Belépés
2020. július 14. kedd | 29. hét | 196. nap | 02:07 | Örs, Stella
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Deviza-hitelek, gépkocsi-lizingek és kilakoltatások
A GÉPKOCSIT LÍZINGELŐK SEM JÁRTAK JOBBAN! Nagyon sajnálom a DEVIZA-HITELES KÁROSULTAKAT!
Felháborító ami történt és történik velük!
Nem ismeretlen előttem ez a módszer!
Volt egy ismerősöm, akinek ráadásul, el is lopták a lízingelt furgonját, aminek továbbra is - az emelkedő törlesztő részleteit - folyamatosan fizetni kellett.
BELEGONDOLNI IS BORZALOM ABBA, HOGY EZ MEKKORA IGAZSÁGTALANSÁG!!!
Ugyanakkor, a Tudósítás Magyarországról szóló könyvemet ő is leszólta, mondván, hogy tegyem el későbbre, amikor lesz talán érdeklődés iránta.
http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=269875&kid=55065&sort=
A TUDÓSÍTÁSBAN ÍROK AZOKRÓL A TÖMEGES KILAKOLTATÁSOKRÓL, melyek az un. rendszer-változtatás elején zajlottak.
Akkoriban a Díjbeszedőnél dolgoztam, mint hátralékos könyvelő. Azért kellett eljönnöm onnan, mert rájöttem hogyan gerjesztenek mesterségesen hátralékot azon kis-jövedelmű emberek bérleményében, akiknek a pénzeszsák haverok kinézték a lakásaikat!
Százával vittem a Közjegyzői Hivatalba a kilakoltatási kérelmeket!!!!
Ráadásul, ez volt az utolsó un. rendes állásom, mert azóta is megelőzött a költött rossz-hírem, bárhova is jelentkeztem állásinterjúra! Kész vergődés lett az életem.
Pontosan, mint ahogy az volt az 1956-os forradalom leverését követő megtorlások éveiben, évtizedeiben! Éppen ezért, 1990-et követően joggal hihettem, hogy VÉGE LESZ a társadalom peremére való SZÁMŰZETÉSEMNEK! TÉVEDTEM!
*
Bizonyítékul,. hogy nem beszélek a levegőbe, tessék megnézni DÉZSY ZOLTÁN Pincebörtönökről - 1994-ben - forgatott filmjét!
https://www.youtube.com/watch?v=4KRly4Z6r5Q&t=531s

Ebben a filmben KOVÁCS LÁSZLÓ az a ,,nyugdíjas", aki váratlanul előugrik (9. percben) és ELLENTMONDÁST NEM TŰRVE kijelenti, hogy:
- ,,,,itt az életben ,,soha", soha semmiféle kazamaták nem voltak!"".

KOVÁCS LÁSZLÓ-ról azóta megtudtam, hogy a BM III/III-5-a-listán nyilvántartott hadnagya volt és maradt az 1990-es - Boross Péter akkori "titokminiszter" általi - újjászervezését követően is!
Ma már tudom, hogy KOVÁCS LÁSZLÓ megbízatása volt az ,,ellenforradalmár" BÓNÁK megfigyelése is, és a róluk való jelentés, valamint javaslattevés az ellehetetlenítésükre. Mostoha anyámon keresztül befurakodott a családunkba és 1957-től jelentett rólunk..., mint szigorúan titkos ügynök. Ő volt akkoriban az egyik megbízott, akinek az volt a feladata, hogy szigorú megfigyeléssel - ELSZIGETELJEN és minden társadalmi tevékenységemben megakadályozzon!!!! Ezért, aztán, amikor kiderült, hogy a Díjbeszedőnél rájöttem a rettenetes csalásra, KOVÁCS LÁSZLÓ hetente, majd naponta megjelent és mindenféle ürüggyel kihívatott az irodából ,,beszélgetésre". Közben, a könyvelésemben örökösen HIBÁT TALÁLTAK, amit újraszámolással, adategyeztetéssel, könyveléssel kerestem. Az irodában nem lehetett miattam a havi zárást megcsinálni, ezért a kolléganőim előtt én lettem a bűnbak. Végül, teljesen kikészültem idegileg és egy sport-balesetet követően már képtelen voltam oda visszamenni dolgozni. Ezzel is előidézték, hogy CSAK minimális nyugdíjra legyek jogosult és míg meg nem halok, egzisztenciálisan kiszolgáltatottja legyek a mindenkori hatalmat kiszolgáló mindkét oldalas sikereseknek!
*
Azért írtam meg a történetemet, mert ezek a mesterséges, lepusztításos módszerek érintették egész nemzedékemhez tartozó NEHÉZ-SORSÚ VESZTESEKET!
És ezért kerültem a "TILTOTT ÍRÓK" listájára 1990 előtt és után is!!!!
*
Bóna Mária Ilona
*
furaila, 2019. április 30. kedd, 01:52
Címkék: Tudósítás Magyarországról, Közjegyzői Hivatalba, DÉZSY ZOLTÁN Pincebörtönökről, KOVÁCS LÁSZLÓ-ról, Boross Péter, Bóna Mária Ilona,
Kommentek
Koronavírus - Az MNB további likviditásbővítő intézkedéseket hozott
A két lépés - a korábbi intézkedéseket, kiemelten a fedezeti kör nagyvállalati hitelekkel való bővítését és a swaptenderek feltételrendszerének átalakítását kiegészítve - érdemben erősíti a bankrendszer likviditási helyzetét. Az MNB az első hosszú futamidejű hiteltendert szerdán tartja, a kötelező tartalékolás alóli felmentés pedig azonnali hatállyal lép életbe - írták.

