Belépés
2019. augusztus 25. vasárnap | 34. hét | 237. nap | 17:46 | Lajos, Patrícia
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Mindenki tökéletes szeretne lenni,állandóan arra törekedünk
Mindenki tökéletes szeretne lenni, állandóan arra törekedünk, hogy megfeleljünk valakinek vagy valamilyen külső elvárásnak. Kifestjük, bealapozzuk és eltakarjuk valódi arcunkat. Botox­szal töltetjük fel magunk, hogy elérjük a ,,normálisnak" titulált méreteket, simák és ránctalanok legyünk.


Szeretnénk megjavítani állandóan valamit, de ami nem létezik, azt nem tudjuk megjavítani.

A lelkünknek lenne leginkább szüksége egy kis karbantartásra. Itt az ideje, hogy lépjünk, merjünk igazán önmagunk lenni.

Hogy várhatjuk el, hogy valaki szeressen, ha mi nem szeretjük önmagunkat? Miért csak a hiányosságainkat látjuk folyton a tükörbe nézve?

Megérdemeljük, hogy boldogok legyünk. Nem az számít, hogyan nézünk ki, hanem, hogy mit rejt a belsőnk.

Mutatok egy képet magamról, ami smink nélkül készült. Igen, mondhatod, ráncos vagyok. Pont azért mutatom ezt mindenkinek, mert ez a valódi, takargatás nélküli arcom.
koszegimarika, 2019. január 25. péntek, 20:24
Címkék: lelkünknek lenne, hiányosságainkat látjuk, tükörbe nézve, képet magamról, hiányosságainkat, karbantartásra,
Kommentek
10. évközi hét szerda 06.12
volt, akkor az örökké megmaradó még sokkal dicsőségesebb.
Ez az Isten igéje. 2Kor 3,4-11

................
EVANGÉLIUM Szent Máté könyvéből
Jézus beteljesíti az Ószövetség tanításait és parancsait.
Jézus a hegyi beszédben ezt mondta tanítványainak:
Ne gondoljátok, hogy azért jöttem, hogy megszüntessem a törvényt vagy a prófétákat. Nem megszüntetni jöttem, hanem tökéletessé tenni. Bizony, mondom nektek, amíg az ég és föld el nem múlik, nem vész el a törvényből egy í betű sem, sőt egy vessző sem, amíg minden be nem teljesedik. Aki tehát csak egyet is eltöröl akár a legkisebb parancsok közül is, és úgy tanítja az embereket, azt nagyon kicsinek fogják hívni a mennyek országában. És mindaz, aki megtartja és tanítja őket, igen nagy lesz a mennyek országában.
Ezek az evangélium igéi. Mt 5,17-19

Imádság
Uram, Jézus! Földi életed során mindig tudtad, merre
maroka, 2019. június 12. szerda, 16:35
A kicsi lélek meséje
Rendben - mondta a Kicsi Lélek. - Ez az, amit óhajtok. Megbocsátó szeretnék lenni. Szeretném megtapasztalni.

- Jó - mondta Isten - de van még itt egy dolog, amit tudnod kell.

A Kicsi Lélek egy kicsit türelmetlen lett. Úgy tűnt még mindig van némi komplikáció.
Mi az? - sóhajtotta.

- Nincs senki , akinek megbocsájthatnál.

- Senki? - A Kicsi Lélek nehezen tudta elhinni, amit az imént hallott.

Senki! - válaszolta Isten.
Minden amit teremtettem, tökéletes. Nincs egyetlen lélek sem az egész teremtésben, aki kevésbé tökéletes ,mint te. Nézz csak körül.

A Kicsi Lélek csak most vette észre, hogy egy hatalmas tömeg csoportosult köré. Lelkek jöttek, az egész Királyság széltéből és hosszából, hogy hallják a Kicsi Lélek rendkívüli társalgását Istennel.
Körülnézve a megszámlálhatatlanul sok összegyűlt lelken, a Kicsi Léleknek egyet kellett értenie. Senki nem tűnt kevésbé csodálatosnak, kevésbé pompásnak, vagy kevésbé tökéletesnek , mint a
taltos1, 2019. április 27. szombat, 23:49
50 csodálatos bölcselet a fáktól
megvalósíts, hogy ezáltal nagyobb, erősebb és szebb lehess.

21. Ne másokhoz hasonlítsd magad! Nem számít, ha némely piros levelű fák tetszenek egyes embereknek. Én más faj vagyok, és idén olyan szépek a leveleim, mint még soha. Nyers zöldek.

22. Hagyd, hogy megöleljenek! Így kaphatsz egy darabka szeretetet és energiát, ugyanezt pedig te is továbbíthatod. Vagy bármi mást, amit szeretnél.

23. Az igazi erő a sebezhetőségben rejlik. Ha nem is mindig egyértelmű, de egyetlen fa sem tökéletes. Néha az emberek bántanak, néha megfáradunk az ágainkra telepedő hó alatt, vagy egyszerűen csak meghajlott a törzsünk imitt-amott. Ezeket nem rejtjük el. Merünk sebezhetőek és kopárak lenni.

24. Adj értéket az emberek életének, saját lényed által! Engem örömmel tölt el, ha az emberek megpihennek az árnyékomban. Egy barátom is van, az akác, aki csodálattal figyeli az ágait melankolikusan kémlelő szerelmes párt.

