Belépés
2020. július 14. kedd | 29. hét | 196. nap | 02:52 | Örs, Stella
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Meg van valakinek az alábbi kis szürkék fotója?
Ha jól emlékszem, még valamikor a 90-es években az egyik budapesti ufókonferencián az előcsarnokban egypár kis szürke földönkívüli figurája volt kiállítva életnagyságban, hasonlóan, mint egy panoptikumban. Ha készültek ezekről a figurákról fotók (mert gondolom akadtak, akik lefotózták őket), akkor ezek megtalálhatók valahol az interneten? Esetleg van valakinek ilyen fotója? Ha igen, megkérhetném, hogy küldje át nekem?

Netán meg tudná valaki mondani, hogy ez a konferencia melyik évben volt megtartva?
xyzxyzxyz, 2017. február 09. csütörtök, 14:29
Címkék: 90-es években, egyik budapesti, előcsarnokban egypár, figurákról fotók, konferencia melyik, ufókonferencián,
Kommentek
Bíróságon fellebbezett Putyin határozata ellen Csuvasföld felmentett kormányzója
Ő az első volt kormányzó, aki bíróságon támadta meg a Putyin általi felmentését. Az RBK gazdasági lap szerint hasonló esetre csak a 90-es években, Borisz Jelcin elnöksége esetén volt példa, két alkalommal.

Ignatyjev 2010 és 2020 eleje között vezette a Volga menti orosz régiót, míg el nem vesztette az ország vezetésének bizalmát. Ez egyebek között egy nagy port felvert kijelentése miatt történt, miszerint "ki kell nyírni" az ellenzéki újságírókat és bloggereket. Később bocsánatot kért ezért, azt állítva, hogy szavait kiragadták a szövegkörnyezetből.

Nagy feltűnést keltett az a videofelvétel is, amelyen Ignatyjev a slusszkulcsot magasra emelve nyújtózkodni és felugrani késztette a rendkívüli helyzetek minisztériuma egyik tisztjét egy ünnepélyes tűzoltóautó-átadáson. A volt kormányzó utóbb azt állította, hogy a felvételen szereplő tűzoltó régi ismerőse volt, és "a baráti tréfában" nem volt semmi megalázó

Ignatyjevet a kormányzó Egységes Oroszország párt január 28-án kizárta soraiból,
velemenyezd, 2020. május 27. szerda, 15:42
Koronavírus/Illegális bevándorlás - Migrációkutató Intézet: súlyosabbá vált az afganisztáni helyzet
Hozzátette: Afganisztán határainál nincsenek tranzitzónák, így komoly problémát jelent, hogy az onnan induló vendégmunkásokon, illegális bevándorlókon nem végeztek egészségügyi vizsgálatokat.

Közölte, jelenleg az országban teljes kijárási tilalom van érvényben, azonban ezt a lakosság nem tartja be és sok helyen teljes a káosz.

A határlezárások miatt a kereskedelem megrekedt Afganisztánban, a járvány első heteiben nagyon sok élelmiszer ára nőtt - emlékeztetett, hozzátéve, hogy az alultápláltság eddig is magas arányú volt az országban, de így még többen éheznek.

Afganisztánban a '90-es években nagyon megromlott és azóta sem javult az egészségügyi rendszer, így a higiéniai körülmények is rosszak az országban- fűzte hozzá Kovács Blanka.
velemenyezd, 2020. május 23. szombat, 10:51
Krónika 3. rész (bizottsági jelentések)
reményeket.

Ander Balázs (Jobbik) elfogadhatatlannak nevezte a javaslatot. Úgy értékelt: a lokális művelődés utolsó bástyái rendülhetnek meg a halmozottan hátrányos régiókban a javaslat miatt.

