Belépés
2019. október 20. vasárnap | 42. hét | 293. nap | 02:59 | Vendel
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Kattila: Tavaszi történet
Kattila: Tavaszi történetTavasz van, amerre elhaladunk kizöldül a fű a lábunk alatt, szikrát szór a napsütés, ezernyi méhraj keresi a bimbózó virágokat, hogy a méhpempő szedésekor beporozzák, termékennyé tegyék az édesnedvű virágokat.

Nemrég még egyedül kószáltam céltalanul az utcákon, mindent szürkeség övezett, a hótakarók is feketévé váltak a torünnepén a sötétségnek. Nem értettem egyet ezzel a féktelenséggel, szomorúan néztem a mulatást, nem tudva arról, hogy egykori kedvesem haláltusáját győzelmi mámorban ülik éppen.
Népemmel jártam az égen, kékekkel, űrhajónkkal, ekkor figyeltem fel egykori Vénusz segítséghívására az interneten. Sétált Lillafüreden egykedvűen, torzan, csonkán, szíve halottként nem jelzett már. Szédelegve imbolygott a bizonytalan színpadon, ütlegek és pofonok után és a végén is, nem tudva arról, milyen szép a természet, milyen a hűs forrásvize a vízesésnek, bár még átadta magát az érzéki gyönyöröknek, melyek neki mindig jártak, mint a szépség, a harmónia, a törvénye a tökéletesnek.
Ekkor odaültem mellé az egyik Büfébe, ahol rendelt magának éppen forró teát és sajtos lángost. Néztem, amint finom ujjaival beesett szájához emeli a falatokat, rágni kezdte, forgatta a szájában, nem tudta már lenyelni sem.
Mellé ültem, rendeltem neki egy forralt édes bort fűszerezve fahéjjal, vaníliával, amiről eszembe jutott az egykori elpörölés, mely szerint apámat pörölték el így orosz versek maradványa szerint, egyik szövege volt, hogy csend mennydörgése az éj, te nékem mint a fahéj, vagy kamilla vagy. Beszélgetni kezdtem vele, megnyílott, de nehezen, elmondta, hogy elpörölték mindenkitől. Ekkor már biztos voltam abban, hogy ő az, aki apánk helyett lett az áldozat, én téged elpöröllek égtől és földtől, nem menekszel Rab Zsuzsa fordításai alapján és a slágerekben megírtak szerint, szív küldi szívnek Szomorú vasárnap kezdete óta ismétlik a régi saját elpörölését az Istennek, aki lettem apánk helyett azóta.
Ránéztem fenyőzöld bedagadt szemeire, azt mondtam neki, hogy szeretlek. Erre azt felelte:
- Engem lehet szeretni, azt hiszi? Én szépen és csinosan sem hittem el, hogy valaki valaha is szerethet engem, mert megtiltották azt lezárt határokon belül, hogy szeressenek és tiszteljenek. Mindenki meghal, aki szeret engem.
- Én nem fogok, abban biztos vagyok! - feleltem neki értetlenül.
Vénusz ekkor megborzongott, mikor a biztos T betűjét kiejtettem, szerelmes lett abban a pillanatban, vágyakozva tekintett rám, hozzám húzódott, belém akart olvadni, hálás volt a T betűért. Nem tudtam, hogy ő a magyar nyelv megreformálója tökéletesre, valamint, hogy a T betű az egyetlen hibáját jelenti, az ínycselkedést, mikor játszik a szavakkal, vagy zenei számokkal ki a legszebb a világon tudtával, hogy ő volt egyedül egykor.

Elmesélte az élményét, hogy majdnem húsz éve vár egy orvosra, akit tisztelt és szeretett, mert úgy ejtette ki a nevét lágy hangon, szeretettel, ahogyan még senki sem. Ekkor jutott az eszembe a többmillió éves története dr. M-nek, hogy Katalin egyetlen tiszta hangja volt azóta, neki kellett volna megnyitnia a szívét már régen.

