Belépés
2019. augusztus 25. vasárnap | 34. hét | 237. nap | 17:46 | Lajos, Patrícia
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
mi ez a nyálas idő?????
Reggelről már sötét égbolt , párás , nedves a levegő, nincs hideg, de kellemesen meleg sincs!
Ma valószínűleg egész nap esni fog. Pedig ma már kezdjük a gyereknapozást.
Azt hiszem egy jó reggeli feldobja a reggelt. Bundás kenyér? Hát a paleo diós kenyeret nem ere találták ki....akkor sült kolbász....nem kívánom most a zsíros ételeket....meg van! Pirított paleo kenyér...bruschetta....nyami. A drágám ilyet nem eszik így neki mást készítek! A gyerekek pizzát vittek a suliba reggelire és tízóraira. Néha belegondolok szerencsések, hogy őket én kaptam, ők engem....hiszen mindent amit nem tudunk megvenni, megsütöm neki. <3
A tegnapi ebéd szépen elfogyott, hiszen a brassói is a kedvencük. Ma a maradékokat fogják megenni, mert mindenből maradt egy pici, töltött krumpli sóska, leves, ici-pici brassói....ez van. Anya ma dolgozik, majd amikor hazaér főz. Szeretek főzni, különösen akkor, ha a pocakjuknak kedves a kaja, és ha rossz idő van!
Megyek főzök egy fincsi zöld teát és készítek reggelit! Így lesz fantasztikus a reggel, még ennek a nyálkás időnek is az ellenére :-) Aztán lehet , hogy egy latte is belefér valahol..... ???? :-)
PUSZIIIIIIIIII .......
dundulino, 2016. május 13. péntek, 07:03
Címkék: paleo diós, zsíros ételeket, drágám ilyet, gyerekek pizzát, suliba reggelire, tegnapi ebéd,
Kommentek
Történetek!
füle vérzett, de kint volt! Megcsinálta! David fölült, meztelen testén az Ír Ta-vasz zöldes habjával. Tarkótól homlokig agylágyító erővel hasított át a fején a fájdalom villáma, és egy pillanatig a szó szoros értelmében kidülledt a szeme, akár a rajzfilm Romeójának, amikor ki-szúrja a dögös szőkét.
Legkisebb gondja a prérifarkas volt, legalábbis e pillanatban. Isten betömte a száját egy motoroszubbonnyal. A zsebek tartalma szanaszét repült, a zubbony közepe beszakadt. A kojot pofá-jából ernyedt, nyálas fekete bőrcafat lógott összecsócsált manilaszivarként.
- Tűnj el, David! - kiáltotta az apja. A hangja rekedt volt a könnyektől meg az aggodalomtól. - Tűnj el, amíg teheted!
Az őszes pasas, a Marinville, odavillantotta a szemét. - Igaza van, fiam. Tűnés. - Visszanézett a vicsorgó prérifarkasra. - Gyerünk, Bolhás, voltál te már ennél jobb formában is! Krisztusra, szívesen ott lennék a közeledben, amikor a holdfényben cipzárat kezdesz szarni! - Keményen meg-rántotta a zubbonyt. A kojot leszegett
piroska0101, 2017. január 05. csütörtök, 17:11
Történetek
Egy nyálas romantikus történet
Úgy rohantam, mint egy őrült. Bár a megbeszélt időpontig volt még legalább húsz perc, minél előbb ott akartam lenni. Valamilyen megmagyarázhatatlan erő húzott oda. Bármily hihetetlen is volt, a fiúval egy városban éltünk, mégsem találkoztunk azelőtt még soha. És ha ő nem érdeklődik irántam, talán még ma sem ismerném.
Nagy sokára odaértem a plaza-hoz. A mosdó felé vettem az irányt. Kapkodva megigazítottam a sminkem és a hajam, majd kimentem és leültem az egyik bőrfotelbe. Tulajdonképpen fogalmam sincs miért voltam annyira izgatott. Hisz nem egy fiú érdeklődött irántam akkoriban. De valahogy éreztem, hogy ő más. Még ma is képtelen lennék megmagyarázni miért, egyszerűen csak tudtam.
És akkor megláttam. Ott volt teljes életnagyságban. Felém közelített. Szemében megcsillant a fény, amikor megpillantott engem. Azt vettem észre magamon, hogy mosolygok. Ő is mosolygott. Valamilyen megmagyarázhatatlan boldogság lett úrrá rajtam. És akkor először meghallottam
kirscha, 2016. május 24. kedd, 09:45
Szombat
mert nekiálltam a porszívózásnak, gépek bekapcsolva, következő aszalt pari már a sütőben, és amíg szárad a padló, kicsit blogolok. Keveset tudtam írni mostanság, de most van időm. Kezd újra visszajönni az erőm, az energiám. Hihetetlen, lassan fél év telt el, és tényleg lassan visszazökkenek a
normális kerékvágásba.
Nagyon jó idő van kint, de nem volt időm ma sem napozni :-( Remélem hétfőn lesz néhány órám, vagy mert a júliusi barnaság fakulóban van ám már!
Lehet van akinek ez annyira nyálasan hangozhat, de nekem fontos, hogy jól nézzek ki és jól érezzem magam a bőrömben, ez az év megviselt lelkileg, nagy dolog volt ez nekem, és nem voltam rá felkészülve. De most már örülök, hogy túl vagyok rajta, hiszen szerencsésnek mondhatom magam, hiszen talán lekopoghatom, szövődmény mentesen gyógyulok <3
És egy fantasztikus család van mögöttem, és mellettem. Fantasztikus kapcsolatom lett a szüleimmel , talán a nyaralás is segített ebben, és nem elvetendő gondolat a jövő nyárra tekintve sem a közös
dundulino, 2015. augusztus 29. szombat, 18:47
Majka: Nem akarok soha többet csóró lenni
döntök.


