Belépés
2018. december 15. szombat | 50. hét | 349. nap | 17:21 | Valér
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Néha egyszerűen csak légy laza, meggondolatlan.
Néha egyszerűen csak légy laza, meggondolatlan. Tegyél olyat, és annyi fura dolgot amennyit csak tudsz, olyanokat amit eddig még soha nem tettél. Mert ezekre a pillanatokra fogsz igazán emlékezni.. Arra amikor kiléptél a megszokott szerepből, mederből... Amikor megengedted magadnak, hogy szórakozz, bolondozz, nevess, táncolj, szeress, és igazán önfeledt légy, akár a gyerekek....

/CynLa/
lenke1964, 2018. március 13. kedd, 19:16
Címkék: pillanatokra fogsz, megszokott szerepből, meggondolatlan, pillanatokra, megengedted, egyszerűen,
Kommentek
Kárpátalja megyei tanács: az ukrán állam őrizze meg a nemzetiségek közötti egyetértést és békét
közepette. A tanács egyebek mellett emlékeztetett arra, hogy Kárpátalja soknemzetiségű lakosságának jelentős részét a magyar közösség teszi ki. "A magyarok, akik évszázadok óta élnek itt, mindig békeszeretetükkel, toleranciájukkal és szorgalmukkal tűntek ki. Azonban az utóbbi időben aggodalommal figyeljük a nemzetiségi kérdés spekulatív kezelését és az ukrán-magyar államközi kapcsolatok megromlását, amit csak felerősítenek az egyes radikális beállítottságú politikusok és médiumok munkatársai által tett meggondolatlan nyilatkozatok" - áll a beadványban.

Emlékeztetve arra, hogy Ukrajna alkotmánya szavatolja az emberi jogok betartartását, a képviselők felidézték, hogy a Mirotvorec (Béketeremtő) internetes oldal olyan kárpátaljai lakosok személyes adatait hozta nyilvánosságra, akik szerinte második állampolgárság felvételével veszélyt jelentenek az ukrán államra, valamint a társadalomra, és nemzetbiztonsági bűncselekményt követtek el. A tanács szerint bár az alkotmány és a törvények tiltják a személyes
velemenyezd, 2018. december 14. péntek, 19:34
Putyin: Washington nem bizonyította be, hogy Moszkva megsértette az INF-szerződést
átlagember számára az a legegyszerűbb és legmegszokottabb (magyarázat), hogy Oroszország a hibás. Ez nem így van, mi ellenezzük ennek a szerződésnek a szétrombolását. És ha ez megtörténik, a megfelelő módon fogunk reagálni" - mondta az orosz elnök.

Emlékeztetett rá, hogy az Egyesült Államok Washington 2002-ben szintén egyoldalúan kilépett ki a ballisztikus rakéták elleni védelem tilalmáról 1972-ben megkötött (ABM-)szerződésből, amely a nemzetközi biztonság egyik sarokkövének számított. Akkor "a meggondolatlan lépést" nem indokolták meg, most viszont Washington igyekszik Moszkvára hárítani a felelősséget.

Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője újságíróknak nyilatkozva azt állította, hogy az Egyesült Államok "élezi a helyzetet" és "manipulálja a tényeket" az INF-szerződés körül, hogy elleplezze valódi céljait.

Valerij Geraszimov, az orosz fegyveres erők vezérkari főnöke a külföldi katonai attasék számára tartott tájékoztatóján nemcsak az európai biztonságra, hanem a hadászati stabilitás egészére
velemenyezd, 2018. december 05. szerda, 15:41
LMP: állítsa le a kormány a Paks2 beruházást!
körök zsebét megtömjék pénzzel és minél több pénzt ellophassanak ebből a rendkívül drága beruházásból a magyar emberek kárára" - vélekedett Demeter Márta, majd szólt arról is, hogy a kormány "lényegében beismerte", hogy a Paks2 megvalósításához felveendő 3000 milliárd forintos hitel veszteséges konstrukció a magyar adófizetők számára.

Keresztes László Lóránt a Nyugat-Mecsek térségébe tervezett nagy aktivitású hulladéktárolóra utalva úgy fogalmazott: "a kormány úgy áll neki egy többmilliárdos meggondolatlan fejlesztésnek, hogy sehol a világon nem létezik fenntartható, biztonságos és garantált megoldás a nagy aktivitású nukleáris hulladékok elhelyezésére".

