Belépés
2019. augusztus 25. vasárnap | 34. hét | 237. nap | 18:04 | Lajos, Patrícia
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
hihetetlen....
Nézem, hogy mióta nem írtam. Csak történtek a dolgok....a másik lányom is beteg let, így az éjszakáim nem voltak egyszerűek és gondtalanok. Volt, hogy arra ébredtem, hogy az egyik lányom alig kap levegőt és csak "fuldoklik" , majd kiderült, olyan fájdalmai voltak egy lábgörcs miatt, hogy nem tudott megszólalni, és a hörgő görcs csak nehezítette a helyzetet. Szörnyű az éjszaka közepén erre ébredni és gyorsan keresni hol van, és hogyan segíthetek, hogy jobban legyen.
Duduska hétfőn már iskolába ment, Mona pedig velem marad szerdáig.
Teltek a napok, és egyszer csak én is kidőltem és átaludtam egy fél napot, nagyon zsongott a fejem, és szédültem és és és...majd lefeküdtem egy Algopyrinnel kísérve és teljesen jól ébredtem fel 4-5 óra múlva. Egész este csak filmeket néztünk így, hiszen a pihenés hiánya megviselt kicsit.
Hétvégén már elkezdődött a kisfiamnak a külön matekozás. Egyik barátnőm segít neki, aki egy angyal, már nagyon régóta barátnők vagyunk, és most olyan büszke vagyok rá, ráadásul olyan ügyesen tanít, és tanítja a gyerekeimet, hogy csak csodálom, milyen fantasztikus a gyerekekkel!
Vasárnap szülőknél voltunk, és elérkezett a hétfő! Jaj a hétfő! DE nekünk a mai nap egész jól sikerült! Már reggelről éreztem más lesz ez a nap! Kicsit odabújtam a drágámhoz, hogy megölelgessem,miután elvittem két gyermekemet a sulibuszhoz.
Reggelire bundás kenyeret sütöttem, majd ment segíteni egyik barátunkhoz, én meg Moncsikával nekiláttam a takarításnak. Hatalmas takarítás vette kezdetét. Először a bejáratnál az előszobát homok és portalanítottuk, a papucsokat, a cipőket, az öltöző falat....majd jött a nappali, hihetetlen micsoda por ül meg itt ott, majd az ablakok, az átjáró, a fürdő, az olvasó sarok, az ebédlő. Még a konyha várat magára, de kicsit leültem. hihetetlen pörgés volt. Nem is csoda, hogy egy egész kávé. és egy üveg kóla landolt ma bennem :-)
minden szennyes és pléd mosásra került. Nincs megállás, hiszen holnap rengeteg sütés és előkészület vár rám, mert a gyerekek országjáró kirándulásra indulnak. és még a dolgozószobát is meg kell csinálnunk, mert jön Misi segédkezni a kedvesemnek, hiszen van pár munka amit szeretne megcsinálni,így nem nekem kell mindig kiszaladni hozzá, vagy félbehagyni akármit. Cserébe elvisszük majd kicsit lazítani ide oda délután, vagy esténként. persze nekem sem lesz egyszerű a hetem, már szerda, csütörtök munka van és rohanás. indul egy újabb munka projekt mellette, ezért is szeretném befejezni a nagytakarítást, mert akkor már nem lesz időm és energiám az éneklés, a műsorkészítés és az éjszakai munka mellett. Néha kell egy kis hajtás, hogy utána lehessen kicsit lazítani. Most amúgy is elég nehéz napjaink voltak és vannak, ránk fér már a változás :-)
A kert csodaszép, és szerencsére átjutottunk vasárnap a szomszéd telekre is, és tettünk vettünk.
Hűvösebbek lettek a napok,de még mindig kellemes a kora délután, így a mosás gyorsan szárad, tehát célszerű a sok sok pléd, és miegymás kitisztítása, meg a cipőké :-)
Hát akkor hajrá konyha, aztán jöhet a bevásárlás , a gyerekeknek amúgy is még egy kicsit tanulniuk kell!
Csodaszép napot kívánok! és munkásat, hogy sok sok energiája legyen mindenkinek a napi tevékenységeikhez! Puszi
dundulino, 2016. szeptember 26. hétfő, 16:26
Címkék: másik lányom, egyik lányom, lábgörcs miatt, hörgő görcs, éjszaka közepén, pihenés hiánya,
Kommentek
Heti viccek
Tárgy: Fwd: Heti viccek

Mi a hosszú élet titka: Az evésnél előredőlni. Az ivásnál hátradőlni. A munkánál félreállni!

Egy orvosnál csőtörés van, így hát hív egy vízvezeték szerelőt. A szerelő ki is jön. Egy fél óra alatt kicseréli a hibás csőszakaszt, majd benyújtja a számlát 30.000 forintról. Az orvos teljesen elképed

- Ez hihetetlen! Ennyit én, mint elismert orvos sem keresek! A szerelő csak mosolyog:

- Tudom, én sem kerestem ennyit, amíg orvos voltam!

