Belépés
2019. január 16. szerda | 3. hét | 16. nap | 03:06 | Gusztáv
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
A lélek útja a haláltól az életig
A lélek útja a haláltól az életig

Ahhoz, hogy normális életet tudjunk élni, le kell küzdenünk a halálfélelmünket. Ez még azoknál az embereknél is nagyban fennáll, akik nagyon vallásosak. Mindenki tart attól a végső megsemmisüléstől, ami következményeként elveszítjük minden kapcsolatunkat a szeretteinkkel, családtagjainkkal, barátainkkal. Hiszen ennek bekövetkeztével látszólag minden célunk semmibe veszni látszik. Ha valóban ez történne, az életünk tényleg értelmetlen volna.

Bár az emberek emlékezetébe be van építve egy blokkoló rendszer, ami meggátolja azt, hogy a jelen életünk történésein túllássunk, azonban számos bizonyíték látott már napvilágot arra vonatkozóan, hogy a fizikai önvalónkon túlmutató részünk, azaz a lelkünk azért tovább létezik. Ehhez kapcsolódóan számos könyv, újságcikk és film készült bizonyos halálon túli élményekről, többnyire a klinikai halál állapotából visszatért egyének beszámolói alapján.

Dr. Michael Newton klinikai pszichológus és hipnoterapeuta, aki kezdetben maga is rendkívül szkeptikus volt, azonban a betegeivel való munkája úgy hozta, hogy mégis épp ő lett az, aki fantasztikus mennyiségű információt szerzett a lélek halál után tovább működésének mikéntjéről. Páciensei sikerei arra sarkallták, hogy az utolsó leszületésük előttre vigye vissza őket az időben, aztán arra a fantasztikus felfedezésre jutott, hogy az egyes földi életek közötti időszakokból is kaphat információkat. Ezt követően kifejezetten erre a témára fektette a hangsúlyt, így rengeteg hasznos felfedezést tett a szellemvilágról a rengeteg esettanulmánya révén. Több mint tíz éves kutatómunkájának rendszerezett végeredményét a Lelkünk útja című négy kötetnyi könyvében hozta nyilvánosságra. Ebben a halál bekövetkeztétől a lélek következő inkarnálódásáig követi végig a folyamatot.

,,Olyan hihetetlen... Halottnak kéne lennem, és én mégis élek! Furcsa, mert a testem teljesen halott, miközben én felülről körüllebegem azt. Élek! - Ezeket a szavakat egy férfi mondja el mély hipnózisban, ahogy újra átéli a halálát."

A lelkek többsége könnyedén hagyja el a testét; a klinikai halálból visszatértekhez hasonlóan itt is sokan számolnak be arról, amint egy ideig körül­lebegik a saját levetett testüket, s mintegy felülről szemlélik azt. Szintén hasonló élmény, hogy megpróbálnak beszélni az élő emberekhez, de hiába, azok nem hallják őket. Sokan arról is beszámoltak, hogy ilyenkor már olyan szinten kitágul a tudatuk, hogy azt is érzékelik, amit a körülöttük lévő emberek magukban gondolnak vagy éreznek.

,,A halál olyan, mint az ébredés. Mint amikor valami kusza tudatosság állapotából ébredünk. Az ekkor érzett megkönnyebbülés pedig olyan, mint amit nagy sírás után érzünk, csak ez esetben történetesen nem sírtunk."
,,- Kellemetlen ez az érzés? - Egyáltalán nem! Csodálatos szabadnak lenni! Olyan, mintha a levegőben lógnék, ami nem is levegő... nincsenek határok...nincs gravitáció... súlytalan vagyok."

Érdekes jelenség, hogy amikor a haldokló embert valami nagy fájdalom éri - például tűzvész esetén, - akkor a lélek már a fizikai test halálának beállta előtt képes kilépni a testéből. De sokan még azért maradnak egy kicsit, hogy gondolat-energiájukkal megpróbáljanak valamiféle vigaszt nyújtani a hátrahagyott szeretteiknek, ám ezt követően már mielőbb szeretnék elhagyni a föld asztrális síkját.