A kormány Pécs nyugati határától néhány kilométerre szeretne atomtemetőt létrehozni - hangoztatta a társelnök, akinek álláspontja szerint Orbán Viktor "személyesen hazudott a pécsieknek", amikor 2015-ben azt ígérte, hogy a létesítmény nem valósulhat meg a baranyai megyeszékhely lakóinak döntése nélkül.

Az atomtörvény módosításával elvették
velemenyezd, 2018. december 01. szombat, 18:12
Kercsi incidens - Merkel telefonon beszélt Putyinnal, akit "aggaszt a helyzet"
A két vezető Merkel kezdeményezésére beszélt egymással, "a Fekete-tengeren vasárnap történt veszélyes incidens" megvitatása céljából - olvasható a közleményben.Putyin elítélte "Ukrajna provokatív akcióit és azt, hogy hadihajói súlyosan megsértik a nemzetközi jog normáit". Kifejezte reményét, hogy Németország latba veti befolyását Ukrajnánál a Kercsi-szorossal kapcsolatban kialakult helyzetben annak érdekében, hogy "visszatartsa a meggondolatlan lépésektől".

Az orosz vezető szerint "az újabb konfliktushelyzet létrehozása és az ezzel járó kockázatok" miatt a felelősség egyedül az ukrán vezetést terheli. Putyin úgy vélekedett, hogy az incidens "nyilvánvalóan" összefüggésben áll az ukrán elnökválasztási kampánnyal. Kijelentette, hogy az orosz határőrség kész további felvilágosítással szolgálni a Kercsi-szorosban történtekkel kapcsolatban.

A washingtoni orosz nagykövetség a TASZSZ hírügynökség jelentése szerint közleményben szólította fel az amerikai kormányzatot, hogy "fékezze meg
velemenyezd, 2018. november 27. kedd, 10:28
Horoszkóp
csillagjegy

március 21 - április 19

Uralkodója : Mars, Elem : Tűz

Kép

A tettek embere. Férfias, aktív, energikus, kezdeményező, cselekvő, határozott, lendületes, vállalkozó kedvű.

Nyílt, őszinte, gyakran kissé naiv. Harcias, agresszivitása azonban ritkán fakad rosszindulatból.

Gyorsan dönt, határoz, de nem elég kitartó, hamar kifullad a lendülete. Vezetésre törő, magához akarja ragadni a kezdeményezést, az első helyet. Nemritkán meggondolatlan, forrófejű, elhamarkodott. Család és emberszerető, de nem igazán gondoskodó.

A szerelemben is tüzes, a nők gyakran férfias tulajdonságokat mutatnak. Rossz esetben önző, nyers, durva, erőszakos, kapkodó, türelmetlen, összeférhetetlen, akaratos, zsarnoki, sérülékeny.

A Bika csillagjegy

április 20 - május 20

Uralkodója : Vénusz, Elem : Föld

Kép

Szívós, állhatatos, gyakorlatias, óvatos,
koszegimarika, 2018. november 27. kedd, 08:03
Az igazi kegyesség alapszabálya
,,Röviden: annak tudatában, hogy minden, ami őt éri, az Úr rendelése szerint történik, a keresztyén ember békésen és hálás szívvel fogadja a dolgokat, nehogy vétkessé legyen büszkén áthágva annak törvényét, akinek egyszer önmagát minden tulajdonával együtt alávetette. Távol álljon a keresztyén ember szívétől a pogány filozófusok vigasztalása, akik azzal erősítették önmagukat, hogy a csapásokat a szerencsének vagy a sorsnak tulajdonították. Ők azt gondolták ugyanis, hogy értelmetlen dolog sorsunk ellen zúgolódni, mivel a véletlen, ez a világban működő vak és kegyetlen erő, egyaránt lesújt mindenkire, akár megérdemli, akár nem. Ezzel szemben az igazi kegyességnek az az alapszabálya, hogy egyedül Isten a Kormányzója és Ura minden szerencsének és szerencsétlenségnek, aki soha nem siet meggondolatlanul, hanem a legnagyobb méltányossággal osztogat minden jót és rosszat egyaránt."