A hosszú hiteleszköz fix kamatozású, az eszköz kamatozását az MNB tenderenként határozza meg, a kamat ugyanakkor nem lehet alacsonyabb, mint a tender időpontjában fennálló alapkamat. A program teljes keretösszege korlátlan. Ugyanakkor az MNB az egyes tendereken elfogadott mennyiségeket a likviditás hatékony menedzselése érdekében a mindenkori piaci folyamatok alapján határozza meg. A hosszú futamidejű fedezett hiteleszköz kiszámítható és fix kamatozású forrást jelent a bankok számára, támogatja a releváns hitelpiacok (vállalati és háztartási hitelpiacok) és kulcsfontosságú pénzügyi piacok (deviza- és kamatswap-piac, állampapírpiac,
velemenyezd, 2020. március 24. kedd, 16:13
Likviditáserősítő intézkedésekről döntött a jegybank
és 12 hónapos futamidejű FX-swap tenderek mellett napi rendszereséggel 1 hetes futamidejű forintlikviditást nyújtó FX-swap tenderekkel áll a bankok rendelkezésére. További döntésig az MNB az 1 hetes swaptendereket a hét minden munkanapján meghirdeti, a tender paramétereit minden nap a tenderfelhívás megjelentetésekor teszi közzé.

A jegybank közleményében felidézi: hétfőn bejelentette, az üzleti szektor megsegítése érdekében hozott intézkedései részeként, az elfogadható fedezeti kör nagyvállalati hitelekkel való kibővítéséről döntött. Az MNB a forintban és egyéb devizában denominált, teljesítő nagyvállalati hitelek fedezetként való elfogadásáról a héten megkezdi az egyeztetést a bankokkal.

A hazai bankok mérlegében jelenleg csaknem 3600 milliárd forint értékben találhatók teljesítő nagyvállalati hitelek, amelyek esetében az MNB egységesen 30 százalékos haircutot alkalmaz. A lépés eredményeként több mint 2500 milliárd forinttal, a GDP 5 százalékával bővül a jegybanki likviditásnyújtó műveletek során
velemenyezd, 2020. március 17. kedd, 07:05
Koronavírus - Az MNB fizetési moratóriumot sürget a vállalati hitelek törlesztésére
A jegybank a Növekedési Hitelprogram (NHP) keretében folyósított hiteleknél törlesztési moratóriumot hirdetett, és lehetővé teszi a bankok számára, hogy a kis- és középvállalatok számára elérhető NHP-s hiteleket átstrukturálják.

Az MNB egyben döntött az elfogadható fedezeti kör nagyvállalati hitelekkel való kibővítéséről, így mintegy 2500 milliárd forinttal bővül a jegybanki műveletek során felhasználható fedezetek értéke.

A közlemény szerint az azonnali intézkedések célja, hogy támogassa a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került, illetve potenciálisan nehézségekkel szembesülő vállalatokat.

