Belépés
2020. július 15. szerda | 29. hét | 197. nap | 06:13 | Henrik, Roland
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Rázd le a bizonytalanságodat..
Rázd le a bizonytalanságodat...

Bizonytalanság - annyira rossz érzés, amikor érzed, hogy valami nincs rendben, nem érzed túl jól magad. Alattomos módon befurakszik a mindennapjaidba, a megszokott kerékvágásodba, a gondolataidba. Első lépés, hogy legyőzd ezeket a rossz a gondolatokat, hogy azonosítsd őket és megváltoztasd őket.

Különböző módszerekkel át fogunk téged segíteni, hogy ezt elérd, különösen két területre fókuszálva, ahol az emberek hajlamosak elveszteni az önbizalmukat.

Alakítsd át az önképedet
A kelleténél kevesebb önbizalom bénító tud lenni az önképedre nézve. Ha valamiért nem érzed magad jól, elég, ha a munkádban kudarc ért, máris kitalálhatod, hogy nem akarsz emberek közé menni, nem nézel ki elég jól és a többi. Most mutatunk öt lépést, melyek segítségével ezen változtathatsz.

1. Hallgass a belső önkritikádra!
Mondanád ezeket más embereknek? Valószínűleg nem. Ha legközelebb ilyen történne, beszélj egy jó barátoddal, és hagyd, hogy bátorítson téged.

2. Írj le legalább 10 dolgot, amit szeretsz magadban!
Valószínűleg ezek a dolgok, melyekben a legjobb vagy, ezek a személyiséged erős pontjai.

3. Ne hasonlítsd magad másokhoz!
Ahelyett, hogy azon gondolkodsz, hogy nem vagy annyira csinos, okos, vagy stílusos, inkább gondolj azokra a klassz dolgokra, amiket leírtál a listádra.

4. Tanuld meg a bókokat elfogadni
Ha valaki megdicsér téged, eszedbe se jusson, hogy csak azért teszi, mert kedves akar lenni. Gondolj arra, hogy igen, igaza van, ma tényleg fantasztikusan nézek ki!

5. Egy hónapon keresztül gyakorold az új gondolkodásmódodat
Ennek legalább 30-40 alkalommal meg kell történnie, hogy átállhass az új hozzáállásra.
Gyakorold az önbizalmadat másokkal
Bizonytalanságunk egyik legnagyobb és leggyakoribb forrása a többi emberből fakad. Ki az, aki ne lenne ideges egy olyan buliban, ahol nem ismer senkit? Bizonyos társadalmi helyzetek, mint az állásinterjú vagy az első nap az egyetemen, összezavarhatják az önbizalmunkat, biztonságérzetünket.

Hat tipp, ami megnöveli az önbizalmadat
1. Nem kell nagydumásnak és folyton jópofának lenned, hogy szeressenek az emberek. Összebarátkozni nem azt jelenti, hogy meg kell mutatnod, te mennyire nagyszerű és szuper vagy. Végülis nem nehéz szeretni valakit, aki meghallgat, és még úgy is tesz, mintha valóban érdeklődne. Néha elég, ha csak érdeklődve figyelsz a másikra.

2. Mindenki tesz vagy csinál kínos dolgokat. Amikor éppen ebben a szituban vagy, ne erre koncentrálj, hanem arra, hogy máskor meg milyen remekül megoldottál egy helyzetet vagy, amikor valaki éppen megdicsért.

3. Hamisíts magadnak önbizalmat, amíg nem teszel rá szert. Így könnyebben tudsz másokkal beszélgetni. Ha érzékelik, hogy magabiztos vagy, minden sokkal könnyebben megy, és neked pont ettől nőhet meg az önbizalmad.

4. Szakíts időt arra, ami igazán érdekel. Tarts lépést a napi történésekkel, így mindig lesz miről beszélgetned másokkal. Ha mások látják, hogy szenvedéllyel tudsz beszélni bizonyos dolgokról, nagy érdeklődéssel fognak téged hallgatni.