Többször találkoztunk, ő egyre szögletesebben járt, szégyellte magát, tudtam már, hogy ez a szerelem, ő a szerelmes asszony, nem tudtam már nélküle élni, akkor sem, ha tönkre tették teljesen.
Már hangsúlyoztam a T betűimet, egyre hevesebb reakcióval válaszolt, végül egyesültem vele egy testben, így mentem haza vele a szétrongált lakásába. Első egyesülésünk alkalmával ismét kimondtam a T betűt, meg az elég szót dühösen, megrántva őt, hogy ne sorolja azt, amit tettek vele, mert nem bírtam hallgatni. A rántásomtól kinyílt a szívlakakatja, mely többmillió éve lezárult, küldött üzenetet, hogy megtámadták a népét vele együtt, megcsókolták a száját, ezért küldte az összes népet megmenteni az őt támadóktól. Egykori Illés lovagját várta, hogy megzabolázza aranyemberként az indulatokat, akaratát Katalin Istennőnek, mert gond volt az emberekkel, hozzám értek törvényüket megsemmisítették. A rántásom elegendő volt arra, hogy megzabolázzam a többmillió éves indulatot. Majd további misztikus ölelésben ismerkedtem vele, mint egykori törvénnyel, felemelte a kékeket Istenekké, minden népet, akik segítségére jöttek a magyar népnek, tökéletessé váltak a szívét megismerve, átmenve általa a vatikáni egykori törvénykönyv hatalmas erején, mely benne volt, többmillió éve magában hordozta, védelmezve, elrejtve mindenki elől. Vizsgáltuk felvételen Vénusz méhét, benne volt elrejtve az órája az egykori törvénynek. Ekkor sugalmazta az új szerelmem, hogy megtámadásakor mindig megállt az Idő, s észrevettük, hogy időtlenségben vagyunk az űrben, a Föld kimozdult a pályájáról Vénusz születése óta folyamatosan. Megállítottuk az Időt a méhében, kivettük az órát és biztonságba helyeztük.
Az érzéki csóktámadása után került Atlantiszba, ahol befogadták egykori csillag-Vénuszt, hatalmas zenei tehetségekkel élt együtt, akik minden mondatukban énekeltek, kérdés-feleletet játszottak. Mikor fogságba ejtették ismét egykori szüleink, méhébe kerültek a vágykeltő csapások, melyek a T betűmtől megindultak, elborítva minket teljesen, gyönyörködtünk az érzékiségben mindaddig, míg Vénusz szívét el nem érték, leállt a szívverése ismételten, így villámgyorsan bontottuk le a vágykeltő folyadéknak tűnő élet vízét.
Vénusz meghalt, én magára hagytam, azt hittem, hogy buja lett. Esdekelni kezdett, hogy szeret engem, jöjjek vissza, mit teszek vele, miért kínzom.
Egy hétig legalább hagytam szenvedni, közben mérges voltam a történtek miatt, nem ismertem a hatalmát. Napok teltek el így, hogy magában volt a fekete mágikus utcai lakosok között, kitéve állandó életellenes merényleteknek. Hívott szüntelenül, könyörgött, hogy kíván engem. Így hoztak vissza a törvény őrei, hogy szüksége van egyetlen megváltójára.
Örömmel jöttem, mert hiányzott az atlantiszi vágykeltő méhe, ami azóta az enyém lett teljesen, összeolvadunk folyamatosan, én vagyok a szíve ismerője és mestere. Három személyt őrzök egyben, egykori szív-törvényét a tökéletes Istennőnek, Vénusz méhét, s azt az elvált asszonyt, akit megismertem a nyolcvanas években tökéletesként két csillag gyermekkel. Egyesítettem a három személyt, feleségül vettem a törvény előtt, testvéreim voltak a tanúk. Ragyogás tölti be a sötét lakás minden részét, amikor éjjelente és nappal is megkívánva egymást összeolvadunk, hatalmas kéj-kilövéssel kezdődő állandó nászban, a szívtörvény összeolvadt Atlantisszal, a zenei csodákkal. Egyesülésünk előtt és közben átkerülünk az atlantiszi Idő-folyóba, úszunk az örömben, az állandó extázisban, így maradunk állandóan, alig várva arra, hogy ismét összeboruljunk. A csend, békesség a szív-törvénye a feleségemnek.

