Belépés
2020. július 15. szerda | 29. hét | 197. nap | 13:25 | Henrik, Roland
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
A Kristályok Hatása A Lélekre
A Kristályok Lelke

Ahogy Keleten, úgy Európában is hittek abban, hogy a kristályok ereje jótékony hatással lehet az emberi lélekre, különösen, ha mágikus eljárásokkal vagy misztikus megszenteléssel megerősítik azt.

Az indiai Védák bölcsessége a kristályokat lélekkel rendelkező életformának tartja, mert a kristályok a fajtájuknak megfelelő körülmények között növekedésre képesek.

A mágikus hagyományok szerint a kristályoknak a lelki ellenállóképességük - a bennük tárolt vagy beléjük sugárzott lelki erőket megtartó képességük - kiemelkedő. Az erőket megtartó képességük miatt a történelem során fontos szerepük volt többek között talizmánok, védő amulettek és vallási szentségek készítésekor is. Sok más forrás mellett az egyiptomi Papyrus Ebers, a bibliai Ótestamentum, valamint Szent Hildegard és Paracelsus írásai is említést tesznek a kristályok jelentőségéről.

Úgy tartották, hogy az egyes kristályok alkalmazásakor a vele összefüggő lelki állapot pozitívan
változhat, és ezáltal a vele kapcsolatban lévő élethelyzetre vagy testi állapotra is pozitív hatást
gyakorol.

A Lélekkő oldalain, a mágikus analógiáknak megfelelően, betegségek, élethelyzetek vagy csillagjegyek szerint csoportosított kristályok közül válogathatsz.

A kiválasztott kristályt, mágikus hagyományoknak megfelelő behangolás során, az Isteni Gondviselés, a lelki fejlődést támogató erőkkel ruházza fel.


Kristályokkal való kommunikáció

Őseink úgy tartották, hogy a kvarc, mint a tisztaság, a harmónia kifejeződései, a magasabb rendű gondolatok, célok megteremtését segítik elő.

A kvarcok az ásványi birodalom közvetítőiként biztosítják a kommunikációt, az információ áramlását, és a természet birodalmával együttműködve előremozdítják a Föld evolúcióját. A kvarcváltozattól függ, hogy milyen energiát sugároz a kristály, milyen adottsága, ereje, célja van. A tömeges kvarc rétegek a Föld körül stimulálják a bolygót és kommunikációs központként szolgálják a bolygó tudatosságát.

Arkansas és Brazíliában találhatók a legnagyobb kvarc lerakódások, illetve lelőhelyek a bolygón, és aktiválják az ember és bolygó fejlődéséért felelős területeket. A kvarc erezetek áramoltatják és eljuttatják az információt mindenhová a bolygón. Vannak olyan számunkra is elérhető darabok, melyek már több ezer év óta egy konkrét célt szolgálnak. Az első lépés, ha jó kapcsolatot szeretnél egy kristállyal az, hogy megértsük rendeltetésüket, s hogy mi célból került hozzánk.

Ha tanulmányozod egy kvarc fizikai jellemzőit máris jó úton vagy, hogy felvedd a kapcsolatot, eme különös evolúciós barátoddal. Figyeld meg egyéni karakterét, és felületén található kristálypontot, vagy csomópontokat. Továbbá keress mintázatokat, a kristály oldalain, háromszögeket, lyukakat. Számold meg a lényeges pontokat a felületén és számold meg, hány éle van.

Minden horpadás, repedés ábra, vonal a felületen az energiatátvitel eredménye. Majd vizsgáld meg van e a belsejében valamilyen formáció, például repedések, ablakok, vagy belső fantomkristályok. Hallgasd meg mit mondanak. Mi a legjellemzőbb a formájára? Meg van e törve, s ha igen hol törik meg a kristály fő erezete, vénája? Mennyire tiszta, átlátszó ez a kristály? Kapcsolódik e valamilyen módon az alapkőzethez, vagy mátrixhoz?

Ha egy kvarckristály úgy dönt, hogy megosztja veled a tapasztalatait, annak egy nagyon mély oka van! Ahogy elkezdesz tanulni a kvarckristályodtól, ásvány barátod motiválva, erőt adva segít az evolúciós utazásod egy következő lépcsőfokára lépni.

