Belépés
2020. július 07. kedd | 28. hét | 189. nap | 17:29 | Apollónia
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Terrortámadás megakadályozásáról számolt be a Krímből az FSZB
A közlemény szerint az elfogott személyek saját készítésű pokolgép felrobbantására készültek. Az FSZB azzal is megvádolta őket, hogy terrorista és szélsőséges propagandatevékenységet folytattak az interneten.

A szolgálat szerint házilag előállított robbanószerkezeteket, lőfegyvereket, lőszert és olyan kommunikációs eszközöket foglaltak le tőlük, amelyek előkészületben lévő bűncselekményekre és a Délkelet-Ukrajnában harcoló ukrán radikálisokkal való kapcsolattartásra vonatkozó adatokat tartalmaztak.

A Krímet 2014-ben szállta meg Oroszország, és csatolta el Ukrajnától, egy helyi népszavazás eredményére hivatkozva. Az ENSZ-tagállamok túlnyomó többsége nem ismeri el ennek a lépésnek a legitimitását.

Forrás: MTI
velemenyezd, 2020. június 10. szerda, 15:02
Címkék: közlemény szerint, elfogott személyek, szolgálat szerint, helyi népszavazás, felrobbantására, előkészületben,
Kommentek
A jövő évi költségvetést kezdik tárgyalni a képviselők
interpellációkra egy óra áll majd rendelkezésre, míg az azonnali kérdések két órában, a kérdések fél órában hangozhatnak el.

Az első ülésnap végén a trianoni békeszerződés századik évfordulójára készült, A nemzeti önazonosság védelméről című politikai nyilatkozat összevont vitája folytatódik a képviselői felszólalásokkal.

Kedden kilenc általános vitát folytatnak le. Szó lesz a bűncselekménnyel okozott kár, illetve sérelemdíj megtérítése iránt indított gyorsított perekről, az iskolai erőszak megakadályozásáról, valamint az egyszer használatos műanyagok forgalomba hozatalának betiltásáról.

Szerdán az ügyészség napjára, valamint a magyar haditengerészekre emlékezéssel kezdődik az ülés. Ezt követően kezdődik meg a jövő évi költségvetés általános vitája a pénzügyminiszter legfeljebb 40 perces nyitóbeszédével, amit az Állami Számvevőszék (ÁSZ) és a Költségvetési Tanács elnökeinek 30-30 perces felszólalásai követnek.

A frakciók vezérszónokai szintén fél-fél órában kapnak szót, majd a
velemenyezd, 2020. június 07. vasárnap, 15:42
Iskolai ámokfutás megakadályozásáról számolt be Tyumeny megyéből az FSZB
felerősödött az Oroszország elleni "információs agresszió", amelynek célja a radikális eszmék és a terrorizmus dicsőítése és a társadalom szétszakítása. Elismerte, hogy a vagyoni rétegződés, a korrupció, az igazságtalanság, az életszínvonal-csökkenés és a munkanélküliség növeli az elégedetlenséget a fiatalok körében. Szavai szerint az államnak ezzel kapcsolatban nemcsak a korosztály megvédése a feladata, hanem erkölcsi értékrendjének alakítása is.

Az FSZB március 23-án is egy iskolai ámokfutást megakadályozásáról számolt be. Akkor a szolgálat a távol-keleti Szahalin szigetén vett őrizetbe egy 2002-es és egy 2003-as születésű tanulót, akiket azzal is megvádoltak, hogy terrorizmusra, valamint tömeggyilkosságra és öngyilkosság elkövetésére buzdítottak az interneten. Akkor egy lefűrészelt csövű vadászfegyvert, hozzá való lőszert, egy ipari detonátort, feltételezhetően házi készítésű robbanószerkezeteket, robbanóanyagokat, kommunikációs eszközöket és egy naplót foglaltak le, benne az iskola elleni fegyveres
velemenyezd, 2020. április 22. szerda, 13:57
Szíria - Putyin és Erdogan megállapodott: éjféltől tűzszünet lép életbe Idlíbben
paramétereit a két ország védelmi minisztériuma hét napon belül fogja meghatározni.

