Belépés
2019. június 16. vasárnap | 24. hét | 167. nap | 11:08 | Jusztin
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Nincs Cím
KARFIOLKRÉM:
Hozzávalók:
1 fej karfiol
2 gerezd fokhagyma
4 evőkanál házi majonéz
friss petrezselyemzöld
új hagyma zöldje apróra vágva
só, bors
citromlé
Elkészítése:
A karfiolt rózsáira szedjük, sós vízben megfőzzük. Majd leszűrjük és langyosra hűtjük, pépesítjük. A zúzott fokhagymát a majonézbe keverjük, hozzáadjuk a karfiolhoz és ízlés szerint fűszerezzük. Jól lehűtjük és már fogyaszthatjuk is. Tálaláskor megszórjuk friss petrezselyemzölddel, így még finomabb lesz, de ízlés szerint akár bele is keverhetjük.

HAJDINA PÁSTÉTOM :
Hozzávalók:
150 g hajdina
1 kis fej vöröshagyma
1 cikk fokhagyma
1 kk só
1 kk füstölt, édes piros paprika
1 kk kakukkfű
késhegynyi őrölt rózsa bors
1/2 citrom leve
2 evőkanál zsír
pár szál friss petrezselyem zöldje
Elkészítés:
A hajdinát enyhén sós, háromszoros mennyiségű vízben puhára főzzük, leszűrjük és hagyjuk kihűlni.
A vöröshagymát üvegesre dinszteljük 1 evőkanálnyi zsíron és a többi fűszerrel, a maradék zsírral citromlével együtt hozzákeverjük a hajdinához és kézi turmix gép segítségével krémesre összeturmixoljuk. Ha nem elég laza adjunk hozzá még zsírt.
A felaprított petrezselyem zöldjével megszórjuk.
KALIFORNIAI PAPRIKÁS CSICSERIBORSÓ KRÉM:
Fél konzerv natúr csicseriborsó, egy gerezd fokhagyma, 3 evőkanál olvasztott zsír, 1 kaliforniai paprika, de kápiával is finom, só bors és összeturmixolom. Úgy az igazi, ha a paprikát előtte bedobjátok a sütőbe

ÚJHAGYMÁS KÖLESKRÉM:
Hozzávalók / 2 adag:
1/2 bögre köles
1 csokor újhagyma
kb fél dl zsír

bors
citromlé
édesítő
kurkuma
Elkészítés:
Főzzük meg a kölest három-négyszeres vízben az alábbi módon: a vízzel együtt tegyük föl a kölest és hagyjuk, hogy felforrjon a víz. Miután ez megtörtént, főzzük még 5 percig, majd zárjuk el a lángot, takarjuk le a kölest és hagyjuk, hogy tovább puhuljon.
Turmixoljuk össze a hozzávalókat, és ízlés szerint ízesítsük a citromlével, az édesítővel és a fűszerekkel.

TEPERTŐKRÉM EGYSZERŰEN
Hozzávalók:
- 15 dkg darált tepertő
- 1 nagy csipet só
- 1 csipet őrölt bors
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 kk pirospaprika
- egy kevés zsír ha nem lenne kenhető
Elkészítés:
A hozzávalókat keverjük össze, fűszerezzük. Pirítósra, zöldségekkel tökéletes Reg-Enoros hideg étel.
KOLBÁSZKRÉM
1 pár csípős vagy lángolt kolbászt lehetőleg puha. Feldarabolom, főzök 5 kemény tojást, a kolbásszal, jó adag zsírral, egy fej lila hagymával, pici sóval és borssal bele a nagyobb késsel ellátott turmixba, pár keverés és kész is.

CUKKINIS KENCE
Hozzávalók / 4 adag:
- 2 kis db cukkini
- 1 közepes db vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 2 ek zsír
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 1 csokor bazsalikom
- oregánó ízlés szerint
Elkészítés:
A cukkinit meghámozzuk, és almareszelőn lereszeljük.
A zsírban üvegesre pároljuk a hagymát és a fokhagymát, majd rádobjuk a cukkinit, és borsot őrlünk rá. Közepes tűzön megpároljuk, csak a legvégén sózzuk, és belekeverjük a felaprított bazsalikomot, majd az oregánót is.

