Belépés
2019. szeptember 18. szerda | 38. hét | 261. nap | 03:09 | Diána
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Horoszkóp
Kedves Bak!
Ma délután kellemes meglepetésben lehet részed. Ne zárkózz el semmilyen ,,kalandtól"! Egy barátod vagy egy családtagod szervezhet valami fura programot. De az sincs kizárva, hogy olyasmire kérnek meg, ami teljesen szokatlan számodra. Hidd el, jó buli lesz, ha belemész! Nincs mitől félned. Add át magad az élménynek! Gazdagabb leszel tőle...

Kedves Vízöntő!
Lehet, hogy egy gyerek okosabban viselkedik ma nálad. Mosolyogj, és köszönd meg a tanítást! Tényleg vicces, hogy milyen buta megrögzöttségekből csinálunk mi, felnőttek ügyet. Sokszor észre sem vesszük, hogy mihez ragaszkodunk. Ma lehetőséged adódik, hogy ráláss a saját merevségedre. Ez nagy dolog! Legyél hálás érte!

Kedves Halak!
Fantasztikusan jó hétvége elé nézel. Ez a húsvét valóban ünnep lesz a számodra. Már ma kezdd el a készülődést! Készíts listát a teendőkről és a beszerzendőkről! Ez segít abban, hogy ne aggódj azon, hogy bármit is elfelejtesz. Díszítsd fel az otthonodat friss virággal! Vagy vegyél pár színes cserepet, és ültess bele tavaszi, hagymás virágot!

Kedves Kos!
Ez kifejezetten szerencsés napnak ígérkezik a számodra. Akár próbára is teheted. Játssz valamilyen szerencsejátékot! És értelmezd a fogalmat szó szerint: játék a szerencsével! Mivel a délelőtt még meglehetősen feszült lehet, jobb, ha délutánra időzíted ezt. De más fontosabb dolgaidat is jobb, ha a nap második felére hagyod...

Kedves Bika!
Ma délelőtt még minden békésen zajlik, de délutánra viharfelhők jöhetnek. Előfordulhat, hogy a húsvéti készülődés okoz feszültséget. Pedig az ünnep nem arról szól, hogy mennyit eszünk, milyen ajándékokat veszünk. Próbáld meg a bevásárlást és a készülődést derűsen intézni! Írj listát a beszerzendőkről! Így nem fogsz kapkodni és idegeskedni...

Kedves Ikrek!
Ma van nagypéntek, ami a böjtről szól. A böjt azt jelenti, hogy semmilyen szilárd ételt nem vesz magához az ember. Nem muszáj teljes böjtöt tartanod, de jót tenne neked is, ha legalább a húsról, az édességről és az alkoholról lemondanál a mai napon. Tedd ezt afféle felajánlásként! Ez hozzásegíthet a testi és lelki megtisztuláshoz...

Kedves Rák!
A húsvét idén nagyon jó kedélyállapotban talál. Elemedben leszel minden értelemben, főleg érzelmileg. Csordultig leszel szeretettel, elfogadással és segítőkészséggel. Ne fogd vissza magad! Bátran öleld át az összes embert! És ha jólesik, ölelgesd meg a fákat is! Mindenki örülni fog neked, még ha először furcsán is néznek rád!

Kedves Oroszlán!
Nem veheted rossz néven, ha anyukád látni szeretne, vagy a húsvéti bevásárláshoz kéri a segítségedet. Még jobb lenne, ha megelőznéd, és megkérdeznéd, hogy mit segíthetsz! Irányítsd ma úgy a munkádat, hogy lehetőleg korán végezz! Adj magadnak időt az ünnepi készülődésre! Neked is kellemesebben indul így a hétvége...

Kedves Szűz!
Ezen a húsvéton elutazhatnál. Jót tenne egy kis kikapcsolódás. Mehetsz külföldre, vagy maradhatsz az országhatáron belül is. Ha véletlenül erre nincs lehetőséged, akkor legalább egy nagy kirándulást szervezz! A környezetváltozás most a legjobb ,,gyógyszer" minden fáradtságodra és idegességedre. Ennyi jár neked. Engedd meg magadnak!