5. Mindig legyen alapvető a szemkontaktus. Soha ne úgy beszélj az emberekkel, hogy közben elnézel, vagy lesütőd a szemedet. Aki nem mer, vagy nem képes a másik ember szemébe nyíltan belenézni, az nem egyenes ember.

6. Mosolyogj, hiszen nagyszerű vagy!
szisszy83, 2010. november 25. csütörtök, 20:13
Címkék: megszokott kerékvágásodba, emberek hajlamosak, kelleténél kevesebb, önképedre nézve, munkádban kudarc, belső önkritikádra,
Kommentek
Együtt az úton… Arcodon szelíden mosoly dereng, csill
Együtt az úton...

Arcodon szelíden mosoly dereng,
csillogó szemed a múlton mereng,
mennyi bánat, és örök küzdelem,
mi a lelkedet érte szüntelen.
Elmúlt idők emléke fellobog,
a szív most az örömtől felzokog,
két ember, ki együtt volt a bajban,
hosszú utat tett meg a viharban.
Ma újra megtörténik a csoda,
Ígéreted jövőtök záloga,
a hit, és remény él szívetekben,
szeretet sugara szemetekben.
Ezen túl is dúlnak majd a viták,
nem mindig lesz színes ez a világ,
és, ha néha megsebzed párodat,
csitítsd el bizonytalanságodat.
Elmúlik a nyár, őszt követ a tél,
hajad is fehérebb az ezüstnél,
az igaz társ, így is szeretni fog,
megbecsül, pillantása mosolyog.
A házasság dal,- mit együtt írtok,
kacagtok vidáman, néha sírtok,
mégis amíg lehet, fogd a kezet,
mesélő csend így lesz teljes,-
koszegimarika, 2019. január 18. péntek, 21:09
Kristófné Vidók Margit - Együtt az úton
Kristófné Vidók Margit -
Együtt az úton

Arcodon szelíden mosoly dereng,
csillogó szemed a múlton mereng,
mennyi bánat, és örök küzdelem,
mi a lelkedet érte szüntelen.
Elmúlt idők emléke fellobog,
a szív most az örömtől felzokog,
két ember, ki együtt volt a bajban,
hosszú utat tett meg a viharban.
Ma újra megtörténik a csoda,
Ígéreted jövőtök záloga,
a hit és remény él szívetekben,
szeretet sugara szemetekben.
Ezentúl is dúlnak majd a viták,
nem mindig lesz színes ez a világ,
és ha néha megsebzed párodat,
csitítsd el bizonytalanságodat.
Elmúlik a nyár, őszt követ a tél,
hajad is fehérebb az ezüstnél,
az igaz társ így is szeretni fog,
megbecsül, pillantása mosolyog.
A házasság dal - mit együtt írtok,
kacagtok vidáman, néha sírtok,
mégis, amíg lehet, fogd a kezet,
mesélő csend így lesz
vorosrozsa66, 2018. október 28. vasárnap, 20:20
Hatalmas erejű fohász félelmeid legyőzésére
Még akkor is, ha erős hittel rendelkezel, kerülhetsz olyan helyzetbe, ami elbizonytalanít, félelemmel tölt el...

Illetve találkozhatsz olyan emberekkel, akik tudatosan, vagy tudattalanul téged elnyomva, energetikailag és érzelmileg megfélemlítve próbálnak belőled töltekezni.

Sajnos előfordulhat, hogy ezeket az embereket nem tudod elkerülni, vagy bizonyos helyzetekben nem tudod a félelmedet, bizonytalanságodat csillapítani.

Semmi szégyellni való nincs abban, ha félsz. A kérdés mindig az: mihez kezdesz ezzel a félelemmel?

Az egyik legegyszerűbb és leghatásosabb spirituális gyógyír a félelmekre: az ima.

Következzen egy fohász, amivel segítségül hívhatod az Univerzum támogató erejét, legyőzve ezzel a benned lévő alacsony rezgésű energiákat:

Hatalmas mennyi pártfogók, nagyhatalmú szövetségeseim.

Szükségem van most az erőtökre, bátorságotokra és oltalmatokra!

