Belépés
2020. április 01. szerda | 14. hét | 92. nap | 03:02 | Hugó
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Novemberi energiák – Megőrzés
Valami már megváltozott...elkezdődött és ennek hatására egyre jobban felborul a Rend, egyre jobban kifordul magából mindenki és minden. Van valami a levegőben, amit érezni lehet, de sejtelmes, nem tudjuk megmondani mi az...olyan, mintha valami nagy dolog készülne. Ki vannak hegyezve az érzékszervek, mindenki ugrik, mindenre. Szorongást keltő, félelmetes. S mert ilyen, pontosan úgy is reagálunk, úgy viselkedünk, mintha veszélyt éreznénk a levegőben. Tisztán látszik, hogy egyre többen süllyednek vissza az ösztöneik szintjére.

Az energia ami most érkezik, azt üzeni, hogy : Menjetek és készítsetek magatoknak búvóhelyet, ahol túl élhettek mindent! Most húzódjatok vissza, maradjatok csendben. Rejtőzködjetek. Halkan lépjetek, csendesen éljetek.

Mielőtt elhagyod a rejteket, előtte nézz körül, hogy biztonságos legyen számodra, hogy ne essen bajod odakint. Védd meg a rejteket, most senkit ne engedj be! Most nincs közös és együtt, most mindenkinek a sajátját kell élnie, védenie. Akivel eddig nem alakult ki a közös tered, azzal most biztosan nem fog, ez most esélytelen. Azokkal tudsz együtt lenni, akikkel már kialakítottátok korábban közös belső tereteket, akiket ismertek, akikben maradéktalanul megbíztok, szerettek.

Ha szimbolikusan szeretném értelmezni, akkor olyan, mintha most a Föld belsejébe kellene bújni, barlangot kellene találni, és ott egyszerűen, sőt a legegyszerűbben élni. Most így lehet a legkönnyebben átvészelni, megélni. Most nem kell nagy tűzzel élni, nem kell nagy tüzet gyújtani, most egyetlen gyertya fényénél kell tudni élni, látni, érezni, melegedni. Most mindenből csak éppen annyi kell, amivel ez az időszak kitelik.

Valami tombol odakint és TE elbújhatsz odabent. Bent a saját magad által létrehozott barlangban, azon a helyen ami számodra védelmet és biztonságot nyújt, bármikor, bármilyen időben.

Eljött, megérkezett mindenkinek a tisztulás ideje. Olyan tisztulás ez, amikor csak azok élik túl, akik képesek mindenből a legegyszerűbbre. Azok, akik képesek akár bármit elengedni azért, hogy Létezhessenek.

Mint mindig, a Lélek most is ott van veletek és segítséget nyújt nektek. Azt azonban tudni érdemes, hogy csak addig vesz részt, amíg az történik, aminek történnie kell.

Engedjetek el most mindent, a Lélek tapasztalásáért cserébe!

Lássátok meg, hogy bár odakint hideg van, üvölt, tombol, nálad bent Rend lehet, lehet béke, csend, nyugalom, szeretet. Ha Fényre gondolsz, most egy világítótorony fénye helyett, gondolj egy egyszerű mécses fényére. Most ez is elég lesz. Most mindenből kevés kell, ALÁZATBÓL kell csak sok, ELFOGADÁSBÓL és ELENGEDÉSBŐL.

Azoknak, akik képesek most egyszerűen, szelíden, csendesen visszahúzódni, odabentről egy mécses fényével világítani, azoknak egy új minőségű tavasz, egy új minőségű élet jön el.

S ha azt gondolnád, hogy ugyan mit érhet egy mécses fénye ebben a nagy világban, akkor ideje meglátnod, hogy minél nagyobb a sötétség, annál kevesebb Fénnyel lehet világítani...

Sötét van nagyon, vedd észre és gyújtsd meg saját mécsesed, ennél többen most sem tehetsz.

Te döntesz most is, hogy mit és hogyan teszel, kezedben a Sorsod...egy biztos, most mindenkinek döntenie kell!