,,A lelkek gyakran mit sem törődnek azzal, hogy a halál után mi lesz a testükkel. Ez nem a hátrahagyott emberek iránti érzéketlenségükből ered, hanem a halál befejezettségének felismeréséből. Sietni akarnak, hogy mielőbb megláthassák a szellemvilág szépségét."
,,A halál nem töri meg a szeretteink lelkével fenntartott, folytonos kapcsolatunkat csak azért, mert azok elvesztették halandó testük fizikai személyiségét. Rengeteg tennivalójuk ellenére az eltávozott lelkek el tudnak érni bennünket, ha hívjuk őket."
,,Képesek vagyunk rá, hogy megérezzük elvesztett szeretteink lelkének vigasztaló jelenlétét... Ezért fontos, hogy legalább időszakonként ellazuljunk, és megtisztítsuk az elménket, hogy a spirituális kommunikáció áttörhesse a sokk és a gyász által emelt falat. Ezekben a pillanatokban megnő a paranormális élmények iránti fogékonyságunk, így elérhet bennünket a szeretet, a megbocsátás, a remény és a bátorítás pozitív üzenete, és megbizonyosodhatunk afelől, hogy szeretett hozzátartozónk jó helyre került."

Hiszen ekkor már olyan erőt érzékelnek, ami elfelé húzza őket a halál helyszínétől, majd ezt követheti az a bizonyos alagút-élmény, amikor egy ismeretlen erő keresztülhúzza őket egy csőhöz vagy alagúthoz hasonló szférán. Kezdetben némelyek éreznek némi bizonytalanságot, ám sohasem félelmet; továbbhaladva pedig egyre nagyobb mennyei nyugalmat és szeretetet érzékelnek maguk körül. Körülveszi őket valami erős fény, vagy nagy fehérség, s ez többnyire eufórikus érzést vált ki belőlük. Hiszen ekkorra már mind tisztában vannak azzal, hogy valójában nem haltak meg, csak a földi testük terheitől szabadultak meg. Sokan számoltak be bizonyos földöntúli hangzású muzsikáról is, ami szintén csalogatóan hat rájuk.

,,Elmúlt halálaikat felidézve klienseim arról számolnak be, hogy ilyenkor úgy eltölti őket a földi testtől való szabadság újra felfedezett élménye, hogy alig várják már, hogy nekivághassanak a spirituális utazásnak, amely a béke és meghittség birodalmába vezet."

A szellemvilág kapuján átlépve leggyakrabban a szellemi vezetők, vagy a már korábban eltávozott szeretteik várják a lelkeket. Mindez történhet más-más környezetben, mivel a képzeletük mindenkinek olyan körülményeket teremt a lelke köré, ami a földi élete során megtapasztalt. Ezért van az, hogy míg egyesek virágos réten találják magukat, addig mások egy szép palotát látnak maguk előtt. A fogadó lelkeket minden esetben felismerik, függetlenül attól, hogy emberi alakban jelennek-e meg előttük, vagy csupán egy energiahalmazként.

,,A szellemvilág furcsa jelensége, hogy az életünkben fontos szerepet betöltő emberek mindig köszönteni tudnak bennünket, még akkor is, ha már egy új testben egy új életet élnek."

