Belépés
2019. március 18. hétfő | 12. hét | 77. nap | 18:55 | Sándor, Ede
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
A Boeing 2700 milliárd dollárért adhat el gépet és szolgáltatást Kínának 2037-ig
Az amerikai gyártó MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a következő 20 évben a kínai légitársaságok és lízingcégek 7690 új repülőgépet vásárolnak majd 1200 milliárd dollár értékben. Ezek többsége, háromnegyede keskenytörzsű lesz, viszont egyre nagyobb az igény a szélestörzsű utasszállítókra. A Boeing előrejelzésében kitért arra is, hogy az e-kereskedelem folyamatos bővülése miatt Kínában az áruszállító gépekre is egyre nagyobb a kereslet.

Randy Tinseth, a Boeing kereskedelmi típusokért felelős alelnöke az adatokat úgy kommentálta, hogy Kína folyamatosan fejlődő gazdasága fenntarthatóan emeli az életszínvonalat, egyre népesebb a középosztály, ez pedig növeli a légiutazás iránti igényt, illetve a kereskedelmet.

Ezt a hatást erősíti az is, hogy a modern repülőgépek minden eddiginél hatékonyabban üzemeltethetőek.

Kitért arra is, hogy Kína sokkal nagyobb figyelmet fordít a légiközlekedés biztonságára, mint korábban, ezért a gépek karbantartására és a személyzet képzésére is nagyobb összegeket fordít. Ebből is adódik, hogy a Boeing 20 éves előrejelzésében a gépek eladásából származó bevételnél nagyobb összeget, 1500 milliárd dollárt vár ebből a szektorból.

Forrás: MTI
velemenyezd, 2018. szeptember 12. szerda, 17:13
Címkék: Randy Tinseth, amerikai gyártó, kínai légitársaságok, szélestörzsű utasszállítókra, e-kereskedelem folyamatos, áruszállító gépekre,
Kommentek
A fogyasztói Google+-fiókok 2019. április 2-án megszűnnek
A fogyasztói (személyes) Google+-fiókok 2019. április 2-án megszűnnek
2018 decemberében jelentettük be, hogy 2019 áprilisától a fogyasztók számára elérhető Google+ szolgáltatást megszüntetjük. Ennek oka az alacsony kihasználtság volt, valamint azok a nehézségek, amelyek az ügyfelek elvárásainak megfelelő, sikeres termék karbantartása során felmerültek. Köszönjük, hogy te is hozzájárultál a Google+ közösségéhez. Az alábbiakban a következő lépéseket ismertetjük, például azt, hogy miként töltheted le a fotóidat és más tartalmaidat.

- Április 2-án a Google+-fiókod és minden Google+-oldalad megszűnik, és megkezdjük a fogyasztói Google+-fiókok tartalmainak törlését. Az albumarchívumban és a Google+-oldalaidon lévő Google+-fotókat és -videókat szintén töröljük. A tartalmakat április előtt bármikor letöltheted és mentheted. Ne feledd, hogy a Google Fotókba mentett fotókat és videókat ez nem érinti.
- A fogyasztói Google+-fiókok, -oldalak és az albumarchívum törlésének folyamata
maroka, 2019. március 12. kedd, 15:38
Az ügyfélkiszolgálás javításával 20-30 százalékkal nőhet a cégek árbevétele egy felmérés szerint
előző évhez képest. Telefonos ügyintézésben 85 százalékos eredményt mértek 2018-ban, ez a mutató egy év alatt 6 százalékponttal nőtt. A személyes ügyintézéssel a magyarok ugyanolyan elégedettek voltak, mint egy éve: a 89 százalékos mutató megegyezik a tavalyelőtti mérés eredményével.

A felmérés tapasztalatai szerint az ügyfelek alacsonyabbra értékelik a cégek ügyfél-kiszolgálási tevékenységét, mint a próbavásárlók. Ennek többek között az lehet oka, hogy míg a vevőkkel foglalkozó munkatársak jó szolgáltatást nyújtanak, addig a háttérfolyamatokon még sokat kell javítani. Ráadásul a fogyasztók egyre érzékenyebbek, sokkal negatívabban értékelik a nem megfelelő bánásmódot, és ha valahol kiváló kiszolgálással találkoztak, hűségesebbek lesznek.

A cég közölte: a kiválóság index díjazott cégei rendre jobban teljesítenek, mint az átlag, a mutató bevezetése óta eltelt közel tíz év alatt a résztvevők teljesítménye két és félszer jobb, mint a gazdaság átlagos teljesítménye.