Ödön nőtlen volt, egyedül élt apjával, és a családi vállalkozásában dolgozott. Amikor megtudta, hogy beteg édesapjától egy vagyont fog örökölni, úgy döntött, hogy megnősül, és feleségével együtt élvezi majd az életet. Egy fogadáson pillantotta meg a legszebb nőt, akit valaha is látott. Elállt a lélegzete.

- Lehet, hogy átlagos férfinak tűnök - vallotta be álmai asszonyának - de pár hónap múlva,
amikor apám meghal, 65 millió euró örököse leszek.

A lenyűgöző hír
lovaszmarika, 2019. augusztus 22. csütörtök, 10:37
Szép estét kívánok mindenkinek!
hogy ezek fontos értékek, amikért újra elszöknék. De közben, amikor válaszolok, elfog az a bizonytalanság is, ami évekig körülvett, a családom hiánya és még sorolhatnám mi minden.

- Mit gondolsz: Korea két része valaha is egyesülhet?

- Ez az én reménységem, de a családomé, anyukámé is.

- Mennyi ideig állhat még fenn ez a rezsim?

- Őrület, de 2015-ben lesz 70 éve annak, hogy ez a rezsim létezik. A diktátorok le szoktak tűnni. Szinte hihetetlennek tűnik, hogy nekünk még mindig ott van a diktátorunk. Ez valószínű annak köszönhető, hogy az észak-koreaiak olyan erősen hisznek abban, hogy ő a legfelsőbb lény a világon. De azt gondolom, hogy sokan vannak belül olyanok is, akik rájöttek arra is, hogy nem a világ legjobb országa az az ország. Nyilvános kivégzések vannak, éjszaka eltűnnek az emberek és politikai foglyokként táborokba viszik őket. Ezzel megfélemlítik az embereket. Tudok róla, hogy sok, a diktátor körüli hatalommal rendelkező ember is
kirscha, 2019. augusztus 20. kedd, 21:44
A nő úgy működik, hogy minden nap igényli a szeretet
"A nő úgy működik, hogy minden nap igényli a szeretet megnyilvánulásait, folyamatosan bizonyítékot kell kapnia arról, hogy vágyott és szeretve van. Az első és legfontosabb az érzelmi biztonság megélése. Az érzelmi biztonság pedig azt jelenti, hogy a társam ott van, jelen van, megért, elfogad és érzelmileg támogat. A gondoskodás is férfierő, és a férfiak igenis képesek rá, pontosan a maguk férfias módján. Mert bármilyen hihetetlen, vannak még nők, akik nem tévesztik össze a férfigondoskodást egy támaszkodó, kihasználó párkapcsolattal. Akik egy szeretetkapcsolatban megtanultak adni, mert megértették, akkor mindketten ugyanannyit kapunk, és akik a hiányzó önbecsülés visszaszerzését nem egy párkapcsolattól várják."

Király Eszter
koszegimarika, 2019. augusztus 18. vasárnap, 09:10
Jó éjszakát
A nő úgy működik, hogy minden nap igényli a szeretet megnyilvánulásait,
folyamatosan bizonyítékot kell kapnia arról, hogy vágyott és szeretve van.
Az első és legfontosabb az érzelmi biztonság megélése. Az érzelmi biztonság
pedig azt jelenti, hogy a társam ott van, jelen van, megért, elfogad és érzelmileg
támogat. A gondoskodás is férfierő, és a férfiak igenis képesek rá, pontosan a
maguk férfias módján. Mert bármilyen hihetetlen, vannak még nők, akik nem
tévesztik össze a férfigondoskodást egy támaszkodó, kihasználó párkapcsolattal.
Akik egy szeretetkapcsolatban megtanultak adni, mert megértették, akkor
mindketten ugyanannyit kapunk, és akik a hiányzó önbecsülés visszaszerzését
nem egy párkapcsolattól várják
klarika47, 2019. augusztus 17. szombat, 13:02
Geológus: súlyos vízválság fenyegeti a földet
Hozzátette: a vízhiány növekedését többek között az okozza, hogy a népesség leginkább a vízhiányos területeken, Afrikában és Ázsiában bővül.

Ezeken a területeken a demográfiai robbanás mellett a globális felmelegedés hatása is intenzívebben jelentkezik - jegyezte meg.

Mint mondta, a világ vizeinek rendkívül kevés, mindössze 1 százaléka iható, a legnagyobb probléma pedig az, hogy ennek jelentős részét, 30-40 százalékát öntözésre használják. A mezőgazdasági termelés és az ipar hihetetlen mennyiségű vizet használ fel, amely végül nem jut vissza az ivóvíz kinyerésére alkalmas körforgásba - fűzte hozzá Juhász Árpád.

A műsorban elhangzott, hogy egy friss tanulmány szerint több mint 17 országban küzdenek rendkívül nagy vízhiánnyal, de további 30 országban is csaknem kritikus a helyzet a klímaváltozás, a vizek pazarló túlhasználata és a környezetszennyezés miatt.
velemenyezd, 2019. augusztus 17. szombat, 12:44
A Szeretetről
hogy adjon
nekem, hogy én is adni tudjak?