Köszönhető ez annak, hogy egy lélek akár több (2-3) testben is meg tud jelenni a földön. Általában elmondható, hogy a lélek érkezésére összegyűlt fogadóbizottság annál nagyobb, minél fiatalabb és tapasztalatlanabb a lélek. Egészen fejlett lelkek esetén előfordulhat, hogy nem is jelenik meg senki a fogadására, hisz ő már olyan rutinos, hogy nincs szükség a megnyugtatására és az eligazítására. Ezek az entitások metakommunikációval képesek gondolatokat és érzelmeket átadni egymásnak. Nyilvánvalóan a különböző fejlettségi szinten álló lelkek nem egyformán reagálnak ebben a helyzetben. Akik már sokadik inkarnációjukat élték, azok nagyon hamar akklimatizálódnak az új környezetben, hiszen jól ismerik már azt. Ám minél tapasztalatlanabb valaki, annál bizonytalanabbá válhat ez a folyamat. Ritkán az is előfordulhat, hogy ha nagyon zavarodott egy lélek, a halálát követően még itt marad egy ideig. Ez olyan megoldatlan problémák következménye lehet, amelyek igen erős hatással voltak az illető tudatára. Ezek általában valamilyen erőszakos cselekmény áldozatai, akiket sokkolóan értek a történtek.
Azok a lelkek, akik e kegyetlenségeket elkövették a földön szintén ugyanabban a szférába kerülnek, s ugyanolyan szeretettel és türelemmel fogadják őket. Esetükben viszont általában az az eljárás, hogy egy időre elkülönítik a szellemvilágtól, s magukra hagyják őket a saját gondolataikkal. Ez egyfajta regenerálódás, amely folytán átértékelik az önmagukról való tudásukat.
A lelkek következő állomása a szellemvilágban az úgynevezett gyógyulás helye, ahol regenerálódhatnak kicsit, mielőtt továbblépnének. Ezt követően pedig a szellemi vezetőjükkel együtt végigelemzik az éppen befejezett életüket. Ez egyfajta spirituális helyzetfelmérés, amikor is alapvető tanácsokat kapnak - főként a fiatal lelkek.

,,A vezetőnkkel folytatott helyzetfelmérő beszélgetések lehetővé teszik számunkra, hogy belekezdjünk életünk értékelésének hosszú folyamatába. Nemsokára egy másik találkozó következik, amelyen már több mesterfokú lény is részt vesz.... Szándékainkat olykor megkérdőjelezik és kritizálják, de sohasem ítélik el úgy, hogy az nekünk szenvedést okozzon"

A tanácskozást követően egy a kliensek által felvonulási térnek nevezett helyre érkeznek a lelkek, többnyire még itt is a szellemi vezetőjük kíséretében. Itt még több ismerős lélekkel találkozhatnak. Bizonyos közös jellemzők szerint csoportokba rendeződve utaznak tovább. Az egyes lélekcsoportok megannyi fürtökbe rendezett fénygömbökként érzékelhetők. Ez nem jelent teljes elszeparáltságot, hiszen bárki bármikor átmehet egy másik csoport valamely tagjához, ám a közös jellemzők miatt mégis ez nyújt optimális fejlődési irányt számukra.

,,Ahogy közelebb érnek és becsatlakoznak a fürtbe, ilyenkor alanyaim szellemi környezete városként, iskolaként, vagy más, olyan földi élettérként jelenik meg, ahol valaha boldogságban és biztonságban éltek."

Ezen legkisebb csoportokat alkotó fürtökben változó, de általában 3-25 közötti létszámú lélek tartózkodik. E kisebb egységek sokasága egy-egy nagyobb egységet alkot, amelyben már ezres nagyságrendű az entitások száma. Az egy csoportba tartozás vagy valamilyen jellemvonásukkal vagy az előző életeikből kialakult kapcsolatukkal magyarázható, és igen szoros a kapcsolatuk egymással. Ezért is van, hogy gyakran születnek le egymás családtagjaiként, vagy közeli barátaikként.
A lélekcsoportok fejlettségét természetesen nem a földön szerzett intellektuális tudás határozza meg, hanem a tapasztalat, azaz a rezgésszint. A különböző fejlettségű lelkek más-más színű fényt árasztanak magukból. a kezdők fehérek, homogének, a kicsit fejlettebbek egyre pirosabbak vagy sárgábbak. A kék és lila árnyalatok már jóval magasabb fejlettségi szintet jelentenek. Aki eléri a megfelelő szintet, átkerül egy másik csoportba, ahol újabb mesterek tanítják és menedzselik őt tovább.Tudásszint