A külügyminiszterek által ismertetett dokumentum szerint a felek egyetértettek abban, hogy a szíriai konfliktust nem lehet katonai eszközökkel megoldani, azt maguknak a szíriaiaknak kell rendezniük politikai folyamat útján, az ENSZ BT 2254-es határozatával összhangban. Egyetértés volt a felek között Szíria szuverenitásának és területi épségének megőrzéséről, valamint a humanitárius helyzet további romlásának megakadályozásáról, minden rászoruló humanitárius segélyben részesítéséről és a polgári személyek védelméről.

A felek közölték, hogy elejét akarják venni "az emberek kényszerű áttelepedésének", és hogy elő fogják segíteni a menekültek önkéntes és biztonságos hazatérését szíriai lakóhelyükre.

Putyin elmondta: a felek megerősítették, hogy érdekeltek az asztanai formátumban folytatott szíriai rendezési erőfeszítések folytatásában. Az orosz elnök hangsúlyozta, hogy a török kollégájával ápolt szoros kapcsolat
velemenyezd, 2020. március 05. csütörtök, 20:22
Csütörtökön lejár az adategyeztetés határideje
Az egyeztetés minden olyan banki, biztosítós, önkéntes nyugdíjpénztári és önkéntes egészségpénztári tagra vonatkozik, aki 2017 júniusa előtt nyitott számlát, és dokumentumait korábban nem másolták le, adatait nem egyeztették.

Az Országgyűlés június 25-én módosította a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló jogszabályt, négy hónappal, október 31-ig elhalasztva az adategyeztetés határidejét. A pénzügyi szolgáltatóknak a módosítás hatályba lépését követő három napon belül tájékoztatniuk kellett azon ügyfeleiket, akiknek az esetében addig az átvilágítás még egyáltalán nem, vagy nem teljes körűen történt meg.

Mind a Magyar Nemzeti Bank, mind a Magyar Bankszövetség többször felhívta az ügyfelek figyelmét az adategyeztetés fontosságára. Kovács Levente, a Magyar Bankszövetség főtitkára szeptember elején azt mondta: mintegy félmillió lakossági és csaknem 150 ezer vállalati ügyfél nem tett még eleget a kötelezettségnek. Ez a lakossági számlák 5 százalékát, a
velemenyezd, 2019. október 31. csütörtök, 07:04
Lejár az adategyeztetés határideje csütörtökön
Az Országgyűlés június 25-én módosította a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló jogszabályt, négy hónappal, október 31-ig elhalasztva az adategyeztetés határidejét. A pénzügyi szolgáltatóknak a módosítás hatályba lépését követő három napon belül tájékoztatniuk kellett azon ügyfeleiket, akiknek az esetében addig az átvilágítás még egyáltalán nem, vagy nem teljes körűen történt meg.

Mind a Magyar Nemzeti Bank, mind a Magyar Bankszövetség többször felhívta az ügyfelek figyelmét az adategyeztetés fontosságára. Szeptember 9-én Kovács Levente, a Magyar Bankszövetség főtitkára az M1 aktuális csatorna műsorában elmondta: mintegy félmillió lakossági és csaknem 150 ezer vállalati ügyfél nem tett még eleget a kötelezettségnek. Ez a lakossági számlák 5 százalékát, a céges ügyfelek 10-15 százalékát jelenti - fejtette ki.

