Belépés
2020. február 18. kedd | 8. hét | 49. nap | 04:34 | Bernadett
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Hát nem.....
.....is tudom, hogy hol is kezdjem. Kedden reggel 8.45-körül jött értem Attila. Közben beugrottun A ncsihoz a boltba. Elég gyorsan oda is értünk, hát amennyire bonyolultan elmondták olyan egyszerű volt az út. Lejelentkeztünk a betegfelvételen ami nagyor gyorsan ment. Felmentem a szobába hála 4 ágyas volt. gyorsan megcsináltak pár vizsgálatot. Délután már kint is sétáltam egy kicsit, meg csináltam pár képet amit fel fogok majd tölteni a képtáramba. Aztán eljött a szerda gyorsan elkültek ultrahangra és hála nem találtak semmit. Aztán lekültek a Bronhologiára és azt a vizsgálatot nem kívánom senkinek. Elérzéstelenítették a torkomat lidokain érzéstelenítővel, ráfektettek egy ágyra és egy műszert ledugtak egy csövet a torkomon és mintát vettek a hörgöktől. Ez nem is volt rossz csak a számba meg a számhoz ne ért volna a cső akkor semmi baj nem lett volna, de így nagyon rossz volt. Nagyon köhögtem meg kapkodtam a levegőt mert azt hittem, hogy megfulladok. De a végén csak sikerült. És az volt az utolsó vizsgálat. Tegnap megkérdeztem, hogy mikor jöhetek haza és közölte a Doktornő, hogy csak hétvégére mert amig a leletet nem kapja meg addig sehová nem mehetek. Ma akartak csinálni valamilyen tesztet, de sajna nem volt nekik így csak vért vettek. Sajna hétfőn meg mehetek vissza aminek nem örülök .
moncsika77, 2009. március 20. péntek, 16:34
Címkék: szobába hála, szerda gyorsan, torkomat lidokain, műszert ledugtak, levegőt mert, végén csak,
Kommentek
A mágikus fa története.
A mágikus fa története.

Volt egyszer egy szegény ember, aki gondterhelten bandukolt az erdő szélén. Amikor elfáradt, leült pihenni, és a hátát egy fának támasztotta. Ekkor még nem tudta, milyen fát választott. Különös, mágikus fa volt ez. Olyan fa, ami minden kívánságát teljesíti annak, aki hozzá ér.

A vándor először arra gondolt, “milyen jó lenne most egy pohár víz". Hirtelen azon vette észre magát, hogy egy pohár kristálytiszta víz van a kezében. Meglepetten nézte, vizsgálgatta, még meg is szagolta. Végül úgy döntött, hogy nem lehet veszélyes, és megitta.

Aztán megéhezett, és valami ennivalót kívánt. Az étel ugyanolyan hirtelen és bámulatos módon jelent meg előtte, mint a víz.

- Úgy látszik, teljesülnek a kívánságaim! - gondolta meglepetten.

Most már hangosan mondta ki:

- Akkor hát szeretnék egy
lilagondolatok, 2020. február 17. hétfő, 11:44
Mai harmónia kártyám
HarmoNet Harmóniakártya (2020-02-17)

Kedves eva6 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Titoktartás hatja át.
Kőfal - Védelem

A kövek, kötőanyag nélkül is megállnak egymáson. A kőfal, kőkerítés, a biztos alapra épített házat jelképezi. Élőhelyet nyújt a különféle kis állatoknak, a mediterrán, horvát, görög, spanyol tájak sajátja. Szabadon épülést jelent. A képzés nélküli tudást mutatja. A szakrális mágia és a felismerések asszociációját hordozza. Figyeld a természet jeleit! A kőfal a tökéletes illeszkedés és egyben a védelem szimbóluma. Jelent szilárdságot és állhatatosságot is. Kapcsolható a régi korokhoz, mikor még nem ismerték a kötőanyagot, mégis tudtak szilárd alapokon fekvő, tökéletes menedéket nyújtó építményeket
eva6, 2020. február 17. hétfő, 10:31
Szenvedés
,,Bár megaláztalak téged, többé nem foglak megalázni" (Náh 1,12).