Nacsa Lőrinc (KDNP) képtelen vádaknak nevezte az ellenzék által hangoztatott érveket. Felhívta a figyelmet arra: az egész országban csak a jobbikos ózdi polgármester csökkentette a kulturális dolgozók bérét. Hangsúlyozta: a magyar kulturális ágazatot fel kell készíteni az új évszázadra, nem pedig a 90-es években itt ragadt modelleket kell magunkkal vinni a következő időszakba. Kulcskérdésnek nevezte a kulturális ágazatban dolgozók béremelését, és további ez irányú lépéseket kért az államtitkártól.L. Simon László (Fidesz) úgy értékelt: a javaslat sokkal stabilabb, hatékonyabb humánerőforrás-gazdálkodásra ad lehetőséget, és megszüntet egy korszerűtlen, avítt rendszert. Bízott abban, hogy a hat százalékos béremelésen túl, további forrásokkal is lehet majd növelni a kulturális dolgozók bérét.
velemenyezd, 2020. május 19. kedd, 12:32
Elhunyt Szilágyi István színművész
A színművész utolsó éveiben rendkívül szegényes körülmények között élt Rákosligeten, ahol a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai segítették őt mindennapi életvitelében.

Sajtóinformációk szerint a népszerű karakterszínész volt az a férfi, akit fia ölhetett meg vasárnap a XVII. kerületben.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) - az áldozat megnevezése nélkül - vasárnap közölte, hogy megöltek egy férfit egy XVII. kerületi családi házban, ahová bántalmazás miatt hívták ki a rendőröket. A helyszínen elfogták a bántalmazót, a 49 éves Sz. Pétert, aki ellen a BRFK életvédelmi osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt indított eljárást.

Szilágyi István 1937. december 7-én született Gyomán. 1957 és 1961 között a Színház- és Filmművészeti Főiskolán tanult, diplomáját kézhez véve előbb Egerbe szerződött, néhány évig Párizsban élt, majd az Irodalmi Színpad (1970-1973), a Vidám Színpad (1973-1977), a Vígszínház (1977-1979), ezt követően egy évtizedig a Mafilm társulatának volt a tagja. A 90-es
velemenyezd, 2020. május 03. vasárnap, 16:46
Levél 2.
Egyetem virológus professzora, Dr. Carsten Schneller egy podcastban magyarázza el, hogy a Covid19 igenis hasonlít az influenzához, sőt eddig kevesebb halálesetet is okozott. Schneller professzor úgy véli, hogy a médiában gyakran mutatott exponenciális görbék inkább a tesztek növekvő számával függnek össze, és nem a vírus szokatlanul gyors terjedésével.

Vádaskodás 2.-3.

"először is nincs olasz és spanyol tömeges járvány"
(Olaszországban) "nem nagyobb a halálozás, mint előző években"
Olaszország 2019. év január 1 és március 31 közötti halálozása járvány és karantén nélkül 185.967 fő

Olaszország 2020. január 1 és a mai nap (2020. 04. 13. reggel 7 óra) közötti halálozás (tehát két héttel nagyobb időintervallum esetén) 164.008 fő.

Spanyolország 2018. év január 1 és március 31 közötti halálozása járvány és karantén nélkül 127.439 fő

Spanyolország 2020.január 1 és a mai nap (2020. 04.13. reggel 8 óra) közötti halálozása (tehát két héttel nagyobb
simocsi, 2020. április 19. vasárnap, 06:53
Putyin: a rendszeren kívüli ellenzék nem az állam ellensége
hanem világos elképzeléssel kellene rendelkezniük arról, hogy miként kellene megoldani az ország problémáit.

"Az átlagpolgár nem csak azt akarja látni, ahogy szidják a hatalmat, hanem azt is meg akarja hallani és érteni, hogy mit ajánlanak a kritikusok. És ha válaszként a bírálaton kívül semmi mást nem hall, akkor felmerül benne a kérdés: kire szavazzak?" - mondta Putyin.

Hangsúlyozta, hogy a parlament a vita helyszíne, nem pedig a verekedésé, a zűrzavaré és a show-é, mint amilyen a '90-es években volt.

"A rendszeren belüli és a rendszeren kívüli politikai ellenzékre is szükség van. Ezt nem hivatalban lévő elnökként, hanem egyszerű orosz állampolgárként mondom. De kuplerájra nincs szükségünk. És show-ra sincsen szükségünk. Komoly politikai tevékenységre van szükségünk" - mondta.

