Belépés
2019. november 14. csütörtök | 46. hét | 318. nap | 16:05 | Aliz
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Minek köszönheti Mészáros Lőrinc a gazdagodását?
Kedves Foxworkinspace! #8 :))
Szuer! Ki állitotta, hogy gazdag vagyok? Noha hozzád
képest biztosan, de azért a valós gazdagságtól sajnos
nagyon messze vagyunk! Te csak kukázz nyugodtan,
ha a keno nem eleget hoz akkor is élned kell alamiböl! ;)

Egyébként szokásodhoz hiven nem figyeltél. Soha nem állitottam, hogy
látástól vakulásig dolgozunk, csak azt, hogy nincsenek olyan jogaink mint
azoknak akiknek itthon van a munkaadója! Szerintem (speciel) a munkánkért
túl vagyunk fizetve, de ezt soha nem fogom a munkaadóm orrára kötni!

Néha nevetséges az, hogy vannak akik sokkal több munkáért kapnak lényegesen
kevesebbet mint mi! (Kint is, de itthon ez kimondottan sok helyen van igy!)

Mindez a minimálbér kényszere miatt van, de ezt meg sokan nem hiszik, mert
jó nekik, hogy legalább ennyit is kapnak! Ha ugyanis a munkájuk alapján fizetnék
öket akkor a felét sem kapnák! :)) :)) Ezért voksolnak a minimálbérre!
decotext, 2017. szeptember 05. kedd, 12:20
Címkék: Mészáros Lőrinc, Kedves Foxworkinspace, valós gazdagságtól, munkaadóm orrára, minimálbér kényszere, munkájuk alapján,
Kommentek
Krónika 5. rész (kérdések)
teremben, szabadon bírálható. Amikor a képviselő ezt a jogot valakitől elvitatja, akkor az nem más, mint "tőről metszett kommunista tempó" - fogalmazott.

LMP: bezárják a Mátrai Erőművet?Ungár Péter (LMP) felidézte, Orbán Viktor azt ígérte, 2030 az ország elektromosenergia-előállításának 90 százaléka karbonmentes lesz. Ebből az következik, hogy az ország áramellátásnak 15 százalékát adó, szénnel működő Mátrai Erőművet bezárják - közölte. A most veszteséget termelő erőművet a tulajdonos Mészáros Lőrinc bezárná, sajtóhírek szerint azonban a kormány államosítaná azt - mondta és klímavédelmi szempontból rettentő felelőtlennek nevezve az utóbbi lépést.

Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti államtitkára szerint a képviselő sajtóhírekre alapozva olyan kijelentéseket tesz, amelyek alkalmasak a magyar emberek megtévesztésére. Hangsúlyozta, az erőmű jövőjének tervezésekor figyelemmel kell lenni a magyar gazdaság és a magyar családok érdekeire.

Elmondta, a
velemenyezd, 2019. október 28. hétfő, 15:22
Megnyílt a Kokas Ignác hagyatékát bemutató Felcsúti Képtár
eszünkbe jutassa az életet, egy pillanatot, amit elvihetünk haza és ezzel kicsit megváltoztatja az életünket". Kokas Ignácról elmondta, hogy egyszerű asztalos legényből lett - tanulás útján - világhírű művész.

Az államtitkár a kiállított festményekkel kapcsolatban megemlítette, hogy "a falakon szín, forma, dinamizmus látható". Egyik kedvenc művének a Merengés alkonyati fényekben címűt nevezte, amely harmóniáról árulkodik, a művész lelkének megbékélését a sorssal, az élettel, az emberi elmúlással.

Mészáros László polgármester közölte, hogy a képtár a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány 25 millió forintos támogatásával valósult meg. A korábban a telken lévő parasztházat elbontották és a korábbi épület stílusában épült meg a képtár, amelyet eleve erre a funkcióra terveztek - fűzte hozzá.

Mészáros Lőrinc az alapítvány kuratóriumának elnöke felidézte Kokas Ignác alakját, akinek a műhelyében többször is megfordult. Nagy hatású ember volt mind gondolkodását, mind művészetét tekintve, ezért
velemenyezd, 2019. szeptember 28. szombat, 22:23
MSZP: csoportos létszámleépítés lehet a MÁV-nál
Komjáthi Imre csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón elmondta, a közlekedési vállalat számos szakszervezete a cégi jogi osztályától kapott hétfőn levelet, amelyben a véleményüket kérik arról, hogy csoportos létszámleépítés esetén milyen eljárást alkalmazzanak.