Kedves Mérleg!
Ha ma intézed a húsvéti bevásárlást, akkor vigyázz a pénzedre! Egyrészt tedd olyan helyre, ahol más nem fér hozzá! Másrészt ne vegyél felesleges dolgokat! Készíts listát, és aszerint vásárolj! Ha előre átgondolod, hogy mit szeretnél sütni-főzni, akkor könnyebb dolgod lesz az összeírásnál. Vond be a családodat a tervezésbe és a beszerzésbe!

Kedves Skorpió!
Ha nem vigyázol, akkor ma jó okod lehet vérig sértődni. Észre kell venned, hogy a másik nem szándékosan bánt meg, valószínűleg csak figyelmetlen. Legyél te a bölcsebb, és emelkedj felül ezen! Jobban fogod érezni magad, ha a sértődés helyett az ünnepi készülődésre koncentrálsz. Keress új recepteket! Ki is próbálhatod előre. Kísérletezz bátran az ízekkel!

Kedves Nyilas!
Ma délelőtt kifejezetten jó lesz a kedved. Délután sem lesz rossz, de jobb, ha a fontosabb elintéznivalóidat délelőttre időzíted. A mai napot a böjt jegyében tölthetnéd. Vagyis ne hallgass hangos zenét, ne egyél húst, és ne igyál alkoholt! Ezzel felkészíted magad az újjászületésre. Nem csak a keresztény hagyományokban fontos a tavasz...
moncsika77, 2009. április 10. péntek, 07:48
Címkék: Kedves Bak, Kedves Vízöntő, Kedves Halak, Kedves Kos, Kedves Bika, Kedves Ikrek,
Kommentek
Az Oroszlán valósággal ragyog 2019-ben
Az Oroszlán bámulatos évre számíthat. Neki most minden bejön, az élet végre a tenyerén hordozza, bármit elérhet, amit csak szeretne. Hogyan és miben támogatják, segítik őt a csillagok? Kiderül a 2019-es horoszkópból.

Kedves Oroszlán! Felkészültél a csillogásra, a ragyogásra? A nagy szerencse bolygója, a Jupiter csodás lehetőségeket vetít eléd, ezért 2019-ben nagyon sok örömben, és valóban boldog pillanatokban lehet részed. Az Uránusz március 7-én ismét visszalép a Bika jelébe, és hét éven át el sem mozdul onnan. A bolygó a munkádban hoz különleges lehetőségeket, minden célodat megvalósíthatod, igaz, a hullámhegyekre és hullámvölgyekre is számítanod kell. Összességében nem lesz okod panaszra.

Napfogyatkozások, holdfogyatkozások hatnak 2019-ben az Oroszlánra

Oroszlán jegyűként három napfogyatkozás és két teljes holdfogyatkozás nehezíti az életedet idén, ugyanakkor érezhető változásokat is teremtenek ezek az égi jelenségek az életedben. Az idei első teljes holdfogyatkozás január
eposz, 2019. április 14. vasárnap, 14:47
Nagyot fordul a Szűz élete 2019-ben
Nagyot fordul a Szűz csillagjegyben születettek élete 2019-ben. Jó dolgok várnak rájuk mind a magánéletben, mind a munkájukban. Szó szerint bebiztosíthatják magukat. Hogyan fordíthatják az idei év lehetőségeit a maguk javára? Kiderül a horoszkópból.

Kedves Szűz! Felkészültél, hogy kényelembe helyezd magadat? A Jupiter bolygó a családi életedre, az otthonodra vetít szerencsés fényszögeket, így 2019-ben végre nyugodtan hátradőlhetsz. Nem lesz okod aggódni. A nagy szerencse bolygója mellett a Szaturnusz a szerelmet, a stabil párkapcsolatot támogatja harmonikusan ebben a számodra igazán előnyös évben.