Szeretettel és Fénnyel telített, tapasztalásokban gazdag mindennapokat kívánunk nektek:

Andi&Aletta - Talentumok

Forrás: http://talentumok-lelekebredes.com/2015/10/27/novemberi-energiak-m egorzes/

klementinagidro, 2015. november 21. szombat, 09:06
Címkék: ösztöneik szintjére, sajátját kell, közös tered, legegyszerűbben élni, legkönnyebben átvészelni, időszak kitelik,
Kommentek
Elérhetővé vált az OSZK webarchívuma
különösen most, amikor a koronavírus-járvány miatt a személyes kapcsolattartás lehetőségei erősen korlátozottak. Az internet a legkomplexebb médium, amellyel az elmúlt száz évben találkoztak a közgyűjtemények, a webes tartalmak mégis a legtöbbször eltűnésre vannak ítélve - emlékeztet az OSZK által az MTI-hez kedden eljuttatott kommüniké.

Mint a közlemény felidézi, az Országos Széchényi Könyvtár már a kétezres évek elején felismerte, hogy nemcsak a magyar identitás szempontjából fontos dokumentumok megőrzésére van szükség, hanem az illékony online tartalmak mentésére is, 2020 márciusától pedig az OSZK webarchívuma nyilvánosan is elérhetővé vált a https://webarchivum.oszk.hu honlapon.

A magyar weboldalak tömeges mentésének lehetőségét az OSZK informatikai fejlesztéséhez szükséges források biztosításáról szóló kormányhatározat alapján kidolgozott Országos Könyvtári Rendszer (OKR) fejlesztési programja biztosítja.

A nemzeti könyvtár webarchívuma azzal a céllal jött létre, hogy reprezentatív képet
velemenyezd, 2020. március 31. kedd, 15:32
Koronavírus - A lengyel felsőház visszadobta a gazdaságmentő csomagot, Szlovénia óva int a húsvéti hazautazások
A lengyel a szenátus mintegy 80 módosítójavaslattal küldte vissza a szejmnek a GDP mintegy 10 százalékára rúgó, mindenekelőtt a munkahelyek megőrzését, a munkavállalók, a kis- és középvállalatok, valamint az egészségügy támogatását, a pénzügyi szektor megerősítését célzó csomagot.

A jogszabályok első változatát a szejm gyorsított eljárásban szavazta meg szombaton.

Az ellenzéki többségű szenátus többek között elutasította a csomag azon előírását, amely lehetővé teszi, hogy a május 10-re kiírt elnökválasztáson a 60 évnél idősebb választók, valamint a karanténba helyezettek levélben adják le voksukat.

A videokonferencia formájában tárgyaló szejm még kedd délután napirendjére tűzi a szenátusi módosításokat, amelyeket a képviselők egyszerű többséggel elutasíthatnak. A tervek szerint már szerdán hatályba lépő csomagot az alsóház által megszavazott változatban még az államfőnek kell majd jóváhagynia.

Lengyelországban a koronavírus-fertőzés lehetősége miatt házi karanténba helyezettek száma
velemenyezd, 2020. március 31. kedd, 12:01
Felvonták Észak-Macedónia zászlaját a NATO brüsszeli székhelyén
Észak-Macedónia pénteken az Észak-atlanti katonai szövetség 30. tagállama lett, miután Szkopje képviselői letétbe helyezték országuk csatlakozásának ratifikációs okmányait a katonai-politikai szövetséget létrehozó Észak-atlanti Szerződés letéteményes államának, az Egyesült Államoknak a külügyminisztériumában.

A hétfői zászlófelvonásra szűk körben került sor Jens Stoltenberg főtitkár, Sir Stuart Peach marsall, a NATO Katonai Bizottságának elnöke, valamint Zoran Todorov, Észak-Macedónia NATO-delegációjának vezetője jelentlétében.

Jens Stoltenberg a szövetség honlapján közzétett közleményében azt írta, Észak-Macedónia a NATO családjának része lett, amely immár harminc nemzet és csaknem egymilliárd ember családja.

Kiemelte, a NATO-tagság jó Észak-Macedóniának, a NATO-nak, de jó hatással van a Nyugat-Balkán stabilitására is. A tagság által nyújtott biztonság páratlan, már több mint 70 éve a transzatlanti stabilitás és jólét alapja.

