Belépés
2018. december 14. péntek | 50. hét | 348. nap | 13:27 | Szilárda
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Metil-alkohol-tartalmú italtól kerültek életveszélybe tiszadobi férfiak
A tájékoztatás alapján a három férfi Tégláson, egy portékáját autóból árusító férfitól vette a mérgező italokat, amelyek eredeti, kereskedelmi forgalomból visszagyűjtött hazai gyomorkeserűs üvegekbe voltak töltve. A palackokat házilag színre fújt kupakokkal zárták le, amelyekre a "Duty Free Shop" feliratú címkéket ragasztották - írták.

A rendőrség arra kér mindenkit, hogy kizárólag megbízható forrásból beszerzett alkoholtartalmú italokat vásároljon, és ne fogyasszon zárjegy nélküli üvegekből származó italt, különösen akkor, ha az előbbi leírás ráillik.

Forrás: MTI
velemenyezd, 2018. november 07. szerda, 13:31
Címkék: Duty Free Shop, tájékoztatás alapján, három férfi, portékáját autóból, mérgező italokat, palackokat házilag,
Kommentek
A fény és a szeretet angyalai
vizualizálunk az adott személy, tárgy, vagy helyzet köré.
5. Hangosan kimondjuk kérésünket az angyaloknak.
6. Levelet írunk az angyaloknak.
7. Angyalkártyát használunk.
8. Gyertyát gyújtunk.

Egy valamit azonban ne feledjünk
Soha nem az számít, hogy milyen módon lépünk kapcsolatba az angyalokkal, hanem az, hogy egyáltalán kapcsolatba lépünk velük. Jusson mindig eszünkbe: az angyalok nem avatkozhatnak engedély nélkül életünkbe. Ez alól csak az jelent kivételt, ha életveszélybe kerülünk, és még nem jött el a távozásunk ideje. Az angyalok hatalmas fénnyel árasztják el elménket és szívünket. Arra emlékeztetnek bennünket, hogy az összes kellemetlenség ellenére végül minden rendben lesz körülöttünk. Az angyali jelenlétet kísérő feltétel nélküli szeretet intenzitása gyakran azonnali gyógyuláshoz vezet.

A szeretet és a célok gyógyító ereje
Számtalan módon léphet be életünkbe a szeretet. Ezek egyike a párkapcsolat. Mindannyiunknak szüksége van az érzésre, hogy
maroka, 2018. november 12. hétfő, 17:42
Pittsburghi lövöldözés - Az elkövető ellen 44 rendbeli bűncselekmény miatt emeltek vádat
A 46 éves Bowers múlt szombaton 11 embert agyonlőtt és többeket - köztük négy rendőrt - megsebesített a pittsburghi Élet Fája zsinagógában.

Scott Brady államügyész már a vádemelés bejelentése előtt közölte: halálbüntetést fog kérni a tettesre, aki a támadás közben antiszemita megjegyzéseket kiabált. A vádirat megjegyzi: őrizetbe vételekor Robert Bowers egyértelművé tette, hogy "zsidókat akart ölni".

"Ma megkezdődik az a folyamat, amely igazságot kíván szolgáltatni e gyűlöletes cselekmények áldozatainak" - fogalmazott közleményében Brady államügyész. Rámutatott egyúttal arra, hogy a vádemelés hozzájárulhat az áldozatok családtagjai, a zsidó közösség és a város gyógyulási folyamatához is. Scott Brady leszögezte, hogy hivatala erőforrásokat nem kímélve munkálkodik majd azon, hogy az áldozatok emlékének elégtételt adjon.

Robert Bowers, aki kamionsofőr, előzetes letartóztatásban van, elutasították, hogy óvadék fejében szabadlábon védekezhessen. Első kihallgatására csütörtökön kerül
velemenyezd, 2018. november 01. csütörtök, 07:04
Krízisambulanciák segítik a kapcsolati erőszak áldozatait
munkatársakhoz, amikor már erőszakra utaló jelek mutatkoznak, de még nem érzik olyan súlyosnak a helyzetet - ismertette.

Az államtitkár azt mondta, soha még ennyi forrás és kapacitás nem állt rendelkezésre a kapcsolati erőszakkal szembeni fellépésre: 2010-hez képest több mint ötszörösére emelték a területre fordított éves finanszírozást, és most első alkalommal fejlesztési forrás is jut rá, emellett folyamatosan fejlesztik az intézményrendszert is.

Novák Katalin beszámolója szerint a közvetlen életveszélyben lévőknek segítő titkos menedékházból eddig csak egyetlen volt az országban, év végéig további hetet hoznak létre és finanszírozásukat is megemelik a korábbi 8,4 millió forintról házanként 16 millió forintra. A súlyos bántalmazást elszenvedőket támogató krízisközpontok számát az eddigi tízről húszra bővítik, az azokra fordított összeget pedig központonként a másfélszeresére emelik - fűzte hozzá.

Az öt évre lakhatást biztosító és a társadalomba való visszailleszkedést segítő eddigi hat
velemenyezd, 2018. október 24. szerda, 19:25
Katasztrofális erejű széllökésekkel érte el partot Floridában a Michael hurrikán
fogalmazott: " a Michael szörnyeteg és elképzelhetetlen pusztítást hozhat". A kormányzó Florida Mexikói-öböl partján fekvő vidékeire kötelező kiürítést rendelt el, ugyanakkor közölte: aki helyi idő szerint szerda délig nem hagyta el az otthonát, most már ne tegye, a vihar ugyanis túl erős, a hurrikán életveszélyes. "Már túl késő a meneküléshez" - hangsúlyozta Scott. Hozzátette, hogy aki úgy döntött, otthon marad, nem biztos, hogy számíthat a mentéssel foglalkozó szakemberek segítségére, hiszen ők is életveszélyben vannak.