Lassan leszokunk a szeretetről,
az önzetlenségről,
az áldozathozatalról, egymástól elmenekülünk
- azért, mert olyan üres lett az életünk.
Pedig ma is cselekedve szerető szívek után
sóvárog a világ.

Azokra vár, akik meghallják a nyomorúság
igájában vergődő lelkek jajszavát.
Akik többet látnak a felszíni hullámzásnál...
Ma még jelen van Káin husángja,
a téboly vérszivattyúja,
és hihetetlenül sok könny csorog
végig az arcok árkaiban,
millió és millió vérző seb kiált kötözés után,
sokasodnak a füstölgő romok,
földjeinken tövis és bogáncs terem,
családokon belül rombol a harag és a viszály,
ítéletidők tombolnak világ szerte...

Albert Schweitzer írta ezeket a gondolatokat:
"Fel kell oldani a lebéklyózottat,
felszínre kell hozni a földalatti források
vizét: az emberiség várja az ilyen feladatok
megoldására képes
menusgabor, 2019. augusztus 14. szerda, 15:30
Folytatás - Százhatvankilencedik nap
A választások előestéjén Jeszenszky Gézával és Duray Miklóssal vezettem le egy találkozót a kultúrházban kisebbségi ügyekről. Gézát lekísértem a lépcsőn és váltottunk pár szót. a rövid beszélgetésből kiderült, tudja, hogy kormányváltás lesz. Jeszenszky akkor külügyminiszter volt.

Mit jelentett ez Mosonmagyaróváron?

Ugyanazt, amit országosan. Míg a korábbi testületben két szocialista képviselő volt, most a szabaddemokratákkal együtt többségbe kerültek. Hozzáteszem, ekkor még 23 képviselőből állt a városi testület.
Ez a testület is tanulta még a város dolgainak intézést, menet közben szerezte meg a gyakorlatot. Én eleinte furcsa helyzetben voltam igazgatóként. Megpróbáltak ugyan besorolni a lassan kialakuló két tábor mindegyikébe, de nem illettem sehova igazán. 1993-ban Kloss Andor, a Kisalföld akkori főszerkesztője megkért, hogy készítsek egy interjút Horn Gyulával, aki éppen Óváron volt. Akkor Horn a külügyi bizottság elnöke volt. Emlékszem: nagyon kellemes beszélgetés volt, az
sandrapolke, 2019. augusztus 10. szombat, 19:14
Szép napot mindenkinek!
értelmezni, hiszen ha tehetik, a szülők menekítik onnan gyermekeiket. Egyre több a ,,problémás" gyerek, miközben pedagógusból egyre kevesebb van, ráadásul őket sem készítették fel a különleges gyerekek tanítására, fejlesztésére. A magántanulói csoportok sokkal eredményesebbek: nem egyszer hallottam, hogy egy egész napi tananyagot, a házi feladattal együtt két-három óra alatt letudták. Utána egyéni vagy közösségi foglalkozásokkal tölthették az időt.

Hogyan lehetséges ez?
Hihetetlennek tűnik, pedig csak azt kell látni, hogy az állami iskolákban sok az ,,üresjárat". Rengeteg időt töltenek el feleslegesen, inaktívan a gyerekek. Persze nem azt mondom, hogy minden egyes tanulócsoport tökéletes, de az ott tanuló diákoknak sokkal jobbak a lehetőségeik.

Akár az alternatív iskolákban. De mi lesz, ha a központi kerettantervtől legfeljebb csak 30 százalékban térhetnek majd el?
Ez nyilván nem megoldható, de nem is ez a lényeg. Úgy vélem, a hatalom célja az volt,
kirscha, 2019. augusztus 07. szerda, 11:40
Képek, videók
hihetetlen.jpg
sz719eszter
2018. február 27. kedd, 09:34
Hihetetlenül finom diós-m
irmus
2018. február 04. vasárnap, 10:40
hihetetlen_20160715.pn g
astropapa58
2016. július 31. vasárnap, 10:53
hihetetlen_20160701_do mbó
astropapa58
2016. július 07. csütörtök, 22:06
hihetetlen_20160701.pn g
astropapa58
2016. július 07. csütörtök, 22:05
hihetetlen_20160701_sz űcs
astropapa58
2016. július 07. csütörtök, 22:05
Szinte hihetetlen
furaila
2016. június 23. csütörtök, 11:10
hihetetlen_20160226.pn g
astropapa58
2016. március 11. péntek, 11:08
hihetetlen_20160212.pn g
astropapa58
2016. február 15. hétfő, 10:33
16_o_hihetetlen.jpg
boszimobil
2015. november 19. csütörtök, 20:47
Hihetetlen barátság
sanci81
2015. szeptember 18. péntek, 17:13
dori lányom másik
csilla663
2010. május 23. vasárnap, 22:11
a másik gyönyörű lányom é
mufi56
2009. november 14. szombat, 13:58
noemy lanyom masik divat
csilla663
2009. április 13. hétfő, 17:15
másik lányom
uborka68
2007. április 06. péntek, 08:39
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.