"Nehéz időkben a barátok és a szövetségesek fontosabbak,
velemenyezd, 2020. március 30. hétfő, 16:24
Koronavírus - Orbán: az idei költségvetés radikális átalakítására van szükség
Orbán Viktor a kormány és a gazdasági kamarák vezetőivel tartott videokonferencián úgy fogalmazott, hozzá kell igazítani az idei költségvetést a jelenlegi helyzethez és az év végéig előrejelzett változásokhoz.

A kormányfő Palkovics László innovációs és technológiai miniszter társaságában a jegybank, a gazdasági kamarák, valamint vállalkozói érdekképviseletek vezetőinek kifejtette, jelenleg nincs értelme új költségvetést készíteni, hiszen nem tudni, mi fog történni a közeljövőben, és lehet, hogy két hónap múlva egy újabb büdzsét kellene összeállítani. Hozzátette: a jogszabályok azonban lehetőséget adnak az eltérésre az elfogadott költségvetéstől.

Nem lenne helyes lépés az egyes költségvetési tételek automatikus megvágása - mutatott rá Orbán Viktor. Szavai szerint azoknak a forrásoknak kell megmaradniuk a minisztériumok költségvetésében, melyekre ott feltétlenül szükség van, a felszabadítható összegekből pedig egy-egy alapot kell létrehoznia válságkezelésre, illetve a gazdaság újraindítása
velemenyezd, 2020. március 30. hétfő, 12:42
Megjelent a kijárási korlátozásról szóló rendelet
el otthonát.

A rendelet szerint ilyen indoknak minősül a munkavégzés, a hivatásbeli kötelezettség, a gazdasági, mezőgazdasági és erdészeti tevékenység, valamint az ezek elvégzéséhez nélkülözhetetlen anyagokat, valamint eszközöket árusító üzletben történő vásárlás, elsősorban a műszaki cikket, az építőanyagot és eszközöket árusító üzletekben.

Ide tartozik az egészségügyi ellátás és szolgáltatás igénybevétele is, beleértve a gyógyító tevékenységen túl a testi és a lelki egészség megőrzése céljából nyújtott egészségügyi szolgáltatásokat, például a pszichoterápiás ellátást, a fizioterápiás kezelést, a gyógytornát.

Egyéni szabadidős sporttevékenység, valamint szabadidős célú gyaloglás céljából is el lehet hagyni az otthonokat. Az ilyen mozgásokat kül- és belterületen, lehetőség szerint zöldfelületen lehet végezni egyedül vagy ugyanazon háztartásban élőkkel közösen, másoktól legalább másfél méter távolságot tartva. Napközbeni kiscsoportos felügyelet alatt engedélyezett a kiskorú
eva6, 2020. március 28. szombat, 13:18
Koronavírus - Csehországban, Lengyelországban és Ukrajnában is terjed a járvány
kezelni. "Természetesen amikor a fertőzés lefolyása súlyosabb lesz, az illetőt azonnal kórházba szállítják" - szögezte le a miniszter.

Ugyanakkor szombattól az idősotthonokban tilosak a közös étkezések és más közös rendezények is.

A videokonferencia formájában ülésező lengyel alsóház megszavazta szombat hajnalban a koronavírus-járvány kapcsán előterjesztett, a lengyel GDP mintegy 10 százalékára rúgó, különleges törvények csomagját. A még a szenátus jóváhagyására váró előírások a munkahelyek megőrzését, a munkavállalók, a kis- és középvállalatok, valamint az egészségügy támogatását, a pénzügyi szektor megerősítését célozzák, tartalmazzák a túlzott áremelések elleni intézkedéseket, valamint az állami, önkormányzati beruházások programját is. Többek között az állam 3 hónapon át fedezi a társadalombiztosítást a járvány miatt leállni kényszerült cégeknek, hozzájárul a bérkifizetéshez. Elhalasztják a társasági adó (CIT) befizetését, meghosszabbítják a forgóeszköz-hitelek futamidejét. Az intézkedések
velemenyezd, 2020. március 28. szombat, 10:51
NATO: Észak-Macedónia a NATO 30. tagja lett
Észak-Macedónia ezzel az észak-atlanti szövetség 30. tagállama lett.

