Belépés
2019. június 27. csütörtök | 26. hét | 178. nap | 02:56 | László
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Zselatinos arcmaszk készítése otthon
Fillérekbe kerül, és tele van kollagénnel, ami ezzel a módszerrel valóban felszívódik a bőrbe. Csodálatos bőrápoló!

A zselatin helyreállítja a lecsökkent kollagén termelődését, kitölti a ráncokat, üdébbé és simává varázsolja a bőrt, javítja a vérkeringést. Drága krémekben árulják, pedig mnden közért polcán ott van fillérekért, és még hatékonyabb is, mert nagyobb a koncentrációja.

Az alábbi maszkot tudod otthon elkészíteni:

Hozzávalók: 2 evőkanál forró víz, 1 teáskanál zselatin, 2 teáskanál összetört banán.

Elkészítés: keverd össze a vizet a zselatinnal, majd hagyd keveset állni, míg megszívja magát. keverd bele a banánt. Kend az arcodra a maszkot vékonyan, majd ha megszárad, dörzsöld le.

Fantasztikus a hatása!
Forrás : Link
pacsakute, 2019. június 02. vasárnap, 16:34
Címkék: módszerrel valóban, zselatin helyreállítja, lecsökkent kollagén, alábbi maszkot, maszkot vékonyan, visszafiatalitja,
Kommentek
Az évszázad rablása - A nagy devizahitel átverés
valuta nélküli valutában elszámolt hitelezés.

Ennek kiagyalója Oszkó Péter és Felcsúti Péter.

Ők dolgozták ki azt a banki magatartási kódexet, ami végtelen cinizmussal nemhogy nem vetett véget a gyanútlan ügyfelek kifosztásának, hanem azt megerősítette , egyenesen szentesítette a deviza nélküli deviza elszámolású hitelezést.

Ők ketten az értelmi szerzők, akik ezért a “disznóságért" személyesen felelősek, több mint egymillió embert fosztottak meg ezzel a módszerrel mindenüktől.

2004 után minden ügyfél úgy lett valuta adós hogy valutát nem vett fel!
Tehát 2004-től kezdődött az a minden idők legnagyobb pénzügyi,, szélhámossága".

Ebben a gyalázatban hét fő játszott vezér szerepet - Oszkó Péter, Felcsúti Péter, Járai Zsigmond, Király Júlia, Simor András, Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon.

Mindezt olyan profin csinálták hogy egyik neve sem merült fel az adósok tudatába mint tetessek.

Ez a deviza nélküli
menusgabor, 2019. január 27. vasárnap, 21:45
A nevetés jó hatásai
jövő nevetés. Sok tanulmány igazolta az örömteli nevetés terápiás hatásait a fizikai egészségre és az érzelmi jólétre.

Az 1960-as években egy híres amerikai író azt tapasztalta, hogy egyre jobban fáj a gerince. Unokatestvérével arra az elhatározásra jutott, hogy a stressz nagyban hozzájárul a betegsége kialakulásához, ezért úgy döntött, hogy a pozitív érzelmeket koncentráltan alkalmazza az állapotának enyhítésére. Minden egyes nap napi tíz percet komédiákat nézett a televízióban. Ezzel a módszerrel eleinte fájdalommentes alvást tudott elérni, majd a terápia miatt napközben is egyre kevesebb fájdalomcsillapítóra volt szüksége. Az író a nevető terápiának tulajdonította a hosszú és boldog életét. Egy idő után a gerincfájdalma is teljesen megszűnt. Valóban, a nevetés egyfajta drognak számít, amely opioidszerű hatást vált ki az agy élményközpontjában. A kutatók szerint azoknak a betegnek, aki rendszeresen nevetnek, humorizálnak, megnő a fájdalomküszöbük, így a betegek ezt is jobban viselik, mint a
pacsakute, 2018. október 15. hétfő, 22:34
A negatív érzelem, stressz, harag
van szükségünk. Ilyen felemelő inger lehet egy festői táj, egy hangulatos zene vagy egy szép műalkotás.A negatív érzelmek alkímiája

Az ,,érzelmek alkímiája" kiváló módszer, amely megkímél minket attól, hogy küzdenünk kelljen a bennünk lévő negatív érzések ellen, vagy nagy fá­radságok árán ki kelljen irtanunk magunkból őket, ami nagyon sok erőt kívánna tőlünk. Ahogy koráb­ban az alkimisták arannyá változtatták az egyszerű fémet, úgy változtathatunk át ezzel a módszerrel negatív érzéseket pozitívakká. E cél eléréséhez a légzést használjuk.Mint tudjuk, a kozmosz életenergiája, nullapont- vagy tachyonenergiája energiaforrás. Sőt még annál is több: olyan energiaforma, amely az ember visszatalálását szolgálja a rendhez. Ezen az érzelmi harmónia megtalálása is értendő. Szinte mindig pozitív hatást lehet el érni a nullapont- vagy tachyonenergia alkalmazásával. A nullapont- vagy tachyonenergia segítségével visszafordíthatunk degeneratív folyamatokat,
eposz, 2018. július 18. szerda, 00:10
Tanúságos történetek
amelyik egy sátorhoz érve, bedugta az orrát s mivel semmi ellenállásra sem talált, első lábával is belépett, s lassan egészen bement. Most már rászólt az arab, hogy ez a sátor két lakónak igen szűk.
"Úgy, - mondta a teve - jó lesz tehát, ha azon igyekszel, hogy elhagyd a sátrat."
Így fészkeli be magát a bűn is szívünkbe, míg egészen úrrá lesz felette.

