Belépés
2019. március 18. hétfő | 12. hét | 77. nap | 18:54 | Sándor, Ede
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Fidesz: Soros György emberei dróton rángatják az Európai Bizottságot
Deutsch Tamás, a nagyobbik kormánypárt európai parlamenti képviselője ezt arra reagálva közölte szombaton egy más témában tartott budapesti sajtótájékoztatón, hogy a Magyar Idők értesülései szerint Soros György legalább húsz alkalommal találkozott az unió vezetőivel, Jean-Claude Junckerrel, Frans Timmermansszal, Emmanuel Macronnal és Dimitrisz Avramopulosszal is egyeztetett.

A képviselő erre reagálva megdöbbenésének adott hangot és kijelentette: nonszensz és képtelen az a helyzet, amikor egy magát filantrópnak beállító, egyetlen ország hivatalos álláspontját sem képviselő ember többet találkozzon az unió vezetőivel, mint bármely tagország miniszterelnöke, vagy államfője.

A Fidesz magyarázatot írásban kér magyarázatot, elmondása szerint minden találkozóval kapcsolatban információkat fognak kérni arról, hogy miről egyeztettek.

Forrás: MTI
velemenyezd, 2019. január 12. szombat, 16:21
Címkék: Soros György, Európai Bizottságot, Deutsch Tamás, Magyar Idők, Jean-Claude Junckerrel, Frans Timmermansszal,
Kommentek
Rogán: a Fidesz addig marad a néppártban, amíg az nem lesz bevándorláspárti
Rogán Antal hangsúlyozta, a kormánypártnak addig kell a néppárton belül harcolnia Európa megújításáért, amíg van esély arra, hogy annak segítségével olyan európai vezetőket választhatnak, akik képesek a bevándorlás megállítására, valamint a határok és a keresztény kultúra megvédésére. A tárcavezető megjegyezte, úgy látja, most van lehetőség erre.

"A mi célunk végső soron Európa megújítása" - fogalmazott, majd hozzátette, az európai vezetés Jean-Claude Juncker irányításával kudarcot kudarcra halmozott az elmúlt öt évben. A két legnagyobb kudarcként említette, hogy a britek kiléptek az unióból, a "migránsok, a bevándorlók pedig tömegével bejöttek".

Megerősítette, a kormány március 15-én véget ért tájékoztatási kampányában azért mondták el, milyen titkos tervek lapulnak a brüsszeli fiókokban, mert attól tartanak, hogy ezeket a májusi EP-választás után elő fogják venni.

"Így történt ez az elmúlt években is: a választók előtt nem beszéltek róla, ellenben egyszer csak törvények, intézkedések
velemenyezd, 2019. március 17. vasárnap, 07:30
Harald Vilimsky: az a legfontosabb, hogy megvédjük a saját társadalmunkat
ő volt az, aki 2015-ben, amikor minden lehetséges szabályt megszegtek, főként Schengent, a határainkat nem védték meg, ő mindezt megtette, megvédte a határokat, és azóta is folyamatosan felhívja a figyelmet a szabályozatlan bevándorlás veszélyeire" - emelte ki, azzal együtt, hogy támogatja azt is, a magyaroknak joguk legyen eldönteni, hogy Magyarországon a politikai döntéshozók határozzák meg, ki léphet be az országba, és ki nem.

A Magyarországon folyó plakátkampány kapcsán úgy fogalmazott, Soros György üzletembernek más a kapcsolata a magyarokkal, mint az osztrákokkal, de Harald Vilimsky úgy látja, Soros migrációt támogató szervezeteket finanszíroz Európában, éppen ezért lehetséges kell legyen, hogy bírálják őt, és annak is lehetségesnek kell lennie, hogy Jean-Claude Junckert, az Európai Bizottság elnökét kritizálják. A Fidesz néppártból való kizárásának felvetését úgy értékelte, a magyar kormánypárt és annak vezetője nem illenek az Európai Néppártba, amelyben olyan emberek ülnek, mint Jean-Claude
velemenyezd, 2019. március 16. szombat, 19:22
Rémhír...Ferenc Pápáról
Ferenc pápa azonban kihúzta a gyufát a magyar kormánynál, mert többször felszólalt a közel-keletről érkező menekültek befogadása mellett, és számos alkalommal kritizálta a menekültek ellen uszító politikát. A kormány nyíltan ugyan nem kritizálta a pápát, de a kormánymédia erre tartott publicistái, elemzői, kamupolitológusai adtak neki rendesen. Az a mély, igazán kereszténydemokrata gondolat is előkerült nemegyszer, hogy Ferenc pápa is Soros György ügynöke, de minimum kommunista vagy valami olyasmi.
Fidesz hívők szerint: "Maga a Sátán érkezik Csíksomlyóra Ferenc pápa személyében"