Különleges kvarc egységek az energiát spirál formába közvetítik. Amikor jobbra forog, férfias energiát, ha balra, akkor nőies energiát közvetít. Mivel a női energia a befogadó, a kristály segít azt befogadni és eltárolni. A férfi egy kiáradó teremtő energia, a kristály segít azt irányítani és továbbítani.

Megjegyzendő, hogy minden kvarckristály értékes. A törött darabok is továbbítják a frekvenciát, mivel így mutatják ki empátiájukat és részvétüket a Földön élőknek. Nevezhetnénk Empatáknak, vagy kristályharcosoknak is őket, mivel szolgálnak téged és segítenek megküzdeni a nehézségekkel. A kristályok képesek meggyógyítani magukat abból a traumából, hogy ,,letörték" őket az anya-kőzetről. Tehát tudnak neked segíteni abban is, hogy hogyan gyógyítsd ki magad fontosabb 'törésekből,' illetve traumákból, melyeket már átéltél.

A kvarc kristályokat nagyon kemény anyag tartja össze. Mint ilyen, tárolókapacitásuk igen hosszú távú, több milliárd földi évet és kozmikus időt fed le. Ez a piezoelektromos minőségének köszönhető, melyen keresztül a kvarc kifejezi magát. Amikor a kvarcot dörzsölgetjük, olyan elektromos töltést termel, ami konzisztens. Ez az ,,üzemanyag,, látja el az óráinkat, rádióinkat évtizedek óta, és felhasználják a számítógépekhez is. De ő a kulcs a háború végéhez és az emberi civilizáció mély fejlődését követő béke kezdetéhez is. Ez nem az ipari eszközként felhasznált kvarcokról szól. Ez a bolygó evolúciós fejlődésében részt vevő kvarcok szerepéről és a civilizációnkról szól.

Hogyan működnek?

Mivel kvarc szilícium-dioxid összetevőkből áll, annak elsődleges célja a kommunikáció. A szilícium formák fél-vezető kristályok segítségével továbbítják, fogadják, tárolják, és felerősítik az információkat. Ezért a kristály, amit a kezedben tartasz egy könyvtár, egy számítógép, és audio-rendszer is egyben. Te is feltölthetsz információkat a kristályba, és megtanulhatod, hogyan kell lekérdezni a már feltöltött információkat, például milyen technológiát alkalmaztak a programozáshoz, hogyan kell törölni azokat stb.

Mindazonáltal számos kvarcot kódoltak olyan anyaggal, melyek nem találhatók a Földi valóságban, tehát multidimenziós/föndönkívüli eredetű. Ahhoz, hogy megértsük, hogyan továbbítják és tárolják az információt, tudnunk kell kommunikálni (beszélni) velük. Erre a meditáció a legalkalmasabb, mivel ebben az állapotban a multi és magasabb dimenziók ,,adásai" hozzáférhetőbbé válnak az emberi energia mező számára.

Az információ nem feltétlen, mint tudatos gondolat jelenik meg, lehet egy tudatos élmény vagy érzelmi állapot, megérzés is.

Geometriai ábrák, képek, színes minták, hangok, azok a módszerek, melyeken keresztül értelmezhetők a magasabb dimenziós technológiák és amik átsegítenek az ego és a fizikai test korlátain.

Tehát a kristályok ábrákat, képeket, szín kombinációkat, hangokat, érzéseket, gondolatokat, élményeket küldenek, miközben meditálsz velük.

Az ásványi birodalom célja az, hogy megkönnyítse emberiség biológiai átalakulását a három dimenziós szén alapúból, ötödik dimenziós szilícium (kristályosabb) alapúra. A szilícium hosszú összetett molekuláris láncokat alkot, hasonlóak a szomszédos szénhez, az elemek periódusos táblázatán. A kvarc nem csak egy eszköz, mely a globális kommunikációban (internet) nyilvánul meg, hanem; a Kvarc szellemiségével való közvetlen kapcsolat, ami meg fogja változtatni az emberiség anatómiáját.

Adottságainak felhasználása az evolúciós fejlődéshez

Csakúgy, mint a számítógépet szoftverrel látják el, a kvarcba is számos programot töltöttek fel "születése," történelme (élete) során. A kvarcon belüli atomi kötés geometriája az, ami tárolja a gondolatot, mint kikristályosodott energia. Ezen geometriai minták alapján továbbítják az öt platóni (szabályos) testek a tudatosság elemeit a szilikát mátrixon keresztül.