A bankszövetség főtitkára hangsúlyozta, hogy a kötelező azonosításra a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása elleni küzdelem miatt van
velemenyezd, 2019. október 27. vasárnap, 07:04
Krónika 2. rész (napirend előtt)
kormánypártok művelnek, ahelyett szabadságra vágynak, "azután a lopás, fenyegetés és zsarolás után", amit sok millió emberrel szemben tette

Hangsúlyozta: Karácsony Gergely nem milliárdos támogatással, propagandagépezettel, hanem a választók segítségével lett a főváros új vezetője, aki számos új, a kormányzatnak fájó lépést jelentett már be, legyen szó a Lokál című lap terjesztési engedélyének visszavonásáról, az elhelyezés nélküli kilakoltatások leállításáról vagy a Római-part "ledózerolásának" megakadályozásáról vagy a klímavészhelyzet kihirdetéséről.

Kifogásolta, hogy a GDP 37 százalékáét előállító Budapest csak a források egy százalékát kapják vissza, ami a kórházak pusztulását, a főváros kisemmizését jelenti, feltéve a kérdést: "miniszterelnök úr, drága, ön szórakozik velünk?".

Az ellenzéki képviselő szerint arra jöttek rá a fővárosiak és a nagyvárosok lakói, hogy "a luxushempergő" Borkai Zsoltok "százával rohangálnak ebben az országban" a "kereszténynek hazudott"
velemenyezd, 2019. október 21. hétfő, 16:15
Lavrov: Moszkva nem engedi meg Kijevnek a "normandiai négyek" eddigi megállapodásai felülvizsgálatát
"Az az érzésünk, hogy az ukrán fél azért követeli a normandiai csúcs megrendezését, hogy felülvizsgálják Oroszország, Ukrajna, Németország és Franciaország vezetőinek korábbi megállapodásait. Ez csapást jelentene a +normandiai négyek+ reputációjára, és mi mindent minden megteszünk azért, hogy ezt ne engedjük megtörténni" - fogalmazott az orosz tárcavezető.

Elutasította azt az ukrán vádat, amely szerint Moszkva késlelteti a csúcs megrendezését. Úgy vélekedett, hogy a Steinmeier-formula aláírásával a Donyec-medencei csapatszétválasztással kapcsolatban hangoztatott feltételekkel Kijev voltaképpen azt szeretné elérni, hogy a kiéleződött helyzetben a csúcsot pusztán a csúcs megtartásának kedvéért hívják össze.

"Új feltételnek" és "ultimátumnak" nevezte az az ukrán fél által megfogalmazott igényt, hogy hétnapos fegyvernyugváshoz előzze meg a csapatszétválasztást Petrivszke (Petrovszkoje) és Zolote (Zolotoje) körzetében. Mint mondta, amikor a "normandiai négyek" 2016-ban megállapodtak arról, hogy a
velemenyezd, 2019. október 10. csütörtök, 16:32
Képek, videók
20110910terrortamadás- eml
agica2004
2011. szeptember 13. kedd, 15:03
közlemény0317.png
maroka
2020. március 17. kedd, 11:52
közlemény.jpg
maroka
2020. március 09. hétfő, 22:33
Közlemény
eva6
2019. március 30. szombat, 17:08
Szolgálati közlemény.jpg
basikele
2012. november 04. vasárnap, 03:02
írott vannak személyek.jp
veronika74
2011. június 20. hétfő, 22:37
Élö személyek-viaszmássai
farkas1945
2011. április 08. péntek, 19:38
Vannak személyek,
jakabgasparne
2009. április 21. kedd, 06:11
Vannak személyek, akik
jakabgasparne
2009. március 11. szerda, 05:44
őrző védő szolgálat
eva6
2019. január 14. hétfő, 18:14
liturgikus szolgálat1001.
maroka
2017. október 02. hétfő, 09:07
Szolgálat.jpg
chillik
2017. augusztus 17. csütörtök, 04:19
lovak szolgálatban.jpg
agica2004
2016. október 29. szombat, 14:59
szolgálat
lenke1964
2014. december 22. hétfő, 22:39
viragkuldo_szolgalat.j pg
margoboszi
2014. december 03. szerda, 10:31
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.