Az MNB közleménye szerint az összes vállalati hitel esetén érvényesülő elővigyázatossági törlesztési moratórium, segíti a vállalatok likviditási helyzetét. A lépés segíthet átvészelni az átmeneti fizetési nehézségeket, és támogatja a gyorsabb helyreállást.

A Növekedési Hitelprogram keretében folyósított hitelek törlesztésére meghirdetett moratórium azt is jelenti, hogy a bankoknak sem
velemenyezd, 2020. március 16. hétfő, 16:23
Cofidis: folyamatosan nő a személyi kölcsönt igénylők száma
kiemelkedő eredményekkel zárta a tavalyi évet. A cég árbevétele 2019-ben az előzetes adatok szerint elérte a 15,5 milliárd forintot, az ügyfelek száma a tavalyi év végére meghaladta a 150 ezret, ami 2015-höz viszonyítva 53 százalékos növekedés. A fejlődési ütem dinamikus, a vállalat 60 százalékos hitelállomány-növekedést ért el 2015-höz képest, a teljes portfólió jelenleg meghaladja a 100 milliárd forintot.

Holló Bence elmondta: a teljes hitelállományon belül a személyi kölcsönök és az adósságrendező hitelek aránya a legnagyobb. A személyi kölcsönök éves kihelyezése 2015-ről 2019-re megháromszorozódott, az adósságrendező hitel kihelyezés ötszöröződött - ismertette.

Kurucz Imre, az NRC Marketingkutató Kft. ügyvezetője ismertette a legfrissebb Cofidis Hitel Monitor reprezentatív kutatást, eszerint a lakosság csupán egynegyede elutasító a hitelekkel szemben. Míg 2011-ben a lakosság 63 százaléka viszonyult pozitívan a hitelekhez, addig 2020-ban a megkérdezettek 74 százaléka volt elfogadó, és 26
velemenyezd, 2020. március 11. szerda, 12:01
Az OTP 2019-ben 412,582 milliárd forint adózott eredményt ért el
százalékkal bővültek. A konszolidált kiadás/bevétel mutató éves szinten 3,7 százalékponttal 52,7 százalékra mérséklődött. A működési költség/mérlegfőösszeg mutató 3,57 százalékról 3,31százalékra javult.

A kockázati kiadások a negyedévben az előző év azonos időszakához viszonyítva 23, az előző negyedévhez képest 114 százalékkal 24,891 milliárd forintra nőttek, 2019-ben 80 százalékkal 47,107 milliárd forintra emelkedtek.

A jelentés szerint a csoportszintű DPD90+ ráta (a 90 napon túl késedelmes hitelek aránya) tavaly számottevően, éves alapon 2,1 százalékponttal 4,2 százalékra csökkent, ami már alacsonyabb a válság előttinél.

Az OTP csoport saját tőkéje 2019-ben 25 százalékkal 2 911 milliárd, az egy részvényre jutó saját tőke értéke 8 183 forintra nőtt.

A menedzsment alapvetően pozitív várakozásokkal tekint a 2020-as évre, azonban "az aktuális események miatt" a szokásosnál nagyobb bizonytalansággal. A 2015-ös közgyűlésen megfogalmazott 15 százalékot meghaladó tőkearányos nyereség (ROE)
velemenyezd, 2020. március 06. péntek, 07:04
PM: az Európai Bizottság is elismeri a magyar gazdaság eredményeit
államadósság továbbra is folyamatosan csökkenő pályán van, és azon is marad - tették hozzá.

A devizában fennálló államadósság csökkentésével és a magyar lakosság egyre növekvő szerepvállalásával még inkább mérséklődött az állam finanszírozásának kitettsége a nemzetközi pénzpiacok ingadozásának - írták.

Az országjelentés megállapítja, hogy a magyar bankrendszer tőkeellátottsága megfelelő, nyereségesen működik, és ellenálló a kedvezőtlen makrogazdasági fejleményekkel szemben, míg a nem-teljesítő hitelek aránya tovább csökkent, az új hitelkihelyezések száma pedig erősen növekedett - áll a PM közleményében.