Pjotr Sztolipin (1862-1911) cári miniszterelnököt idézve azt hangoztatta, hogy nem nagy megrázkódtatásokra, hanem nagy Oroszországra van szükség. Putyin nem értett egyet azzal a véleménnyel, hogy az orosz
velemenyezd, 2020. március 17. kedd, 12:11
Romániában országos erdősítési kampány kezdődött
Az Országnyi erdő elnevezésű projekt keretében Klaus Iohannis államfő Ludovic Orban ügyvivő miniszterelnökkel és Florin Citu miniszterelnök-jelölttel közösen ültette el az első tölgyfacsemetét a Dambovita megyei Uliesti-en, annak a Bukaresttől a Kárpátok hegyláncolatáig terjedő - a középkori török betörések idején a helyieknek menedékül szolgáló - Codrii Vlasiei erdőségnek a helyén, amelynek fennmaradt szigetei mára 35 ezer hektárra zsugorodtak.

Az államfő elfogadhatatlannak nevezte, hogy Románia a 21. században is ipari mértékű törvénytelen erdőirtással szembesül. Iohannis a meglévő erdők, "Románia zöld aranyának" hatékonyabb védelmére, és bővítésére szólította fel a hatóságokat. Rámutatott: Romániának kötelessége megőrizni a területén található, védettnek nyilvánított érintetlen erdőket, ugyanakkor szervezett és törvényes körülmények között kell hasznosítania a kitermelhető faanyagot.

Az államfő szerint az erdőt nemcsak oxigénforrásként, a légszennyezés ellenszereként fontos védeni: szerinte
velemenyezd, 2020. március 06. péntek, 13:02
KKM-államtitkár: a térségen belüli kapcsolatok erősítik a külgazdaságot
környezet- és klímavédelmi kötelezettségek is fejlesztésre ösztönzik az ottani országokat - tette hozzá.

Kabai Éva, az Exim vezető nemzetközi menedzsere is a közeli országokat ajánlotta a külpiacokra készülő vállalatok figyelmébe. Egy korábbi felmérés szerint - mint mondta - a magyar cégek a Balkánt tekintik a legfontosabb külföldi célterületnek.

Ragab Ádám, az Adriatic Appraisal Kft. ügyvezető igazgatója úgy látja, hogy a Balkán jelenlegi helyzete hasonlít arra, ami Magyarországot a 90-es években jellemezte. A térség ugyanakkor nem egységes, hiszen a horvát és szlovén piac telített, de közepesen fejlett Montenegró, Szerbia és Bosznia-Hercegovina a magyar cégeknek is kedvező terepe lehet.

Az OTP Bank Nyrt. vezérigazgató-helyettese szerint a Balkán legfejletlenebb térségeit sem szabad leírni, hiszen a magyar cégek Albániában is találhatnak beruházási lehetőségeket. Wolf László ugyanakkor azt is elmondta, hogy a külföldi tevékenység megkezdése előtt ki kell ismerni a helyi piacot, és nem
velemenyezd, 2020. március 03. kedd, 14:31
Képek, videók
Attól, hogy valakinek a s
cipello
2018. szeptember 24. hétfő, 11:09
Csak 1-valakinek.
alvaro-hopihe
2017. október 20. péntek, 15:09
Valakinek.jpg
dnemethk
2017. január 02. hétfő, 21:15
Valakinek egy angyal vagy
irmus
2015. december 14. hétfő, 06:25
Valakinek.jpg
chillik
2015. szeptember 08. kedd, 09:29
ha valakinek.jpg
yvett789
2015. január 11. vasárnap, 18:20
Ha valakinek ajándékot ad
sanci81
2014. november 30. vasárnap, 14:39
valakinek_409076_36056 _n.
menusgabor
2013. december 13. péntek, 23:39
makkos kv valakinek.jpg
dnemethk
2013. október 22. kedd, 20:23
Ha valakinek....jpg
pacsakute
2013. október 05. szombat, 06:44
Ha valakinek fontos vagy.
pacsakute
2013. március 16. szombat, 19:10
a 90-es években
filantrop
2011. november 01. kedd, 17:32
Dubai a 2000-es években.p
farkas1945
2010. november 13. szombat, 18:07
Szélmalom 1910-es években
csalogany13
2009. december 17. csütörtök, 10:28
70-es években
zkisskgz
2009. június 21. vasárnap, 23:56
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.