Kedvezően alakulnak a Szűz pénzügyei 2019-ben

A Vénusz bolygó a pénzügyeidet támogatja 2019-ben, ráadásul ebben az évben csak előrehalad, nem kell retrográd mozgásra számítani. Már most érdemes elgondolkodnod, milyen új feladatba fognál, mi az, amit a szíved szerint csinálnál, mert a céljaidat nagyon könnyen megvalósíthatod. December 27-től a Jupiter a szerelmi életedben hoz valódi
eposz, 2019. április 14. vasárnap, 14:34
Horoszkóp
A jegyek elemi felosztása szerint az azonos elemű jegyek a horoszkópban egymástól 120 fok távolságra helyezkednek el. A négy elem, mint 4 háromszög található a horoszkópban. A 12 jegy között a négy elem mindegyike egyenlő mértékben van képviselve, azaz 3 tüzes, 3 földies, 3 levegős és 3 vizes jegy található a horoszkópban. A négy elem a következő: a tűz, a föld, a levegő és a víz.

A jegyek elemi felosztásának jelentősége

Az asztrológiai szemlélet szerint a világ jelenségei leírhatók a négy elem tulajdonságainak kombinációival, melyek elemenként további 2-2 ősalkotó hatásait hordozzák

Milyen viszonyban áll egymással a négy elem?

A tűz és a levegő jegyek hímnemű, aktív, pozitív, a föld és a víz jegyek nőnemű, passzív, negatív energiák kifejezői. A pozitív jegyek ellentétes hatásúak a negatív jegyekkel, ami még szembetűnőbben jut kifejezésre a tűz (meleg-száraz) és a víz (nedves-hideg) között. A tüzes jegyek viszont harmonizálnak a levegős jegyekkel, a vizes
koszegimarika, 2018. november 27. kedd, 08:03
Szép napot mindenkinek!
A Mérleg csillagjegy

szeptember 23 - október 22

Uralkodója : Vénusz, Elem : Levegő


Kedves, mosolygós, közvetlen, barátságos, figyelmes, alkalmazkodó. Egyensúlyra, harmóniára törekvő.

Jó ízlésű, vonzó, elegáns megjelenésű, rendszerint szimpátiát ébreszt. Békeszerető, zavarja a vita, a veszekedés, az erőszak.

Jó diplomáciai érzékkel rendelkezik. Szeret szerepelni, gyakran művészi képességekkel, hajlamokkal megáldott ember. Fontos számára a társ az élet minden területén, a társasági élet, az emberi kapcsolatok. Sokat ad a megjelenésére, a környezetére. Rossz esetben kiegyensúlyozatlan, határozatlan, bizonytalan, felszínes, ingatag, befolyásolható, megbízhatatlan, lusta, tisztességtelen, önimádó, feltűnést keltő, kicsapongó.


A Bak férfi
A Bak férfi nem rest áldozatokat hozni, ha a karrierjéről van szó. Onnan tudhatod, hogy igazán szeret,
kirscha, 2018. október 07. vasárnap, 14:33
Horoszkóp
Bika: Kedves Bika! Jobban kellene figyelned arra, amit csinálsz. Jobban kellene figyelned ara, hogy milyen pontossággal végzed el a munkádat. Különösen igaz ez a kétkezi munkára, és minden fizikai munkára. Ma csak nagy odafigyeléssel végezd a dolgodat, mert ez a garancia arra, hogy mindent jól csinálsz.


Bak: Kedves Bak! Olyasmit vársz el a gyerekektől, amire még nem képesek. Ahelyett, hogy erőlteted a tanulást és a fejlődést, hagyj időt nekik arra, hogy gyerekek legyenek, és játszanak. Hagyj időt arra, hogy minden a saját, természetes tempójában és módján történjen. Nem kell neked lenned annak, aki sietteti az eseményeket.
jjanosne, 2018. augusztus 08. szerda, 06:38
Horoszkóp
Bika: Kedves Bika! Félreértheted valaki szavait, és azt hiheted, hogy támadást indított ellened, pedig ő csak szeretne megóvni téged egy tévedéstől. Érdemes lenne ma mindenki szavait átgondolnod, értelmezned, és megvizsgálnod, hogy valóban jól érted-e a jelentésüket. Így könyen kiderülhet mindenki valódi szándéka.

