Belépés
2019. június 26. szerda | 26. hét | 177. nap | 00:13 | János, Pál
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
hihetetlen....
Nézem, hogy mióta nem írtam. Csak történtek a dolgok....a másik lányom is beteg let, így az éjszakáim nem voltak egyszerűek és gondtalanok. Volt, hogy arra ébredtem, hogy az egyik lányom alig kap levegőt és csak "fuldoklik" , majd kiderült, olyan fájdalmai voltak egy lábgörcs miatt, hogy nem tudott megszólalni, és a hörgő görcs csak nehezítette a helyzetet. Szörnyű az éjszaka közepén erre ébredni és gyorsan keresni hol van, és hogyan segíthetek, hogy jobban legyen.
Duduska hétfőn már iskolába ment, Mona pedig velem marad szerdáig.
Teltek a napok, és egyszer csak én is kidőltem és átaludtam egy fél napot, nagyon zsongott a fejem, és szédültem és és és...majd lefeküdtem egy Algopyrinnel kísérve és teljesen jól ébredtem fel 4-5 óra múlva. Egész este csak filmeket néztünk így, hiszen a pihenés hiánya megviselt kicsit.
Hétvégén már elkezdődött a kisfiamnak a külön matekozás. Egyik barátnőm segít neki, aki egy angyal, már nagyon régóta barátnők vagyunk, és most olyan büszke vagyok rá, ráadásul olyan ügyesen tanít, és tanítja a gyerekeimet, hogy csak csodálom, milyen fantasztikus a gyerekekkel!
Vasárnap szülőknél voltunk, és elérkezett a hétfő! Jaj a hétfő! DE nekünk a mai nap egész jól sikerült! Már reggelről éreztem más lesz ez a nap! Kicsit odabújtam a drágámhoz, hogy megölelgessem,miután elvittem két gyermekemet a sulibuszhoz.
Reggelire bundás kenyeret sütöttem, majd ment segíteni egyik barátunkhoz, én meg Moncsikával nekiláttam a takarításnak. Hatalmas takarítás vette kezdetét. Először a bejáratnál az előszobát homok és portalanítottuk, a papucsokat, a cipőket, az öltöző falat....majd jött a nappali, hihetetlen micsoda por ül meg itt ott, majd az ablakok, az átjáró, a fürdő, az olvasó sarok, az ebédlő. Még a konyha várat magára, de kicsit leültem. hihetetlen pörgés volt. Nem is csoda, hogy egy egész kávé. és egy üveg kóla landolt ma bennem :-)
minden szennyes és pléd mosásra került. Nincs megállás, hiszen holnap rengeteg sütés és előkészület vár rám, mert a gyerekek országjáró kirándulásra indulnak. és még a dolgozószobát is meg kell csinálnunk, mert jön Misi segédkezni a kedvesemnek, hiszen van pár munka amit szeretne megcsinálni,így nem nekem kell mindig kiszaladni hozzá, vagy félbehagyni akármit. Cserébe elvisszük majd kicsit lazítani ide oda délután, vagy esténként. persze nekem sem lesz egyszerű a hetem, már szerda, csütörtök munka van és rohanás. indul egy újabb munka projekt mellette, ezért is szeretném befejezni a nagytakarítást, mert akkor már nem lesz időm és energiám az éneklés, a műsorkészítés és az éjszakai munka mellett. Néha kell egy kis hajtás, hogy utána lehessen kicsit lazítani. Most amúgy is elég nehéz napjaink voltak és vannak, ránk fér már a változás :-)
A kert csodaszép, és szerencsére átjutottunk vasárnap a szomszéd telekre is, és tettünk vettünk.
Hűvösebbek lettek a napok,de még mindig kellemes a kora délután, így a mosás gyorsan szárad, tehát célszerű a sok sok pléd, és miegymás kitisztítása, meg a cipőké :-)
Hát akkor hajrá konyha, aztán jöhet a bevásárlás , a gyerekeknek amúgy is még egy kicsit tanulniuk kell!
Csodaszép napot kívánok! és munkásat, hogy sok sok energiája legyen mindenkinek a napi tevékenységeikhez! Puszi
dundulino, 2016. szeptember 26. hétfő, 16:26
Címkék: másik lányom, egyik lányom, lábgörcs miatt, hörgő görcs, éjszaka közepén, pihenés hiánya,
Kommentek
Öregedésgátló olajok
után maradt foltok, a nagy pórusok és a ráncok megjelenését.

Antioxidánsokra van szükség ahhoz, hogy sikeresen leküzdjük az oxidáció elleni károsodást, beleértve az öregedés jeleit, például a ráncokat és a finom vonalakat. A kutatások szerint a levendulaolaj segíti előállítani a három legerősebb antioxidánst: a glutationt, a katalázt és a szuperoxid-diszmutázt.