Forrás
maroka, 2019. március 16. szombat, 11:35
Illegális bevándorlás - Bakondi: az EU a bevándorlók beszállítását és integrációját helyezi előtérbe a költségv
Bakondi György csütörtökön az M1 aktuális csatornán azt mondta, az uniós költségvetésben az előző ciklushoz képest háromszorosára növelték a migrációval kapcsolatos feladatok finanszírozására szolgáló alapot, és pénzt rendeltek az elosztáshoz is, akik pedig nem akarnak részt venni abban, azok jelentős pénzektől esnek el.

A 2021 és 2027 között migrációra fordított összeg tíz százalékát fordítják csak a kibocsátó országok helybeni segítésére - ismertette.

Közölte, az Európai Unió bürokráciája figyelmen kívül hagyja, hogy kilenc tagország nem szavazta meg az ENSZ migrációs paktumát, és annak ellenére is jelentős pénzösszegekkel finanszírozzák a migrációt, hogy az negatív következményekkel járhat az európai emberek biztonságára és a keresztény kultúra jövőjére nézve.

Szerinte nem korrekt, hogy az Európai Parlament a választások előtt megszavazta a költségvetést, és ezzel az általuk elképzelt migrációs politika egyik fontos elemét jogerőre emelték. Az EP-választások után egy más összetételű
velemenyezd, 2019. március 14. csütörtök, 09:50
EP-választás - Századvég: az Európai Néppárt azért büntetné a Fideszt, mert az kiáll a magyar választók akarata
Az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményben utalnak arra: az elmúlt hetek egyik meghatározó eseménye, hogy az Európai Néppárt több tagpártja kezdeményezte a Fidesz kizárását vagy tagságának felfüggesztését. A néppártot megosztotta az ügy, több párt képviselője kiállt Orbán Viktor és a Fidesz mellett.

A Századvég közvélemény-kutatása szerint a megkérdezettek 72 százaléka hallott arról, hogy felmerült a Fidesz kizárása az Európai Néppártból. A magyarok döntő többsége szerint az Európai Néppárt azért büntetné a Fideszt, mert az kiáll a magyar választók akarata mellett.

A válaszadók 67 százaléka úgy látja, szerepet játszik a Fidesz tervezett kizárásában az, hogy Magyarország meg akarja védeni Európa keresztény kultúráját, de Brüsszel ezt elutasítja.

A válaszadók 61 százaléka szerint a kizárás lehetősége mögött Soros György és Jean-Claude Juncker bosszúja is meghúzódhat amiatt, hogy a magyar kormány kritizálta bevándorláspártiságukat. A megkérdezettek 58 százaléka szerint az is szerepet
velemenyezd, 2019. március 13. szerda, 13:21
Institutul Nézőpont: trei sferturi din Europa Centrală se declară anti-migraţie
în Cehia aproape fiecare cetăţean cu drept de vot - 8 milioane -, iar în România 12 milioane de alegători se împotrivesc migraţiei, se mai arată în documentul citat, în care apare că în Ungaria din cei 8 milioane de alegători, 7 milioane sunt împotriva primirii de imigranţi.Sociologii au subliniat: un milion sau mai puţin susţin migraţia în Cehia, Slovacia, Slovenia, Croaţia, Bulgaria şi Ungaria.

