Belépés
2018. december 17. hétfő | 51. hét | 351. nap | 16:44 | Lázár, Olimpia
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Bocsánatkérésre köteleznéd-e Dzsordzsi Sorosova-t?
...Az a legnagyobb baj veled is, Kalmár 'hatibacsi', mint a 'decotext' nick-nevű, lázálomtól senyvedő idiótával: SZÖRNYEN ROSSZ AZ EMLÉKEZŐTEHETSÉGED! (Hogy más egyéb, rissz-rossz tehetségedről most ne is ejtsünk szót...) ;))

Ember! Senki más, CSAK ÉS KIZÁRÓLAG TE firtattál RASSZ-BELI KÜLÖNBSÉGEKET az általad feltett: 'Hány európainak kell meghalnia békeidőben, hogy meg értsük a valót?' Kérdéshez fűzött #16-os, valamint és #17-es számú jegyzetedben! - És firtattad ezt arra a NYILVÁNVALÓ meggyőződésedre alapozva, hogy a különbségek, léteznek!
(Egyébiránt: "megértsük", egybeírandó...)

Ember! Ha EZ a helyzet (vagyishogy korábban ama meggyőződésednek adtál hangot, hogy ,,különbségek" vannak az egyes ember-típusokba és/vagy nemzetségekbe tartozó emberek között), akkor MI A FEKETE BÁNATNAK ÍRSZ LE OLYAN MARHASÁGOKAT, amit a #41-es hozzászólásod fő szövegtömbjében lefirkantottál?!... - idézem: ,,Ám azt elvárom, ha mérünk, MINDENKI ÉRJEN UGYANANNYIT...." - idézet bezárva, kiemelés és egybeírás tőlem. (Mivelhogy az ,,ugyanannyit", szintén egybeírandó...)
(És megfordítva: miért írtad azt a marhaságot a 'Hány európainak kell meghalnia békeidőben, hogy meg értsük a valót?' Kérdéshez fűzött #16-os, valamint és #17-es számú jegyzetedben?...)
Csak kérdezem...

EMBER! ÉRTED TE EGYÁLTALÁN ÖNMAGADAT?... Nem érzed a KIBÉKÍTHETETLEN ANTAGONIZMUST (ellentmondást) a két megnyilvánulásod között?...
(Netalán kezdesz már megzakkanni, mint 'decotext'?...) :))
foxworkinspace, 2017. június 12. hétfő, 04:23
Címkék: Dzsordzsi Sorosova-t, általad feltett, egyes ember-típusokba, #41-es hozzászólásod, meggyőződésednek, megnyilvánulásod,
Kommentek
Illegális bevándorlás - Matteo Salvini közölte, nem fogad el leckéztetést Emmanuel Macrontól
Matteo Salvini a közösségi oldalán hangsúlyozta, hogy Franciaország az utóbbi hónapokban lezárta az Olaszországgal közös határait, és ezzel több mint 50 ezer migráns, többségében nők és gyerekek befogadását tagadta meg.

Az olasz belügyminiszter emlékeztetett arra, hogy a francia kormánypárt szóvivője korábban "hányingerkeltőnek" nevezte a római kormány migrációs politikáját, amikor Olaszország az olasz partokra érkező migránsok szétosztását szorgalmazta. Matteo Salvini kijelentette, személy szerint sem fogadja el, hogy Emmanuel Macron humanitárius leckében részesítse őt.

A migrációellenes Liga kormánypárt vezetője Emmanuel Macron kedd este az ENSZ-ben mondott beszédében elhangzottakra válaszolt. A francia elnök a Aquarius nevű civil hajóval végül Máltára érkező 58 migráns szétosztásával kapcsolatban kiemelte, hogy Olaszország senkit sem fogadott be közülük. Kijelentette, hogy a római kormány migrációs döntései következtében politikai válság alakult ki Olaszország és Európa között.
velemenyezd, 2018. szeptember 26. szerda, 17:39
Eljárás indul Boris Johnson burkaviselettel kapcsolatos kijelentései miatt sajtóértesülések szerint
panaszokat - eltérő források szerint legalább részben - független testület fogja kivizsgálni. Ez a bizottság dönt majd arról, hogy a volt külügyminiszternek esetleg a párt vezetése elé kell-e állnia. Amennyiben azon a fórumon elmarasztalják, a lehetséges büntetések között szerepel tagságának felfüggesztése vagy kizárása a pártból.

Boris Johnson kijelentései nagy visszhangot keltettek, a Konzervatív Párt vezető politikusai közül sokan bírálták, Theresa May kormányfő és a párt elnöke, Brandon Lewis bocsánatkérésre is szólította fel. A miniszterelnök egyértelműen sértőnek nevezte Johnson szavait. A párton belüli muszlim fórum alapítója, Mohamed Sheikh, a brit törvényhozás felső kamarája, a Lordok Háza tagja sürgette, hogy Boris Johnsont zárják ki soraikból.