A csipkebogyóolaj minden bizonnyal az egyik legjobb olaj a ráncok és az időskori foltok ellen. A csipkebogyóolaj egy hihetetlenül koncentrált öregedésgátló szer. Tele van olyan tápanyaggal, amelyek elősegítik a bőr egészségét. A csipkebogyóolaj az esszenciális zsírsavak gazdag forrása, beleértve az olajsavat, a palmitinsavat, a linolsavat és a gamma-linolénsavat. Ezek hatékonyan csökkentik a bőr szárazságát is. A csipkebogyóolaj C-vitaminban is gazdag, ami az időskorban lecsökkent kollagéntermelést is segíti.
Forrás :
pacsakute, 2019. június 22. szombat, 23:29
Hit és hiszékenység
bizonyos gyógyszer divatja, amikor különleges növények kivonatainak látványos gyógyulásokat tulajdonítanak.

Ha adakozásról van szó, a keresztyének rendkívül hiszékenyek. Legalábbis Amerikában spontán és nagylelkűen adakoznak minden gyűjtési felhívásra, legyen akár árva gyermekek, akár antikolonista kampány ügyéről szó, anélkül, hogy a gyűjtést rendező szervezetek megbízhatóságáról is meggyőződnének.

Csalók és szélhámosok bőven aratnak a hívők között. Bármilyen nevetségesek és hihetetlenek legyenek is az előadott megható történetek, mindig elegendő pénzt söpörnek be.

Talán az a probléma, hogy nem tudunk különbséget tenni a hit és a hiszékenység között. A hit az egész világmindenség legmegbízhatóbb alapjára épül: Isten Igéjére. A hiszékenység viszont minden bizonyíték nélkül tényként fogadja el a dolgokat, s néha még jelentős ellenbizonyítékok ellenére is.

Az sohasem volt Isten szándéka, hogy az övéi tegyék félre ítélőképességüket. A Bibliában különböző
kalmanpiroska, 2019. június 22. szombat, 10:37
Nincs jele Földön kívüli intelligens életnek a szomszédos csillagrendszerekben
"Nincs odaát egy elképesztően fejlett civilizáció, amely hihetetlenül erős adókészülékkel próbálna kapcsolatba lépni velünk" - mondta Danny Price, a Kaliforniai Egyetem berkeley-i campusának asztrofizikusa, aki a The Astrophysical Journal című folyóiratban publikált tanulmány vezető szerzője volt.

A szakember szerint kollégáival ugyan egyelőre nem találtak semmit, de számos magyarázat lehet a Földön kívüli intelligens élet jeleinek hiányára. Előfordulhat, hogy rossz frekvencián kutattak, vagy a földi interferencia zavarta meg a vizsgálatokat.

"Bárhogy is legyen, minden ilyen kutatás számára korlátot jelent az emberiség jelenlegi technológiai fejlettsége" - tette hozzá.

A mostani vizsgálat a Jurij Milner orosz milliárdos által finanszírozott Breakthrough Listen nevű program része. A 2015-ben indult, tíz éven át tartó és 100 millió dollárból megvalósuló kezdeményezés célja, hogy "lehallgasson" egy esetleges földönkívüli kommunikációt két, a világ legerősebbjei közé tartozó űrteleszkóp
velemenyezd, 2019. június 20. csütörtök, 11:22
Terrorizmus - Szakértő: sokat változott a nők helyzete az Iszlám Államban
Kis Benedek József azt mondta, kezdetben is örömmel fogadták a nőket az iszlamisták, bár akkor még csak azért, hogy gyerekeket szüljenek, de később rájöttek, hogy harci feladatokra is lehet használni őket.

A nők beállítása harcosnak azonban egyúttal az Iszlám Állam gyengülésének is jele - vélekedett a szakértő.

Arra a felvetésre, hogy az európai országok nem akarják visszafogadni az iszlamistákhoz csatlakozott állampolgáraikat azt mondta, hogy a visszakerülők kockázata kisebb, mint az adott országban felnövő terroristáké, mert a hazatérőkről legalább tudnak és ismerik az adataikat.

Gyarmati István biztonságpolitikai szakértő szintén azt hangoztatta, hogy az IÁ létezésének második felében már másképp kezeli a nőket, már nem "állatokként" bánnak velük, hanem beleszólást, részvételt engednek nekik, mert rájöttek, hogy ezekben a nőkben hihetetlen bosszúvágy ég.

A szakértő kitért arra is, hogy általában a bevándorlók második generációja hajlamos a terrorizmusra, mert az első még örül és
velemenyezd, 2019. június 16. vasárnap, 19:32
Hőség - Szakértő: a klímaváltozásban az embernek alapvető szerepe van
Azt mondta, a földi időjárást a Nap tevékenysége is befolyásolja, és az idei megfigyelések alapján sokkal kevesebb - a Nap aktivitását jelző - napfolt volt, mint eddig. Felhívta ugyanakkor a figyelmet arra, hogy a Föld tengelyének apró elmozdulása is "hihetetlen klímaváltozást" okozhat. Ilyen tengelyelmozdulást figyeltek már meg nagyobb földrengések után is - tette hozzá.