CÉKLAKRÉM TOJÁSSAL
Hozzávalók:
- 20 dkg cékla
- 4 db tojás
- 2 kanál zsír
- fél citromból nyert citromlé
- só ízlés szerint
- őrölt bors ízlés szerint
Elkészítés:
A céklát héjában megfőzzük. Hűlni hagyjuk, meghámozzuk és kis kockákra vágjuk.
A tojásokat megfőzzük ,a zsírral és a céklával együtt, turmixban vagy botmixerrel pürésítjük. Sóval, borssal, citromlével ízesítjük.

SÁRGARÉPAKRÉM
Hozzávalók:
- egy nagy szál sárgarépa
- fél fej vöröshagyma
- 3-4 gerezd fokhagyma
- őrölt koriander
- őrölt kömény
- só ízlés szerint
- 3 dkg zsír
Elkészítés:
A felkarikázott sárgarépát és a felaprított vöröshagymát kevés zsíron sóval és kicsi vízzel megpároljuk, közben hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és ízesítjük őrölt korianderrel. Ha ez készen van, mixerrel pürésítjük. Fogyasztás előtt hűtőben érleljük pár órát.

BROKKOLIKRÉM
Hozzávalók:
- 0,5 kg brokkoli
- 1 fej vöröshagyma
- egy nagy marék friss bazsalikom
- 1-2 ek. friss citromlé
- só ízlés szerint
- őrölt bors
- 3 ek. zsír
- fokhagyma ízlés szerint
Elkészítés:
Egy pici vízzel puhára párolom a rózsáira szedett brokkolit és a felvágott hagymát. Ezután hozzáadom a többi alapanyagot, majd botmixerrel simára turmixolom.Főtt tojással gazdagíthatjuk.

TOJÁSKRÉM
Főzzétek meg 8 db tojást, ,majd törjétek darabosra,pépesre. Keverjétek össze finom kacsazsírral, lila hagymával, zöld fűszerekkel, kis sóval, borssal, pirospaprikával. Ha van házi majonéz mehet hozzá pár kanállal. Ínyencek kis csilivel erősebbre is készíthetik!

OLASZOS GOMBAKRÉM
Hozzávalók / 2 adag:
- 10 dkg csiperkegomba
- 2 szelet bacon
- 0.5 közepes fej vöröshagyma
- 2 paradicsom
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 1 tk oregánó
- 2 ek zsír
Elkészítés:
Megmossuk a gombát, felszeleteljük, a felaprított hagymával, a felkockázott baconnel és a paradicsommal együtt közepes tűzön elkezdjük sütni.
Sózzuk, borsozzuk, oregánóval fűszerezzük.
Amikor a gomba lepirult, akkor az egészet egy tálba tesszük, és botmixerrel pürésítjük.

KÁPIAPAPRIKÁS PADLIZSÁN
2 kápia paprika, 2 padlizsán, 2 paradicsom
A padlizsánokat és a paprikákat 200 fokra előmelegített sütőben egy jókora alufólialapon megsütöm. A paprikáknak 20 perc, a padlizsánoknak kb. 40 perc szükséges. Amíg sülnek, a paradicsomokat leforrázom, meghámozom, nagyobb kockákra vágom. 1 lila hagymát apró kockákra vágok, 1 nagyobb gerezd fokhagymát fokhagymanyomón átpréselek, zsíron épp csak elkezdem pirítani a hagymákat, már hozzá is adom a paradicsomokat. Sózom, borsozom, adok hozzá oregánot, cayen borsot, egy pici eritritet. Kb. 5 perc alatt összepárolom. A sült padlizsánokat és paprikákat meghámozom. A paprikát érdemes kicsit nejlonzacskóba tenni, így könnyebben lejön a héja. Mindkét zöldséget feldarabolom (a paprikáknak természetesen a magházát is eltávolítom). Egy nagyobb keverőtálba halmozom a zöldségeket, hozzáadom már langyosra hűlt paradicsomos keveréket, a kevés frissen facsart citromleve. Botmixerrel pürésítem, ha szükséges, még fűszerezem. Tálra halmozom, lehűtöm.

