Belépés
2020. május 26. kedd | 22. hét | 147. nap | 02:54 | Fülöp, Evelin
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Minek köszönheti Mészáros Lőrinc a gazdagodását?
Kedves Foxworkinspace! #8 :))
Szuer! Ki állitotta, hogy gazdag vagyok? Noha hozzád
képest biztosan, de azért a valós gazdagságtól sajnos
nagyon messze vagyunk! Te csak kukázz nyugodtan,
ha a keno nem eleget hoz akkor is élned kell alamiböl! ;)

Egyébként szokásodhoz hiven nem figyeltél. Soha nem állitottam, hogy
látástól vakulásig dolgozunk, csak azt, hogy nincsenek olyan jogaink mint
azoknak akiknek itthon van a munkaadója! Szerintem (speciel) a munkánkért
túl vagyunk fizetve, de ezt soha nem fogom a munkaadóm orrára kötni!

Néha nevetséges az, hogy vannak akik sokkal több munkáért kapnak lényegesen
kevesebbet mint mi! (Kint is, de itthon ez kimondottan sok helyen van igy!)

Mindez a minimálbér kényszere miatt van, de ezt meg sokan nem hiszik, mert
jó nekik, hogy legalább ennyit is kapnak! Ha ugyanis a munkájuk alapján fizetnék
öket akkor a felét sem kapnák! :)) :)) Ezért voksolnak a minimálbérre!
decotext, 2017. szeptember 05. kedd, 12:20
Címkék: Mészáros Lőrinc, Kedves Foxworkinspace, valós gazdagságtól, munkaadóm orrára, minimálbér kényszere, munkájuk alapján,
Kommentek
A DK továbbra is tiltakozik a Budapest-Belgrád vasútvonal ellen
Varju László, az Országgyűlés költségvetési bizottságának elnöke úgy fogalmazott, "Mészáros Lőrinc, Orbán Viktor kedvenc gázszerelő-vasútépítője" jár majd jól ezzel a projekttel, amely éppen ezért csak az "Orbán-Mészáros érdekkörnek" fontos.

A DK politikusa aljasságnak nevezte, hogy a kormány a koronavírus-járvány okozta "gazdasági katasztrófa kellős közepén ragaszkodik az ország eladósításához", ráadásul egy olyan beruházás miatt, amely legkorábban 130 év alatt térülhet meg.

Varju László elmondta, a kormányoldal jövő héten a vasútépítésre szánt ezermilliárd forint közpénz elköltésének titkosítását is elfogadhatja a parlamentben.

Megjegyezte továbbá, a közelmúltban Kína magyarországi nagykövetével is konzultált a beruházásról, akitől nem kapott egyértelmű választ arra, mikor épülhet meg a vonal teljes, Belgrádot a görögországi Pireusszal összekötő szakasza.
velemenyezd, 2020. május 16. szombat, 11:31
DK: az Emmi adja ki a felcsúti tao-támogatásokról készült jegyzőkönyvet!
határidő lejárta után sem hajlandó eleget tenni a bíróság ítéletének.

A DK elnökségi tagja hangsúlyozta, az Emminek ki kell adnia a jegyzőkönyveket és meg kell indokolnia, hogy miért tárolta két éven keresztül az alapítványtól hozzá került tao-iratokat.

A politikus bejelentette, amint megkapják a vizsgálati jegyzőkönyvet, azt nyilvánosságra fogják hozni azt.

Varju László azt mondta, a törvényt mindenkinek be kell tartania, a kormánypárti politikusoknak is. A DK alelnöke felszólította Mészáros Lőrincet, az alapítvány képviselőit és Kásler Miklóst, az emberi erőforrások miniszterét, hogy "ne rejtegessék tovább" az iratokat.

A más témában feltett kérdésekre Barkóczi Balázs szóvivő válaszolt.

A politikus azt mondta, hogy a koronavírus-járvány miatt Budapesten bevezetett korlátozások feloldása akkor indokolt, ha ismertté válnak azok a számok, amelyeket a kormányzat és az érintett minisztériumok "egyelőre titkolnak". Arcpirító, hogy a Fidesz adóbevételeket vesz el az önkormányzatoktól,
velemenyezd, 2020. május 14. csütörtök, 11:42
Koronavírus - Jobbik: ne támogassa, hanem adóztassa meg a kormány a "NER-lovagokat"
A NER-hez tartozó barátok, rokonok mérhetetlen vagyonokra tettek szerint az elmúlt tíz évben - jelentette ki, példaként hozva fel, hogy míg az Országos Mentőszolgálat büdzséje 2014 és 2018 között ötödével bővült, Mészáros Lőrinc vagyona ez idő alatt az 53-szorosára nőtt.