A Fox televíziónak szerda reggel adott interjújában a kormányzó komoly aggodalmainak adott hangot azok miatt, akik a tengerpart mentén élnek és otthon maradnak. A vihar ugyanis - mint mondta - részben óriási esőt hoz, részben pedig olyan magasra korbácsolja a tenger hullámait, hogy a házak teljesen víz alá kerülhetnek, vagy az ár elsodorhatja őket. "Azt hiszem, vannak emberek, akik nem fogják fel, milyen kockázatot vállaltak" - fogalmazott.

Scott kormányzó egyébként vasárnap óta
velemenyezd, 2018. október 10. szerda, 20:12
Lezuhant egy lombházból Leslie Mandoki lánya
Julia Mandoki az erdőirtás ellen tiltakozott. Amikor a rendőrök ki akarták lakoltatni őket a lombházakból, megpróbált felmenni egy létrán, de leesett.
Hat-nyolc méteres magasságból leesett Leslie Mandoki lánya, Julia Mandoki. A 24 éves énekesnő a németországi hambachi erdőben esett le egy lombházhoz vezető létráról.
Meg is halhatott volna, vagy élete végégi tolószékbe kényszerül. De az orvosok azt mondják, nincs életveszélyben. Eltört több bordája, és az egész testét véraláfutások borítják. Még több napig kórházban kell maradnia, hogy biztosak legyenek benne, nincs belső sérülése
Julia Mandoki egy természetvédő akció keretében volt az erdőben. A rendőrök hetek óta próbálják kilakoltatni az aktivistákat a lombházakból, a baleset akkor történt, amikor az akció során megpróbált felmenni az egyik
bordat, 2018. szeptember 28. péntek, 19:32
Mire ügyeljünk a Balatoni villámláskor ...
hegytetőn, egybefüggő, sík terepen, illetve vízben, mivel így könnyen egyfajta élő villámhárítóvá válik a test. Sokszor vízben tartózkodók esnek áldozatul, ezért strandolás esetén a legelső teendő a víz és a nedves vízpart elhagyása.

Ez a szabály a fulladásos balesetek elkerülése végett is rendkívül fontos, másodfokú viharjelzéssel jelzett szél idején a víz fölött akkora vízpára keletkezik, hogy a vízfelszín fölött félméteres magasságban sem lehet levegőt kapni, így a legügyesebb úszók is életveszélybe kerülhetnek.

Hova húzódj be?
Bár nem törvényszerű, azt tudni kell, hogy a magasabb, környezetükből kiemelkedő pontok természetes villámhárítóként működhetnek. A nedves part melletti fákat éppen ezért érdemes messziről kerülni vihar idején.

A legbiztonságosabb, ha egy alacsony épületbe húzódtok be. A kilátók és a villanyoszlopok ilyenkor veszélyesek, egy ház vagy egy étterem viszont viszonylag megbízható. Ha lehet, válasszatok a nyílászáróktól távoli helyet, és a zivatar
pacsakute, 2018. augusztus 10. péntek, 21:35
Rab Zsuzsa - Kívűled élek
Rab Zsuzsa
Kívűled élek

Órák, napok
jéghártyás ablaküvegét
lehelgetem, hogy megláthassalak.
Gyönyörű arcod tanulom
utcán, sínek között, örök életveszélyben,
nem tudom hova tartó villamosokon.

Kívüled élek,
olyan bátran, hogy abban már
megláthatnád a vacogást,
ha egyszer közelről szemügyre vennéd.
De nem is ismersz.

Én vagyok az,
aki meg tudom szelidíteni
szemöldököd egymást-maró kígyóit,
aki nem félek, hogy összezúzódom
fekete köveiden,
aki talán még megbirkózom egyszer
iszonyú angyalaiddal,
aki be merek lépni hozzád
a magad-fonta kettős rács mögé
és enni adok neked naponta
és megitatlak.
Nem is tudsz róla, lehajtott-fejű.

Érted-e még az egyszerű beszédet?
Bogozd ki göbös sorsodat.
Segítek.
Aztán
katrin56, 2018. augusztus 04. szombat, 14:51
Képek, videók
Életveszélyben.hu.jpg
rambobby
2007. március 31. szombat, 09:29
Call_Of_Duty.jpg
killmask
2011. május 07. szombat, 12:22
Call_Of_Duty_4_Wallpap er_
orsi1
2011. április 13. szerda, 18:56
Call-of-Duty-Black-Ops -3.
gemer
2010. november 01. hétfő, 11:22
call-of-duty-black-ops 2.j
gemer
2010. november 01. hétfő, 11:21
call-of-duty-black-ops 1.j
gemer
2010. november 01. hétfő, 11:21
Call_Of_Duty_2_Dvd-f.j pg
ferrari345
2006. július 14. péntek, 14:52
call_of_duty00.jpg
ferrari345
2006. július 14. péntek, 09:03
Call of duty 2
bali34
2006. július 12. szerda, 12:51
Call off Duty 2
bali34
2006. július 07. péntek, 14:55
Tájékoztatás_Oldal_1.j pg
hencz_laszlo
2015. április 05. vasárnap, 11:46
TÁJÉKOZTATÁS.jpg
fama2
2011. december 01. csütörtök, 15:36
Élet - tájékoztatás a hat
anci-ani
2011. június 14. kedd, 15:49
tájékoztatás.JPG
matavkut
2010. november 07. vasárnap, 10:00
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.