A felmérés 2018-as eredményei
velemenyezd, 2019. március 05. kedd, 19:07
ITM: mentorok segítik az információs technológiákkal foglalkozó cégeket
39 főből álló mentorhálózat 15 tagja több napos szakmai képzést követően szerzett okleveles mentori elismerést.

A program célja, hogy összetett szolgáltatásaival, szakértői segítségével, illetve kapcsolati hálóján keresztül hozzájáruljon a közép-magyarországi régión kívüli IKT startup ökoszisztémák fejlődéséhez, ösztönözze az innovatív vállalkozások elindítását, elősegítse a magyar cégek sikeres külpiaci szereplését - ismertette a minisztérium.

A mentorhálózat fél éven át térítésmentes szolgáltatást biztosít a vállalkozások és ötletgazdák számára.

A szigorú feltételek alapján kiválasztott mentoroknak rendszeres képzéseken kell részt venniük annak érdekében, hogy szakmailag megalapozott és naprakész segítséget nyújthassanak mentoráltjaiknak.

Solymár Károly Balázs infokommunikációért felelős helyettes államtitkár az oklevelek átadása kapcsán a közlemény szerint kiemelte, az elvégzett képzések garantálják, hogy a mentorok megfelelő szakmai tudást szerezzenek.

A programba folyamatosan
velemenyezd, 2019. március 01. péntek, 15:02
Versenyképességi program - Egészségügy
A dokumentum szerint az egészségpénztárak, a magánszolgáltatók és a biztosítók háromoldalú együttműködése szükséges ahhoz, hogy létrejöjjön egy hatékonyan működő, kiterjedt, a társadalombiztosítási rendszerre ráépülő, azt kiegészítő, szolgáltatásfinanszírozó magán egészségbiztosítási rendszer.

Az egészségpénztár fő feladataként megszervezi a szolgáltatást, illetve a verseny eszközével biztosítja a legjobb magánbiztosítói ajánlatokat, így kedvező árú csoportos kiegészítő egészségbiztosítási csomagokat tudna kínálni a tagok számára. Az egészségpénztár a magánbiztosítói ajánlatok versenyeztetésével garantálja a legjobb szolgáltatást a tagok számára, míg a biztosító egyrészt kontrollálja a jogosulatlan igénybevételt, másrészt ellenőrzi az egészségügyi szolgáltatók által nyújtott szolgáltatások minőségét és árszínvonalát. Az így létrehozott folyamat jelentős mértékben hozzájárul a háztartások közvetlen egészségügyi kiadásainak visszaszorításához és ezen keresztül a gazdaság fehérítéséhez.

A
velemenyezd, 2019. február 27. szerda, 17:21
Az EU 161,5 millió eurós humanitárius segélyt nyújt a jemeni válság sújtotta embereknek
Hrisztosz Sztilianidesz humanitárius segítségnyújtásért és válságkezelésért felelős biztos elmondta, Jemen a világ egyik legsúlyosabb humanitárius válságával szembesül immár ötödik éve.

Mivel az éhínség több millió embert fenyeget, mindent meg kell tenni a sürgősségi segítségnyújtás és annak hatékonysága érdekében. A humanitárius szervezeteknek teljes körű működést kell biztosítani, amelyhez az uniós finanszírozás nagyban járul hozzá és lehetővé teszi, hogy több ételt, jobb egészségügyi szolgáltatást, és megfelelő menedéket biztosíthassanak a rászorulóknak.

Kijelentette, a segítségnyújtás önmagában nem a válasz, a politikai megoldás továbbra is az egyetlen módja a válság megoldásának, ezért az EU teljes mértékben támogatja az ENSZ különmegbízottjának erőfeszítéseit. Emellett arra szólítja fel valamennyi érintett felet, hogy teljes mértékben hajtsák végre a Hodeidah kikötőjével kapcsolatos, a behajózást, ezáltal a segélyek célba juttatását lehetővé tevő megállapodást - tette hozzá az uniós
velemenyezd, 2019. február 26. kedd, 21:14
Innovatív energetikai szolgáltatót vásárolt fel a Shell
A felvásárlás a Shell 2018 májusában végrehajtott beruházásával jön létre, az engedélyeztetési eljárás lezárulása után a sonnen teljes egészében a Shell leányvállalata lesz.

A közlemény szerint a sonnen intelligens energiatárolást és digitális energetikai szolgáltatást biztosít ügyfeleinek a sonnenCommunity platform segítségével. Például napközben a sonnenBatterie optimalizálja a napenergia-felhasználást a háztartásban, és este a napközben elraktározott energiát használja fel.