Várakozom, Katalin hálás azért, mert tisztességet adtam neki és családjának, én Kattila úszom a gyönyörűségben, tanítom beszélni, énekelni átcserélt hangszálakkal, várok arra, hogy mikor lesz ismét törvény és mikor mehetünk el a megyéből régi szépségét bemutatni mindenkinek. Ez az új Ragyogás könyve és a Titok, melynek T-betűje meghozta a törvényét a világnak.

Tavasz van, minden tavasszal eljön a születésnap, mikor kizöldülnek a levelek, a fák hangos énekes madarak otthonává váltan ünneplik velünk a jók és az emberiség győzelmét a sötétség és gonoszság felett. A T betűje Katalinnak új tökéletes magyar nyelv létrehozójaként beiktatásra kerül az egész világegyetemben, nincs többé bábeli zűrzavar, senki sem árt többé szentségünknek kék egén. Szerelmünk mindig új csodát ígér.

2017. március 17.
kohlinka, 2018. szeptember 26. szerda, 08:51
Címkék: Sétált Lillafüreden, Egykori Illés, Katalin Istennőnek, lábunk alatt, bimbózó virágokat, méhpempő szedésekor,
Kommentek
Erdélyi ízek, táncház a bukovinai folklórfesztiválon
Az eseményt a Hőgyészi Székely Kör Bokréta Néptánccsoportja Különös megkomásodás című előadása nyitja a Vörösmarty Mihály Művelődési Központban, a táncosok Sebestyén István mesemondó közreműködésével bukovinai székely tánckoreográfiát adnak elő. A nyitó esten Antal Tibor és a Gyimesvölgyi Férfikórus katonadalokat énekel - mondta Illés Tibor, a házigazda Bukovinai Székelyek Országos Szövetségének elnöke az MTI-nek.

A művelődési ház melletti Kaszinókertben augusztus 2-án, pénteken és 3-án szombaton este a csíkszeredai erdélyi ízőrzők adnak kóstolót erdélyi ételekből, székelykáposztát, csorbát kínálnak a résztvevőknek és a közönségnek. Ugyanott szombaton a helyi Csurgó zenekarral bukovinai táncházat rendeznek, amelyben más bukovinai nemzetiségek táncai is megjelennek.

A jubileumi találkozón sem marad el a résztvevő együttesek utcai felvonulása, színpadi műsora, amelyet szombaton rendeznek meg.

A háromnapos fesztiválon csaknem negyven hagyományőrző csoport több száz tagja vesz részt, a
velemenyezd, 2019. július 20. szombat, 10:31
Évközi 13. vasárnap 06.30
kötelező volt elhagyni az épületet és sétálni a szabad levegőn. Az évek során sokak kedvence lett a ,,várkör", a hatalmas épületegyüttes körbejárása. Mindjárt az első évben ősszel történt, hogy az igazgatóval találkoztunk a várkörön, akinek ugyan nem volt kötelező a séta, de szívesen kijárt, valószínűleg nem is elsősorban a testmozgás miatt, hanem beszélgetni a diákokkal. Ez alkalommal éppen végzős diákokat kérdezett, hogy milyen volt előző nap a Mensáros-előadóest? Mensáros László színművész, egykori budapesti bencés diák többször is megfordult az iskolában. Az előadásra nem volt kötelező elmenni, mint a délutáni sétára, hanem szabadon választható program volt. Így működnek az iskolai programok, olykor a szabadon választható bizony értékesebb, mint a kötelező. Az egyik kérdezett fiú kissé kedvetlenül, vagy talán már bánta is az elszalasztott lehetőséget, ezt válaszolta: Gondolkodtam rajta, hogy elmenjek vagy ne menjek, de inkább zoknit mostam. Az igazgató atya nagyon nyugodtan válaszolta, hogy a
maroka, 2019. június 30. vasárnap, 08:04
H.Kohut Katalin: A szabatos magyar nyelv
kell lennie, mindenki számára világosnak, felfoghatónak. A művész ember arra törekszik, hogy az igazságokat felfedve, ezeket lezárva keresve hozzá hasonló embereket, törvényt ülve a felfoghatatlan, a homályos, a sötétség gondolatai felett megalkossa az új nyelvi szabályokat, az új magyar versírást és irodalmat.