Kinetikus színskála

Vezetői fokozat
1. szint

kezdő

fehér, világos, homogén

nincs
2. szint

alsó középhaladó

fehéres, halvány pirosas, később sárgás árnyalat

nincs
3. szint

középhaladó

sárga, tömör, fehér árnyalat nélkül

nincs
4. szint

felső középhaladó

arany, később kékre fordul

junior
5. szint

fejlett

kék (sárga árnyalat nélkül), később lilába fordul

senior
6. szint

igen fejlett

sötétkék, lila, sugárzó fénnyel

mester

A lelkek tehát bizonyos közösségekben vannak, és persze számos különféle tevékenységet végezhetnek itt. Néha történetek mesélésével szórakoztatják egymást. A csoport tagjai gyakran kört alkotva táncolnak, örvénylenek, vagy épp zenét hallgatnak. Mások iskolába járnak és tanulnak. Ehhez óriási tanulótermek és könyvtár-csarnokok állnak a rendelkezésükre, ahol interaktív könyvekből tanulmányozhatják például más földönkívüli civilizációk életmódját. Ez azt jelenti, hogy az illető entitás nem csak térszerűen láthatja a kiválasztott környezetet, hanem teljes mértékben érzékeli is az adott környezeti hatásokat, hallja az ottani hangokat, érzi az illatokat, sőt képes belelátni az ottani élőlények érzelemvilágába is.

,,Ezeken a közösségi tereken a lelkek sokféle társasági tevékenységben vesznek részt. Akadnak ezek között játékos tevékenységek is, pl. amikor az idősebb lelkek az előttük álló feladatokkal kapcsolatban 'ugratják' a fiatalabbakat."

Amikor a lelkek elérik a középszintet, akkor már egyre inkább megmutatkoznak a speciális képességeik, amivel a későbbiekben foglalkozhatnak. Ilyen pl. a tanítás, gyógyítás, valamely művészeti tevékenység, valamely tudományág, stb. Ekkor már külön - a saját lélekcsoportjától független - külön szakcsoportba járhatnak tanulni, illetve kísérletezni, dolgozni.

,,A szellemvilágban bármit létrehozhatunk magunknak, ami olyan földi helyekre és dolgokra emlékeztet minket, amiknek annak idején örültünk. ... azt is hallottam már másoktól, hogy ők a szellemvilágot érzékelik az igazi valóságnak, és a Földet csak illúziónak, ami a tanításunk céljára teremtetett."