A kvarcon belüli programok multi dimenziós, más csillagrendszerekből, a mi univerzumunkon belüli és kívülről származó információkat hordoznak.

Égi létezők, mint például Arcturus, (magyarul a 'Medve Őre'; az istenek urával hozták párhuzamba) vagy Androméda programozott több speciális kvarcba olyan tájékoztatást, mely a Természet birodalmainak megértését, működését tanítja. Valamint Alfa Centauri kódolt ős kvarcokba olyan szekvenciákat, melyek nélkülözhetetlenek a csillagrendszerekkel való kommunikációhoz.

Szíriuszi lények a tanításra fókuszálva, a kvarcot mint az evolúciós fejlődés galaktikus nagyköveteit, nagyon sok olyan programmal ellátták, mely az ébredéssel, a fejlődéssel kapcsolatos folyamatokról szól. Itt a Földön, az atlantiszi mesterek olyan szakszerűen felhasználták a kristály energiát, hogy az fenntartotta az egész civilizációt.

Mindezen mennyei Lények fénnyel és hanggal vitték át gondolataikat a kristályba és technológiáik részletes terveit a kvarcba. Mint ilyen, a kvarc az emberiség ébredésével kapcsolatos evolúciós kincseket hordoz, és támogatásukkal sokkal könnyebb lesz mennyei eredetünket tudatosítva visszatérni, megtalálni helyünket az univerzumba.

A élő geometriai szerveződésekben a kvarc aktiválja bio-elektromos, mágneses és kémiai életformákat, hogy újra csatlakozhasson esszenciális egységeikhez. Így a kvarc részben egy emberi fejlődést szolgáló GPS rendszer. Mindazonáltal nem árt tudnod, hogy hogyan lehet bekapcsolni saját navigációs (kristályod) rendszeredet.

Először is tudatosítsd magadban, hogy a kristályod egy élő rendszer, majd egyszerűen kérj engedélyt a csatlakozáshoz. Egy kristály nem aktiválódik addig, míg nem találja megfelelőnek a körülményeket, vagy a személy frekvenciáit, akinél jelenleg lakik. Kezeljük a kristályt tisztelettel, s teremtsünk az ő szempontjából biztonságos környezetet, tiszteljük a szerepet, amit betölt, valamint hagyjuk békén, ha úgy dönt, hogy pihenni akar, például tegyük homokba, vagy ássuk el a földbe egy időre.

Vedd észre, ha nem szeretné, hogy megérintsd, vagy mikor szeretné, ha egyszerűen, csak ránézz. Vajon egyedül szeretne e lenni, vagy más ásványokkal, vagy növény mellett? Amikor a kristály jelzi valamilyen vizuális lenyomattal, hanggal, gondolattal, hogy készen áll a munkára, megkezdődhet az aktiválás.

Fény aktiváció

A szín az elektromágneses energia egyik kifejeződése. Ha egy színes kvarcot aktiválunk, a kódolt információ az adott szín frekvenciáján válik leolvashatóvá. A kvarc mozgatása a fény spektrumain keresztül lehetővé teszik, hogy olvas a kristályodban tárolt energia színes fejezeteiben. Ki fogod tapasztalni, hogy melyik szín sugárzik legjobban. Ez segít megérteni a kristály célját és megkönnyíti azok hatékony felhasználását az életedben.

Kék, indigó, és az ibolya színeket akkor használjunk, ha adatőrző kristályokkal dolgozunk.

Arany, rózsaszín, fehér frekvenciák megkönnyítik az interdimenzionális utazást a kristályokkal.

A barna akkor hasznos, ha Föld energiákkal, Természeti birodalmakkal dolgozunk.

Az arany segít elérni a bölcsességet, és megtapasztalni belső Napunk ragyogását.

Hang aktiváció

A hang az elektromágneses energia másik kifejeződése. A kristályok valóban reagálnak a zenére, sőt énekelnek is. Ha ,,tisztán-halló" vagy, akkor hallod a hangját, ha nem, használj hangvillát és a fizikai füleddel is meghallgathatod ,,énekét," vagy üzeneteit. ,,A hangvilla egy idiofon hangkeltő eszköz. Ha megütéssel rezgésre késztetik, akár 3 percig is egy stabil hangmagasságon rezeg, mely legtöbbször a normál A-hang (440 Hz). -wiki"

Ha finoman megkoppintod kristályodat a hangvillával, (ne sérüljön) akkor információkat fog küldeni. Használhatod a skálát a közép ,,c"-től a magas ,,c"-ig, hogy a kristály kifejezhesse magát zeneileg, (énekeljen) valamint meg kell figyelni, hogy milyen hangmagasságban közvetít legtöbbször.