A személyes evangélizálás rendszere

Valaki azt mondta, hogy az első évszázadban az evangéliumot nagyon találékony módszerrel adták tovább. Személyes evangélizáló módszernek nevezték és igazán eredményes volt. Eredményesebb, mint a mi mai telefonos, televíziós és egyéb módszerünk. A samáriai asszony Jézussal való találkozása után elvitte az evangéliumot a városba, és sokan hittek Jézusban az asszony beszédéért.

Az élet órája

"Az élet óráját csak egyszer húzzák föl, és senki nem tudja, hogy az óramutatók mikor állnak meg, késő este, vagy kora reggel. A vagyon elvesztése nagyon elszomorító, de az egészség
suzymama, 2018. június 23. szombat, 14:34
9. évközi hét kedd 06.05
arra, hogy ezekhez még mindig hozzá tudjak tanulni! Adj tévedhetetlen ítéleteket a számba! A helyes beszéd kegyelméért is esdeklek! Döntsd el nálam mindig a kezdetet, határozd meg előrehaladásom irányát, és biztosítsd a vég sikeres és eredményes kimenetelét!
Aquinói Szent Tamás

Elmélkedés C. Horváth István Sándor
Az evangéliumi jelenet helyszíne továbbra is a jeruzsálemi templom. Miután a főpapok és az írástudók nem tudták kérdéseikkel megfélemlíteni a tanító Jézust, most más módszerrel próbálkoznak. Farizeusokat és Heródes-pártiakat küldenek hozzá, akik az adófizetéssel kapcsolatban kérdezik őt. A kérdés bevezetése körülményes. A megkérdezettet igazmondónak nevezik, aki az igazsághoz ragaszkodva tanítja az embereknek az isteni törvényeket. A hízelgés, a dicséret nyilvánvalóan megtévesztő, azt a látszatot kelti, mintha valóban elismernék Jézus tanítói tekintélyét és egyetértenének véleményével. Ezután a kérdés nagyon rövid és egyszerű: ,,Szabad-e adót fizetni a császárnak, vagy
maroka, 2018. június 05. kedd, 08:19
Miért próbálja a baloldali szavazótábor a Gyurcsány-Bajnai éra alatt keletkezett problémákat a Fideszre kenni?
egyedüli volt.
Nevezetesen a valuta nélküli valutában elszámolású hitelezés.
Ennek kiagyalója Oszkó Péter és Felcsúti Péter.
Ők dolgozták ki azt a banki magatartási kódexet, ami végtelen cinizmussal nemhogy nem vetett véget a gyanútlan ügyfelek kifosztásának hanem azt megerősítette , egyenesen szentesítette a deviza nélküli deviza elszámolású hitelezést.
Ők ketten az értelmi szerzők akik ezért a "disznóságért" személyesen felelősek, több mint egymillió embert fosztottak meg ezzel a módszerrel mindenüktől. .
2004 után minden ügyfél úgy lett valuta adós hogy valutát nem vett fel
Tehát 2004-től kezdődött az a minden idők legnagyobb pénzügyi,, szélhámossága".
Ebben a gyalázatban nyolc fő játszott vezér szerepet: :Oszkó Pétert és Felcsúti Pétert. Járai Zsigmondot, Király Júliát, Simor Andrást, Gyurcsány Ferencet, Bajnai Gordon. Farkas Ádám,SZPÁF elnöke.
Mindezt olyan profin csinálták hogy egyik neve sem merült fel az adósok tudatába mint tetessek.
Ez a deviza nélküli
sztotyi, 2018. március 08. csütörtök, 13:09
Ezoterikus mesék
során tapasztalt egészségi javulást, és felajánlja segítségét Phil is elindul az egészség felé vezető úton, sőt kamionos múltját maga mögött hagyva az egészséges életnek és annak közvetítésének szenteli az életét.


Svájcban a kenyérgabona 4/5-e Indiából származik, abból az országból, ahol százezrek éheznek; a francia halkereskedők azt mondják, az ipari módszerrel fogott tenger gyümölcse nem evésre való, hanem eladásra; Romániában fél centes órabérért dolgoznak az asszonyok a hagymaföldeken, amelyet távoli országokba szállítanak tovább; Spanyolország legnagyobb üvegházas agrárvidéke nagyobb mint Luxemburg és Hollandia együtt - a világban mégis 5 percenként hal éhen egy gyermek. A világ élelmiszertermelése és az élelmiszer elosztása katasztrofális szintre jutott. A 3000 kilométerről importált paradicsom olcsóbb mint a hazai; az ásványvíz ugyanolyan kereskedelmi
menusgabor, 2017. december 16. szombat, 18:45
Képek, videók
Zselatinos süti
irmus
2018. augusztus 04. szombat, 10:50
zselatinos.jpg
jucianyu
2011. február 22. kedd, 19:34
SÜN-módszerrel elkülönítv
furaila
2017. szeptember 29. péntek, 22:39
osi-tibeti-modszerrel- a-s
baratha
2012. május 04. péntek, 13:24
Kifli új módszerrel
majorkaj
2007. október 17. szerda, 21:21
helyreállítás közben
peterimajoridozsahe
2010. április 11. vasárnap, 17:56
helyreállítás előtt
peterimajoridozsahe
2010. április 11. vasárnap, 17:53
helyreállítás előtti álla
peterimajoridozsahe
2010. április 11. vasárnap, 17:52
Kház helyreállítva
peterimajoridozsahe
2010. április 11. vasárnap, 17:29
Kház helyreállított hátul
peterimajoridozsahe
2010. április 11. vasárnap, 17:28
Helyreállított bástya
caris11935
2009. április 16. csütörtök, 16:06
Helyreállítva.jpg
gaazgezabandi
2008. május 09. péntek, 19:38
Cseszneki helyreállítás.j
fizkem
2008. február 16. szombat, 20:53
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.