Határa van a szenvedésünknek. Isten küldi ezt, aztán eltávolítja. Talán panaszkodsz, így szólva: ,,Mikor lesz ennek vége?" Bárcsak nyugodtan várnánk és türelmesen elviselnénk az Úr akaratát, amíg Ő megjön. Atyánk félreteszi a botot, amikor használatával tervezett célja teljesen végbemegy.
A szenvedést azért küldi, hogy megpróbáljon minket, és ez véget ér azonnal, mihelyt arra késztetett, hogy bizonyítsuk dicséretét és tiszteletét. Valójában nem akarjuk, hogy a nehézségek távozzanak addig, amíg Isten ki nem váltja belőlünk mindazt a tiszteletet, amit neki adhatunk.
Ma talán az a helyzet, hogy ,,nagy a csöndesség" (Mt 8,26). De ki tudja, hogy a szaggató hullámok mikor szabadulnak el a tükörsima tengeren, ahol sirályok ülnek a szelíd habokon?
Egy hosszú megpróbáltatás utána cséplőeszköz a helyére kerül, és a gabonát betakarítják a csűrbe. Mielőtt sok idő telne el, éppen olyan boldogok
kalmanpiroska, 2020. február 16. vasárnap, 20:12
Charles Michel: cél a kapcsolat elmélyítése a nyugat-balkáni országokkal
A hat nyugat-balkáni ország - Albánia, Bosznia-Hercegovina, Koszovó, Montenegró, Észak-Macedónia és Szerbia - vezetője először találkozik Charles Michellel, az Európai Tanács elnökével, Ursula von der Leyennel, az Európai Bizottság elnökével, Andrej Plenkovic horvát miniszterelnökkel és Josep Borrell uniós kül- és biztonságpolitikai főképviselővel, hogy előkészítsék a májusra Zágrábban tervezett második EU-Nyugat-Balkán csúcstalálkozót.

Charles Michel tájékoztatása szerint a vasárnap este kezdődött nem hivatalos tanácskozás alkalmával a vezetők áttekintik, hogyan lehetséges tovább mélyíteni a partnerséget az EU és a térség országai között, valamint megerősíteni az európai perspektívát. Meghatározzák, mely területeken szükséges az előrehaladás, ide értve a jogállamiságot, valamint az átfogó reformokintézkedéseket a korrupció, valamint a szervezett bűnözés elleni harc eredményessége érdekében.

A nyugat-balkáni országok vezetői a vasárnapi találkozót követően hétfőn részt vesznek az Albánia
velemenyezd, 2020. február 16. vasárnap, 20:02
Füle Lajos: RÉGÓTA BÁNT
Régóta bánt engem, s egyre jobban bánt
már,
hogy annyi magányos testvér áll a vártán,
hűséggel az Úrhoz, hűtlenül egymáshoz,
s van amit eltúloz, van amit elátkoz.
Mit az egyik jónak tart, igeszerűnek,
az sokszor a másik hite szerint bűnt fed.
Tőrével a Sátán csúnyán közénk rontott:
kerülik egymást a keresztyén csoportok.
Annyi igazság van lassan, ahány ember,
s közös nevező nincs az egy kegyelemben.
Én már innen és túl a sok "igazságon"
mindent elfedező szeretetre vágyom.
Szeretetben járni hálaok, nem érdem,
kapja, aki kéri, őszintén remélem,
s ha hamarabb nem, hát ha közelg
halálunk,
Krisztus keresztjénél egymásra találunk.
dandej, 2020. február 16. vasárnap, 19:52
Rövidpályás gyorskorcsolya vk - Megszakadt a magyarok éremszerző sorozata
A vk-szezon dordrechti zárásán ugyanakkor nem szerepeltek a magyarok legjobbjai, mivel a márciusi, szöuli világbajnokságon induló versenyzők a felkészülés jegyében hazautaztak a múlt hétvégi, drezdai állomás után, így Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Krueger Cole és Varnyú Alex, illetve Jászapáti Petra és Lockett Deanna sem vett részt a hollandiai viadalon.