Bak: Kedves Bak! Félre kellene tenned a régi sérelmeket kedden. Ma a régi sérelmek, azok, amelyek talán évtizedekkel ezelőtt keletkeztek megakadályozzák, hogy észrevegyél egy lehetőséget és megakadályozzák, hogy megkapj egy olyan előléptetést, amelyre már régóta vágysz. Ma igyekezz megbocsátani mindenkinek a munkahelyeden!
jjanosne, 2018. augusztus 07. kedd, 11:13
Horoszkóp
Bika: Kedves Bika! Ha mindig ugyanazt teszed, mindig ugyanaz lesz az eredmény Ha változást akarsz az életedben, akkor változtatni kell a cselekedeteidben is. Ez egy nagyon fontos elv, amelyet észben kell tartanod hétfőn. Valaki ma azt akarja, hogy ismételgessétek ugyanazt, ami eddig sem hozott eredményt. De valójában új tettekre lesz szükségetek.


Bak: Kedves Bak! Fontos, hogy tisztán lásd magad előtt az irányt, amelyben mész. Fontos, hogy pontosan tudd, mit akarsz elérni estére, a hét végére, a hónap végére, az év végére, az évtized végére. Minél határozottabban látod magad előtt az utadat hétfőn, annál biztosabb lehetsz abban, hogy végig is tudod járni azt.
jjanosne, 2018. augusztus 06. hétfő, 07:02
Horoszkóp
Bika: Kedves Bika! Könnyedén felismerheted, hogy mi a következő lépés, amit meg tudsz tenni az utadon. Ez a lépés azonban nem olyan egyszerű, mint azt szeretnéd. Ma olyan terveket kezdesz el szőni, amihez nagyobb erőre, nagyobb elszántságra lesz szükséged, ha sikerre akarod őket vinni. Ezt az erőt pedig a terv megvalósításának a vágyából nyerheted.


Bak: Kedves Bak! Nagyon fontos, hogy észben tartasd a gondolataid teremtő erejét. A hétvégén nagyon jól láthatod, hogy a meggyőződéseid hogyan befolyásolják az eseményeket. Észreveheted, hogy most nem szó szerint teljesülnek a gondolataid, de az is tagadhatatlan, hogy van összefüggés a gondolataid és az események között, amelyek történnek veled.
jjanosne, 2018. augusztus 05. vasárnap, 06:46
Képek, videók
kinai-horoszkop-beke-h arm
menusgabor
2019. március 12. kedd, 20:21
Horószkópom 2017.-re.jpg
pacsakute
2017. szeptember 01. péntek, 10:54
NAPI-Horoszkóp_2017-03 -08
astropapa58
2017. március 08. szerda, 16:31
Indián horoszkóp.jpg
pacsakute
2017. február 25. szombat, 21:19
NAPI-Horoszkóp_2017-02 -20
astropapa58
2017. február 20. hétfő, 06:38
NAPI-Horoszkóp_2017-02 -06
astropapa58
2017. február 06. hétfő, 07:50
horoszkóp.jpg
agica2004
2017. február 01. szerda, 16:13
NAPI-Horoszkóp_2017-02 -01
astropapa58
2017. február 01. szerda, 16:04
NAPI-Horoszkóp_2017-01 -29
astropapa58
2017. január 29. vasárnap, 07:41
NAPI-Horoszkóp_2017-01 -27
astropapa58
2017. január 27. péntek, 07:27
NAPI-Horoszkóp_2017-01 -23
astropapa58
2017. január 23. hétfő, 10:37
NAPI-Horoszkóp_2017-01 -21
astropapa58
2017. január 21. szombat, 05:36
vizonto.gif
sz719eszter
2017. augusztus 29. kedd, 14:50
repülés-vízöntő.jpg
agica2004
2017. július 14. péntek, 13:00
képkeret_vízöntő.png
liza1
2015. december 30. szerda, 18:32
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.