A szocialista politikus közölte, a levél eljutott hozzá is.

Az MSZP tudni akarja, mire készül a kormány és a MÁV - jelentette ki.

Elmondta, akkor akar a cég létszámleépítést, amikor gyakorlatilag összeomlott, minden napra jut egy botrány, folyamatos a létszámhiány, 1000-1500 embert azonnal fel tudnának venni.

Komjáthi Imre szerint a problémák nemcsak azért vannak, mert az alacsony bérek miatt létszámhiány van, hanem azért is, mert a MÁV vezetője egy politikai lobbista. De Homolya Róbert, úgy látszik, hogy a lobbizáshoz sem ért, mert nem tudja működőképessé tenni a MÁV-ot - tette hozzá.

Az MSZP alelnöke azon aggodalmát is megfogalmazta, amely szerint lehet, hogy az a cél, hogy a leépítések, a "kivéreztetés" után egy
velemenyezd, 2019. szeptember 19. csütörtök, 14:01
Önkormányzat 2019 - Karácsony: a választók megváltoztathatják településük sorsát
ezért a párbeszéd új kereteit alakítanák ki az önkormányzatokban - tette hozzá.

Kapjanak lehetőséget a munkavállalói érdekképviseletek, hogy az önkormányzat gazdaságfejlesztési elképzeléseit segítsék - fogalmazta meg javaslataikat.

Tóth Bertalan közölte, meg kell teremteni a szabad médiát, a véleménynyilvánítás szabadságát, a baloldali önkormányzatok kiemelt feladata kell, hogy legyen a szociális ellátás, az oktatás segítése és a klímavédelem.

A beruházásoknál nem kell jutalékot fizetni Mészáros Lőrincnek - mondta azzal kapcsolatban, mire számít október 13-a után egy baloldali önkormányzat esetén.

Kérdésre válaszolva Karácsony Gergely elmondta, az ajánlások leadása után nem gyűjti tovább az aláírásokat.

További kérdésekre beszélt arról, Budapestre a kormány nem hoz, hanem elvisz onnan pénzt, az elmúlt kilenc évben óriási forráskivonás volt a fővárosból, amelynek 150 milliárd forintos adóssága van.

Kiváló lehetőségnek tartja a főváros finanszírozása szempontjából is, hogy az EU
velemenyezd, 2019. szeptember 06. péntek, 12:42
LMP: ne hosszabbítsák meg a Mátrai Erőmű üzemidejét!
Ungár Péter keddi budapesti sajtótájékoztatóján klímagyilkosnak nevezte a létesítményt.

Kifogásolta, hogy az erőmű működését felügyelő minisztérium a közérdekű adatigénylésére szerinte jogellenesen nem adott választ arra, milyen jövőt szán az erőműnek. Az LMP politikusa szerint ez egyet jelent az üzemidő-hosszabbítással.

Emlékeztetett: pártja határozati javaslatot terjesztett a Ház elé a hosszabbítás megakadályozása céljából. Erről legközelebb ősszel szavazhatnak a képviselők. Ungár Péter kijelentette: ha a kormánypártiak leszavazzák az indítványt, az azt jelenti, hogy a Fidesz-KDNP csak szavakban klímabarát, valójában fontosabbnak tartja, hogy Mészáros Lőrinc erőműve tovább működhessen.

Ungár Péter a Tarlós István és Karácsony Gergely főpolgármester-jelöltek között zajló, fakivágásokról szóló vitáról azt mondta: Tarlós István főpolgármestert nem tartja zöldpolitikusnak.
velemenyezd, 2019. szeptember 03. kedd, 13:11
Hírmorzsák - szeptember
dal az életről és a gyűlöletről szól, hogyan birkózzunk meg vele... Dehát ilyen ez az élet? Az élet több kell, hogy legyen ennél, mint az, amit a szemünk előtt van. Sokkal több kell!!!/29Orbán Viktor Wittinghof Tamás esetéről is megemlékezett:
A szoci jelölt elmegy a feleségével szavazni, este kap 3 szavazatot, mire a felesége: Józsi, neked van valakid."