Az egyedüli kivételt a szintén vb-résztvevő Krueger John-Henry jelentette, aki szeptemberi súlyos sérülése miatt - letört egy darab a szárkapocscsontjából - versenyhiánnyal küzd, ezért elindult Dordrechtben is. Az amerikai születésű gyorskorcsolyázó szombaton elesett az 1500 méteres fináléban, de végül vasárnap is rajthoz állt, sőt 1000 méteren a reményfutamokból a negyeddöntőbe jutott, ott futamában harmadikként célba érve búcsúzott, így 13. lett. A pénteki selejtezőben kiesett Bontovics Balázs 27., Tiborcz Dániel pedig 54. helyen zárt. Az aranyérmet Park Dzsi Von érdemelte ki, aki a táv világkupáját is megnyerte.

A nők középső távján
velemenyezd, 2020. február 16. vasárnap, 17:12
A hatos lottó nyerőszámai és nyereményei
Nyerőszámok:

6 (hat)24 (huszonnégy)26 (huszonhat)31 (harmincegy)42 (negyvenkettő)44 (negyvennégy)

Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt;az 5 találatos szelvényekre 259 655;a 4 találatos szelvényekre 7020;a 3 találatos szelvényekre 1875 forintot fizetnek.
velemenyezd, 2020. február 16. vasárnap, 16:42
Harmónia......
HarmoNet Harmóniakártya (2020-02-16)

Kedves agica2004!

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Ötletesség hatja át.

Pince - A tudattalan, mélytudat, ösztönök, titkok

A sötét mélység, az elnyomott vágyak helye. Itt van elzárva mindaz, amire ösztöneink őre vigyáz, s aminek felszínre bukkanása félelmetes, szörnyű, mégis szükséges, hogy megismerjük, elfogadjuk önmagunkat. Figyelmeztet arra, hogy szálljunk le saját lelkünk legmélyebb rétegébe. A mély meditáció, a vezetett relaxáció, a hipnózis ideje. Keressünk lehetőséget inenzív elvonulásra. Ismerjük meg árnyékszemélyiségünket is. A szufiknál a bor a módosult tudatállapot jelképe,a pince, mely a bort őrzi, pedig a bölcsesség titkainak őrzésére hivatott. Jelenti a tudattalan tárházát, a poklot is. A félelmek lerakódásának helye. A félelmek vezetnek agresszóhoz, haraghoz, s a harag rossz
agica2004, 2020. február 16. vasárnap, 16:36
Képek, videók
Winston Churchill nem hát
agica2004
2018. március 06. kedd, 21:00
Téltábornok nem hátrál
anna4459
2018. február 21. szerda, 17:21
Hát nem.
alvaro-hopihe
2016. július 02. szombat, 12:02
Hát nem.
alvaro-hopihe
2016. július 01. péntek, 15:20
Hát valóban nem.
alvaro-hopihe
2016. június 16. csütörtök, 15:08
hát nem édes??
anna4459
2014. január 26. vasárnap, 20:19
Hát ez nem az igazi.gif
pacsakute
2014. január 19. vasárnap, 11:17
Hát nem gyönyörű
1951anna
2013. március 26. kedd, 07:22
Hát nem csodálatos
1951anna
2013. március 19. kedd, 06:31
De hát ez nem is ....jpg
pacsakute
2013. március 01. péntek, 19:38
De hát ez nem is anya.jpg
tercsi1951
2013. február 01. péntek, 22:37
Cicák a szobában
eva6
2018. szeptember 06. csütörtök, 15:08
A lány a sötét szobába me
chillik
2018. június 02. szombat, 03:52
Citromkarikák a szobába.j
pacsakute
2018. május 22. kedd, 23:43
Hold a szobában
sanci81
2018. április 02. hétfő, 18:34
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.