Belépés
2018. december 15. szombat | 50. hét | 349. nap | 17:13 | Valér
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Illegális bevándorlás - Polgármesterek: a magyarok többsége nem akarja, hogy hazánk bevándorlóország legyen
"Mi, magyar polgármesterek a kormányhoz és hazánk valamennyi önkormányzatához fordulunk annak érdekében, hogy együttes erővel, összehangoltan lépjünk fel a Soros-tervvel és a bevándorlásszervező Soros-szervezetekkel szemben", hogy megőrizzük a magyar falvak és városok, s a magyar emberek biztonságát és jövőjét!" - írták az MTI-hez eljuttatott közleményükben.

Hangsúlyozták, a polgármestereknek kötelességük, hogy a településük és az ott élők érdekét képviseljék, és legfontosabb feladatuk, hogy megőrizzék városuk, falujuk biztonságát. "Nem akarjuk feladni kultúránkat és szokásainkat, nem akarjuk, hogy félelem uralkodjon el a magyar településeken."

Mint fogalmaztak, felkérik ezért a kormányt, hogy ha kell, törvényekkel, jogszabályokkal lépjen fel a Soros-terv és a bevándorlásszervező Soros-szervezetek ellen, "mert a tömeges betelepítés komoly fenyegetést jelent a magyar településekre".

Miután ez a veszély szavaik szerint minden egyes falut és várost közvetlenül fenyeget, felkérik a magyar települések képviselő-testületeit és közgyűléseit is, hogy "önkormányzati határozatban utasítsák el a Soros-tervet, és foglaljanak ők is állást a migránspárti Soros-szervezetek ellen".

Forrás: MTI
velemenyezd, 2018. január 12. péntek, 23:47
Címkék: magyarok többsége, magyar falvak, magyar emberek, polgármestereknek kötelességük, magyar településeken, tömeges betelepítés,
Kommentek
Kovács Zoltán: megfelelő választ adunk a Magyarországot érő politikai támadásokra
A kormányszóvivő a Miniszterelnökség előtt bemutatta azt a kisteherautót, amelyen egy óriásplakát szerepel azzal az angol felirattal, hogy "Százak haltak meg terrortámadásokban 2015 óta. de Guy Verhofstadt azt mondja: +nincs bevándorlási válság+ (2018.04.07.) Ez ostobaság!"

Kovács Zoltán kifejtette: ez a plakát a következő napokban Magyarországon, majd azt követően Brüsszelben is látható lesz.

Hangsúlyozta: az elmúlt hetekben látni lehetett, hogy "a bevándorláspárti liberális erők milyen támadást indítottak az ország ellen", ennek az Európai Parlamentben, Verhofstadt megszólalásaiban, az ideküldött politikai üzenetben is megvolt a tanúbizonysága.

Úgy vélte, nem hagyhatják szó nélkül ezeket a támadásokat, hiszen ezeknek egyetlen célja van: "a liberálisok egyértelműen az európai bevándorlás pártján állnak, Európát bevándorlókontinenssé akarják tenni, Magyarországot pedig bevándorlóországgá".

Kovács Zoltán szerint a magyar emberek az elmúlt három évben többször - nemzeti konzultációk,
velemenyezd, 2018. november 28. szerda, 16:13
Szijjártó: az ENSZ globális migrációs csomagja Európa elárulása
külügyminiszter gratulált az osztrák alkancellárnak, hogy Ausztria sem fogja elfogadni a csomagot.

Kitért arra is, hogy Magyarország a határvédelmet azt államok kötelességének tekinti, ezért ennek a jogosultságnak egy darabját sem adja fel, mert "azok akarják átvenni, akik szervezik a migrációt".

A Magyarország elleni támadás oka az, hogy az ország az európai fősodorral ellentétes állásponton van a migráció kérdésében - folytatta a miniszter, majd megerősítette, hogy Magyarország nem lesz "bevándorlóország", és nem támogatja, hogy az európai kontinens népességének összetételét megváltoztassák, így a kormány a kötelező kvóták rendszerét visszautasítja.

A migrációt meg lehet állítani, s mi ezt be is bizonyítottuk Brüsszelnek - szögezte le a miniszter.

Szijjártó Péter arról is beszélt, hogy az osztrák alkancellárt arra kérte, adjon segítséget, hogy a két ország között adott legyen a legális határátjárás lehetősége, lehetőleg minél sűrűbben működő határátkelőkön. Egyúttal arról
velemenyezd, 2018. november 07. szerda, 18:42
Fidesz: a néppárt kongresszusa a kereszténydemokrácia győzelmével érhet véget
azt mondta, ahogy Európa, úgy az Európai Néppárt is nagyon fontos választás előtt áll.