Nincs szabály arra vonatkozóan, hogy egy léleknek mennyi időt kell eltöltenie két fizikai megnyilvánulás között, de általában minél fejlettebb valaki annál ritkábban inkarnálódik le. A fiatal lelkeknek érthetően nagyobb szükségük van az efféle tapasztalatokra. A magasabb rezgésűek pedig sokkal inkább konkrét küldetés végett jönnek, így vagy tanítani, vagy egy bizonyos új technológiát lehozni, megmutatni. Érdekes jelenség, hogy az utóbbi években egyre több és több lélek kíván leinkarnálódni egyszerre, míg évszázadokkal és évezredekkel korábban ez mind ritkább volt. Ennek oka minden bizonnyal a küszöbön álló korszakváltás. Hiszen sokak számára ez egyfajta utolsó esélyt jelenthet a továbblépéshez.
Így vagy úgy, de egyszer eljön az idő, hogy a lélek ismét úgy dönt, hogy ideje elhagynia a szellemvilágot, és a mennyei szabadság érzetét lecserélje a földi pokoléra. Ekkor végigmérlegeli, hogy milyen feladatot is lenne célszerű elvállalnia ahhoz, hogy még tovább fejlődhessen. Milyen emberként kellene leszületnie, hogy elérje a kívánt céljait. Bár valóban szabad a döntés, azért a szellemi vezetők gyakorolnak némi befolyást, illetve ők is kellő körültekintéssel kezelik azt, hogy valóban készen áll-e az adott lélek egy újabb szerep eljátszására.
Amint megszületett a döntés a leszületésről, akkor a lelket elvezetik az úgynevezett életválasztó helyre. Itt mindenki megfontolhatja, hogy mikor és hová is szeretne visszatérni, és hogy ki szeretne lenni. Az alanyok többnyire úgy írják le ezt a helyet, mint egy 3D-s mozit, aminek a térbeli képernyőjén nemcsak képek jelennek meg, hanem színek, hangok, fények, sőt érzetek is. Többféle film futhat egymással párhuzamosan (ez személyenként változó számú ugyan, de sohasem jelent végtelen lehetőségeket, a szellemi vezetők azért felállítanak bizonyos korlátokat). A leszületni készülő lelkek egy-egy kisidőre ki is próbálhatják az adott szerepeket, hogy hogyan érzik magukat a film főszereplője bőrében. A lelkek nem látják azonban az életük minden egyes momentumát, például az elkövetkezendő halálukat sem, kivéve, ha olyan életet választanak, amelyben fiatalon halnak meg.

,,A lelkek lényegében önként vállalkoznak arra, hogy testük halálos betegséget kapjon, gyilkosság áldozata legyen, vagy sok más emberrel együtt egy katasztrófában pusztuljon el. Tehát azok a lelkek, akik egy tragédia részesei lesznek, nem egyszerűen rossz időben, rossz helyen tartózkodnak, amikor a szeszélyes Isten éppen nem figyelt oda, ahogy egyesek hiszik. Minden léleknek megvan a maga saját oka, amiért a választott esemény résztvevőjévé válik."

Az entitások tehát kiválasztják a nekik legmegfelelőbb következő életet, illetve fizikai testet. Hiszen bizonyos tanulságok megszerzésének gyakran a fizikai test jellemzője is feltétele lehet. Például ha valaki egy korábbi életében rendszerint visszaélt a fizikai erőfölényével, mert magas erős testalkatú férfi volt, az meglehet egy másik életében ennek mintegy kompenzálásaként egy gyenge, akár beteg, vagy béna női testet ölthet magára. Ha megtörtént a kiválasztás, arról még történik egy egyeztetés az életfilm többi fontosabb szereplőjével is. Hiszen az életben nincsenek véletlenek a fontos rokoni, baráti kapcsolatok esetében. Azért, hogy a lélek a megtervezett útvonal főbb csapásairól lehetőleg ne térjen le, úgynevezett markereket, egyfajta útjelzőket illesztenek be előre az életébe. Például ha egy illetőnél fontos, hogy egy bizonyos nőszemély legyen a felesége, akkor az életében meg fog jelenni, vagy egy bizonyos tárgy, egy bizonyos illat vagy valami egyéb, ami kapcsán az illető azt fogja érezni, hogy ,,ez az", ezt kell választanom. Ezek az útjelzők tehát az adott időpontban egy olyan irányba terelnek bennünket, amely során valami fontos dolog meg fog történni velünk.
Ha már kész az új forgatókönyv, a lélek még kommunikálhat a vének tanácsával, néhány jó tanácsot kapva tőlük, vagy elbúcsúzhat a lélekcsoportja tagjaitól. Majd elkísérik arra a helyre, ahonnan a leszületés ismét megkezdődhet. A beszámolók szerint ez mindig magasztos, felemelő és ünnepélyes formában zajlik. Ugyanakkor maga a születés mindig nagyon megrázó élmény a lélek számára. Ennek során egy olyan hasonló csövön, illetve alagúton kell keresztülutazni, mint amelyen a halált követően is keresztülmennek a lelkek. Az, hogy mikor kapcsolódik a lélek a magzathoz, eltérő lehet, van, aki ezt egészen az utolsó pillanatra hagyja. Ám a méhben töltött idő alatt a lelkek még ki-be utazgatnak a két sík között. Nagyon nehéz ugyanis az átállás számukra, az isteni tökéletességből a földi tökéletlenségbe. Maguk az alanyok is azt mondják, hogy ha összehasonlítják a születés pillanatát a halál pillanatával, a születés okozta sokk jóval erősebb.
Érdekes, hogy a fejlettebb lelkek állítása szerint régen nem volt ilyen erős az amnézia a fizikai térben, a leszülető lelkek még némileg magukkal hozták a halálon túli emlékeiket. Épp napjainkra erősödött fel ez a blokk a leginkább. Azonban - mivel ismét közelítünk az újabb aranykor felé - ez a folyamat hamarosan ismét vissza fog fordulni, és a szellemi lények sokasága dolgozik most azon, hogy elősegítsék ezt.

