Belépés
2020. március 28. szombat | 13. hét | 88. nap | 18:32 | Gedeon, Johanna
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Hát nem.....
.....is tudom, hogy hol is kezdjem. Kedden reggel 8.45-körül jött értem Attila. Közben beugrottun A ncsihoz a boltba. Elég gyorsan oda is értünk, hát amennyire bonyolultan elmondták olyan egyszerű volt az út. Lejelentkeztünk a betegfelvételen ami nagyor gyorsan ment. Felmentem a szobába hála 4 ágyas volt. gyorsan megcsináltak pár vizsgálatot. Délután már kint is sétáltam egy kicsit, meg csináltam pár képet amit fel fogok majd tölteni a képtáramba. Aztán eljött a szerda gyorsan elkültek ultrahangra és hála nem találtak semmit. Aztán lekültek a Bronhologiára és azt a vizsgálatot nem kívánom senkinek. Elérzéstelenítették a torkomat lidokain érzéstelenítővel, ráfektettek egy ágyra és egy műszert ledugtak egy csövet a torkomon és mintát vettek a hörgöktől. Ez nem is volt rossz csak a számba meg a számhoz ne ért volna a cső akkor semmi baj nem lett volna, de így nagyon rossz volt. Nagyon köhögtem meg kapkodtam a levegőt mert azt hittem, hogy megfulladok. De a végén csak sikerült. És az volt az utolsó vizsgálat. Tegnap megkérdeztem, hogy mikor jöhetek haza és közölte a Doktornő, hogy csak hétvégére mert amig a leletet nem kapja meg addig sehová nem mehetek. Ma akartak csinálni valamilyen tesztet, de sajna nem volt nekik így csak vért vettek. Sajna hétfőn meg mehetek vissza aminek nem örülök .
moncsika77, 2009. március 20. péntek, 16:34
Címkék: szobába hála, szerda gyorsan, torkomat lidokain, műszert ledugtak, levegőt mert, végén csak,
Kommentek
Titkok, melyeket nem vihetek magammal a sírba
házba és elbújtam ,,anyám" (nagymamád) hosszú-fekete szoknyája mögé. (Végül is úgy szólítottam nagymamádat, hogy ,,Anyám", mert ,,anyuka" is így szólította. Azt hittem, hogy az a neve. A tanyán még a kisborjaknak, a kiscsikónak is meg a kutyáknak is volt nevük, ahogy szólíthattuk őket.)
Amikor megbarátkoztam a szomszédékkal, válaszolgattam nekik a tanyáról, a kiscsikóról, a kisborjúkról... és amikor anya ezt megtudta, elnevezett ,,árulkodó júdásnak, akinek hátra kell kötni a sarkát...". ,,Na majd az iskolában ellátják a bajodat!"... ,,kapsz olyan körmöst, hogy mind a tíz körmödet leverik pálcával" - mondta.

Ettől fogva rettegve féltem mindentől és mindenkitől. De legfőképpen az iskolától. Akkora félelmet ültetett el bennem, hogy mire megkezdődött a tanév nem akartam iskolába menni. Egy hétig ott ült mellettem apa az iskolapadban... mert mihelyt fölállt, én is rohantam utána lélekszakadva, mert annyira
furaila, 2020. március 28. szombat, 12:17
Harmónia......
HarmoNet Harmóniakártya (2020-03-28)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Csábítás hatja át.