Jövő májusban az európai parlamenti (EP-) választáson Európa jövőjéről lesz döntés, mostani kongresszuson pedig megválasztják a néppárt jelöltjét az Európai Bizottság elnöki posztjára - magyarázta.

Közölte, az egyik aspiráns a néppárt liberális szárnyának a jelöltje, Alexander Stubb volt finn miniszterelnök, aki olyan bevándorláspolitikát képvisel, amelyet Magyarország nem fogad el, mert nem akar bevándorlóországgá válni.

Hozzátette: a másik jelölt Manfred Weber, aki a bajor Keresztényszociális Unió (CSU) politikusa, a néppárt európai parlamenti frakcióvezetője. Weber a kereszténydemokrata szárny jelöltje és a néppárt magyar tagjai elkötelezték magukat a támogatása mellett - emlékeztetett.

Németh Zsolt azt mondta, bíznak abban, hogy Manfred Weber jelöltté választása nemcsak a bajor politikus sikere lesz, hanem a kereszténydemokrácia győzelme is lesz egyben.

Kitért arra is, hogy a magyar képviselők
velemenyezd, 2018. november 07. szerda, 12:42
Szijjártó: az ENSZ migrációs csomagja veszélyezteti a magyar emberek biztonságát
A tárca államtitkára, Menczer Tamás pénteken azt közölte az MTI-vel, hogy az ENSZ-tagállamok állam- és kormányfőinek decemberi marokkói csúcstalálkozóján a tervek szerint elfogadják a globális migrációs csomagot.

A közelgő esemény miatt Szijjártó Péter levélben fordult a világszervezet illetékes vezetőihez, és megerősítette: a magyar kormány elutasítja a migrációs csomagot, az elfogadási folyamatból kilépett, ezért a csomagot nem tekinti Magyarországra nézve kötelezőnek.

Az ENSZ-közgyűlés elnökének, a Nemzetközi Migrációs Szervezet főtitkárának, az ENSZ migrációért felelős különleges képviselőjének, valamint a migrációs csomagért felelős mexikói és svájci ENSZ-nagykövetnek küldött levélben Szijjártó Péter kiemelte, hogy a migrációt nem megszervezni, hanem megállítani kell.

A segítséget kell odavinni, ahol a baj van, a rászorulóknak abban kell támogatást nyújtani, hogy a hazájukhoz minél közelebb maradhassanak, és minél előbb hazatérhessenek - mutatott rá.

Szijjártó Péter felhívta a
velemenyezd, 2018. november 02. péntek, 12:30
Hoppál: Gyurcsányék a brüsszeli bevándorláspárti politika legkeményebb hazai támogatói
kormánypárti képviselő. Hozzátette: aktívan részt is vesznek ezen javaslatok kidolgozásában, ami Magyarországra nézve komoly veszély.

Gyurcsány Ferenc le akarja bontani a biztonsági határzárat, pártjával együtt támogatja azt a brüsszeli kvótatervet, "amelyet a magyarok elutasítanak" - hangsúlyozta a képviselő. A DK szintén támogatja azt a brüsszeli indítványt is, amely szerint a határőrizet jogát átvennék a nemzetállamoktól - tette hozzá.

Gyurcsány Ferenc "kész lenne Magyarországot bevándorlóországgá tenni, ami ellen a magyar emberek markáns állásfoglalást tettek" - fogalmazott.

Hoppál Péter azt mondta, a brüsszeli bevándorláspolitika Pécshez hasonló méretű városok "egész sorát", korábban békés európai városok százait tette tönkre. A tömeges betelepítésekkel érintett városokban a migránsok olyan helyzetet teremtettek, amelynek következtében megszűnt a mindennapok biztonsága, ugrásszerűen nőtt a bűncselekmények számra, köztük "radikálisan" emelkedett a nők és gyermekek ellen elkövetett
velemenyezd, 2018. október 26. péntek, 15:51
Illegális bevándorlás - Gulyás: Magyarország megerősítette a déli határ védelmét
belügyminiszter intézkedetett a magyar-horvát határ megerősítéséről, határvadászszázadokat vontak ott össze. Szerinte a magyar határvédők képesek arra, hogy szükség esetén a magyar-horvát határt megvédjék.

Megjegyezte, a tél közeledtével a migrációs nyomás erősödni fog.

Elmondta azt is: a kormány döntése értelmében a bevándorlási hivatal helyett Idegenrendészeti Hivatal jön létre. Az átnevezést azzal indokolta, hogy az kifejezi a magyar választópolgárok akaratát, hogy Magyarország ne legyen bevándorlóország.