Boris Johnson azonban kitart kijelentései mellett, és egyelőre nem hajlandó bocsánatot kérni.

A Konzervatív Párt viselkedési kódexe kimondja, hogy a tory tisztségviselőknek és a párt megválasztott politikusainak jó példát kell mutatniuk,
velemenyezd, 2018. augusztus 09. csütörtök, 15:02
Boris Johnson bírálatok össztüzében a burkaviselettel kapcsolatos kijelentései miatt
Daily Telegraph című konzervatív napilap hétfői számában megjelent cikkében bírálta a Dániában a burkára és az arcot takaró más viseletekre vonatkozó dániai tilalmat, de egyúttal nevetségesnek nevezte, hogy "emberek postaládának öltözve" járnak az utcán. A burkát viselő nőket nemcsak postaládához, hanem bankrablókhoz is hasonlította.

Kijelentései jelentős belpolitikai vihart keltettek Nagy-Britanniában, és a kormányzó brit Konzervatív Párt elnöke, Damian Lewis után Theresa May kormányfő is bocsánatkérésre szólította fel a politikust. A miniszterelnök egyértelműen sértőnek nevezte Johnson szavait.

A Konzervatív Párton belüli muszlim fórum alapítója, Mohamed Sheikh, a törvényhozás felső kamarájának, a Lordok Házának a tagja a BBC szerdai tudósítása szerint úgy vélekedett, nem elég, hogy a miniszterelnök is bocsánatkérést javasolt, a Boris Johnsont ki kell zárni a soraikból.

Sayeeda Warsi, a Konzervatív Párt egy másik tagja a Lordok Házában és az első muszlim nő, aki kormánytag lett, a The
velemenyezd, 2018. augusztus 08. szerda, 15:39
Bocsánatkérésre szólították fel Boris Johnsont a dániai burkatörvénnyel kapcsolatos kijelentései miatt
A volt külügyminiszter előző nap a The Daily Telegraph című konzervatív napilapban megjelent cikkében bírálta a burkára és az arcot takaró más viseletekre vonatkozó dániai tilalmat, de egyúttal nevetségesnek nevezte, hogy "emberek postaládának öltözve" járnak az utcán. A burkát viselő nőket nemcsak postaládához, hanem bankrablókhoz is hasonlította.

A brit Konzervatív Párt nagy vitákat kiváltó megnyilvánulásairól ismert tagja bírálatok össztüzébe került, párttársai részéről is. A párton belüli muszlim fórum alapítója, Mohamed Sheikh szerint Johnson cikke teljes tévedés. A kormány közel-keleti ügyekért felelős államtitkára pedig úgy vélekedett, hogy sokan sértőnek találhatják Johnson kijelentéseit.

Brandon Lewis, a Konzervatív Párt elnöke a Twitter közösségi portálon sürgette politikustársát, hogy kérjen bocsánatot.

Boris Johnson júliusban mondott le a külügyminiszteri tisztségről, mert nem értett egyet Theresa May kormányfő elképzeléseivel a brit európai uniós tagság megszűnésének
velemenyezd, 2018. augusztus 07. kedd, 23:01
Shane Tusup tojik a bírósági ítéletre
Forrás: 24. hu oldali hírek
Hosszú Katinka férjét - hiszen az, mert még nem vált el tőle -március 8-án a Fővárosi Törvényszék 135 ezer forint perköltség megfizetésére és levélben történő bocsánatkérésre kötelezte.
Azonban a május 9-i határidőig az ítéletben szereplő egyik büntetésének sem tett eleget - magyarul Shane Tusup tojt a bíróságra.
- Minderről maga a szenvedő fél, a felperes Darren Ward - Hosszú Katinka klubja, az Iron Aquatics korábbi skót alkalmazottja - számolt be a blikk.hu oldalon. Úgy látszik Shane Tusup törvények felett állónak képzeli magát.
Kiábrándító, hogy ennyire kevés tiszteletet mutat a magyar jogrendszer iránt. A bíróság az én javamra döntött, Tusupnak meg kellett volna térítenie az ügy miatti perköltségemet, s arra is kötelezték, hogy írásban kérjen tőlem bocsánatot. Ezt nem tette meg. A törvényes képviselőm írásban kereste az ügyvédjét, de még nem kaptunk választ - magyarázta Ward, aki jelenleg Új-Zélandon
maroka, 2018. augusztus 07. kedd, 10:04
Újabb antiszemita vádak miatt kényszerült bocsánatkérésre a brit Munkáspárt vezetője
A legnagyobb brit ellenzéki parlamenti erő vezetője igyekszik leszámolni a pártját érő vádakkal, miszerint megtűrik az antiszemitizmust a soraikban. Több kellemetlen incidenst és bocsánatkérést követően a politikus áprilisban ígéretet tett arra, hogy a Munkáspárt legkésőbb július végéig rendezi a párton belüli antiszemita ügyek "óriási többségét". Brit zsidó szervezetek azonban kétkedéssel fogadták az általa mondottakat, júliusban pedig zsidó újságok közös állásfoglalásukban úgy vélekedtek, hogy kormányra kerülése esetén a párt fenyegetést jelentene a 300 ezresre becsült zsidó közösségekre.

