Belépés
2020. július 16. csütörtök | 29. hét | 198. nap | 02:00 | Valter
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Szirmák Botond és Mándli Fanni kapott idén Fradi Fair Play-díjat
Az Elek Gyula Arénában megtartott eseményen Kamuti Jenő, a hazai és a nemzetközi fair play bizottság elnöke emlékeztetett arra, hogy a Ferencváros 2017-ben, a honi sportegyesületek közül elsőként hozta létre a klub fairplay-bizottságát.

Nyíri Zoltán, az FTC operatív igazgatója azt mondta, hogy idén háromszor annyi jelölés érkezett, mint tavaly. Hangsúlyozta, ez is azt bizonyítja, sikerült hagyományt teremteniük, majd meállapította, hogy a klubnál a díj létrehozása óta elkezdtek a fair playről beszélgetni, az edzők és a szülők ebből a szempontból is figyelik már a gyerekeket.

"A győzelemnél csak egy dolog fontosabb, az út, ahogyan eljutsz odáig. Az is lényeges, hogy a győzelmet sportszerűen, tiszta eszközökkel, becsületesen érjük el" - hangoztatta Nyíri Zoltán.

"Az Igazi Zöld-fehér Hős" elismerést Mándli Fanni triatlonista érdemelte ki, aki júliusban a veresegyházi aquatlon országos bajnokságon a verseny elején komoly lábsérülést szenvedett, de csapattársaira is gondolva nem adta fel a küzdelmet, és végigúszta, majd lefutotta a távot. Fanni díjazásához hozzájárult az is, hogy példamutató magatartás, a sporthoz és a klubjához való kiemelkedően pozitív hozzáállás jellemzi.

A "Fradi Szív" kategóriában elismert Szirmák Botond gyerekkora óta Fradi-szurkoló, és a Provident vezérigazgatójaként több projektben is támogatta a klubot. Az indoklás szerint így valósulhatott meg a Népligeti Sportközpontban a Provident Park, valamint egy parkoló. Ugyancsak neki és cégének köszönhető, hogy a klub faültetésbe kezdhetett, továbbá, hogy a Groupama Aréna mellett egy másik, mozgássérültek számára kialakított parkoló is épült.

Az elismeréseket több száz fiatal ferencvárosi sportoló jelenlétében megtartott gálán Bácsi Péter világbajnok birkózó, a Fradi Fair Play Bizottság társelnöke adta át.

Forrás: MTI
velemenyezd, 2018. november 29. csütörtök, 23:22
Címkék: Szirmák Botond, Mándli Fanni, Fradi Fair Play-díjat, Elek Gyula Arénában, Kamuti Jenő, Nyíri Zoltán,
Kommentek
A Provident biztosítja az MSÚSZ szakmai díjainak pénzügyi fedezetét
után.

"Ehhez az elismeréshez a nemzetközi tendenciáknak megfelelően minden évben pénzjutalom is jár, hiszen a kitüntetés nagyobb örömet szerez, ha a szakmai és erkölcsi elismerésen túl még pénzt is adnak hozzá. Az elmúlt években keresnünk kellett az adományozókat, a következő három, vagy talán öt évben is viszont biztonságban van az egyre nagyobb nívójú díj" - fogalmazott Szöllősi György.

Elárulta: az idén elhunyt Farkas József nevét viseli majd az operatőröknek és fotósoknak adható új kitüntetés.

Szirmák Botond, a Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója leszögezte: a londoni tőzsdén jegyzett brit cég számára fontos 3000 munkavállalójának egészsége. Egyben elmondta: az MSÚSZ legutóbbi díjátadója megható esemény volt számára, akkor vált meggyőződésévé, hogy a pénzügyi szervezetnek mellé kell állnia.