Az ,,e" hang legjobban az indigó és a lila színekkel és adatőrző kristályokkal működik együtt.

Az ,,f" és ,,g" hangokat akkor használjunk, ha más dimenziókba szeretnénk betekintést nyerni.

A "c" és a "d" hangok legjobban a narancs és a vörös frekvenciáján keresztül hoznak létre gondolatformákat a (teremtő, alkotó - saját maguk hozzák létre az energiát, és kivetítik) ,,generátor" kristályok segítségével, ami mindig igazodik a magasabb énhez.

(A természetes (nem gyárilag előállított) generátor kvarcok nagyon ritkák, jellemzője, hogy mind a hat lapja szinte tökéletesen egy pontban végződik a kristály csúcsán és a csúcs lapjai háromszögeket formáznak.)

Ha odatartod a kristályt a jobb füledhez, és gyengéden megkoppintod a hangvillával, akkor az információ áthalad a hallóidegeken a közti-agy, illetve a hipotalamuszba, amely szabályozza az emóciókat, motivációkat és a tobozmirigy fejlődésének aktivitását.

Egy másik lehetőség, amikor homokba tesszük a kristályt; finoman kocogtassuk meg, és hagyjuk, hogy "énekeljen", illetve szétsugározza rezgéseit a helyiségbe.

Te is használhatod a saját hangod, skálázhatsz, hogy megállapítsd azt a hangmagasságot, ahol meghallod, megérzed a kristály válaszát. (A válasz lehet egy kép, mozgókép, gondolat, szín is)

Programozás

Ugyanúgy kell programozni, ahogy a te kristályodat programozták régen. Te is programozhatsz jó indulatú energiákat, pozitív gondolatokat, kívánságot egy kristályba. Döntsd el pontosan mit szeretnél, majd egyszerűen csak vedd fel a kapcsolatot saját Lelkeddel, hogy meghatározza, megvizsgálja a célt, a szándékaid következményeit, és fontosságát jelenlegi civilizációnkra nézve.
Ha a jóváhagyás megtörtént, akkor egyértelmű a projekt sikeressége; a kivetített gondolat a szívenergiád támogatásával (szeretet) csatlakozott a kristály csomópontjához. Folytasd a továbbítást, amíg úgy nem érzed, hogy a kristály elfogadta a frekvenciákat. Ha végeztél, nézz bele a kristályba, hogy hol tárolta a programot.
lenke1964, 2015. december 04. péntek, 17:54
Címkék: Kristályok Hatása Lélekre, Kristályok LelkeAhogy Keleten, Papyrus Ebers, Szent Hildegard, Isteni Gondviselés, Nevezhetnénk Empatáknak,
Kommentek
Gyógyító kövek
majd a füstöt fújjuk néhányszor a kőre, míg azt nem érezzük, hogy a tisztítás eredményes volt.


~REIKI~
A reikiben jártasak megtisztíthatják a köveiket a Reiki - energia segítségével is, amely mind a tisztításra, mind a feltöltésre kiválóan alkalmas.

~FELTÖLTÉS MÁSIK KŐ EREJÉVEL~
- HEGYIKRISTÁLY -
Erre a célra legalkalmasabb a hegyikristálytű tiszta és erős energiarezgése. Ez a hegyikristály hegyes, természetesen fejlődött, megmunkálatlan formája. Egyes kristályok kőzetüregekben keletkeznek. Ezek az üregek nagyságuktól függően gyakran tálat formálnak. Ezt nevezik drúzának, vagy kristályháznak.
A drúza keletkezésekor a koncentrált energia bezáródik az üreges térbe, ezért ezek a drúzák kiválóan alkalmasak más kövek feltöltésére.

~ AMETISZT ~

Feltölthetjük ametiszttel is, de ennél vigyázzunk, mert csak az ametiszt-kristályok alkalmasak erre a célra, a csiszolt szilánkok nem. Az ametisztben található vas és kvarc az, ami erőteljes
taltos1, 2013. november 23. szombat, 19:15
"Dosis facit venerum"
tablettakoncentrátum jelenti majd.

