Belépés
2019. szeptember 18. szerda | 38. hét | 261. nap | 03:13 | Diána
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Szűz - Macska forma és zöld színű szemek


Véd a szellemektől és a negatív energiáktól - Ilyen hatással van rád a macska asztrális energiája

Írta: (Ismeretlen)

A cicák aurája olyannyira vibráló, hogy nem csak rád, de a családtagjaidra és az otthonodra is hatással van. Ezért, amikor a lábadhoz dörgölőzik, nem csak hízeleg, de az asztrális erejét is átadja számodra. Ha ilyenkor elhessegeted, akkor nem részesülsz abból a pozitív energiából, amit képes nyújtani. Legközelebb már nem osztozik veled ebben az energiamezőben, sőt, csökkenhet is ez az energia.

Nem csupán a gonosz szellemek ellen védenek, de megtisztítják otthonodat a negatív energiáktól. Ez különösen akkor fontos, ha a lakásnak, ahova költöztél, már volt korábbi lakója, vagy éppen meghalt ott valaki.

Nyugtalan lelkek, gonosz szellemek

Amikor a macska gonosz szellemet érzékel az otthonodban, megpróbálja elűzni azt. Megpróbálja kideríteni a szellem szándékait. Minden eshetőséget megragad, hogy a gonosz energiákat el tudja űzni a lakásból. Ha ez nem megy, egyszerűen kivezeti a szellemet a házból. Ezért ábrázolják úgy, hogy egyes legendák szerint a macska hátán lévő szellem egész egyszerűen kirepül a házból.

Figyelj a macskádra, hogy visszatér-e a lakás egyes pontjaira, megfeszíti-e a testét, és bámul-e esetleg a semmibe. Az ilyen jellegű viselkedés egyértelműen gonosz szellem jelenlétére utal. Annak érdekében, hogy meg tudj szabadulni a gonosz szellem energiájától, mondj el egy imát a helyszínen vagy végezz tisztító szertartást. Ha nem ismersz ilyesmit, akkor egyszerűen égess el egy fehér zsályát a kérdéses területen, így elűzöd a negatív energiákat.

A macskák asztrális energiái olyan intenzívek, hogy könnyedén távol tartják a negatív entitásokat. Emiatt szellemidéző szeánszok keretében a médiumok ki is zárják a macskákat az adott helyiségből. Ám vannak olyan mágikus rituálék, amikor kifejezetten hasznos a macskák jelenléte.

Macskák és az otthonod

A macskák jelenléte megvéd a gonosz szellemektől és az átkoktól. Ám, ha egy adott rosszindulatú ember energiájától szeretnéd védelmezni magad, akkor pihentesd a kezedet a macskádon, majd a bal kezeddel fogd meg a macska nyakát, és a jobbal pedig simítsd meg a farkát. Így teljesen összekapcsolódsz az állattal. Az energiák koncentrálódnak, így a leggonoszabb támadásoktól is védve leszel.

Mivel a macskák képesek befogadni a kozmikus energiákat, így pozitív energiát csempésznek a lakásba, amely hozzájárul a család egészségéhez és jólétéhez. Olyan erős energiákat képesek koncentrálni, mint amilyet a geopatogén helyeken tapasztalhatsz. Gyakran választanak olyan helyeket, ahol erős a negatív energiaáramlás vagy a föld alatt víz található.

Az oroszoknak volt egy nagyon érdekes rituáléjuk. Amikor új helyre költöztek, először egy macskát engedtek be a házba. Ha a ház régi volt, akkor a macska megtisztította a negatív energiáktól a helyet, amely a korábbi tulajdonosok miatt maradt ott. Ha pedig új házba lépett be a macska, feltöltötte azt a saját pozitív energiáival.

Macskák és gyógyítás

A macskák mágikus erejének nagy hasznát vették a gyógyászatban. Minden fajta színű és fajtájú macskának van ugyanis valamilyen jótékony hatása. Ösztönösen a problémás területekre fekszenek az emberen. Az egyik legegyszerűbb módszer, hogy csak simogatod a macskát, és mentálisan felszabadulsz, eltűnik a rád rakódó érzelmi stressz. A látás javítására is alkalmazzák a cicákat a gyógyításban. Erre a célra kiválóak a fehér farkú macskák.

Az emberre gyakorolt pszicho-érzelmi hatások tekintetében a testfelépítés és az arc nagyon fontos, a perzsa, egzotikus, csonkafarkú, szfinx, rex ugyanis kétszeres mágikus erővel bírnak.

Kutyák és macskák - a pozitív és negatív energia képviselői?