PADLIZSÁNKRÉM EGYSZERŰEN
3 db közepes padlizsán
3-4 gerezd fokhagyma
1 db zsíron dinsztelt vöröshagyma
zsír
½ citrom leve
Só, bors
Én teszek hozzá házi majonézt 🙂

TOJÁSOS MÁJAS SZELET
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 6 főtt tojás
- 6 nyers tojás
- 1 hagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- friss petrezselyemzöld
- só, bors ízlés szerint
- zsír
Elkészítése:
A májat kevés vízben megfőzzük, majd hagyjuk hűlni és felszeleteljük, egy tálba tesszük. A főtt tojásokat is felszeleteljük és a tálba tesszük. A hagymát és a petrezselyemzöldet apróra vagdossuk és belekeverjük. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát is. A nyers tojásokat felverjük, fűszerezzük és ráöntjük a májas keverékre. Kizsírozott sütőformába öntjük a keveréket és 180 fokos sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük.

REGENOROS KÖRÖZÖTT-TOTU-ból! keverhettek bele pirospaprikát vagy snidlinget, zöld fűszereket, kaprot, lila hagymát!
TOTU azaz TOJÁSFEHÉRJE TÚRÓ
Hozzávalók
2l víz
2 citrom leve (vagy helyettesíthető részben aszkorbinsavval)
6 közepes méretű tojás fehérjéje
3 csipet só

Elkészítés
Felforraljuk a vizet a citromok levével, felverjük a tojásfehérjét a sóval, de csak addig amíg kifehéredik, nem kemény habbá.
Ezután beleöntjük és elkezdjük kevergetni, összetörve a habot. 5 percig kell kevergetve főzni kb,amíg összecsomósodik. Ezután már csak le kell szűrni és kész is.

TOJÁSKRÉM máshogyan avagy KASZINÓTOJÁS
Hozzávalók:
3 db tojás
5 dkg parasztkolbász
1,5 evőkanál totu tejföl - ami tejből készült TILOS!
1 szál újhagyma
2 dkg zsír
2-3 ág friss kakukkfű

bors
Elkészítés
A tojásokat megfőzzük, megpucoljuk és hosszában kettévágjuk, sárgájukat tálba tesszük.
A kolbász héját eltávolítjuk, felkarikázzuk, késes aprítóba téve a többi hozzávalóval együtt krémesre daráljuk.
A kolbászhoz hozzáadjuk a tojások sárgáját, a totu tejfölt, a felkarikázott újhagymát, a zsírt és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Amikor a krém elkészült, hozzáadjuk a kakukkfű leveleket. A krémet habzsákba, vagy egy zacskóba töltjük, aminek a végét levágjuk ollóval, és megtöltjük a krémmel a tojásokat.
A tányéron elhelyezzük a díszítést, ez lehet saláta, vagy zöldsaláta levelek, zöldségek stb. és erre helyezzük a töltött tojásokat.

TONHALKRÉM
Hozzávalók: 2 konzerv tonhal sós lében
só, bors
fél citrom leve
1 közepes lila hagyma (esetleg egy gerezd fokhagyma)
petrezselyemzöld
4 kanál házi majonéz
Elkészítés: A tonhalat lecsöpögtetjük, beletesszük egy mélyebb tálba, villával összetörjük, rácsurgatjuk a citromlevét, sózzuk borsozzuk, hozzáreszeljük a hagymát, esetleg fokhagymát, az apróra vágott petrezselyemzöldet is hozzáadjuk, és belekeverjük a majonézt.
Aki szereti a pikáns ízt, adhat hozzá csilipaprikát.
Lehet fokozni, pld: 2 főt tojást reszelünk bele, a hagymát és minden mentes kukorica konzervet adunk hozzá meg majonézt.
Egy másik alternatíva, totu túrós változat, tonhal citromlé, hagyma, só, bors, totu és 2 kanál zsír.

CUKKINI KRÉM MÁSKÉPP
700 g cukkini nálam 3 közepes darab
5 gerezd fokhagyma
1 szál újhagyma (kihagyható, nálunk van még mindig a piacon)
2 ek citromlé
2 ek totu tejföl de akár ki is hagyható
1 ek púpozott zsír a sütéshez

bors
petrezselyem
szerecsendió
A cukkiniket megmossuk, levágjuk a fejüket és a feneküket, majd felaprítjuk őket. Tisztítsuk meg a fokhagymákat, majd szeleteljük fel azokat és az újhagymát is.
Egy magasabb falú serpenyőben vagy wokban forrósítsuk fel a zsírt, majd pirítsuk meg benne a hagymákat és a cukkinit. Sütés közben sózzuk és fűszerezzük.
Ha szépen megpirultak, akkor tegyük őket az aprítóba és dolgozzuk el a zöldségeket a többi hozzávalóval. Botmixert is használhatunk. Igény szerint tehetünk hozzá zsírt is. Kóstoljuk meg, majd fűszerezzük még, ha szükséges.
Hűtőben tárolva több napig fogyasztható marad.