,,Isteni, de tökéletlen lények vagyunk, akik két világban létezünk; az anyagiban és a spirituálisban. Az a sorsunk, hogy két univerzum között, időn és téren át, oda-vissza utazzunk, mialatt megtanuljuk, hogyan kell magunkat uralni és a tudást megszerezni. Türelemmel és eltökéltséggel kell bíznunk ebben a folyamatban."
(forrás: arvisura.van.hu)
rzsi-, 2015. január 17. szombat, 09:40
Címkék: Michael Newton, lélek útja, végső megsemmisüléstől, életünk tényleg, emberek emlékezetébe, blokkoló rendszer,
Kommentek
2018. évi történelmi évfordulók 04. 03.
metróállomáson.)

Sportesemények
Forma-1

1977 - Amerikai Egyesült Államok amerikai nagydíj - Nyugat, Long Beach - Győztes: Mario Andretti Amerikai Egyesült Államok (Lotus Ford)
1988 - Brazília brazil nagydíj, Jacarepagua - Győztes: Alain Prost Franciaország (McLaren Honda)
2005 - Bahrein bahreini nagydíj, Sakhir - Győztes: Fernando Alonso Spanyolország (Renault)

Születések
1245 - III. Fülöp francia király ( +1285)
1367 - IV. Henrik angol király (+ 1413)
1529 - Michael Neander német matematikus, csillagász (+ 1581)
1757 - Verseghy Ferenc magyar nyelvész, író, költő (+ 1822)
1826 - Adler Vincent magyar zongoraművész, zeneszerző (+ 1871)
1856 - Marczali Henrik történetíró, egyetemi tanár, az MTA levelező tagja (+ 1940)
1868 - Zsitkovszky Béla fényképész, operatőr, rendező (+ 1930)
1893 - Leslie Howard angol színész (,,Elfújta a szél") (+
ametiszt54, 2018. április 06. péntek, 15:07
Híres emberek ritkán látott képei - 58 (20 kép)
Paul McCartney

Iggy Pop 1980

Michael Jackson, 1982

Paul Stanley, 1978

Abba együttes

Mohammed Ali

John Travolta, 1978

Ringo Starr, John Lennon és Yoko Ono 1976
schuro, 2018. február 14. szerda, 21:35
Az alábbi 7 pont
Ezek a dolgok történnek veled, amikor meghalsz

Mi lesz velünk, ha meghalunk? Mi lesz a lelkünkkel?

Több ezer halálközeli élményből gyűjtötte össze az információkat a Tudásfája, hogy egy pontosabb képet kapjunk arról, hogy mi vár ránk a halál után.

Dr. Michael Newton, a specializálódott pszichológus vizsgálta meg a meghalt emberek traumáit, előző életüket. Az alábbi 7 pontban annak az összességét olvashatjuk, hogy mi történik velünk a halál után.

