Belépés
2020. május 31. vasárnap | 22. hét | 152. nap | 01:39 | Angéla, Petronella
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
mindig mindig mindig
Folyamatosan szaladnak a napok. Igyekszem megélni a történéseket, de lassan csak futok magam után.
Nagyon jó dolgok történnek, és sok mindent látok, amit mások miért nem?
Forgatáson voltunk, de szörnyű volt, végre sikerült a helyszínt leegyeztetni, de kétszer kellett kimennünk oda, és a videó felvételekre sem volt elegendő idő. Még hogy m/b/űvészek. Lusta emberekkel voltam körül véve,akik csak a saját dolgaik érdeklik. Cirkusz? Jesszus! Sajnos nem lehet így befejezni a klippet, így még következő napokat kerestünk ami sajnos csak december második felében, szinte félig kimerülve lesznek felvéve. Ráadásul egy csomó orvosi vizsgálat vár még rám.Kezdek kimerülni, ami nem is csoda, hiszen a folyamatos emésztési probléma már lassan kiszáradok....pedig igyekszem inni inni inni, és próbálok enni is, tisztán étkezem, de van, hogy leesik a vércukrom és azonnal kell valami. Folyamatosan dolgozom, ha nem a munkámmal foglalkozom, akkor főzök ezerrel, hogy rendesen legyen itthon főtétel, süti , saláta vagy rágcsa....szeretem a családomat, nagyon, és az állataimat is, de egyre kevesebb nyugodt időm marad mindenre. Fáradok, már a kedvem is kezd lankadni, és mindig fázom, ugyanakkor nem fogyok, ami nem baj, csak nem tudom mi történik bennem.
Lassan de biztosan készülődünk az adventi ünnepekre. Rengeteg fellépés vár ránk, és még a mai napig vannak felkérések de már alig tudunk valakit beilleszteni a decemberbe. Izgulok is , várom a decembert ,de félek is nagyon , hogy tudjam végig csinálni, teljes gőzerővel.
Mennem is kell készülni, ma is érdekes dolgok várnak még.
Valamelyik nap a Mátyás templomban voltam a kisfiammal, egy 20 éves jubiláló koncerten. Tényleg csodálatos volt. Kellett is az a két óra kikapcs a forgatás után, mert felborult az a napom. MEnnem kellllll de jó lenne pihenni ...de majd januárban......pusz
dundulino, 2017. november 25. szombat, 13:28
Címkék: helyszínt leegyeztetni, videó felvételekre, saját dolgaik, csomó orvosi, folyamatos emésztési, munkámmal foglalkozom,
Kommentek
Balassi Bálint: Áldott szép Pünkösdnek gyönyörű ideje..
A régi magyar irodalomban kalandozunk ma. Balassi Bálint a 16. századba röpít, szép nyelvén a végvári víg pünkösdöt felidézve. Riasztóan gyorsan változik körülöttünk a világ, de van, ami állandó. A rózsákat még mindig pünkösd nyitja ,,illatozásra". És most is örömre, vigadozásra, megújulásra hív az ünnep. És istendicséretre, melyből ne fogyjunk ki soha. ,,Dicsérjük szent nevét fejenkint jó szívből"!

Áldott szép Pünkösdnek gyönyörű ideje,
Mindent egészséggel látogató ege,
Hosszú úton járókot könnyebbítő szele!

Te nyitod rózsákot meg illatozásra,
Néma fülemile torkát kiáltásra,
Fákot is te öltöztetsz sokszínű ruhákba.

Néked virágoznak bokrok, szép violák,
Folyó vizek, kutak csak néked tisztulnak,
Az jó hamar lovak is csak benned vigadnak.

Mert fáradság után füremedt tagokat
Szép harmatos fűvel hizlalod azokat,
Új erővel építvén űzéshez inokat.

Sőt még az végbéli jó vitéz katonák,
Az szép
maroka, 2020. május 30. szombat, 21:24
Facebookon kaptam
Szervusz Kedves Évi .
Köszönöm szépen , hogy gondoltál rám ma is .
Örömökkel teli , boldog estét , jó éjszakát , és gyönyörű hétvégét kívánok szeretettel !
Annyi emberrel találkozunk az életben , de csupán néhány gyakorol nagy hatást szívünkre , és lelkünkre . Ők azok , akik kitöltik gondolatainkat , s akik mindig fontosak maradnak számunkra ..
eva6, 2020. május 30. szombat, 21:03
Pünkösdi köszöntő
iszonyú sötét!
A zordon tömeg-árnyék
Némán zokogva kering útjain,
S csak egyet tud és egyet érez...
Most váratlanul vágyón megvonaglik
És felzúg Istenéhez:
Betelt az idő!