CSICSERIBORSÓ KRÉM:
20 dkg főtt csicseriborsó
8 szál zöld spárga
3 szál fehér spárga
pár ek zsír
5-6 medvehagymalevél

pici lime leve
A spárgákat megpároljuk, egy pici főzőlével, turmixoljuk, hozzá adjuk a többi hozzávalót, és ízesíthetjük kedvünkre.

FŰSZERES CSICSERIBORSÓ KRÉM:
1 csésze csicseriborsó ,3 dcl csésze Konzerv vagy főzött

bors
1 kk gyömbér
2-3 kk őrölt pirospaprika
1 hagyma
3 gerezd fokhagyma
2 ek házi készítésű minden mentes ketchup
1 főtt tojás
zsír lágyítani
Turmixba pépesítsük, akinek túl erős a hagyma íze, az dinsztelje, vagy használjon lila hagymát.

VÖRÖSLENCSE KRÉM:
50 dkg vörös lencse
2 fej hagyma
6-10 gerezd fokhagyma
1 kávéskanál római kömény
himalája só
1-1 csipet garam masala (nem opcionális), gyömbér, kurkuma, koriander
A vörös lencsét 1-2 órára beáztatjuk.
A hagymát és a fokhagymát megpirítjuk zsírban, majd rátesszük a lencsét, és felöntjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje.
Készre főzzük (nekem ez fedő alatt 15-20 perc).
A végén befűszerezzük és botmixerrel átturmixoljuk.

CSÍPŐS VÖRÖSLENCSE:
20 dkg vörös lencse
2 duci gerezd fokhagyma
só, bors,
fél mokkás kanál chili por
fél mokkás kanál római kömény
1 evőkanál frissen facsart citromlé
zsír
A vörös lencsét megfőzzük annyi vízben, hogy 3 ujjnyival lepje el, leszűrjük, turmixba öntjük, hozzáreszeljük a fokhagymát, fűszerezzük, meglocsoljuk citromlével, adunk hozzá zsírt, és krémesítjük.

Természetesen magatok is alkothattok bármilyen krémet, írjátok meg és kibővítjük, én most pld 4 ötlettel bővítettem.
Mert a Regenor diéta alatt nem kell ám éhezni.
suzymama, 2019. január 03. csütörtök, 17:47
Címkék: Nincs Cím, REGENOROS KÖRÖZÖTT-TOTU-ból, karfiolt rózsáira, zúzott fokhagymát, majonézbe keverjük, hajdinát enyhén,
Kommentek
Karfiolfasírt recept
Ha diétázol sem kell lemondanod a szuper fogásokról, gondolj csak
az ízletes karfiolfasírtra! Üde, könnyű, és semmi bonyolult nincs benne.
Érdemes egyszerre nagyobb adagot készíteni belőle, mert a masszát
lefagyaszthatod, rohanós napokon pedig csak előveszed a hűtőből.

Hozzávalók 4 személyre:

1 kg karfiol
5 dkg sajt
2 db tojás
2 evőkanál zsemlemorzsa
2 gerezd zúzott fokhagyma

bors
olaj

Elkészítés:

A karfiolt szedd rózsáira, majd alaposan mosd meg. Rakd forrásban
lévő vízbe, és főzd nyolc-tíz percig. Szűrd le, csepegtesd le. Késes
robotgéppel aprítsd fel, vagy törd össze villával, esetleg krumpli
nyomón törd át. Add hozzá a tojásokat, a reszelt sajtot, ízesítsd sóval,
borssal, zúzott fokhagymával, majd alaposan dolgozd össze a masszát.
Ha nem áll össze, rakj hozzá
klarika47, 2019. április 30. kedd, 14:18
Köménymagos karfiolpogácsa
Hozzávalók:
1 közepes fej karfiol
3 tojás
2 csipet só
1/2 kiskanál őrölt köménymag
1/2 kiskanál szódabikarbóna
1/2 bögre reszelt cheddar sajt (más fajtájú, megfelelően érlelt, kemény sajttal helyettesíthető)