25. Vedd észre, hogy minden levél a zöld más és más
lilagondolatok, 2019. március 29. péntek, 07:59
Ahogyan Krisztus: A Fő
megadja azt, amit tőlem elvár, akkor nincs olyan elvárása, ami túl nagy lenne. Ennek fényében bátorságot nyernek ahhoz, hogy az Ő csodálatos lényét szemléljem, teljes nagyságában, és úgy fogadjam el, mint vezetésemnek a törvényét. Ettől kezdve nem csak egy parancs számomra, ami megmondja, mivé kell válnom, hanem ígéret is arra, hogy mivé leszek. A Krisztus Példájának erejét semmi nem korlátozza le annyira, mint az a gondolat, hogy én nem igazán tudok szerinte élni. Ne hallgass ilyen gondolatokra! A tökéletes istenarcúság nem a mennyben kezdődik el, hanem már itt a földön. Minden nappal növekedhet, és az életed előrehaladtával egyre láthatóbbá válik. Amilyen bizonyos és hatalmas az a tett, amit Krisztus, mint a Kezesed elvégzett egyszer mindenkiért, olyan bizonyos, hogy te egyre inkább megújulsz, és arcához leszel hasonlatos. Ezt a hasonlóságot formálja ki benned most is. Ez a kétszeres áldás tegye számodra a keresztet kétszerte értékesebbé: a Fő, mint Kezes szenvedett, hogy a velünk való azonosulás által
kalmanpiroska, 2019. február 06. szerda, 19:01
Az ember mint a teremtő [...]
meg lehet tanulni mindennek a beillesztését egy kozmikus rendszerbe; mindazt tehát, amit megmértek, mérlegre tettek és megszámoltak. Így az egész földkerekségnek olyan civilizációt lehet adni, mely csak mérni, mérlegelni és számolni tud, és mindent eltüntet a civilizációból, ami ezen felül van. Mert mi is adódna a tehén szervezetén nyugvó beavatásból? Ez egy végtelenül mélyreható és fontos kérdés! Igen, nagyon különböző lehet a gépek szerkesztési módja, egy tendencia azonban látszik: minden még nem tökéletes gép átalakítása a rezgés irányába halad, abba az irányba, ahol rezgés van, ahol az oszcilláció, a szakaszosan futó mozgás hatása hozza létre a gép hatékonyságát. Ha egyszer a gépek együttműködésre szerkesztve úgy tudnának dolgozni, ahogyan az a tehén szervezetében a tápanyagok szétoszlásából megtanulható, akkor a földkerekség gépeinek együttes rezgése, a kis lengések futása olyan lesz, hogy a föld felett levő is, bolygórendszerünk is kénytelen lesz együtt lengeni, együtt rezegni földi rendszerünkkel. A
eposz, 2019. január 17. csütörtök, 14:28
Oravecz Nóra gondolatok
haladsz az utadon? És nyilván az utóbbi a célszerű."

/Oravecz Nóra/"Ne tedd mástól függővé a boldogságod, felesleges! Legyél kerek, egész, olyan, akinek egyetlen célja van, méghozzá az, hogy boldog legyen! Saját erőből, másoktól függetlenül. Legyél az, aki nem mástól várja el, hogy behozza az életébe a teljességet, hanem magának teremti meg azt, így tökéletesen tisztában van azzal, hogy az mennyit ér. Nem eszközként használja az embereket a maga boldogságához, hanem fényt hoz az életükbe, így vissza is kapja a fényt. Beenged, de csak azt hagyja bent, aki nem töri össze az életét. Azt, aki szebbé teszi, teljesebbé, új színeket mutat neki."

/Oravecz Nóra /
Örülj, ha legalább egy percig tartott, még
lilagondolatok, 2019. január 04. péntek, 09:09
Boldog Karácsonyt!
BOLDOG KARÁCSONYT!

"Karácsony készül, emberek!
Szépek és tiszták legyetek!
Súroljátok föl lelketek,
csillogtassátok kedvetek,
legyetek újra gyermekek,
hogy emberek lehessetek!"

(Wass Albert)

"Egy pillanatnyi igazság megszépítheti, és meg is fogja szépíteni a világot. Egy pillanatnyi béke megmentheti, és meg is fogja menteni a világot. Egy pillanatnyi szeretet tökéletessé teheti, és tökéletessé is fogja tenni a világot."

(Sri
menusgabor, 2018. december 23. vasárnap, 20:00
Képek, videók
tökéletes görögdinnye
irmus
2018. augusztus 26. vasárnap, 12:04
Tökéletes.jpg
sznejuci
2018. augusztus 06. hétfő, 14:29
Nem vagyok tökéletes
sanci81
2017. december 31. vasárnap, 14:35
Bármilyen tökéletes is eg
borigit
2017. december 17. vasárnap, 09:37
Tökéletes harmónia.png
cady89
2017. november 22. szerda, 01:06
Tökéletes Ősz.jpg
pommerevi54
2017. szeptember 11. hétfő, 20:52
STO_tokeletes-viragok- non
tunkiss
2017. június 04. vasárnap, 15:05
A tökéletes ember
sanci81
2017. február 11. szombat, 22:00
tökéletes vagy jó.jpg
menusgabor
2016. december 06. kedd, 13:33
az Univerzum tökéletes.pn
bbbarbara
2016. október 17. hétfő, 22:27
vicces tökéletes ffi.jpg
zsokica45
2016. október 13. csütörtök, 13:23
arra törekedj.jpg
sz719eszter
2018. augusztus 05. vasárnap, 01:24
Ne arra törekedj
irmus
2015. szeptember 17. csütörtök, 08:40
Ne arra törekedj...jpg
pacsakute
2014. június 21. szombat, 04:34
Mindig arra kell törekedn
mester126mari
2013. február 19. kedd, 08:35
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.