Sugarat, fényt, színt adj nekünk,
Mert epedünk!
Fényesség nélkül oly sivár az élet!
Nagy alkotónk, oh mondd ki szent igédet
Legyen világosság!...
És ismétlik mindig erősebben
A felviharzott étheren keresztül
És felharsan az egek harsonája
S a végtelennek zsolozsmája zendül
Zsibongva, zsongva...
És nagy szavát az Úr - kimondja!


Gerzsenyi Sándor: JÖJJ SZENTLÉLEK!

Szólít a dallam, jöjj, égi Tűz!
Hintsd ránk a fényt, ami bűnt elűz.
Úgy kell ma nékünk a drága Láng!
Bajverte
menusgabor, 2020. május 30. szombat, 20:30
A Dal 2020 győztese
legjobb 30 száma közé. Nem az a fajta alkotó ember vagyok, aki szereti ismételgetni ugyanazt. Így egyáltalán nem cél az, hogy csináljunk még egy ugyanilyet, de az persze igen, hogy jó legyen, és szeressék. A Dal 2020 óta már megjelent egy másik közös duettünk, az Aha, ami a YouTube-on egy hónap alatt több mint 3 millió megtekintést ért el, és rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk rá. A napokban több klipforgatás is lesz, kíváncsian várom az új dalok fogadtatását
A duett női tagja, Orsovai Reni is még mindig rácsodálkozik, hogy közös számuk újból és újból felülmúlja önmagát.
Álmaimban sem gondoltam volna, hogy egy olyan szám, amiben én énekelek, ilyen sikereket fog elérni.
Elképedve nézem minden alkalommal, és nagyon nagy örömmel tölt el" - árulta el az énekesnő, aki azt is hozzátette, hogy szerencsére nem nyomja össze a Mostantól sikerének a terhe, hanem energiával tele néz a jövő felé. "Nyilván mindig szeretnénk olyat alkotni, ami sok emberből tud érzelmeket kiváltani. Azt, hogy lesz-e még
maroka, 2020. május 30. szombat, 20:27
A Ronaldo-rajongó Linekernél Messi a nyerő
Az 59 éves ex-futballista, aki két világbajnokságon tízszer volt eredményes a válogatottban, a BBC-nek nyilatkozva vetette össze a jelenkor két legjobb játékosát, a Juventust erősítő Cristiano Ronaldót és az FC Barcelona ászát, Lionel Messit.

"Messi olyan a labdarúgásban, mint Jordan volt a kosárlabdában" - jelentette ki a nyolcvanszoros válogatott Lineker, aki annak idején a Leicester, az Everton és a Tottenham mellett játszott külföldön, méghozzá az argentin sztár spanyol együttesében is.

"Ronaldo nagy rajongója vagyok, de ha a történelem legjobb labdarúgójáról beszélünk, akkor az Messi - vitathatatlanul a legjobb. Sokan emlegetik fel Messinél, hogy eredményei csak a Barcelonához kapcsolódnak, míg Cristiano különböző bajnokságokban nyert címeket, de ez furcsa érv" - mondta, majd így folytatta: "Lionelnek természetesen kiváló társai vannak a Barcában, ám mindig kiváló statisztikákkal szolgált függetlenül attól, hogy ki játszott a közelében. Rendre bizonyította, hogy mindenki, aki kételkedik
velemenyezd, 2020. május 30. szombat, 19:42
NHL - Draisaitl számára motiváció a pontkirályi cím
"Természetesen büszke vagyok arra, amit elértem, ugyanakkor mindig rengeteg dolog van, amit fejlesztenem kell" - fogalmazott az NHL honlapján az Edmonton Oilers csatára. "Nem szeretnék közhelyeket mondani, de igaz: mindenben lehet fejlődni, és ezt szeretném minden évben".

