednél.

1. Váratlan késések, elakadások
Elakadsz a forgalomba, dugóba keveredsz vagy lekésed a vonatot, repülőt, ezek mind olyan jelek, amelyek arra utalnak, hogy túl sokat vállaltál, túl sok terved van, és a hullámok összecsapnak a fejed fölött. Bejöhet még egy nem tervezett esemény is, ez már egyértelmű jel arra, hogy lassítanod kell, ne siettesd az eseményeket.

2. Megmagyarázhatatlan nyugtalanságérzet
Látszólag úgy tűnik, hogy minden rendben van az életedben, azonban rád tör egy mélyről jövő nyugtalanság. Bármit is csinálsz nem akar elmúlni ez a negatív érzés.

3. Mélyről jövő beszélgetések
Úgy érzed, hogy az utóbbi időben túl sok mély beszélgetést folytattál a körülötted lévőkkel, nagyon megnyíltál bizonyos emberek előtt. Az az érzésed, hogy mégis nincs olyan ember, aki őszintén megértené a problémáidat.

4. Álmatlanság
Nehezen tudsz pihenni, nem tudod kialudni magad, az agyad állandóan kattog valamin, mindig egy épp aktuális probléma megoldásával vagy elfoglalva.

5. Furcsa előérzet
Úgy érzed, hogy valami furcsa történik vele, körülötted. Bármerre is mész, bármit is csinálsz, mindig az a különös, nyugtalanító érzés kerít hatalmába. Ez lehet egy jel, amit az Univerzum küldött.

6. Akadályok
Valamiért nem úgy történnek a dolgok, mint ahogy elképzelted, állandóan akadályokba ütközöl. Bármennyire is szeretnél elérni egy célt, nem sikerül véghez vinned, olyan, mintha minden összeesküdött volna ellened. Jó, ha nem erőlteted a dolgokat, mert a végén a vesztedbe rohansz.

Ha az előbbi jelek valamelyikével találkozol, jó ha a megérzéseidre hallgatsz, mielőtt bármilyen nagyobb döntést hoznál. Ne hagyd, hogy az akadályok a kedvedet szegjék, mert gyakran a legnagyobb akadály, a legjobb inspirációs forrás. Megérzéseid segíteni fognak abban, hogy el tudd dönteni, melyik az az akadály, amit mindenáron le kell küzdened.
Forrás : Link
pacsakute, 2019. június 02. vasárnap, 17:03
Címkék: jelzések semmi, számodra hasznos, kulcsfontosságú pillanathoz, megfelelő úton, rossz döntést, alábbi figyelmeztető,
Kommentek
Módosítás - Bővítés - Az univerzum törvényei
emberek gondolatai irányítják életük valóságát, akár tudatában vannak ennek, akár nem. Az elmélet szerint a gondolatoknak teremtő ereje van: amire gondolunk, és hisszük, hogy ez lehetséges, az valósággá válik. A gondolatok lehetnek tudatosak vagy tudattalanok.

A gondolatoknak olyan energiájuk van, ami a mágnesességhez hasonlóan vonzó energiával bír. Ahhoz, hogy irányítani tudjuk ezt az energiát, négy dolgot kell gyakorolnunk:
Tudnod kell, hogy valójában mire vágysz, és kérd azt az univerzumtól.
Univerzum fogalmát tágan használják: teremtőként, Istenként vagy bármi másként is felfogható.
Összpontosítsd az érzelmeidet a kívánt dologra, és érezz hálát, lelkesedj érte.
Viselkedj és érezz úgy, mintha már megtörtént volna a kívánt dolog.
Légy nyitott, és fogadd el, amit kapsz.

Ha az ember arra gondol, hogy mije nincs, akkor a hiányból fog még többet kapni; ezt a negatív gondolatoknak köszönheti.