Juhász Árpád szerint arról nincs vita, hogy a klíma melegszik és az embernek ebben alapvető szerepe van. Problémának nevezte, hogy a párizsi klímaegyezményben is az országokra hagyták emissziójuk csökkentését, de ezt nem teszik meg.
velemenyezd, 2019. június 14. péntek, 07:24
A Magyar férfi foci csapat remekel - csoport elsők
után 9 pontot szerezve állnak az Eb-selejtező E csoportjának élén.
*
Dzsudzsák Balázs mondta:
A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs a Wales elleni hazai győzelmet követően elmondta, mindig is a magyar futball ügye és a nemzeti csapat volt a legfontosabb a számára, így most különösen boldog, hogy válogatott pályafutása legsikeresebb periódusát élik, valamint hogy az országnak és a csapatnak együtt, egyként dobban a szíve.,,Nagyon büszke vagyok a csapatra, hihetetlen munka van abban, hogy júniusban a magyar válogatott kis túlzással helyzet nélkül lehoz egy ilyen tétmeccset egy olyan csapat ellen, amelynek játékosai eurómilliókkal többre taksáltak. Nem nagyzolás, ha azt mondom, az első félidőben parádésan játszottunk, centiken múlott, hogy ne legyen kettő vagy három nulla. Nagyon megdolgoztunk ezért a sikerért, le a kalappal a csapat és a szurkolók előtt is. Rendeztünk most egy nagy fiesztát, jót énekeltünk az öltözőben, de közel sincs még vége, rengeteg meló vár
maroka, 2019. június 12. szerda, 15:47
Amikor a pápa magyarul mosolygott Csíksomlyón
Gergely plébános felhívott, hogy mi kell vigyük a pápához az ajándékot, nem jutottam szóhoz. Biztatott a plébános úr, hogy ez mekkora megtiszteltetés, mondtam is, hogy én ezt nagyon jól tudom, ezért nem jutok szóhoz" - meséli Judith a népes család otthonában.
.............
Férjével, Lóránttal együtt később megegyeztek, nem mondják el előre senkinek, hogy milyen feladatot kaptak, hiszen még számukra is hihetetlen volt. S bár igazán megtisztelőnek találták ezt a lehetőséget, nem akartak vele kérkedni. Még a legközelebbi családtagok is az utolsó pillanatban értesültek arról, hogy a fiatal házaspár és öt gyermeke Ferenc pápa közelébe kerül. A gyerekeknek is csak pénteken este mesélték el, hogy másnap találkozni fognak a pápával.
,,Azt kérdezte Szabolcs, hogy a pápa milyen nyelven beszél, elmagyaráztam neki, hogy olaszul, latinul. Erre azt mondta: de ugye magyarul mosolyog. Én magyarul fogok neki
maroka, 2019. június 11. kedd, 16:25
Az aminosavakról - jó tudni
A fehérje hihetetlenül fontos, amikor az egészségről van szó. A csontok, az izmok és a bőr szerkezetét is ez alkotja, és szövetek építésére, hormonok, enzimek és neurotranszmitterek szintetizálására is használja a szervezet. Az aminosavak a fehérje építőkövei, ezért az étrendben elengedhetetlen az elegendő mennyiségű esszenciális aminosav megléte az optimális egészség megőrzéséhez és a fehérjehiány megelőzéséhez.

Tehát az aminosav mire jó, mi az pontosan, és hogy lehet biztos benne, hogy a megfelelő aminosav komplex keveréket kapja az egészségének megőrzése érdekében?

A szervezetnek szüksége van az összes aminosavra a működéshez, amelyből néhányat a szervezet is termel, míg másokat élelmiszerekből kell pótolni. Az élelmiszerek vagy a táplálék-kiegészítők révén a megfelelő aminosav mennyiség bevitel segíthet a fogyásban, az izomtömeg megőrzésében, a testmozgás javításában, a hangulat fokozásában vagy a pihentetőbb alvás elérésében.

Az aminosavak csoportosítása (esszenciális
pacsakute, 2019. június 09. vasárnap, 16:57
Képek, videók
hihetetlen.jpg
sz719eszter
2018. február 27. kedd, 09:34
Hihetetlenül finom diós-m
irmus
2018. február 04. vasárnap, 10:40
hihetetlen_20160715.pn g
astropapa58
2016. július 31. vasárnap, 10:53
hihetetlen_20160701_do mbó
astropapa58
2016. július 07. csütörtök, 22:06
hihetetlen_20160701.pn g
astropapa58
2016. július 07. csütörtök, 22:05
hihetetlen_20160701_sz űcs
astropapa58
2016. július 07. csütörtök, 22:05
Szinte hihetetlen
furaila
2016. június 23. csütörtök, 11:10
hihetetlen_20160226.pn g
astropapa58
2016. március 11. péntek, 11:08
hihetetlen_20160212.pn g
astropapa58
2016. február 15. hétfő, 10:33
16_o_hihetetlen.jpg
boszimobil
2015. november 19. csütörtök, 20:47
Hihetetlen barátság
sanci81
2015. szeptember 18. péntek, 17:13
dori lányom másik
csilla663
2010. május 23. vasárnap, 22:11
a másik gyönyörű lányom é
mufi56
2009. november 14. szombat, 13:58
noemy lanyom masik divat
csilla663
2009. április 13. hétfő, 17:15
másik lányom
uborka68
2007. április 06. péntek, 08:39
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.