Írta: (Ismeretlen)

Tanulmányok mutatták ki, hogy az emberek és az állatok között láthatatlan érzelmi kötelék alakul ki. Gyerekkoromban gyakran hallottam fecsegéseket arról, hogy a kutyák a pozitív energiát képviselik, hiszen ha megfigyeljük őket, mindig az ember közelében, a legjobb helyeken szeretik tudni magukat - például a kanapén. Ezzel szemben a macskák jobban szeretik magányosan tengetni mindennapjaikat, és előszeretettel fekszenek olyan helyekre, ahol valamiféle negatív energiát jelképező dolog helyezkedik el, például kerti kutaknál, vízcsövek fölött, az emésztőgödör tetején vagy a vízakna fedelén. Spirituális értelemben ezek a dolgok mind valamilyen negatív energiaáramlást képviselnek. A szobában is szeretnek rendszerint az erre specializálódott szakemberek által bemért vízerekre feküdni.

A kutyákról szinte mindig csak jó dolgokat lehet hallani, míg a macskákat sokan földönkívüli lényekként, kémekként tartják számon, ezért ebben a cikkben inkább a cicák érdekeit fogom kicsit képviselni, hogy házi kedvencként se kelljen a hátsó sorban kullogniuk.

Mi lehet mégis az oka annak, hogy ennyi ember tart macskákat?

Van egy feltételezés, miszerint a cicák arra hivatottak, hogy semlegesítsék a mindennapok során felhalmozódott negatív energiát, például alvás közben. Ha többen vagyunk a családban, előnyös több cicát tartanunk, mivel egy nem elég az összes családtag feszültségének megszüntetésére. Egyesek azt is állítják, hogy gyakran a cicák elhízásának egyik oka ez a felhalmozódott negatív energiamennyiség is lehet - nemcsak az ételmennyiség, amivel ellátjuk őket - de úgy érzem, elég spirituális beállítottságúnak kell lennünk ahhoz, hogy ezt az elméletet be tudjuk fogadni. Állítólag a cicák akkor állnak fel és hagynak ott minket, amikor teljesen elteltek negatív energiával. Így viszont felmerül bennem a kérdés, hogy ha érzik, mikor telítődnek el, hogyan okozhatja ez a tevékenység az elhízásukat? Döntsük el saját magunk, melyik elméletet fogadjuk el.

A macskák gyógyító ereje

Kutatások igazolják, hogy a macskák a gazdáik segítségére sietnek betegség idején. Ha simogatjuk kutyánkat vagy macskánkat, csökkenthetjük a vérnyomásunkat. Eredmények már elérhetőek arra vonatkozóan is, hogy a macskák dorombolása felgyorsítja a csontokat, inakat, ínszalagokat és izmokat érintő betegségek gyógyulását, illetve csökkenti a fájdalom mértékét.

A cicák állítólag képesek a negatív energiát valami nyugalmas, megható környezetté alakítani. Az állatok egyfajta spiritualitást visznek a gyógyulási folyamatba.

Tudományos kutatások igazolták, hogy azok az emberek, akik háziállatot tartanak, kevesebbszer járnak orvoshoz, kevésbé küzdenek alvási nehézségekkel, illetve kisebb arányban szednek szívműködést befolyásoló gyógyszereket. Azt is kimutatták már, hogy a cicák a szívinfarktus kialakulási kockázatát 40%-kal képesek csökkenteni, a stressz különböző tünetei ugyanis jóval kevésbé figyelhetőek meg a macskát tartók körében.

A cicák dorombolási frekvenciája 20-140 Hz között van, ami az orvostudományban terápiás tartománynak minősül, és így hatékony lehet a csontok gyógyulása és a fájdalom csökkentése során, illetve szerepe lehet az izzadás csökkentésében, a sebgyógyulásban, az izmok újraépítésében, illetve az ízületek mobilizálásában. De szerepet játszanak a non-Hodgkin limfóma kialakulási kockázatának csökkentésében, a mentális egészség megőrzésében, illetve a depresszió megelőzésében is.

Nem mondom, hogy a cicák képesek csodát tenni, de az biztos, hogy a népi hiedelemmel ellentétben nemcsak a negatív energia képviselőiként vannak jelen ezen a bolygón, hiszen gyakran terápiás célokra is alkalmazzák őket. Ezek után mindenki döntse el magának, mennyit hisz el a fentebb leírtakból, illetve kipróbálja-e saját bőrén a cicák gyógyító erejét.
eposz, 2019. január 12. szombat, 00:13
Címkék: negatív energiáktól, macska asztrális, cicák aurája, lábadhoz dörgölőzik, asztrális erejét, pozitív energiából,
Kommentek
Növények, melyek bevonzzák a pozitív energiákat
tulajdonosaira.