1. Látjuk a halált

Mielőtt meghalunk, látni fogjuk magunk előtt a másik világ képét. Az agy megnyugszik, nem lesz félelmünk, érezni fogjuk azt, hogy az a hely, ahová megyünk jó hely. Hirtelen olyan érzés lesz, mintha egy másik szemünk lenne, amivel olyan dolgot látunk, amit más emberek képtelenek.

2. Láthatod a tested

Mielőtt átlépnénk a másik világba, kilépünk saját testünkből és néhány percig a lelkünk még ott lebeg a test felett. Vannak akik már felkészültek a testi halálra és nem
horvathnemagdi, 2017. november 14. kedd, 20:12
Negatív tömegű folyadékot hoztak létre fizikusok
Az így létrehozott szuperfolyékony anyagnak súrlódásmentes a folyadékállapota, azaz a folyadék energiaveszteség nélkül tud áramlani.

A negatív tömeg állapotának létrehozásához a kutatók lézert használtak a rubídiumatomok befogásához és ide-oda mozgatásához, megváltoztatva ezzel forgásukat.

Amikor az atomokat kiengedték ebből a lézercsapádból, azok tágultak és egyes atomok negatív tömeget mutattak.

"A negatív tömeg az, amikor meglöksz valamint és az feléd indul el gyorsulva" - magyarázta Michael Forbes, az egyetem társprofesszora.

"Ez olyan, mintha a rubídium egy láthatatlan falnak ütközött volna" - tette hozzá.

A kutatók szerint ezen technika felhasználható a jelenség jobb megértésére. "Először sikerült tökéletesen uralni ennek a negatív tömegnek a természetét mindenféle komplikációk nélkül" - magyarázta a kutatás jelentőségét Forbes.

Ez az ellenőrzés eszközt teremt a kutatók számára az világűrben megfigyelt negatív tömeg és jelenség, mint a neutroncsillagok, fekete lyukak és
velemenyezd, 2017. április 19. szerda, 16:44
Híres emberek ritkán látott képei - 32. (32 kép).
forgatásán.

George Lucas, Az elveszett frigyláda fosztogatói című film forgatási szünetében.

A fiatal Kurt Russell barátnőjével Belindával a Disneylandben.

Jack Nicholson és Michael Douglas a Száll a kakukk fészkére című film forgatásán.

Diana hercegnő és a kis Harry herceg a Thorpe Parkban, Anglia, 1993

Christopher Walken, Chris Farley, Mike Myers és Dana Carvey, a Wayne világa 2. című film
schuro, 2017. március 31. péntek, 22:13
Budapesten lép fel a Micsoda nő! és Az éhezők viadala zene..
Budapesten lép fel a Micsoda nő! és Az éhezők viadala zeneszerzője

A többszörös Arany Glóbusz- és Oscar-jelölt James Newton Howard novemberben fog koncertet adni a Papp László Sportarénában.

KORÁBBAN A TÉMÁBAN:
Csíped Hans Zimmer zenéit? Akkor ezt a koncertsorozatot nem szabad kihagynod
Megdöbbentő vallomást tett John Williams a Star Warsszal kapcsolatban
Újra koncertet ad Budapesten Hans Zimmer

A Micsoda nő!, a Shyamalan-filmek, Az éhezők viadala-mozik és további számos sikerfilm zeneszerzője, James Newton Howard idén Budapesten is fellép karrierje első élő koncertturnéjával. A Grammy-díjjal és Emmy-díjjal is jutalmazott, nemzetközileg elismert filmzeneszerző koncertjén Hollywood elmúlt három évtizedének filmzenéit ünnepli.