Sörbarátok vesekő nélkül

Gyakran viccelődnek a sörkedvelők azzal, hogy kifejezetten egészségügyi okok miatt fogyasztják imádott italuknak. A közszájon forgó "Porzik a vesém!" felszólítás azonban nem csupán egy szlogen, hanem valós alapja is van. A vesekő kialakulásának oka táplálkozási szokásainkban keresendő. Bizonyos ételek fogyasztása következtében ugyanis a vizelet olyan sókkal lesz telített, amelyek kőkristályok képződésére alkalmasak. Finn kutatók 27 ezer 50 és 69 év közötti férfi étkezési szokásait vizsgálva azt állapították meg, hogy azok körében, akik rendszeresen fogyasztanak sört, a legalacsonyabb százalékú a kőképződés. Magyarázatként azt fûzték hozzá, hogy a sör enyhe alkoholtartalma élénkíti a vizeletképződést, és ezzel csökkenti a kövek kialakulását és lerakódását.

Mégis- mérsékelten kell hódolni a sörivás élvezetének, arra is emlékezve, hogy amit nem naponta, hanem
lebo, 2009. augusztus 10. hétfő, 10:32
Időben készüljünk fel...!
virág-, zsálya-, kamilla-, hársfa virág-, és lándzsás útifű tea.
- legyen meleg a lábunk
- könnyű és friss, vitaminban gazdag táplálék
- párosítsuk a szoba levegőjét
- használjunk illóolajat a párologtatáshoz pld.:cajeputi-, eukaliptusz-, levendula-, tea fa- vagy citrom olaját.
- használjunk Indus só lámpát a szoba levegőjének tisztítására.

Az Indus só kristály lámpa gyógyító hatása abban mutatkozik meg, hogy képes egy helyiség klímáját megváltoztatni. A só kristályok negatív ionokat bocsátanak ki, melyek az élet funkciókra segítően hatnak. Meleg hatására a negatív ionok kibocsátása megsokszorozódik.
A só kristály lámpák kellemes, atmoszferikus fényt bocsátanak ki.
A harmonikus színek jót tevően és feszültség oldóan hatnak testre és lélekre egyaránt.
A só kristály lámpák ion cserélőnek számítanak, azaz javítják a helyiség klímáját, mivel a levegőt feltöltik az élet funkciókra jó hatással lévő ionokkal. Ezáltal a levegőben olyan frissességet érzünk,
joskaba45, 2009. augusztus 01. szombat, 08:48
Találd meg a személyes ásványo
Valahol a többi kristály között ott lapul a te személyes köved is, melynek különleges rezgései gyógyító energiákkal vértezik fel a tested-lelked. Nem kell mást tenned, mint kiválasztani egyet, és máris megtudod, mit üzen számodra.

A kristályok energiáinak segítségül hívása az egyik legősibb módja testünk és lelkünk harmonikus működésének megőrzésére, sőt akár képességeink fejlesztésére is. A kristálygyógyászat alapelve, hogy a kövek egyedi rezgéssel bírnak, ami hatással van saját rezgéseinkre is.

A tudatalattid segítségével, most kiválaszthatod a személyes ásványodat. A leírásban megtalálod a kő gyógyító hatásait, és a lélekre gyakorolt pozitív hatásait. Miután sikerült kiválasztanod a személyes kövedet, érdemes egyet beszerezni belőle, hogy a valóságban is érezd varázslatos erejét. Kattints arra a tudatalattid vezérlésével!

Holdkő

Áttetsző, pasztellszínű, káliföldpát selyemfényű csillámlású, kedvelt változata a kékesen csillogó.
jjanosne, 2009. március 14. szombat, 22:48
LÁMPA és mécses
Indiai sókristály

INDUS SÓKRISTÁLY LÁMPA és mécses

Az indiai sókristály a nap által kiszáritott, az Őstengerből kikristályosodott só.
Ez a só 500 millió évvel ezelőtt keletkezett, a földtörténet Kambrium korszakában.
A Föld belsejében lévő körülmények hatására kristályok képződtek,
amelyek jellegzetes külsőt adnak a sónak.
A kősó természetes anyagai adják a kristályok csodaszép megjelenését.
Igy pld.a vas vöröses,a mangán sárga-narancssárga szinezetet ad.
100 %-ig természetes anyag, kézzel kerül kifejtésre és megmunkálásra.
Nincs vegyileg kezelve,mentes mindennemű kémiai adalékanyagtól.

