Belépés
2018. december 17. hétfő | 51. hét | 351. nap | 15:38 | Lázár, Olimpia
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Szavazzunk: orbán, putyin hasznos hülyéje? - IGEN, vagy NEM?
Hülyének hülye. Itt voltak cirka 50 évig az elvtársak, erre micsinál a Viktátor? Önként bepucsít az orosz lófasznak...
Egyesek, úgy látszik, túl hamar felejtenek.
szensavasutlezaras, 2018. január 12. péntek, 23:58
Címkék: orosz lófasznak, szavazzunk, felejtenek, lófasznak, elvtársak, viktátor,
Kommentek
A 130 éves házmesterek, hivatalsegédek, népművelők, könyvtár
130 éve tart a miskolci világ-apokalipszis a világ átcserélésével folytatásában az orosz és amerikai népeknek, olyan rokonságokat kutatva fel a lapokkal például, mint a cseremisz pusztítókat, tatárokat, üzbégeket, örményeket, finnugorokat, japánokat, minden kínai kommunista Rákóczi terüket, amit előzőleg hoztak létre az egész világ törzsével és szigeti népeinek kígyó istenek által teremtett nemi csapásaival, arabokkal, törökökkel, felsorolhatatlan népeivel a Miskolc városa világkönyvtárának szereplőivel, főszereplőivel az egész világon.

Az apokaliptikus történelmek mindig házmesterekkel, hivatalsegédekkel kezdődnek, fontos funkciókat töltöttek be büntetlenül, a tömeggel együtt, mely kísérte őket az emberek lakásaiban, kivégzésekkel, akasztásokkal, öngyilkosságokkal, együtt a Meni italdémon alkoholistáival, analfabétáival a sátán népének, minden reformátusával a debreceni bibliájuknak.

A népművelők mindig fontos szerepet töltöttek be, akár Hobo Földes kommunista, budhista és különféle
kohlinka, 2018. április 06. péntek, 00:31
Orbán: olyan államot akarunk létrehozni, ami élvezi az emberek bizalmát
A kormányfő hangsúlyozta, hogy a felújított vagy újonnan épített hivatalok aligha érnek valamit, ha nincsenek kiválóan felkészült és elkötelezett alkalmazottaik.

A következő évek a digitális ügyintézésre való áttérésről fognak szólni - vetítette előre.

Orbán Viktor arról is beszámolt, hogy a Szigetszentmiklósi Igazgatási Központban kapott helyet az ország utolsóként átadott kormányablaka. Emlékeztetett: a mára több mint 1500 féle eljárás elintézésére lehetőséget adó egységes kormányablakok kialakítását Navracsics Tibor kezdte el miniszterként és Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter zárta le a folyamatot.

A munka céljának nevezte, hogy az átalakított közigazgatás méltó legyen az ezeréves keresztény államhoz, de megfeleljen a 21. századi modern társadalom elvárásainak is.

Emlékeztetett: 2010 előtt az államnak alig akadt olyan szervezete, amely jól működött volna. Azok afféle "magánügynökségként", kiszervezve tevékenykedtek, az állampolgárok alig tudták elintézni
velemenyezd, 2017. március 03. péntek, 13:15
Nem akarok sem bevándorlókat, sem ...
NEM AKAROK INDIÁNKÉNT - REZERVÁTUMBA ZÁRVA - ÉLNI A SAJÁT HAZÁMBAN!
*
Ugyanakkor,
- SEM A BEVÁNDORLÓKNAK,
- SEM A BELSŐ ÉLETTÉR-FOGLALÓKNAK,
- SEM A NATO-nak,
- SEM AZ EU-nak
NEM AKAROM ÁTENGEDNI A HAZÁM FÖLÖTTI RENDELKEZÉS JOGÁT!
*
*
Annak ellenére írom ezt, hogy tudom: már részben átengedték azt egyébként a hazaáruló vezetői, miközben az ellenkezőjéről nyilatkoznak a médiában.
Arra szeretném fölhívni a figyelmet, hogy ne szavazzunk már örökösen hazaáruló vezetőket újra és újra a hatalomba!
*
*
*
A következő felszólító mondatot még Pongrátz Gergely - 1956-os szabadságharcos - mondta 2000-ben:
- "MAGYAR TESTVÉREIM! KÖNYÖRGÖM, MERJÜNK INDIÁNOK LENNI!"
.
*
Hallottatok már a Magyarok Világszövetségéről?
Tudjátok, az a szervezet, amelyik a "VILÁG ÖSSZMAGYARSÁGÁT" hivatott (lenne) képviselni!
Most leírom ismét vagy ezredszer, hogy az MVSZ - az 1992-es újraalakulásától minden negyedik évben (így
furaila, 2016. október 05. szerda, 15:11
Kvótareferendum - MSZP: az unióellenes referendum nem oldja meg a menekültválságot
A szocialisták szerdán, az MTI-hez eljuttatott közleményükben arra reagáltak, hogy Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára közölte: új szakaszba lép a kormány népszavazási kampánya, a hirdetések központi üzenete az lesz, hogy "Ne kockáztassuk Magyarország jövőjét, szavazzunk nemmel!"

Az MSZP azt írta: nem értenek egyet a kötelező kvótával, nem támogatnak semmilyen betelepítési mechanizmust. Hozzátették: támogatnak viszont minden olyan intézkedést, amely a magyar emberek biztonságát növeli.

Az ellenzéki párt szerint Magyarország jövője nem a Fidesz unióellenes népszavazásán áll vagy bukik, hanem azon, hogy az ország hosszú távon is az Európai Unió tagja marad-e vagy sem.