A eseményt, amely miatt Jeremy Corbyn bocsánatot kért, 2010-ben, a holokauszt-emléknapon tartották. A találkozón az auschwitzi koncentrációs tábor egyik túlélője, a német-holland Hajo Meyer többször is a nácizmushoz hasonlította az izraeli politikát a The Times című lap szerint. A német-holland anticionista aktivista a holokauszttal való visszaélés politikai célokból címmel mondta el gondolatait a brit parlament
velemenyezd, 2018. augusztus 01. szerda, 15:41
Illegális bevándorlás - Franciaország folytatni kívánja a párbeszédet Olaszországgal
A diplomáciai konfliktus oka, hogy Párizs élesen bírálta az olasz kormány döntését az Aquarius mentőhajó kizárásáról az olaszországi kikötőkből.

"Teljesen tisztában vagyunk azzal a súllyal, amely a migrációs nyomás miatt Olaszországra nehezedik és az erőfeszítésekre, amelyeket ez az ország tesz. A francia vezetők egyetlen megszólalása sem kívánta ezt megkérdőjelezni" - olvasta fel a szóvivő az előre megírt nyilatkozatot, nem sokkal azelőtt, hogy az olasz kormány hivatalos bocsánatkérésre szólította fel Emmanuel Macron francia államfőt, amiért cinikusnak és felelőtlennek nevezte a római kormány magatartását.

"Amennyiben nem érkezik hivatalos bocsánatkérés, Giuseppe Conte miniszterelnök jobban tenné, ha nem utazna el Olaszországba" - fogalmazottMatteo Salvini olasz belügyminiszter, a Liga olasz kormánypárt politikusa.

Giuseppe Conte olasz miniszterelnök pénteken indul Párizsba, első európai látogatására, ahol Emmanuel Macron munkaebéden fogadja őt.

Franciaország olaszországi
velemenyezd, 2018. június 13. szerda, 14:52
Betegen és becsapva - lányok HPV oltás után
tette tönkre, és közzétették kutatásuk eredményét.

2013 decemberében Katie Couric készített egy műsort a HPV elleni Gardasil oltásról, ahol meg merte interjúvolni annak a lánynak az édesanyját, aki nem sokkal az oltás beadása után meghalt. Couric műsorát nem lehet éppen oltáspártinak nevezni.
Az érme mindkét oldalát megmutatta, és nagy hangsúlyt helyezett a gyógyszeripari oldalra, akik azt állították, hogy az oltás biztonságos. A vezető médiától mégis éles támadások érték, és bocsánatkérésre kényszerítették azért, mert kérdéseket mert feltenni a HPV oltás lehetséges kockázatairól.

A hivatalos amerikai médiában tapasztalt ennyire nyilvánvaló cenzúra mellett üdítő azt látni, hogy a dán média elkészítette ezt a dokumentumfilmet angol felirattal, hogy a világ többi részén is megnézhessék. Családokat és orvosokat kérdeznek benne, és a kemény kérdések nincsenek cenzúrázva. Az USA-hoz hasonlóan ezek az oltáskárosult lányok nem kapnak segítséget a kormányuktól, mert a kormány hevesen
tinka1951, 2018. május 11. péntek, 07:47
Képek, videók
dzsordzsi2.jpg
koszegimarika
2012. október 16. kedd, 08:21
DZSORDZSI
kaulitztesokakth
2006. szeptember 01. péntek, 23:23
Bocsánatkérés
dandej
2018. november 25. vasárnap, 09:51
Bocsánatkérés
sanci81
2015. november 04. szerda, 15:55
Az őszinte bocsánatkérés.
suzymama43
2015. április 14. kedd, 13:37
A bocsanatkerest....
borigit
2015. január 17. szombat, 14:13
A bocsánatkérés.jpg
pacsakute
2014. április 23. szerda, 19:23
A bocsánatkérésnek....jp g
pacsakute
2013. július 19. péntek, 21:09
A bocsánatkérést....bmp
bongyi53
2012. június 04. hétfő, 12:55
bocsánatkérés
pacsakute
2010. október 16. szombat, 19:24
Bocsánatkérés
cipello
2010. január 27. szerda, 19:03
A bocsánatkérést nem a
jakabgasparne
2009. október 28. szerda, 16:09
A bocsánatkérést...
elementary
2009. október 20. kedd, 14:24
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.