"Kérlek, gyertek el most azonnal hozzám! Köszönöm Mihály
lenke1964, 2016. december 22. csütörtök, 18:18
Nyugalom, minden a legnagyobb rendben!
Az angyalok tudják, hogy most egy kicsit borúsnak, ködösnek, bonyolultnak vagy zavarosnak látod a helyzetet. Az angyalok látják és érzékelik a benned lévő félelmek és aggodalmak sötét energiáit. Az angyalok érzékelik a bizonytalanságodat, és azt is tudják, hogy ebben az állapotodban nem vagy képes érzékelni őket.
Az angyalok tudják, hogy ilyenkor azt éled meg: elhagytak téged.
De tudnod kell, hogy ez nem igaz. Soha nem történhet semmi, amiért angyalaid elhagynának. Bármit is teszel, mondasz, vagy gondolsz, angyalaid ott vannak melletted, és szerető támogatással kísérnek az utadon.
Angyalaid ma azt üzenik neked, hogy felfokozott energiákkal, erőteljes angyali jelenléttel vezetnek a mai feladataid között.
Ha eddig az a kép élt benned a mai napodról, hogy maguk alá temetnek a feladatok, a kötelességek és az eddig halogatott határidők, akkor érdemes elvégezned egy egyszerű angyalmeditációt:
ehhez a gyakorlathoz néhány perc elég lesz, nem érdemes ezt is felvenned a halogatási
lenke1964, 2015. november 21. szombat, 14:56
Biztonságérzet
Angyalaid ma segítenek, hogy legyőzhesd a félelmeidet, a bizonytalanságodat és végre biztonságban érezhesd magadat.
Az angyalok arról beszélnek ma nekünk, hogy a támadástól való félelmünk nem azért van, mert valakik valóban támadásra készülnek ellenünk, hanem azért, mert mi magunk készülünk támadásra.
Amikor félünk, és megszűnik a biztonságérzetünk, akkor saját támadó gondolataink kivetüléseitől ijedünk meg. A vonzás törvénye a gondolatok szintjén is működik. Azaz a támadó gondolatok támadó gondolatokat vagy támadást vonzanak hozzánk. Ez az, amit Jézus úgy fejezett ki: ,,Aki fegyvert fog, fegyver által vész el."
Angyalaid ma arra biztatnak, hogy add át nekik a támadó gondolataidat. Mindegy, hogy kit és miért támadnak ezek a gondolatok. Mindegy, hogy mások, vagy magad fölött ítélkezel-e. Mindegy, hogy olyasvalaki felé vannak-e támadó gondolataid, aki az egód szerint megérdemli, mert bántott, vagy olyasvalaki felé, aki nem tett semmit, de az egód szerint biztosan készül
lenke1964, 2015. augusztus 15. szombat, 14:49
Horoszkóp
Bika: Kedves Bika! Vigyázz mit mondasz, mert minden szavad valóra válik. Igen, azok is, amiket mérgedben, vagy meggondolatlanul mondasz. Szerencsére van némi késleltetés, így nem azonnal válnak valóra a negatív (és pozitív) szavaid. Használd ki ezt a késleltetést arra, hogy megváltoztasd mindazt, amit kimondtál. Használd ki a késleltetést arra, hogy pozitívba fordítsd a szavaidat, pozitívvá formáld a gondolataidat. Hidd el, senkit sem lenne szabad szavakkal sem bántani - hiszen azok a leghatásosabb fegyverek.


Bak: Kedves Bak! A legszívesebben jól beolvasnál valakinek. A benned lévő feszültség a benned lévő bizonytalanságból fakad. Könnyen lehet, hogy ez a bizonytalanság váltja ki belőled ezeket a támadó reakciókat. Az az igazság, hogy ha meg is támadsz valakit, az nem fog téged nyugodtabbá tenni. Sőt! Pont ellenkező lesz a hatás: ráöntöd a mérgedet
jjanosne, 2014. július 22. kedd, 07:06
Válassz egy szemet, és nézd meg, hogy mit árul el rólad!
Válaszd ki azt a szemet, amelyik a legjobban tetszik, hogy többet megtudj magadról.