Az ellenzéki politikus arról beszélt: az Orbán-kormány magukra hagyta az embereket, miközben az országnak egyszerre kell megküzdenie a koronavírus-járvány egészségügyi és gazdasági következményeivel és "a válságot kihasználó, gátlástalanul harácsoló NER-lovagokkal".

Szerinte ugyanis nem nevezhető gondoskodásnak, ha krónikus betegeket raknak ki a kórházból és "hazaküldik őket meghalni", a kormány nem nyújt anyagi segítséget az állásukat vesztett tízezreknek, ha a nyugdíjasok csak fél év múlva kapnak kompenzációt az inflációra, a raktárakban pedig milliószámra állnak a kiosztatlan védőmaszkok.

Olaszországgal vont párhuzamot, ahol a maffia próbálja kihasználni a helyzetet saját gyarapodására, mondván, "Magyarországon a
velemenyezd, 2020. május 07. csütörtök, 15:12
DK: a kormány a dolgozókat támogassa!
A párt szóvivője csütörtöki, online sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: az Orbán-kormány még a válság során is Mészáros Lőrinchez "lapátolja a milliárdokat". Mészáros Lőrinc egyik érdekeltsége szerdán újabb egymilliárd forintot kapott az államtól egy tanuszoda építésére, a koronavírus-járvány kitörése óta ez már "körülbelül" a hetedik alkalom, hogy a kabinet a magyarok helyett a "közpénzből dollármilliárdossá lett felcsúti oligarchát" segíti _ mondta Barkóczi Balázs.

Miközben más kormányok a válság kezelésére törekszenek, munkahelyeket mentenek, fizetéseket pótolnak és az egészségügyet fejlesztik, addig Mészáros Lőrinc a járvány kitörése óta "újabb hatszázmilliárd forinttal lett gazdagabb" - jelentette ki a politikus.

A következő hónapok válságának már nem a járvány, hanem Orbán Viktor és kormánya lesz a felelőse - szögezte le Barkóczi Balázs.
velemenyezd, 2020. május 07. csütörtök, 13:52
Neked is zsugorodott a nyugdíjad?
Kis politikai számtan:

Ahhoz képest, hogy 2010-ben, amikor a Fidesz átvette a kormányzást, még 274 forint volt egy euró, mostanra ez elérte a 340 forintot. Ha megnézzük, hogy eközben hogy alakult az euró árfolyama, akkor azt fogjuk látni, hogy nem az euró lett ennyire erős, hanem a forint lett ennyire gyenge
A legfrissebb adatok szerint idén eddig 4,7 százalékos az infláció, ami jócskán meghaladja az MNB várakozásait is.
2015-ben, 300 forintos euróárfolyam mellett: egy kiló kenyér 272 forintba került, ma 325 forintba kerül; egy kiló vöröshagyma még 196 forintba került, ma 406 forintba kerül, ez több, mint duplája; egy kiló krumpli 172 forintba került, ma 253 forintba kerül; egy kiló párizsi 1280 forintba került, ma 1750 forintba (a karantén alatt az összes még jócskán emelkedett!)
Világos, hogy a gyenge forintot mindannyian megfizetjük a boltokban, a pénzünk elértéktelenedése
liliana01, 2020. május 06. szerda, 16:52
Krónika 6. rész (ügyészségi beszámoló)
felelőssége, van-e egyáltalán hatékony ügyészségi fellépés a közpénzek elsíbolása ellen.

Miért van az, hogy "ma Magyarországon rendszerszintű korrupcióról beszél mindenki?" - fogalmazta meg kérdését.

Szerinte a kormánypártok részéről nincs indíttatás a korrupció felszámolására, visszaszorítására. Túlárazott pályázatok a közbeszerzéseknél, "pénzvisszaosztás", kedvezményezés "kormányközeli oligarcháknak" - sorolta kifogásait Gyüre Csaba, hozzátéve: 2018-ban az EU-s pénzek közel 20 százalékát nyerték el Mészáros Lőrinchez köthető cégek.

A jobbikos politikus szorgalmazta továbbá, hogy az ügyészség nagyobb erővel dolgozzon a kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények esetében.

Végül arról beszélt, hogy Magyarországnak csatlakoznia kellene az Európai Ügyészséghez.