Kutya - Te magad, aki most vagy

A ragadozó, aki képes a feltétel nélküli odaadásra és hűségre. A kutya hűsége most a te ragaszkodásaidat szimbolizálja. Függsz valamilyen emberi-társas kapcsolattól, mint kutya a gazdától? A pszichológia ezt a jelenséget kodependenciának (társfüggésnek) nevezi. A munkában, a szerelemben, vagy a szülő-gyerek kapcsolatban egyaránt lehetsz függő. Figyeld meg, mit féltesz a legjobban, mire vágyódsz, mi ellen harcolsz: harapsz, akár ölsz is. Valamihez nagyon erősen kötődsz, ez ad erőt a mindennapok harcaihoz, de emiatt esetleg feladod önállóságodat. Arra is figyelmeztet, hogy ne keverd össze a szolgát a gazdájával, a gurut, a papot Istennel. Míg a macska női, úgy a kutya férfi princípium.Ha van
agica2004, 2020. március 28. szombat, 11:48
Aranyosi Ervin: Esély a holnapra
A szeretet szálljon élő nemzetünkre,
s legyen a békesség lelkünk tiszta tükre!
Tegyük világunkat boldoggá, teljessé,
jobbító szándékunk váljon sikeressé!
A mai helyzetben vegyük végre észre,
most van a nagy szükség elcsendesedésre!
Önmagunkba szállva keressük utunkat,
ezzel boldogítsuk teremtő Urunkat!
Tisztuljon a lélek szeretet vízétől,
emelkedjen lelkünk a hála ízétől!
Építsünk hidakat szép lelkeink közé,
szívünk szeretettel holnapunkat szövé!
Emeljük rezgésünk, jóra koncentráljunk,
öröm ragyogástól szabadokká váljunk!
Képzeljük el bátran, egymás kezét fogva,
aranykapun lépünk boldog holnapokba!
Arcunkra fessük a mosoly ragyogását,
tisztuljon meg lelkünk, a teremtőnk mását
képzeljük magunkba, s teremtsünk így végre,
aztán hálás szívvel nézzünk fel az égre!
Hiszem, szép jövő vár, nincsen mitől félni,
dobjuk le bilincsünk, s mától kezdjünk élni!
Adjunk egy szép esély egy boldog jövőnek,
higgyük,
eva6, 2020. március 28. szombat, 11:38
Mai harmónia kártyám
HarmoNet Harmóniakártya (2020-03-28)

Kedves eva6!
A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Bölcsesség hatja át.
Búza - Élet

A világharmónia jelképe. Szárba szökken a kalász, magok szállnak a szélben. A búzamag természete, hogy minden lehet belőle. Aztán a mag magára veszi a kalász terhét, hogy beváltsa sorsát, és mindenné váljon. A magyar hagyományban a búza az élet. Krisztus igéje, a magvető példázata, s számos címer kardinális eleme . A folyton újjászülető élet szimbóluma, egyben a férfi magja, a teremtő, a mindent elárasztó bőség is. Életedben a búza valami új dolog magját veti el.

Ideje van az ültetésnek, hogy eljöjjön az ideje az aratásnak is. A magyar jókívánságban három bőséget sorol fel a hagomány: bort, búzát, békességet. A Magyarok kártyáján ezt a három áldást
eva6, 2020. március 28. szombat, 11:17
Koronavírus - Németországban nőtt a fertőzöttek száma, de csökkent a fertőzés üteme
A regisztrált fertőzöttek számának növekedési üteme így jelentősen süllyedt az utóbbi napok 10 százalék feletti átlagához képest, amiben szerepe lehet a március közepe óta bevezetett járványlassító intézkedéseknek.

Szakértők szerint a korlátozások hatása nagyjából tíznapos időeltolódással mutatkozik meg az adatokban. Átlagosan ennyi ideig tart, mire egy fertőzött észleli a tüneteket, konzultál háziorvosával, felkeres egy tesztközpontot, a laboratórium elemzi a mintát, és végül az eredmény a hivatalos adattovábbítási úton bekerül az országos helyzetet összefoglaló statisztikákba.

A kormány a regisztrált fertőzöttek számának duplázódási idejét tartja a legfontosabb mutatónak, és az egészségügyi rendszer túlterhelődésének megakadályozását tartja a legfontosabb célnak. A járvány első szakaszában, február végén, március elején még kétnaponta duplázódott a bizonyítottan fertőzöttek száma. Ez az utóbbi időszakban négy-öt napra emelkedett.

"Ha sikerül annyira lelassítani a járványt, hogy tíz,
velemenyezd, 2020. március 28. szombat, 10:41
Hetvenöt év. Körülbelül ennyit kapnak, ha szerencsések.
"Hetvenöt év. Körülbelül ennyit kapnak, ha szerencsések. Hetvenöt évet: hetvenöt tél és hetvenöt tavasz, hetvenöt nyár és hetvenöt ősz. Ha így nézzük, nem is olyan sok, igaz? Hát használják ki! Szálljanak ki a mókuskerékből! Figyeljenek a belső ösztöneikre! Űzzék ki a szorongásaikat! Éljék boldogan az életüket! Most rögtön, ebben a pillanatban! Nem úgy értem, hogy dobjanak el mindent, és rúgják fel a szabályokat, hanem ragadják meg a szeretetet! Ha kockáztatnak, lehet, hogy tovább élnek. Ha tovább élnek, többet lehetnek a családjukkal. Győzzék le a félelmeiket, szeressenek, ne gyűlöljenek! Fogadják el a másikat! Ebben rejlik a boldogság. Ha hajlandóak vagyunk elfogadni a másik embert, már nyertünk, ez egészen biztos. Ez a boldogság záloga."