-Kálvin János-
kalmanpiroska, 2018. november 26. hétfő, 17:56
Bizodalom Istenben
Mt 9:2)
6. Boldogoknak mondja azokat, akik benne bíznak. (Zs 34:9)
7. Segítséget és szabadítást ígér a benne bízóknak. (Zs 33:18-19)
8. Haragszik azokra, akik nem bíznak benne és megbünteti azokat, mint Sault (1Krón 10), Akháziát (2Kir 1), Asát (2Krón 16) és másokat.
9. Istenben való bizalom nélkül senki bátor és csendes nem lehet, az pedig csendességet és bátorságot ad.
10. Nem lehet bízni bátran senkiben Istenen kívül, mert rajta kívül minden erőtlen, rossz, hűtlen, meggondolatlan, hazug, állhatatlan és Isten akarata s engedelme nélkül nem hogy használhatna vagy árthatna, de meg sem mozdulhat.
Mindezek arra ösztönöznek és köteleznek téged, keresztyén ember, hogy bízz Istenben és ne másban, hanem benne bízz. De:
1. Úgy bízz, hogy ne képzeld azt, hogy valamit érdemlesz Istentől, hanem ismerd el méltatlanságodat.
2. Úgy bízz, hogy ha nem is történnek mindenkor kedved szerint dolgaid, megnyugodj Isten akaratában, meggondolva és elhive, hogy úgy van javadra.
3. Úgy
kalmanpiroska, 2018. november 18. vasárnap, 13:10
Müller Péter: Halottak napja nincs, csak Szeretet napja
Müller Péter: Halottak napja nincs, csak Szeretet napja van


Közeleg Mindenszentek és közeleg a Halottak Napja. És közben hullanak a fákról a varázslatosan szép őszi levelek, kezd minden sötétté, komorrá válni. Egyedül az a mécses pislákol, amelyet halottainkra emlékezvén meggyújtunk ezekben a napokban.

És emlékezünk rájuk. Arra, milyen volt, amikor szerettünk úgy nevetett a születésnapján, arra, amikor unásig mesélte azt a történetet, amikor fiatal volt és meggondolatlanul bohó, arra, ahogyan szeretett elmerengeni. Emlékszel az ölelésére, emlékszel a hangjára, fel tudod idézni, sőt, szinte érzed az illatát. Idővel múlik a gyász és marad az emlékezés. De ez egy folyamat, ahogyan az is, hogy ezekben a napokban ténylegesen tudj emlékezni, megállni és picit visszatáncolni a múltba.

Müller Péter sorait ajánlom nektek, mert szinte minden egyes szó gyógyírt jelenthet,
lilagondolatok, 2018. október 30. kedd, 09:10
Képek, videók
Meggondolatlan.jpg
wob
2012. november 16. péntek, 20:57
Meggondolatlanság,nyom or.
farkas1945
2012. október 18. csütörtök, 12:58
egy meggondolatlan lépés
pkincses
2008. január 13. vasárnap, 19:24
solet-egyszeruen.jpg
sarkadykati
2016. december 13. kedd, 18:40
solet-egyszeruen.jpg
snbela44
2016. november 21. hétfő, 07:12
32961_tiramisu-egyszer uen
lilagondolatok
2016. július 09. szombat, 09:27
egyszerűen szép.jpg
agica2004
2013. november 03. vasárnap, 16:52
Egyszerűen csodálatos!.gi
jucinenadov
2013. április 18. csütörtök, 18:00
Ildytől egyszerűen szép
biharijudit
2013. március 21. csütörtök, 13:10
egyszerűen.png
eva_gyulai
2012. december 23. vasárnap, 12:53
egyszerűen.jpg
dnemethk
2012. május 16. szerda, 16:36
Egyszerűen gyönyörű tájk
charlotteani
2011. január 20. csütörtök, 09:28
Egyszerűen szépséges
szilagyi_krisztina
2010. november 22. hétfő, 20:54
egyszerűen szép.jpg
klara50
2010. október 01. péntek, 17:06
Egyszerűen-bonyolult.j pg
csilla663
2010. szeptember 08. szerda, 10:24
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.