MSZP: nem lehet az ügyészség függetlenségéről beszélniHarangozó Tamás, az MSZP vezérszónoka arról beszélt, hogy nem sok újat lehet elmondani az előző évi beszámolókhoz képest, rendszerszerűen nem sok minden változott.
velemenyezd, 2020. május 06. szerda, 15:32
Krónika 11. rész (kultúra)
dolgozóinak.

A javaslat alapvetően szervezeti kulturális kérdésekről szól és óriási lehetőséget ad a régóta versenyhátrányban lévő ágazat számára - szögezte le. A közalkalmazotti bértábla nem adja meg a lehetőséget arra, hogy az intézményvezetők kellőképpen differenciáljanak és honorálják a minőségi munkát, a kimagasló szakmai eredményeket- közölte.

Jobbik: elfogadhatatlan a javaslat

"Rossz a lapjárása a közgyűjteményi és közművelődési dolgozóknak, ők nem a jokert húzták, a Tiborcz és Mészáros urakhoz hasonlóan, őnekik egy feketepéter jutott" - értékelt Ander Balázs, a Jobbik vezérszónoka. Véleménye szerint jobb lenne, ha Fekete Péter államtitkár a "cilinderből" valódi ajándékot varázsolt volna elő, nem pedig egy "olyan gonosz bűvésztrükkre" készülne, hogy nyomtalanul eltüntesse az érintett munkavállalók közalkalmazotti státuszát.

Hangsúlyozta: a Jobbik nem adja a nevét ehhez a javaslathoz, mert elfogadhatatlannak tartják, hogy nem egyeztettek az ágazat dolgozóival, szakmai és társadalmi
velemenyezd, 2020. április 21. kedd, 22:13
Krónika 6. rész (klímaváltozás)
MSZP: zöld New Dealre van szükségGurmai Zita (MSZP) közölte, az éghajlatváltozás hatásai már 10-15 éven belül olyan erőssé válnak, hogy gyökeresen forgatják fel a mindennapi életünket. Ezt nem egy homályos hátterű vírus, hanem az emberek okozzák és nem fog elmúlni - tette hozzá.

Nincs másik Föld, még Mészáros Lőrincnek, még Orbán Viktornak sem. Öntözhetik bármennyit, még a felcsúti stadionban is ki fog égni a gyep - hangoztatta.

Szerinte a jobboldalon sokan nincsenek tisztában a klímavészhelyzet fogalmával, még maga az államfő is azt mondta a budapesti klímavészhelyzet kihirdetéséről, hogy az nem több, mint politikai, retorikai fogás. Kifogásolta környezetvédelmi minisztérium megszüntetését, azt, hogy "betiltották" a megújuló energiaforrások kiaknázást, és azt is, hogy mindenkinek megengedték a kútfúrást.

Elmondta, a klímavészhelyzet elrendelése konkrét intézkedések megtételéről szól, amellyel lefékezhetők a már elindult káros folyamatok. Egy zöld New Deal segítségével a
velemenyezd, 2020. április 21. kedd, 15:02
Képek, videók
O.V.-Mészáros Lőrinc.png
agica2004
2017. január 09. hétfő, 18:08
O.V.-Mészáros Lőrinc.jpg
agica2004
2015. augusztus 15. szombat, 17:29
Mészáros Lőrinc-.jpg
agica2004
2014. december 16. kedd, 13:59
Mészáros Lőrinc.jpg
agica2004
2014. december 16. kedd, 13:50
O.V. és Mészáros Lórinc.j
agica2004
2014. július 02. szerda, 15:43
gazdagság-1
sanci81
2018. február 23. péntek, 16:39
A gazdagság álma.jpg
chillik
2016. május 27. péntek, 05:27
gazdagság mandala.jpg
sarkadykati
2016. március 17. csütörtök, 12:52
gazdagság.jpg
lilagondolatok
2016. január 17. vasárnap, 13:18
Gazdagság-ÚT
1vargaildyko
2015. december 04. péntek, 09:04
Az igazi gazdagság
dorein
2015. november 29. vasárnap, 19:53
gazdagsag_mandala_4648 42_
lenke1964
2015. november 03. kedd, 10:30
Boldogság, gazdagság, sik
sanci81
2015. szeptember 20. vasárnap, 17:42
gazdagság.jpg
bbbarbara
2015. március 19. csütörtök, 20:55
Gazdagság-PÉNZ
1vargaildyko
2015. március 07. szombat, 13:22
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.