Kérdésre azt mondta, elsősorban nem a hivatal struktúrája változik, az átnevezés egyértelmű üzenet, hogy a migrációt idegenrendészeti kérdésnek tekintik.

Demeter Márta LMP-s országgyűlési képviselő honvédelmi és rendészeti bizottsági tagságával kapcsolatban a politikus kérdésre azt mondta: személyes véleménye szerint ha már Demeter Márta nem mondott le a testületben betöltött alelnöki tisztségéről, akkor a pártjának kellett volna azonnal visszahívnia őt. Hozzátette: jól mutatja az
velemenyezd, 2018. október 25. csütörtök, 13:11
Kormányszóvivő: minden Magyarország elleni támadás mögött a bevándorlás áll
hogy a migráció ügyében képviselt magyar álláspont húzódik meg - hangoztatta.

A kormány nem fog változtatni az álláspontján, mert azt a magyar emberek döntése és felhatalmazása alapján képviseli - tette hozzá Kovács Zoltán. A magyarok az elmúlt három évben többször - legutóbb az országgyűlési választáson - kinyilvánították szándékukat és akaratukat, és a kabinetnek ezt kell képviselnie az Európai Unióval, az európai politikusokkal folytatott vitában. Nem engedhető meg, hogy Magyarországból bevándorlóországot csináljanak - hangsúlyozta a kormányszóvivő.

Kérdésre Kovács Zoltán hangsúlyozta, ismert, hogy Manfred Weber miként szavazott a Sargentini-jelentés vitájában. A magyar álláspont egyértelműen az, hogy az országot érő támadások mögött a migráció elutasítása áll - húzta alá.

Manfred Weber támogatta a Sargentini-jelentés elfogadását az Európai Parlamentben szeptember 12-én e kérdésről tartott szavazáson.

A kormányszóvivő álhírnek, "a fake news klasszikus kategóriájába" tartozónak
velemenyezd, 2018. október 24. szerda, 18:05
Október 23. - Gulyás: a magyar nemzet 1956-ban világtörténelmet írt
minden előttünk álló nehézséget és kihívást legyőzhetünk, ha Magyarország érdekében közösen, együtt cselekszünk" - fogalmazott a pénzügyminiszter.

Varga Mihály közölte, a múltunkra emlékezve látjuk igazán, hogy ma is önmagunkban, az igazunkban és a tetteinkben kell hinnünk, ezért amikor szembenézünk a ma kihívásaival - így az egyre fenyegetőbb migrációs hullámmal és a "brüsszeli túlhatalommal" - a válaszunk továbbra is egyszerű és kiszámítható: nem adjuk fel az önrendelkezésünket, nem válunk bevándorlóországgá, a bennünket érintő ügyekről pedig mi magunk fogunk dönteni.

Láng Zsolt (Fidesz), II. kerületi polgármester a megemlékezésen azt mondta, az 1956-os sorsközösség mindmáig identitásunk része, nemzeti önbecsülésünk elemi forrása, amelyet kötelességünk átörökíteni minden nemzedéknek. '56 egy nép hősies próbálkozását jelentette a szabad önrendelkezés visszaállítására, és arra, hogy saját maga döntsön belső rendjéről, választott útjáról a keresztény európai népek családjába - mondta Láng
velemenyezd, 2018. október 23. kedd, 13:31
Képek, videók
Polgármesterek.JPG
kmmmarika
2010. május 07. péntek, 10:36
polgarmesterek.jpg
kmmmarika
2010. április 29. csütörtök, 09:12
polgármesterek.jpg
agica2004
2009. szeptember 25. péntek, 10:46
Bihari polgármesterekkel.
kmmmarika
2006. szeptember 29. péntek, 09:49
O.V. -bevándorlás.jpg
agica2004
2015. január 25. vasárnap, 14:48
bevándorlási csarnok
mecsery
2010. május 11. kedd, 16:26
régi bevándorlási központ
mecsery
2010. május 11. kedd, 16:25
Kárpát-hazánk
irmus
2018. augusztus 24. péntek, 14:53
hazánkért0408.jpg
maroka
2018. április 08. vasárnap, 19:17
Hazánk Nagyasszonya.bmp
sz719eszter
2016. október 21. péntek, 18:49
Csonka Hazánk.jpg
liza1
2016. augusztus 15. hétfő, 19:12
gyász hazánkban 2015.jpg
kicsoda57
2016. március 15. kedd, 15:55
Hazánk elárulása a külföl
furaila
2013. október 26. szombat, 17:06
Isten Hazánkért
herkliantal
2013. augusztus 20. kedd, 20:02
Elvérzünk a saját Hazánkb
basikele
2013. február 28. csütörtök, 05:42
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.