Az a fajta ember vagy, aki megy, kopogtat és mondja, hogy akarja?

Ezt meghagyom másnak. Én soha nem tudom, kivel kell elmenni vacsorázni, hogy nekem műsorom legyen. Vagy ha esetleg tudom, akkor se kajálnék vele, ha nem érdekel, mint ember. Pedig a karrier szempontjából fontos lenne. Vannak, akik a hiányzó képességeiket kiválóan tudják ilyesmivel pótolni és halál természetesen csinálják. Ha én tenném, akkor nyálas pedálozásnak tűnne, borzasztó seggnyalásnak. Mindenki csak nézne és azt hinnék, hogy meghülyültem.

Néha nem sóhajtasz fel ezért a képességért? Csak apró figyelmességek jó időben, jó helyen, jó irányba...

Nem, mert akkor nem tartanék ott, ahol. Régen kihasználtak, kiégettek volna és talán már sehol se lennék. Kidobtak volna. Sok mindent elbaszarintottam én is, de így volt jó. Utálom ezt a közhelyes szarságot, hogy ,,így
taltos1, 2015. március 13. péntek, 12:38
Tallóztam
Egy nyálas romantikus történet
Úgy rohantam, mint egy őrült. Bár a megbeszélt időpontig volt még legalább húsz perc, minél előbb ott akartam lenni. Valamilyen megmagyarázhatatlan erő húzott oda. Bármily hihetetlen is volt, a fiúval egy városban éltünk, mégsem találkoztunk azelőtt még soha. És ha ő nem érdeklődik irántam, talán még ma sem ismerném.
Nagy sokára odaértem a plaza-hoz. A mosdó felé vettem az irányt. Kapkodva megigazítottam a sminkem és a hajam, majd kimentem és leültem az egyik bőrfotelbe. Tulajdonképpen fogalmam sincs miért voltam annyira izgatott. Hisz nem egy fiú érdeklődött irántam akkoriban. De valahogy éreztem, hogy ő más. Még ma is képtelen lennék megmagyarázni miért, egyszerűen csak tudtam.
És akkor megláttam. Ott volt teljes életnagyságban. Felém közelített. Szemében megcsillant a fény, amikor megpillantott engem. Azt vettem észre magamon, hogy mosolygok. Ő is mosolygott. Valamilyen megmagyarázhatatlan boldogság lett úrrá rajtam. És akkor először meghallottam a hangját.
horvathnemagdi, 2015. február 26. csütörtök, 19:44
Wass Albert: Farkasverem (4)
Alig haladnak egy keveset, utolérik a halasdi kocsit, Zenthay Tibor ül benne. Árpád megáll és odakiált:
- Nem jössz velünk?
Tibor jön. Leugrik a kocsiból, csizmásan, zöld lóden ruhában, hajadonfőtt, Rápolthy Jenő elnyúlva fekszik a hátsó ülésen, a szája nyitva, nyálas hab bugyborékol rajta és szavak.
- Dög... dög a világ... nyüvek... nyüvek vagyunk... rágjuk... a világot rágjuk...
- Hát ennek mi baja? - csodálkozik Zenthay Tibor. Árpád legyint és nem beszélnek többet róla. Előreül, nézi az utat. Hallgat. Ez nála szokatlan dolog. Árpádnak feltűnik hamar, de nem szól ő sem. Várja a másikat. Ez a Tibor bogaras ember. Ő az egyetlen a Mezőségen, akinek mindig van valami új és meglepő vállalkozása. Igaz, hogy ezek arról voltak eddigelé nevezetesek, hogy amikor valamelyiknek nekikezdett, akkor a föld kerekségén semmi egyéb nem létezett a számára. Mikor például a kosárfűz-termesztéssel foglalkozott, akkor naphosszat csak az
scorpionsrose, 2015. január 30. péntek, 18:12
Képek, videók
Fidesz nyalás.jpg
agica2004
2014. november 07. péntek, 15:49
nyálas.gif
haaapci
2012. szeptember 18. kedd, 01:58
adj 1 nyalást :)))
anna4459
2012. június 11. hétfő, 12:32
csak egy nyalast kerek.pn
katicacska
2012. május 23. szerda, 17:51
Kérsz egy nyalást? :)
demon78
2011. március 31. csütörtök, 18:48
egy hüsitő nyalás Velencé
siraly99
2009. augusztus 26. szerda, 08:05
Hoppá nyalás
milan0112
2007. július 27. péntek, 08:53
nyalas.JPG
mjocoka
2007. február 22. csütörtök, 06:35
Paleo kókuszgolyó.jpg
vorosrozsa66
2018. július 18. szerda, 12:45
Paleo csokis muffin
irmus
2017. február 21. kedd, 16:25
h-raffaelló+tekercs+pa leo
margoboszi
2015. december 20. vasárnap, 14:44
paleo-sutotokos-lepeny .jp
feviroza
2015. január 21. szerda, 10:10
paleo hal.jpg
szelidszeder
2014. december 16. kedd, 13:40
Paleo étrend
pacsakute
2014. november 09. vasárnap, 09:53
Paleo étrend.jpg
pacsakute
2014. november 09. vasárnap, 09:46
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.