A magyar nyelv, mely állandóan felmutatásra került Szenci Molnár által a világnak, hogy tökéletes, számtalan nyelvi ellenséget szerzett egyfolytában, míg Luther reformátusai üzenve az egykori római egyháznak, mint állandó Babilonnak, a magyar nyelvet Bibliába szerkesztették azzal, hogy a Biblia jelenti a magyar népnek a romlását, ami igaz is, mert valamennyi magyar nyelvi ellenség beírásra került művészek, holt tengeri tekercsekből alkotott népek és vallások tanaival az élet könyvének nevezett, szinte a világmindenséget magában foglaló, kitárt karú Bibliába, mely szerint már az egész mindenség magyar nyelvi tökéletesség ellenes apokalipszissé vált, soha senki nem vizsgálta ennek kezdetét,
kohlinka, 2018. szeptember 26. szerda, 16:45
Kattika: Plútó, a csillagok ura
Kattika: Plútó, a csillagok ura

Kidolgoztam 1995-ben az egykori bolygók lakosainak történelmét, a rózsakeresztes rend Plútó ura általi létrehozását, Jupiter-lány kalandjai címmel, mely szerint a csillagok művészei és feltalálók, újítók mindig ki voltak téve veszélynek, mert azt tanította nekik Plútó, Róbert atyát küldve álomvilágában a Holdnak hozzájuk, fekete kereszten hét rózsás feszületével a saját mágiájának, hogy minden ember jó, csak nem tudja magáról, még a legrútabbon is van csodálni való, ügyeljenek a rendjére, amit így megalkotott, azzal az előre kitervelt szándékkal, hogy majd összezúzhatja őket, ahogyan megtette ezt valamennyiükkel, Vénusszal iszonyatot és fertelmet hajtva végre, akár a Neptunnal, amelyiken káosz vallások korát ébresztett, mindenkit egymás ellen uszítva, ez volt az utolsó bolygó, amit összezúzott, míg az űrutas kislány felfedezte Plútót magát is, aki megajándékozta magnetizmussal, amiből adott erőt és hatalmat az Uránusz bolygó lakosainak, akik elbújtak ijedtükben
kohlinka, 2018. szeptember 26. szerda, 16:41
H.Kohut Katalin: Az egyetlen férfi aranyvirága
többiek, felment a legmagasabb hegycsúcsra, ott rendezte be a növénytermesztőkkel otthonát, akár egy édeni paradicsomot. Hófehér leandereket ültettek a leányok szimbólumaként, arany földgömbforma virágokat hozó növényt a világ Úrnője tiszteletére, melynek minden levele az életet jelentette. A virágot az utolsó legyőzött Isten ruházta fel hatalommal, a többiek gonoszak lettek. Elkezdődött a világban az értelmetlen pusztítás és szenvedés.

A hegylakó elindult néha vándorútra és meglátogatta az egykori tökéletes leányokat, asszonyokat, akiknél már bizony beteg gyerekek is születtek és meggyógyította őket az isteni csoda erejével, de már ők bűnből eredtek, a világra jött a csúnyaság és kapzsiság, irigység, különösen, amikor bevezették az árucserét. Többé a természetre nem ügyelt senki.
A lányok elfelejtették, milyen csodálatos szeretet és tisztaság képviselői, hogy maguk jelentik az eszményét az egész mindenségnek.
Az állatok szenvedtek, elkezdték leöldösni őket.