A karfiolt megmosva, rózsáira szedve, sós vízben puhára főzzük. Leöntjük róla a vizet, majd hagyjuk annyira kihűlni, hogy puszta kézzel is meg tudjuk fogni. Ekkor egy tiszta konyharuhába téve kifacsarjuk belőle a levet. Nem kell fűrészport gyártani belőle, tehát a férjünket ne kérjük meg, hogy segítsen, elég, ha addig passzírozzuk, amíg már nem csorog sugárban belőle a nedvesség. Ekkorra pont eléggé össze is törődött, de azért egy tálba téve nyomkodjuk meg kicsit villával.

A megfelelően összetört-nyomott karfiolhoz hozzákeverjük a többi hozzávalót. A sóval azért bánjunk óvatosan, mert a karfiol eleve sós vízben főtt, és a sajt is elég intenzív, sós ízzel rendelkezik.

A sütőt melegítsük elő 180 fokra, majd a masszából egy nedves kanállal
suzymama, 2019. április 01. hétfő, 15:59
Zöldséges karfiolrizs
Hozzávalók:
1 közepes fej karfiol
1 közepes sárgarépa
1 kisebb kápia paprika
1 kis fej hagyma
1 gerezd fokhagyma
diónyi friss gyömbér
fél csokor petrezselyem
2 evőkanál olívaolaj
só, bors
Elkészítés:
A zöldségeket megtisztítjuk, a karfiolt rózsáira szedjük, a tönkrészről a fásabb külsőt levágjuk, de a belső, zsenge részt megtartjuk, és késes robotgépben, több részletben finomra aprítjuk, ha van reszelős betétünk, akkor azzal még egyszerűbb, a karfiolt a sárgarépával ezen átküldjük.
A kápia paprikát kicsumázzuk, és apró kockára vágjuk, a hagymát és a fokhagymát finomra vágjuk.

Egy nagyobb serpenyőben felforrósítjuk az olívaolajat, megdinszteljük rajta a hagymát, majd hozzáadjuk a fokhagymát, hozzáreszeljük a gyömbért, az összes zöldséget hozzáadjuk, és időnként megkeverve 6-7 percig pároljuk-sütjük, nem sózzuk, mert akkor levet enged, és inkább fő, mint sül. Ha roppanós, de már nem nyers, akkor sózzuk, borsozzuk,meghintjük a finomra vágott
suzymama, 2019. április 01. hétfő, 15:57
Sajt szószos karfiol
Nagyszerű karfiol recept! Egszséges köret vagy akár magába is fogyasztható.

Hozzávalók:

1 közepes fej karfiol
20 dkg házi sonka, vagy szalonna
5 dkg vaj
2 deci tejföl, vagy kókusztejszín
3 egész tojás
15 dkg füstölt sajt
só ,bors ízlés szerint
Elkészítés:

A karfiolt megmossuk, rózsáira szedjük és félpuhára főzzük. Amíg fő a karfiol, lereszeljük sajtot, összekeverjük a tejszínnel és a tojás sárjágával. Sóval, borssal, egyéb fűszerekkel ízesítjük (például oregánó). Amikor a karfiol készen van, leszűrjük, és kisebb darabokra törjük. Egy jénai tálat kivajazunk és beletesszük a karfiolt. Leöntjük az elkészített sajtos szósszal és a kis kockákra vágott sonkát belekeverjük (valamennyit meghagyunk belőle a tetejére). A tojásfehérjét habbá verjük, majd finoman belekeverjük a karfiolos masszába. A tetejét megszórjuk a maradék sonka kockákkal és egy kis sajtot reszelünk rá. Közepes lángon sütjük körülbelül 25-30 percig, amíg a sajt szép pirosra
suzymama, 2019. április 01. hétfő, 15:54
Roppanós karfiol fűszeres palacsintatésztában sütve:
nem kell hozzá sok olaj

Ha szereted a bundás ételeket, de a hús helyett szívesebben ennél zöldségeket, süss karfiolt palacsintatésztában!



