Belépés
2019. november 15. péntek | 46. hét | 319. nap | 07:09 | Albert, Lipót
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Választás 2018
Saját lábukon állnak: Orbán Ráhel és Tiborcz István hétmillióért vett festményt

Tiborcz István és felesége, Orbán Ráhel összesen hétmillió forintért vásárolt két festményt egy aukción hétfőn.

A budapesti Marriott Szállodában tartott aukciót hétfőn a Kieselbach Galéria. Az eseményen harmincnégymillió forintról indult, és ötvenmillióért kelt el Patkó Károly korai korszakának egyik legfontosabb darabja, a Fürdőzők című monumentális festmény, de huszonötmillió forintért gazdára lelt Batthyány Gyula Elegáns társaság című képe is - számolt be az MTI. Az összesen kétszáznégy tételt fölvonultató árverésen kalapács alá kerültek például Czigány Dezső, Kernstok Károly, Rippl-Rónai József, Scheiber Hugó, Anna Margit és Csók István képei is.

A közönség soraiban szép számmal akadtak hírességek, ám erről az MTI már nem számolt be, a Magyar Narancs viszont igen. Ott volt például Martonyi János egykori külügyminiszter, továbbá a miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel (képünkön balról a második) valamint férje, Tiborcz István (képünkön balról a harmadik) is, és ha már ott voltak, nem távoztak üres kézzel.

A Tiborcz-Orbán házaspár két képet vett meg, összesen hétmillió forintért: Háry Gyula Velence című műve négyszázezer, míg Hincz Gyula Kompozíció című festményt hat és fél millió forintért talált új gazdára Tiborczék személyében.

Bár hétmillió forint nem olyan sok az említett műalkotásokért, a történet azért mindenképp említésre méltó annak tükrében, hogy Orbán Ráhel félévenként tizenötmillió forintnak megfelelő tandíjért tanul egy svájci vendéglátóipari elitiskolában, az Operaházban látta vendégül az évfolyamtársait a főigazgató asszisztálásával, a házaspár esküvője előtt pedig állami cégek kezdtek szorgos útépítésbe a nagy nap helyszínein, hogy méltó környezet várja az egybekelni készülő fiatalokat, akik az elhíresült mondat szerint ,,saját lábukon állnak".

Ez persze hihető is annak fényében, hogy a közelmúltig Tiborcz István résztulajdonában álló cég, az Elios Innovatív Zrt. sorra nyerte a közbeszerzéseket, sokszor verseny nélkül, akadálytalanul. Volt olyan önkormányzat, amelyik csak adósságba verte magát, hogy megbízhassa Tiborczékat, négy településen pedig a pályázatokat Tiborcz egykori üzlettársának cége készítette elő. Utóbbi miatt a Lehet Más a Politika (LMP) feljelentést tett, a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) korrupció és gazdasági bűnözés elleni főosztálya pedig nyomozást indított, és az Index információi szerint az Európai Csalásellenes Hivatal (OLAF) is vizsgálódni kezdett.

Május végén az azóta Magyar Időkre átkeresztelt Napi Gazdaság tette közzé, hogy Tiborcz István az "őt és családját ért támadások miatt" megválik minden olyan cégtől, amely közbeszerzéseken érdekelt lehet.

Úgy tűnik, így most legalább van ideje és energiája aukciókra járni.

Lestyánszky Ádám szerző


kirscha, 2018. február 27. kedd, 10:12
Címkék: Orbán Ráhel, Tiborcz István, Marriott Szállodában, Kieselbach Galéria, Patkó Károly, Batthyány Gyula Elegáns,
Kommentek
Ismét szemünk láttára épül ki egy diktatúra az országban! Te hol állsz: a diktátor mellett, vagy vele szemben?
HIRDETEK!
Először került Mészáros-vagyon nyíltan az Orbán-családhoz, rögtön hatmilliárd forintnyi
https://g7.24.hu/penz/20180823/eloszor-kerult-meszaros-vagyon-nyil tan-az-orban-csaladhoz-rogton-hatmilliard-forintnyi/

Kissé ,,ezoterikussá" teszi a dolgot, hogy Tiborcnak NEM VOLT 6 MILLIRÁD FORINTJA a részvény-pakett megvásárlásához!... (Legalább is, hivatalos információk szerint biztosan nem tudott még ennyit összeharácsolni élete során...) Tehát...:
a) ...vagy az van (volt), hogy a cégtulajdonosi részvény-hányad vagyonértéke, csak NÉVLEG volt 6 milliárd forint - vagyis tehát a vételár, mindössze csak látszat, porhintés és szemfényvesztés, vagy pedig...
b) ...Tiborc, LEGALÁBB 4-5 MILLIÁRD FORINTNYI ADÓT CSALT az elmúlt években!... (Miközben egy ,,mezei" magyar honpolgárt, már 2-3 millió forintnyi adócsalásért is LESITTELNEK!...)