Nemrég a sonnen beüzemelte Németország legnagyobb virtuális tárolóegységét, amely háztartási energiatárolókból álló, országos hálózaton alapszik, segít ellensúlyozni az elektromos hálózat ingadozását és gondoskodik a hálózat ellátásnak biztonságáról.

A megállapodás gyorsabban teszi lehetővé a két vállalat számára, hogy innovatív, integrált energetikai szolgáltatásokat és elektromosjármű-töltési megoldásokat nyújtsanak, valamint biztosítsák a villamosenergia-hálózatot, ami a sonnen virtuális tárolóegységén alapszik -
velemenyezd, 2019. február 18. hétfő, 15:32
Illegális bevándorlás - Szakértő: Afrika stabilizálása nélkül nem lehet megfékezni az illegális migrációt
Pásztor Szabolcs az M1 aktuális csatornán a Migrációkutató Intézet elemzése alapján hétfőn azt mondta, Észak-Afrika stabil pontja jelenleg Marokkó, amely sokat tehet azért, hogy ellenőrizze és kézben tartsa a migrációs folyamatokat. Marokkó jól betölti határvédelmi szerepét - jegyezte meg.

Rámutatott: a fiatal munkanélküliek kivándorlása ellen megoldás lehet, ha nő a hozzáadott értéke azoknak az afrikai vállalatoknak, amelyek terméket vagy szolgáltatást állítanak elő. Ezzel érdemben jönnének létre munkahelyek.

Afrika problémáira - hangsúlyozta - a kontinensen belül kell megoldást találni. Fontos lenne, hogy Afrika egyre inkább integrálódjon a nemzetközi kereskedelembe, mert jelenleg csak nyersanyagexport történik a kontinens sok országából - tette hozzá Pásztor Szabolcs.
velemenyezd, 2019. február 18. hétfő, 10:41
Mabisz: nyolc év alatt 40 milliárd forintot fizettek ki a biztosítók tűzkárokra
keletkezett egy lakástűz az országban. Huszonnégy eset áldozatot is követelt.

Közölték, valamennyi lakossági vagyonbiztosítás alapját képezik a tűz- és elemi károk, mint például a tűz, a robbanás, a villámcsapás, a szélvihar, a felhőszakadás, a jégeső, az árvíz, a földrengés. Azonban a biztosítási esemény meghatározása, a tűzesetek után nyújtandó biztosítási szolgáltatás és a biztosítási feltételekben megfogalmazott kizárások biztosítónként és akár termékenként eltérőek lehetnek. Megfelelő szolgáltatást csak akkor tud nyújtani a biztosító, ha az egyén a biztosítani kívánt valamennyi vagyontárgyát megfelelő értéken vonja be a fedezetbe.

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) statisztikái szerint 2018 harmadik negyedévének végén 3,19 millió lakossági vagyonbiztosítási szerződést tartottak nyilván, aminek döntő része lakásbiztosítás volt. A Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint 2018-ban a lakások száma 4 millió 439 ezer 959 volt, vagyis a lakások több mint 70 százaléka volt biztosított.

A közlemény
velemenyezd, 2019. február 15. péntek, 09:41
Képek, videók
Lemondott szolgáltatás
sanci81
2015. június 14. vasárnap, 19:00
szolgáltatások
airam41
2012. december 04. kedd, 16:32
szolgáltatás
jns
2011. június 08. szerda, 12:06
Blue-Tinsel Lily - Austra
durcimarcika
2014. október 31. péntek, 23:49
Blue tinsel lily - Austra
durcimarcika
2013. július 27. szombat, 19:58
midway-amerikai nehézbomb
agica2004
2018. szeptember 05. szerda, 20:32
béka- d.amerikai varangy.
agica2004
2018. szeptember 03. hétfő, 14:22
béka-d-amerikai varangy.j
agica2004
2018. szeptember 03. hétfő, 14:20
Elvis -amerikai foci.jpg
agica2004
2018. március 01. csütörtök, 23:14
Sh Ch Freebreeze Amerikai
charlotteani
2018. február 25. vasárnap, 23:06
sugárhajtású amerikai.jpg
agica2004
2018. február 25. vasárnap, 22:04
FOUR SEASONS Amerikai Coc
charlotteani
2018. február 12. hétfő, 01:33
Egy amerikai leányhoz 01.
chillik
2017. október 08. vasárnap, 04:28
Egy amerikai leányhoz 02.
chillik
2017. október 08. vasárnap, 04:28
Egy amerikai leányhoz 03.
chillik
2017. október 08. vasárnap, 04:28
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.