"Egy ország szurkol a magyar sikerekért, a sportújságíróknak pedig fantasztikusan nagy szerepük van abban, hogy ezt tolmácsolni tudják. Nehéz feladat, magas kvalitást igénylő, embert próbáló
velemenyezd, 2019. november 25. hétfő, 11:11
Új elnöke van a Menedzserek Országos Szövetségének
A közlemény szerint a két évvel ezelőtt az Év menedzsere díjat is elnyerő vállalatvezető a MOSZ alapszabálya értelmében a következő 3 évre kapott bizalmat a szakmai-érdekképviseleti szervezet vezetésére.

Szirmák Botond 13 éve dolgozik a Providentnél, 2008 óta irányítja a pénzügyi céget, aktívan részt vesz a Brit Kereskedelmi Kamara és az Amerikai Kereskedelmi Kamara munkájában és szorosan együttműködik Pénzügyi Vállalkozások Országos Egyesületével is.

A korábbi elnök, Szabó György - aki korábban a Sanoma Media Budapest Zrt. vezérigazgatója volt - a továbbiakban az etikai bizottság elnöke.

A MOSZ közgyűlés döntése alapján a szervezet elnökségébe új tagok kerültek, a felügyelő bizottság elnökének Salamon Károlyt, az MKB Általános Biztosító Zrt. elnök-vezérigazgatóját nevezték ki.
velemenyezd, 2015. május 22. péntek, 11:51
Női kézilabda Eb - A hat közé jutás a cél
legfeljebb 16 játékos nevezhető be, a kontinenstorna alatt pedig három cserére nyílik lehetőség.

Az Eb-n a magyarok Győrben vasárnap az oroszokkal, kedden a lengyelekkel és jövő csütörtökön a spanyolokkal találkoznak. A kvartettből az első három helyezett jut a debreceni középdöntőbe, ahol a norvég-dán-román-ukrán négyes legjobb három csapata vár rá.

A sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a Provident Pénzügyi Zrt. újabb két évre, 2016 végéig az MKSZ platina fokozatú támogatója lesz. Amint Szirmák Botond vezérigazgató elmondta: összesen 94 millió forinttal segítik a férfi és női válogatott, valamint az utánpótlás felkészülését.

Szabó László Zsolt, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója elmondta: a közmédiában kiemelt szerepet kap a kézilabda, itt láthatók a férfi és női NB I, a Magyar Kupa és a hazai válogatott mérkőzései. Hozzátette: a kézilabda azontúl, hogy sikeres, a labdarúgás után a második legnépszerűbb sportág Magyarországon. Az Eb valamennyi magyar
velemenyezd, 2014. december 03. szerda, 14:32
Csütörtökön indul az idei PénzSztár pénzügyi-gazdasági verseny
Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács elnöke, a PénzSztár versenybizottságának elnöke elmondta: napjainkban már nélkülözhetetlenek a mindennapi életben a pénzügyi ismeretek, a minimális eligazodás a bankszámlák, a bankkártyák használatában. Az iskolákban azonban a pénzügyi ismeretekre szánt alacsony óraszám megnehezíti a szükséges tudás elsajátítását, ráadásul az oktatók között is kevés olyan képzett tanár van, aki kellő jártassággal tudja tanítani a pénzügyi ismereteket.

Hozzátette, hogy ezért kiemelten fontos a pénzügyi szakma, az üzleti szereplők hozzájárulása az oktatás támogatásához.

Szabó Levente, a Takarékbank vezérigazgatója elmondta: kutatások igazolják, hogy a fiatalok a felsőoktatási tanulmányuk megkezdésekor kerülnek először szorosabb kapcsolatba a pénzintézetekkel, ám emiatt a középiskolások az átlagnál kevésbé érzik magukat tájékozottnak a pénzügyek terén.

A tájékozódást azonban nem lehet elég korán kezdeni, a kisiskolásoktól az egyetemistákig az életkori sajátosságoknak
velemenyezd, 2014. október 08. szerda, 15:05
A Ford ügyvezető igazgatója, valamint a Provident vezérigazgatója nyerte el az Év Menedzsere díjat
A közlemény alapján a győzteseket az üzleti eredményesség és hatékonyság, az elmúlt időszakban elért sikerek, valamint a vállalati elismertség alapján választják.