Egy a LÉNYEG: Orbán, KÉSZÜL VALAMIRE! Minimum arra, hogy NYÍLTAN VISSZA-SZÁRMAZTASSA AZ ORBÁN CSALÁD SZÁMÁRA
foxworkinspace, 2018. augusztus 25. szombat, 00:48
A fityesz pelenka
Nyugodjon le mindenki: valójában Soros György dobta el a pelenkát.
Letarolta a magyar sajtót a hír, amely szerint Orbán Ráhelt azzal vádolják, hogy egy horvátországi autópálya-pihenő közelében az út mellé dobott egy zacskót, benne egy használt pelenkával. A hírt és ahhoz egy olvasójuktól kapott fotósorozatot a Demokratikus Koalícióhoz közel álló lap, a Nyugati Fény közölte. A képeket mára számtalan mémhez felhasználta az internet népe.

A Hírcsárda sem várt tovább, ők is lecsaptak a hónap (köz)ügyére: "fotót" közöltek a valódi elkövetőről, aki a kormánypárt mostani filozófiáját ismerve nem is lehetett más, mint
a pestisrácok megint megszerezte az igazi
bordat, 2018. augusztus 22. szerda, 18:09
Az meg mi, hogy orbán tetű viktor, SORONKÍVÜL előreodalgott egy rendelőben?
Akár hogy is elemezitek! Most, Orbán az ország
elsö embere. A világon mindenhol elsöbbséget
élveznek ezek a nagyfejek, nem csak itthon!
Pénz beszél, kutya ugat vagy csak különút??

Az megint más tészta, hogy O.V. a politikai pályafutása alatt
gazdagodott meg! Ezt (is) szivesen elnézik neki a haverjai!
Lánya (Ráhel?) pl. nagy objektumokat vett meg Keszthelyen.
(Helikon szállót és úgy tudom a Hullám épületét, a parton!)

Én nem tartom magunkat szegényenk,
de ezt nem érjük el soha az éltben!
Igaz soha nem is kérdeztünk rá..... :))
decotext, 2018. június 14. csütörtök, 12:07
Egy nőnek joga van a hasához. Orbán Ráhelnek is
Egy nő akkor lesz terhes a nyilvánosság előtt, ha ő azt mondja. Az ugyanis, hogy mi történik egy nő testében: magánügy.
Orbán Viktor miniszterelnöki eskütételén jelen volt a családja is. Ott ült a Parlamentben Orbán Ráhel is, akiről az alkalomból és a lehetőségből adódóan rengeteg fotó készült, a fotók alapján pedig néhányan arra a következtetésre jutottak, hogy Orbán Viktor lánya a második gyerekét várja. ,,Vagy legalábbis nagyon domborodik a hasa."

Bár Orbán Viktor néhány hete a Kossuth Rádióban a következő kormányzati ciklus demográfiai fókuszát kifejtve azt mondta, hogy a nők gyerekvállalási szándéka a ,,legszemélyesebb közügy", most szeretnénk megvédeni Orbán Ráhelt a miniszterelnök népesedéspolitikai világnézetétől.
Az ugyanis, hogy mi történik egy nő testében: magánügy.
Ehhez képest olyan elvetemültséggel kezdtük el
bordat, 2018. május 11. péntek, 18:11
Ha végre lezajlanak a vélasztások, mi lesz az első sikítás tárgya?
#18
Ezért is mondtam, kedves Meki, hogy nem lesz nehéz
dolguk, mert sok szavazatot megvettek már tavaj!

Ui: van egy titkos EU dokumentum amiből az derül ki, hogy
Európa újabb zsidó betelepítéseket szervez, s ennek központja
Mo. és Lengyelország lesz. A "Soros" elleni kirohanásokat
Orbántól csak blöffként kell kezelni, s ez csak porhintés, félrevezetés!
(Forrás: DLF riport németül, sajnos nincs link!)

http://nevnaplap.hu/rahel-nevnap-eredete-es-jelentese/
Mit gondolsz erről? A kép lassan összeáll! :))

https://www.portfolio.hu/finanszirozas/bankok/bankok-magyar-kezben -ket-lepesben-teljesult-orban-alma.220294.html
decotext, 2018. április 07. szombat, 16:12
A tisztán látók tudják-e már most a választ?
Nem véletlenül utálja az ország nagyrésze a fitymát!
Ráhel asszony jól kaszirozott Keszthely környékén!
http://civishir.hu/kozelet/orban-rahel-luxusszalloda-tulajdonos-le het/0225133951
https://24.hu/belfold/2018/04/04/orban-rahel-a-legbefolyasosabb-ma gyar-nok-kozott/
http://nepszava.hu/cikk/1154502-orban-rahel-a-kivalasztott