Draisaitl 110 pontot (43 gól, 67 gólpassz) gyűjtött 71 mérkőzésen, amikor is március 12-én a koronavírus-járvány terjedése miatt félbeszakadt a szezon. Az NHL kedden jelentette be, hogy amennyiben folytatni lehet az idényt, akkor a 31-ből 24 csapat a rájátszással nyit. Az Edmonton a Chicago Blackhawksszal találkozik a playoff-selejtezőkörében.
velemenyezd, 2020. május 30. szombat, 16:12
Csíksomlyói búcsú - Kovács Gergely érsek: a járvány visszavezet bennünket a lényeghez, az ünnep magvához
A februárban felszentelt Kovács Gergely érsek egy idős bölcs ember példázatával kezdte prédikációját, akinek egy vihar idején elkóboroltak a lovai, majd napok múltán visszatértek, és vadlovakat is hoztak magukkal. A vadlovak betörésekor a bölcs ember fia leesett a lóról, és karját törte, de később épp emiatt nem vitték el a háborúba. A szomszédok előbb bajnak, majd szerencsének tekintették a történetet, de ő mindig feltette a kérdést: honnan tudjátok, hogy ez rossz? Honnan tudjátok, hogy ez jó? A rossz rendre jónak bizonyult, a jó pedig rendre rossznak.

Megemlítette: a koronavírus-járvány miatti állami rendelkezések következtében a zarándoklat és az együttlét hiányzik az idei ünnepből. Egy neki írt üzenetet idézett, mely szerint úgy érzi a csíksomlyói Mária vonzását a hívő ember, mint a vándormadár érzi, hogy útra kell kelnie. A csíksomlyói zarándoklat benne van a lelkekben, és a zarándokok mégsem vehettek részt rajta.

"Honnan tudjátok, hogy ez rossz?" - tette fel ismételten a kérdést az
velemenyezd, 2020. május 30. szombat, 13:51
Orbán: a futball mindig vigasz és elégtétel volt a magyar ember számára
második világháborút követően, az ötvenes években az Aranycsapat időszaka. Akkoriban a zöld gyepen a megszálló ország csapatát is le lehetett győzni, tehát a futballt a kultúra és a történelem részeként kell kezelni - fűzte hozzá.

Orbán Viktor úgy fogalmazott, hogy "a magyar futball alapvetően a zseniális megsejtések és ihletettség története", vagyis maga a művészet.

A miniszterelnök úgy vélte, "a futball maga az élet", igazságos, nyílt sisakos játék, amelyet szabályok mentén vívnak a felek és mindig a pályán dőlnek el a dolgok.

Orbán Viktor kiemelte, hogy labdarúgó-akadémiát nehéz lélektanilag egyben tartani, mert a falai között "a régi futballisták tapasztalatát kell összeépíteni a modern hókuszpókusszal", és ha ez nem sikerül, akkor "féllábas lesz az akadémiák működése". Megjegyezte, hogy a hazánkban működő labdarúgó-akadémiák azonosságuk mellett is sok mindenben különböznek. Ezt nagyszerű dolognak nevezte, mondván, nem is szabad egységesíteni ezeket, mert "haptákban futballozni nem lehet,
velemenyezd, 2020. május 30. szombat, 13:21
Képek, videók
Úgy legyen mindig.jpg
pacsakute
2019. május 15. szerda, 09:11
A hibák mindig
anna4459
2018. augusztus 03. péntek, 18:47
Nagymamám mindig azt mond
irmus
2018. július 11. szerda, 08:03
Mindig tudd.png
menusgabor
2018. július 09. hétfő, 21:07
Mindig kíváncsi voltam
sanci81
2018. július 07. szombat, 18:15
Mindig emlékezz rá
sanci81
2018. július 06. péntek, 17:58
Lelkemben mindig ott volt
sanci81
2018. július 04. szerda, 18:08
A versek mindig temetök 0
chillik
2018. június 19. kedd, 06:50
az élet mindig.jpg
sz719eszter
2018. június 13. szerda, 14:30
SZKT-Kristó F-Helyszínelő
agica2004
2019. augusztus 29. csütörtök, 18:02
A forgatás helyszíne.jpg
charlotteani
2018. december 04. kedd, 17:24
Rendőr a helyszínen
sanci81
2016. augusztus 05. péntek, 16:43
Baleset helyszínén
sanci81
2015. szeptember 20. vasárnap, 13:07
gyermekkorom helyszínén
orban47
2015. április 08. szerda, 09:28
Balesett helyszínén
sanci81
2014. november 27. csütörtök, 21:13
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.