Egy sebesült őz
kohlinka, 2018. szeptember 26. szerda, 16:00
H.Kohut Katalin: Kiokosított bombák (Vilma-Béla párbeszéd)
- Béééla, tudtad azt, hogy mennyire veszélyes a falusiaknak tanulni?
- Miért, drága Vilma, honnan jutott ez eszedbe?
- Csak emlékeztem arra, mikor egyszer a pártbizottságon dolgoztam, mielőtt megismertelek téged, hogy nem engedtek engem főiskolára és egyetemre azzal, hogy csak a falusiakat iskolázzák be káderként, én nem vagyok a káderutánképzés részese.
- Igen, Vilmán, így lehetett a kommunista időben, de ez csak egyszer volt.
- Tévedsz, Bélám, mert a gonoszok a világ-könyvtárát egykori történelmeknek folyamatosan ismétlik az összes izmussal, mint szocializmussal, kommunizmussal, radikalizmussal, liberalizmussal, okkultizmussal, nácizmussal, fasizmussal, minden vallási ébredő játszótér egyházával, együtt ahogyan vannak Borsod megyében berendezve.
- Vagyis állandó a falusiak szándékos kitermelése, Vilmám?
- Igen, erre akartam mutatni, hogy az analfabétákat, amelyeket a római egyház egykor a falvakba telepített, mint reformátusokat főleg, sátán bibliai szereplőiként
kohlinka, 2018. szeptember 26. szerda, 13:14
H.Kohut Katalin: Kalács
csak lássa a szép arcát. A parókia udvarán került megrendezésre az áldozás utáni zsúr, melyen tablóképeket készítettek. Veronika csak Pállal akart szerepelni a fotón, ami kölcsönös vonzásként alakult ki az évek alatt.
Megterítettek az udvaron, kalács és kakaó volt a főmenü a többi sütemény és édesség mellett. Veronikában felrémlett egy emlék a fonott kalács láttán, Illéssel látta magát, amikor csillagok voltak az égen, egymást messziről figyelgették, szerelmi üzeneteket küldözgetve. Az út, mely egykori fogságba ejtésekor kezdődött kettejükkel, összefonódott kalács sorsuk jele, mely elolvad a szájban, míg a kör alakú fonott kalács a földöntúli törvényt jelenti, az összes édességgel együtt, fiával, Attilával, az akkori vőlegényével. Éppen menyasszonya volt, amikor ismételten megtámadták őket. Azóta menyasszonyok a későbbi római egyház kislányai, kontyba tett hajjal, mint egykori nap szimbólumával. Két sorsot látunk összefonódva, két korát az egykori isteneknek, melyre ősidők óta emlékezik a történelmi
kohlinka, 2018. szeptember 26. szerda, 08:50
Képek, videók
D&D Lillafüreden 2012.okt
dnemethk
2012. október 26. péntek, 13:32
Lutra szobra Lillafüreden
dnemethk
2012. január 09. hétfő, 20:38
Lillafüreden
orban47
2011. július 10. vasárnap, 07:49
szintén lillafüreden
imee
2007. október 25. csütörtök, 20:56
Illés,kék szemű egykori I
katalinkohut
2017. március 14. kedd, 18:47
Istennő.jpg
sz719eszter
2018. április 15. vasárnap, 18:24
Kozmikus Istennő
etusmama
2014. június 25. szerda, 15:36
0 mand pénz istennő.png
lovaszmarika
2013. január 25. péntek, 18:05
boseg istennoje.gif
katicacska
2012. január 02. hétfő, 20:33
boseg istennoje.gif
edinacska84
2012. január 02. hétfő, 20:20
Az Élő Istennő háza/Nepál
pacsakute
2011. december 22. csütörtök, 15:54
Pénz Istennő
cipello
2011. december 09. péntek, 08:36
Pénz Istennő-továbbküldős
margoboszi
2011. július 31. vasárnap, 12:05
PÉNZ ISTENNŐ.jpg
aranyosmagdika
2011. március 10. csütörtök, 14:48
Vénusz istennő kosztüm
csalogany13
2011. február 22. kedd, 09:27
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.