Ez egy szórakoztató személyiségteszt. Melyik szemhez vonzódsz? Egynél többet is választhatsz, ha vonzónak találod.
Ha az 1-es szemhez vonzódsz, akkor mélyen nyitott vagy.

Te vagy az a fajta személy, aki szinte bárkit szívesen lát az életében és a szívében. Úgy hiszed, hogy jobb kockázatot vállalni, mint elzárni magad a világtól. Nem mutatod meg a világnak a félelmeidet és a bizonytalanságodat. Azt hiszed, hogy a problémáiddal bizalmasan kell foglalkoznod. Megpróbálsz teljesen másokért lenni még akkor is, ha ez belül fáj.
Ha a 2-es szemet választottad, akkor mélyen lelkiismeretes vagy.

Te vagy az a fajta ember, aki mindig keresi, hogyan keltsen jó benyomást, és tegye a helyes dolgot. Azt hiszed, hogy a tetteid nagy változást okoznak mások életében, nem számít, hogy milyen nagyok vagy kicsik. Nem mutatod a világnak, hogy milyen nyugtalan és ideges vagy. Sok nyomorúságot és
akiram45, 2014. július 08. kedd, 19:51
A mai napi horoszkóp
angyalkártya boldogabbá tesz.
Nézd meg a heti angyalhoroszkópodat!
Mindent a Rák csillagjegyről >>
Kedves Oroszlán!
Mit teszel, ha kétségek gyötörnek? Elmenekülsz, vagy igazi Oroszlánhoz méltóan reagálsz: bátran szembefordulsz velük, felveszed a kesztyűt és megküzdesz velük. Szombaton érdemes ez utóbbit választanod. Annál is inkább, mert ma jóval kevesebb idődbe és energiádba kerül megküzdened a kételyekkel, mint máskor. Most egy barátnőd is a segítségedre siet, hogy legyőzhesd a bizonytalanságodat!
A hétvégi szerelmi horoszkóp párkapcsolatban élőknek és szingliknek is hasznos.
Ha szeretnél egy pozitív gondolatot, nézd meg a szombati mantrádat!
A szombati angyalkártya boldogabbá tesz.
Nézd meg a heti angyalhoroszkópodat!
Mindent az Oroszlán csillagjegyről >>
Kedves Szűz!
Hála, boldogság és szeretet. Olyan lesz a szombatod, mintha egy spirituális önsegítő könyv pozitív példa rovatából ugrottál volna elő. Most nagyon mély gondolataid támadnak azzal
piroska0101, 2013. június 08. szombat, 11:44
Képek, videók
Rázd meg szívedet 01.jpg
chillik
2016. augusztus 07. vasárnap, 06:45
Rázd meg szívedet 02.jpg
chillik
2016. augusztus 07. vasárnap, 06:45
rázd meg a fejed.jpg
snbela44
2014. július 12. szombat, 06:08
Rázd a fejed.jpg
pacsakute
2013. március 15. péntek, 19:20
Rázd a fejed....jpg
pacsakute
2013. február 23. szombat, 20:54
Rázd velem baby
kyara1
2009. november 28. szombat, 15:08
megszokott látogató.jpg
maria_kadar_148
2013. november 14. csütörtök, 22:02
Gólya csemege megszökött
lovagdamaerdosanna
2013. február 25. hétfő, 07:31
Megszokott tejszines kalá
maryenne
2008. december 22. hétfő, 19:42
vigyázzatok, megszökött!
credo77
2008. április 01. kedd, 23:08
Ha uncsi a megszokott.Tör
hilts
2006. október 15. vasárnap, 15:30
Hajlamosak....
borigit
2014. november 16. vasárnap, 14:58
Egyre kevesebben tudják.
alvaro-hopihe
2018. március 05. hétfő, 12:44
A férfiak kevesebbet hazu
sanci81
2017. augusztus 12. szombat, 16:36
kevesebbet.jpg
yvett789
2015. január 11. vasárnap, 18:32
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.