A vonzás törvénye hívei szerint a törvény nem a tudományos
eposz, 2019. január 17. csütörtök, 21:35
El kell indulni !
kell indulni.
A változásokat , ha nem akarjuk, nem várjuk bennragadunk a helyzetünkben, s előbb utóbb beindul a lehúzó spirál.
Ha van képünk lesz megoldás is rá. Nem mindig könnyű az út, de el kell indulni.
Én elindultam....azóta nagyon messzire elértem, de továbbra is önmagam megvalósítása felé tartok.... És mint oly sokan, akik elhatározták, hogy tudatosan akarják élni az életüket, én is törekszem minél több pillanatot megélni az életemben.
Menet közben mindent megkaptam az Univerzumtól és akkor kezdtek gördülékenyen beindulni a dolgok,amikor elkezdtem BÍZNI, amikor elengedtem a félelmet és a görcsöt.
De ahogy megszületett az elhatározás, abban a pillanatban TÁLCÁN jött a segítség.
Hajrá, indulj el és légy az aki lenni szeretnél !
Ne félj,mert ha álmaidat követed, mindent megkapsz menet közben, csak INDULJ EL VÉGRE ! ÉS HIGGY MAGADBAN !!
És igen, csak hinni kell, és bízni önmagunkban, bízni a Teremtőben. Jó, hogy vannak olyan emberek, hogy saját példájukon keresztül
jupiter21, 2018. október 05. péntek, 17:56
Szívkapu
koronacsakrára is. Az univerzum végtelenségét, bölcsességét és teljességét is magában hordozza. Harmonizál, és feltölt az univerzum energiáival. Megtanít arra, hogyha valaminek vége szakad az életünkben, akkor mindig nyílik egy új kapu, egy új lehetőség. Nyíljunk meg, nyissuk ki szívünket, szívkapunkat az új dolgok, új tapasztalatok irányába. Játsszuk az univerzum életjátékát gyermeki énnel. Csak a MOST pillanata és lehetőségei legyenek előttünk!
Pozitív megerősítések hozzá: Megnyitom szívemet az univerzumtól kapott új lehetőségek felé. Befogadom a felém áramló szeretetet.
Csakrák: szívcsakra, torokcsakra, homlokcsakra, koronacsakra
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: rózsakvarc, lapis lazuli, sodalit, szugilit, perui amazonit
Készítette és írta/Artist: Sandal - Bárány Tünde Nikoletta /
lilagondolatok, 2018. szeptember 29. szombat, 07:55
Az Univerzum üzenetei
15 figyelmeztető jel az Univerzumtól, amit akkor kapsz, ha rossz úton jársz

Akármennyire is hihetetlen az Univerzum minden egyes pillanatban kapcsolatban áll velünk. Nem tudunk tőle elszigetelődni, hiszen mindannyian szerves részét képezzük. Amiket sokszor ,,véletleneknek" nevezünk, azok nem véletlenek, hanem az Univerzum jelei és üzenetei számunkra, ezért is olyan fontos, hogy megtanuljunk ezekből a jelekből olvasni, mert az felsőbb erők mindig a helyes irányba próbálnak terelni minket.

Ha nem értenéd, hogyan is lehetséges mindez, akkor jöjjön 15 mód, amelyen keresztül az Univerzum üzenhet nekünk.

1. Tapasztalatok ismétlődése
Vetted már észre, hogy pár nap leforgása alatt egy-egy dolog többször is előfordult? Lehet, hogy egy illatot éreztél többször és több helyen, lehet, hogy egy bizonyos kutyát láttál a város több pontján. Ezek nem random
pacsakute, 2018. február 13. kedd, 13:24
Marković Radmila /POET/: Megváltoztatom
Bácskai síkságba véstem az életem.
Mi hozhatna változást nekem?
Idő-tépte szívemre elkészítem
az ellenszerem, kisétálok a végtelen síkságba,
mélyen lélegezve meggyógyítom eszemet, lelkemet,
az univerzumtól kapok ehhez segítséget.
Így sikerül legyőzni:
azt, ami fáj, táncba vinni azt, ami van,
azt, ami lesz, mindég a napkelte mondja meg.
Így változtatom meg gyökerestől
búzakalászos, közép-bácskai életem.
hilon, 2017. december 12. kedd, 20:40
Érdekesség
hogy igenis pénzt kérjen a munkáért. Függetlenül attól, hogy személyesen, vagy interneten keresztül kezel.