Ki is az a Mészáros Lőrinc?30Az ellenzék ismét az MTVA-hoz ment cirkuszolni.
Emlékeztek még, milyen volt, amikor egy éve tették ugyanezt?Orbán: Amikor megkérdőjelezik a magyar jogállamiságot, a becsületünkbe lépnek
menusgabor, 2019. szeptember 02. hétfő, 21:15
Eredménytelenül zárult a 4iG-részvényekre tett kötelező nyilvános vételi ajánlat
időpontjában, a BÉT július 2-i napi záróárát figyelembe véve 1080 forint volt.

Azzal érveltek továbbá, hogy a 4iG érdeke az, hogy a részvénytársaságon belül a közkézen maradó részvények minél nagyobb számban megmaradjanak, ezáltal biztosított legyen a szükséges széleskörű részvényesi ellenőrzés, a társaság folyamatos tőzsdei jelenléte, a működés nyilvánossága.

A 4iG június 17-én jelentette be, hogy Jászai Gellért lett az informatikai társaság új főrészvényese, aki tőzsdén kívüli ügyletekkel, a Mészáros Lőrinccel kötött megállapodás eredményeként szerzett 32,02 százalékos irányító befolyást, és a kötelező nyilvános vételi ajánlatot követően a folyamatot egy további, 8,2 százalékos részvénycsomag megvétele zárja. A folyamat végén Jászai Gellért legalább 40,2 százalékos ténylegesen irányító részvénycsomagot szerez a 4iG-ben. Jászai Gellért a 4iG igazgatóságának elnöke, valamint a társaság vezérigazgatója.

A tőzsde prémium kategóriájában jegyzett informatikai vállalkozás 2018-ban csoport
velemenyezd, 2019. augusztus 28. szerda, 18:41
Gulyás: a távozó Európai Bizottság politikája bebetonozására törekszik, ezért támadta meg a magyar törvényeket,
amelynek jelentősége azóta csak nagyobb lett. A rendezvényen - amelyre a német kancellár már korábban jelezte részvételét - ökumenikus istentiszteletet tartanak, amelyen Angela Merkel és Orbán Viktor is beszédet mond.

Gulyás Gergely ismertette, hogy a kormány kedden az utolsó ülését tartotta a nyáron, legközelebb augusztus 21-én ül össze.

Úgy tűnik, az ellenzéki politizálás egyre inkább becsületsértésből és rágalmazásból merül ki - válaszolta a miniszter arra a felvetésre, amely szerint Mészáros Lőrinc "visszaadja a pénzt" Orbán Viktor miniszterelnöknek azzal hogy édesapjától bérel golfpályát. Gulyás Gergely hozzátette: a kormány nem foglalkozik üzleti kérdésekkel. Ugyanakkor nem érti, egy piaci alapú bérléssel kapcsolatban miért fogalmazódnak meg vádak.

"Én a saját munkámat nem tudnám Teneriféről ellátni" - válaszolta az MSZP volt elnöke, Tóbiás József elutazását firtató felvetésre Gulyás Gergely. Hozzátette: elsősorban az MSZP-frakciónak kell dönteni arról, náluk mi minősül igazolt
velemenyezd, 2019. július 31. szerda, 13:01
Képek, videók
O.V.-Mészáros Lőrinc.png
agica2004
2017. január 09. hétfő, 18:08
O.V.-Mészáros Lőrinc.jpg
agica2004
2015. augusztus 15. szombat, 17:29
Mészáros Lőrinc-.jpg
agica2004
2014. december 16. kedd, 13:59
Mészáros Lőrinc.jpg
agica2004
2014. december 16. kedd, 13:50
O.V. és Mészáros Lórinc.j
agica2004
2014. július 02. szerda, 15:43
gazdagság-1
sanci81
2018. február 23. péntek, 16:39
A gazdagság álma.jpg
chillik
2016. május 27. péntek, 05:27
gazdagság mandala.jpg
sarkadykati
2016. március 17. csütörtök, 12:52
gazdagság.jpg
lilagondolatok
2016. január 17. vasárnap, 13:18
Gazdagság-ÚT
1vargaildyko
2015. december 04. péntek, 09:04
Az igazi gazdagság
dorein
2015. november 29. vasárnap, 19:53
gazdagsag_mandala_4648 42_
lenke1964
2015. november 03. kedd, 10:30
Boldogság, gazdagság, sik
sanci81
2015. szeptember 20. vasárnap, 17:42
gazdagság.jpg
bbbarbara
2015. március 19. csütörtök, 20:55
Gazdagság-PÉNZ
1vargaildyko
2015. március 07. szombat, 13:22
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.