A karfiolhoz télen is egyszerűen hozzájuthatsz, olcsó és nagyon egészséges. Szükség is van ilyenkor a vitaminpótlásra. Készítsd el minél többféleképpen. Palacsintatésztában sütve legalább olyan jó, mint rántva. Minél kisebbre vágod a zöldséget, annál hamarabb átsül, és annál ropogósabb lesz. Fontos, hogy legyen jó sűrű a tészta.

Karfiol palacsintatésztában

Hozzávalók 4 személyre:
1 fej karfiol
15 dkg liszt
1.5 dl tej
1 db tojás
1 teáskanál só
2 gerezd fokhagyma
bors

Elkészítés:
A karfiolt szedd rózsáira, és keresztben vágd mutatós szeletekre. Dobd forrásban lévő vízbe, és főzd három-öt percig. Szűrd le, csepegtesd le. Törölgesd is át papírtörlővel. A
suzymama, 2019. január 12. szombat, 10:42
Karfiol sajtos masszába forgatva
Hozzávalók:

1 db karfiol,
2 db tojás,
sajt,
zsemlemorzsa,
fokhagyma granulátum,
pirospaprika,
só,
olaj.

Elkészítés:

A karfiolt szedjük rózsáira, főzzük 5 percig sós vízben. Szűrjük le és hagyjuk hűlni.
A sajtot reszeljük le. Egy kisebb tálban keverjük össze a zsemlemorzsát a fokhagymával, a pirospaprikával és a sajttal. Egy másik tálban verjük fel a tojásokat kevés sóval.
Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral, majd kenjük le olajjal. A karfiolrózsákat mártsuk egyenként a felvert tojásba, majd a zsemlemorzsás keverékbe és rakjuk a tepsibe. 200 fokra előmelegített sütőben süssük 15 percig. Jó étvágyat.
irmus, 2018. augusztus 27. hétfő, 05:59
Sonkás sajtos karfiolfasírt
Hozzávalók:
1 fej karfiol
10 dkg sonka
10 dkg reszelt sajt
2 tojás
3-4 evőkanál zsemlemorzsa
2 gerezd fokhagyma
friss petrezselyemzöld
csipetnyi kakukkfű
só, bors
olaj

Elkészítése:
A karfiolt rózsáira szedjük és sós vízben megfőzzük. A sonkát nagyon apróra vágjuk. A karfiolt leszűrjük, robotgéppel pépesítjük, hagyjuk kicsit hűlni és egy tálba tesszük. A tojást, a zsemlemorzsát, a reszelt sajtot és a sonkát is hozzáadjuk, fűszerezzük és összegyúrjuk. Ha a massza nem elég szilárd, még teszünk bele egy kevés zsemlemorzsát. A zúzott fokhagymát és a felaprított petrezselymet is belekavarjuk, majd kisebb golyókat formálunk belőle és forró olajban kisütjük.
suzymama, 2018. augusztus 22. szerda, 10:39
Képek, videók
19457_korozottel-tolto tt-
lilagondolatok
2014. december 31. szerda, 10:57
körözöttel töltött paprik
szelidszeder
2014. december 01. hétfő, 20:03
körözött - tehéntúróból 3
gaby73
2014. október 08. szerda, 20:52
Körözöttes paprika
sarkadykati
2014. február 02. vasárnap, 15:05
korozottes-lilahagymas -po
sarkadykati
2012. február 23. csütörtök, 00:56
Körözöttes és vajas
sarkadykati
2011. július 27. szerda, 07:47
Ott körözött felettük
gelu58
2010. július 19. hétfő, 08:08
tatár és körözött
medvey
2009. június 07. vasárnap, 18:57
korozott.jpg
veronika74
2009. május 31. vasárnap, 21:44
húsvéti körözött személye
mandalina
2008. január 17. csütörtök, 00:27
Karfiollal rakott csirkec
kohlinka
2019. május 11. szombat, 11:16
Rántott karfiol
irmus
2017. november 18. szombat, 14:57
Rakott karfiol uborkával
irmus
2017. november 12. vasárnap, 09:51
Rakott karfiol
irmus
2017. november 12. vasárnap, 09:50
Karfiol
irmus
2017. október 28. szombat, 12:54
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.