Az előző évekhez hasonlóan a jelentés kiemeli a munkaerőpiac jó teljesítményét, amely továbbra is jellemzője a magyar gazdaságnak. A foglalkoztatás szintje újabb történelmi csúcsra emelkedett, a munkanélküliség a válságot megelőző szint alá esett, a bérek jelentős mértékben emelkedtek az elmúlt két évben - sorolták.

Az adózás területén a bizottság hangsúlyosabban elismeri a
velemenyezd, 2020. február 26. szerda, 16:11
Matolcsy: hiba volt bevezetni az eurót
kudarcba fulladt.

A Centre for European Policy tanulmánya szerint a legtöbb euróövezeti tagország gazdasága jobban teljesített az euró bevezetése előtt, mint utána - mutatott rá Matolcsy György, hozzátéve, hogy az eltelt két évtizedben csak kevesen nyertek, de sokan veszítettek az euró bevezetésén.

A 2008-as pénzügyi válság és a 2011-2012-es euróövezeti gazdasági válság súlyosan érintette a tagok többségét és az államadósság felduzzadásához vezetett. Nincs olyan, hogy ingyen ebéd és az olcsó hitelekért a végén mindig nagy árat kell fizetni - hangsúlyozta a Financial Timesban Matolcsy György.

Alexandre Lamfalussy magyar születésű közgazdásznak igaza volt amikor azt mondta, hogy a közös devizára az európai hatalmak közötti kötelékek megerősítéséhez és Európa Szovjetunióval szembeni védelméhez van szükség. A bökkenő csak az, hogy az euró bevezetéséről meghozott végső maastrichti döntésre 1992-ben, a Szovjetunió összeomlásakor került sor. A közös deviza létének az indoka pont akkor szűnt meg
velemenyezd, 2019. november 04. hétfő, 10:31
MNB: erős kereslet és szűk kínálat jellemzi a kereskedelmi ingatlanok bérleti- és befektetési piacát
Június végén a budapesti modern irodák átlagos kihasználatlansági rátája 6,3 százalékra csökkent az erős bérleti kereslet mellett az új átadások alacsony volumene miatt is. A következő 2-3 évben jelentős, a fennálló irodaállomány 16 százalékát kitevő növekedés várható, amelynek hatására az irodapiac kihasználatlansági rátájának enyhe emelkedése, de továbbra is egészséges szintje prognosztizálható - áll az MNB honlapján megjelent kiadványban.

Budapesten és az agglomerációban található ipari-logisztikai ingatlanok szabad területének aránya szintén a valaha mért legalacsonyabb szinten, 2,1 százalékon állt június végén. A második fél évre várt átadások 42 százalékára volt előbérlet, ami az elmúlt évekhez képest nagyobb mozgásteret kínálhat az átköltöző és újonnan piacra lépő bérlőknek.

A kiskereskedelmi ingatlanok terén az idén új átadásokat terveznek a fejlesztők, főleg vidéki helyszíneken, Budapest egyetlen épülő új plázája pedig 2020-ra készülhet el. Az új kínálat hiánya és a növekvő kereslet a
velemenyezd, 2019. október 21. hétfő, 11:20
Képek, videók
gépkocsi
szicu
2016. november 11. péntek, 11:37
fehér gépkocsi
szicu
2016. november 11. péntek, 11:34
Találkozás egy gépkocsiva
chillik
2016. július 13. szerda, 04:14
sárga gépkocsi
szicu
2016. április 23. szombat, 19:09
zöld gépkocsi
szicu
2016. április 06. szerda, 17:09
piros gépkocsi
szicu
2016. április 06. szerda, 17:08
A kuruc-dalok hiteles szö
chillik
2018. február 06. kedd, 06:11
A rendszerváltás hiteles
chillik
2016. november 03. csütörtök, 06:08
Hiteles imádság
sacimama
2016. június 11. szombat, 08:50
Hiteles élet
anna4459
2014. október 15. szerda, 20:07
Svájci frank hiteles kará
basikele
2012. december 26. szerda, 15:33
Hiteles munkásvezetők...
caris11935
2009. december 13. vasárnap, 09:26
kilakoltatás, menekités.j
kicsoda57
2012. november 05. hétfő, 18:37
kilakoltatás
anna4459
2010. július 21. szerda, 17:44
kilakoltatás.jpg
tinka1951
2009. szeptember 09. szerda, 22:21
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.