James Newton Howard, Hollywood egyik legnagyobb zeneszerzője bejelentette, hogy

idén Magyarországra is ellátogat első koncertturnéjával, melynek 2. állomásaként 2017. november 5-én, 19:30-tól a Papp László Budapest
tinka1951, 2017. január 26. csütörtök, 11:04
Kutatásairól, tapasztalatairól
arisztotela
Ez a 7 dolog vár rád, miután meghaltál

Mi lesz velünk, ha meghalunk? Mi lesz a lelkünkkel? Mi vár ránk a túlvilágon? Jobb vagy rosszabb ott? Több száz halálból visszatért ember tapasztalatai alapján állította össze ezt a 7 pontot Dr. Michael Newton, aki egy nagy sikerű könyvet is írt a témáról.

Dr. Michael Newton, a specializálódott pszichológus vizsgálta meg a meghalt emberek traumáit, előző életüket. Az alábbi 7 pontban annak az összességét olvashatjuk, hogy mi történik velünk a halál után.

1. LÁTJUK A HALÁLT

Mielőtt meghalunk, látni fogjuk magunk előtt a másik világ képét. Az agy megnyugszik, nem lesz félelmünk, érezni fogjuk azt, hogy az a hely, ahová megyünk jó hely. Hirtelen olyan érzés lesz, mintha egy másik szemünk lenne, amivel olyan dolgot látunk, amit más emberek képtelenek.

2. LÁTHATOD A TESTED

Mielőtt átlépnénk a másik világba, kilépünk saját testünkből és néhány percig a lelkünk még ott lebeg a test felett.
horvathnemagdi, 2016. október 12. szerda, 21:44
A Da Vinci kód megfejtése 79.
két láb túl sok nekem; két lábszor két láb épp elég lesz mindenhez". Állva temették el.
Azoknak a költőknek a nagy részét, akiknek az apátság Költők sarka néven ismert részében állítottak emléket, nem itt temették el. Sokukról úgy vélték, hogy dekadens és tékozló életet éltek, s ezekben az esetekben csak évekkel haláluk után ítélték méltónak arra őket, hogy egyáltalán megemlékezzenek róluk.
Sir Isaac Newton emlékműve a Tudósok sarka nevű részben áll. William Kent (1685-1748) tervezte és Michael Rysbrack (1694-1770) faragta ki fehér és szürke márványból. A szarkofág egyik paneljén gyermekek használják Newton matematikai eszközeit. A szarkofág fölött egy támaszkodó alak jelképezi Newtont, jobb könyökével ismertebb műveire dőlve. A bal kezével egy tekercsre mutat, amin két fiú tart egy matematikai ábrát. A háttérben földgömb látható, rajta a zodiákus asztrológiai jegyeivel és a csillagképekkel, illetve az 1680-ban felbukkant üstökös pályájával.
Az emlékmű latin nyelvű feliratának fordítása
orsi1, 2016. október 09. vasárnap, 13:09
Képek, videók
Michael J. Fox .
alvaro-hopihe
2018. április 09. hétfő, 08:52
Michael Jakson és Jannet.
agica2004
2018. március 01. csütörtök, 22:32
michael-jordan.jpg
menusgabor
2018. január 29. hétfő, 21:10
michaels1.png
sz719eszter
2018. január 10. szerda, 21:26
michael6.gif
sz719eszter
2017. december 03. vasárnap, 16:18
michael4.gif
sz719eszter
2017. december 03. vasárnap, 16:18
michael1.gif
sz719eszter
2017. december 03. vasárnap, 16:18
Michael.png
cady89
2017. október 28. szombat, 13:06
paris st. michael.jpg
liliana01
2017. október 08. vasárnap, 20:29
michael8rtz.jpg
sz719eszter
2017. szeptember 17. vasárnap, 12:19
A lélek útja
taltos1
2014. július 30. szerda, 00:06
SR Nem megsemmisülés
sanci81
2015. május 15. péntek, 17:23
Életünk+legnagyobb+rés ze+
menusgabor
2018. július 13. péntek, 22:19
szinte+egész+életünk+p edi
menusgabor
2018. július 13. péntek, 22:11
Életünk egy lassú tánc
anna4459
2018. július 02. hétfő, 20:11
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.