/A szentfazék c. film/
koszegimarika, 2020. március 28. szombat, 07:19
4. nagyböjti hét szombat
szívek vizsgálója vagy: hadd lássam, miként ítéled és bünteted meg őket!
Ezért tártam fel előtted ügyemet.
Ez az Isten igéje. Jer 11,18-20

EVANGÉLIUM Szent János könyvéből
Jézust nem akarják elismerni Messiásnak, mert Galileából származik.
Amikor Jézus a jeruzsálemi templomban tanított, szavainak hallatára a nép közül egyesek felkiáltottak: ,,Ez valóban a Próféta." Mások meg azt mondták: ,,Ez a Messiás." Voltak azonban olyanok, akik megkérdezték: ,,Hát Galileából jön a Messiás? Az írás szerint nemde Dávid családjából és Dávid városából, Betlehemből kell jönnie a Messiásnak?"
Erre szakadás támadt a nép között. Néhányan el akarták őt fogni, de senki sem mert rá kezet emelni. A szolgák (akiket Jézusért küldtek), nélküle tértek vissza a főpapokhoz és a farizeusokhoz.
Azok felelősségre vonták őket: ,,Miért nem hoztátok őt ide?" A szolgák mentegetőztek: ,,Ember így még nem beszélt!" Erre a farizeusok rájuk förmedtek:
maroka, 2020. március 28. szombat, 06:52
Hitelminősítés - Nem vizsgálta Magyarország adósosztályzatát a Moody's
Ezzel befejeződött Magyarország idei hitelminősítői felülvizsgálati sorozatának első szakasza, amelynek mérlege egy pozitívra javított osztályzati kilátás egy másik globális hitelminősítő, a Standard & Poor's részéről.

A Moody's az Európai Unió előírásainak megfelelően előre összeállította az európai államadós-besorolások áttekintésének idei menetrendjét, és a magyar szuverén osztályzat idei első potenciális felülvizsgálati időpontját péntekre tűzte ki.

Péntek éjjel Londonban a cég közölte mindazonáltal, hogy ezúttal nem frissítette a magyar államadós-besorolást.

A Moody's legutóbb 2016. november 4-én módosította a magyar osztályzatot a kitűzött időpontban: akkor emelte vissza Magyarországot a befektetési ajánlású kategóriába, az addigi "Ba1"-ről a továbbra is érvényes, stabil kilátású "Baa3"-ra javítva a szuverén magyar besorolást.

Magyarország azóta - a péntekivel együtt - nyolc előre kitűzött felülvizsgálati időpontban szerepelt a Moody's menetrendjében. Ezek közül a cég hét
velemenyezd, 2020. március 27. péntek, 23:54
Képek, videók
Winston Churchill nem hát
agica2004
2018. március 06. kedd, 21:00
Téltábornok nem hátrál
anna4459
2018. február 21. szerda, 17:21
Hát nem.
alvaro-hopihe
2016. július 02. szombat, 12:02
Hát nem.
alvaro-hopihe
2016. július 01. péntek, 15:20
Hát valóban nem.
alvaro-hopihe
2016. június 16. csütörtök, 15:08
hát nem édes??
anna4459
2014. január 26. vasárnap, 20:19
Hát ez nem az igazi.gif
pacsakute
2014. január 19. vasárnap, 11:17
Hát nem gyönyörű
1951anna
2013. március 26. kedd, 07:22
Hát nem csodálatos
1951anna
2013. március 19. kedd, 06:31
De hát ez nem is ....jpg
pacsakute
2013. március 01. péntek, 19:38
De hát ez nem is anya.jpg
tercsi1951
2013. február 01. péntek, 22:37
Cicák a szobában
eva6
2018. szeptember 06. csütörtök, 15:08
A lány a sötét szobába me
chillik
2018. június 02. szombat, 03:52
Citromkarikák a szobába.j
pacsakute
2018. május 22. kedd, 23:43
Hold a szobában
sanci81
2018. április 02. hétfő, 18:34
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.