Gyógyító hatása abban mutatkozik meg, hogy képes egy helyiség klímáját megváltoztatni. A sókristályok negativ ionokat bocsátanak ki,
melyek az életfunkciókra segítően hatnak.
Meleg hatására a negatív ionok kibocsátása
baratnu, 2009. február 09. hétfő, 17:45
A gyógyítókő tisztítása
követ, majd a füstöt fújjuk néhányszor a kőre, míg azt nem érezzük, hogy a tisztítás eredményes volt.

REIKI
A reikiben jártasak megtisztíthatják a köveiket a Reiki - energia segítségével is, amely mind a tisztításra, minda feltöltésre kiválóan alkalmas.

FELTÖLTÉS MÁSIK KŐ EREJÉVEL
- HEGYIKRISTÁLY -

Erre a célra legalkalmasabb a hegyikristálytű tiszta és erős energiarezgése. Ez a hegyikristály hegyes, természetesen fejlődött, megmunkálatlan formája. Egyes kristályok kőzetüregekben keletkeznek. Ezek az üregek nagyságuktól függően gyakran tálat formálnak. Ezt nevezik drúzának, vagy kristályháznak.
A drúza keletkezésekor a koncentrált energia bezáródik az üreges térbe, ezért ezek a drúzák kiválóan alkalmasak más kövek feltöltésére.

- AMETISZT -
Feltölthetjük ametiszttel is, de ennél vigyázzunk, mert csak az ametiszt-kristályok alkalmasak erre a célra, a csiszolt szilánkok nem. Az ametisztben található vas és kvarc az, ami erőteljes energiarezgést
korall44, 2008. november 04. kedd, 10:11
A kövek enyhítik
testünk gyógyító ösztönei azokat az ásványokat teszik különösen vonzóvá számunkra, amelyek leginkább képesek segíteni testi-lelki gondjainkon.

,,A nemes kövek és az ásványok titka a rezgésükben rejlik, ami az ember rezgésével együtt hatást gyakorol a lélekre, a szellemre és a testre. Mivel mindegyik kő más-más hullámhosszon rezeg, ezért használják őket különböző betegségek gyógyítására, problémák kezelésére. A kövek és az ásványok átveszik az őket kézbe vevő ember rezgéseit is, ezért a kristályokat érdemes viselés, használat előtt hideg folyó víz alá tartani. ĺgy a kőnek csak a természetes, gyógyító rezgése érvényesül." ,,Belső gyógyítónknak" köszönhetően ahhoz az ásványhoz vonzódunk, amelynek rezgésszáma hasonló, mint a testünkké. Állítson össze saját készletet a testre és a lélekre egyaránt ható kövekből!

Ametiszt - a női spiritualitás köve

Hatása a testre: Erősíti az immunrendszert, segíti az alvást, lassítja az öregedést, egyensúlyba hozza a hormonrendszert,
bulac57, 2007. január 07. vasárnap, 19:48
Képek, videók
Húgysav kristályok.jpg
pacsakute
2016. december 01. csütörtök, 10:45
kristályok 31.jpg
erzsikepuskas
2016. október 19. szerda, 10:08
kristályok 30.jpg
erzsikepuskas
2016. október 19. szerda, 10:07
kristályok 29.jpg
erzsikepuskas
2016. október 19. szerda, 10:07
kristályok 28.jpg
erzsikepuskas
2016. október 19. szerda, 10:06
kristályok 27.jpg
erzsikepuskas
2016. október 19. szerda, 10:06
kristályok 26.jpg
erzsikepuskas
2016. október 19. szerda, 10:06
kristályok 25.jpg
erzsikepuskas
2016. október 19. szerda, 10:05
kristályok 24.jpg
erzsikepuskas
2016. október 19. szerda, 10:05
kristályok 23.jpg
erzsikepuskas
2016. október 19. szerda, 10:03
kristályok 22.jpg
erzsikepuskas
2016. október 19. szerda, 10:00
kristályok 21.jpg
erzsikepuskas
2016. október 19. szerda, 10:00
Lélekről(Szepes Mária).jp
pacsakute
2013. március 09. szombat, 16:42
vers a lélekről
lovaszmarika
2011. március 19. szombat, 12:39
A lélekről
anna4459
2011. március 12. szombat, 09:30
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.