"Orbán Viktor és a Fidesz azonban az Magyarország Európai Unióból való kivezetésének ágyaz meg az október 2-i népszavazással" - fogalmazott, jelezve: az MSZP ezért továbbra is távolmaradásra kéri a választókat.

Közölték: az unióellenes referendum amellett, hogy nem oldja meg a
velemenyezd, 2016. augusztus 31. szerda, 13:12
Több hete romlott húsok, penészes túróból készült péksütik a
Mindegyik megmondta, hogy közös vállalkozás. De ha bemennek egyszer az iroda felé egy két fideszes matricát azért lehet látni vagy a hűtőn vagy a konyhák ablakán. Mikor volt az a bizonyos CBA-s nap, mikor Baldauf László és a Lázár testvérek minden CBA-s dolgozót vendégül láttak a Lázár tanyán, mondott egy beszédet Laci bácsi, hogy mindenki dolgozzon keményen, mert ha ő megtudja tenni hetvenévesen, akkor mi is. És persze beszélt egy kicsit a politikáról is. De a beszéd végén odabiggyesztette, hogy szavazzunk Vikire! És akkor lehetünk egy szép nagy CBA-s család. Sokan videóztak biztos megvan valakinek. De Laci bácsi, ha ezt olvassa, akkor üzenem, hogy mi 100-ezer forintért dolgozunk havonta,és busszal járunk reggel, maga pedig évi 500 milliárdért dolgozik, és Porsche Cayenne-ével jár. Nem mindegy!
Na, beszéljünk akkor egy kicsit Laci bácsiról is. Milliárdos, Viktor nagy barátja és kapzsi. Mikor volt az az iszap katasztrófa, akkor építtetett három házat. Micsoda hős. Most annak örült a legjobban, hogy
akiram45, 2014. november 17. hétfő, 08:11
Kitálal egy volt CBA-s dolgozó - olvasói levél
Mindegyik megmondta, hogy közös vállalkozás. De ha bemennek egyszer az iroda felé egy két fideszes matricát azért lehet látni vagy a hűtőn vagy a konyhák ablakán. Mikor volt az a bizonyos CBA-s nap, mikor Baldauf László és a Lázár testvérek minden CBA-s dolgozót vendégül láttak a Lázár tanyán, mondott egy beszédet Laci bácsi, hogy mindenki dolgozzon keményen, mert ha ő megtudja tenni hetvenévesen, akkor mi is. És persze beszélt egy kicsit a politikáról is. De a beszéd végén odabiggyesztette, hogy szavazzunk Vikire! És akkor lehetünk egy szép nagy CBA-s család. Sokan videóztak biztos megvan valakinek. De Laci bácsi, ha ezt olvassa, akkor üzenem, hogy mi 100-ezer forintért dolgozunk havonta,és busszal járunk reggel, maga pedig évi 500 milliárdért dolgozik, és Porsche Cayenne-ével jár. Nem mindegy!

Na, beszéljünk akkor egy kicsit Laci bácsiról is. Milliárdos, Viktor nagy barátja és kapzsi. Mikor volt az az iszap katasztrófa, akkor építtetett három házat. Micsoda hős. Most annak örült a legjobban,
horvathnemagdi, 2014. november 11. kedd, 14:13
EP-választás - Orbán: olyan embereket küldjünk Brüsszelbe, akik kiállnak mellettünk!
Európai Unióból, ő azonban ellenzi ezt. Ha mérleget vonunk, egyértelmű, hogy Magyarország, minden nehézség ellenére, különösképpen gazdasági értelemben jóval többet nyer, mint amennyit veszít azon, hogy az Európai Unió tagjai vagyunk - mondta.

Aki az Európai Unióból való kilépés mellett érvel, az a magyar nemzeti érdekeivel szemben, a magyar emberek anyagi érdekei ellen érvel. Ha kilépünk az unióból, sokkal rosszabbul fogunk élni - tette hozzá.

"Mindkét szélsőséget (...) utasítsuk el, és szavazzunk a nemzeti alapokon álló, európai hagyományokat érző európai középre, a Fidesz és a Kereszténydemokrata Néppárt szövetségére" - jelentette ki.

Orbán Viktor szerint Magyarország egy olyan négy év előtt áll, amit ha jól használnak ki, akkor az úgy vonulhat be a magyar nemzetgazdaság történetébe, mint egy fölívelő szakasza Magyarországnak.

Szólt arról is, hogy Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter folytatni fogja munkáját.

A kormányfő Kőszegi Zoltán (Dabas Fejlődéséért Integrálódók
velemenyezd, 2014. május 19. hétfő, 19:46
Képek, videók
dem szavazzunk a Jimmykér
snbela44
2012. november 22. csütörtök, 20:00
Hasznos ötlet.jpg
pacsakute
2018. április 06. péntek, 21:52
Hasznos teák.jpg
pacsakute
2018. január 09. kedd, 15:15
Hasznos gyógynövények.jpg
pacsakute
2017. december 03. vasárnap, 21:28
Néhány hasznos gyógynövén
pacsakute
2017. október 13. péntek, 19:30
Igen hasznos táplálékok.j
pacsakute
2017. március 17. péntek, 13:11
hasznos_folditomjen.jp g
lenke1964
2015. október 13. kedd, 08:16
Hasznos fűszerek.jpg
pacsakute
2015. január 21. szerda, 17:07
hasznos gyümolcs.jpg
relisisi
2015. január 13. kedd, 15:59
Hasznos ha van
pacsakute
2014. október 15. szerda, 10:25
Hasznos gyógynövényeink.j
pacsakute
2014. június 17. kedd, 17:52
Hasznos info
pacsakute
2014. január 30. csütörtök, 05:40
Hasznos gyakorlat.jpg
pacsakute
2013. augusztus 03. szombat, 15:49
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.