3. Zsálya
Ez a gyógynövény rendkívül jó gyógyhatásokkal rendelkezik, valamint képes megszüntetni a negatív rezgéseket is.
Olyan negatív érzésektől képes megszabadítani ez a növény, mint például a dühtől és a félelemtől. Ezen kívül pedig bevonzza a pozitív energiákat az ember otthonába és irodájába.
Észak-Amerikában van egy olyan hagyomány, amelyet átfüstölésnek" neveznek. Ennek során az emberek fehér zsálya kötegeket égetnek el azért, hogy megszabaduljanak a negatív energiáktól.
Úgy tartják, hogyha az átfüstölés jó célból történik, és megadják hozzá a kellő tiszteletet, nagyban segíti a pozitív energiákat áramlását bennünk és körülöttünk.
Az ablakban tartott cserepes zsályától az egész ház kellemes illatú lesz. A zsálya levele jó hatással van az egészségre, mivel antibakteriális, gombaölő, fertőtlenítő, görcsoldó, vérzéscsillapító, szélhajtó, vízhajtó, hipoglikémiás hatásokkal bír, és ösztrogén is található benne.
Pozitív hatásai mellett zöld
lenke1964, 2018. május 30. szerda, 09:05
Negatív energiák közömbösítése
7 egyszerű módszer, hogy megszabaduljunk a negatív energiáktól!

A világon minden élőlény, de élettelen tárgy is energiákkal, rendelkezik. Ezt mindenki megtapasztalhatja, amikor találkozik egy idegen emberrel, amit első benyomásnak neveznek, ami nyilván lehet pozitív, avagy negatív.

Azt is fontos megemlíteni, hogy minden egyes érzelmi megnyilvánulás, fontos életesemény energiákat bocsát ki, amelyek beleégnek a tárgyakba, vagy emberi lelkekbe. És ahogyan a lakásunkat is ki szoktuk takarítani tavasszal, így nem csak a portól, hanem a felhalmozódott negatív energiáktól is meg kell szabadulnunk.

Mik okozhatják a negatív energiák felhalmozódását?
nagy párkapcsolati, családi veszekedések
szakítás, válás
negatív emberek jelenléte
stresszes, feszült hétköznapok
betegség
de egy használt lakásvásárlás esetén is kötelező az energiatisztítás.
Lássuk a módszereket!

1. Zsályalevél égetése
Gyújtsunk meg egy kis tányérban 3 szárított
pacsakute, 2018. április 14. szombat, 15:09
Őrangyali védelem
Őrangyali védelem
Védőszárnyburok

Lehunyt szemmel kérjük meg az őrangyalunkat, hogy borítsa ránk védő szárnyait. Lássuk magunk előtt, ahogy hatalmas, fénylő szárnyait kiterjeszti, betakar vele bennünket. és egy védőburkot hozz létre körénk fehér fényből.

Ez a védőszárny burok megvédhet minket a rossztól, a negatív energiáktól vagy alantas hatásoktól.

Bárhol kérhetjük az őrangyali védőszárnyburok védelmet.

A munkahelyünkön, vizsgák közben, az utcán, a kórházban.Bármely olyan helyzetben, ahol negatív energiákkal vagyunk körülvéve, vagy haraggal, agresszióval, gyűlölettel találkozhatunk.

Aysha

Forrás:
sz719eszter, 2017. október 07. szombat, 03:32
Tallóztam
fog el minket egy tárgyal kapcsolatban olyankor jobb azt a tárgyat meg tisztítatni. De NEM kell tőle megválnunk!
Ha már sikerült a házunkat meg tisztítatni , akkor egy tipp, érdemes a feng shui által berendezni otthonunkat, mert az elűzi, és nem engedi be a negatív energiákat. Kényelmesebbé, élhetőbbé teszi otthonunkat. Persze attól mert még a feng shui által van berendezve egy ház attól még nem jelenti azt hogy ki is van tisztítva, vagy hogy maga a lakói innentől kezdve minden ártó szándékú energiáktól, entitásoktól védve van!
Ötlet tippeket otthonunk megtisztítására-berendezésére:

1 tipp: szerelem bevonzó a lakásban.

Mindenképp páros számú dísztárgyakat helyezz el a hálószobádba. pl: delfines képek a falon, vagy mandarin kacsa pár az egyik legerősebb szerelem hozó.
Ásványokban érdemes a rózsa-kvarckövet viselni is mind a hálószobába is elhelyezni éjjeliszekrényünkre vagy a párnánk alá. De ha egy hozzáértő személy beprogramozza az adott ásványt akkor még erősebb hatást
horvathnemagdi, 2017. január 20. péntek, 17:36
Elátkozott tárgyak, és házak
érzet fog el minket egy tárgyal kapcsolatban olyankor jobb azt a tárgyat megtisztítatni. De NEM kell tőle megválnunk!
Ha már sikerült a házunkat megtisztítatni , akkor egy tipp, érdemes a feng shui által berendezni otthonunkat, mert az elűzi, és nem engedi be a negatív energiákat. Kényelmesebbé, élhetőbbé teszi otthonunkat. Persze attól mert még a feng shui által van berendezve egy ház attól még nem jelenti azt hogy ki is van tisztítva, vagy hogy maga a lakói innentől kezdve minden ártó szándékú energiáktól, entitásoktól védve van!
Ötlet tippeket otthonunk megtisztítására-berendezésére:

1 tipp: szerelem bevonzó a lakásban.
Mindenképp páros számú dísztárgyakat helyezz el a hálószobádba. pl: delfines képek a falon, vagy mandarin kacsa pár az egyik legerősebb szerelem hozó.
Ásványokban érdemes a rózsakvarckővet viselni is mind a hálószobába is elhelyezni éjjeliszekrényünkre vagy a párnánk alá. De ha egy hozzáértő személy beprogramozza az adott ásványt akkor még erősebb hatást
lenke1964, 2017. január 18. szerda, 18:21
Egy remek módszer
Csináld ezt, hogy bevonzd az életedbe a bőséget és a jólétet!
Neptunusz

Egy remek módszer, hogy bevonzzuk életünkbe a pénzt, a bőséget és a jólétet!

Ha te is hiszel a rituálék, szertartások mágikus erejében, akkor a következő módszer nagyon fog tetszeni, segítségével bevonzhatod életedbe a bőséget, a pénzt, és a jólétet.

Íme, ezt kell tenned!

Hozzávalók:

6 szem fekete bors
2 csésze rizs
2 zöld színű gyertya
2 üveg pohár

Az eljárás

Forró vízzel fertőtlenítsük ki a poharakat, majd miután kiszáradtak, mindkettőbe tegyük bele az 1-1 csésze rizst, a 3-3 szem borsszemet, majd az egyik poharat tegyük a konyhába, a másikat az ebédlőbe. Ezután mindkét pohár mellé állítsuk fel a gyertyákat, gyújtsuk meg, hagyjuk 3-4 órát égni. Ezután dobjuk ki a gyertyákat.

Bármennyire is hihetetlen, de ez a szertartás megszabadít a negatív energiáktól, ami után az életünk sokkal jobbra fog alakulni.
horvathnemagdi, 2017. január 11. szerda, 09:26
Vízkereszt hagyománya
lebontani a karácsonyfát is, hiszen a karácsony meghittségét a farsang vigassága váltja fel. Ezzel a szertartással kell elengedni az óév minden régi energiáját és megnyílni az újév szerencséje és áldásai felé.
Hogy Te is elengedd az Óév minden régi energiáját és megnyílj az új áldások és szerencse befogadására, végezd el az alábbi gyakorlatok valamelyikét:

1.Gyógynövény Rituálé

Az alább felsorolt gyógynövények bármelyikének elégetésével, füstjével otthonodat megtisztítod a régi energiáktól, és bőséget, áldást, szerencsét fogadsz be életedbe:

1.Bazsalikom

2.Tömjén

3.Fehérzsálya

4.Szantálfa

5.Rozmaring

6.Oregánó

2. Szenteltvíz Rituálé
Bármelyik templomban kérhető pap által megszentelt víz. Ezt vigyük haza, öntsük ki egy tálba, és hagyjuk a ház központi helységében egész éjszakára.

3.Mihály Arkangyal Fohásza
Kérlek, Mihály Arkangyal gyere most ide hozzám, és tisztítsd meg a körülöttem
lenke1964, 2017. január 07. szombat, 10:23
Képek, videók
0 a egy macska bölcsőben
lovaszmarika
2019. augusztus 06. kedd, 17:00
Macskafa
eva6
2019. március 10. vasárnap, 14:48
Macska és a bagoly.gif
pacsakute
2019. január 30. szerda, 23:09
0 egy macska rxq4k4h5km7.
lovaszmarika
2019. január 27. vasárnap, 18:30
0 egy macska falevelekkel
lovaszmarika
2018. november 11. vasárnap, 19:01
0 macskás - jobb széle vá
lovaszmarika
2018. augusztus 22. szerda, 15:48
macskás-Pannika tuto.jpg
53ilona
2018. június 21. csütörtök, 22:14
0 a macska Vidám kikapcso
lovaszmarika
2018. június 11. hétfő, 18:49
MACSKA ÉS EGÉR.PNG
rochlitzne
2018. április 24. kedd, 11:12
0 hétvégére macskás lp59k
lovaszmarika
2018. április 16. hétfő, 14:34
0 fekete macskás kép hall
lovaszmarika
2018. április 16. hétfő, 13:32
Negatív energiák kiűzése.
pacsakute
2016. június 17. péntek, 21:51
Negatív energiák ellen.jp
pacsakute
2015. szeptember 29. kedd, 17:30
negativ-energiak.jpg
lenke1964
2015. szeptember 15. kedd, 09:13
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.