Mennyire tudnánk értékelni bármit is, ha ingyen lenne? Ha azt hinnénk, hogy vannak emberek, akik csak azért születtek erre a Földre, hogy bennünket kiszolgáljanak?

Akkor találhatjuk meg a helyes hozzáállást, ha életünk bármely területén megtartjuk az adás-kapás egyensúlyát, hiszen ez energia. Illetve rácsatlakozunk az örök körforgásra.

Hogy várhatnánk el az Univerzumtól, hogy a mi szolgáltatásunkért, munkánkért fizessen valaki, ha mi nem akarunk pénzt kiadni a kezünkből, vagy legalábbis nem szívesen.

Szeretnéd, hogy egy képedet a Facebookon sokan like-olják, mert valami miatt fontos, de te senki képét nem tetszikeled. Mi lenne, ha odafigyelnél, és a tényleg számodra kedves cikkeket elkezdnéd like-olni? Talán a tiedre is rákattintanának? IGEN! Mert így működik a világ.

Szóval, ha segítségre van szükséged, vagy egy lazító masszázsra, akkor ne sajnáld
kirscha, 2017. május 23. kedd, 21:56
Nincsenek véletlenek
Nincsenek bizony!

Régebben is történtek velem olyan dolgok, amikre sokan azt mondanák, hogy véletlen...de már régen tudom, hogy nem, egyik sem volt az!
Pár éve jobban belemerültem a kvamtumérintésbe, a vonzás törvényébe, a kívánj az Univerzumtól helyesen...a gondolatok erejébe...stb.
Sokszor játszottam, s játszva kívántam egyet, s mást!
És minden teljesült!
:)

Mint ma is...

A Youtube csatornán keresgéltem olyan filmeket, amiket most szívesen megnéznék, mert ugye valljuk be..a tv-ben mostanában alig van jó műsor!
Eszembe jutott az a film is, amit a párom is imádott annak ellenére, hogy romantikus szál is van benne (s kevés pasi meri felvállalni a romantikát).
Ez a "Miről álmodik a lány" C. fantasztikus film!
Nem találtam...de már a gondolattal elküldtem a kívánságot.

S mit láttam mikro a BL meccsek miatt megnéztem a műsort?
A meccs után ez a film kezdődött!
S még a nap is kisütött!

Párom odaföntről mosolyog
feherevi, 2017. február 04. szombat, 18:21
Képek, videók
Univerzum.jpg
menusgabor
2019. július 24. szerda, 21:50
Az univerzum balerinája.j
pacsakute
2019. április 16. kedd, 17:52
kedves univerzum.jpg
sz719eszter
2018. augusztus 05. vasárnap, 01:25
Univerzumban lévők
sanci81
2018. július 01. vasárnap, 17:15
Univerzumban lévő
sanci81
2018. június 22. péntek, 17:15
egy bőséges univerzumban.
sz719eszter
2018. június 12. kedd, 12:58
univerzum2.jpg
sz719eszter
2018. június 07. csütörtök, 12:10
az univerzum.png
sz719eszter
2018. május 24. csütörtök, 15:11
az univerzum egy csodálat
sz719eszter
2018. május 24. csütörtök, 15:10
univerzum3.jpg
sz719eszter
2018. május 17. csütörtök, 09:02
Különleges univerzum
sanci81
2018. május 09. szerda, 17:06
Jelzések a fogkrémes tubu
cipello
2013. október 25. péntek, 22:13
10 RÓZSA SZÁMODRA....gif
mailona
2012. április 09. hétfő, 14:25
CSODASZÉP LEGYEN SZÁMODRA
hegyesne
2011. november 08. kedd, 06:40
Ha számodra ideális.JPG
edesanya
2009. április 25. szombat, 18:50
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.