Institutul şi-a întrebat respondenţii şi despre părerea faţă de omul de afaceri de origine maghiară, György Soros. Rezultatul a fost că 30 de milioane au o părere negativă, pe când 14 milioane au una pozitivă despre acesta, în timp ce 38 de milioane nu îl cunosc sau nu au informaţii despre el.Institutul Nézőpont consideră că din datele adunate se vede clar în ţările unde este mai cunoscut Soros, acolo este mai mare şi procentul persoanelor care îl resping. În Slovacia, România şi Ungaria mai bine de jumătate din alegători îl cunosc şi nu îl simpatizează pe omul de afaceri, iar în Cehia şi Slovenia majoritatea
velemenyezd, 2019. március 12. kedd, 12:28
Nézőpont: Közép-Európa háromnegyede bevándorlásellenes
csak 9 millió migrációpárti jut. A legtöbb bevándorlásellenes értelemszerűen a legnagyobb lélekszámú Lengyelországban van, Csehországban majdnem minden választókorú, tehát 8, és Romániában 12 millióan bevándorlásellenesek - fűzték hozzá, megjegyezve, hogy Magyarországon a 8 millió szavazóból 7 millió ellenzi a migrációt.

Kiemelték: egymillióan vagy kevesebben vannak bevándorláspártiak Csehországban, Szlovákiában, Szlovéniában, Horvátországban, Bulgáriában és Magyarországon is.

Az intézet Soros György magyar származású üzletember megítéléséről is kérdezett. Az derült ki, hogy több mint 30 millióan rossz, míg 14 millióan jó véleménnyel vannak róla. Az üzletembert 38 millióan nem ismerik vagy nem tudnak róla véleményt alkotni - fűzték hozzá.

A Nézőpont Intézet szerint az adatokból egyértelműen látszik, hogy amelyik országban többen ismerik, ott többen vannak azok is, akik elutasítják Soros György személyét. Szlovákiában, Romániában és Magyarországon a választópolgárok több mint fele ismeri és nem
velemenyezd, 2019. március 12. kedd, 10:24
Szakértő: Weber a magyarországi tárgyalással a saját helyzetét is stabilizálná
Manfred Webert, hogy zárja ki a Fideszt.

Ha kizárják a fideszt, annyi helyet veszíthet a néppárti frakció, hogy nem a legnagyobb lesz, és akkor nem Manfred Weber lesz a csúcsjelölt - mutatott rá a szakértő.

Arra a felvetésre, hogy az EPP-től egy háromtagú bizottság vizsgálhatná a magyar demokrácia helyzetét, Pócza István úgy reagált: ha részrehajlástól mentes csapat állna össze, jó megoldás lenne, de ha a néppárt liberális és bevándorláspárti "szárnyából" kerülnének ki képviselők, akik "Soroshoz Györgyhöz kötődnek", akkor nem.

Hangsúlyozta: a legfontosabb tényező az idő, közeleg a választás, a Néppártnak valamit mondania kell ebben az ügyben, mert választói egy részét el is veszítheti a bizonytalanság miatt, hiszen, ha egymással sem tudnak megegyezni, akkor miért bíznának bennük a szavazók.

Szóba került a műsorban egy közvélemény-kutatás, amelynek adatai szerint, ha a Fideszt kizárja az EPP, akkor hárommal több mandátumot szerezhetne; Pócza István szerint ez egy "politikai hadjárat",
velemenyezd, 2019. március 12. kedd, 10:17
Képek, videók
O.V.-Soros György.jpg
agica2004
2017. április 30. vasárnap, 12:56
Soros György 2.jpg
megyerimihaly
2016. március 01. kedd, 23:56
Európai Bizottság
daczok
2007. május 07. hétfő, 16:45
III-as Bizottságtól levél
furaila
2015. december 01. kedd, 21:09
EU bizottság.jpg
megyerimihaly
2014. szeptember 07. vasárnap, 12:50
III.Bizottságtól
furaila
2013. június 12. szerda, 16:19
Gazdasági bizottság.jpg
agica2004
2011. december 23. péntek, 16:30
a politikai bizottság tag
lacipecsenye
2011. november 05. szombat, 21:37
Velencei Bizottság- Sólyo
agica2004
2011. március 30. szerda, 15:47
Hat bizottság 2010.2 old
macikucko
2010. december 19. vasárnap, 15:56
Határozat bizottság 2010
macikucko
2010. december 19. vasárnap, 15:55
04 fogadó bizottság.JPG
cukor1st
2008. augusztus 10. vasárnap, 20:35
kormánypárti.jpg
agica2004
2010. december 17. péntek, 11:28
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.