Jens Stoltenberg NATO-főtitkár Brüsszelben, internetes tájékoztatójában azt mondta, Észak-Macedónia a NATO családjának része lett, amely immár harminc nemzet és csaknem egy milliárd ember családja.

"Olyan család ez, amely azon a bizonyosságon alapul, hogy függetlenül attól, milyen kihívásokkal nézünk szembe, együtt erősebb és biztonságosabb" - fogalmazott.

Észak-Macedónia régóta hozzájárul az euroatlanti biztonsághoz, többek között azzal, hogy részt vesz a NATO vezette afganisztáni és koszovói missziókban - tette hozzá.

Mike Pompeo amerikai külügyminiszter közleményyében hangsúlyozta, Észak-Macedónia NATO-csatlakozása az ország kormányának és népe erőfeszítéseinek csúcspontját jelenti. Tagsága egy szélesebb körű integrációt, demokratikus reformokat, a kereskedelmet, a biztonságot és a stabilitást támogatja az egész régióban, miközben mutatja, hogy a NATO ajtaja nyitva marad a csatlakozni kívánó többi ország előtt -
velemenyezd, 2020. március 27. péntek, 20:32
Koronavírus - Megjelent a kijárási korlátozásról szóló rendelet
hagyhatja el otthonát.

A rendelet szerint ilyen indoknak minősül a munkavégzés, a hivatásbeli kötelezettség, a gazdasági, mezőgazdasági és erdészeti tevékenység, valamint az ezek elvégzéséhez nélkülözhetetlen anyagokat, valamint eszközöket árusító üzletben történő vásárlás, elsősorban a műszaki cikket, az építőanyagot és eszközöket árusító üzletekben.

Ide tartozik az egészségügyi ellátás és szolgáltatás igénybevétele is, beleértve a gyógyító tevékenységen túl a testi és a lelki egészség megőrzése céljából nyújtott egészségügyi szolgáltatásokat, például a pszichoterápiás ellátást, a fizioterápiás kezelést, a gyógytornát.

Egyéni szabadidős sporttevékenység, valamint szabadidős célú gyaloglás céljából is el lehet hagyni az otthonokat. Az ilyen mozgásokat kül- és belterületen, lehetőség szerint zöldfelületen lehet végezni egyedül vagy ugyanazon háztartásban élőkkel közösen, másoktól legalább másfél méter távolságot tartva. Napközbeni kiscsoportos felügyelet alatt engedélyezett a kiskorú gyermek
velemenyezd, 2020. március 27. péntek, 10:21
Képek, videók
Megörzik-e.jpg
chillik
2017. augusztus 17. csütörtök, 04:21
Az emlékezet megőrzi....j
margoboszi
2015. október 25. vasárnap, 09:26
Megőrzök mindent itt a sz
suzymama43
2015. október 16. péntek, 18:18
az emlékezet megőrzi őket
pusztiju
2014. október 25. szombat, 15:16
Az emlékezet megörzi..
groszmadel
2014. január 13. hétfő, 16:30
A szív megörzi...
groszmadel
2014. január 13. hétfő, 16:22
megőrzöm a titkot.jpg
erzsob
2012. augusztus 08. szerda, 17:17
Emlékét szívembe megőrzöm
magdus39
2011. január 19. szerda, 14:24
ha megőrzöd lelked és sze
jakabgasparne
2010. június 19. szombat, 18:21
Amit megőrzöl magadnak..
mharpia
2009. március 29. vasárnap, 12:50
Gyerek megörző
kcsaba0506
2007. február 02. péntek, 23:37
Ösztöndíj szerződés
furaila
2017. március 06. hétfő, 04:18
elemi ösztön
elisha24
2013. április 15. hétfő, 14:54
ösztön.png
astropapa58
2012. december 14. péntek, 08:22
anyai ösztön0715.jpg
maroka
2012. július 15. vasárnap, 09:31
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.