Kővágó-Laky Andrea 2005 óta tölti be a Ford Közép- és Kelet-Európai Kft. Magyarországért felelős ügyvezető igazgatói pozícióját, a hazai autós iparágban, és a Ford európai szervezetén belül egyedüli női ügyvezető igazgató, valamint a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesületének elnökségi tagja.

Szirmák Botond, a Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója 2008 óta irányítja Magyarország személyikölcsön piacának meghatározó vállalatát, amely mintegy 4000 munkatársat foglalkoztat, és több mint háromszázezer ügyféllel rendelkezik. Szirmák Botond aktív szerepet vállal a Brit Befektetői Fórum munkájában.

A 2013-as Év Fiatal Menedzsere díj nyertese, a 34 éves Nátrán Roland 2012 óta vezeti a Magyar Export-Import Bank Zrt.-t, valamint a Magyar Exporthitel Biztosító Zrt.-t, közös néven az EXIM-et. Irányítása alatt az Eximbank mérlegfőösszege
velemenyezd, 2014. február 25. kedd, 17:34
Új szponzor az FTC-nél, több mint 200 milliós támogatás
Szirmák Botond vezérigazgató elmondta, hogy nyár óta tárgyalnak a Ferencvárossal a lehetséges együttműködésről. Hozzátette: azért döntöttek a támogatás mellett, mert az idén tízesztendős pénzügyi cégnél fontosnak tartják a társadalmi felelősségvállalást, és azért választották a sportszponzorációt, mert szeretnének hozzájárulni a fiatalok egészséges életre neveléséhez, és az is céljuk, hogy segítsék az arra rászorulókat.

"A szerződés értelmében a Ferencváros minden hazai mérkőzésére 300 jegyet kapunk a klubtól, ezeket szétosztjuk majd a nagycsaládosok, illetve a hátrányos helyzetűek között. Célunk, hogy minél több fiatal jöjjön ki az Üllői úti stadionba. Reméljük, hogy többen kedvet kapnak majd a játékhoz, sőt talán egyszer új Albertek is kikerülnek közülük" - fogalmazott Szirmák Botond.

Kubatov Gábor azt mondta, hogy a támogató a családi páholy kialakításában is segíti a Ferencvárost, a cég logója pedig rajta lesz a játékosok mezén is. Az elnök az MTI kérdésére, hogy az üzleti tervhez képest
velemenyezd, 2011. november 17. csütörtök, 12:42
Képek, videók
Szirmák 2
lakasszerviz_hu_bt
2006. július 08. szombat, 10:31
Szirmák
lakasszerviz_hu_bt
2006. július 08. szombat, 10:29
Mandl Csemege
kelenfoldi
2006. november 22. szerda, 09:27
fradi tornaklub.jpg
maroka
2020. július 03. péntek, 11:48
foci-Fradi- tüntetés.jpg
agica2004
2017. szeptember 14. csütörtök, 20:54
Fradi címer
bossi
2017. szeptember 11. hétfő, 10:43
Dani szülinapjára Fradi t
margoboszi
2015. december 20. vasárnap, 14:24
Fradi.jpg
agica2004
2015. március 12. csütörtök, 19:45
HAJRÁ FRADI
vizibobe
2015. február 28. szombat, 17:03
Fradi szív
vizibobe
2014. július 31. csütörtök, 17:15
fradi sál.jpg
dnemethk
2013. december 29. vasárnap, 15:03
fradi sál (1).jpg
dnemethk
2013. december 29. vasárnap, 15:03
fradi szurkolók0922.jpg
maroka
2013. szeptember 23. hétfő, 20:00
fradi szurkolók20922.jpg
maroka
2013. szeptember 23. hétfő, 19:59
fradi szurkolók30922.jpg
maroka
2013. szeptember 23. hétfő, 19:58
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.