Te Putnok! Ti mindent elnéztek ennek az Orbán klánnak?
KISZ titkár volt (balos), Soros pénzén tanult az angoloknál, stb.
Hogy lehet, hogy ilyen vakok vagytok s mindent benyeltek! Nem
lehet az, hogy nem kicsit vagytok agymosottak? :))
decotext, 2018. április 07. szombat, 10:21
Választás 2018 - Jobbik: a Fidesz maffiaállamot épített ki
Volner János, a Jobbik frakcióvezetője csütörtöki sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: jelenlegMagyarországon az Orbán Viktorhoz fűződő jó kapcsolat az érvényesülés lehetősége, a "milliárdokhoz vezető kapu". Orbán Viktor olyan "szervezett bűnözői hálózatra emlékeztető csapatot épített ki maga köré", ami "az olasz, szicíliai maffia szervezettségét mutatja, csak éppen fehérgalléros módszerekkel operálnak" - tette hozzá.

A Jobbik frakcióvezetője azt mondta: megdöbbentő hangfelvételeket tettek közzé, amelyeken Orbán Ráhel beszélget a kormány egyik beosztottjával arról, hogy különböző vállalkozók milyen módon ellentételeznek majd, ha a lehetőséghez juttatja őket a magyar állam.

Volner János felszólította Juhász Pétert, az Együtt elnökét, hogy hozza nyilvánosságra a felvételt teljes egészében vágatlanul, hogy kiderüljön, kikkel egyeztetett még Orbán Ráhel, milyen pályát futott be az ő ténykedése, és ki, milyen előnyökben részesült.

A Jobbik politikusa hangsúlyozta: a fiatalok milliós tömegéből
velemenyezd, 2018. március 29. csütörtök, 21:54
Orbán-kormány politikájának szimbóluma
Akár az Orbán-kormány politikájának szimbóluma is lehetne a déli határra sebtében felhúzott kettős kerítés, hiszen Magyarország olyannyira elszigetelődött a nemzetközi színtéren, hogy gyakorlatilag minden szomszédunkkal és fontos szövetségesünkkel összerúgtuk a port. A menekültválság csak a betetőzése mindennek, hiszen egy meghatározó svájci politikai párt vezetője már azt követeli, hogy tiltsák ki országából Orbán Viktort. A magyar kormány lassan a Titanic zenekarához kezd hasonlítani, melynek tagjai az elsüllyedés előtti utolsó pillanatig muzsikálnak. Lássuk, mikor, miért és hogyan balhéztunk össze olyan országokkal, melyek támogatására égetően szükségünk lenne.

Ausztria

A sógorokkal eddig sem volt felhőtlen az Orbán-rezsim viszonya, hiszen a dunántúli mezőgazdasági termelők zsebszerződései miatt már labancozott egy jót 2010-es győzelme után a magyar miniszterelnök. A még a Kádár-korszakban is jónak mondott osztrák-magyar viszony ettől még nem romlott volna meg végzetesen, de az
kirscha, 2018. március 20. kedd, 16:29
Képek, videók
orban_rahel.png
agica2004
2017. február 10. péntek, 16:42
orban_rahel-fatolvaj trak
agica2004
2014. szeptember 14. vasárnap, 16:23
orban_rahel_tiborcz_is tva
agica2004
2014. július 13. vasárnap, 19:11
orban_rahel.jpg
agica2004
2014. július 02. szerda, 15:47
Orbán Ráhel.png
agica2004
2013. október 12. szombat, 14:07
Orbán Rahel.jpg
agica2004
2013. szeptember 14. szombat, 12:01
Orbán V.- Rahel.jpg
agica2004
2013. szeptember 14. szombat, 12:00
Orbán Ráhel.jpg
agica2004
2013. július 15. hétfő, 14:21
O.V.-Tiborcz vej.jpg
agica2004
2018. április 04. szerda, 21:04
tiborcz-elios-hodmezov asa
agica2004
2015. március 06. péntek, 14:24
2013--orban-tiborcz.jp g
agica2004
2015. március 05. csütörtök, 14:48
szaunák a szállodában
dnemethk
2012. január 17. kedd, 23:31
Frigidarium a szállodában
dnemethk
2012. január 17. kedd, 23:30
Sellő a szállodában Hévíz
dnemethk
2012. január 17. kedd, 00:13
Szállodában... :)
szuszuxx
2010. június 27. vasárnap, 15:54
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.